loader

Hoved

Kosmetolog

Differin

Del din erfaring med å bruke Differin gel (krem) mot kviser. Hjalp Differin? Veldig interessert i tilbakemeldingene dine.

12.01.2010 14:09, Emy
Jeg la ikke merke til noen positiv effekt i det hele tatt. Bare hud dekket.

16.02.2012 14:44, olga
Hallo! Jeg lider også veldig av denne kvisesykdommen. Jeg smurte det ikke i ansiktet mitt, men stikkene forsvant ikke. Ansiktet var så vansiret, betent, alt var dekket med purulente støt og så sår. Det var ingen grense for nervøs sammenbrudd. Men for to uker siden begynte jeg å bruke Dufferin for natten, og i løpet av dagen var alt zineri. forverret, fortsetter jeg å bruke disse preparatene. Nå er den tredje uken borte, huden er veldig tørr, stram, det røde ansiktet er bare forferdelig, men alle betennelsene har gått, de svarte flekkene har også forsvunnet, huden på kinnene er planet. Jeg planlegger også å kjøpe Baziron, jeg holder ut med all min styrke, det synlige resultatet skal tolereres. Stor tålmodighet og ikke forlate behandlingen. Jeg ønsker deg lykke til og tålmodighet!

04/16/2012 16:09, Alexander
God dag! I dag besøkte jeg en hudlege, han foreskrev et behandlingsforløp, som inkluderer følgende medisiner: 1) Symbium mus-bruk 2 ganger om dagen, morgen / kveld. 2) Kanskje, etter bruk av stoffet, manifestasjonen, tørrheten i huden, i dette tilfellet, etter moussen, må du bruke Sensibio-light krem. 3) Differin gel, påfør ansiktshud, ikke skyll. 4) Unidox-Solutab tabletter, etter måltider, 1 gang per dag, 1 uke 5) Linex tabletter, 1 uke, 1 per dag, før måltider 6) Mikrostrømsterapi, Antiacne-system 2 ganger i uken Fra og med i morgen

07/30/2012 07:27, Tatiana
Legemidler mot dysbiose, som Linex, må tas etter at antibiotika er avsluttet, og ikke under, ellers vil det ikke være noen mening, du vil ganske enkelt drepe den gunstige floraen som finnes i Linex med antibiotika.

30.11.2012 10:15, Natalia
Jeg er uenig med deg. Mens du tar antibiotika, blir all mikroflora, både "skadelig" og "nyttig", "drept". Tar Linex-type medisiner i løpet av antibiotika, blir "gunstige" bakterier introdusert i kroppen, og opprettholder den nødvendige balansen, noe som er sikret ved regelmessig resept på slike medisiner..

23.02.2014 07:30, Elena
Så hvordan er det ? hjalp ?

08.24.2012 01:10, Lilia
Jeg var for et par dager siden på en avtale hos hudlege. Jeg rådet til å smøre diferin et par ganger i uken (eller annenhver dag, hvis det ikke er irritasjon) og basiron (for purulente betennelser til de passerer), bare for ikke å bruke dem sammen, men veksler hver annen dag. Og i en uke om morgenen på tom mage, en time før måltider, 2 ts med et lysbilde av Polysorb, fortynnet i 1/4 kopp vann (slik at kroppen kan rengjøres fra innsiden). Om Zinerit sa legen at mikrober blir vant til det på to måneder, så det er ikke nødvendig å bruke det

15/11/2012 21:11, ASTRA
Jeg har brukt Differin i 4 måneder allerede, effekten er god, men for at forbedring skal vises, må jeg vente. Den varer lenge, om morgenen blir huden etter at den er glatt og behagelig å ta på. Det var ingen irritasjoner, men min venn, tvert imot, huden ble rød og skrellet av Avhenger sannsynligvis av hudtype, jeg har en kombinasjon. Det er viktig å velge et rensemiddel som ikke tørker ut, hvis huden tørkes med alle slags alkoholkremer, ikke forvent en spesiell effekt

10.10.2013 18:37, Katie
Så du kan tørke ut huden, og dette vil ikke føre til noe bra. Påfør denne medisinen etter en fuktighetskrem.

12.01.2010 15:15, Goldi
det hjelper meg delvis. Kviser går lettere og raskere, men det fortsetter å dukke opp ytterligere.

02.11.2010 20:44, Natka
hjulpet, endringene er ikke synlige umiddelbart.. men etter 2 uker er endringene synlige. Men alt dette er selvfølgelig et midlertidig middel. og du kan ikke helbrede huden!

16.01.2011 12:53, Elena
Hallo til alle. Jeg er 20 år gammel, jeg møtte kviser og hudormer i en alder av 14 år, det var en NATTMAR... fra jeg var 16 år vendte jeg meg til en kosmetolog, mer enn en gang, rengjøring, darsonval med nitrogen, pratere, det var et resultat, men midlertidig, jeg brukte mye penger. Generelt utviklet jeg en behandling for meg selv, gitt at jeg er lege av yrke)))) Jeg leste mye, jeg dro til forskjellige nettsteder... Jeg begynte med kuriosin (ingen effekt), drakk Unidox (omtrent en måned, det hjalp meg heller ikke), jeg Jeg bestemte meg for å prøve kraftigere midler: 1. Rensing. Jeg vasket ansiktet mitt med tjæresåpe (lukten er forferdelig, men den renser porene bra) Du kan tørke ansiktet ditt med 1% salisylsyre (det hjelper bra, ikke misbruk, tørker huden) 2. Differingel (kveld) er et godt middel, men det er ulemper, i de første ukene vil ansiktet være se forferdelig ut, skrell av, hovne opp, du vil ikke kunne bruke kosmetikk, jeg kunne ikke engang påføre kremen på huden, den brant dårlig, jeg fikk enda mer kviser poppet ut. Men jeg brukte den videre, brukte den før leggetid, etter 1-1,5 måneder. Jeg begynte å legge merke til resultatet! 3. baziron AC (morgen) etter at huden ble vant til differensialet, irritasjonen gikk over, begynte jeg å bruke baziron til det, og det hele begynte på nytt, irritasjon, peeling, kviser dukket opp igjen. Jeg led, og begynte så å bruke den bare på kviser. Sammen er disse to midlene veldig sterke, så se selv, kanskje det er verdt å bruke en, for meg selv valgte jeg differensial. 4. Masker annenhver dag, kjøp deg alle slags leire (hvit - bleker huden, svart - fjerner betennelse, blå - akselererer regenereringsprosessen, rød - toner). De er billige, men de er ikke bedre. Bland kokt vann og leire til grøt, legg på huden på ansiktet og nakken, for å få best mulig effekt, dekker jeg ansiktet mitt med plastfolie, og lar stå i en time og skyller av. 5. Fordi etter at dype akne arr og arr i mørk farge er igjen, bruk en badyag. Kjøp badyaga gel og badyaga pulver, bland til grøt, påfør i 20 minutter. Masken skal ikke påføres hvis det er mer enn 2 røde flekker på huden. Skinoren bleker ikke dårlig, men det er dyrt. Et år har gått, ansiktet er rent, noen ganger dukker det opp 1-2 kviser, men det er ikke skummelt. Nå bruker jeg Differin 2-3 ganger i uken (om kvelden), jeg kastet masken, fundamentet, litt pulver og det er det! Alt dette kan kombineres som du vil, veksle med hverandre, hør på ansiktet ditt, jeg ønsker dere alle LYKKE.

27.04.2011 12:48, Natasha
Elena, Hei! Jeg har nettopp lest brevet ditt, jeg har en veldig lignende historie. Jeg har ikke klart å takle dette problemet i veldig lang tid. På grunn av håpløshet gikk jeg til og med til bestemoren, konspiratoren, men igjen var alt tomt (du vet, jeg gikk nylig til kosmetologen, de renset ansiktet mitt, det virket som om det ble bedre. De foreskrev differensial + basiron. Jeg har bare et ansikt, den røde huden har blitt enda fetere, jeg er absolutt bekymret, men jeg har lest på mange fora at dette regnes som normalt. Jeg tenker allerede på å stoppe all denne behandlingen, så mye penger har blitt brukt i alle år, og det viktigste er tålmodighet. Jeg vil være veldig glad hvis du svarer meg :) Takk :)

02/18/2013 17:19, loppa
Hei Elena. Fra Baziron og Defferin blir huden rød fordi de inneholder syrer, og når du bruker dem i solen, kan du ikke se enda mer rødt ut ut, det kan være en liten brannskade. Men sammen hjelper de mye.

07.07.2011 21:26, Kate
Jenter, jeg har det samme problemet - fra 14 år av kviser, kviser, nå er jeg 24 år gammel, kviser og betennelse har gått, men det har utviklet seg en alvorlig grad av kviser. Jeg lider med dette ansiktet som jeg kan huske, jeg dekker stadig over disse forferdelige sporene. brr)) enn bare ikke behandlet. Jeg vil også si fra erfaring at leire og badyaga er veldig bra. Nylig ervervet differensial, pah-pah, for ikke å glatte den ut! Jeg likte det veldig godt, jeg la merke til resultatene fra første gang - fet hud forsvant, i dag er det 3. dag - disse stygge støtene har nesten forsvunnet, hudfargen blir bedre. Jeg forventet ikke engang, jeg prøvde alt, kjøpte det og trodde ikke engang at det på en eller annen måte ville hjelpe. Etter hele kurset vil jeg definitivt skrive om resultatene. Jenter, det viktigste er å tro, og vi vil lykkes! All vakker, ren og sunn hud!

02/02/2013 22:47, luda
Jeg hadde ikke kviser, men rød betent kviser, på steder som var sår og noen ganger litt purulent hoppet opp. Jeg ble hjulpet av vanlig jod og sicilinsyre. Dietten er ikke spesielt tøff - bare ekskludert, søt, røkt, oversaltet, stekt, fet (vel, bortsett fra selvfølgelig kremaktig smør, solsikke, oliven, men jeg stekte ikke i oljer, men bare la til i frokostblandinger, potetmos, smørbrød. Problemene begynte et sted på seks dager. Her, selv nå, den første dagen begynte jeg å drikke unitox salutab og dazolik-hudlege foreskrevet, selv om hun fortsatt foreskrev gel effezel, men jeg kjøpte det ikke, det er dyrt, jo mer situasjonen er ikke kritisk, med tanke på at forbedringene har gått. til neste avtale om 3 uker, vil jeg be deg om å foreskrive noe billigere hvis du trenger det. selv om hun ba om en pannekake, men hun scoret sannsynligvis. enn jeg ikke behandlet i omtrent en måned, trodde jeg at det ville passere av seg selv og dødsenteret ikke forsvant i det hele tatt og kvisen forsvant ikke og det var forbedring 0. Konklusjon i slike sutuasjoner, hvis det ikke forsvinner innen 7 dager omtrent, er det nødvendig å handle.

19/09/2011 11:49, Julia
For to år siden gikk jeg til en hudlege, foreskrev Baziron (om morgenen) og Differin (om kvelden), da var det bare nok penger til Baziron - det var mye færre kviser. Nå kjøpte jeg både det og det. Jeg begynte å søke som legen bestilte, fettinnholdet forsvant helt (jeg har MEGET fet hud!), Humlene og de røde flekkene ble hvite og forsvant nesten, de svarte prikkene forsvant også. Og i går kveld ble det forferdelig å stramme huden - jeg smurte Nivea-krem for natten. Om morgenen sovner jeg, det er vondt å åpne øynene, hele huden er som en tørr maske, grov - jeg løp til badet, vasket meg med vann, det så ut til å være lettere, smurte Nivea-krem igjen. det er bare et mareritt. den brant som tilsatt med syre, orker knapt, et sted på en time ble det bedre. Jeg berørte kinnet mitt, og kremen ruller ned i klumper sammen med hudveksten, det ser ikke ut til å skade, men på en eller annen måte er det skummelt. Dette er generelt normalt.

22.09.2011 17:08, Polina
Differin er et utmerket middel - det viktigste er at så snart ansiktet begynner å skrelle av, ikke kast det. Vær tålmodig, huden blir vant og blir lysere.

20.10.2011 23:04, farmasøyt
den veldig viktige regelen er å påføre et veldig tynt lag og ikke gni, og selv om hudtypen er tørr eller kombinert, så bruk i ingen tilfeller gelen og ta kremen

24.10.2012 09:19, Vika
Julia, legen min foreskrev samme kurs, og reaksjonen var lik din. Den 5. dagen sluttet jeg å bruke Baziron, men fortsatte med Differin. Det viktigste er å holde ut, det tok 3 dager og igjen Baziron, men bare på problemområder (for meg er det pannen og området til templene). Men generelt er jeg fornøyd med resultatet) Lykke til!

03.02.2012 15:28, Gjest
Jeg brukte det, jeg var fornøyd med resultatet, jeg hadde klær på ryggen, det renser alt raskt, men jeg må bruke det med jevne mellomrom. ikke egnet for ansiktet - det tørker huden veldig mye, bortsett fra i pannen og deretter annenhver dag og i løpet av dagen, en fuktighetsgivende krem.

02.05.2013 03:27, Gjest
Jenter. Jeg vil ikke beskrive manglene ved Differin. mye er allerede skrevet her. Det viktigste jeg kan si til tross for alt dette, jeg er fornøyd. Jeg brukte denne kremen i en måned og i 2 år husket jeg ikke noen kviser i det hele tatt, nå planlegger jeg å begynne å bruke den igjen. Som dette))

Hvem brukte Differin?

Jentene lette etter retinoisk salve her og fant ut at de på grunn av byråkratiske forsinkelser ennå ikke ble løslatt. Jeg kom over en påstått analog med en lignende helbredende egenskap Differin.

Adapalen representerer en ny generasjon syntetiske retinoider og er et naftosyrederivat. Adapalen har sebostatiske, komedolytiske / antikomedogene og betennelsesdempende effekter.
Legemidlet virker på follikulær hyperkeratose, regulerer prosessen med keratinisering og avskalling - har en utpreget komedolytisk aktivitet (påvirker åpne og lukkede komedoner) og anti-komedogen effekt (forhindrer dannelsen av mikrokomedoner).
Hovedvirkningsmekanismen er selektiv binding til kjernefysiske RAg-reseptorer i epidermale celler, i motsetning til den ikke-selektive bindingen av retinoider fra tidligere generasjoner. Denne mekanismen regulerer den endelige differensieringen av keratinocytter, noe som sikrer normalisering av keratiniseringsprosessen og en reduksjon i forutsetningene for dannelse av mikrokomedoner..
En uttalt antiinflammatorisk effekt av adapalen er bevist: hemming av lipoksygenase, arihidonsyre, cytokiner. In vitro og in vivo viser høy antiinflammatorisk aktivitet, sammenlignbar i styrke til betametason og indometacin, ved å påvirke betennelsesfaktorer.
Adapalen har ingen fotosensibiliserende effekt.

Forskjell fra rynker er det mulig å forynge ansiktshuden i ti år

I økende grad vises små rør kalt "rynkeforskjell" i butikkhyllene. Artikler i blanke magasiner lover at dette middelet raskt vil avlaste jenter på aldersskilt og forynge huden i ti år. Men er det virkelig slik?

Beskrivelse av stoffet

Den populære differensialkrøllekremen hadde tidligere et annet formål. Dette navnet skjuler en gel designet for å kvitte seg med kviser, hudormer og dype utslett. Prinsippet for handlingen er enkel: en salve med en kraftig antiinflammatorisk effekt hjelper til med å gjenopprette balansen mellom arakidonsyre og derved lindre huden av utslett og fremme helbredelse av de berørte områdene.

Tilgjengelig i to former - i form av en salve og i form av en gel. Sistnevnte absorberes raskt i huden og regnes som lettere, tolereres bedre av kroppen. Kremen er egnet for tørrhet, og gelen er egnet for fet. Selges i små aluminiums- eller plastrør med et volum på 30 gram hver.

Den har en hvit farge, tykk konsistens. Produktet har ingen tydelig lukt. Det selges fritt på ethvert apotek, selv i små byer. Koster ikke for mye, produsert i Russland.

Før bruk er det viktig å konsultere legen din for å unngå komplikasjoner eller forverring av kroniske sykdommer. Vær spesielt oppmerksom på listen over kontraindikasjoner.

Sammensetning og farmakologiske egenskaper

Differin anti-rynke gel består av flere medisinske komponenter som hjelper til med å lindre betennelse, gjenopprette den naturlige balansen i huden og, selvfølgelig, bli kvitt aldersrelaterte endringer.

Sammensetningen inneholder følgende komponenter

  • Adapalen. Den viktigste aktive ingrediensen i stoffet. En analog av renitonsyre, som har en kraftig anti-aldringseffekt. Hjelper også å bli kvitt kviser.
  • Renset vann. Det lar deg gi kremen sin endelige form, fukter litt, løser seg opp og kombinerer de gjenværende komponentene av stoffet.
  • Glyserol. Serverer ett formål - sterk fuktighet.
  • Carbomer. Lar deg fukte huden litt. Serverer for å oppdatere dermis, forynge det, bli kvitt fargeskift.
  • Natriumhydroksid. Hjelper med å regulere surhetsnivåer, lindrer betennelse og fjerner infeksjoner.

Alle disse komponentene gir dyp rensing og fuktighet, friskhet i huden og kvitte seg med jevne dype rynker.

Indikasjoner for bruk

Hovedformålet er å bruke den til å kvitte seg med kviser. Bra for tenåringer hvis utslett er forårsaket av endringer i hormonnivået og økt hudfetthet.

En krem ​​eller gel fungerer bra for milde til moderate utbrudd. Hvis vi snakker om noe alvorlig, for eksempel dyp og betent kviser, er det bedre å bruke Differin i kombinasjon med mer alvorlige stoffer.

Et annet formål er å løse problemer med dermis. Kremen passer godt for mennesker som hele tiden lider av tørrhet og flass, irritasjon. Gelen er god for å kvitte seg med overflødig talg.

I tillegg lar produktet deg bli kvitt rynker. Passer for jenter og kvinner i alle aldre.

Anti-rynke bruk

Ofte brukes Differin gel mot kviser og kviser mot rynker. Tilstedeværelsen av retanol i sammensetningen bidrar til å kvitte seg med aldersrelaterte hudforandringer. Ganske ofte brukes middelet for å kvitte seg med de første tegn på aldring - små rynker som ligger i nasolabiale folder.

Siden den ikke inneholder retinolsyre i seg selv, men dens analog, er en komplikasjon i form av sterk lysfølsomhet ekskludert. Verktøyet er godt egnet for bruk når som helst på året og dagen. Kan brukes uten begrensninger, både om morgenen og om natten.

En annen bruk for kvinners hud er som peeling. Kremen er laget på grunnlag av giftfri alkali. Dette lar deg kvitte seg med død og herdet dermis. Brukes ofte sammen med en skrubb eller en slags maske, anti-aging krem ​​eller andre midler.

Kunne ha samme effekt som anti-aging serum. Ved regelmessig bruk kan det avlaste dype rynker. Det hjelper også å oppdatere hudfargen, jevne ut tonen, kvitte seg med naturlige endringer og aldersflekker..

Kontraindikasjoner

Hovedkontraindikasjonen for bruk av salven anses å være overfølsomhet overfor en av komponentene i stoffet. Hvis det ikke er noen nøyaktig informasjon om allergien, bruk en liten mengde krem ​​på baksiden av hånden før bruk. Vent i flere timer og sjekk hudens reaksjon på et ukjent middel.

Du kan ikke bruke stoffet hvis du for øyeblikket gjennomgår foryngelsesprosedyrer. Kan ikke kombineres med retinolsyrebaserte serum, da det kan forårsake overdose. Før du kombinerer med andre kurs, er det bedre å konsultere legen din..

Reagerer dårlig i kombinasjon med medisiner som tørker ut dermis. Potensielle konsekvenser er irritasjon, flassende hud, rødhet og andre lignende symptomer. Det er forbudt å bruke hvis det er svulster i ansiktet, eksem og brannskader, riper og sår. Den viktigste kontraindikasjonen er seborrheisk dermatitt..

Kan ikke brukes på barn - vent til ungdomsårene. Anbefales ikke til graviditet, med mindre det er absolutt nødvendig.

Bivirkninger

Differin har flere bivirkninger, men de dukker ofte ikke opp. I utgangspunktet klager kvinner bare over lett kribling og irritasjon i spesielt følsomme områder av ansiktet. Når det brukes på tørr hud, er det best å blande med olje eller fuktighetskrem.

I de berørte områdene kan fargen endres, lett rødhet og avskalling observeres. I sjeldne tilfeller forekommer mild kontaktdermatitt. Ved hyppig bruk og ignorering av problemer med dermis, kan gråteksem oppstå.

De fleste komplikasjoner er reversible. De øker først med behandling, men avtar over tid. Vanligvis stopper symptomene etter midten av kurset, ellers bør stoffet avbrytes. Hvis bivirkningene er for uttalt, er det også forbudt å bruke Differin.

Hvis symptomene ikke forsvinner av seg selv, må du kontakte lege. I dette tilfellet vil en hudlege hjelpe. Du må kanskje bruke gjenoppbyggende eller fuktighetsgivende medisiner. Komplikasjoner kan ikke ignoreres da de kan utvikle seg til alvorlig dermatitt.

Påføringsmetoder

Det er bedre å bruke kremen rett før leggetid. Påfør den med milde strøk på de berørte eller rynkede områdene. Sørg for å påføre et tynt lag av produktet for å unngå overdosering. Før dette må dermis rengjøres. Toppen kan fuktes med bepanthenol eller andre kremer.

I dette tilfellet kan du ikke rense ansiktet ditt med alkoholholdige produkter, inkludert kremer. Ikke bruk vanlig såpe. Det beste alternativet er en spesiell gel for vask. Ytterligere peeling bør unngås. Sørg også for å fjerne all sminke med termisk vann før du påfører produktet..

Unngå skadede hudområder ved påføring. Ikke bruk produktet på friske eller åpne sår. Det er bedre å vente til riper løsner og til slutt leges. Unngå området rundt lepper, øyne, nese. Kan brukes på skuldre, rygg og dekolleté.

Ved øyekontakt, skyll straks med rennende vann. Hvis det er alvorlig kløe og forverring av synet, i lang tid gjør øyet vondt, må du kontakte lege.

Den anbefalte behandlingsperioden er omtrent 3 måneder, en gang daglig.

Lagringsforhold

Det er bedre å oppbevare kremen utilgjengelig for barn, helst under lås og nøkkel og i et lukket skap. Bruken av produktet er bare ekstern. Påfør bare i et tynt lag. Hvis et barn ved et uhell spiste litt krem, bør du absolutt oppsøke lege, og så snart som mulig. Selvmedisinering i dette tilfellet er forbudt..

Det er best å holde gelen på et tørt sted. Unngå direkte sollys. Et godt sted er et førstehjelpsutstyr i skapet. Det er temperaturbegrensninger - ikke høyere enn 25 grader Celsius. Du kan heller ikke lagre ved temperaturer under 10 grader, slik at den ikke fryser..

En forutsetning er ikke å bruke krem ​​eller gel med en utløpt dato. Den kan lagres i tre år fra datoen stemplet på pakken. Etter det må Differin kastes ut. Ellers kan det oppstå en sterk allergisk reaksjon..

Tilgjengelige Differinanaloger

  • Retinoisk salve brukes ofte mot rynker. Dette er det vanligste og relativt billige middelet. Det lar deg gjenopprette hud som er skadet av tid. Den eneste ulempen er økt lysfølsomhet. Det er best å unngå langvarig soleksponering etter påføring.
  • Radevit er et medikament som vil bli kvitt overfladiske rynker. Den inneholder en betydelig mengde nyttige vitaminer og mineraler. Salven hjelper til med å oppdatere dermis, jevne ut tonen og gi en kvinne en ny ungdom. Men effekten er kortvarig.
  • Relief er den mest uvanlige medisinen som brukes i kosmetologi. Det ble opprinnelig brukt som en kur mot hemoroider. Imidlertid inneholder sammensetningen mange vitaminer, samt sunn haiolje. Det lar deg beholde fuktighet i de dype lagene i termalbadet, for å gjøre ansiktets ovale klarere og mer definert.
  • Sinksalve ble også brukt i dermatologi, men i en annen forkledning. Det ble en gang brukt for å kvitte seg med eksem, dermatitt, og også for å fremme rask helbredelse av sår og skrubbsår. Hjelper også med å bli kvitt det fine nettet av overfladiske rynker.

Anmeldelser

Maria, 32, leder i et stort selskap.

Da jeg var 30, hadde jeg noen ganske alvorlige rynker. Hvorfor ikke vet. Dermatologen bare kastet opp hendene og sa at dette er en dårlig arvelighet. Min mor ble faktisk ganske gammel, i 40 var det allerede ukjennelig. Jeg ville ikke gjenta skjebnen hennes i det hele tatt.

Flere anti-aldringsinjeksjoner ble anbefalt. Men alternativet passet meg ikke i det hele tatt. For det første vil jeg ikke tåle smerter og stadige blåmerker i ansiktet mitt. For det andre er prisen ikke fornøyd, mens effekten er kortvarig..

På Internett fant jeg informasjon om Differin - helt tilfeldig. Bla gjennom kvinners fora, og der spurte jenta hvordan man skulle bruke kremen på ansiktet riktig. Hun spurte i kommentarene hva det var, og de fortalte meg. Ærlig talt trodde jeg ikke virkelig på mirakelkuret, men jeg prøvde - hva jeg skulle tape.

Vel, hva kan jeg si... Det fungerte! Og overraskende bra. Allerede etter de første applikasjonene forsvant det fine nettet av rynker i ansiktet. Et par måneder senere begynte kollegaene å spørre hvor jeg fant et så foryngende eple.

Nå kan ansiktet mitt virkelig være selskapets ansikt. Det var enda flere kontrakter, et par ganger flørte de med meg J Ja, og mannen min er fornøyd, han er mer glad for å se en ung, vakker og vellykket kvinne ved siden av seg enn djevlene.

Anmeldelser av kosmetologer

Elena Ivanovna, praktiserende kosmetolog.

Jeg savnet på en eller annen måte øyeblikket dette produktet dukket opp på markedet. Over tid begynte jeg imidlertid å høre om det fra kundene mine. Ærlig talt reagerte jeg med skepsis - dette er ikke den første en slik krem ​​som blir utsatt.

Men for nysgjerrighets skyld studerte jeg fortsatt komposisjonen. Alt så effektivt og logisk ut, derfor inviterte jeg klienten min, og etter kompatibilitet, en venn til å prøve etter å ha nølt litt. Allerede på et par kurs dukket det opp et godt resultat. Som et resultat jobber jeg nå ikke bare med serum, men også med Differin.

Midlet er selvfølgelig ikke et universalmiddel, men i mange tilfeller kan det hjelpe. Så jeg anbefaler!

Differin er et godt middel mot rynker. Gelen har praktisk talt ingen kontraindikasjoner, den er trygg for sensitiv hud. Hvis du har problemer med rynker, kan du prøve dette middelet..

Differin

Differins sammensetning

Differin gel for ekstern bruk inneholder følgende komponenter:

  • adapalen - 1 mg per 1 g farmasøytisk preparat;
  • propylenglykol;
  • metylparahydroksybenzoat;
  • fenoksyetanol;
  • karbomer 940 R;
  • dinatriumedetat;
  • polyxamer 182;
  • natriumhydroksid;
  • renset vann.

Sammensetning av 1 g krem:

  • adapalen - 1 mg;
  • karbomer 974 R (934 R);
  • makrogolmetyldekstrose sesquistearat;
  • glyserol;
  • naturlig squalene;
  • metyldekstrose sesquistearat;
  • edetat dinatrium;
  • metylparahydroksybenzoat;
  • propylparahydroksybenzoat;
  • fenoksyetanol;
  • syklometikon;
  • natriumhydroksid;
  • renset vann.

Slipp skjema

I apotekskiosker og kosmetikkbutikker for personlig pleie presenteres det farmasøytiske produktet i to former:

  • Gel for ekstern bruk, hvit i plastrør på 30 g. Pappeske inneholder 1 rør og bruksanvisning.
  • Krem til utvendig bruk i aluminiumsrør på 30 g. En kommentar og 1 rør med medisinsk salve legges i en pappeske.

farmakologisk effekt

Differin krem ​​og gel, som en variant av ett medikament, tilhører gruppen antiinflammatoriske og komedolytiske midler som brukes eksternt. Den terapeutiske effekten utvikler seg på grunn av den viktigste aktive ingrediensen kalt adapalen, som er en metabolitt av retinoidet. Biologisk aktivt stoff normaliserer prosesser for keratinisering og epidermal differensiering på mobilnivå.

Kremen mot hudormer Differin har en selektiv mekanisme for utvikling av gunstige effekter, som består i samspillet mellom den aktive komponenten og spesifikke reseptorer i hudens epidermale celler, som et resultat av at det er en svekkelse av celleforbindelser i munnen på sebaceous hårsekkene og eliminering av etiologiske faktorer for mikrokomedoner.

Sammen med den ovennevnte virkningsmekanismen, bør man ikke glemme at Adapalen har sterke antiinflammatoriske egenskaper, fordi komponenten av det farmasøytiske preparatet hemmer migrasjonen av hvite blodlegemer i fokus for betennelse og metabolisme av arakidonsyre, som "slår av" leukocyttkoblingen fra den patologiske prosessen..

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Begge former for legemidlet er ment for topisk påføring på huden og effekten på hudens epidermale celler, fordi absorpsjonen av aktive ingredienser fra overflaten av det behandlede området er veldig lav. Utskillelse av den absorberte delen av biologisk aktive stoffer skjer hovedsakelig gjennom galle.

Indikasjoner for bruk

  • kviser eller kviser;
  • Acne vulgaris;
  • svarte flekker;
  • komedoner.

Kontraindikasjoner

  • overfølsomhet overfor aktive og hjelpekomponenter i et farmasøytisk preparat;
  • arvelig eller ervervet intoleranse mot stoffet og dets bestanddeler;
  • dermatitt;
  • eksem;
  • hudsvulster;
  • barndom;
  • perioden med graviditet og amming;
  • skade på huden;
  • brenne sårflaten;
  • bruk av systemiske medikamenter fra retinoidgruppen.

Bivirkninger

I prosessen med konservativ behandling med et farmasøytisk middel er det mulig å utvikle:

  • irritasjon av huden på behandlingsstedet;
  • rødhet og flassing av huden;
  • kløe eller brennende følelse;
  • tørr hud;
  • lokal endring i fysiologisk pigmentering;
  • kontakteksem;
  • eksem;
  • allergisk konjunktivitt.

Hvis disse bivirkningene blir observert, anbefales det sterkt å avbryte videre sanitet og kontakte en kvalifisert hudlege. Det skal også bemerkes at stoffet øker risikoen for solbrenthet i nærvær av normal soleksponering..

Instruksjoner for Differin (Metode og dosering)

Differin gel, bruksanvisning

Før du bruker akne-gel, må du rense ansiktet, slik at det farmasøytiske produktets terapeutiske evner vil være mye høyere. Du bør imidlertid ikke bruke alkohol eller såpeløsninger til dette, det anbefales å bruke en gel til vask. Salven påføres i et jevnt tynt lag over hele ansiktet (hvis Differin brukes til hudormer) eller selektivt bare på betennelseselementer for å eliminere dem, ikke gnidd.

Hyppigheten av bruken er en gang om dagen, det er bedre å bruke stoffet om kvelden før sengetid, siden om natten er reparasjonsmekanismene i huden høyere på grunn av aktiviteten til det parasympatiske nervesystemet. Maksimal effekt fra bruken av gelen observeres som regel i løpet av en måned, men hele løpet av konservativ terapi for å bli kvitt hudormer eller kviser varer 3 måneder. Muligheten for gjenrensning med et farmasøytisk preparat bør diskuteres i tillegg med en hudlege.

Kreminstruksjon

Akkurat som gelen, bør kvisen og kvisekremen påføres renset og tørr hud med lette berøringer. Du kan bruke kremen både om morgenen og om kvelden. Unngå å få legemidlet på den røde kanten av leppene, neseslimhinnen og øyeområdet, ellers øker muligheten for å utvikle bivirkninger av lokal og systemisk karakter betydelig. Kremen påføres ikke bare ansiktshuden, men også på rygg-, skuldre- og brystområdet, hvis det er et slikt behov (kviser eller andre mangler er vanlige).

Overdose

Beruselsestilstanden med aktive eller hjelpekomponenter er usannsynlig, siden Differin har lav kapasitet for absorpsjon (bare 4% av den påførte mengden salve eller gel blir absorbert i mikrovaskulaturen). Ved utilsiktet oral bruk eller bruk av stoffet på skadet hud, langvarig ukontrollert bruk, kan følgende symptomer utvikle seg:

  • tørr hud;
  • Muskelsmerte;
  • lakrimasjon;
  • symptomer på vitamin A-forgiftning i spesielt alvorlige tilfeller.

Salgsbetingelser

Apotekskiosker og skjønnhetsbutikker selger stoffet uten resept.

Lagringsforhold

Adapalen, den viktigste aktive ingrediensen i det kosmetiske produktet Differin, er motstandsdyktig mot lys, oksygen og kjemisk inaktiv. Derfor er lagring av stoffet like enkelt som å beskjære pærer. Både gelen og kremen skal oppbevares ved en temperatur på 25 grader Celsius, utenfor barns rekkevidde..

Holdbarhet

2 år for aktuell krem ​​og 3 år for 0,1% gel.

spesielle instruksjoner

Etter å ha forskrevet et legemiddel, spør de fleste pasienter seg selv hva som er bedre - Differin krem ​​eller gel. Begge former for legemidlet inneholder den aktive aktive ingrediensen i samme mengde, og derfor er deres terapeutiske egenskaper ikke forskjellige. Hva med hjelpestoffer - basert på deres kombinasjon, kan det hevdes at kremen som regel er indikert for mer sensitiv og tørr hud, siden biologiske komponenter i noen grad kan forbedre trofismen, men deres gunstige effekter utvikler seg gradvis på grunn av spesifisiteten til kjemiske interaksjoner.

Differins analoger

Differins analoger er medisinske eller kosmetiske produkter med lignende terapeutiske evner rettet mot å bekjempe kviser, hudormer eller andre hudfeil. Blant hele gruppen av lignende farmasøytiske produkter, hvorav det er mange, bør det tas hensyn til innenlandske medisiner, og anskaffelsen av disse i landene i det tidligere SNG skaper ikke problemer. Disse inkluderer: Klenzit gel, Vidistem salve, Radevit salve, Retasol løsning, Diaknel krem.

Prisen på Differin-analoger av innenlandsk produksjon er selvfølgelig lavere, noe som vanligvis er nøkkelfaktoren i valg av farmasøytisk produkt. Imidlertid er Differin et premium medisin produsert i Frankrike, verdenssenteret for kosmetologi, og det er ingen tvil om effektiviteten..

Hva er bedre: Baziron eller Differin?

Baziron er et antiseptisk middel basert på benzenperoksid i form av en gel for ekstern bruk. Mekanismen for den terapeutiske effekten av det farmasøytiske preparatet består i en utpreget antimikrobiell effekt rettet mot kolonier av kutan stafylokokker og propionobakterier, de viktigste årsaksmidler for kviser. Legemidlet metter huden med oksygen, normaliserer trofiske prosesser og hemmer syntesen og utskillelsen av utskillelsen av talgkjertlene, på grunn av hvilken ansiktshuden blir mykere, fuktet og patologisk hyperemi forsvinner.

Det er vanskelig å sammenligne disse farmasøytiske preparatene, siden virkningsmekanismen er ekstremt forskjellig, selv om den terapeutiske orienteringen av applikasjonen er lik, derfor har kvalifiserte hudleger utviklet et konservativt behandlingsregime for kviser når Baziron og Differin brukes sammen i kombinert sanitet. Dermed utvikler gunstige effekter tidligere, og stabil remisjon varer mye lenger..

Skinoren eller Differin - som er bedre?

I likhet med Baziron tilhører Skinoren gruppen antiseptiske legemidler. Den viktigste aktive komponenten i gelen er azelainsyre, som har en antimikrobiell effekt. I tillegg påvirker den aktive ingrediensen follikulær hyperkeratose, hemmer spredning av keratinisering og normaliserer graden av endelig differensiering av epidermale elementer. Separat skal det bemerkes at det farmasøytiske produktet reduserer mengden av frie fettsyrefraksjoner i hudens lipidstrukturer, noe som gjør det mulig å eliminere problemet med fet hud..

Selv om Skinoren, Differin, Diaknel, Klenzit, etc. er analoger, tross alt, de er forskjellige medikamenter med ulik sammensetning og farmakologisk virkning, så det er best å velge hvilket medikament som passer for deg ved hjelp av en spesialist.

Under graviditet og amming

Kontraindisert for bruk under amming eller graviditet på grunn av mulig utvikling av en overdosering av vitamin A og påfølgende bivirkninger på barnet.

Anmeldelser om Differin

Det farmasøytiske produktet tilhører importert kosmetikk som har høy terapeutisk effekt, derfor er anmeldelsene om Differin for kviser overveldende positive. Den aktive ingrediensen tillater ikke bare å rense huden i ansiktet, ryggen, skuldrene og brystet fra ubehagelige og noen ganger skjemmende utslett, men hjelper også til å normalisere de trofiske og plastiske egenskapene til det omkringliggende vevet, som i tilfelle kviser ikke kan betraktes som et av aspektene "for" et farmasøytisk preparat.

Anmeldelser av Differin-krem fra kvalifiserte hudleger bekrefter bare de gode anbefalingene og meningene til folk som brukte gel eller krem. Adapalen, den viktigste aktive ingrediensen, regulerer nøye prosessene med keratinisering og differensiering av epidermale cellestrukturer på biokjemisk nivå, noe som er bekreftet i prosessen med gjentatte kliniske studier..

Selvfølgelig blir vurderinger av Differin gel ofte overskygget av den høye kostnaden for stoffet, siden det er laget av de beste bestanddelene og er et importert kosmetisk produkt. Denne prisen er imidlertid fullstendig berettiget, fordi etter fullstendig løpet av konservativ rehabilitering på 3 måneder, lar biologisk aktive komponenter deg oppnå stabil remisjon i mange år.

Differins pris hvor du kan kjøpe

Prisen på Differin gel avhenger praktisk talt ikke i landet der det kosmetiske produktet er kjøpt i, siden stoffet er produsert i Frankrike, verdenssentrum for legemiddelindustrien, og derfor har det virkelig førsteklasses egenskaper.

Så prisen på Differin i Ukraina er i gjennomsnitt 350 hryvnia for en krem ​​og 450 hryvnia for en gel for ekstern bruk..

Prisen på Differin-krem i Russland tilsvarer prisen i Ukraina, men det er ingen så signifikant forskjell mellom kostnadene for krem ​​og gel i apotekskiosker i en enorm stat. For eksempel, i Novosibirsk, kan begge former for et legemiddel kjøpes for 600-650 rubler..

Kostnaden for et kosmetisk produkt i Hviterussland er under et stort spørsmål på grunn av vanskeligheter med å oversette til den nasjonale valutaen og andre økonomiske endringer, og derfor bør du finne ut av hvor mye et farmasøytisk produkt koster på et apotek ved å besøke et lisensiert salgssted.