loader

Hoved

Behandling

Baziron fra akneomtaler

Vi er interessert i tilbakemeldingene dine om bruken av stoffet Baziron AS mot kviser. Effektivitet, bivirkninger,...

26.12.2009 21:39, Liska
Jeg har brukt Baziron i 3 uker, antall kviser har ikke redusert (huden tørker mye og flasser av (jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, ingenting hjelper..

08/07/2010 19:35, Sasha
Fra min erfaring med behandlingen med BAZIRON vil jeg si at det hjalp litt under den første applikasjonen, og under den påfølgende bruken tørket det bare ut hele huden, peeling dukket opp og kviser syntes mer enn forsvant.

08/09/2011 20:33, Catherine
Mitt råd til deg om hvordan du raskt kan bli kvitt kviser. Jeg har brukt denne metoden i veldig lang tid, vask ansiktet ditt med såpe slik at det blir tørt, og smør kviser med lincomycin (det koster 15 rubler på apoteket). Og hvis kviser vises på pannen hver sommer, er det verdt å smøre pannen med urolig hver morgen og kveld, dette er et stoff av naturlig opprinnelse. Neoselen kan kjøpes online eller i livets butikker, og kviser liker ikke eplecidereddik, så du kan smøre kviser med et surt eple.

09/03/2013 07:05, Vår
Jo mer du tørker huden, for eksempel med såpe, jo mer prøver den å eliminere den, og så blir denne talgen mer, og der hvor fettet er, er det kviser (

28.09.2011 13:13, Inna
Jeg har samme sak. Jeg bruker basiron, men det tørker huden, og kviser, som din, dukker bare opp. Hvis du finner en måte, vennligst del.

16.02.2013 22:50, Lisa
Baziron må brukes punktvis, på kviser, og ikke på hele ansiktet)

04/06/2013 11:34, marie
Jeg fikk generelt allergier fra ham. Først brant ansiktet forferdelig, så kom det litt vannaktig kviser som klødde ut. Jeg hadde store forhåpninger for ham ((((

17.05.2013 19:10, Tifa
Marie du har bare et forbrenning fra dette middelet, du må bruke på en kort og i en lavere dose, eller bruke babykrem et par timer etter påføring

07/27/2013 18:36, Vladimir
Jeg vil fortelle deg en interessant historie. Egentlig ble akne plaget og valget falt på "Baziron ess" det første røret hjalp virkelig, og effekten var merkbar på en uke, det var ingen problemer, etter en måned kjøpte jeg et nytt rør, og så begynte det, i 2 dagers bruk (med et veldig lite lag) ble huden dekket en haug med flekker og fremdeles er det ikke klart hva og alt dette i ansiktet. Jeg bestemte meg for å selvmedisinere fordi jeg ikke kunne forlate huset med dette, jeg drakk tavegil, men akk, etter en uke skjedde ingenting. Jeg bestemte meg for å gå til en betalt klinikk fordi det var 5 minutter hjemmefra, og hva tror du, legen sa at han kom i tide, fordi hevelsen i øynene begynte, de foreskrev en haug med alt. nemlig; 4 dråper med 500 ml væske, 7 intramuskulære (i rumpa) injeksjoner daglig, en dråpe annenhver dag. HJEM for å drikke to typer tabletter, og smøre med en viss salve, gutter, tro meg, det er bedre å ha et par kviser enn hele ansiktet, forstår ikke hva slags ansikt, nå har alt gått, men det gjenstår å gå for 2 dukker og 1 drypp, Baziron er et kjemisk stoff, og 70 prosent er allergisk mot dets egenskaper, ikke tro at du vil bli overført. Jeg håper å redde andres ansikt med dette.

08.08.2013 15:07, Anastasia
Kjenner du et slikt ord som en falsk ?? du ble ikke overrasket over at det ikke var noe fra første tube. og fra det andre, det er det. så så lett at du kan støte på en falsk som er alt.

08.21.2013 10:47, Maria
Jeg bestemte meg også for å kjøpe "Miracle drug" Baziron AS, i begynnelsen av effekten var effekten merkbar, huden ble glatt, kvisene forsvant praktisk talt, men ved slutten av bruken var ansiktet dekket av kviser slik at jeg ikke kunne finne et levende sted, jeg skammet meg for å gå utenfor, og ingen Baziron var allerede hjalp ikke, behandlingsforløpet avsluttet, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre nå, det pleide å være en eller to kviser, og etter Baziron er det et mareritt, skrekk.. ord kan ikke beskrive

29/11/2013 19:37, Tatiana
Jeg støtter din mening. Baziron AS er en stille skrekk, jeg har brukt en stille skrekk i ansiktet mitt 2 ganger allerede i en uke. Ikke bruk.

20.12.2013 14:52, Tanyukha
Egentlig !! Her klatret jeg forumet for dette. Jeg har hevelse i øynene også !! foreskrev bare piller for allergi. brenn i ansiktet. Jeg har etter den første dagen med å bruke stoffet. I to dager nå har jeg gått med ødem, jeg sov litt !! Tror du at du trenger å ta affære? vil ikke forsvinne av seg selv.

13.05.2014 10:39, Elena
Bli enige. Jeg har smurt i en uke, jeg ser at jeg er dekket av et lite utslett. som elveblest klør det ikke, men et lite rødt utslett av kviser snakker mer om en allergi: (beklager

05/03/2014 15:44, Lana
Kviser (kviser) er forårsaket av streptokokker (bakterier), den kan ødelegges av antibiotika som den er sensitiv for, for eksempel erytromycin eller penicillin-antibiotika. Det er nødvendig å bli behandlet grundig, i tillegg til å bruke et antibiotikum, er det nødvendig å behandle huden ved å redusere aktivitet av talgkjertlene uten å tørke huden. Du kan bruke peroksid eller hydroperitt til å brenne kviser. Prevensjonsmidler, hormonelle medisiner hjelper også. Kviser oppstår på grunn av en økning i testosteron i kroppen mens østrogen avtar på grunn av dette, aktiveringen av talgkjertlene og svettekjertlene skjer, vår oppgave er å normalisere mengden av disse hormonene. Kombinerte prevensjonsmidler inneholder en ekstra mengde kvinnelige hormoner

11.08.2011 13:14, Prêt-à-Porter
prøv å gå på en diett: eliminere fet, stekt, salt, kutt søt. drikk stoffet Lactrofiltrum eller Duffalac og bruk hvit kosmetisk leire hver kveld (første uke), deretter 2 ganger i uken, jeg bare blandet leiren i kullsyreholdig mineralvann (varmt) og i ansiktet i ca 20 minutter. Etter en måned ble ansiktet renere, huden mykere)

04/09/2012 11:33, Selena
prøv antibiotika erytromycin. ekstern applikasjonssalve, koster bare 30 rubler, hjelper i løpet av en uke)

03/01/2013 17:51, katen'ka
tviler på at antibiotika til denne prisen virkelig hjelper. Kviser er sykdommen som må behandles, fjernes, og de fleste antibiotika undertrykker infeksjonen og "tetter" den lenger og dypere. Eksternt går akne bort, men internt blir det verre. Men det kommer fortsatt frem senere. Det er bedre å bli behandlet med naturlige midler, lage masker av deg selv, fra tilgjengelige midler.

08.08.2013 15:11, Anastasia
Jente)), for eksempel koster antibiotikumet Ammoxicillin mindre enn 50 rubler.. vel, i det minste kostet det før. men det er utmerket for en rekke sykdommer. så ikke døm etter pris noensinne. husk om dyrere ikke betyr bedre!

11.07.2012 01:08, Olenka
Jeg brukte Baziron, det hjalp ikke... bare tørket huden veldig, og kviser dukket opp igjen. Jenter, jeg anbefaler deg, etter å ha vasket ansiktet ditt om natten, tørk først ansiktet med en bomullspute med Calendula-tinktur, deretter krem ​​(Den inkluderer: salisylsyre, kamferalkohol, apotek svovel, kloramfenikol i tabletter.. bland alt, du får en krem. Disse stoffene kan kjøpes på apoteket. ikke dyrt.) Et sted for en uke siden begynte jeg å gjøre denne prosedyren, resultatet er allerede synlig. Jeg anbefaler deg å prøve!

08.11.2012 14:14, Ekaterina
Jente, og i hvilke proporsjoner å blande enheter for lotion?

08.11.2012 18:58, Alina
omtrent 1: 1

06/10/2013 14:28, Jente
Med denne hjemmelagde kremen er mer forsiktig. du kan bli brent. den må brukes nøyaktig.

31.10.2012 20:23, Elena
Jeg har også veldig skjellete, og til og med "en svie dukket opp" på pannen min, sa kosmetologen. først gikk akne veldig fort over.. nå sluttet jeg å bruke den.. huden er for betent. Jeg bruker fortsatt en fuktighetskrem

08.11.2012 18:56, Alina
Og du fortynner det med vann, og påfør deretter, huden fra dette skal ikke lenger flasses av og gjelder bare om natten

22.03.2013 14:39, olya-la
da er årsaken ikke i huden, men i kroppen, gå til gynekolog og endokrinolog.

26.03.2013 17:59, Marya
Effekten vil bare være etter 3 måneders bruk, du trenger også intern terapi og sørg for å inkludere en diett (ikke sultestreik, men en annen, mer nyttig diett) i dietten mer oransje, grønne grønnsaker og frukt, apotekets vitaminer er bedre gjennom en lege!

09/01/2013 09:45, denis
Stol på meg! Baziron skal brukes tre ganger om dagen, alltid på tørr hud. Ikke vær lat å bruke i henhold til instruksjonene. Om en uke, mens du skriver her, vil du ikke se resultatet. Tre måneder. Gå og ikke nøl, gå til kosmetologen. Jeg er en kjekk ung mann, men noen steder er ansiktet mitt dekket av arr og hull fra det faktum at jeg lanserte det. Og dette problemet må løses så snart det dukket opp. Si takk til foreldrene som forteller deg at dette er en overgangsalder og alt vil passere. Gå til kosmetologen, prosedyren varer 2 timer, men det er verdt det. Jeg sier ikke at den kjekke mannen gjorde det. Det er rett og slett ingen annen måte. Og jeg prøver å takle det.

25.11.2014 21:34, Irinka
Jeg bruker den siden begynnelsen av august, før ansiktet mitt var fet, det var kviser, det har gått 4 måneder, ansiktet mitt er glatt, rent, et par kviser dukker opp med jevne mellomrom før PMS, selv om huden tørker, flasser av, men jeg smører meg også med en fuktighetskrem) Og så anbefaler jeg å ikke slutte )) Fortsett i samme ånd for å smøre) Alt er foran))

06/07/2015 12:44, Kate
sørg for å fukte huden, kjøp en fuktighetskrem for ansiktet og bruk den sammen med basiron. behandlingen er lang, men affektiv, du må være tålmodig.

12.01.2010 14:08, Emy
Først hjalp det, men ved enden av røret tørket det bare huden. Dette kan imidlertid skyldes begynnelsen på polarnatten og vinteren..

21.01.2010 08:27, elinabony
Baziron, i motsetning til Zinerit, er ikke vanedannende, jeg har brukt den i nesten et år nå, jeg prøver å ta pauser for ikke å tørke huden, men jeg må behandles fra innsiden (finn årsaken), jeg anbefaler deg å kjøpe Dorsenval og behandle i et kompleks

03/14/2013 20:27, Lera
Ja, om zeneritt, den samme historien, jeg brukte den super i tre år, men nå kan jeg ikke leve uten den, jeg har ikke brukt den på et halvt år og huden min har blitt problematisk. Jeg studerer anmeldelser angående Baziron, jeg vet at det også finnes i form av tabletter.

01/29/2010 09:49, Tatiana, 26
Baziron hjalp meg ikke, øynene mine er hovne og kviser er på plass

03.02.2010 23:10, Kira
Jeg brukte på anbefaling av farmasøyt (min egen mor, som ikke vil ønske dårlig), og "basiron" og "differensial" på samme tid. Prisene deres er ikke små, men jeg så ikke noe stort resultat. Inntil huden ble vanedannende, så alt ut til å bli bedre, mindre fet, mindre rødhet. men etter et par uker falt alt på plass, og bortsett fra peeling, var det ingenting igjen. Den samme effekten som skinoren. Og sammensetningen, etter min mening, er lik. Men jeg vil personlig legge til på egenhånd at jeg skjønte fra min egen erfaring at ved å behandle dette problemet bare eksternt, vil det ikke være noen sterk effekt (jeg begynte å gro fra innsiden. Eventuelle urter, medikamenter som virker på magen, tarmene. NULL effekt. Kan skyldes satt på en "diett." Hver dag en liter og en og en halv liter kefir eller bioyogurt. NULL. i det minste i ansiktet - ikke noe resultat... et slikt ansikt som nå har jeg aldri hatt. noen moralske bekymringer og moralske straffer. resten - endres ikke ((jeg bruker foundation hver dag, men masker, hyppig vasking er som en hverdagsregel, og i tillegg til det, en kosmetolog en eller to ganger annenhver måned. Derfor er alt individuelt og avhenger av kroppen og arvelighet ((

03/16/2010 00:16, Alexander
Jeg er enig i 27, kviser begynte å gro fra 17 år, foreldrene mine sa til meg en overgangsalder, men det våkner ikke til å vare i 10 år, faktisk bekymret jeg bare fra 17 til 22 år, så på en eller annen måte ble jeg vant til det, men noen ganger er det ubehagelig om sommeren, de er mindre om vinteren og om våren behandlet jeg mye mange forskjellige metoder for måter brukt rundt 1000 USD likevel gjorde arv seg til, faren led også av dette

11.07.2011 11:21, Mary
Alexander vet ikke om du fortsatt har kviser. Men jeg vil gi råd. Hvis foreldrene dine har muligheten, så la dem sende deg til Frankrike! Til en dyr skjønnhetssalong. Jeg forsikrer at Tama vil kurere alt.. Her i Russland vil du ikke bli hjulpet.. Bare i utlandet.. =)) Lykke til.

23/06/2014 16:48, eric
Bodde i Frankrike i 5 år, besøkte mer enn en kosmetolog og hudlege, ingenting hjalp) så Frankrike er din, hatt!

12/07/2011 13:54, Alice
Jeg trodde ikke du hadde et blodproblem? Jeg hadde en venn som også var arvelig, noe med blod, men de renset blodet hennes i flere økter, og det hjalp henne, nå er ansiktet hennes helt rent)

05/13/2012 01:16, Victoria
vel, alt er bra med ansiktet mitt?

04/15/2013 18:15, Stas
Jeg er helt enig i denne kommentaren om at jeg bare ikke har prøvd det på 5 år, prøvd både innenfra og utenfra for å behandle null resultater.

08.08.2013 15:17, Anastasia
Jente. Og du trodde ikke at du hadde problemhud.. på hvilken kviser du ikke burde bruke toner. det tetter bare porene og holder huden fet. Jeg vet fra meg selv. Har sluttet å bruke en gang kosmetikk så sterk. det vil si grunnlaget og fundamentet, det er færre kviser

26.03.2010 22:48, Andrey
Jeg vil med en gang si at Baziron er et av de mest effektive middelene for meg med pluss og minus (jeg vil ikke beskrive dem, siden effektivitet kommer først). MEN. ethvert middel mot kviser begynner å bli virkelig effektivt bare i kombinasjon, dvs. dette er diett, sport, avvisning av dårlige vaner, hygiene, inntak av vitaminer i gruppe A, B, styrking av immunforsvaret, etc. Jeg prøvde mange ting, jeg nevner de som virkelig hjalp meg: Zenerit, Baziron, Skinoren (ikke veldig behagelig, huden klør veldig), Differin, (bare om natten, som instruksjonene sier). Zenerit virker hovedsakelig på overfladiske betennelser, og det virket som om det ikke kurerer, dets erytromycin-sink-kompleks dreper ganske enkelt årsaken til betennelsen og forhindrer at de dukker opp igjen. Jeg minner om at Zenerit er ganske effektivt middel, men det helbreder bare - Skinoren, et kompleks fra Baziron og Differin 1 gang per dag, Differin om natten. Ekte resultater vil være synlige etter 2-3 ukers påføring, etter 3 (maksimum) måneder med bruk av alle de ovennevnte, vil du bli positivt overrasket. Hvis du starter behandlingen, ikke vær urolig, i begynnelsen kan det generelle bildet av betennelse forverres, dette er ikke lenge. Men. det er sykdommer i mage-tarmkanalen, urinveiene, hormonelle endringer som provoserer utseendet til kviser, dette må tas i betraktning og tiltak må treffes for å utelukke dem. Lykke til alle, jeg håper min erfaring vil hjelpe noen! Lykke til!

18.04.2010 22:24, Nadezhda
Jeg brukte Baziron i en måned, effekten er god, det er færre kviser og, viktigst av alt, kviser som er vanskelig å fjerne. Det var ikke mulig å bruke den lenger, tk. Allergi begynte, ansiktet, øynene var hovne, rødhet varte i en dag. etter å ha stoppet inntaket kom akne tilbake. Jeg bruker punktvis, noen ganger er det en effekt

19.06.2011 23.38, lyaisan
hei alle sammen, for første gang på nettstedet ditt, lider jeg også veldig med kviser, lider, kryper med zineritt i 3 år 4 ganger effekten er allerede null, begynte å bruke hjemmeterapi, tørk ansiktet mitt med 70% alkohol, deretter masker med honning og salt i forhold til 20 minutter, tørk deretter ansiktet mitt is fra et avkok med en serie og så hver dag, er det en effekt, men det viktigste er at de (kvisen) ikke skal presses og skrapes, noe som var veldig vanskelig for meg. all suksess

08/07/2011 19:21, Andrey
Hei alle sammen! Si meg, kanskje noen vet det.. Jeg har små flekker 9 små kviser) på baksiden av brystet, underarmen og baken. Med jevne mellomrom virker de purulente.. Jeg gikk til hudlege i KVD. der sa de at huden er det jeg sterkt tviler på Pts. og hvordan du skal takle det.

29.10.2011 00:54, Kosmetolog Jamila
Hei Andrei. Prøv å tilberede følgende krem: 200 ml alkohol, 4 tabletter aspirin, 4 tabletter kloramfenikol, 4 tabletter streptocid. 1. Etter bading, skum problemområder med såpe til baby eller husholdning, hell fint salt på såpegaset og skrubbe forsiktig. 2. Gni med krem ​​og dryss deretter STORT med babypulver. Den første uken, salt annenhver dag, den andre etter tre dager, den tredje gangen i uken. I tre uker tørker du med krem ​​og drysser med pulver hver dag. På dette tidspunktet skal problemet forsvinne, men for å forebygge, kan du tørke det med krem ​​1-2 ganger i uken. Metoden er testet, den fungerer. ! Lykke til!

12.05.2012 14:10, Anastasia
Hei! Og hva slags alkohol å ta? Du kan vodka?

04.04.2015 21:32, Leila
Prøv en chatterbox på resorcinol, den tilberedes på apotek, det vil definitivt hjelpe

02.08.2012 06:42, Olka
Skriv din mening her takk

04.11.2012 20:30, Kisa
Baziron hjalp, men bare etter 3 måneders bruk. om 3 dager vil det definitivt ikke hjelpe, som de skriver her - dette er tull.

Baziron AS - anmeldelser

God gel som ikke tørker ut huden eller forårsaker avhengighet

Tilbakemelding: Hei. Jeg fullførte nylig behandlingen med denne gelen. Ble behandlet i 3 måneder for kviser. Det var en slags hormonell svikt i kroppen og kviser i ansiktet begynte å dukke opp. Først prøvde jeg å fjerne dem med avkok av kamille, men det var ingen effekt, så kjøpte jeg en slags salve, som ikke bare ikke hjalp, men også tørket hele huden. Så fra en venn lærte jeg om Baziron 2.5. Jeg kjøpte den for 743 rubler. Huden tok det bra, verken tørrhet eller fet glans dukket opp. Etter lukt... Les mer

Effektiv behandling.

Tilbakemelding: Hei. Jeg tror at problemet med problemhud er kjent for mange, så jeg vet det på førstehånd. I prinsippet, siden min ungdom, er huden min utsatt for dem og trengte alltid behandling, men det viste seg å være veldig vanskelig å finne et godt, effektivt middel, og først etter mange år oppdaget jeg det. For meg viste det seg å være Baziron 2,5%. Legemidlet hjalp meg raskt og forårsaket ikke bivirkninger, noe jeg er veldig glad for fordi jeg måtte overføre mange av dem gjennom årene fra andre måter. Baziron hjalp raskt, et sted i halvannen... Les mer

Endelig gjenopprettet etter kviser.

Gjennomgang: Hei alle sammen! Da jeg ble behandlet for kviser, fortalte en venn meg om Baziron 2,5%, som kurerte henne for kviser. Jeg lyttet og bestemte meg for å kjøpe også. Røret er anstendig, det er nok penger i det og varer lenge. Etter den første påføringen merkes effekten raskt. Betennelse blir mindre, smerter reduseres, huden fuktes... huden ble helbredet etter 3 måneder. Jeg hadde en forsømt sak, så det tok mye tid. Det er ingen antibiotika i Baziron, så... Les mer

Mirakler skjer

Fordeler: Hjelper deg med å lagre den praktisk i lang tid.

Ulemper: Det var lite reaksjon i begynnelsen av behandlingen.

Gjennomgang: Jeg hadde forferdelig hud i ansiktet mitt fra tidlig alder. Brede porer, store hudormer, kviser - det handler om meg. Som tenåring var jeg sterkt drevet av dette emnet, først prøvde jeg å skjule det under fundamentet, uten å innse at jeg gjorde det bare verre, og da jeg ble eldre bestemte jeg meg for at hudormer og kviser skulle presses. Naturligvis førte dette ikke til noen forbedringer, men det ble bare verre - huden i ansiktet ble mer betent, det ser ut til at porene bare har økt. Jeg har prøvd midlene... Les mer

Det beste kvisemidlet.

Fordeler: Ingen lukt og ingen kjemikalier.

Ulemper: Dyrt.

Gjennomgang: Det hjalp virkelig sønnen min, jeg er veldig glad. Etter ham, bokstavelig talt foran øynene våre, forsvinner kviser. Enkel å bruke skaper ingen problemer. Ansiktet blir like rent som en baby. Sønnen min er fornøyd med alt. takke.

Kviser er ikke en setning

Gjennomgang: Jeg har fet hud med kviser og kviser, jeg er 17 år og har slitt med ansiktet i et år nå. Utslettene ble veldig aktive, alle sier at dette skyldes hormoner, jeg forstår at dette vil passere, men jeg er veldig lei av å se på all denne skrekken i ansiktet mitt. Generelt bestemte jeg meg for å prøve basiron etter råd fra en venn, i begynnelsen var huden min veldig tørr, men jeg korrigerte raskt alt med en fuktighetskrem, etter to uker ble huden merkbart ryddet, etter halvannen måned ble utslett minimalt, etter tre måneder var huden min omtrent... Les mer

Løsningen på tenåringsproblemet

Gjennomgang: 16 år gammel ble jeg kjent med et slikt problem som kviser. Nå er jeg 20 år, og problemet, som de "voksne" lovet, har ikke forsvunnet. Jeg behandlet meg selv med alle slags tonics og vasker, og som et resultat brente jeg rett og slett den allerede dårlige huden min. Det var veldig vanskelig å se på meg selv i speilet uten sminke. Jeg bestemte meg og gikk til en hudlege for endelig å bli kvitt dette problemet, han rådet meg til å bruke Baziron. Den første uken gledet meg ikke, ærlig talt. huden begynte å trekke seg av og var ganske tørr, men jeg fortsatte... Les mer

Godt middel. Det hjelper ganske raskt

Plusser: Veldig bra middel.

Gjennomgang: Cream Baziron 2,5% ble anbefalt av min venn. Hun hadde også problemer med kviser og kjempet lenge. Jeg tok 2,5% konsentrasjonen fordi jeg har veldig sensitiv hud. Faktisk, fra de positive egenskapene til Baziron, kan jeg utpeke fraværet av antibiotika i sammensetningen (derfor vil effekten av behandlingen ikke forsvinne over tid), jeg bør også merke den virkelige tilstedeværelsen av effekten av behandlingen. Det er noe å sammenligne med, for jeg brukte mange verktøy som ikke hadde ønsket effekt. Også fra... Les mer

Hjalp med å bli kvitt kviser.

Gjennomgang: Jeg trodde aldri at dette ville påvirke meg, siden jeg tar godt vare på huden min og alltid følger den, men noe gikk galt og jeg fikk kviser som raskt dekket huden min. Det jeg ikke kjempet mot - det var ingen effekt. Noen ganger ble det bare verre. Til min lykke rådde farmasøyten Baziron 2,5% meg. Ærlig talt var jeg tvilsom, fordi farmasøyter vanligvis anbefaler dyrere, og ikke hva som er bedre, men denne gangen var jeg veldig heldig, fordi det var Baziron som reddet meg. Ponadobilos... Les mer

Hjelper i kvisebehandling.

Plusser: Utmerket! Huden er endelig klar!!

Attest: Jeg tror mange har opplevd kviseproblemer. Så hun rørte ved meg. Jeg prøvde mange forskjellige måter, inkludert medisiner - det var ingen effekt. Da jeg hadde lært om Baziron fra anmeldelser på Internett, bestemte jeg meg for å prøve det. Jeg kjøpte Baziron 2,5% fordi den er ment for den følsomme huden min er. Jeg ble positivt overrasket over at det, som det viste seg, ikke inneholder antibiotika, og heller ikke forårsaker hudavhengighet til effektiviteten. I løpet av få uker merket det seg at... Les mer

Hjelper tenåringer godt.

Plusser: Ideell for tenåringer, langvarig bruk mulig.

Tilbakemelding: Mer nylig var gudinnen min en vanlig tenåring med en haug med små kviser, jeg hjalp henne så mye jeg kunne. bidro til å velge riktig hudpleie, gikk til ernæringsfysiolog. Kviser passerte, ble lysere, men etter en stund kom de tilbake. Som et resultat kom vi på turene til kosmetologen, som rådet oss til å bruke Baziron-ess, men bare den som er 2,5%. Fadderen min begynte å bruke den, brukte den en gang om dagen før jeg gikk til sengs, påførte den i et tynt lag på utslettstedet. Hun fortsatte også nøye... Les mer

Bra for kviser

Ulemper: Er det prisen.

Attest: Kanskje det er mennesker preget av en engel i verden som aldri har denne ekkel akne. Akk, jeg er ikke en av dem, og siden jeg ikke har tenkt å sette dem opp i ansiktet mitt, må jeg se etter et middel som kan bidra til å eliminere dem, og så raskt og effektivt som mulig. Takk Gud, mine egne søk ble kronet med suksess - i fem år har jeg frastøtt alle angrep med hjelp av Baziron, og han svikter meg ikke. Første gang jeg måtte bruke den i opptil to måneder på rad, nå er den så vanskelig... Les mer

Reddet Baziron virkelig livet mitt? Ekte anmeldelse

Fordeler: Mattner huden Lindrer små kviser Gir håp :).

Ulemper: Etter kviser fjernes ikke Eliminerer ikke alle kviser Kan tørke huden dyrt.

Tilbakemelding: Hei! I dag vil jeg fortelle deg om et slikt stoff som Baziron As. Gjennomgangen vil ikke snakke om sammensetningen eller emballasjen. Ikke. Vi vil snakke om effekten, og generelt er det verdt pengene? Så til å begynne med har jeg problemer med tenårene siden jeg var 11 år gammel. Baziron er langt fra det første stoffet jeg har kjempet for ren hud. Men uten videre, la oss begynne. for en start kjøpte jeg dette stoffet for 2,5 prosent. Jeg prøvde å påføre den i et veldig tynt lag for ikke å tørke ut huden min. Men... Les mer

Baziron AC for kviser

Kvisemiddel Baziron AS er et moderne legemiddel fra en fransk produsent som hjelper til med å bekjempe kviser, kviser og kviser med moderat til mild alvorlighetsgrad. Og selv om den dukket opp på salg for ikke så lenge siden, har den allerede vunnet mange positive anmeldelser og blitt ganske populær. Og leger - hudleger anbefaler i økende grad dette legemidlet til pasientene.

I denne artikkelen vil vi se på aktuelle og aktuelle spørsmål som sammensetningen av denne medisinen, dens indikasjoner for bruk, og også svare på det mest spennende spørsmålet - hjelper Baziron AC mot kviser.

Sammensetning

Benzoylperoksid er den aktive ingrediensen i Baziron AC for kviser og kviser. Navnet er skrevet på emballasjen som Dibenzoylperoxide.

Du vil bli veldig overrasket over at benzoylperoksid er den viktigste komponenten av spesialeffekter på settet, der brannprosessen er nødvendig. Samtidig er det en av de mest effektive medisinene i behandlingen av kviser og kviser..

Preparatet inkluderer også tilleggskomponenter, nemlig:

  • Glyserol.
  • Akrylatkopolymer.
  • Propylenglykol.
  • Dinatrium edetat.
  • Carbomer.
  • Destillert vann.

Hvordan produseres det

Du bør vite at apoteket kun selger en form for dette stoffet - en gel. Verken krem, salve eller flere piller for kviser Baziron AS eksisterer.

Konsentrasjonen av det aktive stoffet i gelen kan være veldig forskjellig. Til dags dato produserer produsenten rør av denne typen:

  • I en konsentrasjon på 2,5% inneholder 1 gram 25 mg aktivt stoff.
  • 5% basiron AC i 1 gram inneholder 50 mg aktivt stoff.
  • I en konsentrasjon på 10% inneholder 1 gram 100 mg aktivt stoff.

Hjelpekomponenter er nødvendig for å gjøre gelens tekstur lys. Det er de som er ansvarlige for ensartet påføring på lesjonsstedet, samt for rask absorpsjon.

Hvordan virker det

Baziron AC, som hjelper til med å kvitte seg med kviser og hudormer, ikke bare i ansiktet, men også på andre deler av kroppen, for eksempel på baken, virker i flere retninger.

  • Fjerning av betennelse.
  • Ødeleggelse av mikrober.
  • Oksygenlevering til vev.
  • Reduserer mengden talg som utskilles av huden.
  • Oppløser hudormer.
  • Forebygge tilstopping av porene.
  • Foryngelse.
  • Fuktighetsgivende.
  • Ernæring.

Baziron AC for kviser i kroppen betraktes ikke bare som et terapeutisk, men også et forebyggende medikament.

Samtidig tillater ikke regelmessig bruk en slik mikrobe som stafylokokker å formere seg. Dette betyr at det ikke er behov for å vente på et nytt utseende av kviser og kviser..

Et annet trekk ved denne gelen er manglende evne til mikrober til å utvikle motstand mot Baziron AC. Avhengighet vil ikke forekomme selv ved langvarig bruk. Og dette skiller gunstig stoffet fra de som inneholder antibiotika i sammensetningen. Før eller siden blir bakterier og mikrober vant til dem, og slik behandling gir ikke den ønskede effekten..

Lær mer om effekten av Baziron AS mot kviser og kviser

Baziron AC hjelper mot kviser i ansiktet, og dette er et bevist faktum. I tillegg kan du med regelmessig bruk redusere aldringsprosessen. Legemidlet fungerer som et godt kosmetisk produkt - det fukter og nærer huden, gjør den myk og fløyelsaktig..

Gelen kan brukes av personer med fet og kombinert hud, samt de som har tørr og sensitiv hud. I motsetning til de medikamentene som inneholder syrer, har ikke Baziron AS en så sterk tørkeeffekt..

Den andre viktige handlingen er normalisering av talgproduksjon. Dette hjelper til med å forhindre komedoner. Og ny kviser med regelmessig bruk vises ikke lenger.

Baziron AC er et ideelt middel mot intern kviser, som kan være veldig vanskelig å overvinne. Dette skyldes normalisering av konsentrasjonen av syrer som finnes i talg, så vel som at veksthastigheten til epitelceller er markert redusert, og betennelsen, som ligger i talgkjertelen, er fullstendig eliminert.

En annen viktig handling er peeling. For de som lider av kviser og kviser, forlater det øvre laget av epidermis ofte ikke huden etter å ha dø av, men danner seg til en film som tetter porene. Baziron AC er i stand til å ødelegge og fjerne det helt, og talg, som tidligere var blokkert, vil nå lett komme ut og fjernes ved hjelp av konvensjonell kosmetikk. Brukes ved vask.

I tillegg anbefaler mange leger gelen som et middel for behandling av trofiske sår..

De viktigste ulempene

  • Ved ukontrollert bruk, så vel som når det brukes uten resept, kan stoffet forårsake tørr hud. Derfor, med tørr hud, bør du definitivt bruke din vanlige fuktighetskrem..
  • Baziron AC for kviser, til tross for popularitet og hyppighet på resept, er overpriset. På noen apotek kan prisen for ett rør gå opp til tusen rubler..

Instruksjoner for bruk Baziron AS for kviser i ansiktet

Denne gelen har et minimalt antall kontraindikasjoner, og det anses derfor som ideell for behandling av ungdomsakne. Som hovedbehandling er den ideell for diagnostisert mild til moderat kviser..

Det kan også brukes til alvorlig kviser. Men bare som et av stoffene til kompleks behandling. Hvordan du bruker Baziron AC?

  • Før du påfører gelen, skal huden rengjøres og tørkes grundig. Det er uønsket å bruke såpe til dette, da det tørker huden sterkt. Men en gel for vask eller skum vil være det beste valget..
  • Etter vask skal ansiktet få tørke av seg selv. Som en siste utvei, tørk av med et engangsserviett eller håndkle.
  • Klem en stripe gel en - en og en halv centimeter lang fra røret.
  • Påfør i en sirkelbevegelse på det berørte området.
  • Det er ønskelig å utføre denne prosedyren to ganger om dagen. Dette er den eneste måten å bli kvitt kviser og kviser på kortest mulig tid..

Behandlingsvarigheten bør være minst 3 måneder. Dette gjelder bruk av Baziron AS for både intern og subkutan kviser. De første resultatene vises etter minst en måned med vanlig bruk. Derfor er det ikke nødvendig å vente på rask lindring av hudutslett når du bruker dette stoffet..

spesielle instruksjoner

Baziron AC Acne Cream bør brukes med stor forsiktighet. Først og fremst bør du unngå å få dette stoffet på slimhinnen i øynene. Hvis dette skjer, bør øyet skylles med rikelig med vann og sørg for å kontakte en øyelege.

Hjelper Baziron AC godt mot kviser?

Legemidlet har størst mulig effekt, men bare hvis du ikke bruker det samtidig med legemidler som:

Det er nødvendig å starte behandlingen med en minimumskonsentrasjon, som er 2,5%. I den andre måneden for bruk kan du bruke 5% gel, og i den tredje og 10%.

Etter hudbehandling skal disse områdene ikke utsettes for sollys eller ultrafiolett lys. Hvis det oppstår en brennende følelse, utslett, peeling i løpet av få sekunder etter påføring av stoffet, bør en allergisk reaksjon antas. I dette tilfellet er videre bruk av middelet for behandling av kviser og kviser forbudt..

Mange spør om det er mulig å bruke såpe når man behandler kviser med Basiron AC. Det er ikke noe vesentlig forbud mot dette. Imidlertid tørker såpe huden for mye. Derfor er det bedre å bruke et spesielt mildt rengjøringsmiddel..

Kviser er ubehagelig, men ikke dødelig. I dag er det mange medisiner som kan hjelpe deg:

Kontraindikasjoner

Baziron AS har et minimum antall kontraindikasjoner. Dette betyr at du kan bruke den nesten alltid. Men det anbefales ikke å bruke det i følgende tilfeller:

  • Alder opp til 12 år.
  • Svangerskap.
  • Amming.
  • Overfølsomhet overfor en bestemt komponent.

Bruk av baziron er bare mulig etter obligatorisk konsultasjon av en spesialist. Ellers, i stedet for å kvitte seg med kviser, kan du få mange bivirkninger..

Bivirkning

  • Hudirritasjon.
  • Tørrhet.
  • Peeling.
  • Kløe eller svie.
  • Rødhet på applikasjonsstedet.
  • Ødem.
  • Et utslett som ligner små blemmer med overskyet innhold.

Det bør huskes at Baziron AS ikke fjerner merkene av kviser, flekkene etter dem. Denne salven er kun for behandling av kviser, kviser og kviser.

Det er ikke nødvendig å fjerne basiron AC fra kroppen, siden medisinen bare virker på overflaten av huden og ikke kommer inn i blodet. Det vil si at den ikke har noen systemisk effekt på kroppen..

Analoger

På apotek og i butikker i dag selges et stort antall forskjellige medisiner for kviser og kviser. Det er ganske vanskelig å velge det du trenger på egen hånd. Hvis du bare ser på analogene til Baziron AS, vil det være omtrent ti av dem. Disse er:

  • Oxygel.
  • Ugresol.
  • Oxy10.
  • Clean & Clear.
  • PCA Skin.
  • AULA S VALG.

Det bør huskes at før du bruker dette eller det rette, bør du definitivt besøke lege..

Det er et annet interessant spørsmål - som er bedre enn Baziron AS, Zenerit eller Skinoren. Få mennesker vet at hvert av disse stoffene inneholder helt forskjellige aktive ingredienser..

Så, for eksempel, er Zenerit erytromycin (antibiotika) og sink, og Skinoren er azelainsyre. Det er dette stoffet som anbefales for behandling av flekker og merker etter kviser..

De billigste analogene til Baziron AS er:

  • AcneStop.
  • Akne-Derma.
  • Azelik.

Hvor mye koster Baziron AC for kviser og andre medisiner for kviser

Prisen på stoffet Baziron AS varierer fra 700 til 900 rubler, avhengig av kjøpsstedet.

Forfatteren er Anna Mikhailova, hudlege-kosmetolog i første kategori, spesialist ved Academy of Scientific Beauty. Spesielt for nettstedet "Treat acne".

Baziron AC for kviser i ansiktet. Anmeldelser

Mikhail: “Jeg brukte Baziron AS i en måned. Jeg la ikke merke til noen spesielle forbedringer. Men instruksjonene sier at den skal brukes i tre måneder. Jeg prøver å bruke hele denne perioden ".

Ilona: “Baziron er min frelse. Jeg fullførte hele kurset, og på anbefaling av lege bruker jeg gelen en gang i uken som profylakse. Det finnes rett og slett ingen bedre kur mot kviser. ".

Katya: “Baziron er et mirakel! Den beste kuren mot kviser er ennå ikke oppfunnet ".

Baziron AS: anmeldelser, pris, instruksjoner

I denne artikkelen vil du lære:

  • Baziron AS - bruksanvisning,
  • Baziron AS - pris for 2020,
  • Baziron AS - anmeldelser av hudleger om effektiviteten av stoffet.

Baziron AC er et gelpreparat for behandling av kviser. Produsert av farmasøytisk selskap "Galderma" (Frankrike). Legemidlet deles ut på apotek uten resept og er godkjent for bruk hos pasienter over 12 år.

I dag har apotek et stort antall medisiner for behandling av kviser og kviser. På grunn av manglende kunnskap er det nesten umulig for pasienter å ta et uavhengig riktig valg av legemidlet. Denne artikkelen ble skrevet av en profesjonell hudlege, og nedenfor kan du lese hva du kan forvente av å bruke Baziron, og om det vil hjelpe deg..

Baziron AS - bruksanvisning

Baziron: sammensetning og form for frigjøring
den viktigste aktive ingrediensen er benzoylperoksydkomponenten. Det er tre former for stoffet: Gelen kan ha en konsentrasjon av benzoylperoksid på 2,5%, 5% eller 10%. Hver form er tilgjengelig i 40 g rør.

Akrylatkopolymer-glyserinkomplekset brukes som en ekstra komponent i preparatet, på grunn av hvilken gelen har en avfettingseffekt. Når talg absorberes av kopolymeren, frigjøres glyserin samtidig langsomt for å fukte og myke huden.

Hvilken konsentrasjon av gel å velge -
Instruksjonene for bruk av Baziron inneholder ikke detaljert informasjon om hvilken konsentrasjon av gelen som er å foretrekke å bruke. Imidlertid har kliniske studier vist at stoffets effektivitet praktisk talt ikke avhenger av hvilken konsentrasjon du bruker..

Hvis dette er første gang du bruker et preparat med benzoylperoksid, anbefaler vi en 2,5% gel. Hvis gjentatte behandlingsforløp, så 5% gel. Men 10% gel bør bare brukes til alvorlige former for kviser som er resistente mot medikamentell behandling.

Farmakologisk virkning av stoffet -

Benzoylperoksid, som er en del av Baziron-gelen, har en veldig høy aktivitet mot bakterier som forårsaker suppuration av hårsekkene i huden, dvs. utseendet til kviser. Disse bakteriene inkluderer Propionibacterium Acnes og Staphylococcus Epidermidis. Mikrobiologiske studier har vist at Baziron gel allerede på 7. applikasjonsdag undertrykker akne-forårsakende bakterier med 94%, og etter 15 dager - allerede med 97-99%.

I tillegg til den antimikrobielle effekten har stoffet også -

  • reduserer produksjonen av sekresjon av talgkjertlene,
  • betennelsesdempende effekt (reduserer rødhet og betennelse),
  • keratolytisk virkning (eksfolierende),
  • hjelper til med å fjerne hudormer (fettplugger) fra hudporene.

Et behandlingsforløp -

Legemidlet er kun ment for ekstern bruk. Gelen skal påføres den berørte huden 2 ganger om dagen med lette masserende bevegelser. Først må du rengjøre huden med milde vaskemidler og tørke den godt.

Den uttalte effekten av bruken av stoffet vil være merkbar etter 3-4 uker fra starten av bruken. Imidlertid bør du ikke i noe tilfelle slutte å bruke stoffet på dette tidspunktet (24stoma.ru). For å konsolidere effekten i lang tid, bør behandlingsforløpet være 3 måneder. Videre, hvis du klarte å oppnå forsvinning av kviser mye tidligere enn 3 måneder, kan du fra dette øyeblikket begynne å bruke stoffet bare en gang om dagen..

Hvilken konsentrasjon av gelen (2,5%, 5% eller 10%) å velge - skrev vi ovenfor. Husk at gjentatte kurs med legemidler basert på benzoylperoksid skal gjennomføres - helst bare etter å ha konsultert en hudlege.

Baziron AS: pris, anmeldelser

Baziron prisen på stoffet på apotek for 2020 starter fra 750 rubler. Videre koster geler i konsentrasjoner på 2,5%, 5% og 10% omtrent det samme.

Baziron AS: billige analoger
billigere analoger produseres hovedsakelig av indiske selskaper, men det må sies at de ikke er representert på det russiske markedet. Men du kan enkelt finne merkede medisiner fra Neutrogena eller Mary Kay, samt Persa-gel (USA).

Baziron AS: anmeldelser av hudleger

Gel Baziron - anmeldelser av stoffet vil først og fremst avhenge av hvilken form for kviser du vil bruke den til: for kviser, for kviser eller for en blandet form for kviser (dvs. når huden har både kviser og kviser).

Det skal forstås at kviser og kviser er helt forskjellige formasjoner. Kviser er en festende hårsekk (fig. 6). Med kviser dannes det puss inne i follikkelen, og huden over den har et rødt betent utseende.

Kviser er ikke annet enn fettplugger i porene i huden, som dannes på grunn av en økning i produksjonen av talg av talgkjertlene som ligger rundt hårsekkene. Kviser kan se ut som enten hvite støt på overflaten av huden (figur 7) eller hudormer i porene i huden (figur 8).

1) Bruk av Baziron mot kviser -
medisiner med benzoylperoksid, som inkluderer Baziron AC, er gullstandarden for kvisebehandling (med unntak av cystisk form). I henhold til anbefalingene fra de europeiske og amerikanske medisinske foreningene - bør benzoylperoksid for kviser foreskrives som en grunnleggende behandling.

Som et alternativ til benzoylperoksid, kan kviser behandles med geler som inneholder antibiotika klindamycin eller erytromycin, eller kombinasjonsmedisiner som inneholder både benzoylperoksid og et antibiotikum. Imidlertid er slike medisiner bare best brukt hvis baseløpet til 2,5% benzoylperoksydgel er ineffektivt..

Du kan finne ut om hele spekteret av effektive medisiner for kviser, om hvilke former for kviser hvilke medisiner som vil være mer effektive - du kan i artikkelen:
→ "Tips fra en hudlege om valg av medisiner for behandling av kviser"

2) Bruk av Baziron mot kviser -
selv om det i instruksjonene for stoffet er skrevet at stoffet kan brukes til å behandle kviser - anbefaler vi ikke å bruke det mot kviser, fordi de komedolytiske og keratolytiske effektene av medikamentet er veldig moderat, og er merkbart dårligere her enn medisinene fra retinoidgruppen. Det er retinoide medisiner som er gullstandarden for kvisebehandling..

I tillegg, med kviser, er det ingen betennelse i huden som kan være forårsaket av patogene bakterier. Bruk av et antimikrobielt middel (benzoylperoksid) under disse forholdene kan forårsake dannelse av patogene bakteriestammer på huden som er resistente mot antimikrobielle midler. I fremtiden kan dette føre til kviser, som er ekstremt ufølsom for behandling med medisiner..

3) Hvis du har kviser og kviser på huden din -
i dette tilfellet må du bruke gelen Baziron AS sammen med medisinene til retinoidgruppen, dvs. bruk dem parallelt. Men det er best i dette tilfellet å bruke kombinerte medisiner for behandling, som allerede inneholder både benzoylperoksid og et retinoid i sammensetningen. Dette vil redusere mulig hudirritasjon. Et eksempel på et slikt medikament er Epiduo gel (Frankrike).

Bivirkning av stoffet -

Når du bruker stoffet, er lokal hudirritasjon mulig, noe som er normalt. Symptomer på irritasjon inkluderer: hudflass og tørrhet, rødhet, brennende følelse. Ofte, etter å ha blitt vant til stoffet, avtar disse symptomene. Hvis symptomene på irritasjon ikke avtar, kan du enten redusere bruksfrekvensen til 1 gang per dag, eller bytte til bruk av en annen gruppe medikamenter, for eksempel antibakterielle geler.

Sjelden kan det være en allergi mot komponentene i stoffet, noe som krever uttak.

Viktig: Benzoylperoksid øker hudens følsomhet for solen. Dette betyr at når du bruker stoffet i perioder med høy solaktivitet, er det stor sannsynlighet for at hyperpigmentering av huden vil vises på de stedene der legemidlet påføres. Derfor må du bruke solbeskyttelsesprodukter (kremer, solbriller, panamas).

Kontraindikasjoner å bruke -

  • allergi mot en av komponentene i stoffet,
  • barn under 12 år.

Påføring under graviditet og amming -

Legemidlet har ekstremt lav absorpsjon fra overflaten av huden, som det praktisk talt ikke kommer inn i blodet og ikke har en systemisk effekt på kroppen. Imidlertid har ingen sikkerhetsstudier blitt utført under graviditet og amming. Dermed er resept på legemidlet mulig, men i tilfeller der den tiltenkte fordelen vil overstige den opplevde risikoen.

Spesielle instruksjoner -

  1. Ikke bruk stoffet på slimhinner. Kan bare påføres huden. Ved kontakt med slimhinner i nese, øyne, munn, skyll straks med vann.
  2. Det anbefales ikke å bruke Baziron AS parallelt med midler med tørkende, peelingeffekt, alkoholbaserte produkter.
  3. Legemidlet skal oppbevares ved en temperatur på ikke mer enn +25 grader. Holdbarheten til stoffet er 3 år

Vi håper at vår artikkel om emnet: Baziron AS prisanmeldelser viste seg å være nyttige for deg!

Hjelper Baziron AC med hudormer og kviser?

Problemet med utseendet av kviser er for tiden veldig presserende.

Kviser utvikler seg hos 1 av 5 voksne over 25 år, og nesten alle yngre mennesker.

Følgelig har vurderingen av forskjellige måter å håndtere kviser blitt veldig populær på, og overskriftene på artikler på Internett, trykte publikasjoner, radio- og TV-show er fulle av tips og forslag til hvordan du kan eliminere dette problemet og bli eier av sunn og vakker hud..

Måter å håndtere kviser på

Forskjellige metoder for å håndtere kviser tilbys - dette er både medisinering og folkemedisiner, så vel som organisering av riktig ernæring, rensing av kroppen, etablering av en balansert hormonell bakgrunn, vanlig sport.

Tipsene ledsages av en detaljert beskrivelse av verktøyene som brukes og resultatene.

Naturligvis, hvis det er en moderat eller alvorlig form for sykdommen, bør du oppsøke lege, fordi selvmedisinering i dette tilfellet kan føre til uønskede konsekvenser - alvorlige forverringer, uttalt arr, arr og flekker som er igjen på stedet for akne.

Med en lett aktuell prosess eller poeng, som med jevne mellomrom oppstår problemer, er det mulig å bruke ulike midler som tilbys på markedet.

Disse stoffene inkluderer stoffet Baziron AS, produsert i Frankrike og inneholder benzoylperoksid i forskjellige konsentrasjoner.

Gelsammensetning Baziron AS

Baziron AC er en gel med en behagelig lukt og delikat tekstur, den absorberes raskt og etterlater ikke en fet glans. Henviser til medisiner for behandling av kviser.

Konsentrasjonen av det aktive stoffet - benzoylperoksid (2,5%, 5% eller 10%) - bør velges avhengig av alvorlighetsgraden av lesjonen.

Gelen inneholder også hjelpestoffer:

  • natriumhydroksid,
  • destillert vann,
  • kolloidalt vannfritt silisium,
  • dinatriumedetat,
  • propylenglykol,
  • 182,
  • akrylatkopolymer,
  • karbonomer 940,
  • natriumdioktylsulfosuccinat,
  • glyserol.

Som en bivirkning av stoffet, en sjelden lokal hudirritasjon, utseendet til utslett er indikert, derfor bør du være oppmerksom på stoffene som utgjør produktet før bruk.

Handling av Baziron AS

Den viktigste terapeutiske effekten tilveiebringes av benzoylperoksid, som er en aktiv ingrediens. Dette stoffet er et kraftig oksidasjonsmiddel, har en bakteriedrepende effekt på mikroorganismer og hemmer deres vekst.

I tillegg til at stoffet har høy antimikrobiell aktivitet, hjelper det å eliminere komedoner, det vil si alle kjente hudormer, splitte de kåte skalaene til overflatecellene i epitelet, og redusere konsentrasjonen av fettsyrer i fettet som produseres av talgkjertlene..

Kombinasjonen av akrylatkopolymer-glyserin i Baziron AS gir absorpsjon av overflødig talg og gradvis hydrering av huden. Gelen har også evnen til å forbedre oksygeneringen av huden..

Det er nødvendig å påføre produktet to ganger om dagen, om morgenen og om kvelden, på tidligere renset tørr hud på de berørte områdene, og fortsette prosedyren i lang tid (minst tre måneder) for å oppnå en bærekraftig effekt.

Denne imponerende informasjonen blir gitt oss av merknaden til stoffet, men om Baziron AC hjelper mot kviser, kan vi bare være sikre på grunn av vår egen erfaring og andre menneskers erfaring..

Hva er praksisen med å bruke dette verktøyet? Vurderinger av bruken er ikke vanskelig å finne, og de er alle tvetydige..

Forbrukeranmeldelser

De fleste av kommentarene som ble møtt var positive, selv om det ble konstatert noen mangler. Hovedproblemet kalles alvorlig tørrhet i huden og forekomsten av allergiske reaksjoner..

Dette kan være forårsaket av individuell intoleranse overfor komponentene, eller for mye påført krem.

I tillegg, når du velger en gel med høyere eller lavere konsentrasjon av det aktive stoffet, bør man ta hensyn til hudens særegenheter og en mulig reaksjon, siden et overskudd av midlet kan føre til forbrenning og dermatitt..

Resultatens tidsmessighet nevnes også, hvis du slutter å bruke Baziron, kan manglene komme tilbake.

Imidlertid er en betydelig andel av respondentene enige om at med en mild grad av skade, eller med et lite antall kviser, viser Baziron AS betydelig effektivitet..

Det bør ikke glemmes at det er et stoff som brukes til å bekjempe kviser, og hvis betennelse ikke gjelder dem, vil ikke middelet være nyttig.

For å unngå denne situasjonen og negative effekter på huden, er det tryggere å konsultere en hudlege før bruk..

Påføring av stoffet

Basert på punktene ovenfor kan vilkårene for bruk av stoffet deles inn i to tilfeller:

  • kviser og kvisebehandling,
  • kjempe mot kviser.

Kviser er en ganske alvorlig hudsykdom, og kompleks behandling vil bidra til å bli kvitt dem, inkludert ikke bare bruk av krem, men også rensing av ansikt og kropp, inntak av medisiner og riktig ernæring.

Utfør en prosedyre som består av å vaske med varmt vann, lett peeling med milde produkter, før du sprer gelen, tørker du av ansiktet med en isbit for å forbedre resultatet.

I tilfeller der årsakene til kvise er interne, vil legen hjelpe til med å avgjøre hvordan problemet skal tilnærmes. Ellers vil effekten av å bruke Baziron slutte når du slutter å bruke den..

Som nevnt ovenfor, må du bruke gelen to ganger om dagen. Behandlingsforløpet varer fra tre måneder, som et resultat oppløses kviser, kan man si. Dette oppnås gjennom:

  • ødeleggelse av mikrober på huden,
  • forhindre utvikling av betennelse,
  • redusere hudens fetthet,
  • eliminering av avskilt epitel.

Baziron fra hudormer og kviser

Parallelt med kviser er det som regel et problem med hudormer, og spørsmålet oppstår naturlig: hjelper Baziron AC fra hudormer?

Alle disse egenskapene, spesielt legemidlets keratolytiske evne, hjelper til med å eliminere komedoner - kvisepropper, populært kalt svarte prikker, og bidrar til å forhindre at de dannes på nytt.

Gelen kan også brukes til å bekjempe kviser forårsaket av tette porer. De vises uventet og ødelegger utseendet vårt..

For å takle dem, først og fremst, er det nødvendig med riktig rensing, og bruk deretter Baziron gel direkte på selve kvisene. Etter en stund vil betennelsen avta og forsvinne, og kviser vil slutte å plage.

Blackheads i dette tilfellet er mindre uttalt og representerer forstørrede porer tilstoppet med restene av kosmetikk, støv, smusspartikler i kombinasjon med talg. Når du bruker stoffet i dette tilfellet, reduseres dets effektivitet kraftig, siden det ikke er ment for disse formål og bare vil redusere betennelse.

For å bekjempe slike hudormer, bruk dyp rensing og mekaniske midler som spesielle masker, peeling, eller søk deg av en kosmetolog. Porene vil gradvis rydde opp, og som et resultat vil hudormene forsvinne..

Et viktig faktum er at når du bruker Baziron AC, krever hudområder med tørrhet ekstra fuktighet, ellers kan den motsatte effekten oppnås - produksjonen av talg vil øke, ansiktet blir fet, noe som vil føre til enda større irritasjon.

Det samme gjelder rengjøringsmidler - du bør vaske ansiktet med formuleringer som ikke inneholder såpe og alkohol, dette vil også tørke ut huden.

Baziron for kviser på ryggen

Vil Baziron AC hjelpe med kviser på ryggen? Årsakene til kviser på baksiden er ikke forskjellige fra årsakene til at de ser ut i ansiktet. Det økte arbeidet til talgkjertlene på den ene siden, og på den annen side, eksterne faktorer fører til dem:

  • dysfunksjon av indre organer,
  • svingninger i hormonnivået,
  • støv og fuktighet,
  • feil ernæring,
  • unøyaktigheter i hygiene.

På samme måte som Baziron bekjemper kviser i ansiktet, bekjemper han kviser på ryggen, det vil si at effekten på huden er lik.

Huden på ryggen er mye tettere, så det er en mulighet for skjult kviser - subkutant vev, de vises på grunn av tette porer, og utvikler seg under huden, er merkbare i form av støt.

Som et resultat av bruken av gelen begynner det subkutane vevet å komme ut og gro. Dette er en langsom prosess, så vær tålmodig og ikke forsømm andre metoder for helbredelse og hudpleie..

Det er vanskelig å svare entydig på om Baziron AS hjelper mot kviser godt, fordi resultatet er påvirket av mange individuelle faktorer. Effektiviteten til Baziron fremgår av et stort antall positive anmeldelser..

Samtidig er det også negative kommentarer, hovedsakelig knyttet til bivirkninger eller uberettigede forventninger om et raskt resultat..

Hindringer for riktig handling av stoffet er ofte forårsaket av feil bruk av stoffet. Sørg for å lese instruksjonene som følger med hvert rør med medisiner i detalj..

Resultatet av bruk av Baziron AS

La oss vurdere hva det faktiske resultatet kan oppnås når du bruker Baziron:

  1. Redusere betennelse.
  2. Redusere kviser.
  3. Å kvitte seg med hudormer, men bare de som er forårsaket av hudsykdom i akne, og ikke tilstopping av forstørrede porer.
  4. Eliminering av fet hud og, som et resultat, fet glans.

Dermed utfører dette verktøyet de deklarerte hovedfunksjonene, noe som betyr at det samsvarer med formålet..

Hvis du følger anbefalingene fra en spesialist og nøye følger instruksjonene, hjelper Baziron AS virkelig til å takle kviser.