loader

Hoved

Kviser

Anmeldelser om solkrem - Bioderma Photoderm Ar SPF 50+ tonet solkrem

En utmerket krem, huden blir ikke rød, tonen er ikke synlig i det hele tatt, siden den er lett. Sterke utslett vil selvfølgelig ikke blokkere, men dette er ikke dens formål

Jeg likte kremen veldig godt. Huden min etter rosacea-behandling er rød og følsom. Kremen passer godt, toner litt og gir ikke større rødhet og ubehag. For sommeren - selve saken!) Jeg vil gjenta dette kjøpet)

bra, jeg har en kombinert hudtype, en kosmetolog anbefalte meg denne kremen, tenkte jeg lenge, veide alle fordeler og ulemper og kjøpte.
universell farge tilpasser seg huden,
Jeg bruker den under sminke (sminke ruller ikke av på stedet) Jeg er fornøyd med kjøpet.

Kremen er super! Jeg har tatt kremen til sommeren i to år allerede (i henhold til anbefalingene fra en kosmetolog). Huden min er utsatt for rødhet og allergier. Bioderma redder meg fra problemer + lys toning

Fin krem. Ligger jevnt, vektløst, forårsaker ikke ubehag på huden. Etter at du har brukt den, får koden en glans og et friskt utseende. Jeg likte virkelig.

Jeg likte kremen veldig godt. Passer bare for kombinasjonen min og kviseutsatt hud. Enkel toning, det jeg ønsket.
Tusen takk for leveransen, første gang jeg møter en slik effektivitet.
Alt er nydelig!)
Make up tok absolutt førsteplassen i servicesektoren !

Godt middel. Ansiktet har aldri brent ut, aldersflekker har ikke dukket opp.

Jeg er 57 år gammel. I denne alderen er det veldig vanskelig å velge en tonic krem. Jeg prøvde en haug med dyre, elite tonere. Alle legger seg i utgangspunktet med en maske, tørker huden, fremhever perfekt rynker. Jeg spyttet og innså at jeg ikke kunne finne bedre enn Bioderma Photoderm AR Spf 50+ tonet solkrem. Jeg elsker det, passer perfekt

Favoritt toning krem! Jeg liker ikke tonere, men jeg likte denne veldig godt. Ganske halvtone. Delikat, iøynefallende, behagelig!

Jeg begynte å bruke denne kremen i mai, da den aktive solen begynte. For første gang på mange år kom ikke aldersflekkene mine ut. Hvert år vevet et pigmentflekk over leppen min, som en bart, men i år er det ikke. Det er ingen toneffekt, du må pulverisere den fordi at det er glans. Jeg bruker det hele tiden før jeg drar ut i solen.

Hallo. Jeg har et spørsmål om produktet. er det mulig å kjøpe et utvalg av dette produktet?

Hallo! Dessverre ga produsenten ikke prøver av dette produktet.

Takk til jentekureren, alltid i tide og leverer raskt ordrer, høflige og hyggelige. Jeg likte absolutt kremen, tonen er naturlig beige, litt lys på huden min, belegget er som et lett toningslør. Det absorberes godt, du må gi deg tid til å absorbere. Jeg mørkner den med rødme og alt er bra! Huden min er utsatt for fet innhold, men jeg understreker igjen at på grunn av UV-filteret ble det absorbert og det er ingen film. Anbefale.

Jeg har tørr hud, kremen passer perfekt.

Utmerket krem.Det er ingen hvit maske i ansiktet, som det er tilfelle med solkremer med sterk beskyttelse, og det er ingen tykk toneffekt. Kremen er ikke synlig i ansiktet!

Det er bra at jeg brukte prøvene på denne kremen. Det ville ikke være noen grense for min indignasjon hvis jeg kjøpte en full pakke)))

Alle disse gratis anmeldelsene er skrevet av fans av merkevarer eller as.

- dristige, glitrer
- absorbert i lang tid
- sammensetning - kjemisk tabell)))

Hvorfor kjøpe "DETTE" hvis du kan ta den beste analogen og til og med flere ganger billigere.

  • alle svar (3) ⌄
  • skjul ⌄

Viktoria, kan du skrive hva?

Vіktorіє, navn analoger, vær væsel, duuuuu allerede nødvendig. DYAKU

Alla. Kiev, det er en kul La-Roche-krem, men den er dyrere. Men verdt det!

Jeg vil legge igjen min anmeldelse her. Alle BIODERM solkremer fungerer perfekt, hvis du følger instruksjonene - bruk hver 2-3-4 timer, pluss at du må velge etter hudtype!
For kombinert og fet hud - en egen serie med mattende effekt

Jeg tok det ikke med Makeup, men jeg vil legge igjen en anmeldelse. Kremen er mer egnet for tørr hud. Etterlater en fettete glans på en halv time. Jeg har kombinasjonshud, så ansiktet mitt var veldig skinnende. Selv om alle Sanskrins med høy SPF smører ansiktet. I tillegg er det en gjennomsiktig toningseffekt, lysdekning og til og med hudfarge.

Jeg likte virkelig

Jeg kan ikke gi en klar positiv vurdering av kremen.
Med hovedoppgaven, solkrem - han ser ut til å takle: det eksisterende aldersfeltet utvikler seg ikke, nye dukker ikke opp aktivt, men fregner dukket fortsatt opp til sommeren.
Men generelt er ikke kremen behagelig for meg - for kombinasjonshuden min, som er utsatt for tørrhet, er den veldig fet, absorberes lenge og skinner aktivt - selv om huden min vanligvis absorberer fet konsistens.
Den oppgitte toningen for meg, personlig, fungerer ikke - om sommeren blir huden min rød og den overlapper ikke noe i det hele tatt, selv om jeg håpet på en "2 i ett" -effekt.
Og også passerende observasjoner, "kremens underlighet" - hvis du plutselig berører slimhinnen i øynene med hånden du påførte kremen med, baker den skummel, til tårer og i lang tid.
Og hvis du plutselig slikker leppene dine, som fikk kremen - først salt i munnen, så bitter og også ganske lenge - begynte jeg til og med å bekymre meg for tilstanden til leveren min. ) Dette er historien min med Bioderma Photoderm.

Kremen er ganske tett og fet tekstur, jeg kan ikke si at den om sommeren er ideell for kombinasjonshud. Men hvis du ikke er redd for en subtil glød, så gir dette produktet den. Ikke en fettete svett glans, men en velstelt sunn glød. Likevel ser det ut til at det fortsatt er tungt og er mer egnet for tørr og normal hud enn for fet og kombinasjon. Den fukter perfekt, tørker ikke sensitive områder. Når det gjelder "alternativet" tonet, er det praktisk talt fraværende. Generelt ser ansiktet friskt og uthvilt ut. Litt bronzer - og din daglige sommermakeup er klar. Det virket for meg (test på håndleddet) at Bioderma med faktoren 100 (tonet) er lettere og matt, og jevner ut tonen tydeligere. Generelt er jeg fornøyd med kremen og anbefaler å prøve den, men i fremtiden vil jeg se etter andre alternativer.

Denne serien ble anbefalt av en hudlege, da huden min begynte å reagere mot solen - stygge røde flekker dukket opp. Jeg forstod egentlig ikke og forventet ikke at det var et fundament og til og med var opprørt i starten. Men tonen er helt usynlig, den delikate strukturen, huden ser ut til å skinne, og viktigst av alt - jeg er ikke redd for solen! Jeg likte kremen veldig godt. Jeg bruker den sammen med micellar vann fra samme selskap. Tusen takk for rask levering.

Takk for den gode jobben og for stede, veldig hyggelig!

Bioderma Fotoderm Max SPF 50 Solkremvæske+

Hei kjære jenter Kosmetologer.

Det er en ting som ikke kan erstattes i vår kosmetiske veske om sommeren - den er solkrem (et veldig viktig og nødvendig produkt for meg).
Våren kommer, og vi begynner å kamme Internett på jakt etter ny informasjon og står overfor et vanskelig valg: hva du skal kjøpe denne gangen?
Chanel og Lancaster var favorittene mine i fjor sommer. Veldig verdige kremer, volum på 30 ml, så jeg gikk tom for begge i sommersesongen.
Men sjelen min vil ikke ha fred))) Ny sommer og hun vil ha en ny solkrem.

Beskrivelse fra produsenten:

Den ultralette strukturen til emulsjonen sørger for enkel og behagelig påføring, etterlater ingen fettete film. Produktet blir fargeløst etter påføring. Ideell for fet hud. Ikke-komedogen.

Maksimal solbeskyttelse for ansiktshud:
• hud som ikke tåler UV-stråler av noen intensitet
• veldig lys hud med fregner (I-II fototype)
• hud under forhold med ekstrem solisolasjon (høyland, tropene...)

Handlingsmåte:
- Den mest effektive kombinasjonen av anti-UVA og anti-UVB filtre i Photoderm MAX krem ​​beskytter pålitelig mot solbrenthet, forhindrer intoleranse mot sollys og bekjemper for tidlig aldring av huden
- Det patenterte Cellular Biosecurity®-komplekset reduserer risikoen for celleskader og gir optimal beskyttelse av cellestrukturer mot aggressiv påvirkning.
- Den behagelige strukturen til Photoderm MAX krem ​​gir huden en følelse av komfort og mykhet, og etterlater ikke en fettete film. Når den påføres huden, blir den fargeløs
- Photoderm MAX krem ​​er vanntett og fotostabil
- Utmerket bærbarhet
Sammensetning:

Utvidet mening:


Jenter, du må umiddelbart være klar over hvorfor du kjøper denne kremen, under hvilke forhold du skal bruke den: fordi ferie på sjøen og daglig rutine er forskjellige kremer, etter min mening.
Jeg vil umiddelbart løpe frem og si at jeg kjøpte noe annet enn det jeg forestilte meg i hodet mitt, jeg hadde to gode eksempler i minnet fra i fjor sommer og forventet noe lignende fra Bioderm. Vel, i orden.

1) Et rør med et volum på 40 ml, uten dispenser, men med en ganske flytende struktur, så kremen ser ut til å strømme ut litt rundt hetten.
2) Den har en svak, men spesiell aroma, du kan ikke beskrive den med noen spesifikke ord.
3) Når det påføres, bleker det ikke ansiktet (for eksempel med Aven og La Roche Pose, jeg hadde det på den måten).
4) Sklir ikke, du kan starte sminke på 10 minutter.
5) Det beskytter godt mot solen, jeg viste nesten ikke aldersflekker i år (jeg sier med en gang at jeg har sjekket leverfunksjonstester og hormoner, alt er normalt, jeg har pigmentering nettopp på grunn av solen).
6) Jeg la ikke merke til at det hadde en negativ effekt på porene og treskoene, selv om jeg renser huden min grundig.

Den største ulempen for denne kremen er at den etterlater en fettete følelse i ansiktet, den absorberes lenge (uten å rulle av). Ansiktet med ham skinner og er ikke egnet for fet hud i det hele tatt.
Et annet viktig poeng, når det kommer inn i øynene (for eksempel hvis jeg bestemmer meg for å gni meg i øynene), begynner en kriblende følelse i slimhinnen, som om den baker litt.
Jeg vil ha mer letthet i ansiktet.
Nå forstår jeg at jeg fortsatt må kjøpe en ny krem, og jeg bestemte meg for å utsette denne enten til en tur til sjøen, eller for en kaldere sesong, når fettinnholdet i kremen ikke vil spille en slik rolle som om sommeren.
Fargeprøve:

Pris:
1250 RUB i det lokale apoteknettverket

Bioderma solkrem anmeldelser

Avene - solbeskyttelse for den mest følsomme huden

Anthelios - nr. 1 i Russland på anbefaling av hudleger

Now Foods - Kosttilskudd og vitaminer!

100% naturlige kosttilskudd premium SOLGAR

Møt det unike Intense Whitening Kit!

Ergonomi og bærekraft med RADIUS tannbørster

Uriage - ta vare på den delikate huden til babyer og babyer

Sikker og effektiv pleie for deg og babyen din

Revitaliserende ansikts- og kroppsbehandlinger med Gezatone-enheter

Avene DermAbsolu - Grunnleggende pleie for moden sensitiv hud.

Aravia Professional - Spa-depilering, parafinbehandling, kroppspleie

Batiste - tørr sjampo nr. 1 i Europa

Bioderma Hydrabio Perfector - beskyttelse og utstråling av huden din

CeraVe - Innovasjon for å styrke hudens beskyttende barriere!

Vinopure er en enkel og effektiv løsning for å eliminere hudfeil.

Dristig design og sinnsykt hyggelig SPA-pleie hjemme

Elancyl Slim Design - glattere, fastere og fastere hud

Øyevippeforsterker - Lange, voluminøse, tykke øyevipper!

Filorga - formler inspirert av estetiske medisinbehandlinger

Guam - Naturlig italiensk kosmetikk basert på alger

GiGi - en kombinasjon av naturlige ingredienser og produkter med høy bioteknologi

Ledende laboratorium for profesjonell kosmetikk i Israel

Koreansk kosmetikk for ansikts- og kroppspleie

Isdin er merkevare nummer 1 i Spania! Innovativ solbeskyttelse

Si hei til dine nye hjelpere - revolusjonerende spiralarmbånd

Johnny's Chop Shop - en stilig linje med kosmetikk for gutter som vil se bra ut!

Prøv japanske tekstilmasker av høyeste kvalitet

Planteenergi for skjønnhetshår

Loreal Professional - Source Essentielle kilde til naturlig hår skjønnhet

La Roche-Posay - dermatologisk anbefaling for sensitiv hud nr. 1!

Matrise - Keep me Vivivd - bevaring av farger i lyse nyanser

Mustela - trygg og effektiv pleie for deg og babyen din
06.10.2017

Nature's Bounty - Kosttilskudd for å støtte din helse og skjønnhet

O.P.I - verdensledende innen profesjonell neglepleie!

Orthomol - tyske vitaminer for helsen din!

Balsam for tørre, sprukne og irriterte lepper og hud

Foto - naturens kraft for håret ditt!

Royer - naturlig kosmetikk med 100% organisk snegleslim!

Hudkode - Kode for sunn, vakker hud

Klinisk effektive medisinsk kosmetikk som er en effektiv erstatning for kirurgi

Pålitelige hudpleieprodukter for dermokosmetologi for nyfødte, barn og voksne

Dr. Knute - 212 Bristled Pleasure!

Uriage - Hyseac - Din ideelle behandling for problemhud
01.11.2017

Uriage - Age Protect - korreksjon og utstråling av rynker

Weleda Moisturizing Lip Balms vil omslutte leppene dine i en naturlig skjønnhet!

Oppstrammende handling mot tegn på aldring

CORA - en kombinasjon av naturlige ingredienser med den nyeste høyteknologien

  1. Anmeldelser
ANMELDELSER
HUDSUNDHETSSENTER
Vurderinger om Cream SPF 50 Photoderm AR med tonaleffekt 30 ml (Bioderma, Photoderm)
  • 1
  • 2
  • 3
  • "

Irina Orenburg | 30.03.2018 |

Cream SPF 50 Photoderm AR med tonaleffekt 30 ml (Bioderma, Photoderm)

Konklusjoner: Jeg bruker denne kremen på anbefaling av en kosmetolog. Jeg tror kremen er effektiv, dårligere i følelsen når den brukes på produktene av dette merket uten solbeskyttelse. men resultatet - beskyttelse mot skadelige effekter er verdt det. Jeg vil fortsette å bruke dette verktøyet. tonaleffekten er knapt merkbar, noe som er et stort pluss for meg personlig.

Skvortsova Olga Moskva | 21.08.2017 |

Konklusjoner: Jeg brukte en sonde til sjøs på brente områder av ansiktet og kroppen. Kremen maskerer rødhet godt med minimal påføring, beskytter perfekt mot solen, beroliger og gir fuktighet til tørr hud. I løpet av noen få dager med påføring var det mulig å unngå ytterligere forverring på steder med solbrenthet, og det viste seg å utjevne brunfargen. Skyggen smelter nesten sammen med garvet lys hud. Kanskje jeg vil kjøpe full størrelse til neste sommer, selv om det selvfølgelig er bedre å ikke brenne i det hele tatt.

krutnat Orenburg | 02.07.2017 |

Konklusjoner: Jeg kjøpte Bioderma pnotoderm AR50 + på grunn av behovet for høy beskyttelse hver dag, huden med pigmentering er kombinert norm / fet. Den tonale effekten er ganske ubetydelig, kremen med en løs konsistens påføres lett, jeg har en lett fet glans på huden min, lukten er behagelig. Jeg påførte den en gang om dagen, kanskje det var derfor flekkene mørknet utover sommeren.

Voytyuk Nadezhda Volzhsky | 28.06.2017 |

Konklusjoner: Fra tidlig vår til høstregn bruker jeg Sanskrins. Om sommeren er tonisk effekt Sanskrin ekstremt nyttig. Imidlertid, i denne kremen, er effekten av fargejustering minimal, men fet glans er i all sin prakt, for jenter med fet hud er det ikke det beste alternativet..
Det lukter, men ikke for påtrengende, og ikke ekkelt Sanskrin, som en billig nivea.
Takler direkte plikter med solbeskyttelse.

Moshenskaya Alena Tver | 17.06.2017 |

Konklusjoner: Denne kremen ble anbefalt av en skjønnhetspleier å beskytte meg mot solen med rosacea. Min hudtype - kombinasjonskremen var perfekt! Lett og delikat, luktfri. Jeg likte at etter påføring merkes en liten toneeffekt, huden lyser litt, men det er ingen følelse av fet og film. Og det som er viktigst for rosaceahud - det er ingen alkohol i kremen. Det beskytter perfekt mot solen, det er ingen nye aldersflekker, ansiktshuden blir ikke rød. Anbefale!

Satpayeva Gulzhana Orenburg | 26.03.2017 |

Konklusjoner: En tonet solkrem gjør jobben sin bra! Beskytter mot solen for 5+ Etterlater ingen hvite merker, noe som jevner ut hudfargen. Ansiktet skinner hvis du bruker for mye krem. Men etter å ha tilpasset seg er det mulig å unngå dette lille minus) Når det påføres kremen med mineralpulver, ser ansiktet veldig friskt ut)

K Tatyana Moskva | 02.03.2017 |

Konklusjoner: Jeg fikk en miniatyr takket være farmakosmetikk. Et ganske meningsløst middel, etter min mening: det gjorde ikke hudtonen jevn, det var ikke helt absorbert. Av fordelene med spf er kraftig, men er det nødvendig til en slik pris?

Nikolaeva Elena 17.02.2017 |

Konklusjoner: Jeg likte kremen. Lett å spre, etterlater ikke striper. Egnet for veldig lys hud, selv om vinteren bare litt mørkere enn nakken. og ikke gul. Dessverre er det en fet glans - du må tørke den med en serviett. Tørr hud

Natalia St. Petersburg | 09.02.2016 |

Effektivitetspoeng 4

Kremen er rik, men ikke fet, den passer godt på normal hud, for veldig lett hud gikk tonen bra. Selvfølgelig føles denne kremen på huden som et hvilket som helst produkt med høy solbeskyttelsesfaktor, men det er ingen hvite striper og kremen tørker ikke ut huden.

Tekstur klasse 5

Beige krem, rik.

Økonomi / forbruk 5

Forbruket er ikke stort, røret vil vare i 1-2 sesonger i et temperert klima.

Konklusjoner: En god solkrem for ansiktet. Denne kremen er generelt det eneste produktet med en høy beskyttelsesfaktor som jeg i prinsippet kunne bruke for lys normal hud med rødhet og rosacea..

Oksana Amelina Tambov | 01.09.2016 |

Effektivitetspoeng 5

Som eier av lett tørr hud, vil jeg si - en krem ​​for meg! Det er ikke tonalt i vanlig forstand av ordet, men med effekten - det oppdaterer hudfargen, det skjuler ikke sterke feil. Men det burde det ikke. Sparer fra utseendet til new age flekker med et smell

Tekstur klasse 5

For huden min - absolutt ikke fettete, absorberer godt

Økonomi / forbruk score 4

Siden huden min er tørr, spiser kremen litt opp. Men når du bruker en grunning, er situasjonen litt bedre..

Konklusjoner: Fullstendig rettferdiggjør sine midler og oppfyller sin funksjon

Ulanova Elena 09/01/2016 |

Effektivitetspoeng 5

Jeg brukte denne kremen etter peeling. Det hadde ingen negativ effekt på reaktiv sensitiv hud. Heller ikke solen skadet huden. Den tonale effekten gledet meg fordi lov til å se anstendig ut i perioden med å forlate tonale midler

Tekstur klasse 5

Økonomi / forbruk 5

Konklusjoner: God solbeskyttelse. Jevner ut tonen, men for veldig lys hud vil den være mørk. Jeg vil ikke anbefale det for hver dag, fordi Jeg tror det blir vanskelig, spesielt om sommeren

Mikhienko Anna Isyangulovo | 08/10/2016 |

Effektivitetspoeng 5

Jeg bestilte denne kremen for første gang, jeg var veldig fornøyd med egenskapene. I varmen er det ingen følelse av klebrighet og glans i ansiktet.

Tekstur klasse 5

Lett tekstur, egnet selv for fet hud

Økonomi / forbruk 5

Jeg har brukt kremen i omtrent en måned, og jeg tror det vil være nok i en måned til..

Konklusjoner: Ideell for varme somre, 100% beskyttelse mot brenning.

Bioderma solkrem for ansikt SPF 50: solmiddel Bioderma Photoderm Max SPF 50 for barn og ansikt

Huden i ansiktet utsettes for sollys hver dag. Solbeskyttelse er nødvendig for å holde henne ung så lenge som mulig..
Den franske kosmetikken Bioderma tilbyr en løsning som beskyttelse og pleie for ansiktshuden i Photoderm-linjen. Hun takler ikke bare solen, men også andre epidermale problemer og dermatologiske sykdommer. Siden 1978 har selskapet uavhengig utviklet og produsert kosmetiske linjer med individuelle sammensetninger, som er en unik utvikling. Derfor anbefaler de fleste hudleger fra hele verden sine pasienter Bioderma kosmetikk.

Det patenterte Cellular BIOprotection * -komplekset med UVA, UVB-filtre gir dermis et bredt spekter av beskyttelse på mobilnivå. Samtidig opprettholder de biologiske strukturene i epidermis, ansvarlig for immunitet, og styrker de naturlige systemene for selvforsvar av celler.

Takket være stoffene som inngår i Photoderm-linjen, som Ectoin og Mannitol, kan du unngå pigmentering, nye rynker, tynning, samt gjenopprette fuktighetsbalansen i huden - noe som gjør den glatt, myk og elastisk. Et beskyttende skall dannes som takler beskyttelse mot vind, kulde, støv, mikrober.

Ansiktshudbeskyttelse

For tørr og normal ansiktshud - Photoderm MAX Cream SPF 50+

Anbefales for ultrahøy ansiktsbeskyttelse: med lett hud med fregner, samt med ekstrem isolasjon (høye fjell, aktiv sol) og intoleranse mot sollys av hvilken som helst intensitet. Den har en behagelig tekstur og absorberes raskt uten å etterlate følelsen av en fet maske i ansiktet. Fukter og nærer på dermisnivået, gjenoppretter vannbalansen, eliminerer tørrhet, stramming. Gir en naturlig glød i ansiktet. Du kan også prøve Loreal SPF 50 solkrem for pleie.

Du kan finne ut mer om Avon solkrem her.

På grunn av ektoinens virkning er dermis og epidermis i et beskyttende skall. Det takler ikke bare UV-stråler, men også med eksterne negative faktorer, forhindrer produksjonen av solallergimeglere.

For alle typer dyschromias - Photoderm MAX Foundation SPF 50+

Det anbefales å beskytte ansiktshuden i tilfelle misfarging av huden: hyperpigmentering, vitiligo, depigmentering. Beskytter perfekt mot aggressiv sol: høyland, tropene.

På grunn av Cellular BIOprotection * -komplekset reduseres fuktighetstap ved hud, naturlige beskyttelsesfunksjoner på dermisnivå gjenopprettes.

Kremens lette tekstur absorberes perfekt uten å etterlate en fet glans. Duftfri. Vanntett og allergivennlig. Bidrar ikke til utseendet til komedoner.

Prøv solkremene som presenteres i denne artikkelen.

Fotoderm AKN Matting emulsjon SPF 40

Anbefales for fet og problemhud som er utsatt for kviser og kviser, så vel som i tropene og fjellene. Takket være sammensetningen av Complex Fluidactive * normaliserer den talg, og eliminerer fett glans og utslett. Overflaten på ansiktet får en matt, ensartet farge.

Fotostabil og vanntett. Inneholder en allergivenlig duft. Forhindrer tilstopping av porer og infeksjon på grunn av hudens beskyttende funksjoner, som aktiveres etter bruk. Beskytter mot skadelige effekter av varme, kulde, vind. Libriderm solkrem har litt mindre beskyttelse.

For sensitiv hud - Photoderm AR krem ​​SPF 50+

Anbefales for dermatologiske problemer som rosacea, rosacea-lignende dermatitt, samt for utvidede kapillærer og tynn ansiktshud. Takket være toningseffekten skjuler den mangler: jevner ut hudfarge, noe som gjør huden jevnere.

En elastisk beskyttende film som dannes etter absorpsjon av produktet reduserer hudreaktiviteten, forhindrer tilstopping av porer og ytre infeksjon.

Ikke-komedogen, ingen dufter. Kremens struktur sikrer individuell toleranse. Like kraftig beskyttelse er La Roche Pose solkrem.

For blandet og fet hud - Photoderm MAX Emulsion SPF 50+

Anbefales for beskyttelse mot aggressiv sol. For veldig lett hud med fregner (I og II-fototyper), samt intolerant mot solstråling. Gir en matt, jevn hudfarge.

Krem med en vanntett allergivenlig formel. Beskyttende funksjoner, forhindrer konsekvensene av negative miljøfaktorer. Den delikate konsistensen tar vare på huden og etterlater en følelse av letthet og komfort. Etter påføring av kremen er hudfargen jevnere, og huden er matt og glatt. Kan brukes selv for overfølsomhet. Bidrar ikke til utseendet til komedoner.

Du kan lære mer om Natura Siberica solkrem her.

Beskyttelse for barn

Sun Milk Bioderma Photoderm Kid 50+

Kremens maksimale beskyttelse hjelper til med å takle selv den mest intense UVA-strålingen. Det unike Cellular BIOprotection * -komplekset beskytter dermis mot brannskader og miljøaggresjon. Tekstur av kremen har en blå fargetone, som hjelper til med å påføre kremen jevnt på alle områder, etter påføring blir den gjennomsiktig, etterlater ikke hvite striper.

Alle funksjonene til bark solkrem finnes i artikkelen.

Det tolereres perfekt, gjør ikke følelsen i ansiktet tyngre, vanntett, fotostabil. Duftfri.

Bioderma Photoderm Mineralskjerm SPF50+

Anbefales for alle typer og passer for babyer fra seks måneder. Maksimal lysbeskyttelse for allergisk og overfølsom hud. Beskytter mot intens soleksponering, for eksempel ekvatorialsolen eller i fjellet. Den har en 100% mineralstruktur, som lett absorberes uten å etterlate en fettete maske og en klebrig følelse. Allergivennlig og duftfri. Alternativt kan du prøve Floralis SPF 50.

Kan brukes som base for daglig sminke om sommeren. Det beskytter ikke bare huden mot solstråler og negative miljøfaktorer, men tynger heller ikke følelsen i ansiktet. Takket være det regenerative arbeidet til dermis ved hjelp av et aktivt kompleks, holdes sminke fastere uten å bli utsatt for talgkjertlene.

Påføringsmåte:

Før soling, påfør på et tørt underlag i et jevnt lag til det er helt absorbert. Forny applikasjonen etter kontakt med vann og fysisk anstrengelse.

Det er verdt å kjenne til funksjonene til Faberlik solkrem ved hjelp av lenken.

Video

Denne videoen gir en oversikt over de beste solkremene.

konklusjoner

  1. Kremer fra Photoderm-linjen er egnet for den mest krevende huden, tilfredsstiller dens behov, og takler beskyttelse på mobilnivå. Beskytt mot den mest aggressive solen og ytre faktorer.
  2. De beskytter ikke bare, men gjenoppretter også fuktbalansen, noe som gjør overhuden mer elastisk og elastisk. De gjenoppretter dermis naturlige funksjon, eliminerer dermatologiske problemer. Anbefalt for å bekjempe for tidlig aldring. For tørr hud er det bedre å påføre en fuktighetskrem med SPF-beskyttelse.
  3. På grunn av den unike formuleringen av komposisjonene har kremen en lett delikat struktur. Det gjør at du raskt kan absorbere uten å etterlate en følelse av ubehag og fet glans. Utmerket toleranse.
  4. Alle kremer er egnet for allergisk hud.
  5. Den vanntette og fotostabile strukturen gir langvarige beskyttelsesfunksjoner, selv etter kontakt med vann. Likevel anbefaler produsenten å oppdatere påføringen av kremen etter bading..

Se våre daglige valg av de beste skjønnhetsproduktene

Kviser: Hvordan kurere kviser

Hvor kviser kommer fra og hvordan man kan kurere det. Gratis behandlingsmetode for kviser hjemme. Farmasi kosmetikk anmeldelser.

Solkrem Bioderma Photoderm Max 50+

Bioderma laboratorium har laget en solkrem med høy beskyttelsesfaktor for problem og sensitiv hud. Det høye beskyttelsesnivået er designet for ekstrem soleksponering, dvs. bo i tropene eller fjellene. I sørlige byer, med sterk sol, vil en slik pålitelig beskyttelse heller ikke skade..

Bioderma Photoderm Max 50 solkrem gjennomgang+

For de som ikke liker det faktum at solkrem etterlater en hvit fargetone i ansiktet, vil Bioderma Photoderm Max 50+ virke som et godt middel, fordi når den påføres huden blir den fargeløs; på fet hud kan den skinne, for tørr hud er den ideell.

Kremen er veldig delikat, lett å påføre og sprer seg over huden, ruller ikke av. Selv om produsenten sier at det ikke skal være noen klebrig film, er det fortsatt en følelse av krem, og selv om den er liten, er filmen der.

Det beskyttende komplekset av Bioderma Photoderm Max 50+ krem ​​takler perfekt UV-stråling, forhindrer hudens aldring og dannelse av aldersflekker. Kremen er ikke-komedogen (ikke-komedogen kosmetikk), etter det er det ingen utslett og betennelser, visuelt utjevner hudtonen, lukter ikke. Vanntett, men fornye som angitt annenhver time, oftere om nødvendig.

For de som vil se attraktive ut på stranden, men uten ekstra kosmetikk som pulver eller foundation, har Bioderma gitt ut et 50+ SPF-fundament fra samme Photoderm-serie. Av en eller annen grunn er det veldig vanskelig å finne det, jeg var på 4 apotek på innledende samtaler, men faktisk viste kremen seg ikke å være tonal, men vanlig, som i denne anmeldelsen. Jeg har ingen praktisk sammenligning, men hvis du trenger noe slikt, eksisterer det og ikke bare fra produsenten Bioderma.

Hvordan bruke Bioderma Photoderm Max 50 krem+

Kremen påføres før du går ut i solen, ikke mens du soler deg. Det er nødvendig å fornye kremen annenhver time, men når du er i kontakt med vann eller etter trening, må du også fornye kremen.

Hvor mye koster Bioderma Photoderm Max 50 krem?+

Etter min mening er Bioderma Photoderm Max 50+ krem ​​litt overpriset, men den har en fordel over Avene bare ved at den blir fargeløs. Men i et varmt land beskyttet den hvitfargede Avene solkrem godt og ga en visuelt jevn hudfarge, om enn hvitaktig. Hvis det var rødhet eller kviser i ansiktet, skjulte han dem kraftig. Med Bioderma Photoderm Max 50+ krem ​​fungerer ikke dette alternativet: alt er synlig.

Og ikke glem hatter! Gjerne hatter eller luer med stor kant.

Bildet nedenfor viser at ansiktet er litt lettere enn nakken og armene, men det ser ikke ut som en hvit maske. Skinner litt fordi huden er fet.

Kostnaden for Bioderma Photoderm Max 50+ krem ​​er fra 1150 til 1500 rubler i forskjellige butikker. Kremer fra Avene koster samtidig fra 800 til 1000 rubler. I prinsippet ser jeg ikke noe særlig behov for å betale for mye for denne kremen.

Anmeldelser av kremen

Jeg fornyet veldig ofte Bioderma Photoderm Max 50+ krem, og uansett, den første dagen fikk jeg et ansiktsforbrenning, ikke veldig sterk, huden min ble rød og brent. Jeg hadde på meg en lue med stor kant og gikk ikke i åpen sol, vær forsiktig og påfør et lag tykkere, 20 minutter før jeg gikk ut. Jeg anser det som tilgivelig for en krem ​​på dette nivået.

Vurdert av Milena

Jeg smører meg med jevne mellomrom med dette middelet selv i Moskva om sommeren. Huden er fuktet, det er nesten ingen klebrighet, huden ser sunn ut, og jeg er ikke redd for pigmentering.

Vurdert av: Rita

Jeg lette etter en krem ​​med en beskyttelsesfaktor på 50+ og at det var et fundament. Jeg fant dette på Bioderma, skrev ut navnet, kalte apoteket - alt ser ut til å passe. Det viste seg faktisk å være en vanlig fargeløs krem, det ville være bedre om jeg kjøpte hvitt. Jeg har mange kviser, jeg ønsket å fargelegge dem i solen i det minste eksternt og beskytte meg mot stråling. Jeg ga 1300 rubler for et lite rør og var opprørt, jeg vil ikke kjøpe en ny, jeg skal prøve denne. Men jeg forsto fremdeles ikke hvordan jeg skulle skille det samme fundamentet fra den vanlige solkremen.

Cream Hydrabio Perfecteur SPF30 PA +++, Bioderma: anmeldelser

Den nye Bioderma lover å beskytte mot solen, fukte og gi en sunn glød. Sjekker!
Perfecteur-krem kom ut i Hydrabio-linjen, og dens viktigste funksjon er multifunksjonalitet: fuktighetsgivende, kvitt døde celler, uskarphet i Photoshop og fotobeskyttelse.

Komplekset "Aquazhenium" er ansvarlig for hydrering: PP-vitamin gjenoppretter hudbarrieren, eplefrøekstrakt stimulerer arbeidet til aquaporiner (vannkanaler i epidermis). For forsiktig eliminering av overskudd - salisylsyre.

Perlemorspartikler gir glans og fyll og maskerer fine linjer lett.

Og høynivåfotbeskyttelse - SPF30 / PA +++ - er levert av UVA / UVB-filtre.

Fungerer kremen på alle fronter som lovet??

Våre anmeldelser

Yulia: “Kremen har en tett struktur - når du klemmer den ut, sprer den seg ikke, men blir liggende på hånden som et lite lysbilde. Men den distribueres og absorberes raskt, som om det var en mousse. Har en rosa fargetone som gir en liten glød (det irriterer ikke, selv om huden min er fet og jeg vanligvis ikke liker det); pluss en liten uskarphet er til stede. Tonen på toppen av den legger seg godt - jevnt, jevnt.

Fukter medium. Huden min er nå i god stand takket være non-stop serumene, så han takler det, men hvis situasjonen plutselig forverres, vil han definitivt trenge noe mer middel. For meg er Hydrabio Perfecteur først og fremst en urbane solkrem. SPF 30 merkes ikke i det hele tatt (verken teksturens gummi eller hvithet til tross for titandioksid som et filter). Og hvis dette beskyttelsesnivået er nok for deg (det er ingen problemer med hyperpigmentering, som mitt), vil det være veldig nyttig om sommeren. ".

Masha: “Krem med utstråling? Flott trekk, Bioderma! Trendy. Produktet er tett, strekker seg med liten anstrengelse. Fuktighetskremer - for tørr hud - er ikke nok her, selv om jeg har kjent og elsker Hydrabio-linjen i lang tid. Tilsynelatende ble de ofret for å "stappe" mer utstråling i røret. Det viste seg bra - det fremhever delikat og gir en liten uskarphet. SPF i komposisjonen gjør meg glad: det ser ut til at sommeren har nådd Moskva..

Generelt - en utmerket basekrem for sommeren for problemfri hud ".

Ira: “I mai-best har jeg allerede berømmet denne kremen. Jeg tror det er ideelt for unge nymfer uten problemer. Ja, ja, jeg vet: hvorfor noen form for forbedring, hvis det ikke er noe å forbedre? Men ingen avbrøt fuktighetsgivende og solbeskyttelse, og så er det en myk uskarphet, utjevning av tekstur og tone, som du er klar til å gjøre selv når som helst. Alt - raskt og i en lett, praktisk flaske (ta den med deg hvor du vil). Hvem blant de moderne nymfer ville nekte dette?

Imidlertid har denne kremen mindre pleie enn photoshop, så eldre nymfer med erfaring vil trenge ytterligere tiltak - for eksempel serum. ".

Ingredienser: Aqua / Water / Eau, Glycerin, Octocrylene, Ethylhexyl salicylate, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dipropylene Glycol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Cetyl alcohol, Polymethyl acidsilsequioxane, Niacinamide, Phenylbenzimidy, crossolymer Arginin, cykloheksasiloksan, behenylalkohol, C30-45 alkylcetearyldimetikon-krysspolymer, glimmer (Cl77019), hydroksyetylakrylat / natriumakryloydimetyl-taurat-kopolymer, pentylenglykol, titan-8-acetat, arakidylducosid, dinatrium-8-acetat laurat, salisylsyre, mannitol, xylitol, heksydekanol, natriumhydroksid, rhamnose, polysorbat 60, sorbitanisostearat, Pyrus Malus (eple) frøekstrakt, Brassica campestris (rapsfrø) steroler, rød 33 (Cl 17200), tokoterol, duft (parfyme).

Hvordan liker du ideen om en slik trippel actionkrem?

Satu Panda-blogg

Søk i denne bloggen

Ansikts solkrem: Ducray og Bioderma - sammenligning og gjennomgang

  • Få lenken
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • E-post
  • Andre applikasjoner

Alle tre kremer er like ved at de beskytter huden mot solen :) Dette, tror jeg, er forståelig. Med ingen av disse kremene i ansiktet mitt ble nesen rød eller skrellet av:) Jeg vil beskrive forskjellene deres og sammenligne med hverandre.

Ducray Melascreen Sun Protection Cream SPF 50+ Anti-pigmentering solkrem SPF 50+

Konsistens: lys hvit krem.
Aroma: knapt merkbar (selv om produsenten sier at det ikke er noen dufter i sammensetningen), nøytral.

En bonus går: "vil beskytte huden mot dannelse av aldersflekker, og stedene der de allerede eksisterer, vil bli mye lettere."

Sammensetningen inneholder ingen dufter eller parabener. Produktet er helt hypoallergen og ikke-komedogent.


Ducray Melascreen Sun Protection Cream sprer seg veldig lett som om det smelter. Absorberer raskt. Imidlertid viste det seg å være helt uegnet for kombinasjonshuden min - et klebrig og ubehagelig lag forblir i ansiktet. Jeg prøvde det på huden - det samme. Enten har jeg fet hud på kroppen, eller så vet jeg ikke engang.


Ingredienser: Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Octocrylene, Cyclomethicone, Isodecyl Neopentanoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Methylen Bis-Benzotriazolyl Tetetylmethylbutylphenol, Glycerin, Kalium Cetylphate, EDTA, fenoksyetanol, propylenglykol, sorbinsyre, tokoferylacetat, xantangummi.

Ducray Melascreen Eclat Lightening Light Cream SPF15
Lett antipigmenteringskrem SPF 15 for normal til kombinasjonshud

Konsistens: veldig lett. Kremet melk.
Aroma: nesten umerkelig, lett behagelig.


Bonus: "Kremen inneholder en synergistisk kombinasjon av aktive ingredienser som lyser opp huden og reduserer tilstedeværelsen av aldersflekker på overflaten. Askorbinsyre kan virke på hjertet av melanocytter, og blokkerer enzymene som er ansvarlige for overdreven frigjøring av melanin."


Ducray Melascreen Eclat Lightening Light Cream SPF15 - denne kremen likte virkelig kombinasjonshuden min. Det absorberes veldig raskt, og etterlater ingen klebrighet eller fet hud. Føles som at huden er litt pulverisert jevn. Samtidig føler hun seg komfortabel og hydrert. Den eneste "men" - SPF er bare 15 og hvis du skal ligge på stranden, så er dette tydeligvis ikke nok. Ellers likte jeg det veldig godt.

Ingredienser: Vann (Aqua), Etylheksylmetoksykinnamat, Askorbylglukosid, Capryl / Capric Triglyserid, Isohexadecane, Niacinamid, Trietanolamin, Polysorbat 40, Metylen Bis-Benzotriazolyl Tetrametylbutylatelfenol, Polymetylatetylfenylenetylenol, Duft (parfyme), o-fenylfenol, fenoksyetanol, propylenglykol, xantangummi.

Bioderma Photoderm Max Spf 100 Solkrem Solkrem

Konsistens: litt tykkere enn forgjengerne. Men fortsatt en lett krem.
Aroma: ikke merkbar.

Bonus: Komposisjonen inneholder "Cellular Biosecurity" -komplekset, som gjenopptar regenereringsprosessen.


Bioderma Photoderm Max Spf 100 Solkrem er ikke veldig lett å påføre, du må tukle med fordelingen, for hvis du skygger kremen dårlig, vil du se striper.
Det absorberes ganske raskt. Etterlater ikke klebrighet, men kombinasjonshuden min med krem ​​er blank og fet.
Og jeg tror heller ikke på SPF 100 og anser det ikke som nødvendig..

Men generelt likte jeg Bioderma mer enn Ducray Melascreen Sun Protection Cream, det er i det minste ingen klebrighet)
Så jeg skal ta vare på meg noe fra utvalget av solkremer fra Bioderma, bare med konsistensen av ikke Cream, men Fluid. Og med en mindre SPF.

Sammensetning: vann (aqua), Dicaprylyl karbonat, oktokrylen, metylen-bis-benzotriazolyl TETRAMETHYLBUTYLPHENOL, butyl- metoksydibenzoylmetan, CYCLOMETHICONE, alkohol denat, C20-22 alkylfosfat, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL metoksvfenvl triazin, PTFE, C20-22 alkoholer, tokoferylacetat, Ectoin., mannitol, xylitol, rhamnose, fruktooligosakkarider, Laminaria OCHROLEUCA EXTRACT, decylglykosid, aMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE / VP-kopolymer, xantangummi, dinatrium EDTA, natriumhydroksyd, propylenglykol, sitronsyre, caprylsyre / caprinsyre-triglycerid, fenoksyetanol, metylparaben, propylparaben, etylparaben.

Her er et så lite utvalg av solkremer jeg kom ut. Ingen av de tre tilfredsstiller meg 100%. Jeg likte ikke Ducray Melascreen Sun Protection Cream SPF 50+ i det hele tatt. Ducray Melascreen Eclat Lightening Light Cream SPF15 føles bra, men SPF 15 hindrer meg i å bruke den på stranden. En slik krem ​​for sommeren i byen. Bioderma Photoderm Max Spf 100 Sun Cream er ganske bra, men jeg trenger en flytende versjon, ikke en krem. Kremen er fortsatt fet for huden min.

Har du en favoritt solkrem? Er dette innleggsformatet interessant, for eksempel å sammenligne flere produkter, om enn i mini-versjoner??

Bioderma solkrem anmeldelser

Jeg kjøpte denne kremen etter råd fra venninnen min og var, som hun, veldig, veldig fornøyd med den. Kremen er indikert for bruk etter laseroperasjoner, peeling, er effektiv i lokalisert hyperpigmentering, og kombinasjonen av anti-UVA og anti-UVB-filtre bekjemper for tidlig aldring av huden og gir maksimal beskyttelse mot forbrenning og solstråler. Det reduserer også risikoen for UV-indusert pigmentering og virker beroligende på irritert hud..

Jeg bruker solkrem hele tiden og har hatt mange av dem, men jeg anser det for å være et av de mest komfortable i påføring og følelse etter! Under kuttet vil jeg fortelle deg om dem og vise noen ganske overbevisende fargeprøver av hvor godt kremen absorberes og ikke etterlater seg fete merker og filmer - hyppige følgesvenner av solkrem.

Krem med lett konsistens, hvit, luktfri, når den påføres perfekt spres over huden, uten følelse av fett under fingrene, føles det som en litt fet væske. På huden blir den til et absolutt gjennomsiktig stoff, og det tar 5 minutter før den absorberes ordentlig i huden og etterlater den myk, glatt og nesten matt!
Så langt jeg kan huske, er de gamle solkremene mine alt! etterlot en følelse av fett og glans på huden, jeg har alltid ønsket å vaske dem av med vann, og hvis det også var pulver på toppen, er følelsen av flerlags og ubehag garantert. Med ham liker jeg ansiktet mitt - det skinner ikke som en fet pannekake, og jeg føler ikke ubehag i ansiktet mitt, tyngden som ligger i et slikt verneutstyr.
Du trenger selvfølgelig ikke å vente på effekten som fra en vanlig fuktighetskrem - tross alt er funksjonen beskyttende, hvis du bruker ganske mye - omtrent størrelsen på bønner på den ene halvdelen av ansiktet og den samme mengden på den andre, jeg er redd det ikke vil være så behagelig: en krem ​​av størrelse en ert på hver del av ansiktet.

Under bruk av kremen brente jeg aldri ut, jeg viste ikke aldersflekker og nye dukket ikke opp, heldigvis! Den har en tekstur som er motstandsdyktig mot vann og svette, men det anbefales fortsatt å fornye applikasjonen etter kontakt med vann eller fysisk anstrengelse.
Det viktigste for meg er at kremen ikke tettet porene mine, det kommer ikke nye betennelser fra den, hvis det virkelig er mulig å spore den, selvfølgelig! Generelt anser jeg Bioderma-midler som de mest egnede for mine følsomme porer, bare en krem ​​som ikke oppførte seg (fra rødhet og rosacea), men det var mineralolje.

Nå fargelegg hvordan kremen oppfører seg på huden..

Jeg påførte den på størrelse med et fyrstikkhode og smurte den litt - den blir fargeløs:

Umiddelbart etter påføring er det ingen hvite flekker, og det er en lett fet glans:

Smurte den enda mer og la den trekke i et minutt - helt matt myk hud:

(Alle bildene er tatt i sollys, uten blits)

Jeg anbefaler dette produktet på det sterkeste til alle hudtyper, spesielt fet og kombinasjonsfølsom hud.

Har du allerede forberedt deg på vår-sommersesongen, kjøpt solkrem? Hva bruker du og hva er du fornøyd med?
Forresten, rabatter på solserier har startet overalt på tyrkiske nettapoteksider, skynd deg!

Bioderma Photoderm

hudbeskyttelsesprogram mot UV

Økt soleksponering av huden vil føre til mange negative konsekvenser - dette er for tidlig aldring av huden (fotoalder), risikoen for hudtumorer, forekomsten av hyperpigmentering, forverring av visse hudsykdommer.

Alle solkremer er preget av SPF (Sun Protection Factor) - som er et kjennetegn på graden av hudbeskyttelse mot de skadelige effektene av UV-stråling og angir en koeffisient som viser hvor mange ganger lenger det tar hud beskyttet av solkrem for å motta samme fotoskade (solbrenthet) som ubeskyttet hud.

Overfladisk beskyttelse, som det fremgår av SPF på solkrempakken, øker tiden for trygg UV-eksponering, men klarer ikke å blokkere UV-eksponering og kan ikke garanteres å redusere den langsiktige risikoen for UV-skade. Derfor trenger huden ekstra beskyttelse på dypere nivåer..

For dette formålet har Bioderma Laboratory utviklet og patentert et kompleks av cellulær biobeskyttelse - Cellular BIOprotection ®. Dette komplekset av aktive stoffer gir maksimal langvarig beskyttelse av huden på et dypt, cellulært nivå..

Komplekset med cellulær biobeskyttelse inkluderer Ectoin og Mannitol.

Ectoin er et naturlig molekyl syntetisert av mikroorganismer i et vann-mineral miljø. Verdien av dette stoffet ligger i ektoins evne til å beskytte og stabilisere biopolymerer, som inkluderer hudproteiner, nukleinsyrer og cellemembraner. Ektoine beskytter også hudceller mot UV-stråling, dehydrering, termisk sjokk.

Mannitol er et sukker avledet fra fruktose. Dens antioksidanteffekt er spesielt uttalt i forhold til oksyderte radikaler, og har derfor ikke bare en forebyggende, men også en terapeutisk effekt på hudceller når de blir skadet av UV-stråling..

Også de fotobeskyttende egenskapene til Photoderm-linjen inkluderer forskjellige komplekser av solbeskyttelsesfiltre: Octorylene (UVB-absorberende filter), BMDBM (UVA-absorberende filter), Tinosorb M (UVB + UVA- "skjerm"), Tinosorb S (UVB + UVA-absorberende filter ).

Dermed beskytter Bioderma solkremer ikke bare hudoverflaten, takket være svært effektive UVB- og UVA-filtre, men også de dype lagene i huden, takket være Cellular BIOprotection ® -komplekset, som er inkludert i alle solkremer i Photoderm-linjen..

For ansiktshud - solkrem Bioderma

Photoderm MAX Cream SPF 50+

• For normal til tørr hud.
• Sikrer hudbeskyttelse, forhindrer UV-intoleranse.
• Det patenterte komplekset Cellular Biosecurity ® gir beskyttelse av hudceller på nivået med mobilstrukturer.
• Har en delikat tekstur.
• Den blir fargeløs etter påføring, etterlater ikke merker på huden.

• For alle typer ansiktshud med dyschromia.
• Jevner ut hudfarge og maskerer ujevn pigmentering og hudfeil.
• Det patenterte komplekset Cellular Biosecurity ® gir beskyttelse av hudceller på nivået med mobilstrukturer.
• Har en delikat tekstur.
• Den blir fargeløs etter påføring, etterlater ikke merker på huden.

• For blandet til fet hud.
• Sikrer hudbeskyttelse, forhindrer UV-intoleranse.
• Det patenterte komplekset Cellular Biosecurity ® gir beskyttelse av hudceller på nivået med mobilstrukturer.
• Har en delikat tekstur.
• Den blir fargeløs etter påføring, etterlater ikke merker på huden.
SPF 40

• For blandet og fet hud, med kviser.
• Forbedrer kvaliteten på talg
• Gir en langvarig mattende effekt
• Sikrer hudbeskyttelse, forhindrer UV-intoleranse.
• Det patenterte komplekset Cellular Biosecurity ® gir beskyttelse av hudceller på nivået med mobilstrukturer.
• Den blir fargeløs etter påføring, etterlater ikke merker på huden.
SPF 50+

• For sensitiv og reaktiv ansiktshud med rødhet.
• Jevner ut hudfarge og reduserer rødhet - inneholder det patenterte komplekset Rosaktiv ®
• Sikrer hudbeskyttelse, forhindrer UV-intoleranse.
• Det patenterte komplekset Cellular Biosecurity ® gir beskyttelse av hudceller på nivået med mobilstrukturer.
For kroppshud - solkrem Bioderma

Photoderm MAX Milk SPF 50+

• For alle typer kroppshud
• Sikrer hudbeskyttelse, forhindrer UV-intoleranse.
• Det patenterte komplekset Cellular Biosecurity ® gir beskyttelse av hudceller på nivået med mobilstrukturer.
• Den blir fargeløs etter påføring, etterlater ikke merker på huden.
Solbeskyttelse for barn

Photoderm max spf 50+ solkrem toning krem ​​fra Bioderma

Hei alle sammen!

Solrikt, fordi jeg skriver det direkte fra Thailand, og siden sommeren kom tidligere enn vanlig for meg, så nå er det kremer med god solbeskyttelse i min pleie! For kroppen bruker jeg Vichy solkrem, og for ansiktet bestemte jeg meg for å ta Bioderma Photoderm MAX SPF 50+. Om sommeren vil jeg ikke bruke mye kosmetikk, så da jeg så en toning solkrem, og til og med med en anstendig beskyttelsesfaktor, bestemte jeg meg - jeg må ta!

Da jeg ankom Thailand og klemte ut en dråpe krem ​​for å prøve den for første gang, gispet jeg bokstavelig talt på fargen. Jeg hadde ingen anelse om at skyggen ville være akkurat en gullbrun... Jeg, fremdeles ganske blekhåret, bestemte meg for at kremen ville ligge som en maske og ville være upassende, men det viste seg til slutt?

Jeg bestemte meg for å gi ham en sjanse! Ikke rart at jeg kjørte ham så mange kilometer hjemmefra. Tar litt mindre enn en ert, sprer jeg den lett over ansiktet mitt, og det legger seg mirakuløst på huden, praktisk talt uten å endre min opprinnelige hudfarge. "Praktisk talt", fordi han ga en liten nyanse, og det var merkbart på et ubrent ansikt, men ikke så mye som jeg forestilte meg å se på denne dråpen "gull".

Nå, etter å ha fått en lys brunfarge, tilpasser denne kremen seg mye bedre til hudtonen. Det maskerer ingenting, men det gjør hudfargen jevnere..

På baksiden kan jeg referere til det faktum at ansiktet etter påføring av denne kremen begynner å skinne. Det er av denne grunn at jeg ikke bruker den så ofte som jeg ønsket, alternerende med en annen krem, og av denne grunn vil jeg ikke kjøpe den igjen.