loader

Hoved

Furuncle

Er det realistisk å kurere demodikose - anmeldelser av de som har opplevd det på seg selv

Og legen fortalte meg at det ikke kan "kureres", at forverringer kan stoppes.

Personlig hjelper svoveltjæresalve + Lorinden S meg veldig

Del med venner

Kjendiser i trend

Eva.Ru

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen og forbedre ytelsen til nettstedet. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til problemer med nettstedet. Ved å fortsette å surfe på nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. klar

Demodecosis gjennomgår hvem som kom seg

I denne delen av nettstedet publiserer vi ekte historier om mennesker som kjempet med en eller annen suksess med demodikose, og fikk en positiv eller negativ opplevelse. Hvis du har noe å dele, eller hvis du har gjort noen observasjoner angående Demodex-problemet, kan du fortelle oss din egen historie, så legger vi den ut her sammen med resten..

Bilder før og etter behandling

Kan demodikose helbredes? Ja. Nå vet jeg det helt sikkert!

Det er skrevet mye om behandling av demodikose, alle foreskriver sin egen behandling, som til slutt ikke fører til noe. Jeg vil fortelle deg hvordan jeg kurerte demodikose i meg selv, jeg tror at denne behandlingen vil hjelpe alle andre..

Da jeg fikk kviser i ungdommen min, ødela det selvtilliten min. Jeg lette etter hvordan å kurere demodikose på forumet til ekte mennesker som selv ble kurert av et flått. Og så fant jeg det eneste middelet som til slutt ryddet ansiktet mitt fullstendig. Nå vil jeg hjelpe andre mennesker, gi min mening om komplekset fra demodikose og vise at det er håp!

Bilder før og etter behandling

Vi må ikke kjempe med symptomer, men med demodexmidd!

Jeg har hatt problemer med huden min lenge. Da hudlege fortalte meg at jeg hadde rosacea, måtte jeg ta antibiotika tetracyklin i flere år for å kontrollere symptomene mine. Jeg hatet ham fordi jeg hadde mageproblemer, kronisk trøske. Etter å ha gått dypere inn i problemet bestemte jeg meg for å finne ut årsaken til rosacea, sendte en analyse til Demodex-midd på ansiktet mitt i Invitro, og det viste seg at jeg har det! Og jeg innså at rosacea bare er et symptom på demodikose i ansiktet!

Før og etter behandling

Demodex ansiktsmidd på haken: det var tilfelle

Jeg ble først diagnostisert med Demodex ansiktsmidd i en alder av 35 år. Jeg hadde en veldig vanskelig sak, spesielt sterkt rasende demodikose på haken.

Svovelpulver for demodikose

Min mening om virkningen av svovelsalve med demodikose

Anmeldelser av svovelsalve med demodikose sier at det er nyttig. Men i dette tilfellet blandes svovel med kjemikalier, dessuten tørker den ytre svovelsalven fra Demodex huden og fremkaller irritasjon. Jeg tror at svovel med demodex subkutan midd er mer nyttig å ta oralt!

Årsaken til demodikose i nesen

En uventet årsak til Demodex

Etter å ha gått gjennom mange tester og analyser, ser det ut til at jeg først nå har begynt å forstå hva som forårsaket demodikose i mitt spesielle tilfelle. Sykdommen har utviklet seg aktivt hos meg de siste 2-3 årene. Jeg er 47 år og er veldig forvirret over tilstanden til huden min. Min anmeldelse av Metrogyl gel fra demodikose, som mange andre medikamenter, er dessverre ikke oppmuntrende.

Bilder før og etter behandling

Hvordan bli kvitt Demodex uten å falle for annonser

Som noen som aldri har blitt brent mens du kjøpte annonserte "fenomenale" produkter for å bli kvitt Demodex for alltid, og som noen som ikke ombestemmer meg, føler jeg meg tvunget til å skrive denne anmeldelsen om Demodex. Min mann hadde en forferdelig demodektisk skabb i ansiktet. For å bli kvitt demodex subkutan midd, prøvde vi mange ting, i henhold til denne ordningen...

Bilder før og etter behandling

Min erfaring med å bruke metronidazol tabletter for demodikose

Etter å ha avgitt en uforsonlig dom - "Demodex", skrev legen meg en resept og behandling for demodekose med metronidazol og svovelsalve. Som jeg leste senere i anmeldelser om trichopolum fra demodicosis (dette er en analog av stoffet, bare dyrere), er metronidazol ganske typisk og vanlig resept, tror jeg på grunn av tilgjengeligheten og billigheten. Etter å ha kjøpt flere pakker metronidazol (250 mg) med nitten arr hver, begynte jeg å ta det flittig med måltider.

Bilder før og etter behandling

Lang historie med huddemodikose behandling med en god slutt

Det hele startet i en alder av 14 år, og i en alder av 20 år ble alt veldig ille med ansiktet. På dette tidspunktet besto jeg analysen for demodex, gjennomgikk en ultralyd av galleblæren, livmoren osv.; hormontest, fiberoptisk gastroduodenoskopi. Av alt dette lærte jeg at jeg ikke har problemer med hormoner, med livmoren, fordøyelsessystemet er i orden, men Demodex ble bekreftet. Som en behandling for demodikose i ansiktet, brukte jeg svovel internt og eksternt, men ble snart skuffet. Min anmeldelse av Yam-salven for demodikose er også negativ, bare huden brant. Jeg begynte å bruke p-piller Diane-35 fortløpende, som var i stand til å forbedre symptomene, men ikke helt, men dette passet meg mer eller mindre. Jeg forsto at behandlingen av demodex i ansiktshuden ikke er over, og dette er bare en midlertidig løsning.

Før og etter behandling

Legemidler mot demodikose: testet på meg selv

En liste over medisiner for behandling av demodex og kviser, som jeg har testet med varierende grad av suksess på meg selv:

  • Azelainsyre (Skinoren gel, krem) - ineffektiv. Det er irriterende og hjelper ikke helt. I likhet med dette er min anmeldelse av Rosamet fra demodikose. Dette legemidlet brukes sammen med sammensetningen av erytromycin + sinkacetat (i henhold til resept fra en hudlege).
  • Erytromycin + sinkacetat (Zinerit Lotion). Det gjør det bare verre, det kan neppe kalles et egnet legemiddel for behandling av demodikose.
Les mer >>

Før og etter behandling

Objektiv gjennomgang av demodikose og behandling hos mennesker

Demodekose fulgte meg stille i 10 år av livet mitt, og for første gang i disse årene så jeg i speilet en person med et helt sunt ansikt, og jeg kan gi positive tilbakemeldinger på behandlingen av demodikose i ansiktshuden, på hvordan å bekjempe den... Da huden min ble angrepet av alvorlig cystisk kviser i alderen 17-18 leste jeg mange fora og nettsteder om Demodex på Internett, jeg studerte alle anmeldelser om Spregal fra Demodecosis, om Yam salve, streptocide og andre medisiner. Og etter bare seks måneder gikk jeg til legen.

Demodektisk øyelokkesykdom

Dermatologens anbefalinger om behandling av demodikose i øyelokk

Behandling av demodikose av øyelokkene hos mennesker varer 4-6 uker. Etter legens skjønn er følgende foreskrevet: eksterne preparater som inneholder svovel, ichthyol eller benzylbenzoat, 1% Permetrin eller Amitrazol, 1% Lindan, Crotamiton 10%, 1% Metronidazol. Gode ​​resultater oppnås ved bruk av salve eller gel 2% metronidazol. Nettverket har publisert gode anmeldelser om Blefarogel 2 fra demodikose.

Bilder før og etter behandling

Hvordan behandle demodikose: metodene mine

Jeg har behandlet demodikose to ganger. Første gang var vellykket, men fem år senere gjorde sykdommen seg igjen, og den tidligere brukte strategien av en eller annen grunn fungerte ikke lenger, jeg måtte prøve noe nytt. For fullstendighet beskriver jeg begge metodene for hvordan man behandler demodex-krysset.

Foto: demodicosis i århundrer

Demodekose av øyelokk er en sykdom som er vanskelig å gjenkjenne

For flere år siden opplevde jeg en sykdom med demodikose i øyelokkene (bildet til venstre vil tydelig beskrive tilstanden min på det tidspunktet for deg). Jeg hadde hatt symptomer i tre år nå, og legene klarte fortsatt ikke å fastslå den riktige diagnosen. De tilskrev det enten aldersrelatert betennelse eller til henholdsvis allergier eller konjunktivitt, og behandlingen var alt annet enn effektiv. Da jeg allerede var helt desperat, ble jeg rådet til å kontakte jernbaneklinikken i sentrum av byen. Kastet bort tid, neste dag dro jeg for å se en øyelege. Hun sa at det er mistanke om demodex øyelokk, det vil si at kantene på øyenvippene kan bebos av mikroskopiske midd. Tar flere cilia fra meg, gikk legen med dem til laboratoriet. Faktisk fant de en demodexmidd på øyelokkene. Fra dette øyeblikket begynte min frelse.

Bilder før og etter behandling

Kompleks behandling av demodex i ansiktet

Med effektiv behandling av demodektisk ansikt bør innsats, på den ene siden, være rettet mot å undertrykke demodexmiden, og på den andre siden å øke kroppens forsvar. Offisiell medisin bruker svovelbaserte salver til dette, så vel som natriumtiosulfat, benzylbenzoat og andre medisiner for å behandle demodexmidd i ansiktet. Imidlertid er anmeldelser om benzylbenzoat i demodikose for det meste negative, folk snakker om effekten av irritasjon og tynning av huden.

Alternativ behandling av demodikose

Alternativ behandling av demodikose: flere oppskrifter

Vi gjør oppmerksom på et utvalg av oppskrifter og folkemedisiner for demodikose, sendt av forskjellige lesere på nettstedet:

  1. Et populært folkemedisin for behandling av demodikose fremstilles av følgende ingredienser: 50 g vaselin, 10 g ricinusolje, 5 g salisylsyre, 4 g resorcinol. Bland alt grundig og gni salven i de flåttberørte områdene 1 gang om dagen, morgen eller kveld, kurs - 5 uker.
  2. Alternativ behandling for blant annet Demodex innebærer daglige grøtomslag med hvitløk. Skrell 5-6 fedd hvitløk, mal dem til velling, tilsett 1/2 ts solsikkeolje. Bland grundig, påfør den resulterende massen på en to-lags steril gasbind, og påfør huden. Dekk til med plast på toppen og fest med et bandasje. Fjern en komprimering med dette folkemidlet mot Demodex etter en halv time og vask huden med varmt vann og tjæresåpe, tørk forsiktig av med et håndkle.
  3. Anmeldelser av behandlingen av demodikose med streptocid viser at regelmessig påføring av pulveret på huden bidrar til å svekke manifestasjonene, men bare midlertidig oppstår snart inflammatoriske elementer med fornyet kraft. Omtaler om Streptocide fra demodicosis sier også at det er best brukt som en lotion.
Les mer >>

Bilder før og etter behandling

Hvordan kurere demodex: metodene mine

Først og fremst må du begynne med å rense kroppen, dette er et veldig viktig tiltak for å kurere demodex i ansiktet. Bruk deretter metodene for å behandle demodikose ved hjelp av magnesia, tindvedbark og salve Yam. Du kan også være interessert i min gjennomgang av permetrin salve for demodikose.

For å behandle demodikose i ansiktet hos mennesker er det nødvendig med en ekstraordinær utholdenhet, fordi denne prosessen er smertefull og lang.

Behandling av demodikose, rosa lav, eksem, dermatitt, kviser.

Navigasjonsmeny

  • Forum
  • Deltakere
  • regler
  • Søk
  • sjekk inn
  • Å komme inn

Egendefinerte lenker

  • Aktive emner

Brukerinformasjon

Jeg har kurert demodikose!

Innlegg 1 til 30 av 51

Del12008-11-20 16:48:34

  • Forfatter: hongildon
  • Nybegynner
  • Registrert: 06-01-2008
  • Invitasjoner: 0
  • Innlegg: 3
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positivt: [+ 0 / -0]

Gutter, jeg kurerte demodikose! Alle disse oppskriftene du skriver er fullstendig tull, du behandler en ting, og dominerer en annen, alle slags dysbakterier, en reduksjon i immunitet mot å ta antibiotika, fullstendig tull. Jeg var syk i 7 år, jeg prøvde alt jeg kunne, jeg spiste disse antibiotika med zhmen (ifølge legenes forskrifter), som et resultat fikk jeg gastritt, begynte å veie 65 kg. med en økning på 1,84 m. Jeg gikk på toalettet med diaré, fikk andesyndrom, det var da jeg spiste, uansett hva og hvor mye, eller jeg vil bare på toalettet. Disse salvene er stinkende og ubrukelige. De som snakker om kompleks behandling har rett. Hvis du ikke løser problemene fra innsiden av kroppen, trenger ikke de eksterne å bli berørt, det vil være enda verre, pozzhite ansikt, spesielt for jenter er det ikke hyggelig, da er det stygt og generelt mørke. Jeg var engasjert i behandlingen i 8 måneder, i mai i år ble jeg fortalt at jeg var sunn, og til i dag har jeg ingenting. Jeg spiste ikke en eneste pille. Jeg vil si at den ikke er billig med en gang, jeg brukte omtrent 2500 dollar totalt. Sykehuslaboratoriet tror fortsatt ikke at jeg ikke har dette krysset. Og hvorfor, ja, fordi de ikke kjenner til de klare metodene og handlingene som er nødvendige for behandling, og ingen ennå er blitt kurert, og de positive resultatene er fortjenesten til alle som ble kvitt denne mucken. Det første du trenger er å ønske å være sunn, å tro på det og ikke et sekund å ikke tvile ellers er alt tomt. Du må forstå denne sykdommen selv, her er Internett, se etter hva det er, hvordan det er, hvorfor. Forstå det selv, du vil lære mange interessante ting, for ikke å tvile, kontakt legen din, spør ham hvorfor han valgte denne behandlingen for deg, når du finner ut av det, vil du kjøre denne legen ut i et hjørne, du trenger bare å forstå sykdommen. Forresten, det er ikke noe komplisert i dette, søk, les, sammenlign, trekk konklusjoner. Start nå fra innsiden. Du må bli av høy kvalitet, laget av de beste materialene, noe som betyr at du må demontere maten. Mennesket består av det han spiser. Du vil spise sild, du vil være sild, du vil spise pølser, du vil være pølse. Vi består av proteiner, fett, karbohydrater, makro, mikroelementer, vitaminer og mineraler, aminosyrer osv. etc. alle disse komponentene er forskjellige, og vi trenger dem i forskjellige mengder - du må forstå eller finne en person som vil hjelpe deg med dette. Dette er ikke en diett, dette er en regel for riktig ernæring. I noen tilfeller, ikke drikk alkohol, du må glemme det til du blir frisk, glem det helt, ikke en dråpe, ikke et glass for noen høytider er alvorlig! Og så still inn i tre måneder, og bli involvert. Kroppen fornyes gjennom året.
Vi har forskjellige holdninger til noe nytt. ettersom de også ble vant til en mobiltelefon, sa noen at det ikke var nødvendig i det hele tatt. Det hele er fra uvitenhet.
Det er såkalte ukonvensjonelle behandlingsmetoder - dette er tinkturer, urter. Selv om de er mer tradisjonelle enn piller og mer tradisjonelle i tusenvis av år, er ting enklere i dag. Du trenger ikke å gå til bestemoren din for å gi deg urter eller en oppskrift, og du samler den selv. Hele stativer med biotilsetningsstoffer dukket opp på apotek. De sier til og med "Kosttilskudd er ikke narkotika". Delta i å rense kroppen, rense hvert organ. Du må også finne ut av det, eller igjen, finne en person som forstår og vil hjelpe deg, slik gjorde jeg det, men for meg var det litt annerledes, han fant meg og fortalte meg hva jeg skulle gjøre i halvannet år, og jeg, som alle andre, til han presset og ikke stikk nesen. Personen trenger også å bli matet, men ikke å brenne med salver fra apoteket, men å mate cellene dine. For dette er det spesielle masker, vasker, kluter, men ikke i noe tilfelle med alkohol. Stiv og omfattende blir alt dette behandlet, og det er ikke så vanskelig, bare lenge. Det siste programmet er blodrensing, kalt plasmaforese. Dette er når omtrent en halv liter blod blir tatt fra deg, og plasmaet der alle de stygge tingene ligger, blir skilt fra på et spesielt apparat, og det rensede blodet helles gjennom en dråper i en blodåre. Heller ikke en billig prosedyre, men det fungerer! Og når behandlingen gir deg resultater og glede, er det generelt en spenning. Tenk deg deilig mat, fordi noen lærte deg å spise riktig, foreldrene dine, i barnehagen, skolen, instituttet, men hva slags hurtigmat, luktende næringsrike masker, og ikke en butadion som ansiktet faller fra eller salven av groper er vanligvis fra dyreflått og ikke typen demodex. I dag er jeg sunn og humøret stiger så snart jeg ser i speilet. Fysisk sunt betyr sunt og åndelig, men der fungerer hodet bedre i virksomheten også! Gutter, du kan skrive meg til postkassen min [email protected] hvis du har spørsmål, vil jeg prøve å svare hvis mulig, du kan skrive til meg i klassekamerater, jeg heter Sergey Glushko, Gorlovka, Ukraina. Lykke til og god helse!

Del22008-11-25 08:28:43

  • Forfatter: Kira
  • Moderator
  • Registrert: 2008-05-12
  • Invitasjoner: 0
  • Innlegg: 509
  • Respekt: ​​[+ 14 / -0]
  • Positivt: [+ 4 / -3]

Alle disse oppskriftene du skriver er fullstendig tull, du kurerer en ting, og dominerer en annen, alle slags dysbakterier, redusert immunitet mot å ta antibiotika, fullstendig tull.

Vel, hvis du er så smart, så del det, fortell oss hvordan du har blitt kurert, eller er det en kommersiell hemmelighet (mot et gebyr?)

Du må bli av høy kvalitet, laget av de beste materialene, noe som betyr at du må demontere maten. En person består av det han spiser.

Jeg er enig i dette, men faktum er at mange på grunn av sykdom (inkludert meg selv) hele tiden bruker dietter og følger en sunn livsstil (ikke røyk, ikke drikk osv.), Men av en eller annen grunn fortsatt ikke kurert.

DEMODEKOZE

Det avhenger av hva slags snakker med trichopolum. Hvis det bare er Trichopolum (eller Metronidazole "- som er det samme), er dette ikke nok. Jeg vil anbefale denne sammensetningen:


kjøp på apoteket 2 flasker (40 ml hver) med 2% salisylalkohol, en pakke med ampuller med en 1% oppløsning av dioksid (amp 10,0 hver), en flaske Dimexide og en pakke Metronidazol-tabletter (dette er den samme Trichopolum, men eksternt). Åpne alle ampuller med dioksid, bland det med hele fettvolumet. alkohol, legg til 1 bord. skje Dimexidum og 4 bord. ss kokt vann. Knus deretter 3 tabletter metronidazol, tilsett oppløsningen og rist til maksimal oppløsning.


Tørk av 2 ganger om dagen (alle områder der utslett forekommer). Demodex er ikke en infeksjon for kroppen vår - det er en saprofyt av huden vår som finnes i den NORMAL (og kroppen kjemper ikke mot den). Men når den blir til en parasittisk form, må den utryddes. Behandlingen er lang (på grunn av ovenstående). Og du må vaske deg ikke med springen, men med mineralvann på flaske (bare naturlig, ikke kunstig mineralisert)... Hvis du har flere spørsmål, skriv til [email protected]


konsultasjoner på e-post post, individuell produksjon av medisinske salver og kremer


Tlf. 8 (495) 680-64-40

mob. 8 (906) 615-23-23


(ring fra 9.00 til 11.00 om morgenen og fra 18.00 til 20.00 om kvelden


e-post: [email protected]


Nettsted for anmeldelser: https://prodoctorov.ru/moskva/vrach/130209-chernyavskiy/#otzivi

Oppmerksomhet Jeg svarer ikke på spørsmål
Hvordan behandle (skrive resept, foreskrive behandling osv.) Reseptbehandling i fravær kan skade pasienten og er juridisk ulovlig Hva er det? Diagnose fra fotografier Diagnose fra fotografier kan bare stilles av synske, som jeg ikke tilhører. I noen tilfeller kan et høykvalitetsfoto bare foreslå en diagnose, som må bekreftes (avklares) ved en personlig avtale med en lege. Jeg svarer ikke på spørsmål som blir stilt i personlige meldinger. I unntakstilfeller er korrespondanse mulig på lønnet basis. Mottak i Rostov ved Don

344023, Rostov-on-Don, Lenin Ave., 251 Veibeskrivelse
tlf +7 (903) 406-40-89, +7 (928) 121-89-41


Mine sider

Dermatolog-venereolog i Rostov-on-Don www.agapovmd.ru

Informasjon om kjønnsinfeksjoner www.venuro.ru
Forum kjønns- og hudsykdommer www.venderm.ru
Informasjon om ureaplasma og mycoplasmas www.ureaplasma.info

PANIGRIBKO SERGEY LEONIDOVICH

konsultasjoner med et besøk til huset i Kovrov

Tlf:

(8) 910 176 11
80; (8) 905614 88 12

I private meldinger (betalt)

e-post: [email protected] (betalt)

skype: oktan-251 (betalt)

Vel, som jeg ble fortalt, påvirker tjæresåpe huden negativt når det gjelder at den bryter syre-base-balansen
Forresten, om metrogilen, har forskere bevist sin ineffektivitet mot et flått, det går bare forbi stedene som er smurt med det, vel, generelt, dette er ikke et middel mot det


om svovel, har jeg ikke engang hørt, fortell mer..


Jeg har en chatterbox med trichopolum og salisylalkohol, jeg drikker antibiotika, maten er den samme som din
takk på forhånd for svaret ditt Snezhana

Hei, og jeg er for deg, med mitt problem!
her er bildene mine:
http://fotki.yandex.ru/users/miss-annaf/

demodex? rosacea? eller alt sammen?

Hjelp overlegen hva du skal gjøre!?

forverrer hudens tilstand: varmefølelse (eller ethvert uventilert rom), om vinteren nær batteriet, forverres huden, den blir rød og fet, spenning. om morgenen står jeg opp med et vakkert, blekt ansikt, men om dagen kommer rødheten tilbake og kinnene mine blomstrer (( Jeg tåler ikke varmen godt, men kulden bedrar også - først roer huden seg, men i et varmt rom forsterker reaksjonen seg til tider (om vinteren) forverres huden med: OST, kaffe. For meg er dette to produkter som huden reagerer verst på. Hvorfor er dette? denne leveren assimileres ikke eller hva? hvilken forbindelse? Jeg fremdeles, etter drukket granateplejuice, rødmer og skjenker ut, etter honning, kondensert melk. dessuten honning og kondensert melk, ikke med skjeer, men bokstavelig talt en teskje eller to, skyllet ned med vann eller te uten sukker. Hvis jeg spiser en bit hard ost, så blir huden neste dag fet. Det blir ikke hyggelig. Poeng. selv om jeg spiser ost som en sandwich, er det normalt) og hvis jeg drikker kaffe, som cappuccino, latte osv., så har jeg pustler eller deres nummer er lagt til. huden tåler ikke kremer eller kosmetiske midler cue, ingen apotek. blir så irritabel, enda mer: http: //fotki.yandex.ru/users/miss-annaf/view/785687/? page = 0

og hvis det er i normal tilstand, som regnes som mer eller mindre for meg, så er huden slik:
http://fotki.yandex.ru/users/miss-annaf/view
/ 785670? Side = 0

Jeg la merke til at det ofte er nødvendig å introdusere noe nytt i pleien, resultatet er normalt i to dager, så blir det irritert igjen. Jeg vil påføre ansiktet hele dagen, men jeg vil bruke det en gang til neste dag og effekten er ikke den samme. huden avviser. Jeg reagerer umiddelbart.

Anmeldelser av medisiner fra demodikose

Demodectic mange er en veldig kompleks sykdom som er vanskelig å kjempe alene. Derfor faller ikke endeløse tvister og diskusjoner om hva som skal behandles, hvilke medisiner som er effektive og hvilke som er ubrukelige, på forumene om Demodex..

For eksempel på Demodex 2-forumet blir Demodex Complex-seriens forberedelser ekstremt skryt, her kan du finne mange mennesker som har kommet seg med deres hjelp. Det er lignende anmeldelser på Demodex.Ru-nettstedet (http://www.demodex.ru), der mange kvinner forteller sine historier om vellykket helbredelse. På nettstedet Demodecosis.Ru har medisinene i denne serien for tredje år på rad tatt 1. plass i rangeringen av de beste medisinene for demodikose med stor margin fra andre..

Den offisielle nettsiden til Demodex-Komplex.Ru (http://demodex-complex.ru) har blitt enda mer interessant ved å lansere delen Audio reviews på sin nettside. Alle drømmer om å kommunisere med en ”levende” person som har kurert sykdommen. Nå er det en slik mulighet: etter å ha lyttet til en slik anmeldelse, vil du høre meningene fra virkelige mennesker, mange, mange, mange interessante og nyttige!

Men det er forskjellige andre tips, som i praksis er absolutt ubrukelige i kampen mot demodikose og noen ganger skadelige. Så på woman.ru i temaet "Demodex 2" blir ofte svovel, benzylbenzoat og streptocid nevnt. Hver av disse metodene ble anbefalt av leger tidligere, da det ikke var noen spesialiserte midler for demodikose, og sykdommen ble behandlet med konvensjonelle scabies-midler. Det er mange andre "populære anbefalinger" på Demodex 2 og på Demodex.ru-nettstedet som du ikke bør lytte til.

Når du vurderer hvert råd, kan du også stole på vitenskapelig mening for å forstå om den valgte behandlingen vil skade kroppen din. Generelt bør en erfaren hudlege håndtere avtalen av terapi, og før du tar noen tilbakemeldinger på Internett, må du kontakte en spesialist. Malysheva "On Demodex" følger samme oppfatning og snakker om farene ved selvmedisinering og behovet for observasjon av en lege.

Populære artikler:

Kommentarer

Til slutt, etter 5 år, sukket jeg rolig: analysen for demodex er negativ, ansiktet mitt er jevnt og uten betennelse. Hvor mange tårer hun kastet, hvor mye hun prøvde, hvor mye penger hun brukte. Av alt hjalp bare demodex-komplekskremen i kombinasjon med te og såpe, sjampo fra samme produsent. ble utnevnt av en hudlege, jeg trodde egentlig ikke på dem, fordi jeg allerede hadde prøvd en haug med eksterne og interne midler, trodde jeg at legen ville tjene penger på meg ved å presse disse produktene. det viste seg at nei, legemidlene er virkelig gode, og resultatene er uten sammenligning høyere sammenlignet med alle mine tidligere erfaringer. Derfor anbefaler jeg nå Demodex-komplekset til alle som lider av denne ekkel tingen, siden det virkelig helbreder!

Alt i komplekset: trichopolum, elektrokoagulering. Jeg liker veldig godt benzylbenzoat - selv om det først brenner mye, gir det et synlig resultat om morgenen.

Hallo! En hudlege rådet meg til å bruke stoffet "Spregal" - det skal brukes om natten, ikke mer enn en gang i måneden. Selv om det ser ut til å være fra skabbmidd, hjelper det meg virkelig med demodikose. I omtrent en og en halv eller to måneder glemmer jeg problemet mitt. Selv om saken er for aggressiv, er jeg redd du ikke kan bruke den hele tiden.

Jeg ble anbefalt i skinnhonning å helle 3 tabletter trichopolum og tre tabletter levometikin i en krukke med 2% salisylalkohol. Det er nødvendig å tørke de berørte områdene daglig om morgenen og kvelden. Rist glasset før påføring, slik at det ikke blir igjen noe sediment. Det hjelper, selv om det er veldig tørt og tynner huden... Hvis behandlingen er langvarig, er det bedre å prøve noe annet.

Oleg, hva er du? der står det klart i instruksjonene at Spregal ikke skal sprayes i ansiktet!

Ved behandling av demodikose er det viktigste ikke stoffet, men det riktige preparatet for medisinske prosedyrer. Du kan enkelt bli kvitt mikromider med billig svovelsalve, tjære eller til og med en svak løsning av kobbersulfat. Men den enkleste måten er å bruke STREPTOCID, som er ganske rimelig. Et par pakker med dette gamle prøvde og testede produktet er nok til å bli kvitt Demodexs langsiktige dominans. To tabletter knust til pulver eller til og med pulver av streptocid er vanligvis nok for en behandling for ansiktshuden.

Viktigst, før du gni inn produktet, er det viktig å klargjøre huden riktig, damp den grundig. Vask med varmt vann, lag et slags dampbad, hold ansiktet over en kjele med kokende vann. Selvfølgelig bør du ikke overdrive det - her er det ikke langt fra brannskader.

Legen rådet meg til metronidazol. Det er viktig å bruke stoffet på hele det berørte området. Metronidazol for ekstern bruk i form av en gel tilberedes på vannbasis, inneholder ikke fett, er usynlig i ansiktet og flekker ikke, noe som er veldig praktisk

Olga Kuznetsova, Pervouralsk

Xinsheng demodex-kompleks hjalp meg, det brukes om natten hver dag i tre måneder. i motsetning til andre salver, brenner den ikke, tørker eller slites ut huden, behandlingen er ganske behagelig. det eneste er, ikke bruk vanlig såpe, inkl. tjære, fordi den mater demodex, og den multipliserer enda mer aktivt, kan du erstatte den med demodex kompleks antidemodektisk såpe. Jeg anbefaler på det sterkeste kuryagene å slutte med denne virksomheten, i tillegg til å gi opp alkohol, dårlige vaner lykkes med å utvikle parasitten. og du må også gå på diett, ikke spis fete, søte bakevarer. litt tålmodighet, og om tre måneder vil du glemme at du en gang led av demodikose

Hallo til alle. I to år ble jeg behandlet med alt mulig, huden tålte alle medisinene og ingenting hjalp. Herdet med en enkel taler, calendula tinktur inn i den, knus 4 aspirintabletter og 4 tabletter kloramfenikol, rist godt og legg på ansiktet om morgenen og kvelden. Lykke til!!

I fire måneder har jeg blitt behandlet med metronidazol, piller og salve, det hjelper ikke i det hele tatt, hver dag blir det bare verre (

Legen rådet til å bruke benzylbenzoatemulsjon bedre enn krem ​​om natten, noe jeg gjorde, utenom området rundt øynene. Plutselig, midt på natten, våknet jeg av en forferdelig brennende følelse i øynene og løp for å vaske den av så snart som mulig. En lege i tankene hans?

Dermatologen diagnostiserte demodektisk skabb. Jeg har behandlet ham veldig lenge. Disse legemidlene ble foreskrevet: metrogil, yam, benzylbenzoat, svovelsalve, zineritt, skinoren, talker, sulfodecorten, syntomycin, calendula tinktur, salisylsyre og syre. Kort sagt, ingenting hjalp, legene sier ikke noe, de råder bare disse stoffene... og kviser som det var og forble ((hva skal jeg gjøre)?

hei venner i ulykke! Jeg lurer på om noen har prøvd kinesiske kremer? er det en svindel, eller er det virkelig verdt å kjøpe? Jeg vet ikke hva mer å smøre meg med, forverring en gang til. før det ble hun behandlet av en hudlege, flåtten sov etter behandling i 7 måneder. og her igjen.

Jeg har led av demodikose i mer enn 10 år. benzenbenzoat talker og trichopolum salve hjalp ikke, antibiotika (i lang tid) hjalp ikke. Jeg leste opplevelsen av å behandle mange mennesker på Internett og bestemte meg for å medisinere meg selv. legene hjalp ikke. Immunstimulerende midler kan jeg ikke på grunn av skjoldbruskkjertelsykdom, jeg startet med fiskeolje og vitamin E for å styrke blodårene, renset magen (klyster), ga opp sjokolade og kaffe, jeg har ikke drukket alkohol på lenge. For ansiktet kjøpte jeg permetrin salve, gned den om morgenen og kvelden etter vask med tjæresåpe i 2 uker, påførte tea tree olje på huden før kvelden påførte salven (3-4 dråper per spiseskje vegetabilsk olje). Etter to uker måtte jeg på jobb, så jeg byttet til følgende ordning: om morgenen vasker jeg meg med tjæresåpe, tørker ansiktet med et stykke is, tørker det med en blanding i like doser (kalendulainfusjon, salisylalkohol, kloramfenikol), om kvelden vasker jeg meg med tjæresåpe, tørker den med en blanding, bruker svovelsyre salve i 3-4 timer. Veldig bra resultat, ingen kviser, huden har blitt lysere, det er noen rødlige flekker. Jeg er veldig glad, jeg vil ta kurset i 5 uker. Jeg vil håpe at det ikke blir noe tilbakefall. Jeg sluttet å gjemme meg for mennesker og ha komplekser for første gang på mer enn 10 år.

Jeg brukte mange kremer og kremer for kviser. Det hjalp midlertidig, men så alt igjen. Etter å ha flyttet til et kaldere klima begynte forferdelige utslett. en hudlege diagnostisert med demodikose. Han foreskrev droppere, Metrogylgel, antibiotika. Påfør skarlagen om natten. I komplekset hjalp alt til en viss grad - rødhet ble blekere, men fremdeles vises små kviser og abscesser. Jeg vil prøve chatterboxen som Maria skrev om, og xinsheng Demodex Complex. Jeg vil definitivt informere deg om resultatet)

Lyudmila, kinesiske kremer er veldig effektive, men krem ​​og krem ​​er forskjellige. Først prøvde jeg for eksempel manting og xin-fumanling, det var praktisk talt ikke noe resultat, først avtok betennelsene, og så kom de raskt tilbake. så brukte jeg demodex-komplekset, her tvert imot, forbedringer begynte å bli merkbart innen tre uker, og etter et behandlingsforløp (4 måneder) ble jeg helt kvitt flåtten

En enkel svovelsalve hjalp meg med Demodex. Følg instruksjonene.
Jeg leser mye. Jeg bestemte meg for å stoppe ved henne og helbredet alt. Du kan fortsatt legge til bjørketjære i den.
Generelt ble hun kurert raskt. Hvis jeg hadde visst det før, ville jeg blitt behandlet tidligere. Jeg skjønte ved et uhell at jeg har demodex og ikke tok feil. Generelt, ikke se bort fra svovelsalve og spytt på de menneskene som vil fortelle deg noe under behandlingen..

God dag. Jeg vil prøve å hjelpe deg så mye jeg kan. Et flått er ikke bare fet hud, men også kroppens generelle tilstand. Hvordan behandle? (leger dermatologer i ovnen, disse middelmådighetene vet ikke hvordan de skal gjøre noe bortsett fra å lamme mennesker). Kosthold utgjør ingen forskjell i denne sykdommen, det eneste som må utelukkes er røyking og alkohol, spesielt røyking (utskillelsen av subkutant fett er direkte avhengig av lungene) DET ER MULIG å KUN STARTE BEHANDLINGEN NÅR DENNE REGLENE blir observert.
Oppskrift 1) Gå til en dyrebutikk og kjøp YAM-salve, smør ansiktet med denne salven, hold i 20 minutter eller mer (dette er individuelt), og vask deretter av. Hvordan vaske av: ta kyllingprotein og bland det med streptocid (pulver), slå litt. Før du skyller, kan du tørke ansiktet med toalettpapir slik at det absorberer overflødig salve. Bruk deretter tilberedt kyllingprotein med streptocid og en bomullsdott, skyll salven med varmt vann (som flytende såpe). Gjør det 1-2 ganger om dagen.
Oppskrift 2) Kjøp tjære, fettfett, olivenolje og bland det hele i følgende proporsjoner: for en flaske tjære en og en halv spiseskje olivenolje og en og en halv til to spiseskjeer fett fett (bland grundig). Påfør 1-2 ganger om dagen på den berørte huden, hold i 15-30 minutter (hver for seg), skyll med lunkent vann.
Det er også oppskrifter: Malavit, Chemerichnaya vann, masker fra malurt og stekt alun.
Jeg må advare deg om at dette ikke vil kvitte deg med flåtten, disse oppskriftene er rettet mot å utrydde den, men ikke bli kvitt den. Derfor, for å bli kvitt denne infeksjonen, må du endre livsstilen din i tillegg..

Spregal hjalp meg, jeg må gni hardt hver kveld på et dampet ansikt, nakke, ører, de første tre dagene en sterk forverring (et flått betyr død) så helbreder alt, men i 40 dagers profylakse er det nødvendig å smøre den med benzylbenzoat, en fuktighetsgivende gel om morgenen. Ingenting hjalp i tidene, veterinærpreparatet Amitrazin hjalp. Rent ansikt, jeg er fornøyd!
Vitaminer + diett + behandling av mage-tarmkanalen + sag for ormer Vormil (de har alle), så blir det ikke noe tilbakefall)))

Hallo. i dag lærte jeg mye fra Internett om behandling av denne sykdommen. Jeg valgte svovelsalve og Trichopolum-tabletter til meg selv. forferdelig kløe i ansiktet, som om hele ansiktet ble vendt ut og inn. mange anbefaler yam salve, det er for dyr, men bra. sant, det er vanskelig å vaske av. Jeg blir behandlet til jeg oppnår et resultat. Jeg ønsker alle lykke til!

Hallo til alle. Jeg vil si en enkel ting... Jeg helbredet meg. Nå skal jeg fortelle deg hvordan. Det første trinnet er å gå til KVD. Vi setter oss ned til hudlegen og ber om en pratboks, men ikke med et hvitt pulver, men med et gult. (påkrevd).....hvit, det er veldig lang og veldig lite bruk. Når vi bestiller en snakker, ber vi deg ringe legen som lager dem for å bekrefte at det vil være med gult pulver. Så går vi på apoteket og kjøper Metrogyl Gel. Med all denne godheten kommer vi hjem og kaster all fet mat ut av kjøleskapet! Nå er det bare kokt mat til deg uten olje! Du kan kjøpe en dobbel kjele med en gang, du vil ha den for livet)! Men ikke bekymre deg, du blir sunnere. Sett kosmetikken din tilbake. Og det er bedre å kaste det hele ut og når vi kommer oss

Etter at jeg hadde behandlet Demodex i 3-4 måneder og ikke kurert det, men også i ansiktet (som om noen beveget seg langs ansiktet), sa legen at det er indre betennelsesprosesser. Dette er det jeg gjør nå, jeg består alle slags tester: ultralyd av alt som er mulig, mage-tarmkanalen - generelt, først og fremst for kvinner, ultralyd av det lille bekkenet. Demodlex er en konsekvens, du må lete etter en grunn og håndtere den.

Hun begynte å bli behandlet for demodikose - ansiktet svulmer veldig. Behandling: 2 ganger om dagen zinerit, 2t. metronidazol 2 ganger om dagen, om natten rosamed salve, blir jeg behandlet i en uke. Hva kan gjøres for ødem - huden er tørr, solid rød!

Jeg hadde utslett på haken først uten pustler. Jeg dro til Tver til klinikken og tok en skraping og fant en demodektisk midd og foreskrev piller og rosametsalve. Jeg smører den tredje uken, resultatet er nesten null. Eventuelle råd.

Jeg fikk demodikose under graviditeten. Jeg har lidd i 5 år. Den forbedringen, så er skrekken slik at du ikke kan forlate huset uten et fundament. Jeg drakk antibiotika, smurt med stinkende salver, snakkere, brent huden, kryoprosedyrer, alt hjalp ikke. Som noensinne har testet salvende yam?

Jeg vil prøve streptocidbehandling, men ingen steder finner jeg en detaljert beskrivelse av selve prosedyren. hva skal jeg gjøre etter at jeg har påført pulveret i ansiktet mitt? trenger du å holde eller skylle av med en gang ?? og hva er bedre å vaske av? fortell meg hvem som gjorde...

hvem kan gi en objektiv gjennomgang av demodex-komplekset? ellers koster det anstendig, jeg vil forsikre meg om at jeg ikke vil kaste penger i avløpet.

Jeg hadde så skrekk i ansiktet at det bare var skrekk. Jeg jobber med mennesker, alle er alltid sympatiske. Jeg brukte Yam salve. Lukten må merkes forferdelig, den brenner allerede øynene mine. Jeg brukte den i en måned, ble ikke frisk, men betennelsen tok ganske bra av. Nå tenker jeg hva jeg skal behandle videre.

Jeg ble behandlet med demodex-kompleks, produktene er virkelig så gode som de sier. Før det ble ingenting reddet, men nå er det ingen spor av demodikose igjen, og hudfargen har jevnet seg ut, og det er ikke en eneste kvise i ansiktet.

Xinsheng reddet meg også fra demodex-komplekset, anbefaler jeg!

Jeg vil hjelpe. Jeg har hatt Demodex veldig lenge, begynte å utvikle meg i ungdomsårene, først kunne de ikke stille en diagnose, så fant de fremdeles ut at det var demodekose. Det jeg bare ikke prøvde, behandlet jeg i 7 år. Som et resultat må du ekskludere alkohol og sigaretter fra maten, ta all mat bare varm (i intet tilfelle noe varmt.) Og drikke enten iodomarin, men Tare er bedre, dvs. preparater som inneholder jod. Men du må drikke et langt kurs, for eksempel, du drikker på 1 måned, bryter i 3 måneder og drikker igjen i en måned. Tro meg, alt dette er fra mangel på jod i kroppen. Ingen diett og salve vil hjelpe deg. Inntil jeg drakk det, gikk ingenting bort. Som et resultat har jeg i mer enn 10 år glemt hva det er. Jeg håper at rådene mine vil hjelpe deg, jeg vet bare hva et utslett av Demodex i ansiktet er og hvordan jeg kan leve med det. LYKKE TIL.

Dexodem phyto kremgel har nå dukket opp på markedet. Har noen hørt noe om ham?

Men jeg kan ikke helt kvitte meg med demodikose, jeg gjennomgikk et antibiotikakurs, legen foreskrev en salve på apoteket med resept, behandlet dysbiose i gynekologi. Nå er tilstanden til huden mye bedre, men likevel, når du spiser "forbudt mat", vil betennelser vises. som kan fortelle meg hvordan jeg skal fullføre denne flåttinfeksjonen, vil jeg være takknemlig

lyudmila, flott ustyug

Jeg ønsker dere alle god helse! Jeg vet nøyaktig i det øyeblikket jeg fikk demodex-krysset. uansett hva de skriver, er han fast bosatt i mennesker - tull. Dagen etter etter bassenget dro jeg til dermotolag, men det viste seg å være ubrukelig.. han trodde ikke på kløe, kravlet under huden.. etter hvert som han gikk, vendte han seg til alle i 2 år. problemet vokste fra ett punkt over hele ansiktet og nakken. En gang gikk jeg til veterinærapoteket og delte problemet mitt med veterinæren. som et resultat ble det laget en skraping. diagnostisert og foreskrevet aversektinsalve. ingen antibiotika, soppdrepende, antimikrobielle stoffer, dietter, immunitet har ingenting å gjøre med det. venner er et flått, en levende organisme, det spiller ingen rolle hva du spiser og hva slags immunitet du har... det vil alltid være godt matet, enten du spiste godt eller ikke. det er behov for forskjellige akaricidamidler. de er giftige, men hva du skal gjøre. det viktigste er ikke å gi opp og fortsette behandlingen i 3 måneder. deretter forskningslaboratorium igjen.

Lyudmila, men aversektinsalven hjalp meg ikke, jeg vet ikke, kanskje bare for meg. selv om det er veldig rart å bli behandlet med veterinærmedisin, er det umiddelbart åpenbart at vi, som lider av demodikose, allerede er helt desperate, siden vi tar slike tiltak...

En lignende situasjon med Svetlana, de viktigste symptomene har gått, men fra tid til annen vises de litt etter litt. Redd for tilbakefall, hva du skal gjøre?

Sannsynligvis syk med demodekose i 13 år. Ingenting hjalp før jeg kom over en oppskrift på en veldig enkel taler: knus 4 tabletter metronidazol (det er antimikrobiell) og 4 tabletter levomycytin i calendula-tinktur. Tørk av hvert ledige minutt. Benzylbenzoatsalve på godt vasket ansikt. Det svir, men bare hvis du har mye puff. Etter et par dager vil det bli bedre og mindre knipe. Alt hjelper meg.

Stanislav Vladimirovich, Izhevsk

For å unngå tilbakefall, styrke immunforsvaret, kan du immunstimulere injeksjoner, du kan gjøre det på den gammeldagse måten, med vitaminer og sport.

hjalp: enkel svovelsalve, calendula tinktur med aspirin og levomycetin oppløst i den! Takk for effektive råd (verdt en krone). Årene brukt på behandling av demodikose med standard ferdige doseringsformer ga ikke annet enn en lidelse og ganske håndgripelige kostnader! takk for hjelpen!

Hallo jenter! Jeg har led av demodikose i nesten 1,5 år. Tidligere var det ingen hudproblemer selv i ungdomsårene. Jeg prøvde alt på forumene, turer til hudleger, kosmetologer. analyser, peeling, rengjøring. masker og så videre. Demodekose er en immun sykdom, og hvis den går over, så etter 2 måneder. forverring igjen. Flåtten blir vant til narkotika, og de blir ineffektive, så du må bruke urtemedisiner, for eksempel Demodex Complex. Jeg ble kurert med deres hjelp om fire måneder, nå bruker jeg krem ​​en gang i uken, i tilfelle det er et forebyggende tiltak. Lykke til)))))))))))

God dag! For omtrent 7 år siden behandlet jeg Demodex. Legen foreskrev trichopolum, chatterbox (noe svovelsyre ble tilberedt på apoteket), AVENE Clinance K krem ​​og mattkrem. Vel, + til alt, kosthold, ingen soling og bad!

Hun led i mer enn 3 år. Hvilke diagnoser de bare ikke stilte. Bestått en full undersøkelse (mage, hormoner, tarm, hudlege, kosmetolog, etc.) Og spesielt på fjellet til andre mennesker, er kosmetologer sveiset. Legen foreskrev meg benzylbenzoatsalve. Jeg fikk en forferdelig allergi og den brant såååå.. Jeg antar at benzylbenzoat ikke passer for alle. Mitt råd: 2 ganger om dagen, 2 tabletter Trichopolum (ingen vei uten det) i 14 dager. Pluss 1 tablett en gang daglig antibiotika Unidox. Det er viktig å ta BIFIDUMBAKTERIN (koster ca. 70 rubler) 3 ganger om dagen, 2 poser eller Linex, og sørg for å Imunal (2 ganger om dagen), for ikke å drepe magen og immunforsvaret. Påfør Kang Demodex Complex krem ​​i ansiktet om morgenen. Om natten hver dag - Xinsheng salve. Bytt putetrekk hver dag, stryk det med et strykejern, kast all sminken din - den er forurenset, smør under ingen omstendigheter ansiktet ditt med foundation og fete kremer, ikke sol deg i solarium, ikke damp i badstue, ikke tørk deg med et håndkle - men dupp ansiktet ditt med et papirhåndkle. Ikke røyk, ekskluder kaffe, salt, pepperkorn. Jeg håper inderlig at mitt råd vil hjelpe deg.

Prøv demalan kremen, det hjelper også mye, bare du trenger å se etter det, det er en sjeldenhet på apotek.

Tatiana, Lugansk

Jenter, kjære, jeg har de samme problemene. Jeg leste om salver på forumet, og jeg hadde akkurat FUNGIBAK-YAM salve. Jeg kjøpte den en gang til en katt fra lav, og bestemte meg for å prøve den. Jeg vasket meg med vaskesåpe, jeg fikk sovjet fra bestemor og lagde masker av den. Skummet ble påført de berørte områdene i omtrent en time, vasket av og deretter påført salven i tre timer. Og jeg vil fortelle deg at jeg ikke vet hvordan, men det hjalp meg.

Venus, Kasakhstan, Astana

god dag! etter å ha lest vurderingene, vil jeg bestille xinsheng demodex complex krem ​​og såpe. sender du til Kasakhstan?

Venus, vi sender bestillinger til Kasakhstan, du bør nevne posisjonen din i online bestillingsskjema, vår operatør vil kontakte deg og avklare leveringsdetaljer.

Ble behandlet med mange ting. Alt hjelper midlertidig. Stadig flere nye medisiner kreves. Nå blir jeg behandlet slik: Jeg vasker meg med tjæresåpe. Tørk KUN med engangspapirer. Jeg tørker ansiktet mitt med Malavit (løsning), ufortynnet. Deretter Dimexide, fortynnet i et forhold på 1 til 4 (en del Dimexide, fire deler vann). Jeg tørker bare utslettet. Vær forsiktig med Dimexide - det kan være allergiske reaksjoner. Så bruker jeg Metrogyl-gel på utslett. Så to ganger om dagen - morgen og kveld.
I løpet av dagen behandler jeg huden min med Malavit, som jeg bærer den overalt. Jeg setter løsningen på en bomullsdott og tørker av ansiktet. Huden min er fet, pluss varmen... Hvis du ikke avfetter i tid, begynner utvidelsen av demodex, bastard, å formere seg ((
De siste to ukene, siden jeg begynte å bruke denne ordningen, er det ingen nye kviser. Gamle tørker opp, blir mindre merkbare. I går for første gang våget jeg meg ut av huset uten fundament. Det var ingen store tap fra andre...))
Det er sant at jeg vanligvis bruker BBC i stedet for toner. Det maskerer ikke bare hudfeil, men helbreder det, eliminerer betennelse.

MENNESKER. IKKE ANVEND FETTE KREMER OG NOEN GEL I GEL! IKKE SPIS SØTE, FETTET, STEKT, Krydret, UNNGÅ DIREKTE SOLSTRÅLER OG VÆRVIND, REGN. Alt dette må observeres minst under behandlingen!

Disse kremene er veldig gode?

Olya, generelt, viser alle rettsmidler for demodikose seg forskjellig i forhold til hver person, noen har et høyere kurnivå, noen har et lavere nivå. Så når det gjelder demodex-komplekset, er indikatorene de beste. Jeg sjekket det på meg selv, kremer reddet meg fra demodex-parasitten

kan du fortelle meg hvordan og når jeg skal bruke svovelsalve? du må vaske den av eller vente til den er absorbert?

Si meg, er det mulig å bruke anti-Demodex-krem fra Demodex-kompleks-serien under amming? Hvis ikke, hvilke kremer kan du bruke???

Demodex Сomplex-serie kremer kan brukes under graviditet og amming.

For ca 8-9 år siden hadde jeg en positiv test for demodikose, jeg la ikke noe vekt på dette, nå blir det igjen oppdaget. Jeg utviklet demadekotisk blefaritt med alvorlig hevelse i begge øyne, pluss eksem; høyre side av ansiktet ble også angrepet. 10 injeksjoner av natriumtiosulfat hjalp meg med ødem, som fjernet all allergi og returnerte ansiktet på 5 dager, naturlig antihistaminer.

Hvordan bestille Demodex-kompleks? Hvor mye vil det koste? Hva er tidspunktet for levering til Irkutsk?

Demodex Complex kan bestilles her, på nettstedet, og levering vil være som vanlig når du sender med post til Russland fra Moskva, det vil si 2-3 uker.

God dag. Jeg fikk diagnosen demodikose i øyelokkene. Jeg har vært på behandling den femte uken med xinsheng, kang og såpe i samme serie. Først var det en forverring, øynene var hovne, rødlige. Så begynte forbedringen, jeg håper alt vil fortsette å gå i samme ånd!

hvordan jeg kurerte demodikose. først smurte jeg ansiktet mitt med benzylbenzonat i 10 dager uten å skylle, men det virker for meg at dette er tull, ingen fordel! salven blir spredt på lag for lag og absorberes ikke i huden! Så begynte han å påføre Xinsheng-salve om morgenen og kvelden. gjorde denne prosedyren i 2-3 måneder. Forbedringene begynte, jeg sluttet å bruke salven, begynte å vaske ansiktet og øyelokkene med demodex kompleks såpe om morgenen og om kvelden - enda en måned! under hele behandlingen er en diett (kaffe, søtsaker, salt, varm, alkohol) og et forbud mot varme bad og dusjer obligatorisk. nå har jeg det bra, men jeg fortsetter å vaske ansiktet med såpe, jeg likte det allerede!

I omtrent 2 år dukket akne opp i ansiktet. Hvilke salver jeg nettopp prøvde, ingenting hjelper. Det viste seg å være demodikose. Jeg leste mye informasjon om behandlingen, valgte demodex-komplekset for meg selv. Jeg bruker såpe, xinsheng om natten, kang om morgenen. På den tredje dagen var et skarpt utslett i ansiktet, hevelse, purulente støt, hele ansiktet var veldig vondt og kløende. i dag har den sjette dagen allerede gått, kløen har stoppet, men utslettet har ikke avtatt, de har tørket opp litt. Etter to uker stoppet utslett og de gamle begynte å forsvinne sakte. En og en halv måned har gått, jeg blir fortsatt behandlet, men nå er det mye bedre

Jeg fikk demodikose. Jeg hadde ikke lege, men ifølge symptomene virker det som han. Ansiktet har alltid vært rent, og nå ble det drysset med en pannekake i en alder av 30)))) Jeg behandler meg selv og jeg vil si dette. Salisylsyre hindrer midd fra å formere seg, hindrer den. Metranidazol også, men ikke noe av dette hjelper meg mye. Nå har jeg funnet et mer effektivt middel som jeg skal teste - Demodex Complex. Det viktigste er maksimal hygiene under behandling og god ernæring med vitaminer. Drikk urter som renser leveren, huden avhenger sterkt av leveren.

Fant informasjon om flått på Yandex. Jeg la merke til noen hvite flekker og flekker på øyevippene. Jeg visste aldri om øyevippemidd før. I tre uker gned jeg spissene på øyenvippene med Xinshen-salve, det ser ut til å bli bedre. Hunden hentet inn øremidd fra gaten, men jeg er ikke sikker på om det var fra henne. Du må også bytte putetrekk hver dag og unngå å tørke ansiktet og øynene med et tøyhåndkle. Jeg har tenkt å kjøpe nye puter og nye håndklær snart.

Si meg, kan du kjøpe Demodex-kompleks i Kina på apotek?.

Legen foreskrev Vormil, selv om det ikke er ormer. Har noen drukket? Jeg forstår ikke hva dette er for...

Venner, som hadde trodd at alt ville være så enkelt og lett.

Jeg ble plaget av denne infeksjonen, den var rundt munnen min i 5 måneder, som jeg bare ikke prøvde, og metrogil, og benzoat, og metronidazol, og trichopolum, og uniderm, og triderm, og kamille og vitaminer! Ingenting fungerte! ((((
Og så en dag, foreslo en venn, prøv å salve såret med fett, ja, med vanlig fett! Bedre, selvfølgelig, fortsatt innenlands, men hvis dette ikke er tilfelle, vil en moderne gjøre!!

Slik skjedde det hele:
Første uke smurte jeg den (jeg kommer nettopp hjem fra jobb, jeg vil smøre den akkurat der, og la den ligge over natten til morgenen, ta på meg en steril maske og sov forresten for å gjøre det lettere å puste kuttet jeg et hull for munnen. Om morgenen tørket jeg den med en tørr bomullsdott, ikke fuktet den !)! Alt ble rødere, skumle kviser spratt ut!
2. og 3. uke ble ansiktet mitt rosa, tørket ut, sterkt skrelt!
Siden den fjerde uken er det ingen spor av disse tingene igjen i ansiktet mitt!
Nå er det 3 måneder, og bare bildene minner meg om det, og jeg husker redselen som skjedde i ansiktet mitt!
Jeg ville være veldig glad hvis helseoppskriften min kunne hjelpe noen andre! En rask utvinning alle sammen.

Hvordan ødela denne demodikosen livet mitt med utseendet, takket være sportsklubben, som ga meg et dårlig vasket håndkle med denne midd! Knapt gjenopprettet, brukte flere måneder på det.

Jeg har lidd med demodekrise i lang tid. Demodex forte akne gel forårsaket forferdelig skabb og peeling.

Jeg ble diagnostisert med demodektisk skabb, nå har jeg vært syk med denne plagen i 10 år nesten fra ungdomsårene, jeg prøvde alle som snakket, skinoren, trichopolum, alle slags kosttilskudd, sinksag, unidox, gnidd med Yam-salve, og ingenting hjelper, det er bare et veldig svakt resultat. Jeg er allerede desperat ((((

Prøv, du vil ikke angre, en slik tinktur, i mange år kunne jeg ikke selv kvitte meg med dette problemet. Oppskriften er enkel, men tro meg, veldig effektiv. Ta 2 flasker med 40 g salisylalkohol 2%, en pakke med 1% Dioxadin-oppløsning på 10,0 hver, en spiseskje Dimexide, 2 ss vann, 3 tabletter metronizalon (knus godt), rist alt godt. Tørk av ansiktet og om mulig øyevipper om morgenen og kvelden. Du kan gjøre andelen mindre. Takk for meg etter forbedring!

Etter 4 år med pine og behandling fant jeg endelig en måte som ryddet huden min og lindret kløe (mmm, ikke jinx det!), Og nå vil jeg hjelpe deg, kjære lesere. 1) Spis veldig lite søtt og salt. 2) Drikk beroligende midler, for eksempel Valerian tabletter "Evening", 2 tabletter om natten, eller Afobazol, 1 fane. om morgenen og om kvelden. 3) Kjøp natriumtiosulfat i ampuller på 10 ml - det inneholder svovel som dreper flått, og det renser også leveren og avgifter kroppen, legene gir den i tilfelle forgiftning. Men du trenger ikke å gjøre injeksjoner, men du må fortynne 1 ampulle i et glass varmt vann før du legger deg og drikke 2-3 timer etter middagen, og ikke spis noe før morgenen. Og så 10-15 dager. 4) ta vitaminer Pentovit 2 bord. 2 ganger om dagen. Også asparks 2-fanen. 2 ganger om dagen, askorbinsyre, flere piller om dagen. 5) lag en krem. Hell en flaske calendula tinktur i en liten flaske
40 ml tilsett 4 eller 5 gram streptocid i pulver, deretter 5 gram borsyre i pulver. Knus deretter 7 tabletter kloramfenikol og tilsett der. Rist og smør huden med en vattpinne 2-3 ganger om dagen, og vask 2-3 ganger i uken med tjæresåpe. Kok vaskekluter og T-skjorter, og damp alle klærne grundig etter vask med strykejern. Jeg drakk også om morgenen en infusjon med 1 ts linfrø og 1 glass varmt vann, la stå i 10 minutter, du kan tilsette litt sitronsaft. Alt dette koster en krone, og effekten er fantastisk, huden blir ren og glatt. Suksess for deg.

Har bestått en skraping, det viste seg demodicosis. Det legen foreskrev, nemlig Ornidozole i 10 dager og Metrogyl gel i 10 dager, hjalp ikke. Etter å ha lest en haug med informasjon på Internett, begynte jeg å medisinere meg selv. Etter 3 måneder, forbedring (pah pah pah). Om morgenen vask med tjære såpe, tørke ansiktet med ringblomst tinktur, om ettermiddagen ringblomst, om kvelden vask med tjære såpe, tørke med ringblomst og min favoritt benzylbenzoat om natten. Det svir forferdelig i begynnelsen, her er det viktigste tålmodighet. Jeg tok ikke på meg noen kosmetikk unntatt mascara. Jenter, det er veldig vanskelig å bli kvitt, her er det viktigste tålmodighet. Ikke stopp behandlingen hvis resultatene ikke er synlige etter en måned. Det vil bli bedre hver dag. Lykke til alle sammen!

Nesten et halvt års behandling med salver og metronidazol ga ornidazol ingen praktisk hjelp. Da jeg allerede har prøvd alt, tenkte jeg å bruke antiparasittmedisiner mot denne parasitten - du må være enig logisk. Så til slutt hjalp meg hvitløkskapslene og essensen av lavendelolje blandet med ferskenolje og blå leire til masken. Hvis jeg kan hjelpe noen, vil jeg være uendelig glad. Slåss!

Jeg prøvde ved et uhell benzylbenzoat og spray spregal på toppen... hvite ormer 2-4mm lang begynte å krype ut av meg... det var noe... Jeg tok nemozol inne i to dager... de likte det ikke)))

Jeg har vært syk i et år !! Bare benzylbenzoatsalven hjalp meg i 1 måned! Jeg anbefaler alle, han hjalp meg mye

Endelig, så er lidelsen min over. I mer enn et år fortsatte plaget. I løpet av denne tiden har apotekets arsenal vokst, denne tjæresåpen, ichthyol salve, metrogil, benzylbenzoat, mirrorin, svovelsyre og salisylsyre, Clerasil, ren og klar, brakte tre typer geler fra Thailand. For meg var alt en død grøtomslag. Etter utslett sa den første hudlegen allergi. Jeg blir behandlet for allergi. Ingen resultater. Den andre hudlege sier herpes. Jeg klarer tester (skraping) for herpes, bekrefter de. Jeg blir behandlet for herpes. Ingen resultater. De setter ham på sykehuset, tar en ny skraping, bekrefter demodikose komplisert av roseola. Jeg blir behandlet, resultatet er svakt, men hva ingen er. Jeg vil bare si at jeg i år har vært på havet to ganger, og det har vært en betydelig forbedring. Og så fortsetter jeg, jeg forstår at det fra innsiden er nødvendig å lete etter årsaken, jeg donerer massevis av blod for alt som er mulig og ikke mulig. Jeg gjør ultralyd av tarmene, nyrene, leveren osv. Immunologen hjalp til, foreskrev behandling og i løpet av 2-3 uker gikk alt unna. Det er mange hull igjen, jeg skal nå kjempe med dem. Poenget: Selv om jeg hadde alle disse "ulykkene", klarte ikke immuniteten min å takle dem. Hver person har demodikose, men den utvikler seg med en svekkelse av kroppen og under stress. I det minste prøv å stikke innom en annen immunolog, fra mitt eksempel hjalp fire hudleger ikke meg. Gjenopprette.

Skraping viste demodikose - det er forferdelig! Jeg startet behandlingen, mens jeg selv leter etter en god lege. Jeg vasker ansiktet mitt med tjæresåpe, jeg brukte benzylbenzoat flere ganger (det brenner forferdelig, men det er ikke noe resultat) Jeg prøvde Xinsheng krem ​​- det beroliger, virker betennelsesdempende, reduserer utskillelsen av talgkjertlene - bare litt er nødvendig for en applikasjon. Jeg er veldig fornøyd med det, det gir lettelse og det er klart færre rødhårede. Jeg sliter videre

Hei alle sammen!
Fra demodicosis, og til og med kjørt ned, er det ikke så lett å komme seg.
Svært ofte blir soppinfeksjoner og andre med...
Jeg har behandlet denne infeksjonen i nesten et år.... Først prøvde jeg "folk" -behandlingen.... Det hjelper ikke. Så begynte hun å bli behandlet på alvor, til og med gikk til legen og utdannet seg))
Og her er resultatet....

Hver måned er alt bedre, kan du si i mål)))
Den første diagnosen til legen var rosacea.... Men først da skjønte jeg at den viktigste sykdommen var demodektisk skabb. Og fra henne i et avansert stadium begynte rosacea, så en annen soppinfeksjon ble med. Tre i ett.
Først ble en soppinfeksjon behandlet: flukonazol oralt, soppdrepende krem ​​eksternt... to måneder.
Så en akutt betennelsesprosess - rosacea: legen foreskrev doksycyklin å drikke i tre måneder, triderm eksternt i 14 dager, deretter metrogil gel.
Mye bedre. vi kan si at 80% av huden har kommet tilbake til sin opprinnelige form. Det er mange bivirkninger fra slik behandling, tarmene lider av antibiotika og fra trøske er det nødvendig å stadig ta noe soppdrepende... generelt, tinn. Alle disse kremene tørker huden veldig. Men jeg ga meg ikke!
Det forble uklart hvordan du skulle fullføre denne bastarden), 80% er selvfølgelig bra, men jeg vil ha minst 99%)) :)
Jeg bestilte meg en Permitrin-salve. Jeg skal prøve. Du må smøre ansiktet en gang i uken, maksimalt 4-5 repetisjoner. I ingen tilfeller skal du smøre den daglig, dette er veldig skadelig for huden og vil bare forverre tilstanden. Det er et veldig kraftig insektmiddel!
Jeg skriver hvordan det endte) :)
Jeg ønsker alle lykke til og ikke gi opp.

I 9 år har jeg behandlet denne byaka “demodicosis” med forskjellige baltushki, antibiotika, rookutan, blodtransfusjon, men det er ubrukelig.... Crema Demodex Complex hjalp meg på to uker. Jeg har virkelig sympati med alle som lenge har hatt smerter og et forferdelig blikk... Prøv Xinsheng og Kang, du vil ikke angre. I et halvt år nå, ikke en eneste kvise.

Et utmerket preparat Xinsheng Demodex Complex krem. Jeg likte alt, behandlingen går bra, Demodex Complex-preparatene er gode. Først foreskrev de Xin Fumanling, og byttet deretter til en ny - Xinsheng Demodex Complex med en mer forbedret formel, som vi virkelig likte. Effekten var bare fra Xinsheng Demodex Complex krem ​​generelt, fantastisk, vi er veldig fornøyde. takke.

Kang krem ​​er et flott middel, en ting som hjalp.

Bare Xinsheng hjalp til i kampen mot Demodex. Kviser fjernet alt, porene strammes der flåtten bortskjemte. Jeg anbefaler denne kremen til alle med ansiktsdemodikose og spis også. Søtsaker under det strengeste forbudet under behandlingen.

Jeg har vært syk lenge. Jeg prøvde mange ting, men hjalp enten ikke, eller så kom rødheten raskt tilbake. Til slutt la jeg merke til at det beste resultatet jeg får etter påføring av svovelsalve. Det dreper bare flåtten. Jeg smører den en gang om dagen på kvelden. Jeg vasker den av med babysåpe når det oppstår en brennende følelse (jeg har den om en time). Etterpå bruker jeg en fuktighetsgivende krem ​​(oljefri!). Jeg gjør denne masken til huden rydder opp (vanligvis 2-3 dager). Noen ganger er resultatet nok i lang tid (3-4 måneder), noen ganger mindre (i sommermånedene). Generelt lever jeg fra forverring til forverring. Men de siste 2 årene la jeg merke til at intervallene er mer og mer, og huden er henholdsvis renere. Kanskje min praksis vil hjelpe noen. God helse!

Legg til en kommentar Avbryt svar

Kurv

Topp anmeldelser

Igor, Bratsk

Et utmerket preparat Xinsheng Demodex Complex krem. Jeg likte alt, behandlingen går bra, Demodex Complex-preparatene er gode. Først foreskrev de Xin Fumanling, og byttet deretter til en ny - Xinsheng Demodex Complex med en mer forbedret formel, som vi virkelig likte. Effekten var bare fra Xinsheng Demodex Complex krem ​​generelt, fantastisk, vi er veldig fornøyde. takke.

Olga, Moskva

Kang krem ​​er et flott middel, en ting som hjalp.

Alisa, Odessa

Bare Xinsheng hjalp til i kampen mot Demodex. Kviser fjernet alt, porene strammes der flåtten bortskjemte. Jeg anbefaler denne kremen til alle med ansiktsdemodikose og spis også. Søtsaker under det strengeste forbudet under behandlingen.