loader

Hoved

Forebygging

Baziron - hjelp med kviser

Anti-akne krem ​​Baziron har en comedolytisk og god betennelsesdempende effekt, undertrykker dannelsen av talg. Produsert av det franske selskapet "Laboratoires Galderma".

Baziron - hjelp med kviser

Anna »17. juni 2015, 16:55

Legemidlets navn: Baziron

Produsent: Laboratoires Galderma (Frankrike)

Aktiv ingrediens: Benzoylperoksidvann

ATC: Legemidler til behandling av hudsykdommer (D01AE01)

Nevøen min har et kviseproblem. Han prøvde forskjellige alternative behandlinger, noe som ikke hjalp ham. Apoteket ble anbefalt å kjøpe Baziron gel. Nå smøres den to ganger om dagen. La oss se resultatene.

Doctorsforum anbefaler:
  • Hvilke råvarer brukes til homeopatiske medisiner?
  • Anaferon
  • Bach essens
  • Østerrikske farmasøytiske selskap "R. Bittner GmbH"
  • Evalar
  • "Bobotik" for nyfødte fra kolikk
  • Anmeldelser om behandling av sykdommer
  • Dalatsin
  • Borsyre mot kviser
  • Bruk av prednison
  • Enterogermina
  • Palin fra blærebetennelse

Re: Baziron - hjelp med kviser

Miroslava »17. juni 2015, 17:05

Re: Baziron - hjelp med kviser

Veronica "17. juni 2015, 17:23

Re: Baziron - hjelp med kviser

AnnaKh »17. juni 2015, 23:22

Re: Baziron - hjelp med kviser

Fraulein Angelika »18. juni 2015, 07:37

Re: Baziron - hjelp med kviser

Irena "19. juni 2015, 17:29

Re: Baziron - hjelp med kviser

AnnaKh »19. juni 2015, 23:12

Re: Baziron - hjelp med kviser

pola »20. juni 2015, 12:59

Re: Baziron - hjelp med kviser

Miroslava "21. juni 2015, 16:58

Re: Baziron - hjelp med kviser

Lana "21. juni 2015, 18:24

Noe fiskete. Vanligvis blir ikke snakkere laget av en lege, men på et apotek på resept. Og i denne oppskriften kan du se hvilke aktive ingredienser.

Det aktive elementet i det antiseptiske preparatet er benzoylperoksyd. Legemidlet distribueres uten resept. Bazirons analoger inkluderer Bezugrey-krem, Roaccutane, tetracyklinsalve, Azelik, Skinomax, Finer.

Funksjoner ved bruk

Bruk av Baziron gel er berettiget for å eliminere alle slags hudutslett:

  • kviser, kviser;
  • vedvarende komedoner;
  • den innledende fasen av trofiske sår på underbenet.

Når det gjelder anvendelsen av en rekke medikamenter - Baziron-kontroll, må du konsultere en hudlege, så vel som en kosmetolog. Det anbefales ikke å kombinere stoffet med etanolholdige produkter (for eksempel deodorant, parfyme).

Bivirkninger

I følge dermatologiske vurderinger om Baziron Ac forårsaker det presenterte antiseptiske middel, når det påføres eksternt, ikke signifikante negative manifestasjoner. Sjelden bemerker pasienter:

  • hudallergiske reaksjoner;
  • rødhet;
  • en sterk brennende følelse, tørrhet.

Resept på Baziron for kviser produseres ikke i tilfelle personlig overfølsomhet overfor benzoylperoksid, graviditet.

Baziron AS. Instruksjoner for bruk for kviser, pris, analoger, anmeldelser av hudleger

Kviser i visse perioder i livet forekommer hos nesten alle. Baziron AS, ifølge kvinner, er dermatologer foreskrevet for å kvitte seg med kviser. Gelen eksfolierer de døde partiklene i det øvre laget av epidermis, helbreder kviser på 7-10 dager, får huden til å gløde. For å få resultatet må du kjenne reglene for bruk av gelen. Informasjon om kontraindikasjoner vil bidra til å unngå ubehagelige konsekvenser.

Slipp skjema

Baziron AS er et hvitt gelstoff. Den produseres i forskjellige doser av hovedbestanddelen. Benzoylperoksid fjerner effektivt utslett. Produktet frigjøres i et innhold på 2,5%, 5% og 10% av dette stoffet, som er en undertype av hydrogenperoksid.

Baziron AS med en hvilken som helst prosentandel benzoylperoksid er pakket i rør på 40 g.

Sammensetning

Preparatet inneholder følgende ingredienser:

  • vann;
  • natriumhydroksyd;
  • glyserol;
  • propylenglykol;
  • kopolymer av metakrylsyre;
  • poloksamer 182;
  • karbomer 940;
  • dinatriumedetat;
  • natriumdokusat;
  • silisiumdioksid.

Farmakologiske egenskaper

Baziron AS (anmeldelser av hudleger bekrefter materialet beskrevet nedenfor) forhindrer veksten av bakterier og stafylokokker, som påvirker forekomsten av kviser. Produktet skaper et ugunstig miljø for utvikling av mikroorganismer. Utslett forårsaker anaerobe patogener som dør av oksygen.

Baziron AC forsyner epidermis med oksygenmolekyler og ødelegger derved skadelige organismer.

Gjennom laboratoriestudier ble det avslørt at etter 7 dagers bruk av gelen, reduseres antall bakterier med 94% på 28 dager - med 99%. I tillegg forbedrer gelen blodsirkulasjonen, kontrollerer arbeidet til talgkjertlene, gir fuktighet til huden.

Indikasjoner for bruk

Baziron AS er foreskrevet for utslett av varierende alvorlighetsgrad. Hvis det er få kviser, er det nødvendig å foretrekke et legemiddel med et innhold av benzoylperoksid på 2,5%. Hvis kviser dekker kinnene, pannen, må du kjøpe Baziron AC 5%.

Et middel med en hovedkomponent på 10% foreskrives av hudleger svært sjelden, i avanserte tilfeller og kviser i mer enn 70% av ansiktet. Det er forbudt å kjøpe og bruke produktet med den høyeste konsentrasjonen av benzoylperoksid uten å konsultere en hudlege.

Mange leger er enige om at det første behandlingsforløpet skal utføres med Basiron AS med den laveste konsentrasjonen av hovedkomponenten, uavhengig av antall kviser. En dose på 5% anbefales for sekundær behandling. Derfor er det viktig å besøke en hudlege for riktig valg av terapiregimet..

Kontraindikasjoner for bruk

Det er forbudt å bruke Baziron AS hvis du er allergisk mot noen av komponentene i stoffet. Produktet må ikke brukes av barn under 12 år..

Dosering og påføringsmetode for kviser

Baziron AS (anmeldelser av hudleger kan leses videre) bør fordeles over renset hud til den er helt absorbert etter å ha våknet om morgenen og om natten før sengetid. Det er viktig å tørke huden med et mykt papirhåndkle før du påfører produktet. Hvis det er få utslett, kan gelen bare påføres om morgenen eller kvelden..

Baziron AC må brukes i 3 måneder. De første resultatene vil vises etter 7-10 dager med vanlig bruk. Innen en måned vil huden være fullstendig ryddet for kviser, og etter 3 måneder vil den terapeutiske effekten bli løst i lang tid.

Muligheten for å gjenta terapiforløpet bør diskuteres med en hudlege. Med fullstendig forsvinning av utslett tidligere enn 4 uker, i løpet av det gjenværende behandlingsforløpet, bør legemidlet påføres ikke to ganger, men en gang om dagen.

Bruk tørr, veldig sensitiv hud i et minimum. Gelen er tillatt å brukes til profylaktiske formål for fet, kviserutsatt hud bare om morgenen eller om kvelden i 3 måneder.

Hvordan du bruker Baziron AS under graviditet

Baziron AS (anmeldelser av hudleger indikerer fravær av laboratoriestudier av stoffets sikkerhet for gravide og ammende kvinner) kan bare brukes av kvinner i en stilling hvis den gunstige effekten for jenta overstiger den mulige risikoen for fosteret.

Baziron AC har svært lav absorpsjon gjennom huden, så den kommer praktisk talt ikke inn i blodet. På grunn av mangel på kliniske studier, skriver produsenter ikke om gelens ufarlighet i forhold til gravide og ammende.

Risikoen for påvirkning av Baziron AS på fosteret eller spedbarnet er minimal.

Bivirkninger

Bivirkninger fra Baziron AS er notert i endringer i epidermis. Etter seponering av stoffet forsvinner ubehagelige symptomer. Negative manifestasjoner kan deles inn i flere grupper i henhold til hyppigheten av forekomst..

De vanligste reaksjonene er:

  • følelse av tetthet;
  • kløe;
  • peeling;
  • erytem;
  • ubehag når du palperer huden;
  • rødhet;
  • brennende.

Sjelden funnet:

  • intoleranse;
  • hevelse i ansiktet.

spesielle instruksjoner

Før den første påføringen av Baziron AC, må en følsomhetstest utføres. En dråpe av produktet gnides inn i håndleddet eller innsiden av albuen. Kløe og andre bivirkninger indikerer intoleranse mot en eller flere av midlene. I dette tilfellet må gelen vaskes av med rennende vann. Det er strengt forbudt for personer med allergi mot noen av komponentene å bruke Baziron..

Det er viktig å vite at etter den første påføringen av gelen, er det lett å skrelle av huden, utseendet på rødhet i løpet av 2-3 dager og en svak brennende følelse i løpet av få minutter etter påføring. Det er viktig å overvåke alvorlighetsgraden av symptomene beskrevet ovenfor..

Ved en normal kroppsreaksjon forsvinner ubehagelige symptomer på 2-3 dager og gir nesten ikke ubehag. Med en allergi mot komponentene i Baziron AS, manifesterer den negative reaksjonen seg sterkt, bringer smerte.

Baziron AS (ifølge vurderinger fra hudleger) bør ikke komme inn i øyeområdet, på nese- og munnslimhinnen. Hvis stoffet kommer på de angitte områdene, bør de skylles med vann.

Det er forbudt å bruke Baziron AS på åpne sår og andre skadede hudområder..

For å minimere muligheten for negative konsekvenser, bør du ikke være under solen etter påføring av Baziron AC. Baziron AS-terapi gjøres best i vintersesongen. Ultrafiolette stråler kan forårsake brenning og irritasjon av epidermis.

Når Baziron AS samhandler med farget stoff eller hår, vil fargen deres endre seg eller misfarging vil forekomme. Baziron AS har ingen effekt på hjernens funksjon. Gelen kan påføres før du kjører eller før du arbeider med små deler..

Interaksjon

I løpet av medikamentell behandling er det nødvendig å slutte å bruke alkoholholdige midler. Leger foreskriver slike medisiner for å tørke kviser, eksfoliere det øverste laget av huden. Alkoholholdige preparater kan ikke brukes samtidig med Baziron AS.

Leger foreskriver ofte behandling med Baziron AS sammen med diferin. Dette legemidlet renser porene dypt og forårsaker avskalling, noe som hjelper deg med å bli kvitt kvisepåvirkede epidermale lag.

Overdose

Baziron AS (gjennomgang av hudleger og reglene for bruk av produktet indikerer at medisinen er tillatt å brukes utelukkende på huden) forårsaker negative effekter når det brukes oftere enn angitt i reglene for bruk av produktet. Overdreven påføring av Baziron AC vil ikke gi bedre resultater og vil ikke akselerere regenerering.

For hyppig bruk av produktet øker bare risikoen for negative manifestasjoner. Hvis det oppstår kløe eller andre negative fenomener, avbryt behandlingen med Baziron AS og besøk en hudlege som vil foreskrive spesialbehandling.

Billige analoger av Baziron AS krem

Minimumskostnaden for Baziron AS i Russland er rundt 750 rubler. Prisen på gelen endres praktisk talt ikke, uavhengig av konsentrasjonen av hovedkomponenten. Billige salver med lignende ingredienser produseres i India, men de er ikke representert i Russland..

Benzoylperoksid er en del av Ugresol-sprayen. Prisen er 140-170 rubler. Effekten av bruk av dette legemidlet vises etter 8 ukers bruk. Det er ikke veldig praktisk å påføre, ettersom stoffet kommer på store områder av huden.

Skinoren-gel har praktisk talt ingen bivirkninger, bare en svak brennende følelse er tillatt etter påføring. Dette legemidlet anses å være mykere, men ikke dårligere enn Baziron AS. Prisen er 400-600 rubler.

Proderm er en billig russisk analog av Baziron AS. Det er bare effektivt mot en bestemt gruppe bakterier. Før du bruker Proderm, må du bestå tester for å identifisere hvilke bakterier som forårsaker utslett. Prisen er 120-140 rubler. Andre analoger er produsert i USA av Persa og Neutrogena.

Vilkår for lagring

Baziron AS er lagret i 2 år. Det er viktig å sjekke produksjonsdatoen før du kjøper et legemiddel. Utløpt gel er forbudt å bruke.

Baziron AC skal oppbevares på et mørkt sted borte fra barn ved en maksimal temperatur på 25 ° C.

Prisen på stoffet i Moskva, St. Petersburg, regioner

NavnProdusentens landApotekPris
Baziron AC gel for ekstern bruk 2,5%FrankrikeNeoapteka.ru862 rbl.
Wer.ru785 rbl.
Baziron AC gel for ekstern bruk 5%Samson Pharma828 rbl.
ZdravZona819 rbl.

Effektiviteten til verktøyet

Ofte er utseendet på negative reaksjoner forbundet med feil bruk av stoffet. Mangelen på positiv dynamikk i terapi betyr kanskje feil valg av stoffet eller konsentrasjonen av hovedbestanddelen. Derfor anbefaler dermatologer å bruke stoffet bare etter forskrivning av stoffet på individuell basis..

Leger bemerker en reduksjon i antall og størrelse på kviser etter 7-10 dager etter første kontakt med legemidlet med kviser. Frekvensen av positiv dynamikk avhenger av intensiteten av sykdommen. Det anbefales ikke å slutte å bruke produktet tidligere enn 3 måneder etter første gangs bruk for å oppnå en varig effekt.

Når den brukes riktig, kan Baziron AC kvitte seg med kviser

I tillegg til de positive resultatene av behandlingen, forårsaker Baziron AS noen ganger negative reaksjoner, så det passer ikke for alle. Ofte er det en liten peeling av epidermis, utseendet på røde flekker noen dager etter starten av behandlingsforløpet. I dette tilfellet bør huden gis tid til å tilpasse seg, og bruken av gelen bør suspenderes i 1-2 dager..

For å unngå ubehagelige situasjoner anbefaler dermatologer ikke å starte behandling med Baziron AS før viktige hendelser..

Hudlege anmeldelser

Leger sier at kviser kan helbredes, men det er stor sannsynlighet for tilbakefall. Derfor bør Baziron AS alltid være for hånden. Hvis ny kviser dukker opp etter en stund etter behandlingen, må du behandle den berørte huden med et tynt lag til de ubehagelige symptomene forsvinner.

Hvis gelen har sluttet å takle sin oppgave, er det en avhengighet av den viktigste aktive ingrediensen. I dette tilfellet vil legen foreskrive et peelingskurs eller annet kosmetisk preparat som må brukes sammen med Baziron AS.

Blant legene er det også motstandere av Baziron AS. De mener at kviser bør behandles med antibiotika som hovedingredienser. Dermatologer motbeviser den konvensjonelle visdom om at benzoylperoksid kan bidra til utseendet til kreftceller. Forskere har bevist at dette stoffet ikke er kreftfremkallende.

Det er ikke symptomene og manifestasjonene av sykdommen som behandles effektivt, men årsaken. For å gjøre dette, før terapiforløpet, må du gjennomgå en undersøkelse og bestå de aktuelle testene. Baziron AC er effektiv mot mange typer bakterier, men er ikke i alle tilfeller i stand til å kurere utslett.

Ifølge dermatologer kan du fullstendig kvitte seg med kviser ved å bruke Baziron AS i 3 måneder. Det er viktig å ikke stoppe behandlingen etter at de første resultatene dukker opp. For å få best mulig effekt, må du studere instruksjonene og gjennomføre en gelintoleransetest før første gangs bruk..

Artikkeldesign: Olga Pankevich

Baziron as - anmeldelser av hudleger og pasienter

Lurer du ofte på hva navnet på populære hudbehandlinger betyr? Og hvem av oss leser stoffets sammensetning på baksiden av pakken til slutt? For ikke å prioritere fantasi fremfor sunn fornuft, la oss avklare hva vi legger på ansiktet, og strebe etter skjønnhet og hudhelse. Naturligvis vil vi tiltrekke ekte fagpersoner og erfarne brukere for å hjelpe..

Ingrediensene vi snakker om i dag kalles benzoylperoksid eller benzoylperoksid for å bekjempe kviser. Det mest kjente og rimelige stoffet med det i sammensetningen er baziron for kviser.

Baziron gel hva er det

Apotekspreparat i form av en gel eller krem ​​med en uttalt antimikrobiell effekt. Hovedingrediensen tilhører den organiske familien av peroksider, peroksider. Det er en del av midlene

    fra kviser, preparater for bleking av huden, tannbleking av geler og pastaer, vaskemidler med en blekende effekt.

Ser det ikke ut som noe? Ja, det er en form for hydrogenperoksid.

Hvordan det fungerer?

På grunn av den sebostatiske effekten av benzoylperoksid, basiron

    reduserer utskillelsen av talg, den komedolytiske effekten hjelper til med å rense og begrense porene, den antibakterielle effekten hindrer bakterier i å formere seg.

Enkelt sagt, det skaper forhold som er umulige for bakterier å leve. Legemidlet frigjør ytterligere oksygenmolekyler i det subkutane vevet, hvor akne forårsaker bakterier lever og aktivt formerer seg.

Bakteriestammene som forårsaker kviser er klassifisert som anaerobe mikroorganismer. Dette betyr at de ikke liker oksygen. Legemidlet dreper dem ganske enkelt, reduserer kolonien og gir liten sjanse for kvisedannelse.

Hva han behandler Baziron-krem

Dermatologer foreskriver Baziron for behandling og forebygging av kviser. Det kan brukes til betennelse i ansiktet og kroppen. På grunn av dets bakteriedrepende egenskaper er det et utmerket forebyggende tiltak.

Hvem trenger å bruke baziron for kviser

Benzoylperoksid er en komponent uten aldersbegrensninger. Enhver kvisepasient kan bruke den.

På sensitiv, utsatt for irritasjon og flassende hud påføres den i en minimumsdose.

Engelsk hudlege Somerville anser stoffet som ideelt for pasienter med fet hud som er utsatt for kviser.

Hvor finner du Baziron og analoger

Baziron selges over disk, over disk, sammen med andre kvisebehandlinger. Bazirons analoger:

    benzoylperoksid, desquam, proderm, eclaran.

Dermatologer foreskriver ofte et regime med basiron og et annet medikament for å behandle kviser, men det er bra alene.

Konsentrasjon

Baziron gel selges med et innhold av hovedkomponenten på 2,5%; fem%; ti%. For de fleste er de to første alternativene nok.

Formen på ti prosent kan være mer effektiv, men sannsynligheten for komplikasjoner øker:

    utseendet på tørrhet, avskalling av mikrosprekker.

Hvor ofte skal du bruke basiron

Det anses å være optimalt å bruke basiron to ganger om dagen for behandling og forebygging. Men det bestemmer hyppigheten av hudtilstanden. Følg kurset som instruksjonen anbefaler. Hvis irritasjon oppstår, kan du redusere dosen eller hoppe over en bruk.

Hvor lang tid å bruke

Kviser er herdbare, men det er stor sannsynlighet for tilbakefall, så løsningen bør alltid være tilgjengelig. På denne måten kan du holde situasjonen under kontroll og ikke la den bli verre når de første tegnene på bekymring dukker opp. For forebyggende formål kan den brukes en gang om dagen om natten..

Hvis såkalt toleranse eller avhengighet oppstår, bør gelbehandling kombineres med peeling (peeling) ved hjelp av en spesiell svamp eller ansiktsbørste..

Og til slutt et lite kjent faktum og en vanlig myte.

Mange vet ikke at peroksid kan legge flekker på klærne..

En vanlig myte er at benzoylperoksid er knyttet til kreft. Forskere tilbakeviser disse ryktene, stoffet er ikke kreftfremkallende.

Kunde anmeldelser

Instruksjonen lover ikke mirakler: Ved systematisk bruk oppstår effekten om en måned, røret skal være nok for tre. De fleste merker utseendet til forbedring i løpet av en uke. Men det er også de som er skuffet. Kanskje de ikke ga stoffet en sjanse?

Hva kosmetologer sier

Blant eksperter om Baziron varierer anmeldelser også:

    noen anser det som et unyttig stoff, andre anerkjenner dets effektivitet og inkluderer det i komplekse kosmetologiske ordninger.

Blant motstanderne av bruken er de som er sikre på korrektheten av kvisebehandling med antibiotika, og i basiron ser de årsaken til forferdelige fenomener - kontaktdermatitt..

Tilhengere av stoffet anbefaler å kombinere det med profesjonell pleie for behandling av lokaliserte utslett. I kombinasjon med diferin (retinoisk medikament) brukes det til å stimulere flassing og rense porene.

Alle som lider av akne som er vanskelig å behandle, anbefales å bli venner med en hudlege, som du kan garanteres suksess med..

4 KOMMENTARER

  1. Olesya Parkhomenko 7. apr.2019 kl

Fuktighetskrem hjelper til med avskalling og tørr hud etter basiron, og den må påføres umiddelbart etter at basironet er absorbert. Jeg hadde det samme problemet (og huden er ganske tørr i seg selv), men etter at jeg begynte å gjøre det med kremen, var alle problemene over. Og med kviser er Baziron den beste til å kjempe.

Fra basiron skreller huden mye av. Og gitt at jeg allerede har det for følsomt, er det generelt kontraindisert for meg. Zerkalin passer meg bedre. Jeg vil anbefale det til alle med sensitiv hud.

Vel, hva er denne analogen? Zerkalin er et antibiotikum.
Baziron er ikke et antibiotikum, dets viktigste aktive ingrediens er benzoylperoksid, som ikke er vanedannende og ikke har noe med antibiotika å gjøre. Jeg kan si fra min egen erfaring at basiron for kviser hjalp meg godt. Nå vises de veldig sjelden, men hvis plutselig, så smør en kvise et par ganger, og alt forsvinner.

Zerkalin er som en analog av Baziron. Bare det er nesten 2 ganger billigere. Og når det gjelder effektivitet er det ikke dårligere enn Baziron i det hele tatt.

En serie spesialiserte kosmetikkprodukter "Baziron Control": anmeldelser av hudleger

Lider av kviser, og ikke noe middel hjelper? Da må du henvende deg til Baziron Control-serien for å få hjelp. Midlene vil ikke bare kvitte seg med kviser, men også jevne ut huden, fjerne komedoner, oppdatere ansiktet og forhindre utseende av kviser i fremtiden.

Om Galderma

Selskapet har produsert dermatologiske preparater siden 1981. Det er et datterselskap av Nestle og L'Oreal. Tilbyr kundene medisinsk kosmetikk av høy kvalitet som har bestått alle kliniske studier. Produktene er godkjent av verdens hudleger.

Galderma-produkter kom inn på det russiske markedet i 2002, hvor de okkuperte en sterk nisje blant farmasøytiske produkter.

Rekkevidden til selskapet er enorm. Serien med Baziron Control-produkter skiller seg spesielt ut. Produktene er designet for å ta vare på kviser som er utsatt for kviser. Har status som medisinsk kosmetikk. Gjenoppretter og vedlikeholder huden etter kvisebehandling. Forhindrer fremtidige kviser. Brukes for å forhindre kviser.

Handling av midler

"Baziron Control" er en serie medisiner for å bekjempe kviser. Midlene bør brukes omfattende. Så effekten av ett medikament vil forbedre funksjonene til et annet, og resultatet vil overgå alle forventninger..
Handlingen til komponentene i Baziron Control er rettet mot:

  • reduksjon av fett i huden;
  • eliminering av fet glans;
  • fuktighetsgivende alle lag av huden;
  • forbedring av hudfarge;
  • beskyttelse mot sollys;
  • kvitte seg med hudormer;
  • grundig rensing av huden.

Medisinsk kosmetikk er ikke-komedonal og ikke-aknegenisk. Laget spesielt for de med problemhud. Kan brukes alene eller i kombinasjon med andre legemidler for å behandle kviser.

Linje betyr "Baziron Control"

For akne hudpleie, anbefaler eksperter å bruke ikke ett produkt, men hele linjen. I dette tilfellet vil effekten av kosmetiske tiltak på epidermis være mer effektiv..

Baziron Control-serien består av følgende produkter:

  • Rensegel "Reduserer fet hud". Den inneholder tre aktive komponenter - ekstrakter av aloe blader, hestekastanje og calendula officinalis. Såpe-, lipid- og alkoholfri. Handlingen er rettet mot å forbedre den generelle tilstanden til dermis, dens hydrering. I tillegg har det antiinflammatoriske og antioksidanteffekter.
  • Ansiktskrem. De aktive elementene er: natriumlaurylsulfat, propylenglykol, stearyl og cetylalkoholer. Legemidlet tørker ikke huden og forårsaker ikke irritasjon. Har fuktighetsgivende egenskaper.
  • En beroligende rensegel. Sammensetningen inneholder naturlige ingredienser (aloe vera, calendula) og en spesiell hypoallergen formel. Renser huden effektivt og trenger inn i porene. Fukter og mykner.
  • Fuktighetsgivende ansiktskrem. Inneholder Parsol 1789, oktokrylen, cyklometikon, disapropyladibat, glyserin. Bløtgjør dermis. Beskytter mot eksponering for sollys. Opprettholder fuktighet i huden i åtte timer.
  • Ansiktsskrubb "Mot hudormer". Inneholder: sheasmør, risekstrakt, aluminiumpartikler. Fjerner komedoner, renser porene dypt, reduserer oljeinnholdet. Har antimikrobielle, komedolytiske og betennelsesdempende egenskaper. Stimulerer blodsirkulasjonen, som metter celler med oksygen og fremmer penetrering av stoffet inni.

Baziron Control-serien brukes til å ta vare på problemhud. De brukes også i den første fasen av kvisebehandling, når dermis blir vant til medisiner. Påfør medisinert kosmetikk midt i kvisebehandling for å eliminere bivirkninger som rødhet, flassing og irritasjon. Anbefalt som et støttende og forebyggende produkt for kvise utsatt hud.

"Baziron Control": bruksanvisning

Før du bruker medisinsk kosmetikk, må du lese instruksjonene nøye, da det er kontraindikasjoner.

Akne vaske gel brukes to ganger om dagen. Påfør på våt ansiktshud, masser i 1-2 minutter, og skyll deretter med vann. Etter Baziron Control gel brukes en lotion (brukeranmeldelser bekrefter at den mattner, reduserer fet hud, smalner porene), som ikke skylles av. Vent til kremen absorberes helt i huden før du påfører neste produkt. Deretter kommer en fuktighetsgivende ansiktskrem SPF 15. Passer for alle typer hud. Det påføres 2-3 ganger om dagen på godt renset ansiktshud. Når det kombineres med andre medisiner (medisiner), bør det brukes 40-60 minutter etter motstanderens påføring.

Ansiktsskrubb skal brukes to ganger i uken. Før du bruker stoffet, bør du sørge for at det ikke er inflammatoriske prosesser i ansiktet. Produktet påføres med jevne bevegelser i ansiktet og nakken, og unngår øyearealet, og etter å ha massert huden litt, vask av.

Den kosmetiske linjen hjelper til med å eliminere effekten av kvisebehandling. Renser dermis grundig og øker hudens følsomhet for medisiner.

Fordeler med å bruke en kosmetisk linje

Hva Baziron Control-serien består av, forklarer i stor grad populariteten til medisinsk kosmetikk. Det er ment for pleie av kviser som er utsatt for kviser. Har følgende fordeler:

  • inneholder naturlige ingredienser;
  • beholder fuktighet i cellene, fukter den;
  • normaliserer sebaceous-fett metabolisme;
  • har antiinflammatoriske, antiseptiske og antimikrobielle effekter;
  • eliminerer tørrhet og irritasjon;
  • myker dermis;
  • beskytter overhuden mot de skadelige effektene av sollys;
  • gjenoppretter huden etter behandling;
  • renser overhuden grundig;
  • forhindrer utseendet av kviser;
  • forbedrer hudfarge og generell hudtilstand.

I tillegg er produktene økonomiske, forårsaker ikke allergi, er effektive og enkle å bruke. Har et stort antall positive anmeldelser fra hudleger.

Hudpleie i kombinasjon med Baziron AS gel

Behandling av kviser er ikke begrenset til valg av visse legemidler, men utføres på en omfattende måte. Et godt resultat er gitt ved kombinert bruk av en serie midler "Baziron Control" og gel "Baziron AS". Denne kosmetiske begivenheten inkluderer tre trinn:

  1. Rensing. Fet eller normal hud bør rengjøres med Reducing Oily Skin Cleansing Gel, mens tørr og sensitiv hud skal være beroligende. Renselotionen brukes både etter vask og for å fjerne sminke og fjerne urenheter fra huden..
  2. Behandling. Det påføres huden "Baziron AS" for fet og normal hud i en konsentrasjon på 5%, for tørr - 2,5%. Først kan stoffet forårsake bivirkninger i form av irritasjon, rødhet og avskalling av huden. Gelen fjerner 94% av de patogene bakteriene Propionibacterium acnes, som fremkaller betennelse og utseendet til kviser.
  3. Fuktighetsgivende. Problemhud, som alle andre, trenger fuktighet og beskyttelse mot de negative effektene av ultrafiolette stråler. Derfor, i sluttfasen, bør du bruke en fuktighetsgivende ansiktskrem SPF 15.

Ikke alle kvisebehandlinger har den ønskede effekten. Dette skyldes at medisiner må brukes til å behandle kviser, og helst i kombinasjon med profesjonell kosmetikk..

Prisen på kvisemedisiner

Prispolitikken for brukte metoder for "Baziron Control" for kviser er omtrent den samme og svinger rundt 500 rubler. Å kjøpe fra et nettapotek vil koste mer, siden du må betale mer for levering av varene.

Hvor kan jeg kjøpe?

Du kan kjøpe både en serie og individuelle produkter på apoteket og via Internett. Å kjøpe på et apotek er tryggere, fordi der er klienten beskyttet mot forfalskning, spesielt siden medisinsk kosmetikk ikke kan byttes og returneres i samsvar med dekretet fra Den russiske føderasjon nr. 55 datert 01.19.1998..

Tilbakemelding fra klienter og hudleger

Baziron Control-serien (anmeldelser fra hudleger hevder at midlene effektivt bekjemper kviser, forbedrer huden, helbreder den) har forårsaket mye kontrovers. Noen brukere peker på de delikate effektene av disse produktene. De sier at, i motsetning til Baziron AS, tørker de ikke huden så mye. Fukt hele dagen. Fjern rødhet og flassing. Gel for å vaske godt renser huden, smalner porene litt, forhindrer overdreven oljeaktighet. Mattner, fjerner fett glans.

Skrubb "Baziron Control" fra hudormer (anmeldelser av hudleger hevder at det hjelper å ordne problemhud og renser epidermis godt, som de gjentatte ganger observerer hos pasientene), eliminerer komedoner. Handler forsiktig og skader ikke huden. Pasienter hevder at tilstedeværelsen av faste partikler ikke kjennes i den. Imidlertid bemerkes det at regelmessig bruk av skrubben utjevner hudens lindring. Fjerner flassing og rødhet etter første påføring.

Negative anmeldelser, selvfølgelig, finner også sted, dette er et naturlig fenomen. De snakker om unyttigheten av midler. Mange kaller narkotika for vanlige og ikke verdt pengene. For noen reduserte ikke fettinnholdet i ansiktet, men tvert imot økte og provoserte utseendet til en ny bølge av kviser. Det påpekes at etter påføring av fuktighetskrem, er ansiktet dekket med en klebrig ugjennomtrengelig film, som gjør at du vil vaske ansiktet ditt så snart som mulig..

Baziron Control-serien fortjener utvilsomt oppmerksomhet. Alle legemidler er klinisk testet og designet for å hjelpe folk med å takle kviser og forandre livet deres fullstendig.

Anvendelse og pris på Baziron AS og forbrukeranmeldelser

Eventuelle manifestasjoner av kviser på huden reagerer godt på behandlingen, men noen ganger krever dette en lang periode. Du må være tålmodig, å bli kvitt kviser i ansiktet er ikke hovedmålet, det er viktigere å bli kvitt den indre årsaken som forårsaker gjentatte utslett i ansiktet og andre områder.

  • Effektivt legemiddel Baziron AS
    • Produsent
    • Medikamentkonsentrasjon
    • Sammensetningen av komponentene i det medisinske produktet
  • Virkningen av Baziron på huden
    • Terapeutisk helbredende effekt
    • Forebygging av kviser
  • Funksjoner av stoffet
    • Overdosering, kontraindikasjoner og bivirkninger
  • Kjøpssted for stoffet
  • Kostnaden for kvisemedisin Baziron

De ytre manifestasjonene av sykdommen i form av kviser og kviser er farlige fordi det ved langvarig ignorering av dette problemet dukker opp på utslettstedet, noe som ofte fører til et lite attraktivt utseende. For å kvitte seg med effekten av kviser i form av arr, henvender de seg ikke til kosmetologer, men til plastikkirurger.

Kviser og kviser i ansiktet skader stemningen til millioner av tenåringer over hele verden. I ungdomsårene, i forbindelse med begynnelsen av modningen, begynner talgkjertlene under overflaten av huden å virke, porene blir tette og dette fører til utseendet på betent kviser. Men ikke bare puberteten provoserer kviser, et utslett i ansiktet dukker opp i barndommen og alderdommen.

Kvinner og menn lider likt. Det rettferdige kjønn er utsatt for hormonelle forandringer i løpet av menstruasjonssyklusen, og sterke mannlige kropper opplever forstyrrelser på grunn av hormoner produsert i overkant.

Effektivt legemiddel Baziron AS

Produsent

Legemiddelselskapet GALDERMA Laboratories er lokalisert i Frankrike. Selskapet har vunnet anerkjennelsen av pasienter med frigjøring av kvalitetsmedisinske legemidler. Medisinsk gel Baziron AS har blitt produsert av bekymringen i mer enn ett år, ifølge vurderinger er det et effektivt hjelpemiddel i behandlingen av kviser..

Medikamentkonsentrasjon

Legemidlet har en geltekstur, men vurderinger definerer det noen ganger feilaktig som en salve. Dette er en og samme medisin, forskjellig i forskjellige konsentrasjoner av det aktive stoffet, som måles i prosent:

  • Bazron 2.5 - stoffet inneholder et stoff i sammensetningen på 2,5%;
  • Baziron 5 - gel inneholder 5% aktivt stoff;
  • Baziron 10 - stoffet i sammensetningen har en 10% konsentrasjon av stoffet.

Ulik konsentrasjon av den aktive ingrediensen gir den samme terapeutiske effekten, varierer i alvorlighetsgrad, avhengig av prosentandelen. For en sterkere manifestasjon av kviser og en lengre periode med utslett, velg et medikament med høyere metning av det aktive stoffet.

Sammensetningen av komponentene i det medisinske produktet

Den aktive komponenten i legemidlet er benzoylperoksid, prosentandelen i navnet indikerer innholdet i milligram per 1 g gelvekt. For eksempel inneholder Baziron 2.5 25 mg for hvert gram totalvekt, tilsvarende innholdet av aktivt benzoylperoksid i preparater med andre numeriske navn.

For jevn blanding av alle komponentene i medisinsk gel brukes hjelpekomponenter i legemidlet, de tjener også til å absorbere gelen helt inn i hudoverflaten. Baziron AS medisinsk gel inneholder stoffer:

  • karbolen 940;
  • edetat dinatrium;
  • propylenglykol;
  • natriumhydroksid (natriumhydroksid);
  • kolloidal vannfri silisiumløsning;
  • kopolymer akrylat;
  • glyserol;
  • poloksamer 182;
  • destillert vann.

Baziron AS med forskjellige konsentrasjoner av den aktive ingrediensen selges i rør på 1 gram.

Virkningen av Baziron på huden

Legemidlet brukes bare eksternt, derfor sier brukeranmeldelser at ingen interne biologiske endringer forekommer i menneskekroppen. Etter hudkontakt passerer benzoylperoksid inn i benzosyretrinnet, som trenger dypt inn i hudlaget og har en terapeutisk effekt. Den videre banen til stoffet består i absorpsjon av blodkar og utskillelse fra kroppen gjennom nyrene i sin opprinnelige form.

Forbrukeranmeldelser tyder på at testene ikke viste opphopningen av stoffet i blod og hud. Legemidlet virker lokalt, og har ingen generell effekt. Benzoylperoksid, og deretter benzoesyre, virker aktivt for å ødelegge mikrober Staphylococcus epidermidis og Propionibacterium acnes-gruppen. Legemidlet er ifølge pasienter i stand til å undertrykke den aktive dannelsen av talg, mette overflatevev med oksygen og har en keratolytisk effekt..

Terapeutisk helbredende effekt

  • Påfør et legemiddel for å kvitte deg med kviser og hudormer på overflaten av huden. Legemidlet er ikke effektivt ved behandling av komedoner, men forhindrer deres dannelse. Det helbreder ikke arr fra langvarig utslett av kviser, men reduserer manifestasjonen på grunn av aktiv metning av oksygen i huden og som et resultat omfattende utvinningsprosesser.
  • Gelens evne til å levere oksygentilførsel til de dype lagene i huden gjorde stoffet effektivt for helbredelse av trofiske bensår under åreknuter i bena. Sår oppstår som et resultat av dårlig ernæring av hudområder på grunn av mangel på blodtilførsel. Gel Baziron AS forbedrer vevsernæring, øker blodsirkulasjonen og akselererer sårheling.
  • Gelen har et bredt spekter av effekter på huden og kviser som har dukket opp. Anmeldelser snakker om økt antiinflammatorisk effekt. Legemidlet bidrar til å redusere produksjonen av subkutant fett, og overskuddet av allerede produsert absorberes. Denne handlingen stopper tilstopping av porene og reduserer antall hudormer på huden. En aktiv effekt på stafylokokker og purulente bakterier tillater ifølge forbrukeranmeldelser effektivt å kvitte seg med kviser og forhindre utbredelse av nye.
  • I tillegg til å ødelegge bakterier, har benzoesyre en foryngende effekt etter flere påføringsøkter, fuktighet og mykgjøring av huden er gitt av glyserin som inngår i preparatet. En uttalt antioksidanteffekt forhindrer hudens aldring og forsinker perioden med naturlig utryddelse.

Forebygging av kviser

Legemidlet virker i alle faser av utseendet og veksten av kviser, undertrykker de forhåndsbestemte faktorene for dannelsen av nye hudormer og kviser. Effekten av Baziron AS gel manifesteres i følgende effekt på kroppen:

  • dreper inflammatoriske purulente og stafylokokker mikroorganismer som forårsaker kviser;
  • stopper betennelsesforløpet
  • reduserer hudens fetthet;
  • gir ikke en mulighet for dannelse av komedoner og arr etter kviser;
  • hjelper til med å fjerne foreldet celleepitel, noe som forbedrer hudens utseende betydelig.

Benzosyre kan redusere innholdet av fettsyrer i fett, noe som endrer konsentrasjonen og sammensetningen av subkutant fett. Baziron endrer kvaliteten på fett, men dette påvirker ikke på noen måte mengden sekresjon som produseres av kjertlene. Gelen inneholder en akrylkopolymer, som bidrar til å redusere mengden fett ved adsorpsjon. Denne doble effekten fører til at størrelsen på talgkjertelen blir mindre og over tid reduseres produksjonen av talg spontant..

Evnen til å forhindre dannelse av komedoner manifesteres i legemidlets keratolytiske virkning, basert på ødeleggelsen av forbindelsen mellom kvisepluggen og hullet i den tette porene. Pluggen er dannet av kåte vekter og subkutant fett. I porene holdes korken pålitelig på grunn av liming av innholdet av den vitale aktiviteten til bakterier. Legemidlet ødelegger de kåte skalaene og festefilmen, og løsner dermed porene i huden og forhindrer utseendet på komedoner.

Funksjoner av stoffet

Gelen brukes i et tynt lag, påført på renset og tørr hud. Stoffets aktive tid er omtrent 12 timer, så du må bruke stoffet to ganger om dagen. Påfør gelen i sirkulære, lett pressende sirkler og gni inn i overflaten. Ethvert hygieneprodukt, såpe og vann eller kosmetisk rensemelk er egnet for skylling av gelen..

Legemidlet bør ikke påføres skadet hud med sår, da det ikke anbefales å bruke produktet før du besøker steder i direkte sollys. Etter påføring av gelen smøres de berørte områdene med fuktighetskrem og kremer uten alkoholtilsetningsstoffer, som ubehagelig tørker irritert hud.

For at den terapeutiske effekten skal manifestere seg fullt ut, må legemidlet brukes kontinuerlig i minst tre måneder, men de første åpenbare resultatene blir observert etter 30 dagers bruk. Det tremåneders kurset lar oss snakke om konsolidering av resultatene og den vedvarende betennelsesdempende effekten.

Begynnelsen av behandlingen i løpet av de første fire ukene utføres med en gel med en konsentrasjon på 2,5%, så bytter de til et medikament med en sterkere konsentrasjon. Gel Baziron AS - 10 bør brukes i den siste perioden av behandlingsforløpet, hvis kviser er vanskelig å behandle og er langvarig.

Baziron AC brukes som den eneste behandlingen mot kviser og rød kviser. I et spesielt alvorlig tilfelle anbefales det (etter råd fra en lege) å legge antibiotika eller hormonelle medisiner til behandlingen, hvis det oppstår vedvarende remisjon. Beslutningen om bruk av en slik kompleks behandling tas av legen etter forskning i laboratoriet for analyser. Om nødvendig gjentas behandling med Baziron.

Overdosering, kontraindikasjoner og bivirkninger

Påføring av medisinen på huden kan forårsake irritasjon, kløe og en brennende følelse. Hvis dette skjer, bør legemidlet avbrytes. Ikke la gelen komme i øynene, nesen eller munnen. Hvis dette skjer, vask kontaktområdene med rikelig med vann i 5 minutter.

Bruk av gel i store mengder kan forårsake betydelig irritasjon av huden. Det anbefales å bruke symptomatiske medisiner, eller ikke bruke gelen i en uke eller to for å gjenopprette huden. Hvis det er små problemområder eller individuell rød akne på overflaten, må du bare bruke gelen på området med rødhet, punktvis eller selektivt på kviser. Det er tillatt å fortynne medisinen med vann, noen vurderinger sier om en økning i effekten i dette tilfellet.

En kontraindikasjon for bruk av gelen er barnets alder opp til 12 år, graviditetsperioden av moren og ammingstidspunktet. Du kan ikke bruke Baziron i tilfelle en allergisk reaksjon på noen av gelens komponenter.

Bivirkninger som irritasjon og tørrhet i huden er ekstremt sjeldne. Kontaktdermatitt kan forekomme enda sjeldnere når du bruker gelen. Analoger av stoffet Baziron AS er medisiner for bruk mot kviser, som har lignende kjemiske komponenter i sammensetningen, til en overkommelig pris. Dette legemidlet er Eklaran i en konsentrasjon på 5 og 10% for ekstern bruk..

De fleste brukere gir positive anmeldelser om bruken av Baziron AC gel for behandling av kviser og kviser. Noen bruker stoffet for å kvitte seg med kviser, som ikke tilhører kategorien kvise vulgaris, men som har en helt annen natur. I slike tilfeller er bruk av andre aktive stoffer nødvendig. Slike tilfeller av negative anmeldelser finnes på nettet. Noen mennesker liker ikke tørr hud, andre klager over lang tid det tar å oppnå en varig effekt.

Kjøpssted for stoffet

Baziron AS tilhører medisiner og selges på apotekwebsteder eller apotek i urbane og landlige regioner. Du kan kjøpe den uten resept. Det anbefales å inspisere stoffets emballasje på kjøpstidspunktet. Du kan ikke kjøpe gelen i en revet pakke. Brudd på ikke bare boksen, men også skade på røret, fører til tap av helbredende effekt, og stoffet blir ganske enkelt ineffektivt.

En viktig effekt er utløpsdatoen stemplet på pakken, som er tre år fra utgivelsesdatoen. Gelen skal lagres under standard forhold på et tørt og mørkt sted, og ikke overstige en lufttemperatur på 25 ° C.

Kostnaden for kvisemedisin Baziron

Prisen vil bli dannet avhengig av innholdet av det aktive stoffet i preparatet og salgsstedet i regionene eller internettressursene. Gelen produseres av bare ett apotekfirma, og derfor er økningen i prisen på lignende medisiner diktert av politikken til apoteklageret. Prisen i Russland for Baziron AS - 5 er opptil 700 rubler, 10% konsentrasjon vil ha en pris på opptil 800 rubler. Prisen i Ukraina for slike legemidler er henholdsvis 400 og 500 hryvnia.

Gjennomgang: Kviser dukket opp i ansiktet mitt ikke eldre enn 14 år, og for tiden er jeg 26 år gammel. Rød kvise dukker ikke alltid opp, men lokale områder med hudormer er stadig tilstede, som gradvis blir betent og forvandles til betent kviser. Pustulære betennelser vises på pannen og kinnene.

Jeg har prøvd mange medisiner og folkeoppskrifter for kviser og kviser, jeg ble behandlet for ormer og tok hormonelle medisiner på råd fra en lege. Så snart jeg begynte å bruke Baziron, var det et problem med irritasjon og tørrhet i huden, men jeg fant raskt en handlingsmetode i form av å påføre en våt krem, som jeg påførte etter hver bruk av produktet.

Resultatet, som dukket opp etter tre uker, gledet meg over effektiviteten, abscesser sluttet å vises på stedet for porene tilstoppet med svarte prikker. Og manifestasjonen av svarthet ble erstattet av et vakrere syn på sunn hud. Ansiktet er mye ryddet, selv bruk av fargestoffer er ikke nødvendig.

Tilbakemelding: Som alle ungdommer ble ansiktsproblemer tydelige i klasse 7. Da jeg tvert imot ønsket å få et mer attraktivt utseende, men akk! Først var det få kviser, men så tok utseendet en massiv sving, kinnene var rikelig dekket av rødhet, ispedd svarte prikker i store og små størrelser. Mange produkter blir annonsert på Internett, jeg er ikke redd for å si at jeg prøvde de fleste av dem på tre år. Men kvisene fortsatte å komme, og det var ingen flukt fra dem.

Søsteren min fra Novosibirsk fikk meg til å prøve Baziron. Hun er eldre og har hatt en positiv opplevelse med denne salven. Jeg trodde ikke lenger på noe, men den druknende griper tak i sugerør. Jeg la ikke merke til tørrhet og svie, jeg var ivrig etter å få resultatet. Og det kom raskt. Etter å ha påført gelen i to uker begynte jeg å se noen forbedringer. Nå har jeg brukt den i en måned, hver dag blir jeg mer og mer glad, står foran speilet. Takk til legene for en så fantastisk medisin.!

Attest: Mine konstante feil med å presse ut alle kviser i ansiktet mitt førte til et voksende område med kviseproblemer. Den fantastiske Baziron AC gel, som jeg kjøpte i 50% konsentrasjon, hjalp meg i denne sorgen. Etter å ha søkt i to uker forsvant halvparten av kvisen, men gleden min var at de andre begynte å virke mye mindre. Jeg kjempet mot tørr hud ved å bruke babykrem, så vennen min rådet meg til å unngå irritasjon. Men jeg har sannsynligvis hard hud, fordi jeg ikke har sett noen slike irritasjoner..

Baziron AS: billige analoger og metoder for bruk av kviser

Mange mennesker må ofte ty til bruk av medisiner for å eliminere hudproblemer. I dag kan apotek tilby et stort antall spesialmedisiner, hvis virkning er rettet mot å eliminere kviser..

En av de mest brukte er Baziron AS, som inneholder bruksanvisningen i pakken. Instruksjonen krever detaljert kjennskap for å redusere risikoen for bivirkninger og overdosering.

Baziron AC gel

Legemidlet Baziron AS, utviklet av spesialister for rask og effektiv eliminering av problemer som har en tendens til å dannes på fet hud og i tilfelle en svikt i hormonbalansen til en person.

Handlingen til Baziron AS er rettet mot å bekjempe alle typer feil, inkludert kviser..

Medisinsk gel Baziron AS brukes til å redusere betennelse, samt til å rense porene fra bakterier som dannes på grunn av opphopning av fett.

Regelmessig bruk av produktet trenger dypt inn i lagene i epidermis og eliminerer årsakene til kviser i de innledende stadiene. Også legemidlets virkning lar deg normalisere utskillelsen av talg og reduserer hudens glans..

Svært ofte er Baziron AS foreskrevet av spesialister for pasienter som lider av hudfeil på grunn av hormonforstyrrelser.

Sammensetning og form for frigjøring

Legemidlet Baziron AS produseres i form av en gel som jevnt sprer seg over huden og har en terapeutisk effekt..

I tillegg til gelen for hudbehandling, kan du kjøpe følgende former for produktet:

  • Baziron AS krem ​​for å rense ansiktet fra talg;
  • Midler for å vaske Baziron AS;
  • Skrubb for dyp rengjøring av Baziron AS;
  • Baziron AS krem.

Legemidlet har følgende sammensetning:

  • Bensoylperoksid;
  • Glyserol;
  • Akrylat kopolymer;
  • Carbomer;
  • Poloxamer;
  • Silisium;
  • Renset vann;
  • Propylenglykol;
  • Natriumhydroksid.

Imidlertid er den mest gjennomtrengende komponenten benzoylperoksid.

Gel for behandling av problemhud er tilgjengelig i følgende former:

  • Gel for ekstern bruk 2,5%;
  • Gel for ekstern bruk 5%;
  • Gel for ekstern bruk 10%.

Indikasjoner for bruk

Eksperter anbefaler å bruke et medisinsk stoff for å eliminere følgende problemer:

  • Kviser rosacea;
  • Kviser;
  • Kviser med purulente formasjoner;
  • Kviser;
  • Svarte flekker;
  • Flekker etter fjerning av kviser;
  • Komedoner;
  • Intern akne;
  • Forstyrrelse av talgkjertlene;
  • Acne vulgaris;
  • Hormonelle hudutslett;
  • Sebmatisk dermatitt.

Virkningsmekanismen

Legemidlet brukes bare til ekstern påføring.

De aktive komponentene i stoffet har en tendens til å trenge dypt inn i lagene i epidermis og bli til benzosyre.

Virkningen av denne typen stoffer eliminerer årsakene til inflammatoriske formasjoner og har en terapeutisk effekt på huden..

Riktig påføring eliminerer bakterier som dannes i porene på grunn av høy sekresjon av talg.

Benzoylperoksid blokkerer ytterligere skade på sunne områder av epidermis, og utløser den naturlige prosessen med å reparere cellemembraner.

Virkningen av de aktive ingrediensene fjerner døde celler, som ofte tetter porene i epidermis og bidrar til utseendet på hudormer og kviser..

Hvorfor Baziron AC er effektivt mot kviser?

Medisinsk gel er mye foreskrevet av spesialister for å eliminere flekker i problemhuden. Dette skyldes den store mengden benzoylperoksid som er inkludert i produktet..

Takket være denne komponenten påvirkes utskillelsen av talgkjertlene, på grunn av hvilken utskillelsen av fett avtar, begynner huden å motta mer oksygen.

Bruk av Baziron As lar deg oppnå følgende oppgaver:

  • Forbedrer oksygentilførselen til lagene i epidermis;
  • Den naturlige prosessen med regenerering av epidermal celler starter;
  • Bidrar til innsnevring av porene, som eliminering av arr skjer;
  • Den inflammatoriske prosessen reduseres;
  • Normalisering av funksjonen til talgkjertlene;
  • Fukter huden;
  • Eliminering av bakterier som forårsaker kviser;
  • Spredningen av mikrober til sunne områder er blokkert;
  • Pore ​​rensing;
  • Tørker ut purulente formasjoner;
  • Eliminering av døde celler i epidermis;
  • Fremmer resorpsjonen av komedoner;
  • Fjerner giftstoffer fra overhuden.

Instruksjoner for bruk

For å bruke produktet, anbefales det å konsultere en spesialist som riktig vil bestemme typen gel og foreskrive den mest effektive behandlingsmetoden.

Her er noen enkle regler for bruk av gelen:

  • For de pasientene som bruker produktet for første gang, anbefales det å starte behandlingen med en gel som inneholder 2,5% av det aktive stoffet;
  • Før påføring er det nødvendig å rengjøre huden grundig ved hjelp av spesielle antibakterielle vaskemidler;
  • Spre gelen jevnt over problemområdet i huden;
  • Agenten påføres to ganger om dagen, morgen og kveld;
  • Behandlingsforløpet er opptil tre måneder. Forløpet avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen og foreskrives av en hudlege på individuell basis.

Påføring under graviditet og amming

Det anbefales ikke å bruke stoffet under graviditet og amming. Aktive ingredienser har en tendens til å trenge gjennom morkaken og har en negativ effekt på fostrets helse.

Bruk av stoffet under amming overføres til barnet sammen med morsmelk.

Pediatrisk bruk

Det er forbudt å bruke Baziron AS under 12 år.

I andre tilfeller foreskrives en individuell behandlingsmetode, avhengig av sykdommens kompleksitet. I tilfelle et lite antall betennelsesformasjoner på huden, anbefales det å bruke stoffet etter punktmetoden en gang om dagen..

Kontraindikasjoner

Bruk av Baziron AC for å eliminere kviser er forbudt i følgende tilfeller:

  • Alder under 12 år;
  • Amming og graviditet;
  • Individuell intoleranse mot komponentene;
  • Tilstedeværelsen av sår og forbrenninger på overhuden;
  • Allergiske reaksjoner.

Bivirkninger

Menneskekroppen tolererer i de fleste tilfeller stoffets effekt på huden godt, og forårsaker praktisk talt ikke bivirkninger.

Imidlertid kan det være enkelttilfeller der det er:

  • Rødhet i huden på påføringsstedet for gelen;
  • Peeling;
  • Kløe og svie;
  • Allergisk utslett i form av liten rød kviser;
  • Økt tørrhet i huden;
  • Hodepine;
  • Kvalme.

Hvis det oppstår bivirkninger, avbryt bruken og kontakt legen din.

spesielle instruksjoner

Før du bruker stoffet, må du gjøre deg detaljert kjent med de spesielle forholdene for bruk av Baziron AS:

  • Hvis allergiske reaksjoner oppstår under behandlingen, anbefales det å stoppe bruken av et medisinsk stoff, siden tilstedeværelsen av inflammatoriske formasjoner kan øke;
  • I nærvær av hudlesjoner er det forbudt å bruke Baziron AS;
  • Det er forbudt å sole seg under behandling med stoffet, dette kan bidra til utseendet på brannskader;
  • Det anbefales ikke å bruke gelen i et sett med andre medisiner som tørker overhuden;
  • Ytterligere medisiner for å forbedre resultatet av behandlingen ordineres bare av en spesialist;
  • For små områder med kviser, anbefales Baziron AS å brukes med punktmetoden;
  • De første dagene av behandlingen kan det være et økt utseende av kviser, dette regnes som et normalt behandlingsforløp;
  • Etter at resultatene vises, bør du ikke avbryte behandlingen, du må fullføre løpet. Dette er for å forhindre gjentakelse av kviser.
  • Et ekstra og gjentatt behandlingsforløp utføres først etter utnevnelsen av en hudlege;
  • Det er forbudt å påføre et tykt lag av Baziron AS, da det kan oppstå en hudsykdom, dermatitt;
  • For å eliminere flassing anbefales det å bruke Panthenol i tillegg, som ikke bare gir fuktighet til huden, men også lindrer rødhet.

Implementeringen av slike enkle funksjoner lar deg raskt oppnå ønsket resultat og redusere risikoen for dannelse av inflammatoriske områder igjen.

Overdose

Hvis instruksjonene for bruk av gelen ble fulgt, ble det ikke observert noen tilfeller av overdosering.

Interaksjon med andre legemidler

Bruken av legemidlet til behandling av problemhud med andre typer medisiner er ikke undersøkt.

Imidlertid er den komplekse bruken av Baziron AS med stoffer som inneholder alkohol og har egenskapen til å tørke epidermis forbudt..

Hvis det er nødvendig å supplere behandlingen med andre typer medisiner, anbefales det å konsultere en spesialist.

Lagringsforhold og perioder

Medisinsk gel utleveres på apotek uten resept.

Holdbarheten til gelen er tre år fra datoen som er angitt på pakken. Det anbefales å oppbevare stoffet i kjøleskapet ved en temperatur på ikke mer enn 20 grader.

Etter åpning av røret varer stoffets holdbarhet ikke mer enn 6 måneder, det er forbudt å bruke gelen etter frysing og utløpsdatoen.

Kostnaden

Kostnaden for gelen avhenger av prosentandelen av det aktive stoffet i produktet..

Så det skal bemerkes at et medikament med 2,5% aktivt stoff har en gjennomsnittlig kostnad på 700 rubler. En gel med 5% aktivt stoff koster 830 rubler. Tilstedeværelsen av 10% benzoyl i gelen vil ha en gjennomsnittlig kostnad på ca 900 rubler.

Analoger

Billige analoger av Baziron AS:

  • Tetracyklin salve - brukes mye for å eliminere purulente formasjoner og kviser. Anbefalt for profylaktiske tiltak for forekomst av inflammatoriske formasjoner. Den gjennomsnittlige kostnaden for salven er 50 rubler;
  • Erytromycin - inneholder et antibiotikum i sammensetningen, som effektivt bekjemper formasjoner på problemhud. Anbefalt for å eliminere store ansamlinger av kviser og kviser. Ikke brukt på lenge. Gjennomsnittlig kostnad er 100 rubler;
  • Metrogyl - brukes i form av en gel for å bekjempe problemhud, det er en syntetisk medisin med et bredt spekter av antiprotozoale og antimikrobielle effekter. Gjennomsnittlig kostnad er 160 rubler;
  • Stygg - stoffet produseres i form av en gel. Dermatologer foreskriver det for mindre betennelser. Den inneholder en liten prosentandel av benzoylperoksid, så vel som hormonelle medisiner. Derfor anbefales det å konsultere en erfaren kosmetolog eller hudlege før du starter behandlingen. Den gjennomsnittlige kostnaden for midler er 120 rubler;
  • Baneocin (salve) er en alternativ løsning. Sammensetningen av medisinen passer ikke for enhver person. Tilstedeværelsen av dufter og mange tilsetningsstoffer kan forårsake hudallergi. Den gjennomsnittlige kostnaden for midler er 190 rubler;
  • Ugresol - produktet kommer i form av en krem ​​og brukes mye til å behandle kviser og kviser. Produktets væskestruktur brukes til å eliminere overflødig talg og redusere rødhet i inflammatoriske formasjoner. Gjennomsnittlig kostnad for midler 120 rubler.

Dyrere lignende stoffer:

  • Adaklin er et produkt spesielt designet for problemhudpleie. De aktive ingrediensene trenger inn i lagene i epidermis og eliminerer bakterier, er mye foreskrevet for å eliminere kviser og kviser, og reduserer også utseendet på arr etter behandling. Gjennomsnittlig kostnad 450 rubler;
  • Differin er ikke vanedannende og derfor egnet for langvarig behandling. Virkningen av stoffet er rettet mot å eliminere årsaken til kviser og reduserer sannsynligheten for videre spredning av bakterier til sunne hudområder. Kostnaden for stoffet er 700 rubler;
  • Skinoren er en aktiv ingrediens i stoffet azelainsyre, som effektivt bekjemper inflammatoriske formasjoner og normaliserer produksjonen av talg, noe som bidrar til å rense porene. Gjennomsnittlig kostnad for stoffet er 600 rubler;
  • Zinerit er den aktive ingrediensen erytromycin, hvis virkning er rettet mot å redusere utviklingen av inflammatoriske formasjoner og eliminerer sykdomssymptomer og purulente formasjoner. Det anbefales å bruke det bare etter resept fra lege og på et kort kurs. Gjennomsnittlig kostnad på 700 rubler;
  • Curiosin er tilgjengelig i form av en gel. Det er foreskrevet for mindre hudlesjoner i ansiktet. Alkoholløsningen renser godt den skitne overflaten. Ved konstant påføring får huden en jevn struktur og rødhet reduseres betydelig. Gjennomsnittspris 550 rubler;
  • Benzac AS - er et lignende stoff, inneholder den aktive komponenten benzoylperoksid. Behandler effektivt kviser og forhindrer gjentakelse. Gjennomsnittspris 500 rubler.

Det anbefales å bruke lignende stoffer bare etter å ha studert instruksjonene, siden hver type medikament har sine egne bivirkninger og kan oppfattes annerledes av menneskekroppen..

Hvilket medikament du skal velge?

På medisinemarkedet er det et bredt utvalg av forskjellige medisiner for å bekjempe problemhud. Derfor står pasienten overfor spørsmålet om hvilket medikament han skal velge? La oss sammenligne noen av dem.

Hva er bedre Baziron AS eller Differin?

Begge stoffene tolereres godt av huden og er ikke vanedannende, derfor brukes de til langvarig behandling. Medisinske stoffer har forskjellige aktive komponenter, derfor påvirker de årsaken til kviser på forskjellige måter..

Kombinert bruk av disse stoffene er ikke tillatt..

Eksperter er uenige om hvilket middel som er mer effektivt. Begge medisinene er rettet mot å løse lignende problemer, og krever resept fra den enkelte lege..

Derfor avhenger valget av et medikament for behandling av problemhud av pasientens personlige preferanser..

Hva er bedre Baziron AS eller Zenerit?

Ved sammenligning av to medisinske stoffer, som Zenerit og Baziron As, bør det umiddelbart avklares at disse to stoffene er rettet mot forskjellige effekter på epidermis..

Zenerite bekjemper overflateproblemer og eliminerer bakterier som ligger inne i porene. Baziron AS eliminerer i sin tur effektivt årsakene til at det oppstår inflammatoriske formasjoner inne i hudlagene og på overflaten.

Hva er bedre Baziron AS eller Skinoren?

Bruken av disse to legemidlene avhenger av hudens individuelle egenskaper, derfor anbefales det å gjennomgå en passende diagnose før du velger et middel, i henhold til resultatene som legen vil foreskrive det mest effektive middelet..

Eksperter anbefaler at bruk av Baziron AS ikke gir de nødvendige resultatene, i dette tilfellet er det nødvendig å bruke Skinoren.

I nærvær av et stort hudområde som har blitt rammet av kviser, er det mer effektivt å bruke Skinoren, siden det er tillatt å bruke det på hele epidermisområdet i store mengder, Baziron AS anbefales kun å brukes på steder med inflammatoriske formasjoner.

En av fordelene med Baziron AC er muligheten til å velge den mest passende dosen av produktet og dets evne til å fukte huden, mens Skinoren tørker huden og kan forårsake avskalling. Svært ofte med sensitiv hud kan tørrhet og svie oppstå på applikasjonsstedene..

Anmeldelser

Anmeldelser om stoffet Baziron AS:

Konklusjon

Hver menneskekropp er individuell, derfor er mange medisinske stoffer som er veldig populære ikke alltid egnet for resten. Derfor bør du ikke selvmedisinere og kjøpe medisiner uten resept fra legen..

Utseendet til kviser kan indikere utviklingen av mer komplekse typer sykdommer, og derfor anbefales det å gjennomgå en passende diagnose for rask og høykvalitetsbehandling, ved hjelp av hvilken en spesialist vil bestemme årsakene til kviser og foreskrive riktig behandling.