loader

Hoved

Furuncle

Baziron AS: billige analoger og metoder for bruk av kviser

Mange mennesker må ofte ty til bruk av medisiner for å eliminere hudproblemer. I dag kan apotek tilby et stort antall spesialmedisiner, hvis virkning er rettet mot å eliminere kviser..

En av de mest brukte er Baziron AS, som inneholder bruksanvisningen i pakken. Instruksjonen krever detaljert kjennskap for å redusere risikoen for bivirkninger og overdosering.

Baziron AC gel

Legemidlet Baziron AS, utviklet av spesialister for rask og effektiv eliminering av problemer som har en tendens til å dannes på fet hud og i tilfelle en svikt i hormonbalansen til en person.

Handlingen til Baziron AS er rettet mot å bekjempe alle typer feil, inkludert kviser..

Medisinsk gel Baziron AS brukes til å redusere betennelse, samt til å rense porene fra bakterier som dannes på grunn av opphopning av fett.

Regelmessig bruk av produktet trenger dypt inn i lagene i epidermis og eliminerer årsakene til kviser i de innledende stadiene. Også legemidlets virkning lar deg normalisere utskillelsen av talg og reduserer hudens glans..

Svært ofte er Baziron AS foreskrevet av spesialister for pasienter som lider av hudfeil på grunn av hormonforstyrrelser.

Sammensetning og form for frigjøring

Legemidlet Baziron AS produseres i form av en gel som jevnt sprer seg over huden og har en terapeutisk effekt..

I tillegg til gelen for hudbehandling, kan du kjøpe følgende former for produktet:

  • Baziron AS krem ​​for å rense ansiktet fra talg;
  • Midler for å vaske Baziron AS;
  • Skrubb for dyp rengjøring av Baziron AS;
  • Baziron AS krem.

Legemidlet har følgende sammensetning:

  • Bensoylperoksid;
  • Glyserol;
  • Akrylat kopolymer;
  • Carbomer;
  • Poloxamer;
  • Silisium;
  • Renset vann;
  • Propylenglykol;
  • Natriumhydroksid.

Imidlertid er den mest gjennomtrengende komponenten benzoylperoksid.

Gel for behandling av problemhud er tilgjengelig i følgende former:

  • Gel for ekstern bruk 2,5%;
  • Gel for ekstern bruk 5%;
  • Gel for ekstern bruk 10%.

Indikasjoner for bruk

Eksperter anbefaler å bruke et medisinsk stoff for å eliminere følgende problemer:

  • Kviser rosacea;
  • Kviser;
  • Kviser med purulente formasjoner;
  • Kviser;
  • Svarte flekker;
  • Flekker etter fjerning av kviser;
  • Komedoner;
  • Intern akne;
  • Forstyrrelse av talgkjertlene;
  • Acne vulgaris;
  • Hormonelle hudutslett;
  • Sebmatisk dermatitt.

Virkningsmekanismen

Legemidlet brukes bare til ekstern påføring.

De aktive komponentene i stoffet har en tendens til å trenge dypt inn i lagene i epidermis og bli til benzosyre.

Virkningen av denne typen stoffer eliminerer årsakene til inflammatoriske formasjoner og har en terapeutisk effekt på huden..

Riktig påføring eliminerer bakterier som dannes i porene på grunn av høy sekresjon av talg.

Benzoylperoksid blokkerer ytterligere skade på sunne områder av epidermis, og utløser den naturlige prosessen med å reparere cellemembraner.

Virkningen av de aktive ingrediensene fjerner døde celler, som ofte tetter porene i epidermis og bidrar til utseendet på hudormer og kviser..

Hvorfor Baziron AC er effektivt mot kviser?

Medisinsk gel er mye foreskrevet av spesialister for å eliminere flekker i problemhuden. Dette skyldes den store mengden benzoylperoksid som er inkludert i produktet..

Takket være denne komponenten påvirkes utskillelsen av talgkjertlene, på grunn av hvilken utskillelsen av fett avtar, begynner huden å motta mer oksygen.

Bruk av Baziron As lar deg oppnå følgende oppgaver:

  • Forbedrer oksygentilførselen til lagene i epidermis;
  • Den naturlige prosessen med regenerering av epidermal celler starter;
  • Bidrar til innsnevring av porene, som eliminering av arr skjer;
  • Den inflammatoriske prosessen reduseres;
  • Normalisering av funksjonen til talgkjertlene;
  • Fukter huden;
  • Eliminering av bakterier som forårsaker kviser;
  • Spredningen av mikrober til sunne områder er blokkert;
  • Pore ​​rensing;
  • Tørker ut purulente formasjoner;
  • Eliminering av døde celler i epidermis;
  • Fremmer resorpsjonen av komedoner;
  • Fjerner giftstoffer fra overhuden.

Instruksjoner for bruk

For å bruke produktet, anbefales det å konsultere en spesialist som riktig vil bestemme typen gel og foreskrive den mest effektive behandlingsmetoden.

Her er noen enkle regler for bruk av gelen:

  • For de pasientene som bruker produktet for første gang, anbefales det å starte behandlingen med en gel som inneholder 2,5% av det aktive stoffet;
  • Før påføring er det nødvendig å rengjøre huden grundig ved hjelp av spesielle antibakterielle vaskemidler;
  • Spre gelen jevnt over problemområdet i huden;
  • Agenten påføres to ganger om dagen, morgen og kveld;
  • Behandlingsforløpet er opptil tre måneder. Forløpet avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen og foreskrives av en hudlege på individuell basis.

Påføring under graviditet og amming

Det anbefales ikke å bruke stoffet under graviditet og amming. Aktive ingredienser har en tendens til å trenge gjennom morkaken og har en negativ effekt på fostrets helse.

Bruk av stoffet under amming overføres til barnet sammen med morsmelk.

Pediatrisk bruk

Det er forbudt å bruke Baziron AS under 12 år.

I andre tilfeller foreskrives en individuell behandlingsmetode, avhengig av sykdommens kompleksitet. I tilfelle et lite antall betennelsesformasjoner på huden, anbefales det å bruke stoffet etter punktmetoden en gang om dagen..

Kontraindikasjoner

Bruk av Baziron AC for å eliminere kviser er forbudt i følgende tilfeller:

  • Alder under 12 år;
  • Amming og graviditet;
  • Individuell intoleranse mot komponentene;
  • Tilstedeværelsen av sår og forbrenninger på overhuden;
  • Allergiske reaksjoner.

Bivirkninger

Menneskekroppen tolererer i de fleste tilfeller stoffets effekt på huden godt, og forårsaker praktisk talt ikke bivirkninger.

Imidlertid kan det være enkelttilfeller der det er:

  • Rødhet i huden på påføringsstedet for gelen;
  • Peeling;
  • Kløe og svie;
  • Allergisk utslett i form av liten rød kviser;
  • Økt tørrhet i huden;
  • Hodepine;
  • Kvalme.

Hvis det oppstår bivirkninger, avbryt bruken og kontakt legen din.

spesielle instruksjoner

Før du bruker stoffet, må du gjøre deg detaljert kjent med de spesielle forholdene for bruk av Baziron AS:

  • Hvis allergiske reaksjoner oppstår under behandlingen, anbefales det å stoppe bruken av et medisinsk stoff, siden tilstedeværelsen av inflammatoriske formasjoner kan øke;
  • I nærvær av hudlesjoner er det forbudt å bruke Baziron AS;
  • Det er forbudt å sole seg under behandling med stoffet, dette kan bidra til utseendet på brannskader;
  • Det anbefales ikke å bruke gelen i et sett med andre medisiner som tørker overhuden;
  • Ytterligere medisiner for å forbedre resultatet av behandlingen ordineres bare av en spesialist;
  • For små områder med kviser, anbefales Baziron AS å brukes med punktmetoden;
  • De første dagene av behandlingen kan det være et økt utseende av kviser, dette regnes som et normalt behandlingsforløp;
  • Etter at resultatene vises, bør du ikke avbryte behandlingen, du må fullføre løpet. Dette er for å forhindre gjentakelse av kviser.
  • Et ekstra og gjentatt behandlingsforløp utføres først etter utnevnelsen av en hudlege;
  • Det er forbudt å påføre et tykt lag av Baziron AS, da det kan oppstå en hudsykdom, dermatitt;
  • For å eliminere flassing anbefales det å bruke Panthenol i tillegg, som ikke bare gir fuktighet til huden, men også lindrer rødhet.

Implementeringen av slike enkle funksjoner lar deg raskt oppnå ønsket resultat og redusere risikoen for dannelse av inflammatoriske områder igjen.

Overdose

Hvis instruksjonene for bruk av gelen ble fulgt, ble det ikke observert noen tilfeller av overdosering.

Interaksjon med andre legemidler

Bruken av legemidlet til behandling av problemhud med andre typer medisiner er ikke undersøkt.

Imidlertid er den komplekse bruken av Baziron AS med stoffer som inneholder alkohol og har egenskapen til å tørke epidermis forbudt..

Hvis det er nødvendig å supplere behandlingen med andre typer medisiner, anbefales det å konsultere en spesialist.

Lagringsforhold og perioder

Medisinsk gel utleveres på apotek uten resept.

Holdbarheten til gelen er tre år fra datoen som er angitt på pakken. Det anbefales å oppbevare stoffet i kjøleskapet ved en temperatur på ikke mer enn 20 grader.

Etter åpning av røret varer stoffets holdbarhet ikke mer enn 6 måneder, det er forbudt å bruke gelen etter frysing og utløpsdatoen.

Kostnaden

Kostnaden for gelen avhenger av prosentandelen av det aktive stoffet i produktet..

Så det skal bemerkes at et medikament med 2,5% aktivt stoff har en gjennomsnittlig kostnad på 700 rubler. En gel med 5% aktivt stoff koster 830 rubler. Tilstedeværelsen av 10% benzoyl i gelen vil ha en gjennomsnittlig kostnad på ca 900 rubler.

Analoger

Billige analoger av Baziron AS:

  • Tetracyklin salve - brukes mye for å eliminere purulente formasjoner og kviser. Anbefalt for profylaktiske tiltak for forekomst av inflammatoriske formasjoner. Den gjennomsnittlige kostnaden for salven er 50 rubler;
  • Erytromycin - inneholder et antibiotikum i sammensetningen, som effektivt bekjemper formasjoner på problemhud. Anbefalt for å eliminere store ansamlinger av kviser og kviser. Ikke brukt på lenge. Gjennomsnittlig kostnad er 100 rubler;
  • Metrogyl - brukes i form av en gel for å bekjempe problemhud, det er en syntetisk medisin med et bredt spekter av antiprotozoale og antimikrobielle effekter. Gjennomsnittlig kostnad er 160 rubler;
  • Stygg - stoffet produseres i form av en gel. Dermatologer foreskriver det for mindre betennelser. Den inneholder en liten prosentandel av benzoylperoksid, så vel som hormonelle medisiner. Derfor anbefales det å konsultere en erfaren kosmetolog eller hudlege før du starter behandlingen. Den gjennomsnittlige kostnaden for midler er 120 rubler;
  • Baneocin (salve) er en alternativ løsning. Sammensetningen av medisinen passer ikke for enhver person. Tilstedeværelsen av dufter og mange tilsetningsstoffer kan forårsake hudallergi. Den gjennomsnittlige kostnaden for midler er 190 rubler;
  • Ugresol - produktet kommer i form av en krem ​​og brukes mye til å behandle kviser og kviser. Produktets væskestruktur brukes til å eliminere overflødig talg og redusere rødhet i inflammatoriske formasjoner. Gjennomsnittlig kostnad for midler 120 rubler.

Dyrere lignende stoffer:

  • Adaklin er et produkt spesielt designet for problemhudpleie. De aktive ingrediensene trenger inn i lagene i epidermis og eliminerer bakterier, er mye foreskrevet for å eliminere kviser og kviser, og reduserer også utseendet på arr etter behandling. Gjennomsnittlig kostnad 450 rubler;
  • Differin er ikke vanedannende og derfor egnet for langvarig behandling. Virkningen av stoffet er rettet mot å eliminere årsaken til kviser og reduserer sannsynligheten for videre spredning av bakterier til sunne hudområder. Kostnaden for stoffet er 700 rubler;
  • Skinoren er en aktiv ingrediens i stoffet azelainsyre, som effektivt bekjemper inflammatoriske formasjoner og normaliserer produksjonen av talg, noe som bidrar til å rense porene. Gjennomsnittlig kostnad for stoffet er 600 rubler;
  • Zinerit er den aktive ingrediensen erytromycin, hvis virkning er rettet mot å redusere utviklingen av inflammatoriske formasjoner og eliminerer sykdomssymptomer og purulente formasjoner. Det anbefales å bruke det bare etter resept fra lege og på et kort kurs. Gjennomsnittlig kostnad på 700 rubler;
  • Curiosin er tilgjengelig i form av en gel. Det er foreskrevet for mindre hudlesjoner i ansiktet. Alkoholløsningen renser godt den skitne overflaten. Ved konstant påføring får huden en jevn struktur og rødhet reduseres betydelig. Gjennomsnittspris 550 rubler;
  • Benzac AS - er et lignende stoff, inneholder den aktive komponenten benzoylperoksid. Behandler effektivt kviser og forhindrer gjentakelse. Gjennomsnittspris 500 rubler.

Det anbefales å bruke lignende stoffer bare etter å ha studert instruksjonene, siden hver type medikament har sine egne bivirkninger og kan oppfattes annerledes av menneskekroppen..

Hvilket medikament du skal velge?

På medisinemarkedet er det et bredt utvalg av forskjellige medisiner for å bekjempe problemhud. Derfor står pasienten overfor spørsmålet om hvilket medikament han skal velge? La oss sammenligne noen av dem.

Hva er bedre Baziron AS eller Differin?

Begge stoffene tolereres godt av huden og er ikke vanedannende, derfor brukes de til langvarig behandling. Medisinske stoffer har forskjellige aktive komponenter, derfor påvirker de årsaken til kviser på forskjellige måter..

Kombinert bruk av disse stoffene er ikke tillatt..

Eksperter er uenige om hvilket middel som er mer effektivt. Begge medisinene er rettet mot å løse lignende problemer, og krever resept fra den enkelte lege..

Derfor avhenger valget av et medikament for behandling av problemhud av pasientens personlige preferanser..

Hva er bedre Baziron AS eller Zenerit?

Ved sammenligning av to medisinske stoffer, som Zenerit og Baziron As, bør det umiddelbart avklares at disse to stoffene er rettet mot forskjellige effekter på epidermis..

Zenerite bekjemper overflateproblemer og eliminerer bakterier som ligger inne i porene. Baziron AS eliminerer i sin tur effektivt årsakene til at det oppstår inflammatoriske formasjoner inne i hudlagene og på overflaten.

Hva er bedre Baziron AS eller Skinoren?

Bruken av disse to legemidlene avhenger av hudens individuelle egenskaper, derfor anbefales det å gjennomgå en passende diagnose før du velger et middel, i henhold til resultatene som legen vil foreskrive det mest effektive middelet..

Eksperter anbefaler at bruk av Baziron AS ikke gir de nødvendige resultatene, i dette tilfellet er det nødvendig å bruke Skinoren.

I nærvær av et stort hudområde som har blitt rammet av kviser, er det mer effektivt å bruke Skinoren, siden det er tillatt å bruke det på hele epidermisområdet i store mengder, Baziron AS anbefales kun å brukes på steder med inflammatoriske formasjoner.

En av fordelene med Baziron AC er muligheten til å velge den mest passende dosen av produktet og dets evne til å fukte huden, mens Skinoren tørker huden og kan forårsake avskalling. Svært ofte med sensitiv hud kan tørrhet og svie oppstå på applikasjonsstedene..

Anmeldelser

Anmeldelser om stoffet Baziron AS:

Konklusjon

Hver menneskekropp er individuell, derfor er mange medisinske stoffer som er veldig populære ikke alltid egnet for resten. Derfor bør du ikke selvmedisinere og kjøpe medisiner uten resept fra legen..

Utseendet til kviser kan indikere utviklingen av mer komplekse typer sykdommer, og derfor anbefales det å gjennomgå en passende diagnose for rask og høykvalitetsbehandling, ved hjelp av hvilken en spesialist vil bestemme årsakene til kviser og foreskrive riktig behandling.

Baziron lotion anmeldelser

Vi er interessert i tilbakemeldingene dine om bruken av stoffet Baziron AS mot kviser. Effektivitet, bivirkninger,...

26.12.2009 21:39, Liska
Jeg har brukt Baziron i 3 uker, antall kviser har ikke redusert (huden tørker mye og flasser av (jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, ingenting hjelper..

08/07/2010 19:35, Sasha
Fra min erfaring med behandlingen med BAZIRON vil jeg si at det hjalp litt under den første applikasjonen, og under den påfølgende bruken tørket det bare ut hele huden, peeling dukket opp og kviser syntes mer enn forsvant.

08/09/2011 20:33, Catherine
Mitt råd til deg om hvordan du raskt kan bli kvitt kviser. Jeg har brukt denne metoden i veldig lang tid, vask ansiktet ditt med såpe slik at det blir tørt, og smør kviser med lincomycin (det koster 15 rubler på apoteket). Og hvis kviser vises på pannen hver sommer, er det verdt å smøre pannen med urolig hver morgen og kveld, dette er et stoff av naturlig opprinnelse. Neoselen kan kjøpes online eller i livets butikker, og kviser liker ikke eplecidereddik, så du kan smøre kviser med et surt eple.

09/03/2013 07:05, Vår
Jo mer du tørker huden, for eksempel med såpe, jo mer prøver den å eliminere den, og så blir denne talgen mer, og der hvor fettet er, er det kviser (

28.09.2011 13:13, Inna
Jeg har samme sak. Jeg bruker basiron, men det tørker huden, og kviser, som din, dukker bare opp. Hvis du finner en måte, vennligst del.

16.02.2013 22:50, Lisa
Baziron må brukes punktvis, på kviser, og ikke på hele ansiktet)

04/06/2013 11:34, marie
Jeg fikk generelt allergier fra ham. Først brant ansiktet forferdelig, så kom det litt vannaktig kviser som klødde ut. Jeg hadde store forhåpninger for ham ((((

17.05.2013 19:10, Tifa
Marie du har bare et forbrenning fra dette middelet, du må bruke på en kort og i en lavere dose, eller bruke babykrem et par timer etter påføring

07/27/2013 18:36, Vladimir
Jeg vil fortelle deg en interessant historie. Egentlig ble akne plaget og valget falt på "Baziron ess" det første røret hjalp virkelig, og effekten var merkbar på en uke, det var ingen problemer, etter en måned kjøpte jeg et nytt rør, og så begynte det, i 2 dagers bruk (med et veldig lite lag) ble huden dekket en haug med flekker og fremdeles er det ikke klart hva og alt dette i ansiktet. Jeg bestemte meg for å selvmedisinere fordi jeg ikke kunne forlate huset med dette, jeg drakk tavegil, men akk, etter en uke skjedde ingenting. Jeg bestemte meg for å gå til en betalt klinikk fordi det var 5 minutter hjemmefra, og hva tror du, legen sa at han kom i tide, fordi hevelsen i øynene begynte, de foreskrev en haug med alt. nemlig; 4 dråper med 500 ml væske, 7 intramuskulære (i rumpa) injeksjoner daglig, en dråpe annenhver dag. HJEM for å drikke to typer tabletter, og smøre med en viss salve, gutter, tro meg, det er bedre å ha et par kviser enn hele ansiktet, forstår ikke hva slags ansikt, nå har alt gått, men det gjenstår å gå for 2 dukker og 1 drypp, Baziron er et kjemisk stoff, og 70 prosent er allergisk mot dets egenskaper, ikke tro at du vil bli overført. Jeg håper å redde andres ansikt med dette.

08.08.2013 15:07, Anastasia
Kjenner du et slikt ord som en falsk ?? du ble ikke overrasket over at det ikke var noe fra første tube. og fra det andre, det er det. så så lett at du kan støte på en falsk som er alt.

08.21.2013 10:47, Maria
Jeg bestemte meg også for å kjøpe "Miracle drug" Baziron AS, i begynnelsen av effekten var effekten merkbar, huden ble glatt, kvisene forsvant praktisk talt, men ved slutten av bruken var ansiktet dekket av kviser slik at jeg ikke kunne finne et levende sted, jeg skammet meg for å gå utenfor, og ingen Baziron var allerede hjalp ikke, behandlingsforløpet avsluttet, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre nå, det pleide å være en eller to kviser, og etter Baziron er det et mareritt, skrekk.. ord kan ikke beskrive

29/11/2013 19:37, Tatiana
Jeg støtter din mening. Baziron AS er en stille skrekk, jeg har brukt en stille skrekk i ansiktet mitt 2 ganger allerede i en uke. Ikke bruk.

20.12.2013 14:52, Tanyukha
Egentlig !! Her klatret jeg forumet for dette. Jeg har hevelse i øynene også !! foreskrev bare piller for allergi. brenn i ansiktet. Jeg har etter den første dagen med å bruke stoffet. I to dager nå har jeg gått med ødem, jeg sov litt !! Tror du at du trenger å ta affære? vil ikke forsvinne av seg selv.

13.05.2014 10:39, Elena
Bli enige. Jeg har smurt i en uke, jeg ser at jeg er dekket av et lite utslett. som elveblest klør det ikke, men et lite rødt utslett av kviser snakker mer om en allergi: (beklager

05/03/2014 15:44, Lana
Kviser (kviser) er forårsaket av streptokokker (bakterier), den kan ødelegges av antibiotika som den er sensitiv for, for eksempel erytromycin eller penicillin-antibiotika. Det er nødvendig å bli behandlet grundig, i tillegg til å bruke et antibiotikum, er det nødvendig å behandle huden ved å redusere aktivitet av talgkjertlene uten å tørke huden. Du kan bruke peroksid eller hydroperitt til å brenne kviser. Prevensjonsmidler, hormonelle medisiner hjelper også. Kviser oppstår på grunn av en økning i testosteron i kroppen mens østrogen avtar på grunn av dette, aktiveringen av talgkjertlene og svettekjertlene skjer, vår oppgave er å normalisere mengden av disse hormonene. Kombinerte prevensjonsmidler inneholder en ekstra mengde kvinnelige hormoner

11.08.2011 13:14, Prêt-à-Porter
prøv å gå på en diett: eliminere fet, stekt, salt, kutt søt. drikk stoffet Lactrofiltrum eller Duffalac og bruk hvit kosmetisk leire hver kveld (første uke), deretter 2 ganger i uken, jeg bare blandet leiren i kullsyreholdig mineralvann (varmt) og i ansiktet i ca 20 minutter. Etter en måned ble ansiktet renere, huden mykere)

04/09/2012 11:33, Selena
prøv antibiotika erytromycin. ekstern applikasjonssalve, koster bare 30 rubler, hjelper i løpet av en uke)

03/01/2013 17:51, katen'ka
tviler på at antibiotika til denne prisen virkelig hjelper. Kviser er sykdommen som må behandles, fjernes, og de fleste antibiotika undertrykker infeksjonen og "tetter" den lenger og dypere. Eksternt går akne bort, men internt blir det verre. Men det kommer fortsatt frem senere. Det er bedre å bli behandlet med naturlige midler, lage masker av deg selv, fra tilgjengelige midler.

08.08.2013 15:11, Anastasia
Jente)), for eksempel koster antibiotikumet Ammoxicillin mindre enn 50 rubler.. vel, i det minste kostet det før. men det er utmerket for en rekke sykdommer. så ikke døm etter pris noensinne. husk om dyrere ikke betyr bedre!

11.07.2012 01:08, Olenka
Jeg brukte Baziron, det hjalp ikke... bare tørket huden veldig, og kviser dukket opp igjen. Jenter, jeg anbefaler deg, etter å ha vasket ansiktet ditt om natten, tørk først ansiktet med en bomullspute med Calendula-tinktur, deretter krem ​​(Den inkluderer: salisylsyre, kamferalkohol, apotek svovel, kloramfenikol i tabletter.. bland alt, du får en krem. Disse stoffene kan kjøpes på apoteket. ikke dyrt.) Et sted for en uke siden begynte jeg å gjøre denne prosedyren, resultatet er allerede synlig. Jeg anbefaler deg å prøve!

08.11.2012 14:14, Ekaterina
Jente, og i hvilke proporsjoner å blande enheter for lotion?

08.11.2012 18:58, Alina
omtrent 1: 1

06/10/2013 14:28, Jente
Med denne hjemmelagde kremen er mer forsiktig. du kan bli brent. den må brukes nøyaktig.

31.10.2012 20:23, Elena
Jeg har også veldig skjellete, og til og med "en svie dukket opp" på pannen min, sa kosmetologen. først gikk akne veldig fort over.. nå sluttet jeg å bruke den.. huden er for betent. Jeg bruker fortsatt en fuktighetskrem

08.11.2012 18:56, Alina
Og du fortynner det med vann, og påfør deretter, huden fra dette skal ikke lenger flasses av og gjelder bare om natten

22.03.2013 14:39, olya-la
da er årsaken ikke i huden, men i kroppen, gå til gynekolog og endokrinolog.

26.03.2013 17:59, Marya
Effekten vil bare være etter 3 måneders bruk, du trenger også intern terapi og sørg for å inkludere en diett (ikke sultestreik, men en annen, mer nyttig diett) i dietten mer oransje, grønne grønnsaker og frukt, apotekets vitaminer er bedre gjennom en lege!

09/01/2013 09:45, denis
Stol på meg! Baziron skal brukes tre ganger om dagen, alltid på tørr hud. Ikke vær lat å bruke i henhold til instruksjonene. Om en uke, mens du skriver her, vil du ikke se resultatet. Tre måneder. Gå og ikke nøl, gå til kosmetologen. Jeg er en kjekk ung mann, men noen steder er ansiktet mitt dekket av arr og hull fra det faktum at jeg lanserte det. Og dette problemet må løses så snart det dukket opp. Si takk til foreldrene som forteller deg at dette er en overgangsalder og alt vil passere. Gå til kosmetologen, prosedyren varer 2 timer, men det er verdt det. Jeg sier ikke at den kjekke mannen gjorde det. Det er rett og slett ingen annen måte. Og jeg prøver å takle det.

25.11.2014 21:34, Irinka
Jeg bruker den siden begynnelsen av august, før ansiktet mitt var fet, det var kviser, det har gått 4 måneder, ansiktet mitt er glatt, rent, et par kviser dukker opp med jevne mellomrom før PMS, selv om huden tørker, flasser av, men jeg smører meg også med en fuktighetskrem) Og så anbefaler jeg å ikke slutte )) Fortsett i samme ånd for å smøre) Alt er foran))

06/07/2015 12:44, Kate
sørg for å fukte huden, kjøp en fuktighetskrem for ansiktet og bruk den sammen med basiron. behandlingen er lang, men affektiv, du må være tålmodig.

12.01.2010 14:08, Emy
Først hjalp det, men ved enden av røret tørket det bare huden. Dette kan imidlertid skyldes begynnelsen på polarnatten og vinteren..

21.01.2010 08:27, elinabony
Baziron, i motsetning til Zinerit, er ikke vanedannende, jeg har brukt den i nesten et år nå, jeg prøver å ta pauser for ikke å tørke huden, men jeg må behandles fra innsiden (finn årsaken), jeg anbefaler deg å kjøpe Dorsenval og behandle i et kompleks

03/14/2013 20:27, Lera
Ja, om zeneritt, den samme historien, jeg brukte den super i tre år, men nå kan jeg ikke leve uten den, jeg har ikke brukt den på et halvt år og huden min har blitt problematisk. Jeg studerer anmeldelser angående Baziron, jeg vet at det også finnes i form av tabletter.

01/29/2010 09:49, Tatiana, 26
Baziron hjalp meg ikke, øynene mine er hovne og kviser er på plass

03.02.2010 23:10, Kira
Jeg brukte på anbefaling av farmasøyt (min egen mor, som ikke vil ønske dårlig), og "basiron" og "differensial" på samme tid. Prisene deres er ikke små, men jeg så ikke noe stort resultat. Inntil huden ble vanedannende, så alt ut til å bli bedre, mindre fet, mindre rødhet. men etter et par uker falt alt på plass, og bortsett fra peeling, var det ingenting igjen. Den samme effekten som skinoren. Og sammensetningen, etter min mening, er lik. Men jeg vil personlig legge til på egenhånd at jeg skjønte fra min egen erfaring at ved å behandle dette problemet bare eksternt, vil det ikke være noen sterk effekt (jeg begynte å gro fra innsiden. Eventuelle urter, medikamenter som virker på magen, tarmene. NULL effekt. Kan skyldes satt på en "diett." Hver dag en liter og en og en halv liter kefir eller bioyogurt. NULL. i det minste i ansiktet - ikke noe resultat... et slikt ansikt som nå har jeg aldri hatt. noen moralske bekymringer og moralske straffer. resten - endres ikke ((jeg bruker foundation hver dag, men masker, hyppig vasking er som en hverdagsregel, og i tillegg til det, en kosmetolog en eller to ganger annenhver måned. Derfor er alt individuelt og avhenger av kroppen og arvelighet ((

03/16/2010 00:16, Alexander
Jeg er enig i 27, kviser begynte å gro fra 17 år, foreldrene mine sa til meg en overgangsalder, men det våkner ikke til å vare i 10 år, faktisk bekymret jeg bare fra 17 til 22 år, så på en eller annen måte ble jeg vant til det, men noen ganger er det ubehagelig om sommeren, de er mindre om vinteren og om våren behandlet jeg mye mange forskjellige metoder for måter brukt rundt 1000 USD likevel gjorde arv seg til, faren led også av dette

11.07.2011 11:21, Mary
Alexander vet ikke om du fortsatt har kviser. Men jeg vil gi råd. Hvis foreldrene dine har muligheten, så la dem sende deg til Frankrike! Til en dyr skjønnhetssalong. Jeg forsikrer at Tama vil kurere alt.. Her i Russland vil du ikke bli hjulpet.. Bare i utlandet.. =)) Lykke til.

23/06/2014 16:48, eric
Bodde i Frankrike i 5 år, besøkte mer enn en kosmetolog og hudlege, ingenting hjalp) så Frankrike er din, hatt!

12/07/2011 13:54, Alice
Jeg trodde ikke du hadde et blodproblem? Jeg hadde en venn som også var arvelig, noe med blod, men de renset blodet hennes i flere økter, og det hjalp henne, nå er ansiktet hennes helt rent)

05/13/2012 01:16, Victoria
vel, alt er bra med ansiktet mitt?

04/15/2013 18:15, Stas
Jeg er helt enig i denne kommentaren om at jeg bare ikke har prøvd det på 5 år, prøvd både innenfra og utenfra for å behandle null resultater.

08.08.2013 15:17, Anastasia
Jente. Og du trodde ikke at du hadde problemhud.. på hvilken kviser du ikke burde bruke toner. det tetter bare porene og holder huden fet. Jeg vet fra meg selv. Har sluttet å bruke en gang kosmetikk så sterk. det vil si grunnlaget og fundamentet, det er færre kviser

26.03.2010 22:48, Andrey
Jeg vil med en gang si at Baziron er et av de mest effektive middelene for meg med pluss og minus (jeg vil ikke beskrive dem, siden effektivitet kommer først). MEN. ethvert middel mot kviser begynner å bli virkelig effektivt bare i kombinasjon, dvs. dette er diett, sport, avvisning av dårlige vaner, hygiene, inntak av vitaminer i gruppe A, B, styrking av immunforsvaret, etc. Jeg prøvde mange ting, jeg nevner de som virkelig hjalp meg: Zenerit, Baziron, Skinoren (ikke veldig behagelig, huden klør veldig), Differin, (bare om natten, som instruksjonene sier). Zenerit virker hovedsakelig på overfladiske betennelser, og det virket som om det ikke kurerer, dets erytromycin-sink-kompleks dreper ganske enkelt årsaken til betennelsen og forhindrer at de dukker opp igjen. Jeg minner om at Zenerit er ganske effektivt middel, men det helbreder bare - Skinoren, et kompleks fra Baziron og Differin 1 gang per dag, Differin om natten. Ekte resultater vil være synlige etter 2-3 ukers påføring, etter 3 (maksimum) måneder med bruk av alle de ovennevnte, vil du bli positivt overrasket. Hvis du starter behandlingen, ikke vær urolig, i begynnelsen kan det generelle bildet av betennelse forverres, dette er ikke lenge. Men. det er sykdommer i mage-tarmkanalen, urinveiene, hormonelle endringer som provoserer utseendet til kviser, dette må tas i betraktning og tiltak må treffes for å utelukke dem. Lykke til alle, jeg håper min erfaring vil hjelpe noen! Lykke til!

18.04.2010 22:24, Nadezhda
Jeg brukte Baziron i en måned, effekten er god, det er færre kviser og, viktigst av alt, kviser som er vanskelig å fjerne. Det var ikke mulig å bruke den lenger, tk. Allergi begynte, ansiktet, øynene var hovne, rødhet varte i en dag. etter å ha stoppet inntaket kom akne tilbake. Jeg bruker punktvis, noen ganger er det en effekt

19.06.2011 23.38, lyaisan
hei alle sammen, for første gang på nettstedet ditt, lider jeg også veldig med kviser, lider, kryper med zineritt i 3 år 4 ganger effekten er allerede null, begynte å bruke hjemmeterapi, tørk ansiktet mitt med 70% alkohol, deretter masker med honning og salt i forhold til 20 minutter, tørk deretter ansiktet mitt is fra et avkok med en serie og så hver dag, er det en effekt, men det viktigste er at de (kvisen) ikke skal presses og skrapes, noe som var veldig vanskelig for meg. all suksess

08/07/2011 19:21, Andrey
Hei alle sammen! Si meg, kanskje noen vet det.. Jeg har små flekker 9 små kviser) på baksiden av brystet, underarmen og baken. Med jevne mellomrom virker de purulente.. Jeg gikk til hudlege i KVD. der sa de at huden er det jeg sterkt tviler på Pts. og hvordan du skal takle det.

29.10.2011 00:54, Kosmetolog Jamila
Hei Andrei. Prøv å tilberede følgende krem: 200 ml alkohol, 4 tabletter aspirin, 4 tabletter kloramfenikol, 4 tabletter streptocid. 1. Etter bading, skum problemområder med såpe til baby eller husholdning, hell fint salt på såpegaset og skrubbe forsiktig. 2. Gni med krem ​​og dryss deretter STORT med babypulver. Den første uken, salt annenhver dag, den andre etter tre dager, den tredje gangen i uken. I tre uker tørker du med krem ​​og drysser med pulver hver dag. På dette tidspunktet skal problemet forsvinne, men for å forebygge, kan du tørke det med krem ​​1-2 ganger i uken. Metoden er testet, den fungerer. ! Lykke til!

12.05.2012 14:10, Anastasia
Hei! Og hva slags alkohol å ta? Du kan vodka?

04.04.2015 21:32, Leila
Prøv en chatterbox på resorcinol, den tilberedes på apotek, det vil definitivt hjelpe

02.08.2012 06:42, Olka
Skriv din mening her takk

04.11.2012 20:30, Kisa
Baziron hjalp, men bare etter 3 måneders bruk. om 3 dager vil det definitivt ikke hjelpe, som de skriver her - dette er tull.

Baziron AC for kviser

Kvisemiddel Baziron AS er et moderne legemiddel fra en fransk produsent som hjelper til med å bekjempe kviser, kviser og kviser med moderat til mild alvorlighetsgrad. Og selv om den dukket opp på salg for ikke så lenge siden, har den allerede vunnet mange positive anmeldelser og blitt ganske populær. Og leger - hudleger anbefaler i økende grad dette legemidlet til pasientene.

I denne artikkelen vil vi se på aktuelle og aktuelle spørsmål som sammensetningen av denne medisinen, dens indikasjoner for bruk, og også svare på det mest spennende spørsmålet - hjelper Baziron AC mot kviser.

Sammensetning

Benzoylperoksid er den aktive ingrediensen i Baziron AC for kviser og kviser. Navnet er skrevet på emballasjen som Dibenzoylperoxide.

Du vil bli veldig overrasket over at benzoylperoksid er den viktigste komponenten av spesialeffekter på settet, der brannprosessen er nødvendig. Samtidig er det en av de mest effektive medisinene i behandlingen av kviser og kviser..

Preparatet inkluderer også tilleggskomponenter, nemlig:

  • Glyserol.
  • Akrylatkopolymer.
  • Propylenglykol.
  • Dinatrium edetat.
  • Carbomer.
  • Destillert vann.

Hvordan produseres det

Du bør vite at apoteket kun selger en form for dette stoffet - en gel. Verken krem, salve eller flere piller for kviser Baziron AS eksisterer.

Konsentrasjonen av det aktive stoffet i gelen kan være veldig forskjellig. Til dags dato produserer produsenten rør av denne typen:

  • I en konsentrasjon på 2,5% inneholder 1 gram 25 mg aktivt stoff.
  • 5% basiron AC i 1 gram inneholder 50 mg aktivt stoff.
  • I en konsentrasjon på 10% inneholder 1 gram 100 mg aktivt stoff.

Hjelpekomponenter er nødvendig for å gjøre gelens tekstur lys. Det er de som er ansvarlige for ensartet påføring på lesjonsstedet, samt for rask absorpsjon.

Hvordan virker det

Baziron AC, som hjelper til med å kvitte seg med kviser og hudormer, ikke bare i ansiktet, men også på andre deler av kroppen, for eksempel på baken, virker i flere retninger.

  • Fjerning av betennelse.
  • Ødeleggelse av mikrober.
  • Oksygenlevering til vev.
  • Reduserer mengden talg som utskilles av huden.
  • Oppløser hudormer.
  • Forebygge tilstopping av porene.
  • Foryngelse.
  • Fuktighetsgivende.
  • Ernæring.

Baziron AC for kviser i kroppen betraktes ikke bare som et terapeutisk, men også et forebyggende medikament.

Samtidig tillater ikke regelmessig bruk en slik mikrobe som stafylokokker å formere seg. Dette betyr at det ikke er behov for å vente på et nytt utseende av kviser og kviser..

Et annet trekk ved denne gelen er manglende evne til mikrober til å utvikle motstand mot Baziron AC. Avhengighet vil ikke forekomme selv ved langvarig bruk. Og dette skiller gunstig stoffet fra de som inneholder antibiotika i sammensetningen. Før eller siden blir bakterier og mikrober vant til dem, og slik behandling gir ikke den ønskede effekten..

Lær mer om effekten av Baziron AS mot kviser og kviser

Baziron AC hjelper mot kviser i ansiktet, og dette er et bevist faktum. I tillegg kan du med regelmessig bruk redusere aldringsprosessen. Legemidlet fungerer som et godt kosmetisk produkt - det fukter og nærer huden, gjør den myk og fløyelsaktig..

Gelen kan brukes av personer med fet og kombinert hud, samt de som har tørr og sensitiv hud. I motsetning til de medikamentene som inneholder syrer, har ikke Baziron AS en så sterk tørkeeffekt..

Den andre viktige handlingen er normalisering av talgproduksjon. Dette hjelper til med å forhindre komedoner. Og ny kviser med regelmessig bruk vises ikke lenger.

Baziron AC er et ideelt middel mot intern kviser, som kan være veldig vanskelig å overvinne. Dette skyldes normalisering av konsentrasjonen av syrer som finnes i talg, så vel som at veksthastigheten til epitelceller er markert redusert, og betennelsen, som ligger i talgkjertelen, er fullstendig eliminert.

En annen viktig handling er peeling. For de som lider av kviser og kviser, forlater det øvre laget av epidermis ofte ikke huden etter å ha dø av, men danner seg til en film som tetter porene. Baziron AC er i stand til å ødelegge og fjerne det helt, og talg, som tidligere var blokkert, vil nå lett komme ut og fjernes ved hjelp av konvensjonell kosmetikk. Brukes ved vask.

I tillegg anbefaler mange leger gelen som et middel for behandling av trofiske sår..

De viktigste ulempene

  • Ved ukontrollert bruk, så vel som når det brukes uten resept, kan stoffet forårsake tørr hud. Derfor, med tørr hud, bør du definitivt bruke din vanlige fuktighetskrem..
  • Baziron AC for kviser, til tross for popularitet og hyppighet på resept, er overpriset. På noen apotek kan prisen for ett rør gå opp til tusen rubler..

Instruksjoner for bruk Baziron AS for kviser i ansiktet

Denne gelen har et minimalt antall kontraindikasjoner, og det anses derfor som ideell for behandling av ungdomsakne. Som hovedbehandling er den ideell for diagnostisert mild til moderat kviser..

Det kan også brukes til alvorlig kviser. Men bare som et av stoffene til kompleks behandling. Hvordan du bruker Baziron AC?

  • Før du påfører gelen, skal huden rengjøres og tørkes grundig. Det er uønsket å bruke såpe til dette, da det tørker huden sterkt. Men en gel for vask eller skum vil være det beste valget..
  • Etter vask skal ansiktet få tørke av seg selv. Som en siste utvei, tørk av med et engangsserviett eller håndkle.
  • Klem en stripe gel en - en og en halv centimeter lang fra røret.
  • Påfør i en sirkelbevegelse på det berørte området.
  • Det er ønskelig å utføre denne prosedyren to ganger om dagen. Dette er den eneste måten å bli kvitt kviser og kviser på kortest mulig tid..

Behandlingsvarigheten bør være minst 3 måneder. Dette gjelder bruk av Baziron AS for både intern og subkutan kviser. De første resultatene vises etter minst en måned med vanlig bruk. Derfor er det ikke nødvendig å vente på rask lindring av hudutslett når du bruker dette stoffet..

spesielle instruksjoner

Baziron AC Acne Cream bør brukes med stor forsiktighet. Først og fremst bør du unngå å få dette stoffet på slimhinnen i øynene. Hvis dette skjer, bør øyet skylles med rikelig med vann og sørg for å kontakte en øyelege.

Hjelper Baziron AC godt mot kviser?

Legemidlet har størst mulig effekt, men bare hvis du ikke bruker det samtidig med legemidler som:

Det er nødvendig å starte behandlingen med en minimumskonsentrasjon, som er 2,5%. I den andre måneden for bruk kan du bruke 5% gel, og i den tredje og 10%.

Etter hudbehandling skal disse områdene ikke utsettes for sollys eller ultrafiolett lys. Hvis det oppstår en brennende følelse, utslett, peeling i løpet av få sekunder etter påføring av stoffet, bør en allergisk reaksjon antas. I dette tilfellet er videre bruk av middelet for behandling av kviser og kviser forbudt..

Mange spør om det er mulig å bruke såpe når man behandler kviser med Basiron AC. Det er ikke noe vesentlig forbud mot dette. Imidlertid tørker såpe huden for mye. Derfor er det bedre å bruke et spesielt mildt rengjøringsmiddel..

Kviser er ubehagelig, men ikke dødelig. I dag er det mange medisiner som kan hjelpe deg:

Kontraindikasjoner

Baziron AS har et minimum antall kontraindikasjoner. Dette betyr at du kan bruke den nesten alltid. Men det anbefales ikke å bruke det i følgende tilfeller:

  • Alder opp til 12 år.
  • Svangerskap.
  • Amming.
  • Overfølsomhet overfor en bestemt komponent.

Bruk av baziron er bare mulig etter obligatorisk konsultasjon av en spesialist. Ellers, i stedet for å kvitte seg med kviser, kan du få mange bivirkninger..

Bivirkning

  • Hudirritasjon.
  • Tørrhet.
  • Peeling.
  • Kløe eller svie.
  • Rødhet på applikasjonsstedet.
  • Ødem.
  • Et utslett som ligner små blemmer med overskyet innhold.

Det bør huskes at Baziron AS ikke fjerner merkene av kviser, flekkene etter dem. Denne salven er kun for behandling av kviser, kviser og kviser.

Det er ikke nødvendig å fjerne basiron AC fra kroppen, siden medisinen bare virker på overflaten av huden og ikke kommer inn i blodet. Det vil si at den ikke har noen systemisk effekt på kroppen..

Analoger

På apotek og i butikker i dag selges et stort antall forskjellige medisiner for kviser og kviser. Det er ganske vanskelig å velge det du trenger på egen hånd. Hvis du bare ser på analogene til Baziron AS, vil det være omtrent ti av dem. Disse er:

  • Oxygel.
  • Ugresol.
  • Oxy10.
  • Clean & Clear.
  • PCA Skin.
  • AULA S VALG.

Det bør huskes at før du bruker dette eller det rette, bør du definitivt besøke lege..

Det er et annet interessant spørsmål - som er bedre enn Baziron AS, Zenerit eller Skinoren. Få mennesker vet at hvert av disse stoffene inneholder helt forskjellige aktive ingredienser..

Så, for eksempel, er Zenerit erytromycin (antibiotika) og sink, og Skinoren er azelainsyre. Det er dette stoffet som anbefales for behandling av flekker og merker etter kviser..

De billigste analogene til Baziron AS er:

  • AcneStop.
  • Akne-Derma.
  • Azelik.

Hvor mye koster Baziron AC for kviser og andre medisiner for kviser

Prisen på stoffet Baziron AS varierer fra 700 til 900 rubler, avhengig av kjøpsstedet.

Forfatteren er Anna Mikhailova, hudlege-kosmetolog i første kategori, spesialist ved Academy of Scientific Beauty. Spesielt for nettstedet "Treat acne".

Baziron AC for kviser i ansiktet. Anmeldelser

Mikhail: “Jeg brukte Baziron AS i en måned. Jeg la ikke merke til noen spesielle forbedringer. Men instruksjonene sier at den skal brukes i tre måneder. Jeg prøver å bruke hele denne perioden ".

Ilona: “Baziron er min frelse. Jeg fullførte hele kurset, og på anbefaling av lege bruker jeg gelen en gang i uken som profylakse. Det finnes rett og slett ingen bedre kur mot kviser. ".

Katya: “Baziron er et mirakel! Den beste kuren mot kviser er ennå ikke oppfunnet ".

Ansiktskrem Galderma Baziron Control rensing for problemhud - anmeldelser

Negative anmeldelser

Som eier av problemhud bruker jeg og prøver alle slags rettsmidler for problemhud og har lenge brukt krem ​​fra denne serien av Baziron AS (

gjennomgang) og så på apoteket så jeg en lotion med et kjent navn og bestemte meg for å prøve.

Når det gjelder konsistens, ser det ikke ut som en lotion, men heller som en gel eller en slags gjennomsiktig slim. Jeg brukte dette middelet i omtrent en måned og fant ingen effekt, enn si en slags betennelsesdempende og beroligende effekt i det hele tatt og luktet ikke. Også er prisen for bitende, og han er ikke verdt pengene sine. Kanskje som bare en rensende krem, virker det liksom på en eller annen måte, men noe er for dyrt for bare en krem, det er bedre å kjøpe en vanlig og det blir billigere og sansen vil være den samme.

Som et resultat er lotionen i mitt tilfelle ubrukelig og dyrt generelt penger ned i avløpet, jeg anbefaler ikke.

For ikke så lenge siden ble jeg bare angrepet av kviser, og moren min kjøpte meg dette middelet. Jeg vet ikke nøyaktig hvor mye det kostet, men det ser ut til å være omtrent 500 rubler.

Så jeg brukte det som forventet, morgen og kveld. Jeg la ikke merke til effekten i det hele tatt, tvert imot, kviser ble bare mer. Jeg tror ikke det handler om ham, men likevel.

I tillegg kjennes det en veldig sterk stramming og en fet svart tilstedeværelse. Jeg likte ikke lukten heller.

Det eneste pluss er sannsynligvis en økonomisk kostnad.

Volbschem, penger i avløpet, ingen effekt. Jeg brukte den i ca 3 uker i håp om et mirakel og stoppet da.

Som et resultat kurte jeg kviser ved å rense dietten for søte og fete og gni betennelsen med vanlig alkohol)

Jeg håper min anmeldelse vil være nyttig for deg))

Hei kjære jenter! Jeg kjøpte lotion mens jeg lette etter et annet mirakelmiddel for problemhud. Produktet er selvfølgelig kontroversielt og kontroversielt.

Jeg er vant til lotionens flytende konsistens, og bruker den etter vask for å fullføre rensingen av huden. Dette produktet skal faktisk erstatte vask med vann for alvorlig skadet hud.Lotionen er veldig flytende, det er problematisk å bare bruke den på huden, det er bedre å rengjøre den med bomullsputer, forbruket av produktet er stort. Men hans renseegenskaper er svake, han fjerner ikke vedvarende kosmetikk i det hele tatt, du vil heller ikke slette øyesminke. Etter "rensing" blir huden litt matt, effekten av friskhet varer ikke lenge, og da vil du fortsatt vaske. Produktet irriterer ikke huden, forårsaker ikke allergi. Lotionen er luktfri, kjedelig i utseende, snørret konsistens. For 200 ml må du betale rundt 500 rubler.

Poenget: nesten alt micellært vann tåler alle deklarerte egenskapene, og det er mye billigere og bedre, og det fjerner også kosmetikk fra øynene. For meg viste verktøyet seg å være ubrukelig, du kan lese om den middelmådige gelen for vasking fra denne serien her.

https://irecommend.ru/content/posredstvennyi-gel-p. Resultatet gleder meg bare gelen til ekstern bruk 2,5%, som jeg bruker punktvis, tørker betennelse veldig bra.

Takk for oppmerksomheten!

Fordeler:

Ulemper:

Pris, ingen effekt.

God ettermiddag til alle Otzovik-brukere! I dag skal jeg snakke om Baziron renselotion.
Jeg bestemte meg for å kjøpe den, fordi kremen jeg kjøpte for 700 rubler viste seg å være nyttig. Lotionen koster ca 500 rubler.
Da jeg påførte det på huden, kjente jeg en merkelig brennende følelse, kinnene mine ble øyeblikkelig røde. Det er uklart hvorfor dette skjedde, mest sannsynlig en allergisk reaksjon. Neste gang alt var i orden, ingen ubehag, men det var ingen effekt fra lotionen heller..
En måned har gått, og kvisen har ikke avtatt. Huden forble like fet som før. Kort sagt, denne lotionen viste seg å være bare penger i avløpet for meg..

Fordeler:

nesten ikke, bortsett fra at følelsen av at huden puster

Ulemper:

under dens innflytelse begynner falmende utslett å komme til liv, som ved magi; irritasjon; tetthet, merkelig konsistens, dårlig rensing

Ønsker dere alle en god dag!
Jeg vil fortelle deg om Galderma Baziron Control Cleansing Lotion, det være seg feil. Jeg kjøpte dette middelet for litt over en uke siden i en apotekskjede.
Med ankomsten av våren og utseendet til sollys, begynner huden min noen ganger å forverres i form av kviser. Selv om jeg ikke vil argumentere, er kanskje årsaken i noe annet.
Før jeg kjøpte studerte jeg et butikkvindu på et apotek med lignende produkter veldig lenge, da jeg ønsket å kjøpe noe som ikke tørket huden og ikke var veldig sterk i aksjon, men samtidig noe nyttig. Generelt ønsket jeg et mer profylaktisk middel uten en uttalt terapeutisk effekt.
Fondlinjen "Baziron" hadde bare forskjellige muligheter for fond: både sterkere og svakere, designet for en effekt av ulik styrke. Jeg valgte den svakere. Det var Baziron Control-lotionen, som å dømme etter beskrivelsen:
- egnet for daglig bruk;
- forårsaker ikke tilstopping av porene;
- delikat i handling, da den er ment å rense betent hud;
- fjerner sminke og urenheter.
Flasken kommer i et volum på 200 ml og ser slik ut.
På baksiden av flasken vises hvilke typer problemhud som bruk av krem ​​anbefales.
Har en sammensetning med bare åtte ingredienser.
Et fransk laboratorium er angitt som produsent.
Selve flasken er i tillegg pakket i en eske med samme lakoniske design, som minner om en pakke for et medisin.
Inkludert med kremen er bruksanvisningen, som også ligner ytre instruksjonene for noe legemiddel.
Fra instruksjonene så jeg at kremen skulle fukte, myke og ikke irritere huden..
Selve lotionflasken er praktisk, med en flip-top cap som lukkes tett og med et klikk.
Ved første bekjentskap med lotionen ble jeg veldig overrasket over den tykke konsistensen, som om det ikke engang var en lotion, men en slags gel eller emulsjon. For å være ærlig forventet jeg ikke dette. Jeg har alltid trodd at lotion er noe så flytende som mulig. Dette er hvordan dette middelet ser ut.
Jeg vet ikke hvor klart det er fra bildet, men når produktet blir presset på hånden, holder det formen som en gel og sprer seg ikke spontant. Fargen er litt hvitaktig. Litt gjennomsiktig. Lukten av lotionen er svak, ikke påtrengende.
Når det gnides, blir produktet mer gjennomsiktig og glir lett over huden.
Jeg påførte dette produktet som anbefalt av produsenten - med hendene mine ved hjelp av lette sirkulære bevegelser, og deretter fjernet med en bomullsdott. Hver gang jeg vasket meg grundig før jeg påførte kremen. Etter påføring har jeg ikke lenger vasket ansiktet, siden dette ikke er nødvendig.
Så, hvilken konklusjon kom jeg etter omtrent en ukes daglig bruk? Men hva - for meg viste denne lotionen seg ikke bare å være ubrukelig, men til og med skadelig. Etter den første applikasjonen la jeg merke til følgende faktum. De kvisene som jeg trodde ble sviktet, men sporene som fremdeles var til stede i ansiktet mitt, begynte plutselig å få et nytt liv rett foran øynene mine og umiddelbart etter påføring av Baziron-krem. Da jeg følte, virket de på en eller annen måte levende, til og med litt smertefulle og tydelig irritert av det de forstyrret. Og de så mer rødlige ut. Generelt var jeg i oppriktig sjokk fra alt som skjedde..
Imidlertid fortsatte jeg vedvarende å bruke dette middelet i omtrent en uke, og tilskrev det som skjedde med avhengigheten av huden til det nye middelet eller noen banale tilfeldigheter. Men akk, en lignende effekt var til stede etter hver vask. Inntil jeg bare sluttet å bruke produktet en dag.
I tillegg vil jeg også merke meg at lotionen, i motsetning til produsentens løfter, fortsatt tørker huden. Først ser det ut til at huden er veldig fuktig, men denne effekten forsvinner veldig raskt, ettersom den absorberes og gir vei til tetthet.
Når det gjelder rensegenskapene til lotionen, la jeg ikke merke til dem. Etter hver påføring var bomullsputen som jeg tørket ansiktet med helt ren. Selv om det vanligvis (med andre kremer) i det minste har noen tegn på forurensning.
Kanskje det eneste gode jeg kan si om denne lotionen er at huden etter at den puster godt, og det skaper en ekte følelse av at den ikke tetter porene. Men hvor kommer effekten ovenfor??
Det er verdt å merke seg at det ikke er veldig lett å fjerne kremen med en bomullspute. Det handler om gelkonsistensen. Når alt kommer til alt, når du bruker det i et tynt lag, tørker det veldig raskt, og bomullsdynen forblir nesten tørr. Og hvis du bruker den i et tykkere lag, har ikke lotionen tid til å tørke, men den fjernes dårlig med en plate, siden platen knapt absorberer den og begynner å gli på huden uten å fange produktet. Generelt sett er alt ikke i tankene mine.
Avslutningsvis vil jeg trekke frem de viktigste fordelene og ulempene ved produktet. Skjønt, hva er fordelene, i utgangspunktet noen ulemper.
Fordeler:
- føler at huden puster.
Ulemper:
- irritasjon av eksisterende utslett, deres rødhet;
- dårlig rensing, siden bomullsdynen nesten alltid er ren;
- følelse av tetthet i huden;
- merkelig gelignende konsistens;
- det er ubeleilig å fjerne med en bomullspute, da den absorberes dårlig av den;
- mangel på fuktighet.
Personlig var jeg ekstremt misfornøyd med Baziron Control-lotionen. Jeg vet ikke en gang om han er i stand til å nærme seg noen eller ikke, men basert på min erfaring vil jeg ikke anbefale dette middelet.

Fordeler:

Ulemper:

Mangel på effekt, ulempe, pris

Til tross for fordelene beskrevet av produsenten, viste verktøyet seg å være praktisk talt ubrukelig..
Det er ikke en veldig hyggelig konsistens. Ser mer ut som slim enn krem. Du vil presse ut litt, og du får en full svamp. I stedet for å gni ansiktet ditt, viser det seg at. Jeg vasker ansiktet)) Jeg så ingen betennelsesdempende effekt.
Prisen for det er 540 rubler, noe som absolutt ikke tilsvarer kvaliteten. Dette kjøpet viste seg å være meningsløst for meg
For å oppsummere: for meg selv vil jeg se etter et mer passende verktøy når det gjelder effektivitet, kvalitet og brukervennlighet. Jeg anbefaler ikke

Fuktighetskremet er veldig fettete, jeg kunne ikke bruke det. Ligger i en tykk film, smører, vil umiddelbart skylle av raskt

For meg er dette en aggressiv serie, så hvis huden er følsom og tynn, så er det bedre å ikke prøve.