loader

Hoved

Behandling

Dele denne

Dette produktet er ikke tilgjengelig for levering til din region

takke!

Vi streber alltid etter det beste for å glede kundene våre med de gunstigste prisene..

Vennlig hilsen Wildberry nettbutikk.

Lagt til i venteliste

Lær om opptak

Kommer snart

Sammensetning

Beskrivelse

Fukter huden mens den beskyttes daglig mot UV-stråler og frie radikaler. Lett tekstur, Huden er matt, myk og smidig hele dagen. Fuktighetsgivende ingredienser sikrer enda bedre penetrering og distribusjon av Avené termisk vann i huden og kontrollerer fuktighetstap. Sebo-absorberende kapsler reduserer talgproduksjonen og matter huden din. Beriket med Avene termisk vann med sine beroligende og anti-irritasjonsegenskaper, dekker kremen forsiktig huden din.

Informasjon om tekniske egenskaper, leveringssett, produksjonsland og produktets utseende er kun til referanse og er basert på den siste tilgjengelige informasjonen fra produsenten

takke!

Vi streber alltid etter det beste for å glede kundene våre med de gunstigste prisene..

Moisturizer anmeldelser - avene hydratation hydrance optimale riche

Jeg likte det først, men så sluttet det å fungere. Ingen kumulativ effekt.

En nærende, fuktighetsgivende krem. Hvorfor er det vanskelig å vite med en gang? visste du om virobnitstva? i så fall, så duzhe Skoda (

Fukter perfekt, absorberes veldig raskt uten å etterlate et snev av fet glans!

Kremen er veldig god, jeg prøvde dette merket for første gang, den fukter bemerkelsesverdig, huden min er tørr, etter kremen blir den myk og det er til og med litt silkefilm, den eneste ulempen, den glatter ikke veldig bra, litt lik konsistens med vaselin, men generelt veldig gode opplevelser, tonal passer veldig godt på den.

Jeg tenkte på å bestille, men jeg leste sammensetningen. Det er 400 UAH verdt vaselin og glyserin) forferdelig

God ettermiddag, sjekk kremens utløpsdatoer. takke.

God dag! Tatyana, utløpsdatoen for dette produktet er 01.2017 til 01.2020.

Huden er tørr og følsom, kremen er bare super. Jeg ble bare forelsket i ham. godt fuktighetsgivende, beroliger, rødhet og peeling etter allerede en ukes bruk er helt borte. Vil bestille igjen! Jeg anbefaler til alle!

Allerede plutselig kjøpte jeg en hel krem, mer av et mirakel. Jeg begrenser ikke noe, jeg ser det ikke. Jeg elsker det, og jeg har det bra, jeg har det bra. Jeg prøvde rik krem ​​fra priskategorien - Avene den vakreste.

Jeg ønsket å bestille denne kremen, lese mange gode anmeldelser, men jeg anbefaler det ikke.
Vær oppmerksom på sammensetningen, på andreplass er mineralolje ((

Min favorittkrem! Fuktighetskrem, forårsaker ikke allergi på sensitiv hud. Mest favoritt.

Kremen kom opp, noe som gjør meg veldig glad som eier av tørr hud om vinteren. Jeg bruker også andre Avene-produkter, jeg er veldig glad. Takk butikk for rask levering og service..

Jeg likte kremen veldig godt! for tørr hud - det du trenger! takk for rask levering!

Jeg har brukt kremen i fjerde år allerede. Jeg kunne ikke finne noe bedre for sensitiv hud. Jeg prøvde andre Avene-kremer, men det var optimale riche som kom opp.

Dyakuyu for hastigheten, erstatter bulo for en annen dag etter oppdateringen))). Jeg dekket kremen og det termiske vannet, og jeg tok bort kanelgavene. Yakness of view.

Utmerket krem, fukter godt og absorberes raskt.

Flott krem! Jeg har brukt Avene kosmetikk i lang tid, for sensitiv hudfrelse. Denne kremen er god for vinteren, for tørr hud det du trenger. Ikke fettete, men nærende. Jeg har en hemmelighet, hvis jeg vil gjøre den lettere, bruker jeg en liten mengde med termisk vann, viser det seg utmerket hydrering og letthet! Spesiell takk til butikken for tjenesten!

Fukter godt, men tetter porene. Dens lite versjon passer meg perfekt (kombinasjonshud).

god fuktighet. absorberes raskt, det er ingen film i ansiktet. men tetter porene ((((

Fuktighetskrem Avene Hydrance Optimale UV Riche Rich Hydrating Cream SPF 20 - anmeldelser

Hudtype: Sensitiv, Tørr, Alle hudtyper

Avene Hydrance Optimale UV Riche Rich Hydrating Cream SPF 20 er en utmerket fuktighetskrem for tørr, sensitiv og dehydrert hud. Den innovative formelen til kremen ble utviklet av franske hudleger basert på undersøkelsen av tårfilmmodellen, som sikrer maksimal og langvarig hudfuktighet..

Kremen fukter og beskytter huden mot tøff daglig innflytelse og forhindrer naturlig aldring av huden. Ideell hydrering tilveiebringes av den kombinerte virkningen av aktive stoffer: patenterte optimimetiske biokomponenter som reproduserer spesifikke molekyler i øyets tårefilm, kontinuerlig distribuerer fuktighetsgivende midler, triolipider og Avene termisk vann med mykgjørende og anti-irritasjonsegenskaper. Har en delikat kremaktig tekstur, absorberes raskt.

Aktive ingredienser:
- Avene Thermal Water (52%) - beroliger og mykgjør huden;
- Patentert liposlimkompleks - forhindrer dehydrering og gir optimal hudfuktighet;
- Ceramider, plantesteroler, fettsyrer - gjenoppretter hudbarrieren og forhindrer fuktighetstap;
- Titandioksid, oktokrylen - gir beskyttelse mot UVA / UVB-stråler;
- Tokoferol - Gir fuktighet og antioksidantbeskyttelse.

Fordeler:
- Patentert teknologi støtter, regenererer og hydrerer huden;
- Gjenoppretter den beskyttende hudbarrieren og forhindrer tap av fuktighet;
- Beskytter huden mot aggressive miljøfaktorer;
- Gir beskyttelse mot UVA / UVB-stråler.

Applikasjon:
Påfør kremen om morgenen på grundig renset ansikt og nakke. Er en utmerket sminkebase.

aven termisk kildevann / avene aqua etylheksylmetoksykinnamat cetearyl isononanoat cyklometikon oktokrylen bis-etylheksyloksyfenol metoksyfenyl triazin c12-15 alkylbenzoatglyserin polymetylmetakrylat kaliumcetylfosfat stereøs seedhamus acidlat) sitosterol bht kapryl / capric triglyserid klorfenesin dinatrium edta duft / parfyme glycin soja (soyabønne) frø ekstrakt (glycin soja frø ekstrakt) hydrogenerte kokosglyserider hydroksyetyl ​​akrylat / natrium akryloyldimetyl taurat kopolymer lecitin peg-32 peg-400 fenoksinetanol sulfat natriumhydroksid sorbitan isostearat squalan tokoferyl glukosid xantangummi

Kviser: Hvordan kurere kviser

Hvor kviser kommer fra og hvordan man kan kurere det. Gratis behandlingsmetode for kviser hjemme. Farmasi kosmetikk anmeldelser.

Avene Hydrance Optimale Cream

Avene Hydrance Optimale krem ​​er veldig lik Uriage Aqua Precis, men har sin egen spesielle aroma og en litt annen struktur, mer silke. Som vanlig med Avene kosmetikk, er kremen basert på termisk vann, noe som gjør kremen ikke bare fuktighetsgivende, men også beroligende irritert hud. La oss snakke i dag for hvem denne kremen passer og for hvilket formål vi skal bruke den.

Beskrivelse av krem ​​Avene Hydrance Optimale Uv Riche

Hvis du er ute etter kosmetikk fra Avene både når det gjelder pris og hudfølelse, er denne kremen en av de beste for grunnleggende daglig pleie både vinter og sommer. Men vinterpleie har spesielle tegn, les om det separat her - hvordan du pleier huden din om vinteren.

Avene Hydrance Optimale Uv Riche krem ​​er ment for normal og kombinert hud, delvis fet, sensitiv, tørr og dehydrert - hvis ansiktet ditt har slike situasjoner samtidig, er dette kremen din.

Som alle Avene-kosmetikkprodukter, har denne Avene Hydrance Optimale Uv Riche-kremen en unik, umerkelig aroma som ikke kan beskrives med ord: den lukter blomster, men som noe medisinsk.

Kremets struktur er myk, delikat, silkeaktig. Det absorberes umiddelbart i huden, etterlater ikke en filmfølelse, ansiktet ser umiddelbart ut til å skinne Takket være termisk vann er cellene i epidermis beriket med oksygen og blir friske. Huden blir umiddelbart uventet myk, noe som får deg til å stryke og stryke den.

I tillegg gir kremen en matt finish, hemmer sebumsekresjon, lindrer betennelse og beskytter mot ultrafiolett stråling av 20 SPF. Bor i en vanlig russisk by (ikke tropisk), kan du trygt bruke den om sommeren som beskyttelse mot solen.

Etter ca 2-3 timer, hvis huden din er fet, vil den fremdeles begynne å skinne. Matt eller vanlige servietter hjelper her. Avene Hydrance Optimale Uv Riche krem ​​er ideell som base for sminke: lett, skjuler avskalling, lindrer rødhet og er som en matt base for foundation eller pulver.

Sammensetningen av kremen Avene Hydrance Optimale Uv Riche

  • Riktig konsentrasjon av vitamin E hindrer naturlig aldring av huden;
  • Pretocopheril - en kraftig antioksidant, beskytter mot frie radikaler, bremser stimuleringen av celler som produserer pigment;
  • Metoksykinnamat er et kjemisk filter som er i stand til å absorbere ultrafiolette stråler og transformere dem fra lysenergi til varme.
  • Kartama olje inneholder fettsyrer, vitamin E, K, er det beste fuktighetsholdende og fuktregulerende middel, absorbert av alle hudtyper.
  • Glyserin er også et godt fuktighetsbevarende middel for huden, sjelden allergisk mot det, og brukes derfor i alle kremer som en naturlig fuktighetskrem..
  • Syklometikon brukes i minimale mengder for å eliminere viskositeten til kremen, få huden til å føles silkeaktig og fordele jevnt alle aktive ingredienser på huden..
  • Avene termisk vann er bunnen av kremen. Den har alle de ovennevnte egenskapene i ett: betennelsesdempende, fuktighetsgivende, beroligende, lysende.

Naturligvis er kremen ikke-komedogen og inneholder ikke parabener. Spesielt formulert for sårbar hud.

Hvem trenger Avene Hydrance Optimale Uv Riche krem

Denne kremen passer, uten unntak, for alle i sine fysiske egenskaper. Hvis du har flekker etter kviser, forstørrede porer, betennelse, et sted tørrhet og avskalling, og noen områder skinner, så trenger du denne Avene Hydrance Optimale Uv Riche krem ​​og vil gjøre jobben sin: den vil jevne ut fargen, begrense porene, skjule flekkene, regulerer talgkjertlene, lindrer betennelse.

Hvor mye koster Avene Hydrance Optimale Uv Riche krem?

Kremen koster ca 1000-1200 rubler per rør på 40 ml. Økonomisk forbruk, men likevel, med daglig bruk vil bli brukt omtrent hver 3-4 måned.

Min personlige mening

Avene Hydrance Optimale Uv Riche krem ​​er veldig verdig, oppfyller alle deklarerte egenskapene og gjør jobben perfekt og øyeblikkelig. Hvis du sammenligner det med Uriage Aquapresi krem, så vinner Avene krem ​​kampen, fordi har, i tillegg til fuktighetsgivende, solbeskyttelse, noe som er veldig viktig for hud som gjennomgår medisinering for kviser.

For å være ærlig, brukte jeg Avene Hydrance Optimale Uv Riche krem ​​i omtrent en uke regelmessig og tilfeldig, fordi apoteket ga ham en prøve. Fra den første påføringen ble det klart at kremen i det minste fukter øyeblikkelig, og resten av egenskapene dukket opp etter 2-3 påføringer.

Hvis du er inspirert og vil prøve denne kremen, så ta en prøve fra apoteket. Ikke alle av dem har det, men prøv å finne det, hvis du tar et par sonder, så vil det være nok i 2-3 uker, og det vil umiddelbart bli klart om det er verdt å kjøpe et fullt rør.

Vurdering: solid 10 av 10.

Skriv dine anmeldelser og inntrykk av kremen i kommentarene.

HYDRANS RICH Moisturizing Rich Cream

40 ml rør

40 ml rør

Fukter huden øyeblikkelig, huden forblir hydrert hele dagen. Mer enn 70% av Avene termisk vann i sammensetningen. Gradvis vannfrigjøringsteknologi skreddersydd til hudens behov. Huden er matt, myk og elastisk. For tørr hud.

  • Med aroma
  • Fuktighetsgivende
  • Ernæring
  • fordeler
  • Hvem passer?
  • Kliniske undersøkelser
  • Sammensetning
  • fordeler

    Cohederm Lipid Complex:
    HYDRATER * øyeblikkelig og varig ved å gjenoppbygge hudens beskyttende barriere og etterfylle hudens mikroreservoarer med Avène Thermal Water
    LYTTER selv den mest følsomme huden med over 70% Avène Thermal Water
    Nærer seg: Sheasmør i formelen gir huden din komfort.

    Rik tekstur takket være sheasmør (sheasmør). Dette holder huden din hydrert hele dagen. Riktig og langvarig fuktighet opprettholder skjønnheten i huden din dag etter dag.

    * Fukter de øvre lagene i huden.

    Hydrance Rish Rich Cream er egnet for fuktighet av tørr hud. Egnet for sensitiv hud.

    Avene hydrance optimale riche anmeldelser

    Anthelios - nr. 1 i Russland på anbefaling av hudleger

    Avene - solbeskyttelse for den mest følsomme huden

    Now Foods - Kosttilskudd og vitaminer!

    100% naturlige kosttilskudd premium SOLGAR

    Ergonomi og bærekraft med RADIUS tannbørster

    Møt det unike Intense Whitening Kit!

    Uriage - ta vare på den delikate huden til babyer og babyer

    Sikker og effektiv pleie for deg og babyen din

    Revitaliserende ansikts- og kroppsbehandlinger med Gezatone-enheter

    Avene DermAbsolu - Grunnleggende pleie for moden sensitiv hud.

    Aravia Professional - Spa-depilering, parafinbehandling, kroppspleie

    Bioderma Hydrabio Perfector - beskyttelse og utstråling av huden din

    Batiste - tørr sjampo nr. 1 i Europa

    CeraVe - Innovasjon for å styrke hudens beskyttende barriere!

    Vinopure er en enkel og effektiv løsning for å eliminere hudfeil.

    Dristig design og sinnsykt hyggelig SPA-pleie hjemme

    Elancyl Slim Design - glattere, fastere og fastere hud

    Øyevippeforsterker - Lange, voluminøse, tykke øyevipper!

    Filorga - formler inspirert av estetiske medisinbehandlinger

    GiGi - en kombinasjon av naturlige ingredienser og produkter med høy bioteknologi

    Guam - Naturlig italiensk kosmetikk basert på alger

    Koreansk kosmetikk for ansikts- og kroppspleie

    Ledende laboratorium for profesjonell kosmetikk i Israel

    Si hei til dine nye hjelpere - revolusjonerende spiralarmbånd

    Isdin er merkevare nummer 1 i Spania! Innovativ solbeskyttelse

    Johnny's Chop Shop - en stilig linje med kosmetikk for gutter som vil se bra ut!

    Prøv japanske tekstilmasker av høyeste kvalitet

    Planteenergi for skjønnhetshår

    La Roche-Posay - dermatologisk anbefaling for sensitiv hud nr. 1!

    Loreal Professional - Source Essentielle kilde til naturlig hår skjønnhet

    Matrise - Keep me Vivivd - bevaring av farger i lyse nyanser

    Mustela - trygg og effektiv pleie for deg og babyen din
    06.10.2017

    Nature's Bounty - Kosttilskudd for å støtte din helse og skjønnhet

    O.P.I - verdensledende innen profesjonell neglepleie!

    Orthomol - tyske vitaminer for helsen din!

    Foto - naturens kraft for håret ditt!

    Balsam for tørre, sprukne og irriterte lepper og hud

    Royer - naturlig kosmetikk med 100% organisk snegleslim!

    Klinisk effektive medisinsk kosmetikk som er en effektiv erstatning for kirurgi

    Hudkode - Kode for sunn, vakker hud

    Pålitelige hudpleieprodukter for dermokosmetologi for nyfødte, barn og voksne

    Dr. Knute - 212 Bristled Pleasure!

    Uriage - Age Protect - korreksjon og utstråling av rynker

    Uriage - Hyseac - Din ideelle behandling for problemhud
    01.11.2017

    Oppstrammende handling mot tegn på aldring

    Weleda Moisturizing Lip Balms vil omslutte leppene dine i en naturlig skjønnhet!

    CORA - en kombinasjon av naturlige ingredienser med den nyeste høyteknologien

    1. Anmeldelser
    ANMELDELSER
    HUDSUNDHETSSENTER
    Anmeldelser om apotekskosmetikk
    Avene
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • fem
    • .
    • 523
    • "

    Toryanik Olga Moskva | 20.05.2020 |

    Soothing Hydrating Radiance Mask 50 ml (Avene, Sensibles)

    Konklusjoner: Den beste fuktighetsgivende masken. Etter det er huden næret, lys, glatt. Perfekt for å komme seg etter peeling. Beroliger rødhet.

    Raspopova Anna Krasnodar | 05/29/2020 |

    Termisk vann 300 ml (Avene, Eau Thermale Avene)

    Konklusjoner: Utmerket fin spray, vann fukter veldig bra, jeg er fornøyd med kjøpet

    Marina Nosova Vladimirovna Voskresensk | 28.05.2020 |

    Termisk vann 300 ml (Avene, Eau Thermale Avene)

    Konklusjoner: Jeg har brukt den i fem år allerede. Ingen klager. Fukter. Huden våkner. Kombinerer perfekt med fuktighetskrem, serum.

    Byggmester Irina | 17.05.2020 |

    Termisk vannsett 2x300ml (Avene, Eau Thermale Avene)

    Konklusjoner: Lindrer rødhet og reduserer irritasjon perfekt, ideell for daglig fuktighet (til og med nesten hver time)

    Zhukova Nadezhda Selyatino | 13.05.2020 |

    Anti-rødhet dagkrem Antirougeurs 40 ml (Avene, Antirougeurs)

    Konklusjoner: Kremen er fantastisk, den takler rødhet, jeg bruker den både punktvis og på hele ansiktet, jeg vil bestille mer

    Subbotina Yulia Khimki | 13.05.2020 |

    Isteal Intense Anti-Aging Serum 30 ml (Avene, YstheAL)

    Konklusjoner: Serumet er tykt, gult, absorberes raskt, huden blir matt og fløyelsaktig. Kan ikke være egnet for tørr hud. Krever langvarig bruk. Jeg håper å glatte ut de nye ansiktsrynkene på pannen. Brukes bare om natten. Så langt virker det så bra. Jeg elsker generelt Aveen. Pumpen fungerer som den skal.

    Subbotina Yulia Khimki | 13.05.2020 |

    Triacneal Expert Regulerende utjevningsemulsjon 30 ml (Avene, Cleanance)

    Konklusjoner: For omtrent 5 år siden kom det bra, små utslett forsvant, objektivt ble huden renere. Jeg prøvde igjen nylig - inntrykkene er ikke de samme, det er ubehagelig på huden, og det hjalp ikke så bra med utslett. Noe har endret seg, før kremen var mer aktiv i henhold til mine følelser. Kan flekker puter på grunn av gul farge.

    Subbotina Yulia Khimki | 13.05.2020 |

    Termisk vann 150 ml (Avene, Eau Thermale Avene)

    Konklusjoner: For meg det beste. Jeg prøvde nesten alle de presenterte apotekmerkene, men denne er den beste, beroliger raskt, fukter, oppdaterer. Utmerket vann

    Ab Leysan Kazan | 13.05.2020 |

    Kremgel som regenererer etter sol 200 ml (Avene, Suncare)

    Konklusjoner: Et utmerket verktøy! Jeg vil ta mer, etter at stranden beroliger huden, avkjøles. Absorberer raskt, ikke klissete. Ingen filmeffekt. Brukt av hele familien

    Ab Leysan Kazan | 13.05.2020 |

    Solkremspray for sensitiv hud SPF 50+, 200 ml (Avene, Suncare)

    Konklusjoner: Godt produkt, men litt klebrig og absorbert i lang tid. Mannen min brukte mer, han gikk med et smell! Etterlater ikke hvite striper

    Ab Leysan Kazan | 13.05.2020 |

    Solspray SPF 20 Moderat beskyttelse 200 ml (Avene, Suncare)

    Konklusjoner: Et utmerket verktøy, jeg tok det til sjøen. Jeg fikk en vakker brunfarge, jeg elsker den! Ikke brent. Produktet er veldig økonomisk og lett å påføre. Etterlater ingen hvite striper

    Frolova Evgeniya Moskva | 05/12/2020 |

    Hydrance Aqua-gel 50 ml (Avene, Hydrance)

    Konklusjoner: Aquagel gir fuktighet til huden, ingen tørrhet og tetthet! Jeg har problemer med hud som er utsatt for kviser, med fet glans og hudormer, mens det er områder som har tørket ut som et resultat av bruk av aggressive produkter. Gelen hjelper til med å takle tørrhet og lett irritasjon, mens huden i andre områder ikke blir fet. Jeg bruker produktet som en nattmaske for å fukte, og jeg kan merke at om morgenen ser huden mye friskere og mer hydrert ut..

    HYDRANS OPTIMAL rish - i anmeldelser av kosmetikk

    Merke: i listen over 305 merker.

    "HYDRANS OPTIMAL Rish" anmeldelser for alle merker av kosmetikk

    Fant 6 anmeldelser

    glafgor gjest

    om Avene kosmetikk 30. april 2009

    Huden er tørr, dehydrert, med rosacea.
    Det jeg ELSKET:
    Trickzera krem ​​er utenfor ros. Hud på kroppen som en nyfødt.
    Den beroligende kremen rundt øynene er bare et mirakel! Det fjerner veldig sterk rødhet og irritasjon og har en dreneringseffekt. Selv om du drakk te om natten eller det var et tilfelle da du gråt mye - om morgenen er det ikke spor av hevelse.
    Dirozeal fra rosacea - spasmer virkelig det vaskulære nettverket i ansiktet. Jeg påførte det over ansiktet mitt om natten - om morgenen er huden mye lysere og jevnere.
    Jeg liker sicalfate krem. Jeg bruker den ikke lenge, men det er hudkomfort.
    Micellar lotion er veldig bra. Fjerner sminke veldig rent, og pulver og mascara. Og det bare oppdaterer og beroliger ansiktet godt.
    Gjorde ikke inntrykk:
    - følelsesløs. Jeg kjente ingen fuktighet
    Myk gel for vask (for normal hud og kombinasjonshud) - en vanlig gel. Ikke bedre ikke verre enn andre. Jeg likte gelen til vask fra Uriage mye mer. Generelt termonukleær.
    Jeg kjøpte også Diaknel, men har ikke prøvd det ennå.

    Kosmetikk Aven - Bravo!

    Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 10 Nei 1

    olga gjest

    Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 0 Nei 0

    Ira27 gjest

    Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 1 Nei 0

    Lelique-gjest

    Hallo.
    FRA Avene bruker jeg konstant termisk vann (og MCh også etter barbering), Gidranse Optimale Riche, Creme por les peaux intolerantes, Ysteal +. Huden er supertørr, atopisk, utsatt for reaksjoner. 25 år.
    Jeg forteller deg:
    - Termisk - super, ikke glem å tørke, og ikke la stå i ansiktet før det er helt tørt. Etter et par minutter dukker det opp en rødme (som generelt er et veldig rart fenomen for meg), ingen ubehag.

    - behagelig tekstur av rømme 20%, diskret lukt. Leger var ikke nok for meg - jeg har atopisk hud, hyper-tørr og utsatt for irritasjon. Sprøyting med termisk spray to til tre ganger om dagen - fantastiske opplevelser hele dagen.

    Krem for overfølsom irritert hud: Prikkende i begynnelsen. Det var en forverring av allergi - jeg tok dem av. Jeg klemte i to minutter - rødheten bleknet. Gjenopprettet ansiktet til myk, glatt, næret hud på tre dager.

    Ysteal + for å etterligne nasolabiale rynker. Jeg vet ikke resultatet ennå, for jeg kryper innimellom.

    Ja, min MCH bruker Avene etter barbering balsam i tillegg til det termiske badet, han har samtidig hud som er utsatt for irritasjon og fet samtidig. Han forteller at han ikke har prøvd noe lignende i kvalitet på lenge.

    Jeg vil prøve Ysteal + for øyne, Sensibio av BIoderma gir ingen konkrete resultater. Generelt, i BIoderma fant jeg ikke noe unikt positivt fra Sensibio for øynene, fuktighetsgivende for øynene og masker. Bare såpen er ikke dårlig.

    Jeg anbefaler alle på det sterkeste. Neste kjøp vil være en rensende krem ​​for sensitiv hud.

    Fuktighetskrem Avene Hydrance Optimale Legere: sammensetning, anmeldelser

    For folk som foretrekker medisinsk kosmetikk, skaper Aven-selskapet gode muligheter for pleie av enhver hudtype med forskjellige problemer. Denne artikkelen vil fokusere på Avene Hydrance Optimale Legere fuktighetskrem. Fukter den sensitiv, kombinert og normal hud grundig. Den er ideell for epidermis som har overlevd aggressiv miljøpåvirkning og kosmetiske prosedyrer. Når det på grunn av disse faktorene blir dehydrert, mister elastisiteten og den naturlige fargen. For mer informasjon om hvordan du bruker produktet, hva det består av og hva kundene sier om det, les videre..

    For et middel

    Den spesialutviklede formelen med Aven Hydrance Optimal Leger krem ​​lar deg gjenopprette og opprettholde den ideelle fuktighetsbalansen i dermis. Dette skyldes tilstedeværelsen av spesielle biokomponenter, triolipider og termisk vann i sammensetningen. Produktet gir huden hud og tone på kortest mulig tid og metter den med vitalitet.

    Det er egnet for daglig pleie av alle typer epidermis. Det er spesielt bra å bruke dette produktet om høsten og våren, når huden utsettes for ytre faktorer (vind, kulde, sol). Det anbefales også for ansiktet etter kosmetiske prosedyrer (peeling) og under behandling av dermatologiske problemer. Produktet er allergivenlig og tetter ikke porene.

    produktbeskrivelse

    Avene Hydrance er tilgjengelig i et lite 40 ml plastrør. Produktet er pakket i en merket pappeske med oransje påskrifter. Produsenten produserer to typer av denne kremen: bare fuktighetsgivende og med UV-beskyttelse. Vanligvis på emballasjen i stedet for Legere, er det angitt UV-Legere. Inne i røret er det en hvit krem ​​med en veldig lett tekstur. Den har en svak aroma av noe friskt, apotek. Fordamper raskt etter påføring på huden.

    Hva er der?

    Produsenten peker på de klare fordelene med Avene Hydrance krem. I følge uttalelsen er han allergivenlig, noe som allerede fengsler mange mennesker. I tillegg er det interessant hva som forårsaket en slik effekt på huden, som ble nevnt tidligere. Så hva skjuler sammensetningen: Disse er:

    • termisk vann "Aven";
    • caprilic / capric triglyserider (mykgjørende, mykgjørende, godt kompatible med huden);
    • saflorfargingolje (antioksidant, anti-couperous, nærende, mykgjørende effekt);
    • syklometikon (lav viskositet, flyktig silikon, tetter ikke porene, mykgjør huden);
    • sukrose stearat (vegetabilsk emulgator, mykner, trygt);
    • glyserol;
    • butylenglykol (trygt konserveringsmiddel);
    • sukrose distearat (naturlig emulgator);
    • polymetylmetakrylat (polymer, forbedrer hudavlastningen, er farlig bare ved sterk oppvarming);
    • benzoesyre (konserveringsmiddel, har en antiseptisk effekt);
    • beta-sitosterol (naturlig komponent, fukter, regenererer epidermis);
    • VTH (antioksidant, høy risikofaktor);
    • karbomer (billig fortykningsmiddel, lav fare);
    • Klorfenesin (konserveringsmiddel, soppdrepende, lav fare);
    • dinatrium EDTA (chelateringsmiddel, antioksidant);
    • soyaglycinekstrakt (naturlig komponent, nærer, gjenoppretter, bremser aldringsprosessen);
    • hydrogenert kokoglyserid (naturlig ingrediens, fortykningsmiddel, mykgjør huden);
    • lecithin (emulgator, toner, antioksidant);
    • fenoksyetanol (konserveringsmiddel, antiseptisk og fuktighetsgivende effekt);
    • poloxamer 188 (løsemiddel, antiseptisk middel, kan forårsake irritasjon);
    • kondroitinnatriumsulfat (stimulerer produksjonen og beskyttelsen av kollagen, har en betennelsesdempende effekt);
    • natriumhydroksid (surhetsregulator);

    Aktive komponenter i produktet

    Avene Moisturizer inneholder følgende aktive ingredienser:

    • Termisk vann "Aven" (71%) - forfrisker, beroliger, nærer huden med nyttige stoffer.
    • Lipomucin er et patentert kompleks som beskytter overhuden mot dehydrering. Hjelper med å gjenopprette det beskyttende laget av dermis.
    • Biocementin er et biodermalt aktivt stoff. Det hjelper til med å forhindre uttørking av huden, gjenopprette stratum corneum.
    • Polyol er en organisk polymer som brukes som fuktighetsbevarende middel.
    • Rik fase (15%) - gjenoppretter glansen i huden, gir næring og forbedrer utseendet.
    • Seboregulatory kapsler - eliminere overdreven talgproduksjon, gjør epidermis kjedelig.

    Hvordan søke

    Det er enkelt å bruke Avene Hydrance Cream. For å gjøre dette må du rense ansiktet ditt for smuss, og deretter ta den nødvendige mengden av produktet og smøre huden. Produktet absorberes raskt på grunn av sin lette tekstur. Det er best å bruke produktene fra samme produsent til vask, da vil effekten være utmerket. Du kan bruke en fuktighetskrem morgen og kveld..

    Hva kjøpere sier

    Brukerne har en god oppfatning av Avene Hydrance-produktet. Verktøyet har bevist seg fra den beste siden, gir en utmerket effekt. Huden etter bruk er forbedret betydelig. Produsentens løfter blir oppfylt som sagt. Én pakke med produktet er nok til 3-4 måneders bruk. Etter påføring forblir behagelige opplevelser, det er ingen "maske" eller tetthet. Huden er moderat matt, uten fanatisme, men samtidig fuktig. Kostnaden for produktet varierer fra 900 til 1400 rubler.

    Tre favoritter fra det franske merket Avene

    Bloggerlivet får deg til å prøve nye ting hele tiden. Men det er midler, etter å ha prøvd det, vil jeg gå tilbake til dem igjen. I dag vil vi snakke om tre produkter fra Avene-merket, hvor jeg gjentok for andre gang kjøpet og gjentar det med jevne mellomrom.

    Jeg vil fortelle deg om to kremer fra forskjellige serier og et ganske kjent termisk vann.

    Det kan overraske leserne at de to kremene er for forskjellige hudtyper. Jeg vil umiddelbart beskrive hudtypen min slik at det ikke er noen spørsmål: Huden min er normal, utsatt for periodisk tørrhet, men om sommeren kan den begynne å skinne. Liten rosacea er til stede. Mest sannsynlig arvet jeg bare en forkjærlighet for ham fra slektninger, men noen ganger kan han se ut fra mekanisk innvirkning.

    Avene Hydrance Optimale UV Riche Intense Moisturizer SPF20 (for tørr til veldig tørr hud)

    Den vanlige Avene-esken er hvit med et oransje merkenavn og samme 40 ml rør. Vanligvis er vi vant til å se en standard porsjon på 50 ml. Her, selv om det er mindre, men du trenger ikke å justere utvinningen av krem ​​fra en krukke. Veggene på røret er veldig myke, smidige, slik at kremen ikke blir vanskeligere å trekke ut når den går tom.

    Opprinnelig, under lokket, er hullet dekket med folie for begge kremene mine. Og under det er det et veldig lite hull som kremen doseres perfekt gjennom.

    Sammensetningen av kremen er på esken. Jeg vet ikke hvordan jeg skal analysere dem og påtar meg ikke. Men plutselig vil det være nyttig for noen:

    Lukten er kosmetisk. Lett, lite påtrengende. Uten noen eksplisitte notater.

    Kremen i seg selv er av middels tetthet, hvit. Hvis du bruker mye, kan det strikke litt første gang det er absorbert. Alle vil bestemme det nødvendige beløpet for seg selv.

    En liten lyrisk digresjon. For første gang "ble jeg kjent" med denne kremen, da for tre år siden i april 2013 i Italia mitt ubeskyttede ansikt ble utsatt for en uventet sol, dukket det opp røde flekker i dekolletéområdet, og jeg innså at jeg presset med å kjøpe en slags krem ​​med SPF. Og i nærmeste apotek kom jeg over dette merket, som jeg allerede har lest gode anmeldelser om. Jeg valgte denne. Og hun tok ham med hjem. Og han ble den mest favoritt fra april til juli. Nok 40 ml, i ca 4 måneder.

    Fra produsenten:

    Egenskaper: Basert på resultatene av forskning om ideell øyefuktighet, har Avene Dermatology Laboratories utviklet en intens og langvarig hudfuktighetsformel. Beriket med Avene Thermal Water.

    Resultatet: øyeblikkelig og intens fuktighet, optimal komfort og hudregenerering. Gir elastisitet og fløyelsaktig på huden.

    Fra meg: Jeg kan si at jeg tre år senere ikke ble skuffet på noen måte. Fra denne kremen får jeg virkelig utmerket hudfuktighet, beskyttelse fra våren, fortsatt lys, sol. Men selv om sommeren er denne beskyttelsesfaktoren ganske passende for meg. Kremen absorberes raskt, etterlater ingen filmlignende følelse og fungerer som en utmerket sminkebase. Huden min føles bra med den - beskyttet og hydrert.

    Avene Antorougeurs Jour SPF20 anti-rødhetsemulsjon (for normal til kombinasjonshud med en tendens til rosacea)

    Et år senere (dette er sannsynligvis skjebnen) i april 2014 møtte jeg først en variant av denne emulsjonen for rødhet - en krem. Kremen er for tørr hud, og emulsjonen er for normal og kombinasjon. Denne gangen (og igjen i april) ønsket jeg å ha på lager kremer for forskjellige hudtyper til alle anledninger, og slik skjedde det.

    Det er til og med ingenting å si på emballasjen - alt ligner på den første kremen. Dispenseren er den samme.

    Sammensetning:

    Lukten er også kosmetisk, hyggelig, men annerledes.

    Emulsjonen skiller seg bare fra kremen i samme serie i en litt mer flytende konsistens. Og følgelig etter hudtype. I prinsippet skal det ikke gi noen fet glans, siden under kombinasjonen forstås huden, inkludert, noen steder, for fet.

    Og det skiller seg fra en fuktighetskrem i skyggen. Fargeprøven viser at den er grønnaktig. Jeg vet ikke hva denne fargen gir i komposisjonen, men så vidt jeg husker fra informasjon på Internett, nøytraliserer grønt rødt (i ansiktskorrektorer). Og jeg tenker, hva om egenskapene til denne emulsjonen, takket være hvilken hudfarge blir bedre (det er fra rødhet), er koblet utelukkende med den eksterne komponenten, noe av en grønn fargetone.

    Fra produsenten:

    Egenskaper: emulsjonen gir fuktighet og beskytter huden hele dagen, og forhindrer og reduserer hudrødhet. Ruscus ekstrakt forbedrer hudens mikrosirkulasjon, og reduserer dermed diffus hudrødhet og reduserer sannsynligheten for ny rødhet. Takket være termisk vann beroliger emulsjonen raskt huden og avlaster følelsen av varme og ubehag.

    Resultat: myk, hydrert og matt hud.

    Fra meg: Jeg husker hva jeg klaget over da jeg hadde en versjon av antirødhetskremen - den var så fuktighetsgivende at den ga en unødvendig glans, som i seg selv ville ta veldig lang tid. Og det var umulig å sminke med en gang. Spesielt om sommeren. Emulsjonen løste dette problemet. Huden forblir virkelig etter at den er matt, fuktet og det er ingen problemer med sminke.

    Og om rødhet, vil jeg merke meg følgende. Av en eller annen grunn blir ikke ansiktshuden rød, generelt, for eksempel etter en varm dusj, hjelper kremen til å redusere denne manifestasjonen og beroliger huden raskere, spesielt i kombinasjon med termisk vann. Emulsjonen reddet meg selvfølgelig ikke fra den eksisterende rosaceaen, men jeg vil tro at til en viss grad er begge kremene perfekte som fuktighetskrem med SPF for våren.

    Termisk vann Avene Thermal Spring Water

    Termisk vann kalles vann med høyt innhold av mineralsalter og mikro- og makroelementer som kommer fra naturlige kilder. Slike farvann har en stor mengde

    Jeg prøvde bare dette vannet, jeg har ingenting å sammenligne med, men jeg likte det så godt at jeg gjentok kjøpet.

    Avene har forskjellige volumer vann: 50 ml, 150 ml, 300 ml. Jeg har nå et gjennomsnittlig volum, men jeg tok en gang en liten prøve for testing. Flasken ble pakket inn i plast, det var et lite klistremerke på russisk på, og under det var et innlegg med nyttig informasjon.

    Dispenseren er standard for en spray. Hvor mange sekunder du trykker på den, så mye vann sprøytes.

    Jeg liker virkelig denne sprøytingen - de minste partiklene, innhyller seg som en sky av luftdråper.

    Brosjyren viser skjematisk alle mulige bruksområder av termisk vann. Jeg vil kort fortelle deg hva jeg likte:

    • lindrer kløe med insektbitt, kutt, skrubbsår;
    • lindrer irritasjon og rødhet, nær allergier, fra uegnet kosmetikk;
    • beroliger huden etter barbering;
    • beroliger huden etter solbrenthet;
    • forfrisker perfekt i den varme sesongen, så vel som under fysisk anstrengelse;
    • hjelper til med å våkne om morgenen.

    Det kan også brukes etter kirurgiske inngrep, for bleieutslett hos barn, og helt sikkert vil alle finne et par mer interessante bruksområder. Å si at jeg er glad, å si ingenting.

    Hvor kan du kjøpe kosmetikk av dette merket: I St. Petersburg presenteres det på nesten alle apotek. Men i følge anbefalingene fra gode venner, vendte jeg oppmerksomheten mot det ganske kjente nettstedet Pharmacosmetics og kjøpte alle de ovennevnte for en veldig lønnsom kampanje..

    Prisene på kremer varierer fra 850 til 1200 rubler (på Pharma, og enda dyrere på apotek), og for termisk vann - fra 300 til 600 rubler (det er alltid mer lønnsomt å kjøpe et større volum).

    Oppsummert kan jeg si at Avene kosmetikk for alltid har tatt en plass i hjertet mitt. Kanskje du vil like det også, eller kanskje du allerede har prøvd noe?

    Aven Hydrance Optimal UV20 Rish Cream 40 ml

    Aven Hydrans Optimal UV20 Rish Cream er designet for å fukte og beskytte tørr hud mot aggressiv daglig påvirkning, har også en forebyggende effekt mot for tidlig aldring..

    • øyeblikkelig og intens, langvarig hydrering og ernæring av huden
    • restaurering av optimal hudkomfort
    • utmerket sminkebase
    • beskytter huden mot de skadelige effektene av sollys

    Aven Hydrance Optimal UV20 Rish Cream gir en øyeblikkelig, intens og langvarig fuktighetsgivende effekt.

    • Takket være Aven Thermal Water, som er en del av kremen, gir dette produktet sensitiv hud en følelse av optimal komfort, lindrer irritasjon av reaktiv hud;
    • Det har en kraftig antioksidanteffekt, og stimulerer dermed hudens naturlige forsvarsmekanismer;
    • Systemet med de nyeste UV-filtrene beskytter huden mot solens skadelige effekter;
    • Sheasmør nærer, beskytter og regenererer huden;
    • Saflorolje lindrer irritasjon, fukter, helbreder mikrosprekker;
    • Sheasmør gir fuktighet til huden, fremmer utvinningen;
    • Soyabønneekstrakt mykner effektivt, forhindrer fuktighetstap.

    Påfør Avène Hydrance Optimale UV Riche på renset ansikt og nakke om morgenen. Er en utmerket sminkebase.