loader

Hoved

Behandling

Bioderma Fotoderm Max SPF 50 Solkremvæske+

En utmerket krem, huden blir ikke rød, tonen er ikke synlig i det hele tatt, siden den er lett. Sterke utslett vil selvfølgelig ikke blokkere, men dette er ikke dens formål

Jeg likte kremen veldig godt. Huden min etter rosacea-behandling er rød og følsom. Kremen passer godt, toner litt og gir ikke større rødhet og ubehag. For sommeren - selve saken!) Jeg vil gjenta dette kjøpet)

bra, jeg har en kombinert hudtype, en kosmetolog anbefalte meg denne kremen, tenkte jeg lenge, veide alle fordeler og ulemper og kjøpte.
universell farge tilpasser seg huden,
Jeg bruker den under sminke (sminke ruller ikke av på stedet) Jeg er fornøyd med kjøpet.

Kremen er super! Jeg har tatt kremen til sommeren i to år allerede (i henhold til anbefalingene fra en kosmetolog). Huden min er utsatt for rødhet og allergier. Bioderma redder meg fra problemer + lys toning

Fin krem. Ligger jevnt, vektløst, forårsaker ikke ubehag på huden. Etter at du har brukt den, får koden en glans og et friskt utseende. Jeg likte virkelig.

Jeg likte kremen veldig godt. Passer bare for kombinasjonen min og kviseutsatt hud. Enkel toning, det jeg ønsket.
Tusen takk for leveransen, første gang jeg møter en slik effektivitet.
Alt er nydelig!)
Make up tok absolutt førsteplassen i servicesektoren !

Godt middel. Ansiktet har aldri brent ut, aldersflekker har ikke dukket opp.

Jeg er 57 år gammel. I denne alderen er det veldig vanskelig å velge en tonic krem. Jeg prøvde en haug med dyre, elite tonere. Alle legger seg i utgangspunktet med en maske, tørker huden, fremhever perfekt rynker. Jeg spyttet og innså at jeg ikke kunne finne bedre enn Bioderma Photoderm AR Spf 50+ tonet solkrem. Jeg elsker det, passer perfekt

Favoritt toning krem! Jeg liker ikke tonere, men jeg likte denne veldig godt. Ganske halvtone. Delikat, iøynefallende, behagelig!

Jeg begynte å bruke denne kremen i mai, da den aktive solen begynte. For første gang på mange år kom ikke aldersflekkene mine ut. Hvert år vevet et pigmentflekk over leppen min, som en bart, men i år er det ikke. Det er ingen toneffekt, du må pulverisere den fordi at det er glans. Jeg bruker det hele tiden før jeg drar ut i solen.

Hallo. Jeg har et spørsmål om produktet. er det mulig å kjøpe et utvalg av dette produktet?

Hallo! Dessverre ga produsenten ikke prøver av dette produktet.

Takk til jentekureren, alltid i tide og leverer raskt ordrer, høflige og hyggelige. Jeg likte absolutt kremen, tonen er naturlig beige, litt lys på huden min, belegget er som et lett toningslør. Det absorberes godt, du må gi deg tid til å absorbere. Jeg mørkner den med rødme og alt er bra! Huden min er utsatt for fet innhold, men jeg understreker igjen at på grunn av UV-filteret ble det absorbert og det er ingen film. Anbefale.

Jeg har tørr hud, kremen passer perfekt.

Utmerket krem.Det er ingen hvit maske i ansiktet, som det er tilfelle med solkremer med sterk beskyttelse, og det er ingen tykk toneffekt. Kremen er ikke synlig i ansiktet!

Det er bra at jeg brukte prøvene på denne kremen. Det ville ikke være noen grense for min indignasjon hvis jeg kjøpte en full pakke)))

Alle disse gratis anmeldelsene er skrevet av fans av merkevarer eller as.

- dristige, glitrer
- absorbert i lang tid
- sammensetning - kjemisk tabell)))

Hvorfor kjøpe "DETTE" hvis du kan ta den beste analogen og til og med flere ganger billigere.

  • alle svar (3) ⌄
  • skjul ⌄

Viktoria, kan du skrive hva?

Vіktorіє, navn analoger, vær væsel, duuuuu allerede nødvendig. DYAKU

Alla. Kiev, det er en kul La-Roche-krem, men den er dyrere. Men verdt det!

Jeg vil legge igjen min anmeldelse her. Alle BIODERM solkremer fungerer perfekt, hvis du følger instruksjonene - bruk hver 2-3-4 timer, pluss at du må velge etter hudtype!
For kombinert og fet hud - en egen serie med mattende effekt

Jeg tok det ikke med Makeup, men jeg vil legge igjen en anmeldelse. Kremen er mer egnet for tørr hud. Etterlater en fettete glans på en halv time. Jeg har kombinasjonshud, så ansiktet mitt var veldig skinnende. Selv om alle Sanskrins med høy SPF smører ansiktet. I tillegg er det en gjennomsiktig toningseffekt, lysdekning og til og med hudfarge.

Jeg likte virkelig

Jeg kan ikke gi en klar positiv vurdering av kremen.
Med hovedoppgaven, solkrem - han ser ut til å takle: det eksisterende aldersfeltet utvikler seg ikke, nye dukker ikke opp aktivt, men fregner dukket fortsatt opp til sommeren.
Men generelt er ikke kremen behagelig for meg - for kombinasjonshuden min, som er utsatt for tørrhet, er den veldig fet, absorberes lenge og skinner aktivt - selv om huden min vanligvis absorberer fet konsistens.
Den oppgitte toningen for meg, personlig, fungerer ikke - om sommeren blir huden min rød og den overlapper ikke noe i det hele tatt, selv om jeg håpet på en "2 i ett" -effekt.
Og også passerende observasjoner, "kremens underlighet" - hvis du plutselig berører slimhinnen i øynene med hånden du påførte kremen med, baker den skummel, til tårer og i lang tid.
Og hvis du plutselig slikker leppene dine, som fikk kremen - først salt i munnen, så bitter og også ganske lenge - begynte jeg til og med å bekymre meg for tilstanden til leveren min. ) Dette er historien min med Bioderma Photoderm.

Kremen er ganske tett og fet tekstur, jeg kan ikke si at den om sommeren er ideell for kombinasjonshud. Men hvis du ikke er redd for en subtil glød, så gir dette produktet den. Ikke en fettete svett glans, men en velstelt sunn glød. Likevel ser det ut til at det fortsatt er tungt og er mer egnet for tørr og normal hud enn for fet og kombinasjon. Den fukter perfekt, tørker ikke sensitive områder. Når det gjelder "alternativet" tonet, er det praktisk talt fraværende. Generelt ser ansiktet friskt og uthvilt ut. Litt bronzer - og din daglige sommermakeup er klar. Det virket for meg (test på håndleddet) at Bioderma med faktoren 100 (tonet) er lettere og matt, og jevner ut tonen tydeligere. Generelt er jeg fornøyd med kremen og anbefaler å prøve den, men i fremtiden vil jeg se etter andre alternativer.

Denne serien ble anbefalt av en hudlege, da huden min begynte å reagere mot solen - stygge røde flekker dukket opp. Jeg forstod egentlig ikke og forventet ikke at det var et fundament og til og med var opprørt i starten. Men tonen er helt usynlig, den delikate strukturen, huden ser ut til å skinne, og viktigst av alt - jeg er ikke redd for solen! Jeg likte kremen veldig godt. Jeg bruker den sammen med micellar vann fra samme selskap. Tusen takk for rask levering.

Takk for den gode jobben og for stede, veldig hyggelig!

Bioderma solkrem SPF 50 anmeldelser

Avene - solbeskyttelse for den mest følsomme huden

Anthelios - nr. 1 i Russland på anbefaling av hudleger

100% naturlige kosttilskudd premium SOLGAR

Now Foods - Kosttilskudd og vitaminer!

Møt det unike Intense Whitening Kit!

Ergonomi og bærekraft med RADIUS tannbørster

Sikker og effektiv pleie for deg og babyen din

Uriage - ta vare på den delikate huden til babyer og babyer

Revitaliserende ansikts- og kroppsbehandlinger med Gezatone-enheter

Aravia Professional - Spa-depilering, parafinbehandling, kroppspleie

Avene DermAbsolu - Grunnleggende pleie for moden sensitiv hud.

Batiste - tørr sjampo nr. 1 i Europa

Bioderma Hydrabio Perfector - beskyttelse og utstråling av huden din

Vinopure er en enkel og effektiv løsning for å eliminere hudfeil.

CeraVe - Innovasjon for å styrke hudens beskyttende barriere!

Dristig design og sinnsykt hyggelig SPA-pleie hjemme

Øyevippeforsterker - Lange, voluminøse, tykke øyevipper!

Elancyl Slim Design - glattere, fastere og fastere hud

Filorga - formler inspirert av estetiske medisinbehandlinger

Guam - Naturlig italiensk kosmetikk basert på alger

GiGi - en kombinasjon av naturlige ingredienser og produkter med høy bioteknologi

Koreansk kosmetikk for ansikts- og kroppspleie

Ledende laboratorium for profesjonell kosmetikk i Israel

Si hei til dine nye hjelpere - revolusjonerende spiralarmbånd

Isdin er merkevare nummer 1 i Spania! Innovativ solbeskyttelse

Johnny's Chop Shop - en stilig linje med kosmetikk for gutter som vil se bra ut!

Prøv japanske tekstilmasker av høyeste kvalitet

Planteenergi for skjønnhetshår

La Roche-Posay - dermatologisk anbefaling for sensitiv hud nr. 1!

Loreal Professional - Source Essentielle kilde til naturlig hår skjønnhet

Mustela - trygg og effektiv pleie for deg og babyen din
06.10.2017

Matrise - Keep me Vivivd - bevaring av farger i lyse nyanser

Nature's Bounty - Kosttilskudd for å støtte din helse og skjønnhet

Orthomol - tyske vitaminer for helsen din!

O.P.I - verdensledende innen profesjonell neglepleie!

Foto - naturens kraft for håret ditt!

Balsam for tørre, sprukne og irriterte lepper og hud

Royer - naturlig kosmetikk med 100% organisk snegleslim!

Klinisk effektive medisinsk kosmetikk som er en effektiv erstatning for kirurgi

Hudkode - Kode for sunn, vakker hud

Pålitelige hudpleieprodukter for dermokosmetologi for nyfødte, barn og voksne

Dr. Knute - 212 Bristled Pleasure!

Uriage - Age Protect - korreksjon og utstråling av rynker

Uriage - Hyseac - Din ideelle behandling for problemhud
01.11.2017

Oppstrammende handling mot tegn på aldring

Weleda Moisturizing Lip Balms vil omslutte leppene dine i en naturlig skjønnhet!

CORA - en kombinasjon av naturlige ingredienser med den nyeste høyteknologien

  1. Anmeldelser
ANMELDELSER
HUDSUNDHETSSENTER
Vurderinger om Cream SPF 50 Photoderm AR med tonaleffekt 30 ml (Bioderma, Photoderm)
  • 1
  • 2
  • 3
  • "

Irina Orenburg | 30.03.2018 |

Cream SPF 50 Photoderm AR med tonaleffekt 30 ml (Bioderma, Photoderm)

Konklusjoner: Jeg bruker denne kremen på anbefaling av en kosmetolog. Jeg tror kremen er effektiv, dårligere i følelsen når den brukes på produktene av dette merket uten solbeskyttelse. men resultatet - beskyttelse mot skadelige effekter er verdt det. Jeg vil fortsette å bruke dette verktøyet. tonaleffekten er knapt merkbar, noe som er et stort pluss for meg personlig.

Skvortsova Olga Moskva | 21.08.2017 |

Konklusjoner: Jeg brukte en sonde til sjøs på brente områder av ansiktet og kroppen. Kremen maskerer rødhet godt med minimal påføring, beskytter perfekt mot solen, beroliger og gir fuktighet til tørr hud. I løpet av noen få dager med påføring var det mulig å unngå ytterligere forverring på steder med solbrenthet, og det viste seg å utjevne brunfargen. Skyggen smelter nesten sammen med garvet lys hud. Kanskje jeg vil kjøpe full størrelse til neste sommer, selv om det selvfølgelig er bedre å ikke brenne i det hele tatt.

krutnat Orenburg | 02.07.2017 |

Konklusjoner: Jeg kjøpte Bioderma pnotoderm AR50 + på grunn av behovet for høy beskyttelse hver dag, huden med pigmentering er kombinert norm / fet. Den tonale effekten er ganske ubetydelig, kremen med en løs konsistens påføres lett, jeg har en lett fet glans på huden min, lukten er behagelig. Jeg påførte den en gang om dagen, kanskje det var derfor flekkene mørknet utover sommeren.

Voytyuk Nadezhda Volzhsky | 28.06.2017 |

Konklusjoner: Fra tidlig vår til høstregn bruker jeg Sanskrins. Om sommeren er tonisk effekt Sanskrin ekstremt nyttig. Imidlertid, i denne kremen, er effekten av fargejustering minimal, men fet glans er i all sin prakt, for jenter med fet hud er det ikke det beste alternativet..
Det lukter, men ikke for påtrengende, og ikke ekkelt Sanskrin, som en billig nivea.
Takler direkte plikter med solbeskyttelse.

Moshenskaya Alena Tver | 17.06.2017 |

Konklusjoner: Denne kremen ble anbefalt av en skjønnhetspleier å beskytte meg mot solen med rosacea. Min hudtype - kombinasjonskremen var perfekt! Lett og delikat, luktfri. Jeg likte at etter påføring merkes en liten toneeffekt, huden lyser litt, men det er ingen følelse av fet og film. Og det som er viktigst for rosaceahud - det er ingen alkohol i kremen. Det beskytter perfekt mot solen, det er ingen nye aldersflekker, ansiktshuden blir ikke rød. Anbefale!

Satpayeva Gulzhana Orenburg | 26.03.2017 |

Konklusjoner: En tonet solkrem gjør jobben sin bra! Beskytter mot solen for 5+ Etterlater ingen hvite merker, noe som jevner ut hudfargen. Ansiktet skinner hvis du bruker for mye krem. Men etter å ha tilpasset seg er det mulig å unngå dette lille minus) Når det påføres kremen med mineralpulver, ser ansiktet veldig friskt ut)

K Tatyana Moskva | 02.03.2017 |

Konklusjoner: Jeg fikk en miniatyr takket være farmakosmetikk. Et ganske meningsløst middel, etter min mening: det gjorde ikke hudtonen jevn, det var ikke helt absorbert. Av fordelene med spf er kraftig, men er det nødvendig til en slik pris?

Nikolaeva Elena 17.02.2017 |

Konklusjoner: Jeg likte kremen. Lett å spre, etterlater ikke striper. Egnet for veldig lys hud, selv om vinteren bare litt mørkere enn nakken. og ikke gul. Dessverre er det en fet glans - du må tørke den med en serviett. Tørr hud

Natalia St. Petersburg | 09.02.2016 |

Effektivitetspoeng 4

Kremen er rik, men ikke fet, den passer godt på normal hud, for veldig lett hud gikk tonen bra. Selvfølgelig føles denne kremen på huden som et hvilket som helst produkt med høy solbeskyttelsesfaktor, men det er ingen hvite striper og kremen tørker ikke ut huden.

Tekstur klasse 5

Beige krem, rik.

Økonomi / forbruk 5

Forbruket er ikke stort, røret vil vare i 1-2 sesonger i et temperert klima.

Konklusjoner: En god solkrem for ansiktet. Denne kremen er generelt det eneste produktet med en høy beskyttelsesfaktor som jeg i prinsippet kunne bruke for lys normal hud med rødhet og rosacea..

Oksana Amelina Tambov | 01.09.2016 |

Effektivitetspoeng 5

Som eier av lett tørr hud, vil jeg si - en krem ​​for meg! Det er ikke tonalt i vanlig forstand av ordet, men med effekten - det oppdaterer hudfargen, det skjuler ikke sterke feil. Men det burde det ikke. Sparer fra utseendet til new age flekker med et smell

Tekstur klasse 5

For huden min - absolutt ikke fettete, absorberer godt

Økonomi / forbruk score 4

Siden huden min er tørr, spiser kremen litt opp. Men når du bruker en grunning, er situasjonen litt bedre..

Konklusjoner: Fullstendig rettferdiggjør sine midler og oppfyller sin funksjon

Ulanova Elena 09/01/2016 |

Effektivitetspoeng 5

Jeg brukte denne kremen etter peeling. Det hadde ingen negativ effekt på reaktiv sensitiv hud. Heller ikke solen skadet huden. Den tonale effekten gledet meg fordi lov til å se anstendig ut i perioden med å forlate tonale midler

Tekstur klasse 5

Økonomi / forbruk 5

Konklusjoner: God solbeskyttelse. Jevner ut tonen, men for veldig lys hud vil den være mørk. Jeg vil ikke anbefale det for hver dag, fordi Jeg tror det blir vanskelig, spesielt om sommeren

Mikhienko Anna Isyangulovo | 08/10/2016 |

Effektivitetspoeng 5

Jeg bestilte denne kremen for første gang, jeg var veldig fornøyd med egenskapene. I varmen er det ingen følelse av klebrighet og glans i ansiktet.

Tekstur klasse 5

Lett tekstur, egnet selv for fet hud

Økonomi / forbruk 5

Jeg har brukt kremen i omtrent en måned, og jeg tror det vil være nok i en måned til..

Konklusjoner: Ideell for varme somre, 100% beskyttelse mot brenning.

Bioderma solkrem for ansikt SPF 50: solmiddel Bioderma Photoderm Max SPF 50 for barn og ansikt

Huden i ansiktet utsettes for sollys hver dag. Solbeskyttelse er nødvendig for å holde henne ung så lenge som mulig..
Den franske kosmetikken Bioderma tilbyr en løsning som beskyttelse og pleie for ansiktshuden i Photoderm-linjen. Hun takler ikke bare solen, men også andre epidermale problemer og dermatologiske sykdommer. Siden 1978 har selskapet uavhengig utviklet og produsert kosmetiske linjer med individuelle sammensetninger, som er en unik utvikling. Derfor anbefaler de fleste hudleger fra hele verden sine pasienter Bioderma kosmetikk.

Det patenterte Cellular BIOprotection * -komplekset med UVA, UVB-filtre gir dermis et bredt spekter av beskyttelse på mobilnivå. Samtidig opprettholder de biologiske strukturene i epidermis, ansvarlig for immunitet, og styrker de naturlige systemene for selvforsvar av celler.

Takket være stoffene som inngår i Photoderm-linjen, som Ectoin og Mannitol, kan du unngå pigmentering, nye rynker, tynning, samt gjenopprette fuktighetsbalansen i huden - noe som gjør den glatt, myk og elastisk. Et beskyttende skall dannes som takler beskyttelse mot vind, kulde, støv, mikrober.

Ansiktshudbeskyttelse

For tørr og normal ansiktshud - Photoderm MAX Cream SPF 50+

Anbefales for ultrahøy ansiktsbeskyttelse: med lett hud med fregner, samt med ekstrem isolasjon (høye fjell, aktiv sol) og intoleranse mot sollys av hvilken som helst intensitet. Den har en behagelig tekstur og absorberes raskt uten å etterlate følelsen av en fet maske i ansiktet. Fukter og nærer på dermisnivået, gjenoppretter vannbalansen, eliminerer tørrhet, stramming. Gir en naturlig glød i ansiktet. Du kan også prøve Loreal SPF 50 solkrem for pleie.

Du kan finne ut mer om Avon solkrem her.

På grunn av ektoinens virkning er dermis og epidermis i et beskyttende skall. Det takler ikke bare UV-stråler, men også med eksterne negative faktorer, forhindrer produksjonen av solallergimeglere.

For alle typer dyschromias - Photoderm MAX Foundation SPF 50+

Det anbefales å beskytte ansiktshuden i tilfelle misfarging av huden: hyperpigmentering, vitiligo, depigmentering. Beskytter perfekt mot aggressiv sol: høyland, tropene.

På grunn av Cellular BIOprotection * -komplekset reduseres fuktighetstap ved hud, naturlige beskyttelsesfunksjoner på dermisnivå gjenopprettes.

Kremens lette tekstur absorberes perfekt uten å etterlate en fet glans. Duftfri. Vanntett og allergivennlig. Bidrar ikke til utseendet til komedoner.

Prøv solkremene som presenteres i denne artikkelen.

Fotoderm AKN Matting emulsjon SPF 40

Anbefales for fet og problemhud som er utsatt for kviser og kviser, så vel som i tropene og fjellene. Takket være sammensetningen av Complex Fluidactive * normaliserer den talg, og eliminerer fett glans og utslett. Overflaten på ansiktet får en matt, ensartet farge.

Fotostabil og vanntett. Inneholder en allergivenlig duft. Forhindrer tilstopping av porer og infeksjon på grunn av hudens beskyttende funksjoner, som aktiveres etter bruk. Beskytter mot skadelige effekter av varme, kulde, vind. Libriderm solkrem har litt mindre beskyttelse.

For sensitiv hud - Photoderm AR krem ​​SPF 50+

Anbefales for dermatologiske problemer som rosacea, rosacea-lignende dermatitt, samt for utvidede kapillærer og tynn ansiktshud. Takket være toningseffekten skjuler den mangler: jevner ut hudfarge, noe som gjør huden jevnere.

En elastisk beskyttende film som dannes etter absorpsjon av produktet reduserer hudreaktiviteten, forhindrer tilstopping av porer og ytre infeksjon.

Ikke-komedogen, ingen dufter. Kremens struktur sikrer individuell toleranse. Like kraftig beskyttelse er La Roche Pose solkrem.

For blandet og fet hud - Photoderm MAX Emulsion SPF 50+

Anbefales for beskyttelse mot aggressiv sol. For veldig lett hud med fregner (I og II-fototyper), samt intolerant mot solstråling. Gir en matt, jevn hudfarge.

Krem med en vanntett allergivenlig formel. Beskyttende funksjoner, forhindrer konsekvensene av negative miljøfaktorer. Den delikate konsistensen tar vare på huden og etterlater en følelse av letthet og komfort. Etter påføring av kremen er hudfargen jevnere, og huden er matt og glatt. Kan brukes selv for overfølsomhet. Bidrar ikke til utseendet til komedoner.

Du kan lære mer om Natura Siberica solkrem her.

Beskyttelse for barn

Sun Milk Bioderma Photoderm Kid 50+

Kremens maksimale beskyttelse hjelper til med å takle selv den mest intense UVA-strålingen. Det unike Cellular BIOprotection * -komplekset beskytter dermis mot brannskader og miljøaggresjon. Tekstur av kremen har en blå fargetone, som hjelper til med å påføre kremen jevnt på alle områder, etter påføring blir den gjennomsiktig, etterlater ikke hvite striper.

Alle funksjonene til bark solkrem finnes i artikkelen.

Det tolereres perfekt, gjør ikke følelsen i ansiktet tyngre, vanntett, fotostabil. Duftfri.

Bioderma Photoderm Mineralskjerm SPF50+

Anbefales for alle typer og passer for babyer fra seks måneder. Maksimal lysbeskyttelse for allergisk og overfølsom hud. Beskytter mot intens soleksponering, for eksempel ekvatorialsolen eller i fjellet. Den har en 100% mineralstruktur, som lett absorberes uten å etterlate en fettete maske og en klebrig følelse. Allergivennlig og duftfri. Alternativt kan du prøve Floralis SPF 50.

Kan brukes som base for daglig sminke om sommeren. Det beskytter ikke bare huden mot solstråler og negative miljøfaktorer, men tynger heller ikke følelsen i ansiktet. Takket være det regenerative arbeidet til dermis ved hjelp av et aktivt kompleks, holdes sminke fastere uten å bli utsatt for talgkjertlene.

Påføringsmåte:

Før soling, påfør på et tørt underlag i et jevnt lag til det er helt absorbert. Forny applikasjonen etter kontakt med vann og fysisk anstrengelse.

Det er verdt å kjenne til funksjonene til Faberlik solkrem ved hjelp av lenken.

Video

Denne videoen gir en oversikt over de beste solkremene.

konklusjoner

  1. Kremer fra Photoderm-linjen er egnet for den mest krevende huden, tilfredsstiller dens behov, og takler beskyttelse på mobilnivå. Beskytt mot den mest aggressive solen og ytre faktorer.
  2. De beskytter ikke bare, men gjenoppretter også fuktbalansen, noe som gjør overhuden mer elastisk og elastisk. De gjenoppretter dermis naturlige funksjon, eliminerer dermatologiske problemer. Anbefalt for å bekjempe for tidlig aldring. For tørr hud er det bedre å påføre en fuktighetskrem med SPF-beskyttelse.
  3. På grunn av den unike formuleringen av komposisjonene har kremen en lett delikat struktur. Det gjør at du raskt kan absorbere uten å etterlate en følelse av ubehag og fet glans. Utmerket toleranse.
  4. Alle kremer er egnet for allergisk hud.
  5. Den vanntette og fotostabile strukturen gir langvarige beskyttelsesfunksjoner, selv etter kontakt med vann. Likevel anbefaler produsenten å oppdatere påføringen av kremen etter bading..

Se våre daglige valg av de beste skjønnhetsproduktene

Ansikts SPF50 med toningeffekt: hvilken er bedre?

En hverdagslig urbane solkrem med toneffekt? Gi to! Vi sjekker dem i aksjon.

Jeg er en kjent fan av solbeskyttelse med jevne mellomrom. Jeg foretrekker fond med den høyeste faktoren. Jeg har bare en hud, det er mer enn nok pigmentering på den, og forskjellen på flere prosent beskyttelse mellom SPF30 og SPF50 virker for meg grunnleggende.

For ikke bare å beskytte deg mot solen, men samtidig for å jevne ut hudfargen din, kan du bruke produkter med SPF og pigmenter i sammensetningen. I dag tester vi sju slike "hybrider" i aksjon..

Jeg minner deg om mine første data: kombinasjonshud, utsatt for fet, med kviser, pigmentering, porøs, følsom.

Ultra-regenererende krem ​​"Mineralbeskyttelse" SPF50 Ultra UV Protective Daily Shield SPF50 + Mineral Defense, Ultremedisiner

Løfte: 100% mineral solkrem med nyskapende 'Embed Tone' teknologi som tilpasser seg hudfarge. Flott for sensitiv hud. Filtre: sinkoksid og titandioksid. Den inneholder også: sheasmør, hyaluronsyre, vitamin E.

Julia: “Min favoritt siden i fjor, da han nettopp kom ut, dro jeg med ham til Korfu, og takket være ham holdt jeg ansiktet mitt nesten hvitt, mens kroppen min var mer solbrun enn noen gang. En veldig spesifikk ting - den er hvit i tekstur, men med mikropartikler. Tekstur på grunn av mineralfiltre er klassisk "gummi", men heller plast - den løses opp i ansiktet og absorberes raskt. Det gir ikke en merkbar farge - det er en lys, lys nyanse og utjevning av huden, litt matt. For stranden er det etter min mening nok, men for byen vil jeg ha noe lettere og mer pigmentert.

Husk også to ting: den er litt klissete, så du må enten vente før du bruker sminke eller gjøre en innsats for å blande den. Og også dette verktøyet må vaskes av veldig bra. Det er praktisk talt vanntett - jeg badet aktivt med det, og kremen ble liggende i ansiktet mitt og følte meg under fingrene. Så det er viktig - aktiv rensing, masker og peeling vil ikke forstyrre ".

Sammensetning: Aktive ingredienser: Sinkoksid 25% vekt / vekt, titandioksid 4,28% vekt / vekt.

Solkremvæske med 100% mineralfiltre Mineral Radiance UV Defense SPF50 High Protection Universal Tint, Hudpleie

Løfte: egnet for alle hudtyper, inkludert følsom og kviserutsatt; kan brukes etter invasive prosedyrer (lasere, injeksjoner, peeling). Den inneholder titandioksid som hovedfilter, i tillegg til planktonekstrakt, saltlake reker, fargede mineralpigmenter. Produktet er vanntett, ikke-komedogent. Rist godt før bruk.

Yulia: “Ideologisk - en bror til Ultremedisiner: begge er helt på mineralfiltre og ble opprettet for bruk etter kosmetiske prosedyrer. Men teksturen er en helt annen historie: Hudpleievarer er flytende som vann, tonet, sprer seg over ansiktet, absorberes veldig raskt, lett. Den sprer seg forresten ikke bare over ansiktet - den kan også lekke fra krukken, nesen er alt i produktet, vær forsiktig. Graden av maskering gir lys, toneutjevning er liten. Og personlig, etter en tid, dukket det opp en glans som måtte dempes med servietter.

Hvis du har normal eller tørr hud, er forvirret med mineralfiltre og vil ha en lett tekstur for hver dag, vil dette produktet gjøre. For øvrig ga den god beskyttelse - jeg brukte den på Zanzibar i sommer, den ble sjekket. Men jeg er fortsatt en fan av det klassiske Ultra Facial SPF50 Defense ".

Sammensetning: Aqua / Water, Titanium Dioxide [Nano] / Titanium Dioxide, Isododecane, Dimethicone, Undecane, C12-15 Alkyl Benzoate, Styrene / Acrylates Copolymer, Caprylyl Methucone, Nylon-12, Butyloctyl Salicylate, Phenethyl, Benzoate, Tridecane Silika [Nano] / Silika, Trietylheksanoin, Isohexadecane, Dicaprylil Ether, Talk, Dimethicone / Peg-10/15 Crosspolymer, Aluminium Hydroxide, Stearic Acid, Pentylene Glycol, PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, CI 7799 CI 7799 Oksider, Aluminiumstearat, Fenoksyetanol, PEG-8 Laurat, Magnesiumsulfat, Caprylyglycol, Alumina, Polyhydroksystearinsyre, Disteardimonium Hectorite, Diethilhexyl Syringyledenemalonate, Tocopherol, Propylen Carbonate, Actemia, Extract, Benzoate17, Propylene Carbonate, Extemia 1.

Beskyttende krem ​​med toningeffekt UV Protective Cream Tinted SPF 50+ PA ++++, Cle de Peau

Løfte: Et svært effektivt fundament designet for å beskytte huden mot solen. Fukter, gjenoppretter, skaper en naturlig nyanse, maskerer rynker. Lett kremaktig tekstur. Tilgjengelig i fire nyanser - rosa, elfenben, oker, mørk. Filtre sammensatt av kjemiske og fysiske.

Yulia: “Min viktigste oppdagelse sommeren 2017 er en solkrem for ansiktet med SPF50 (fantastisk!) Fra samme linje, men uten pigment. Men først likte jeg ikke denne fargede versjonen - på en eller annen måte fikk den ikke venner med huden min hverken før ferie eller på ferie - den rullet ned. Det viste seg å være trengt gjennom etter ferien - ansiktet kom tilbake til normal tilstand, jeg ønsket ikke engang å bruke fundamentet. Og så viste Cle de Peau seg plutselig godt - han la seg jevnt, ga en god nivellering av tonen (han er normalt pigmentert), oppførte seg normalt om dagen. Jeg la bare til litt concealer under øynene og på nesens vinger - det var nok. ".

Pris: 4600 gni. i 30 ml.

Sammensetning: VANN (AQUA / EAU) · butylenglykol · isoheksadekan · diisopropylsebacat · octocrylene · DIMETHICONE · ALKOHOL Denat · GLYCERIN · TRIETHYLHEXANOIN · cetyl etylheksanoat · titandioksid (nano) · Titandioksid (CI 77891) · isopropylmyristat · POLYMETHYLSILSESQUIOXANE ·. DIMETHICONE / VINYL DIMETHICONE-polymer · polymetylmetakrylat · LAURYL PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE · BUTYL metoksydibenzoylmetan · Disteardimonium hekto · PEG / PPG-14/7 DIMETYLETER · HYDROGENATED polydecen · jernoksider (CI 77492) · cetyl PEG / PPG-10/1 DIMETHICONE · sorbitan SESQUIISOSTEARATE · dekstrin palmitat · trehalose · BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL metoksvfenvl triazin · DIETYLAMINO hydroxybenzoyl heksyl-benzoat · jernoksider (CI 77491) · hydratisert silisiumdioksyd · fenoksyetanol · SILICA DIMETYL SILYLATE · TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE · TRISODIUM EDTA · aluminiumhydroksyd · polysilikon-2-alkohol- ・ TOKOFERYLACETAT ・ DUFT (PARFUM) ・ TOKOFEROL ・ DISTEARYLDIMONIUM KLORID ・ BHT ・ POLYKVATERNIUM-51 ・ JERNOKSIDER (CI 77499) ・ LIMONENE ・ NATRIUMMETABISFULFIT IUM GLYCYRHIZATE · NATRIUMETSETYLERT HYALURONAT · SAXIFRAGA SARMENTOSA EKTRAKT · LINALOOL · HEXYL CINNAMAL · CITRONELLOL · ALFA-ISOMETYL IONON · MICA · GINKGO BILOBA SILTRANS ETHYL ASCORBIC ACID ・ SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT ・ UNCARIA GAMBIR EXTRACT ・ HIBISCUS SABDARIFFA BLOMSTER EXTRACT ・ GARCINIA MANGOSTANA BARK EXTRACT (GARCINIA MANGOSTANA HARCINIA MANGOSTAN

Solkrem Ultra Light Daily UV Defense SPF50 PA +++ Mineral solkrem Lettformel for sensitiv og kviserutsatt hud, Universal Sheer Tint, Kiehl's


Løfte: En væske med mineralsk solkrem som passer til sensitiv og kviserutsatt hud. Lett tekstur, toning og matt effekt. Den inneholder også vitamin E.

Yulia: “Og her har vi en interessant historie. Produktet virket umiddelbart identisk med Skinceuticals - den samme væsken, bortsett fra at Skinceuticals er litt tettere. Og wow - de har nesten identisk sammensetning, med 98%. Videre har de til og med identiske krukker, den ene grå, den andre hvite, to blide gjess. La meg minne deg på at begge merkene tilhører L'Oreal-konsernet, så denne etterligningen er forståelig (før det møtte jeg en lignende identitet på MAC og Smashbox øyelokkbaser). Men det overrasker fortsatt -).

Kiehl’s er en sterk middling, det er ingen klager på den - den letteste teksturen, den lyseste nyansen og den minste nivelleringen av tonen. Det gir også litt glans på huden, men tålelig. (Generelt ser det ut til at Kiehl og Skinceuticals er tonet i større grad for å skjule titandioksidens hvithet) ".

Ingredienser: Aqua / Water, Titanium Dioxide [Nano] / Titanium Dioxide, Isododecane, Dimethicone, C12-15 Alkyl Benzoate, Undecane, Styrene / Acrylates Copolymer, Caprylyl Methicone, Nylon-12, Butyloctyl Salicylate, Phenethyl Benzoate, Dicaprylyica [ Nano] / Silica, Triethylhexanoin, Isohexadecane, Tridecane, Dicaprylyl Ether, Talk, Dimethicone / PEG-10/15 Crosspolymer, Aluminium Hydroxide, Stearic Acid, Pentylene Glycol, PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, CIides 779 CI77 Aluminiumstearat, PEG-8 Laurat, fenozietanol, Magnesiumsulfat, Caprylyglycol, Alumina, Polyhydroxystearic Acid, Disteardimonium Hectorite, Tocopherol, Propylen Carbonate, Benzoic Acid, Dinatrium Stearoyl Glutamate, PEG-9. Fmla 858420 1 Kode FIL D 169738/1.

Beskyttende slør for sensitiv hud Intral Voile Protecteur Urbain Environmental Lightweight Shield SPF50, Darphin

De lover: et solkremfarget produkt, du kan til og med bruke på huden rundt øynene. Filtre er 100% mineraler. Belegget er gjennomsiktig, uten hvite merker. Den inneholder også hveteprotein for beskyttelse mot forurensning. Krever godt risting.

Yulia: “Nok et farget vann - men tettere enn andre og med en nyanse som har en klar rosa fargetone. Darphins Intral-serie er en av favorittene mine, og skjermen skuffet ikke. Komfortabel tekstur - lett, absorberes raskt, oppfører seg normalt om dagen, gir ikke overdreven glans, litt toner. Ikke forårsaket noen problemer på sensitiv hud (tette porer også) ".

Ingredienser: Vann, dimetikon, titandioksid, butyloktylsalisylat, polydietylsiloksan, C12-15 alkylbenzoat, isononylisononat, dietylheksylsuksinat, neopentylglykoldiheptanoat, metyltrimyl-dimetyl-laurimetylmetyl-metyl-9 Laureth-4, Cetyl Peg / PPG-10/1 Dimethicone, Dipentaeythrityl Tri-Polyhydroxystearate, Dimethicone, Silylate, Hydrolyzed Wheat Protein, PVP / Crosspolymer, Isostearic Acid, Caprylyl Glycol, Dimethicone Crosspolyxystearate, Polythicone -10/15 krysspolymer, dipropylenglykol, fenoksyetanol, jernoksider (CI 77491), jernoksider (CI 77492), sinkoksid (CI 77497 nano).

Foundation solkrem Photoderm MAX SPF50 + tonet krem, gylden farge, Bioderma

De lover: maksimal fotobeskyttelse. Egnet for veldig lett hud; blandet og fet; for forhold med ekstrem isolasjon (fjell, troper); for hud som ikke tåler UV-stråler. Filtre er for det meste kjemiske. Sammensetningen inneholder en proprietær ingrediens som gir cellulær biobeskyttelse (beskytter DNA i kjernen og cellemembranene fra frie radikaler). Tekstur er silkeaktig. Fotostabil, vanntett, ikke-komedogen.

Yulia: “Alt ville være bra med denne kremen (klassisk kremaktig tekstur, behagelig), om ikke for skyggen. Han, som det er skrevet, er gylden - altså "solbrun", ganske mørk og smelter ikke sammen med min hudfarge. Nå, hvis jeg var solbrun, som Yana etter Corfu, ville han passe og, tror jeg, til og med gjøre meg glad, fordi han fremdeles har åpenbare mattings- og utjevningsegenskaper, og pigmenteringen er ganske høy (det vil ikke være behov for mer tone). Vi må gi den til en dyrebar soblogger -) ".

Ingredienser: Aqua / Water, Octocrylene, Dicaprylyl Carbonate, Methylene Bis-Benxotriazolyl, Tetramethylbutylphenol [Nano], Butyl Methoxydibenzoylmethane Hydrogenated Vegetable Oil, Titanium Dioxide (CI 77891), Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenol Glyserylstearat, PEG-100-stearat, jernoksider (CI 77492), tokoferolacetat, ektoin, mannitol, xylitol, rhamnose, fruktooligosakkarider, Laminaria Ohroleuca-ekstrakt, Decy Glucoside, VPP Glucoside, VPP Glucoside, VPP Syre, dinatriumstearoylglutamat, propylenglykol, aluminiumhydroksid, kapryl / capric triglyserid, jernoksider (CI 77499), jernoksider (CI 77491), dinatrium EDTA, fenoksyetanol, klorfenesin [BI544].

Beskyttende krem ​​med SPF 50 CP Cream Cream Perfecting City Protector SPF50 PA ++++ Anti-Pollution-UV, RVB Skinlab, Diego Dalla Palma Professional RVB Skinlab

De lover: et produkt som ikke bare beskytter mot solen og jevner ut tonen, men som også forhindrer aldersrelaterte endringer og hyperpigmentering.

Julia: “Diego dalla Palma RVB SKINLAB - italiensk peptidkosmetikk. Det er både en profesjonell linje og en hjemmelinje, som selges i salonger og klinikker. Produktet er en krysning mellom solkrem og ss-krem. Og et veldig verdig kors. For det første skyggen (som minner om Erborian BB-kremer), som virkelig passer godt sammen med huden. Faktisk var CP Cream pluss en liten concealer nok for meg. For det andre er teksturen veldig behagelig og ekstra fuktighet føltes. Vel, som et resultat - utmerket oppførsel på huden om dagen - ingen klager. Italiensk kjekk mann, generelt -) ".

Ingredienser: Aqua / Water, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Titanium Dioxide, PEG-8 Dimethicone, Erhylhexyl Methoxycinnamate, Propylene Glycol, Ethylhexyl Palmitate, Siidopropyl Adipate, Glyceryl Stearate, Amycerine, Talcryl -100 Stearat, Cetylalkohol, Stearinsyre, Silika, Cera Alba (bivoks (, Simmondsia Chinesis Seed Oil (Simmondsia Chinesis (Jojoba) Oil), Helinthus Annuus Seed Oil (Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil), Butyrospermum (Parkii Seedcake) Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Seedcake Extract), tokoferolacetat, syntetisk fluorflogopitt, Jojoba-estere, fenoksyetanol, bornitrid, dimetikon, kaliumsorbat, magnesiumaluminiumsilikat, xantangummi, tetranatrium EDTA, alkohol-denat. Retinylpalmitat, dinatrium-deset-6 sulfosuccinat, Laureth-30, butylenglykol, tinnoksid, Cetylhydroxythelcellulose, CI 77891 (titandioksid), CI 7 7491 (jernoksider), CI 77492 (jernoksider), CI 77499 (jernoksider).

Hvilken krem ​​er bedre? Ingen av midlene erobret så mye at jeg fullstendig forlot tonale midler til deres fordel. Likevel gir de et nivå av kamuflasjelys eller veldig lett.

Likevel, for byen og for hver dag har jeg tre favoritter - Diego dalla Palma profesjonell krem, en fargetone fra Cle de Peau solkremlinje og en Darphin-skjerm for sensitiv hud. Fordi, som jeg forsto i rammen av testen, foretrekker jeg solbeskyttelse i form av kremer, de gir mer ekstra fuktighet og blir bedre på huden min om dagen. Med slike kan du glemme tonen noen ganger. Darphin er det mest behagelige flytende alternativet for meg..

Ultremedisin er fortsatt min favoritt, men for turer til sjøen og stranden (eller fjellene). For byen er teksturen ganske tett - her vil jeg velge kollegaen Ultra UV Protective Daily Moisturizer.

Ganske tynne Skinceuticals og Kiehl’s - det er bare ikke mitt format for produkter, jeg er fremdeles for kremete teksturer.

Fotoderm

beskyttelse mot solen

  • Beskyttelse for hele familien
  • Spesifikk beskyttelse
  • Før og etter soleksponering
  • SPF 50+
  • SPF 30

Photoderm Spray Veil SPF 50+

Et lett ansikts- og kroppsspray

Photoderm MAX spray SPF 50+

Gir maksimal lysbeskyttelse av huden og stimulerer sine egne beskyttende egenskaper til celler, behagelig tekstur

Photoderm MAX Aquafluid SPF 50+

Veldig høy lysbeskyttelsesvæske for en matt finish

Photoderm MAX melk SPF 50+

Melken gir maksimal lysbeskyttelse av huden og stimulerer sine egne beskyttende egenskaper til celler, en behagelig tekstur

Photoderm MAX Cream SPF 50+

Gir maksimal lysbeskyttelse av huden og stimulerer dens egne beskyttende egenskaper til celler

Photoderm MAX Foundation SPF 50+

Gir maksimal lysbeskyttelse av huden og stimulerer dens egne beskyttende egenskaper til celler