loader

Hoved

Forebygging

Anmeldelser om fuktighetsgivende gel for ansikt - sesderma laboratories azelac fuktighetsgivende gel

Jeg er i ærefrykt. Jeg har aldri hatt en slik hud! Superkrem for problemhud med utslett og rødhet.

Varene ankom i tide, jeg har absolutt ingen klager over tjenesten. Men produktet ser ut til å være defekt. Dette er ikke første gang jeg bruker denne kremen, men denne gangen har produsenten sannsynligvis gitt ut en defekt vare, og jeg kom over en slik krukke. Dispenser fungerer ikke. Hvor mange ganger har jeg ikke prøvd å få i det minste litt krem ​​- akk og ah!

Elena, vær oppmerksom på at dispenseren til denne kremen er laget i henhold til en ny teknologi - en vakuumpumpe der det ikke er noe rør. For å levere kremen er det nødvendig å frigjøre flasken fra luft ved å lage et visst antall presser.

Den beste gelen for problematisk hud. Jeg er knust 1,5 steinete og tenkte å vite et alternativ, så vel som tilsvarende, uten å komme inn på det. Jeg klovner til nisje, jeg lever perfekt den rolige shkiraen.

Jeg leste mange anmeldelser og falt for det ved en feiltakelse. Jeg forstår ikke hvorfor det ikke er noen sonder for dette selskapet, midlene er ganske dyre, men det er ikke mulig å forstå om det passer deg eller ikke. Jeg har hatt rosacea i mange år nå, og produsenten av kremen lovet å redusere rødhet ved bruk. Jeg så ikke noe resultat, jeg fotograferte meg spesielt hver morgen i en og en halv måned. Og jeg ble også veldig overrasket over at det var problemer med hetten, produktet måtte presses mer enn 10-15 ganger for å presse ut kremen, dette er veldig rart. Bra som fuktighetskrem. For meg personlig er ikke denne kremen verdt pengene.

Dessverre er sammensetningen feil. Det er ingen glykolsyre i det i det hele tatt, så vel som de andre ingrediensene du spesifiserte (denne gelen er basert på azeloglycin. Vennligst gjør rettelser ved å avklare sammensetningen med en autorisert representant.

  • alle svar (2) ⌄
  • skjul ⌄

Marina, takk for at du har tatt hensyn til unøyaktighetene på nettstedet, i nær fremtid vil informasjonen bli sjekket og korrigert.

MakeUp, informasjon om sammensetningen av gelen har ikke blitt korrigert! Generelt er gelen super!

Et utmerket middel mot problematisk, sensitiv hud med utslett og rødhet. Når det påføres i 2 minutter, er klebrigheten der, så passerer den, greenene, som de sier i vurderingene, la ikke merke til det. For mennesker om natten og om morgenen under pulver, er det ideelt både i resultat og i følelser. Kosmetikken er profesjonell, og de regner ut en betydelig pris, bare du trenger å velge hudtype og helst hos lege. Lykke til alle i kampen for sunn hud.

Jeg bruker det som et ekstra pleieprodukt. Oftere som nattlige. I barnehagen må du vente til den absorberes til den ikke er klissete og den grønnaktige nacren forsvinner. Huden blir deretter opplyst fra innsiden. Ikke bruk hardt i solen og uten SPF. Huden er ganske problematisk (utslett, porer, rosacea, post-acne). Men Azelac har det bra. Jeg liker effekten veldig godt.

Jeg liker det, jeg har brukt det i andre måned, hudtilstanden har blitt bedre, det er færre utslett, til og med porene har blitt mye smalere. Jeg bruker kosmetikk på toppen av kremen, om nødvendig

Kremen er ikke levedyktig for meg, den første måneden til den seirende presten som til tider er ond, til tider til, og nå den andre måneden har den seirende allerede gått. Hvis innlegget ikke kviser, og hvis du ser nærværets klebrighet, ser du også om du vil være i stand til å gjøre det. Jeg vil pakke yakisna. Jeg vil ikke være større enn broren min.

Føler meg som etter peeling!) Lyser opp huden, takler utslett

Fuktighetsgivende gel, gelé SesDerma Azelac Fuktighetsgivende gel - anmeldelser

Så jeg kom til Sesderma. I lang tid så jeg i retning av dette merket, men på en eller annen måte nådde ikke alle hendene mine...

Litt historie. Sesderma-merket dukket opp i 1989 i Valencia da Dr. Serrano og teamet hans kom sammen. Omfattende erfaring innen dermatologi og legemidler, samt en personlig tilnærming tillot dem å utvikle nye produkter for det kosmetiske markedet..

I 2010 lanserte Sesderma et nytt utvalg av produkter basert på nanoteknologi. Trikset ligger i det faktum at liposomer ikke bare brukes som aktive ingredienser, men også som et middel for å levere andre komponenter til huden. Som et resultat - en betydelig økning i effektiviteten.

Mitt første kjøp inkluderte flere fond, tre av dem vil bli diskutert nedenfor.

På jakt etter svar på spørsmålet hvilken effekt jeg vil ha og hva huden min faktisk trenger, og etter en lang studie av produktlinjer og formater, kom jeg til at væsker og gelkremer er mest behagelige for meg - lette teksturer og Airless-emballasje... Så valget mitt falt på heltene i dette innlegget.

Sesderma ATPSES Cell Energizing Cream - Cellular Energizing Cream

Det er mange vitenskapelige ord i beskrivelsen, det høres ganske solid ut, jeg vet ikke hvor mye det egentlig fungerer, men jeg vil løpe videre og si at jeg likte kremen

Hva lover de oss?

Forbedrer vitaliteten til hudstamceller og beskyttelse mot aldring. Kremen stimulerer energien til hudceller, aktiverer og beskytter også mitokondriene til hver av cellene.

Resultatet er fornyet, strålende hud full av energi. Nemlig: energi syntetiseres på alle nivåer i huden, tilgangen til oksygen til huden forbedres, og som et resultat reduseres rynker, elastisiteten økes og blodsirkulasjonen forbedres..

Denne kremen anbefales også som hjemmepleie etter LED-behandling for å forbedre den generelle effekten..

Stress og søvnmangel... alt dette påvirker tilstanden til huden og hele kroppen som helhet, så jeg hadde store forhåpninger til denne kremen.

Jeg begynner med emballasjen, noe som gjorde meg veldig glad: en solid plastflaske med dispenser. Plasten er gjennomsiktig, slik at du kan se mengden av gjenværende produkt. Luftfri emballasje forhindrer kontakt med produktet med luft (og jeg er veldig nøye med dette problemet), og du trenger heller ikke å nå det med skulderbladet (eller verre, med fingeren).

Produktet er en lett hvit krem ​​som sprer seg veldig lett over huden og absorberes raskt nok.

Jeg ble rammet av lukten av fruktpuré - det er det du ikke forventer fra et apotek /

Jeg innrømmer at jeg var litt forvirret av at kremen er designet for alle hudtyper. I mange tilfeller betyr dette at produktet vil smøre huden min og gi unødvendig glans, og i verste fall kan det tette porene med alle konsekvensene... Men ikke ATPSES. Med det fikk huden min akkurat så mye som nødvendig.

I tillegg til optimal fuktighet toner og forfrisker kremen huden. På grunn av oksygenering har hudfargen blitt bedre, sløvheten har forsvunnet, jeg bemerker at huden har blitt mer elastisk og glatt. Ingen allergiske reaksjoner eller andre negative manifestasjoner ble observert selv på min reaktive hud.

Jeg brukte denne kremen oftest om kvelden, siden jeg påførte AZELAC om morgenen (jeg skal snakke om det senere), men selv når det ble brukt om morgenen før jeg sminket, ga det ingen problemer. Alle fundamentene passer perfekt, uten fet glans gjennom dagen.

Hyaluronsyre, L-ergotionin, Niacinamid, C-vitamin - en utmerket "cocktail" for sliten hud.

Brukstid: ca. 2 måneder

Pris: 4950 rubler (på kontorets nettsted)

Snailas Eye Gel - Anti-Aging Eye Gel

I denne lille tingen ble jeg først og fremst tiltrukket av tilstedeværelsen av sneglesekresjoner (og til og med innkapslet i liposomer). Aktive ingredienser inkluderer niacinamid, resveratrol, hyaluronsyre og retinol pluss en rekke naturlige ekstrakter - kort sagt en drøm, ikke en sammensetning.

Inspirert av denne sammensetningen kjøpte jeg Snailas, og først da kom informasjonen til øyet mitt at produktene i denne linjen er ment for moden hud

Jeg måtte prøve... Dessuten, hvis du ser på hver ingrediens hver for seg, ingenting utenom det vanlige...

forebygging og behandling av hudens aldring, reduksjon av rynker, eliminering av aldersflekker, flabbiness, dehydrering, uregelmessigheter i huden. Forbedrer tilstanden til arr og strekkmerker.

I mitt tilfelle er det foreløpig bare poeng om forebygging og behandling av aldring, dehydrering og reduksjon av fine rynker som er relevante. I denne forbindelse fungerer verktøyet bra, men for å være ærlig forventet jeg mer, selv om jeg ikke vil finne feil (det er fremdeles ment for en annen aldersgruppe).

Beroliger huden godt og gir en følelse av komfort nesten umiddelbart.

Om tilstedeværelsen av retinol i sammensetningen. Jeg gikk utenfor uten noen midler (uansvarlig fra min side, jeg er enig) og solte meg (med en gjennomsnittlig SPF), jeg la ikke merke til noen pigmentering eller andre ubehagelige bivirkninger.

Nettstedet opplyser at produktet er i luftfritt format, men nå selges det i et rør.

Denne gelen er mer som en tykk væske i konsistens. Absorberer veldig raskt og etterlater en fuktig følelse på huden. Sminke passer på ham enda bedre enn uten ham, ingenting ruller av og hun smuldrer (for dette punktet 5+). Har en diskret apotek lukt, etter påføring er helt usynlig.

Brukstid: ca. 2 måneder

Pris: 2990 rubler (på kontorets nettsted)

Azelac Moisturizing Gel - Fuktighetsgivende gel med azelainsyre

Vel, nå er det C-karakteren...

Å være en "lykkelig" eier av reaktiv lunefull hud med alle konsekvensene, mens jeg også er av en blandet type, er jeg konstant på jakt etter et mirakelmiddel som vil løse alle disse problemene, eller i det minste redusere deres manifestasjon.

"Hvorfor ikke. kanskje dette er det veldig mirakuløse middelet... "- tenkte jeg etter å ha lest de strålende anmeldelsene på Internett. Selvfølgelig er vi alle forskjellige, alt er individuelt, men hva om...

Den samme praktiske emballasjen.

Aktive ingredienser: azelainsyre, melketistelekstrakt, niacinamid, panthenol, en betryggende sammensetning, og produsenten lover å redusere manifestasjonene av hudforhold som rosacea, rødhet, rosacea og kviser, samt bekjempe rynker (!).

Mest av alt var jeg interessert i talgregulerende effekt, samt den beroligende effekten og eliminering av rødhet. Denne gelen taklet ikke disse oppgavene - i mitt tilfelle. Ansiktet skinnet på de samme stedene og med samme intensitet, og rødhet avtok ikke (men økte ikke heller - produktet tolereres veldig godt av huden, som produsenten lover).

Den fukter godt, men ansiktet skinner etterpå, og jeg la ikke merke til den erklærte positive effekten på rynker i det hele tatt. Så, akk og ah...

Etter min forståelse er denne gelen likevel mer som en flytende, perlemorskinnende med en lys beige fargetone. Først lukter det hvetebrød eller noe, og så dukker det opp noe gjær. Jeg vil ikke si at det er hyggelig, men du kan tåle...

Selvfølgelig vil jeg ikke gjenta det, men alt er individuelt...

Brukstid: ca. 2 måneder

Vurdering: 3- (subjektiv)

Pris: 2990 rubler (på kontorets nettsted)

Alle tre produktene har gått tom, så nå har andre produkter av samme merke dukket opp i min omsorg, som jeg vil snakke om i neste del..

Azelak kremanmeldelser

Sesdermas Azelac Moisturizing Gel (med azelainsyre) er beregnet på hud som er utsatt for kviser, erytem, ​​rosacea, rødhet og rosacea. Dette er ikke en fullstendig gjennomgang siden Jeg hadde bare prøver, men jeg vil dele mine generelle inntrykk.

Totalt 6 ml - det virker som mye, de var nok for meg et par uker i august. Brukes om natten. Jeg vil ikke si noe om rosacea, kviser, rosacea, du må fortsatt bruke produktet lenger. Men når det gjelder rødhet, er denne gelen bare en tryllestav. Lindrer rødhet med en gang, glatter umiddelbart huden, jevner ut tonen. De. det så ut til å være irritasjon i ansiktet, det gikk flere minutter etter påføring av kremen, og det var ikke noe spor igjen av det. Men hvis du bruker gelen om natten, vil morgenresultatet generelt virke fantastisk..

Men igjen, jeg vet ikke hvordan gelen takler komplekse problemer. Med små klarer han å kjempe veldig effektivt. I tillegg gjør det T-sonen mindre fet, dvs. reduserer talgproduksjonen.

Av minusene: ikke helt en behagelig lukt, et slags apotek. Pluss en tekstur som er tung for sommeren. Ja, det er en gel, men ikke den enkleste, pluss konsistensen er ganske tett, innhyllende. Det ser ut til å ikke være fettete, og absorberes raskt og etterlater ikke en merkbar film, men det er fortsatt tungt for den varme sesongen. Vel, dens fuktighetsgivende egenskaper er ganske svake. Selv kombinasjonshuden min manglet fuktighet, ansiktet begynte å trekke litt.

Sesderma har Azelac RU-serum, så det vil mest sannsynlig passe bedre for sommeren.

Noen få ord fra produsenten om Sesderma Azelac Moisturizing gel: pH 5,5, azeloglicina ® i sammensetningen kombinerer egenskapene til azelainsyre og glycin. Gelen fukter, beroliger huden, lindrer rødhet og regulerer talgkjertlene. Blokkerer syntesen av tyrosin og utjevner dermed den generelle hudtonen. Ytterligere egenskaper - anti-aldringspleie og bekjempelse av rynker, fukter huden, øker elastisiteten. Fytosfingosin er et naturlig lipid som er involvert i konstruksjonen av ceramider og hjelper til med å lindre irritasjon. Milk Thistle ekstrakt har beroligende, mykgjørende, antioksidantegenskaper, hjelper raskt med å lindre rødhet.

Hovedingredienser: liposomkapslet azelainsyre; melk tidsel ekstrakt; niacinamid innkapslet i liposomer; panthenol innkapslet i liposomer, azeloglycin.

Alkohol ligger på 8. plass, men det merkes ikke i det hele tatt. Kanskje, selvfølgelig, på grunn av ham, strammet huden seg litt, men det er lite sannsynlig.

Etter gelen vil jeg prøve serumet. Jeg synes det burde være lettere. Men du kan ikke få prøvene, hvis du tar, så umiddelbart fullversjonen. Jeg tror så langt, jeg forhandler med padde. :)

Jeg husker ikke hvor mye serumet koster, men en 50 ml gel selges i gjennomsnitt 25 euro. Det er også en fuktighetskrem med triclosan og en alkoholkrem i samme serie (jeg skrev om det).

Fuktighetskrem AZELAC SESDERMA (SESDERMA)

Fuktighetskrem basert på melketistelekstrakt, liposomale komponenter, inkludert panthenol og hyaluronsyre, bekjemper effekten av frie radikaler på huden, beroliger, fjerner rødhet og urenheter, virker sebumregulerende, regulerer sebumsekresjonen og fjerner kviser, jevner ut hudtonen, forynger og glatter rynker, forbedrer hudens elastisitet og fuktighet. Produktet er utviklet ved hjelp av NANOTECH ™ -teknologi. Dens unike karakter ligger i bruken av aktive ingredienser plassert i liposomer i nanostørrelse - små lipidbeholdere som lar komponentene raskt trenge inn i de dype lagene i huden og derved øke produktets effektivitet.

Melketistelekstrakt fremmer hudregenerering, toner og aktiverer metabolske prosesser, bekjemper betennelse og beskytter mot de negative effektene av det ytre miljøet.

Liposomert azelainsyre har antimikrobiell, antioksidant, lysende effekt, glatter og jevner ut hudtonen, bekjemper betennelse og rødhet, forhindrer utseendet av kviser og hudormer.

Liposomisert niacinamid (vitamin PP) regulerer talgproduksjonen, bekjemper aldersflekker, kviser og etter kviser, reduserer rynker, har beskyttende egenskaper, gir fuktighet.

Liposomisert panthenol har en beroligende, betennelsesdempende, regenererende og helbredende effekt.

Liposomal hyaluronsyre med høy og lav molekylvekt fukter huden øyeblikkelig, forbedrer elastisiteten og glatter rynker.

Liposomert fytosfingosin har betennelsesdempende, antimikrobielle og soppdrepende effekter, beroliger huden, gjenoppretter den og fremmer cellefornyelse.

Påfør ansiktet med fingertuppene, gni det forsiktig inn til det er helt absorbert. Kan brukes som sminkebase. Kan brukes om morgenen og / eller kvelden.

Du kan kjøpe profesjonell Sesderma-kosmetikk i Moskva og andre byer i Russland med gratis frakt i vår nettbutikk Beauty-You.

Du kan også få råd fra en profesjonell kosmetolog som har lang erfaring innen Sesderma kosmetikk. Når du bestiller kosmetikk i butikken vår, mottar du i gave Beauty et sett med prober som er spesialmontert for din alder og hudtype.

Levering innen Moskva innenfor Moskva Ringvei med bud GRATIS fra 3500 rubler.

Levering innen St. Petersburg innen ringveien med bud GRATIS fra 5000 rubler.

Levering innen Russland GRATIS fra 3500 rubler.

Levering over Hviterussland, Kasakhstan GRATIS fra 6000 rubler.

Lotionen revitaliserer bokstavelig talt tørr, dehydrert hud. Metter den med fuktighet, toner, mykner og beroliger. Preparatet er mettet med fuktighetsgivende biokomplekser og ekstrakter av medisinske planter, som fullfører rensetrinnet, forbereder huden for den påfølgende påføringen av kosmetiske preparater.

Collagen Biomatrix er et ideelt preparat for pleie av aldrende hud av enhver type, samt for sliten, livløs, kjedelig og kjedelig hud. BioColl matrise VITAL kan brukes både til å eliminere aldersrelaterte endringer og for å forhindre aldring. Legemidlet fukter huden perfekt, glatter rynker, stimulerer stoffskiftet, fremmer vevfornyelse, gir huden et ungdommelig og attraktivt utseende.

Kraftig beroligende, betennelsesdempende, smertestillende, fuktighetsgivende og toningeffekt. Stimulerer sårhelingsprosessen. Gjenoppretter huden etter aggressive kosmetiske og dermatologiske behandlinger. Lindrer kløe, irritasjon, rødhet.
Påføring: Påfør 1-2 ganger om dagen på renset hud med lette massasjebevegelser.
Aktive ingredienser: aloe vera - 95%, planteekstrakter - 2% (bjørk, kamille, hestekastanje, ringblomst, lind, tistel, svart hyllebær, trollhassel, malva), hybenolje - 1,2%, glykyrretinsyre -0,35 %, vitamin E -0,24%, bisabolol -0,20%, triklosan -0,20%, gjærekstrakt, vitamin C, allantoin.

Gjenoppretter, mykner og beroliger irritert hud raskt, stimulerer naturlig cellulær regenerering og reparasjon, forynger huden under bio- og fotograding, gir sin antioksidantbeskyttelse. Gjenoppretter huden med tegn på alvorlig skade (kjemiske og termiske forbrenninger, erytem etter sol, hudirritasjon fra sterk vind, frost osv.)

Påføring: Påfør masken i et tykt lag i 15 minutter, 1-2 ganger i uken.

Aktive ingredienser: hybenolje, hvite limnantesfrø, nattlysolje, maisolje; allantoin, vitamin E, linolsyre, linolensyre, kaolin, titandioksid.

Kompleks for sensitiv, irritert hud og hud utsatt for couperose med retinylpalmitat og verdifulle planteekstrakter av grønne alger, sitronmelisse, trollhassel, kamille, ringblomst, hestekastanje, søt appelsin. Reduserer rødming, kløe og flassing, har antihistaminaktivitet, har en mykende effekt. Styrker veggene i blodårene, regulerer tonen og permeabiliteten, fjerner hevelser. Inneholder et antioksidantkompleks, stimulerer vitale prosesser i huden, forbedrer cellemetabolismen, forhindrer for tidlig aldring og kontrollerer melanogenese.

Legemidlet brukes som et konsentrat for masker og kremer eller for enheter: fonoforese, nåleløs mesoterapi (elektroporering), kavitasjon, pressoterapi.

6 ampuller à 3 ml

HYDRALANIN FUKTENDE KREM

HYDRALANINKREM

SOS SERUM CYTOKINOL
CYTOKINOL SERUM

NÆRINGSKOMFORTKREM GLYCINUTRINE
GLYCINUTRINE CREME

Nettbutikken vår ble grunnlagt av en profesjonell kosmetolog med lang erfaring innen kosmetologi. Svetlana har jobbet og jobber med merker av kosmetikk presentert i butikken, kjenner alle nyanser av bruk og vil dele med deg sin mening om forskjellige produkter, fortelle deg hva som vil fungere så effektivt som mulig for huden din. Basert på resultatene av konsultasjonen, blir et sett med miniatyrkremer samlet for deg som en gave til bestillingen din. Siden 2011 står vi til tjeneste for deg!

Azelak kremanmeldelser

Avene - solbeskyttelse for den mest følsomme huden

Anthelios - nr. 1 i Russland på anbefaling av hudleger

100% naturlige kosttilskudd premium SOLGAR

Now Foods - Kosttilskudd og vitaminer!

Ergonomi og bærekraft med RADIUS tannbørster

Møt det unike Intense Whitening Kit!

Uriage - ta vare på den delikate huden til babyer og babyer

Sikker og effektiv pleie for deg og babyen din

Revitaliserende ansikts- og kroppsbehandlinger med Gezatone-enheter

Avene DermAbsolu - Grunnleggende pleie for moden sensitiv hud.

Aravia Professional - Spa-depilering, parafinbehandling, kroppspleie

Bioderma Hydrabio Perfector - beskyttelse og utstråling av huden din

Batiste - tørr sjampo nr. 1 i Europa

Vinopure er en enkel og effektiv løsning for å eliminere hudfeil.

CeraVe - Innovasjon for å styrke hudens beskyttende barriere!

Dristig design og sinnsykt hyggelig SPA-pleie hjemme

Øyevippeforsterker - Lange, voluminøse, tykke øyevipper!

Elancyl Slim Design - glattere, fastere og fastere hud

Filorga - formler inspirert av estetiske medisinbehandlinger

GiGi - en kombinasjon av naturlige ingredienser og produkter med høy bioteknologi

Guam - Naturlig italiensk kosmetikk basert på alger

Koreansk kosmetikk for ansikts- og kroppspleie

Ledende laboratorium for profesjonell kosmetikk i Israel

Si hei til dine nye hjelpere - revolusjonerende spiralarmbånd

Isdin er merkevare nummer 1 i Spania! Innovativ solbeskyttelse

Johnny's Chop Shop - en stilig linje med kosmetikk for gutter som vil se bra ut!

Prøv japanske tekstilmasker av høyeste kvalitet

Planteenergi for skjønnhetshår

La Roche-Posay - dermatologisk anbefaling for sensitiv hud nr. 1!

Loreal Professional - Source Essentielle kilde til naturlig hår skjønnhet

Mustela - trygg og effektiv pleie for deg og babyen din
06.10.2017

Matrise - Keep me Vivivd - bevaring av farger i lyse nyanser

Nature's Bounty - Kosttilskudd for å støtte din helse og skjønnhet

O.P.I - verdensledende innen profesjonell neglepleie!

Orthomol - tyske vitaminer for helsen din!

Foto - naturens kraft for håret ditt!

Balsam for tørre, sprukne og irriterte lepper og hud

Royer - naturlig kosmetikk med 100% organisk snegleslim!

Klinisk effektive medisinsk kosmetikk som er en effektiv erstatning for kirurgi

Hudkode - Kode for sunn, vakker hud

Dr. Knute - 212 Bristled Pleasure!

Pålitelige hudpleieprodukter for dermokosmetologi for nyfødte, barn og voksne

Uriage - Age Protect - korreksjon og utstråling av rynker

Uriage - Hyseac - Din ideelle behandling for problemhud
01.11.2017

Weleda Moisturizing Lip Balms vil omslutte leppene dine i en naturlig skjønnhet!

Oppstrammende handling mot tegn på aldring

CORA - en kombinasjon av naturlige ingredienser med den nyeste høyteknologien

  1. Anmeldelser
ANMELDELSER
HUDSUNDHETSSENTER
Anmeldelser om apotekskosmetikk
Sesderma
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • fem
  • .
  • 1. 3
  • "

Mustafaeva Victoria Ruslanovna Bakhchisarai | 04.06.2020 |

Nattmaske for ansikt 1 stk (Sesderma, Beauty Treats)

Konklusjoner: Masken er vakker) Påføres om natten, og om morgenen er huden fløyel!

Toryanik Olga Moskva | 05/31/2020 |

Serumaktivator for vekst av øyenvipper og øyenbryn Seslash, 5 ml (Sesderma, Seslash)

Konklusjoner: Produktet er veldig hyggelig, ikke fet. Det ser ut som en balsam. Hyggelig å søke. Brynene og øyenvippene styrker seg virkelig. Det er ikke nødvendig å vente på at lange og luftige skal vokse, men som en styrke er det utmerket. Og viktigst av alt, irriterer det ikke øynene.

Toryanik Olga Moskva | 20.05.2020 |

Personlig program for å gjenopprette balansen mellom kviserutsatt hud 1 stk (Sesderma, Sesmedical)

Konklusjoner: Et fantastisk peeling-program. Jeg har fet hud med rosacea. Avskallingen er perfekt på grunn av azelainsyren i sammensetningen. Det er en kumulativ effekt. Forårsaker ikke irritasjon, tvert imot roer huden seg.

Julia Tomsk | 05/29/2020 |

Hidraderm fuktighetsgivende håndkrem, 50 ml (Sesderma, Hidraderm)

Konklusjoner: Stor krem! Jeg lette etter en krem ​​for aldrende hud i lang tid og fant den til slutt! Det forvandles øyeblikkelig og forynges. Lukten er lite påtrengende, konsistensen mellom krem ​​og gel. Fargeløs til å begynne med, når den gnides blir den hvit. Absorberer umiddelbart uten å føle meg som en film. Huden er veldig myk. Jeg anbefaler alle! Denne kremen er verdt pengene.

Julia Tomsk | 05/29/2020 |

Daeses oppstrammende maske, 75 ml (Sesderma, Daeses)

Konklusjoner: Masken er tykk, hvit, godt distribuert, kribler de første minuttene. Forårsaker ikke rødhet etter skylling. Fungerer bra med alle serum som tidligere er påført under masken.

Julia Tomsk | 05/29/2020 |

Factor G øyekrem, 15 ml (Sesderma, Factor G)

Konklusjoner: God krem, behagelig, ikke-fettete tekstur, lite påtrengende aroma,
og samtidig fungerer det. Strammer og jevner ut huden. Kråkebeina er mindre uttalt. Effekten er merkbar etter 3-5 bruk. Økonomisk nok hadde jeg nok i et halvt år.

Popova Elena Omsk | 28.05.2020 |

Azelac Ru Liposomal Serum, 30 ml (Sesderma, Hyperpigmentering)

Konklusjoner: Delikat anti-pigmenteringsserum. Med en behagelig duft. Jeg tok det i håp om å redusere antall fregner og utjevne den generelle hudtonen. Etter påføring er serumet litt klebrig, men etter påføring av kremen føles huden behagelig. Betennelsen reduseres. SPF-beskyttelse er nødvendig i løpet av dagen)

Balabayeva Alena Kazan | 23.05.2020 |

Gel 0,15% Retises Nano, 30 ml (Sesderma, Retises)

Konklusjoner: Dette produktet med en lav konsentrasjon av retinol er egnet for de som ikke har brukt slike produkter før, da huden definitivt trenger å bli vant til dem. En gjennomsiktig gel med et gulaktig skjær, lukter som et vitamin fra barndommen)
Ved den første påføringen brant huden veldig merkbart, det var en sterk hyperemi (rødhet) i applikasjonsområdet. Etter en stund gikk den brennende følelsen over, men rødheten vedvarte lenge nok, så det er bedre å bruke den om natten og annenhver dag. Deretter blir huden brukt og de urydde følelsene reduseres.
Men om morgenen - huden er bare fersken, stram og jevnere, mer elastisk, selv om dette uansett ikke var noe problem. Jeg har brukt gelen i veldig kort tid, men den har allerede fjernet milde og nylige flekker etter kviser, jeg er veldig overrasket over dette.
Det eneste, om sommeren, bør du selvfølgelig ikke bruke det, eller bruke det med det sterkeste spf-middelet..

Fomenko Irina Vologda | 05/21/2020 |

Krem, korrigerende hudtone C-Vit, 30 ml (Sesderma, C-Vit)

Konklusjoner: Kremen er tykk, men den sprer seg godt over huden. Retusjerer mindre ufullkommenheter, jevner litt ut hudtonen. Etterlater ikke glans. Huden er behagelig etter påføring. Sammenlignet med andre kremer kan jeg konkludere med at det ikke er dårlig, men det kan bli enda bedre.

Vera Vladivostok | 20.05.2020 |

Krem, korrigerende hudtone C-Vit, 30 ml (Sesderma, C-Vit)

Konklusjoner: Kremen utjevner virkelig hudfargen - til en lys oransje. Jeg kan anta at han vil glede skuespilleren i barneleken Chunga-chang eller noe sånt. Selv om det, for å være ærlig, påføres bare ujevnt, med flekker, så er justeringen slik. Jeg klarte ikke å skygge det med noe. Etter påføring, selv etter noen timer, absorberes den ikke, sprer seg ikke, tilpasser seg ikke hudtonen, ruller ned når den berøres. Naturligvis er det ikke snakk om å gå utenfor i denne formen, men å legge seg med dette i ansiktet er også umulig, ettersom sengen vil lide. Det er synd at alle disse ulempene er uberettigede. Jeg brukte den i tre måneder, ikke hver dag, jeg så ikke effekten.

Ritz Diana Moskva | 05/16/2020 |

Factor G øyekrem, 15 ml (Sesderma, Factor G)

Konklusjoner: Jeg likte det! Fukter og nærer den delikate huden rundt øynene perfekt, noe som gjør utseendet mer åpent. Jeg vil kjøpe mer. Selvfølgelig anbefaler jeg det, men bare for hud med ikke særlig uttalt aldersrelaterte endringer. Snarere for sliten hud.

Popova Elena Omsk | 05/16/2020 |

Cellular activator cream Sesgen 32, 50 ml (Sesderma, Sesgen 32)

Konklusjoner: Kosmetologen ga denne prøven av denne kremen for å forlenge effekten og gjenopprette etter DNK overflateskall. Så hyggelig og lett, med en behagelig duft. Det ønsker å bli brukt og brukt. Huden blir myk, fløyelsaktig, hudtonen jevnes ut. Passer perfekt til kombinasjonshud i den varme årstiden)

Fuktighetsgivende gel for ansikt / AZELAC 50 ml

Merke: SESDERMA (Spania)

Linje: AZELAC - linje basert på liposomisert azelainsyre
Produktbeskrivelse:

Fuktighetsgivende, lett gel med høy toleranse på grunn av pH 5,5. Terapi for hud med rosacea, rødhet, rosacea og / eller akneutsatt hud. Azeloglicina ® kombinerer egenskapene til azelainsyre og den fuktighetsgivende effekten av glysin. Har en beroligende og anti-radikal effekt, eliminerer rødhet som følger med rosacea. Det har en talgregulerende effekt som reduserer.

Fuktighetsgivende, lett gel med høy toleranse på grunn av pH 5,5. Terapi for hud med rosacea, rødhet, rosacea og / eller akneutsatt hud. Azeloglicina ® kombinerer egenskapene til azelainsyre og den fuktighetsgivende effekten av glysin. Har en beroligende og anti-radikal effekt, eliminerer rødhet som følger med rosacea. Det har en talgregulerende effekt, reduserer sebaceous sekresjon og fjerner kviser. Inhiberer syntesen av tyrosin, gir kvelden hudfarge. Har anti-aging egenskaper, glatter rynker. Øker hudens fuktighet og elastisitet. Fytosfingosin er en naturlig hudlipid og finnes i de fleste ceramider. Reduserer hudirritasjon. Melketistel har en beroligende, mykgjørende og antioksidant effekt, som lindrer rødhet i couperose-utsatt hud.

Azelainsyre innkapslet i liposomer, melketistelekstrakt, niacinamid innkapslet i liposomer, panthenol innkapslet i liposomer, azeloglycin.

Påfør ansiktet og nakken med milde masserende bevegelser, gni inn med fingertuppene til den er helt absorbert. Kan brukes som sminkebase. Det anbefales å bruke Azelac Moisturizing Gel en eller to ganger om dagen.

Azelak kremanmeldelser

Volum: 50 ml

Referanse: 40003294

Tilgjengelighet: På lager

Belønningspoeng: 4

Ønsker du å motta et varsel om utseendet på varene?

Liposomert azelainsyre har antimikrobiell, antioksidant, lysende effekt, glatter og jevner ut hudtonen, bekjemper betennelse og rødhet, forhindrer utseendet av kviser og hudormer.

4-butylresorcinol blekner, reduserer pigmentering, har en bakteriedrepende effekt.

Vekstfaktorer HGH, EGF, TGF-BETA2, IGF har en kraftig anti-aldringseffekt, lyser pigmentering, jevner ut hudoverflaten, forbedrer kollagen og elastinsyntese.

AZELAC RU GEL CREAM / DEPIGMENTING CREAM-GEL, 50ml (SESDERMA)

Kjøp med ett klikk

  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Sesderma Azelac RU Depigmenting Gel Cream 50 ml

Sesderma Azelac RU Gel Cream er en hyperpigmenteringsbehandling avledet av et bestselgende serum i samme område. Passer for alle hudtyper, hjelper til med å redusere og forhindre mørke flekker

Sesderma Azelac RU Gel Cream er en hyperpigmenteringsbehandling som kan brukes til å behandle pigmentforstyrrelser som melanose, mørke aldringsflekker, fregner, hormonelle flekker eller hyperpigmentering på grunn av soleksponering. Nå, i sammensetningen av gelkremen, er Azelac RU en bestselger innen behandling av hyperpigmentering på grunn av gode resultater og lav indusert følsomhet. Dette produktet virker på melaninproduksjonen for å redusere det, for å forhindre og fjerne eksisterende mørke flekker, noe som resulterer i lysere hud og en reduksjon i mørke områder. Passer for alle hudtyper og toner, inkludert sensitiv hud og mørk hud.

Spesifikasjoner

  • Tekstur: gelkrem;
  • Hudproblemer: fotoepilering, melasma, postinflammatorisk hyperpigmentering;
  • Søknadstid: morgen og kveld;
  • Alder: 15+;
  • Hudtype: alle hudtyper, inkludert følsomme;
  • Hovedfordelene: hjelper til med å falme mørke flekker, forynge, egnet for alle hudtoner (inkludert mørk hud);
  • Formulert uten: parabener.

Hovedingredienser

  • Kombinasjonen av azelainsyre og tranexaminsyrer med lakrisekstrakt og 4-butylresorcinol hjelper direkte å hemme melanogenese og kontrollere overføringen av melanin til keratinocytter;
  • Ligninperoksidase hjelper til med å nedbryte eksisterende melanin for å falme eksisterende flekker;
  • Undecinoil fenylalanin forhindrer binding av alfa-MSH-hormon til reseptoren og induserer melaninsyntese;
  • Askorbylglukosid og retinol har anti-aldringsegenskaper for å beskytte og fornye huden;
  • Vekstfaktorer (EGF, TGF-Beta2, IGF) påvirker cellene til å påvirke for tidlig aldring.

Hvordan å bruke

Påfør Sesderma Azelac RU Gel Cream daglig på kvelden på ren hud, og påfør den direkte på de berørte områdene med en lett massasje.

Azelainsyre - 9 preparater for klar og sunn hud

Azelainsyre er et unikt stoff som hjelper til med å bekjempe kviser og kviser. Det er grunnlaget for tilberedning av mange kosmetiske og medisinske preparater for kvisebehandling. med riktig bruk av slike midler, kan du bli kvitt pustulære utslett og kviser, ikke bare i ansiktet, men også i hele kroppen.

Hva er Azelaic Acid

Azelainsyre er et kjemikalie som har alle egenskapene til karboksylsyrer. I industrien er dette stoffet hentet fra oljesyre eller linolsyre..

Azelainsyrepreparater har bakteriostatisk aktivitet mot Propionibacterium acnes og Staphylococcus epidermidis, reduserer produksjonen av fettsyrer som bidrar til kviser.

Reduserer dannelsen av komedoner. Påvirker prosessen med keratinisering av epidermale celler, de undertrykker veksten og aktiviteten til unormale melanocytter, som forårsaker hyperpigmentering som melasma. De har anti-kviser, depigmenterende effekt.

Takket være disse fordelaktige handlingene er azelainsyre, eller rettere farmasøytiske medikamenter med det i sammensetningen, det mest anbefalte og foreskrevet for behandling av kviser.

Egenskaper

Populariteten og virkningen av azelainsyre kan forklares med dens egenskaper. Blant dem er det nødvendig å markere:

  1. Anti-inflammatorisk. Samtidig hjelper preparater med azelainsyre å lindre betennelse og rødhet, noe som gjør kviser og kviser mindre merkbare..
  2. Antibakteriell. Legemidlene bekjemper aktivt bakterier som forårsaker kviser, kviser og pustler på huden. Og ikke bare i ansiktet, men i hele kroppen.
  3. Utjevning. Dette er spesielt viktig for å eliminere effekten av kviser og kviser - arr, groper, arr.
  4. Whitening. Preparater med azelainsyre forhindrer melanin i å samle seg på ett sted, de hjelper til med å lette huden, kvitte seg med aldersflekker, og gjør også arr og arr mindre merkbare.
  5. Oksygenmetning. Hjelper å mette epidermale celler med oksygen, aktiverer metabolske prosesser. Dette hjelper porene i huden til å bli mindre skitne, noe som betyr at risikoen for å utvikle kviser reduseres flere ganger..

Til tross for så gode egenskaper av legemidler basert på azelainsyre, må det huskes at alle legemidler der dette stoffet er deklarert i sammensetningen, har sine egne kontraindikasjoner og bivirkninger. Derfor bør du konsultere legen din før du starter behandlingen..

Indikasjoner for bruk

Azelainsyre, eller rettere preparater basert på den, brukes til en rekke hudsykdommer. de viktigste indikasjonene for bruk bør vurderes:

  1. Kviser - en blokkering av talgkjertlene.
  2. Økt pigmentering.
  3. Rosacea er en kronisk dermatologisk hudpatologi der pustulær og andre utslett er tilstede.
  4. Kviser.
  5. Andre utbrudd.
  6. Seborrhea.
  7. Couperose.
  8. Demodekose - en patologi forårsaket av aktiviteten til flått.

Dette betyr at medisiner som inneholder azelainsyre kan brukes ikke bare i ungdomsårene for å bekjempe kviser. Men også for behandling av andre hudsykdommer. Videre er det i de fleste tilfeller bare positive anmeldelser..

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Som alle andre medisiner har preparater med azelainsyre mange kontraindikasjoner. Blant dem er:

  1. overdreven følsomhet for produktets bestanddeler;
  2. barn under 12 år;
  3. svangerskap;
  4. ammingstid.

Også salver og kremer basert på azelainsyre kan forårsake ubehagelige bivirkninger som:

  1. lett rødhet i huden;
  2. følelsesløshet
  3. brennende;
  4. hyperemi og peeling av huden;
  5. midlertidig økning i følsomhet;
  6. lett kløe;
  7. prikking eller prikking.

Derfor er det viktig å huske at ukontrollert behandling med fullstendig ignorering av kontraindikasjoner og bivirkninger kan forårsake uopprettelig skade på huden. Og det er bedre å ikke ta risiko i alle aldre.

Video: azelainsyre i behandlingen av hudsykdommer

Anvendelse innen dermatologi og kosmetologi

Tilberedninger som er laget på basis av azelainsyre er vanlige og mye brukte produkter innen både dermatologi og kosmetologi. De brukes til behandling av ulike sykdommer..

Mot kviser og demodikose

Azelainsyre i behandlingen av disse sykdommene påvirker huden på flere måter samtidig..

For det første ødelegger det propioniske bakterier som forårsaker kviser og hudormer. Ved riktig bruk av kurs holdes porene i huden alltid rene, noe som betyr at kviser og hudormer på slik hud ikke vises.

For det andre har stoffene en godt uttalt komedolytisk egenskap. Det vil si at de hjelper til med å redusere antall komedoner og hudormer..

For det tredje hjelper regelmessig bruk av syre til å eliminere alle døde celler. Dette fører til naturlig peeling, noe som har en positiv effekt på den generelle tilstanden til epidermis i ansiktet..

Og viktigst av alt, stoffet under handelsnavnet skinoren, og det produseres i form av krem ​​eller gel, takler en så ubehagelig sykdom som demodikose. For å bli kvitt subkutane midd permanent, er det imidlertid viktig å oppsøke lege og utelukke selvmedisinering..

Rosacea og pigmentering

Preparater med azelainsyre gjør en utmerket jobb med en så ubehagelig sykdom som rosacea. Videre kan du starte behandlingen når som helst i sykdommen..

Her har azelainsyre følgende fordelaktige egenskaper:

  1. keratolytisk;
  2. antibakteriell;
  3. vasostyrking;
  4. betennelsesdempende;
  5. antioksidant.

En gang i lagene av epidermis aktiverer syren frigjøring av et antall frie fettsyrer - inflammatoriske provokatører, og hjelper også til å redusere produksjonen av melanin.

Den samme behandlingen gis for hyperpigmentering. Kremen lyser problemområder i huden og forhindrer videre spredning.

Azelaine peeling

Dette er en gunstig, smertefri, overfladisk behandling som har en positiv effekt på huden.

Denne prosedyren har flere indikasjoner for bruk:

  1. rosacea (edderkoppårer);
  2. rosacea (ikke-smittsom kronisk betennelse);
  3. follikulitt (inflammatorisk lesjon i hårsekkene);
  4. glatter ut fine rynker;
  5. hyperpigmentering.

Azelaine peeling er en ganske enkel og effektiv prosedyre. Det har praktisk talt ingen begrensninger og kontraindikasjoner..

Men å skrelle med azelainsyre hjemme er farlig. Bedre å stole på en profesjonell kosmetolog. På denne måten kan du oppnå maksimalt resultat og effekt. Og det vil være et minimum av bivirkninger etter prosedyren.

Instruksjoner for bruk av azelainsyre

Før du starter behandling med azelainsyrebaserte preparater, anbefales det at du leser bruksanvisningen som følger med hver krem ​​eller salve..

Hovedkravene for bruk av slike medisinske innretninger er som følger:

  1. dosering og varighet av behandlingen bestemmes individuelt;
  2. før prosedyren blir den behandlede overflaten grundig rengjort og tørket;
  3. krem eller gel smøres med et tynt lag og gni forsiktig med fingertuppene;
  4. det er foreskrevet å behandle huden to ganger: om morgenen og om kvelden;
  5. hvis irritasjon ikke stopper under behandlingen, bør frekvensen av påføring av legemidlet per dag reduseres til en gang eller fullstendig opphøre behandlingen med azelainprodukter;
  6. kremen skal ikke komme på slimhinnene i munnen, nesen, leppene og også i øynene;
  7. hele ansiktet krever ikke mer enn 2,5 cm krem.

Alle disse reglene er ikke så kompliserte som de kan virke ved første øyekast. Men alle som bestemmer seg for å bruke medisiner med azelainsyre for behandling av kviser, demodikose og andre hudpatologier, må overholde og oppfylle dem..

Påføring under graviditet og amming

Alle farmasøytiske legemidler basert på azelainsyre anbefales ikke til bruk under graviditet. Men hvis fødselslege eller gynekolog eller hudlege bestemmer at fordelene for moren ved å bruke legemidler med azelainsyre vil være større enn skade på fosteret, er slik behandling tillatt.

Under ingen omstendigheter bør du starte behandling med legemidler med azelainsyre uten å konsultere en spesialist..

Legemidler fra apoteket

Dermatologer anbefaler å behandle kviser, kviser, demodikose og andre hudsykdommer med azelainsyrebaserte preparater. Innholdet av dette stoffet i kremer eller salver er minimalt. Imidlertid er selv denne dosen perfekt for å rense huden..

Azelik

Sammensetningen av denne kremen ble utviklet for behandling av kviser på grunnlag av bakteriostatisk virkning. Regelmessig kursbruk kan redusere produksjonen av fett betydelig, som tetter porene og forårsaker kviser.

Azelik hjelper også med å takle komedoner. Andre handlinger inkluderer å bremse veksten og aktiviteten til melanocytter. Tross alt er det disse cellene som forårsaker økt hyperpigmentering av huden i ansiktet. En annen viktig effekt er justeringen og lysningen av overflaten av epidermis..

Kremen påføres bare på renset hud. Derfor anbefales det å bruke vanlig vaskegel eller skum før prosedyren startes..

De første positive resultatene kan sees tidligst 4 uker fra starten av søknaden. Maksimumsresultatet sees etter 3 måneders daglig bruk. Og den totale behandlingsvarigheten bestemmes av legen strengt individuelt..

Azix - Derm

Denne aktuelle kremen inneholder 20% azelainsyre. Legemidlet er til salgs på apotek. brukes kun til lokal behandling av kviser, kviser og andre ubehagelige sykdommer i epidermis.

Legemidlet er preget av antimikrobiell virkning mot bakterier som forårsaker kviser, ikke bare på det ytre hudområdet, men også i talgkjertlene. Parallelt med dette er det en betennelsesdempende effekt på ufullkommen hud..

Før påføring må ansiktet vaskes med gel eller skum som skal vaskes og tørkes. Kremen påføres i et tynt lag på den skadede overflaten. Videre kan det være ansiktet, dekolletéområdet og nakken..

Azix - Derm påføres huden to ganger om dagen. minimum behandlingsperiode er 1 måned. Hvis bivirkninger dukker opp, bør dosen reduseres noe, og medisinen skal brukes en gang daglig..

Hvis dette ikke hjelper og irritasjonen øker, kan du midlertidig avbryte behandlingen med azelainsyrekrem, og deretter prøve igjen..

Skincleer

Azelainsyre i hudpleie har en antibakteriell effekt. Legemidlet har en betennelsesdempende effekt på huden, eliminerer hevelse og irritasjon. Fjerner døde celler perfekt, som kalles keratolytisk effekt.

I motsetning til andre analoger virker skinclair ikke bare i de ytre lagene i huden, men også i dybden av epidermis, i kanalene til talgkjertlene..

Det maksimale resultatet fra bruk av kremen observeres 2-3 måneder etter behandlingsstart. Det er ikke et hormonalt medikament, påvirker ikke stoffskiftet.

Kremen får konsumeres allerede fra ungdomsårene. I motsetning til andre analoger virker skinclair ikke bare i de ytre lagene i huden, men også i dybden av epidermis, i kanalene til talgkjertlene..

Skinoren

Det er et av de mest populære legemidlene for behandling av forskjellige hudsykdommer. Det tilhører flere grupper samtidig - antibakteriell, betennelsesdempende, keratoregulerende.

Hovedindikasjonene for bruk bør vurderes:

  1. kvisehud (kviser og hudormer);
  2. forebygging og behandling av foci av postinflammatorisk hyperpigmentering som oppstår etter at kviser har grodd.

Behandlingsforløpet er utformet i 3 måneder, men forbedring skjer etter 3-4 ukers bruk av stoffet.

Det bør brukes 2 ganger om dagen (morgen og kveld). Før påføring skal ansiktet vaskes og tørkes med et håndkle. For å eliminere kviser og hudormer påføres gelen målrettet 2 ganger om dagen med et tynt lag og gnides litt.

Det finnes to versjoner av dette legemidlet. Dette er en krem ​​og gel. Den eneste forskjellen mellom dem er konsentrasjonen av azelainsyre. Mengden av dette stoffet i kremen er 20%, og i kremen 15%.

Gelen anbefales til pasienter med fet hud. Og her er en krem ​​for de med tørr eller normal hud.

Azogel

Et annet farmasøytisk medikament med azelainsyre for kvisebehandling.

Det har en antiseptisk effekt. Den antibakterielle effekten er på bakteriene som forårsaker kviser. Det reduserer også dannelsen av døde hudceller som forårsaker hudormer.

Legemidlet myker opp huden og lindrer irritasjon. Effektiviteten til kremen er høy selv ved langvarig behandling.

Blant anbefalingene for bruk av stoffet er behandling av papulopustulære former for kviser eller rosacea. Verktøyet skal behandle problemområder 2 ganger om dagen. Visuell forbedring er vanligvis merkbar etter 4 uker.

Hvis bruk av et terapeutisk middel forårsaker irritasjon, bør volumet av gelen eller antall påføringer reduseres. Ved spesielle behov anbefales det å avbryte behandlingsprosessen i noen dager. Azogel gel bør brukes kontinuerlig gjennom hele behandlingsperioden..

Aknestop

Dette middelet, i tillegg til å kvitte seg med kviser og hudormer, har også en god anti-aldringseffekt..

Legemidlet har ikke bare eksterne, men også indre effekter, det vil si helbreder ikke bare effekten, men også årsakene til kvisedannelse. Bruken av stoffet bremser syntesen av fettsyrer, som er den direkte årsaken til kvisedannelse.

Aknestop normaliserer prosesser i follikulære kanaler, skyller ut ugunstige mikroorganismer. Varigheten av behandlingen skyldes pasientens kropps individuelle egenskaper. Minimum behandlingsperiode er 4 uker, og i tilfelle melasma, 3 måneder.

Finacea

Finacea er en lokal gel som inneholder azelainsyre, en naturlig syre. Azelainsyre hjelper huden å fornye seg raskere og reduserer derfor dannelsen av kviser og hudormer. Det hjelper også med å drepe bakterier som forårsaker kviser og rosacea..

Finacea brukes til å behandle moderat kviser og rosacea.

Bruk Finacea Gel nøyaktig slik legen din har instruert. Ikke bruk i større eller mindre mengder eller lenger enn anbefalt.

Rengjør det berørte området med mild såpe eller såpefri rensende såpe og tørk med et mykt håndkle. Påfør medisinen som anvist.

Finacea gel påføres vanligvis to ganger om dagen, om morgenen og ved sengetid..

Ikke bruk det berørte området etter bruk av Finacea Gel. Dette kan føre til at for mye medisiner absorberes av kroppen..

Det kan ta 4 uker eller lenger før symptomene dine blir bedre. Fortsett å bruke Finacea Gel som anvist og fortell legen din dersom symptomene dine ikke blir bedre etter 12 ukers behandling.

Finevin

Et annet medikament, som ikke er kjent for russiske brukere, er basert på azelainsyre. Metodene for påføring og forholdsregler for bruk er nøyaktig de samme som for bruk av andre medisiner som inneholder dette aktive stoffet..

Skinomax gel

Skinomax er en akne gel som har antiseptiske og antimikrobielle effekter. Kan brukes fra tolv år uten begrensninger hvis ingen allergi mot azelainsyre er identifisert.

Bivirkninger er ekstremt sjeldne. Det er et av de billigste stoffene på markedet som inneholder azelainsyre. Derfor kan den trygt fungere som en analog av en dyrere hud.

Hvordan lage azelainsyre krem ​​selv hjemme

Nesten alle azelainsyre kremer, salver og geler som selges på apoteket er høyt priset. For ikke å bruke penger på kjøp av disse dyre produktene, kan det lages en krem ​​med azelainsyre hjemme..

For å lage en slik krem ​​må du forberede deg på forhånd:

  1. pulverisert azelainsyre;
  2. sukrose;
  3. mikrolil. Et spesielt konserveringsmiddel som forlenger holdbarheten til den ferdige kremen;
  4. jojoba olje. Om nødvendig er det lov å erstatte den med oliven eller rosmarin;
  5. vann.

Å lage azelainsyre krem ​​er ikke så vanskelig som det kan virke. Dette gjøres i flere trinn:

  1. Tilsett 1,5 mg azelainsyre til 16,5 ml vann, bland grundig. For dette må du bruke rent glass. Siden syren er veldig lite løselig i vann, rør den kraftig og pisk blandingen.
  2. Etter den endelige fortynningen av syren tilsettes 1,5 ml sukrose. Alt stokker igjen.
  3. 7 ml olje helles i den andre glassbeholderen, og begge oppvarmes i et vannbad.
  4. Etter oppløsning av sukrose blandes innholdet i begge blandingene til en homogen tilstand er oppnådd.
  5. Til slutt tilsett en dråpe mikrolil.

En ferdig hjemmelaget krem ​​med azelainsyre skal påføres hver dag. Påfør på renset hud to ganger om dagen. De første resultatene vil være merkbare i løpet av et par måneder fra starten av bruken..