loader

Hoved

Kosmetolog

Dele denne

Dette produktet er ikke tilgjengelig for levering til din region

takke!

Vi streber alltid etter det beste for å glede kundene våre med de gunstigste prisene..

Vennlig hilsen Wildberry nettbutikk.

Lagt til i venteliste

Lær om opptak

Kommer snart

Sammensetning

Beskrivelse

Våk din skjønnhet med Dove Beauty and Care Cream Soap i en gunstig pakke! Velg Dove Beauty & Care flytende kremsåpe for deg selv? bestående av en fuktighetskrem. Dove gir hendene en følelse av komfort og fuktighet. Det er ikke noe bedre enn myk og hydrert hud, og det kan være akkurat slik hver dag takket være riktig kosmetikk..

Dove cream oil er mer enn såpe min anmeldelse.

Mannen min kjøper alltid Dove-såpe. I flere år brukte jeg den også, alternerende med gel, boblebad, prøvde forskjellige dufter og formler. Så sluttet jeg å bruke den, den tørker huden min, til tross for innholdet av 1/4 av kremen i sammensetningen..

Nylig handlet jeg i et supermarked, tok en pakke med Dove-såpe med arganolje. Jeg sammenlignet komposisjonene av klassisk og arganolje. Det er forskjeller. Duftene er også forskjellige. Argan lukter parfyme, lukten er varm, koselig, vinteren. Fargen er gulaktig..

Sammensetningen inneholder ikke sulfater, såpe basert på natriumlauroylisetionat. Det er et mildt overflateaktivt middel som ikke irriterer huden, ikke tørker ut og ikke er giftig (det er noen anmeldelser der en annen oppfatning kommer til uttrykk, men så langt er dette stoffet ikke anerkjent som giftig). Biologisk nedbrytbart. (Ikke farlig.) for miljøet) Produserer tilstrekkelig skum Gjennomtrenger ikke huden på grunn av stor molekylstørrelse.

Såpe inneholder laurinsyre, eller monolaurat, som er laget av 50% fettsyrer av kokosnøttolje. Dens verdi ved å drepe mikrober på hudoverflaten.

Arganolje trenger ikke en beskrivelse, den fukter huden perfekt. Totalt sett likte jeg sammensetningen av barsåpen. Det er veldig bra for et massemarkedsprodukt..

Hovedspørsmålet er: tørker denne såpen huden? Det tørker ikke meg. Hyggelig overraskelse :-) Jeg trodde jeg aldri kommer tilbake til såpe fra supermarkedet. Men jeg likte denne versjonen av Dove-såpe. Huden er ikke tørr, det er ikke nødvendig å bruke en fuktighetskrem etter vask. Duften er anstendig, langvarig, behagelig.

Jeg så på hva andre bloggere skrev, hva deres inntrykk var. Mange roser hele serien - dusjskum og dusjolje. Jeg fant sammensetningen av oljen på bildet. Interessant komposisjon! Jeg har ikke sett dette. De skriver at det fukter huden. Men jeg tviler litt på det, som alltid. Inntil jeg prøver det selv, vet jeg ikke. Jeg ble flau av tilstedeværelsen av solsikkeolje øverst på listen. Og konserveringsmiddelet VNT. Ellers er sammensetningen bedre enn resten av massen. marked.

Jeg forventet ikke å skrive en anmeldelse om Dove-såpe, kanskje det vil være nyttig for noen.

Dove såpe - anmeldelser

Følsom

Fordeler: Lukten fukter huden godt.

Gjennomgang: Jeg liker denne såpen, fordi den ikke tørker ut kroppens hud, men gir den fuktighet. Såpen har også en veldig behagelig lukt, og prisen på ca 40 rubler er akseptabel.

God såpe

Gjennomgang: Såpen er god, jeg bruker den bare, men jeg er enig med Masyechka såpen er ikke lenger den samme som den var før. Hvis før, Dove såpe strammet aldri huden min, jeg vasket ansiktet mitt med det hver dag, men nå etter 3-4 ganger bruk begynner det å tørke huden. Nå vasker jeg bare kroppen min med den, men for ansiktet mitt foretrekker jeg et annet middel..

God såpe

Gjennomgang: Jeg bruker denne håndsåpen, den føles god og lukter godt. Jeg bruker den ikke til ansiktet og kroppen - til tross for innholdet i kremen, tørker den huden.

Veldig mild Dove!

Fordeler: Kremaktig tekstur, behagelig lukt.

Gjennomgang: Jeg liker virkelig Dove-såpe, jeg kjøper den hele tiden, og har allerede glemt tørre hender og ansikt! Veldig mild og delikat med huden din! Etter det er huden så fløyelsaktig og fuktet, som om det ble påført en krem ​​på den. Og hvilken duft den har. mmmm))) Den er også egnet for intim hygiene, tørker ikke noe. Jeg anbefaler alle å prøve!

Delikat

Gjennomgang: Såpe "Dove" er den mest delikate såpen av høy kvalitet, for øyeblikket, ikke noe bedre enn den har kommet over. Renser huden perfekt, etterlater den hydrert og myk, med en lett, behagelig duft. Såpen er verdt all den beste ros - huden blir bedre etter bruk!

Jeg forventet den annonserte effekten og mottok ikke

FORDELER: Skummer perfekt, renser perfekt, behagelig lukt.

Ulemper: Tørker huden.

Gjennomgang: Dove såpe er egentlig veldig myk og kremaktig, men jeg fikk ikke den forventede "synlige effekten på 7 dager". Huden min er tørr nok, så det var tvert imot en følelse av tetthet, ikke fuktighet. Ja, og det kribler i øynene hvis det kommer dit. På plussiden vil jeg legge til at såpen skummer perfekt, renser perfekt, lukten er behagelig, men ganske hard. Kanskje de ikke burde ha vasket seg daglig, da hadde effekten vært bedre, fordi jeg likte det, men huden min gjorde det ikke.

Den beste

Plusser: Den beste såpen.

Gjennomgang: Dove Soap er den beste såpen jeg noen gang har prøvd. Utrolig effekt! Fukter bedre enn andre. Veldig hyggelig. Såpe er som krem. For ansikt og hender er det rett og slett uerstattelig. Den perfekte såpen. Beste kvalitet. Dette blir sjelden sett. Jeg anbefaler absolutt alle.

Inneholder krem

Gjennomgang: Jeg prøvde å vaske ansiktet mitt med slik såpe, jeg la ikke merke til et spesielt resultat, effekten fra mitt vanlige produkt er bedre, tror jeg. Likevel tørker huden. Men såpen i seg selv er myk, hvis du legger den i en vanlig såpeskål, så begynner en annen såpe å flyte i den, Dove blir flytende og kan ikke brukes.

Jeg bruker den til å fjerne sminke.

Fordeler: Tørker ikke huden med krem.

Attest: Jeg kjøper alltid Dove-såpe. Jeg liker det. For det første tørker det ikke ut huden. Den har en behagelig aroma, ikke sterk eller sterk. For det andre bruker jeg Dove-såpe i stedet for sminkefjernermelken. Jeg vasker alltid ansiktet mitt og skyller sminke med Dove-såpe. Det hjelper mye i dette. Og prisen på denne såpen er ganske rimelig.

Fantastisk såpe

Fordeler: Form; behagelig tekstur; aroma; øm og myk; fin å bruke.

Gjennomgang: Jeg er allergisk, og huden min er ganske krevende og finaktig. Jeg har brukt en rekke såper. Det var forskjellige effekter, men ikke noen tilfredsstilte meg, fordi huden reagerte annerledes: den tørket ut og skrellet, den var for fet, så kvise, så allergier osv. Og til slutt, ved å bruke Dove såpe, var jeg fornøyd med resultatet. Ingen rødhet, ingen allergisk reaksjon, huden er myk, delikat. Jeg likte tekstur av såpe, form, lukt. Du kan føle ømhet, en slags vektløshet, behagelig å bruke... Les mer

Utmerket

Gjennomgang: Denne såpen har utmerkede egenskaper: for det første liker jeg den delikate og behagelige aromaen, for det andre vasker den godt, og for det tredje mykner den og fukter huden godt, så følelsen av bare påført krem ​​forblir. Stor såpe som lever opp til forventningene.

Mykere enn silke

Fordeler: Håndvennlig, tørker ikke delikat hud.

Gjennomgang: Dove såpe er en veldig hyggelig såpe, du kan virkelig si om det mykere enn silke. Jeg kjøper alltid Dove-såpe i mini-emballasje på veien når jeg reiser et sted, for hjemme bruker jeg hovedsakelig flytende såpe, men på veien er klumpete såpe mer praktisk, og dette er hva du trenger.

Perfekt som krem

Fordeler: Light as cream.

Ulemper: Ikke funnet.

Gjennomgang: Etter å ha prøvd Dove-såpe en gang, ble jeg positivt overrasket! Såpen ligner virkelig et kremaktig produkt i tekstur, skummet er ikke tykt, lett, noe som gjør vaskeprosessen enkel. Huden er ikke tørr etter bruk av Dove såpe, kosmetikk vaskes lett av. Et stort utvalg. Jeg elsker hele Dove-linjen.

Dove gjør huden min myk, velstelt og strålende!

Fordeler: Mykhet, behagelig aroma, fuktighetsgivende, kremaktig tekstur.

Ulemper: Jeg vil ha et stykke enda større.

Gjennomgang: Jeg er veldig følsom for utseendet mitt, jeg leter kontinuerlig etter nye hudpleieprodukter. En venn rådet meg til å bruke "DOVE" såpe. Etter å ha prøvd ble jeg positivt overrasket: den renser forsiktig, gir fuktighet, gir en behagelig aroma og en følelse av friskhet hele dagen. Jeg tar det med meg overalt: å jobbe. til stranden, på turer, og det sviktet meg aldri. Jeg har brukt denne såpen i over 10 år. I så lang tid har ikke kvaliteten endret seg et eneste gram, til og med forbedret. Når venner spør hvordan jeg har det... Les mer

Dove Soap - anmeldelser

Fluffy
Rubtsovsk

Dove Soap 18. august 2014

I lang tid bruker jeg bare Dove-såpe, geler og såper fra andre selskaper har flyttet til side. Due såpe tørker ikke ut huden på kroppen og ansiktet absolutt. Bekreftet.

I dusjen bestemte jeg meg en gang for å vaske med Fa gel (gel + krem ​​med granateple) - ansiktet tørket så forferdelig, før kremen ble påført.

Såpen gir et kremaktig skum, som barberskum. Alle løftene fra produsentene på emballasjen er oppfylt)

Jeg har prøvd nesten alle typer såpe. Luktene er veldig rike, harde, vil jeg si. Men i sjelen er det veldig oppkvikkende, huden lukter godt og stemningen stiger))

Kristina
Ufa-gjest

Dove Soap 18. juli 2014

Jeg likte alltid lukten av denne såpen, og egenskapene passet perfekt. Jeg bestemte meg for å kjøpe den til personlig bruk - et utslett over hele kroppen kom umiddelbart. Jeg trodde det ikke var fra ham, men etter å ha brukt det for andre gang økte utslettet. Veldig opprørt fordi såpen er veldig bra (eller var den en gang god).

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 7 Nei 0

Alyona
Moskva-gjest

Dove Soap 6. november 2013

Cream - soap Dove “Touch of Freshness” Fuktighetsgivende toalettsåpe, inneholder nærende krem ​​og naturlige ekstrakter av grønn te og agurk, som renser og forfrisker huden i lang tid. Etter å ha brukt denne kremen, krymper ikke huden, tørker ikke ut, men tvert imot, huden er fuktet, renser godt, skummet er moderat. Kremsåpe skyller også godt av. Såpen lukter også som en agurk..

Vikuska
Moskva

Dove Soap 18. september 2013

Jeg liker virkelig DOVE-såpen. Mannen min er generelt glad for ham, vi kan ikke engang gå noe sted uten ham. Vi har med oss ​​på turer. Han sier at dette er den eneste såpen som ikke tørker huden. Jeg liker det også, nå byttet jeg til og med ut væsken med den! Anbefale!

Anna
Teplodar-gjest

Dove Soap 30. juni 2013

Jeg er enig i ovennevnte, såpen er av høy kvalitet med en veldig behagelig lukt. Tørker ikke huden etter bruk, flott for daglig bruk.

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 9 Nei 6

Katerina
Nizhny Novgorod-gjest

Dove Soap 28. juni 2013

Såpen er god, av høy kvalitet. Rettferdiggjør prisen. Duftende med en delikat aroma. Tørker ikke ut huden. Praktisk form. Fargen er jevn, løsner ikke når den brukes. Lærer godt. Og resultatet av såpen er det du trenger, ingrediensene som legges til den gir fuktighet til huden. Jeg foretrekker å ha den i en såpeskål for hender - på grunn av den uvanlige formen ser den imponerende, kompakt og lukter fint ut. Jeg bruker den sjelden til dusj, jeg foretrekker gel. Generelt er jeg helt enig i at såpe er bra til daglig bruk. Bare jeg bare ikke kan forstå hvordan det kan påvirke, som jentene skrev tidligere, på problemhud.

Dinara
Kasakhstan gjest

Dove Soap 30. november 2012

Jeg har problemhud. Små kviser kommer ut steder, for ca 3 år siden ble jeg presentert med DOVE-serien. Det var blå såpe, jeg begynte å vaske ansiktet mitt med det. Så etter det skiller jeg meg ikke fra ham. Jeg anbefaler for de som har problemhud i ansiktet. Vil hjelpe. Etter vask er det ikke nødvendig med en krem, bare tørk ikke ansiktet med noe, la det tørke av seg selv. Jeg elsker DOVE. RAKHMET SAҒAN DOVE. Du er den beste DOVE.

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 6 Nei 1

Tatyana
Seversk-gjest

Dove Soap 17. oktober 2012

Produktet passer ikke meg. Huden tørker, flasser, klør. Etter sjampoen begynte håret å falle ut og flass dukket opp, hvorfra bare kosmetologer hjalp til med å bli kvitt det senere (((Det er synd, en trist situasjon, trodde reklamen (Huden i ansiktet mitt ble strammet slik at det virket som om det ville begynne å sprekke!) Generelt er jeg skuffet!

Dove Soap 27. juni 2012

Jeg kjøper Dove scrub + kremsåpe (blå) Jeg er veldig fornøyd. Jeg har tørr hud og Dove såpe fukter godt. Kremen tørker virkelig ikke huden, skrubben er også tilgjengelig. Kul såpe anbefaler jeg

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 9 Nei 2

Kristina
Moskva-gjest

Dove Soap 16. juni 2012

Jeg likte denne såpen.. spesielt blå, med eksfolierende mikropartikler. Jeg har brukt den i omtrent 5 år. og jeg la ikke merke til noen endring i kvalitet. Jeg har veldig sensitiv hud, det irriterer fort når jeg bytter vann, krem ​​og ernæring. og uansett hvordan jeg prøvde å ta vare på henne, viste det seg at det eneste og uerstattelige middelet var Dove-såpe. som ikke bare renser perfekt, men også beroliger huden perfekt. generelt har denne såpen erstattet hundrevis av hudrensemidler og kremer. Pts er praktisk på turer, når du i stedet for en haug med all slags kosmetikk bare tar en stor såpedove. som vil beskytte mot eventuelle ubehagelige overraskelser på huden under klimaendringene.

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 5 Nei 3

@
Kasakhstan gjest

Dove Soap 15. februar 2012

kvaliteten på såpen har blitt mye dårligere, ikke som den var for 15 år siden. Jeg likte det veldig da.

LUCRETIA
Sotsji-gjest

Dove Soap 26. oktober 2011

Jeg likte absolutt ikke såpen: hvis de ga den til deg, er det bedre å umiddelbart kaste en slik gave, - huden begynner å korrodere, kløe og allergier.

Tatyana
Lipetsk-gjest

Dove Soap 7. oktober 2011

Dette er det eneste jeg liker med DAV. Hvis vi skal kjøpe såpe, så bare dette. Strammer ikke huden, lukter fint, stort utvalg.

Anmeldelser om Dove Cream Soap

50

4 - 0

tretti

20

ti

Alle fordelene ved å bruke denne såpen, var jeg i stand til å sette pris på ved en tilfeldighet. Fakta er at jeg dro til bestemoren min i landsbyen i helgen, og glemte min kosmetiske pose med kremer hjemme. Det var bare hygieneartikler i posen (tannkrem og pensel, sjampo og denne kremsåpen).

Selv om jeg vanligvis aldri vasker ansiktet med såpe, er jeg vant til å kjøpe god og dyr såpe. Og som det viste seg, gjorde hun det rette. Vanligvis vasker jeg av meg kosmetikk med kosmetisk melk fra en kjent produsent, som ikke irriterer øynene og ikke strammer huden. Jeg var forvirret, spesielt siden jeg maler øyevippene med vanntett mascara. Og her måtte jeg bruke denne såpen. Og, du vet, resultatet overrasket meg veldig: kosmetikken ble vasket av uten mye anstrengelse, og etterlot ingen mørke flekker under øynene, huden i ansiktet strammet seg ikke, og til og med neste morgen var det ingen spor av irritasjon eller peeling på den. Men huden min er vant til daglig bruk av kremer (både morgen og kveld).

Min bestemors helg ble ikke ødelagt, og hva mer, oppdaget jeg en fantastisk såpe. Og nå spiller det ingen rolle om jeg en gang igjen glemmer kremene mine hjemme.

Due såpe

  • Vurderinger (8)
  • Gjennomgangsdato: 26-03-2019 17:01
  • Forfatter: Lyudmila Glazkova
  • Bli en representant
  • Gjennomgå dato: 10-08-2019 15:20
  • Forfatter: Maksim736
  • Bli en representant
  • Gjennomgangsdato: 11-04-2020 01:04
  • Forfatter: 15030607tanya
  • Bli en representant
  • Gjennomgangsdato: 13-04-2020 14:46
  • Forfatter: Anna19957
  • Bli en representant
  • Gjennomgangsdato: 14-04-2020 16:43
  • Forfatter: 0973508118
  • Bli en representant
  • Gjennomgangsdato: 21-04-2020 12:51
  • Forfatter: dasha
  • Bli en representant
  • Gjennomgangsdato: 01-05-2020 18:05
  • Forfatter: Аlinka-Malinka
  • Bli en representant
  • Gjennomgangsdato: 04-06-2020 11:34
  • Forfatter: Ksenia
  • Bli en representant

Otzovichka.ru - 100% reelle anmeldelser av varer og tjenester

For kommunikasjon med administrasjonen: [email protected]

Administrasjonen er ikke ansvarlig for innholdet i anmeldelser.
Kopiering av sidetekster er kun tillatt med en aktiv lenke til kilden.

  • 2020 © Med enerett.
  • Vilkår for bruk
  • personvernregler
  • Representanter
  • inngang
  • sjekk inn

Glemt passordet? Skriv inn e-postadressen din, og du vil motta en lenke for å tilbakestille passordet ditt på innlegget.

Dove såpe anmeldelser

Renser Dove såpe huden mer forsiktig enn naturlige håndlagde såper? Eller såpe er skadelig?

Et veldig vanlig spørsmål, og det ser ut til at bare de late ikke stilte dette spørsmålet)) Spesielt nå, når alle kan lage "vakker og nyttig" såpe hjemme (det er mange fora om dette emnet).

Hva er naturlig såpe?

Såpe er historisk sett det første produktet for personlig pleie designet for å rense hår og hud. Naturlig såpe er et fast produkt, en blanding av høyere fettsyrer og glyserin, vanligvis natrium, sjeldnere kalium- og ammoniumsalter av slike syrer som stearinsyre, laurinsyre, palmitinsyre, myristiske og oljesyre (og disse syrene finnes i "supersunne oljer" og animalsk fett). Å skaffe såpe er basert på forsåpningsreaksjonen - hydrolyse av fettsyreestere med baser, noe som resulterer i dannelsen av alkalimetallsalter og alkoholer. Det er et konsept med superfett (overfett) - mengden fett blir satt i formelen mer enn det vil inngå en forsæbningsreaksjon, på grunn av dette kan en behagelig oljeaktig film forbli på huden, men pH av slik såpe vil alltid være alkalisk fra 9-11.

Den høye alkaliniteten til naturlige såper er en stor ulempe når det gjelder påvirkning av hudbarrieren. Etter vask stiger hudens pH (et gunstig miljø for bakterier) og gjenoppretter først etter 2-3 timer (uansett om du bruker en toner / krem). I tillegg kan saltionene som inngår i såpen, skylle ut komponentene i NUF fra stratum corneum, så det er bedre å raskt skylle det av med mye vann (noen holder det lenger for at gunstige tilsetningsstoffer skal fungere). Risikoen for bivirkninger er spesielt høy for hud med en allerede skadet barriere (kvise, tørr, sensitiv hud, dermatitt, psoriasis). Derfor, når du kjøper anti-acne såpe, inkluder logikk. Også anti-cellulitt såpe, fuktighetsgivende, etc. er den mest perfekte markedsføringen - tilsetningsstoffer (hvis de overlevde reaksjonen med alkali) vil ikke ha tid til å handle på 1 minutt på huden.

Dette er en syntetisk såpe eller syndet - en blanding av syntetiske vaskemidler og såper (ikke mer enn 10%) som tørker mye mindre på huden, for eksempel natriumlauroylisetinat (hovedingrediensen i Dove-såpe)

Sodium Lauroyl Isethionate, Stearic Acid, Sodium Tallowate or Sodium Palmitate, Lauric Acid, Sodium Isethionate, Water, Sodium Stearate, Cocamidopropyl Betaine or Sodium C14-C16 Olefinsulfonate, Sodium Cocoate or Sodium Palm Tranelraside, Fragrance, Sodiumetraside Etidronat, titandioksid.

Såpens pH vil føre til en sur pH på 5,5-7,0, og dette er generelt en stor fordel med syntetiske såper. Dermed er det faktisk mye bedre enn naturlig såpe når det gjelder effekten på hudbarrieren.

Dove kosmetikk

Flytende kremsåpe Skjønnhet og pleie.

Flasken er laget av slitesterk plast, dispenseren kan åpnes ved å vri den.

Jeg liker ikke dette designet veldig visuelt, men det fungerer uten tvil, dispenseren tettes ikke.

Ett trykk er nok til at jeg kan vaske hendene.

Såpen er gjennomsiktig, hvit, smelter godt. Lukt... karakteristisk Dawovs Slik er det en kjent lukt av Nivea-krem i en blå krukke, så også her - den klassiske Dove-såpen lukter på en bestemt måte. Ganske sterk forblir forresten lukten på hendene.

Jeg åpnet faktisk ikke engang såpen som ble sendt til meg for testing. Hva (for å erstatte en tillatt utforsker) skriver jeg om ham da? Det er enkelt: Jeg har min egen flaske.

Og også en halvbrukt påfylling, som jeg fyller på denne flasken fra (så jeg kan absolutt si at flaskene og dispenserne er av høy kvalitet - ingenting brøt eller tettes på et par år). Volumet på flasken er 250 ml, påfyllingsvolumet er 500 ml.

De skriver sjelden om såpe, om den som er kjent fra nærmeste massemarked - desto mer, men jeg har et spesielt forhold til denne såpen: dette er den eneste flytende såpen som ikke tørker hendene mine.

Først, tilbake på skolen, kjøpte jeg inn påskriften om fuktighetskrem og vasket hendene mine med barsåpe, og prøvde å finne ut hvor kremen var og når den begynte å virke. Barsåpen av samme merke tørker og strammer huden min fremdeles..

Jeg vil ikke si at jeg kjøpte kremsåpen umiddelbart etter utseendet, men jeg fant fremdeles tiden da den var ugjennomsiktig, hvitere og mye tykkere. Jeg likte det mer - mindre forbruk, mer skum, akkurat som tykke strukturer.

Jeg har prøvd mye flytende såpe opp gjennom årene. Jeg kan ikke si at jeg siktet mot en erstatning - jeg ser ikke poenget. Det er selvfølgelig bare noe produkt kjeder seg gjennom årene, så jeg kjøpte såpe fra andre selskaper, og jeg vil ikke sverge på ikke å gjøre det igjen, men så lenge jeg hele tiden kommer tilbake til det og alltid har et lager i skapet mitt bare fordi dette produktet er pålitelig, kan jeg stole på ham.

Pris: 250 rubler for 250 ml (jeg husker ikke påfyllingsprisen, men jeg husker at det var mindre enn kostnaden for to flasker).

Flytende kremsåpe Delikat silke.

Det er lite å legge til med såpe “Gentle Silk”. Pakken deres er identisk, har bare forskjellige farger..

Sammensetningen er nesten den samme, det er forskjeller helt på slutten, hvor parfymekomponentene allerede går.

Lukten er annerledes. Jeg vet ikke hvem som trodde at delikat silke luktet slik, men den klassiske versjonen lukter ganske sterkt, og jeg vil gjerne ha en lettere duft fra denne versjonen. Imidlertid er det mer sannsynlig fra det orientalske (etter min forståelse): rik, ganske tung, som med krydder.

Pris: 250 rubler for 250 ml

Nourishing Shampoo Transforming Care.

Jeg la ikke merke til sjampoene i rørene. Innimellom kjøpte jeg sjampo og balsam i klassiske flasker, og produkter i rør i absentia fikk meg til å føle meg "lettere" og utydelig i handling (jeg brukte den ikke, men jeg fordømmer det, ja)). Så sannsynligvis ville jeg ikke ha prøvd om de ikke hadde blitt sendt til meg, og produktene viste seg å være gode.

Begge rørene har solide lokk, som imidlertid kan åpnes uten problemer og fare for negler, selv med våte hender. Ikke skadet fra å falle på flisegulvet.

Plasten er glatt, litt glatt, inskripsjonene er veldig høye - rørene mine er flere måneder gamle, i løpet av denne tiden er ikke en eneste bokstav slettet. Dessuten ble ikke produktene i denne serien (balsam, olje, sjampo) produsert i Russland, så russiske påskrifter er på klistremerker limt over utenlandske påskrifter. De ser ut som papir, men for så mange som griper med våte hender ble de ikke skadet i det hele tatt.

Sjampoen er veldig rennende. Det ser ut som gjennomsiktig flytende honning, konsistensen er enda tynnere. Vanligvis klemmer jeg mat ut av rør, men her må du ta tak i den til du stikker av. Jeg måtte trene meg selv og snu røret opp ned når jeg åpnet.

Lukten... Å, lukten av denne serien er min personlige smerte. Det er en lys, intens duft med orientalske toner. Hold deg på håret lenge, vær litt sterkere, jeg vil ikke kunne bruke produktene i serien, her føler jeg bare ubehag under påføring, men jeg kan overleve.

Flytende mat har ofte lave skummende egenskaper, så de liker jeg ikke veldig godt. Denne sjampoen er veldig økonomisk, til og med en liten del piskes inn i et skumhode.

Håret mitt er fett i røttene, tørt i endene, i lengde, tykt, men veldig tynt, sammenfiltret, bundet i knuter, veldig responsivt mot hormoner, medisiner og så videre. Hodebunnen er overfølsom.

Den følsomme hodebunnen behandles med forsiktighet. Jeg kan ikke si at huden min ikke reagerte i det hele tatt på denne sjampoen, men den reagerte på et minimum, nærmere enden av flasken, og det var veldig lett å takle konsekvensene.

Jeg likte effekten på håret. Vasker av uten problemer, håret etter at det er mykt, silkeaktig, glatt og skinnende. Det vikler absolutt ikke hår i tillegg, men hjelper til og med å fjerne det. Jeg kan ikke si hva som fukter håret, men jeg kan ikke si det motsatte - kanskje det er; tørker ikke ut - helt sikkert. I alle fall ser jeg den positive effekten av sjampo på håret. Jeg la ikke merke til den kumulative effekten.

Jeg har fet hodebunn - hvis du vasker sjampoen grundig, tilfører den ikke ekstra fett, men perioden mellom å vaske håret økte ikke.

Pris: ca 300 rubler for 250 ml.

Hair Rinse Cream Transforming Care.

Emballasjen ligner sjampo, bortsett fra kanskje uten det gyldne mønsteret nederst på flasken. Visuelt annerledes, ikke forvirre.

Balsam er også flytende. Ikke så flytende som sjampo, men du må fange og presse forsiktig ut - også. Jeg har glemt litt, jeg har brukt en maske i det siste, så i stedet for en fargeprøve, slo jeg en kjole. På badet kan du vifte med ermet og få et avantgardemaleri med en verdifull væske på veggen.

En nærmere tekstur. Ser ut som pisket bananpuré, bare flytende.

Ganske økonomisk, igjen, på grunn av den flytende teksturen. Men her skrev de at dette balsam forbrukes på samme måte som sjampo - nei, det er det ikke. Jeg bruker den, som i andre tilfeller, konsumeres mye mer enn sjampo.

Det ser ut til å bli absorbert av håret. Etter omtrent fem minutter gjenstår ingenting på håret, men du må vaske det av ganske grundig for ikke å få fettete hår ved utgangen.

Jeg brukte det både med sjampo og separat. Jeg kjøper vanligvis ikke balsam og balsam, de er ikke sterke nok til håret mitt, jeg foretrekker masker - denne overrasket meg positivt. Nei, han byttet ikke helt ut masken for meg. Og i mitt tilfelle avhenger effekten av hårets tilstand. Når håret mitt er i god stand, er dette balsam nok til at jeg kan bruke det selv. For hår i dårlig forfatning trenger jeg ikke-vask, det er ikke nok for endene av å forlate det i denne perioden.

Etter balsam er håret mykt og glatt, lett løsnet selv under påføring, det er ingen ekstra oljeholdighet.

Som jeg skrev over, har ikke endene alltid nok kraft fra det, men så legger jeg bare til hvilken som helst maske i balsam.

Pris: ca 300 rubler for 250 ml.

Olje som forvandler tørt hår.

En liten, langstrakt flaske laget av slitesterk plast. All magien er å fargelegge plasten i honningfarge, men det ser veldig vakkert ut, for å være ærlig, spesielt i solen.

Det er ikke noe deksel, men dispenseren er låst ved å vri på pressedelen - og alt dette er veldig pålitelig. Testet med bære og et par flyreiser. Imidlertid, når dispenseren en gang dreide seg etter proppen, snur den nå litt, men fremdeles strømmer ingenting hvor som helst.

Selve oljen er gjennomsiktig. Dobbeltklikk her på dispenseren.

Jeg jager ikke naturligheten med etterlatte hårprodukter, naturlig argan passet meg ikke i det hele tatt verken for masker eller som et uutslettelig middel, men mineraloljen i sammensetningen skremte meg først. Alle mine andre oljer er en blanding med silikoner, det er ingen mineralolje i dem. Det er også naturlige, men mineralet er nesten i utgangspunktet, skjønner du.

Imidlertid likte håret mitt denne blandingen..

Alle oljer av denne typen fungerer på samme måte, pluss eller minus. Ulempen med denne oljen er at jeg for eksempel ikke la merke til den kumulative effekten av Chi-olje. Det påvirket ikke hårdelen, forbedret ikke håret etter 2,5 måneders bruk slik at jeg kunne spore det, men det er to punkter som gjorde meg veldig glad:

  1. Søknadsmengde. Jeg innrømmer at denne oljen kan overdrives, men jeg har aldri lyktes. Jeg kan bruke både to og fem klikk på håret mitt. Jeg kan bruke på fuktig og tørt hår, umiddelbart etter vask, neste dag, på dagtid. Det hender at jeg påførte det på håret, du kan se fettheten og klebe seg, vel, tenkte jeg, det er det, nå vasker du håret eller pakker det inn slik at det er usynlig. Innen 15-20 minutter ble imidlertid oljen absorbert uten å etterlate noe antydning av overdreven fettinnhold..
  2. Beskyttende funksjon. Jeg satte spesielt pris på det. Denne sommeren var solrik og ganske varm, håret føltes ikke bra uansett, så solen kunne tørke det i hjel (hei, jeg bruker ikke hatter), men oljen forhindret dette øyeblikket perfekt. Pluss fargebeskyttelse mot vann. Jeg har allerede lagt merke til at vannet i innsjøen vasker ut fargen min på samme måte som aggressive stoffer ikke skyller ut i dusjen, her ble fargen, mykheten og silkeaktigheten bevart. Sjøvannet overrasket meg i det hele tatt, for den eneste gangen jeg glemte å ta olje med meg til stranden, rant det fortsatt rosa striper over meg og spruter alle klærne og håndklærne mine. Og alt dette til tross for at før jeg dro, laget jeg flere oljemasker, som vasket bort all lysstyrken i fargen min (det er derfor jeg ikke gjør dem i hverdagen), men sjøvannet hadde sine egne planer. Vel, om kvelden hadde jeg følelsen av at jeg vasket slepet, men allerede i nærheten av det. Når jeg brukte olje, i tillegg til å være myk, beholdt jeg også farge..

Olje påført vått hår hjelper perfekt til å løsne, selv om det er sammenfiltret slep av fint hår under fingrene.

Flasken er stor - 100 ml, og den er jævla økonomisk. Jeg brukte den veldig aktivt, men det tok meg 1,5-2 cm. Definitivt bedre enn oljer fra massemarkedet som Garnier og Elsev. Og liksom likte jeg det enda mer enn den berømte Mitik Oil Loreal Professional.

Pris: 500 rubler for 100 ml.

Hair Mask Intensive Recovery.

Jeg har alltid elsket merkets masker, men har ikke prøvd det på lenge. Sist jeg brukte masken deres med jevne mellomrom, var for noen år siden, og det var den eneste fra massemarkedet som håret mitt var tilstrekkelig med. Det var sant, det var et helt utvalg av dem i rør, og jeg husker ikke i det minste hvilken jeg brukte. Jeg har ikke brukt denne før..

Lokket er ikke festet til enden, det kan dreies videre, men hele denne strukturen er pålitelig - den kan fløy med meg både i et fly og fra en høyde på to meter til flisegulvet.

En krukke med uregelmessig form. Dette er bra for design, men dårlig for bruk etter min mening. For eksempel har jeg dusjkabinett, stativet for vaskeutstyr er smalt, boksen får ikke plass der. Vanligvis legger jeg alle rørene jeg trenger på den øvre grensen; og nå er det ekstremt vanskelig å finne et senter med en krukke av denne formen, det faller stadig. På sidene av badekaret er det heller ikke veldig sikkert.

Masken er ganske rennende.

Tykkere enn klimaanlegget, holder en slik fargeprøve uten problemer, men når du øser den opp med fingrene, kan den løpe bort og lande på feil sted.

Jeg trodde det ville være nok et par ganger, men det er mettet med all sin ganske lette tekstur. På grunn av dette var hun økonomisk, men jeg overdrev det hele tiden fordi jeg fikk den vanlige porsjonen, og det var for mye av det.

Minus - Jeg så ikke nøyaktig utvinningen, den kumulative effekten er nok i 4-5 dager. Men etter Joico K-Pak er det vanskelig for meg å snakke om utvinning, jeg er ikke sikker på at det er noen midler som er lik dem.

For resten passet masken helt for meg: en pålitelig boks (ikke alle tåler flyreiser), økonomisk forbruk, enkel distribusjon, diskret lukt, evnen til å bruke den som et lite verktøy, god skylling, godt arbeid med hårender (de pleier å bust i forskjellige hånd, og ikke alle verktøy klarer å temme dem), håret du kan ta på er flytende silke, det blir til et glatt lerret. Masken gir ikke en sterk, "reklame" glans, men håret spiser ikke glansen, de skinner merkbart etter masken. Untangles, selvfølgelig, med et smell, kam det med fingrene, selv med en liten kam. Håret smelter ikke i tillegg, overbelaster ikke, selv om du overdriver det med mengden. Flott alternativ for permanent bruk.

Pris: rart her. Masken min går allerede tom, den vil vare et par ganger maksimalt, jeg bestemte meg for å kjøpe en ny boks og... Jeg fant den ikke i de nærmeste butikkene. Merkets nettsted har en magisk knapp "Kjøp", når du klikker på den, vises en liste over butikker der du kan kjøpe et produkt, og tilgjengeligheten vises også der. Så, å dømme etter det offisielle nettstedet, kan denne masken bare kjøpes i en butikk. Det koster 480 rubler, og dette er en hel del for massemarkedet. Spesielt med tanke på at volumet på masken bare er 200 ml.

Hvis vi sammenligner det med Repairing Mask for Damaged Hair L'Oreal Elseve Total Recovery 5, så likte jeg denne masken mer når det gjelder handling og applikasjon. Men hvis du beregner kostnadene per 100 ml produkt på nytt, er Dove-masken mer enn dobbelt så dyr. Og jeg tror til og med at det er en pris for det i området 300-350 rubler, men... du finner det ikke! Bare en butikk, høy pris; hvis du legger til levering - vil den komme ut generelt uanstendig. Jeg er forvirret. Det er et så populært produkt at det feies bort som i perioder med knapphet, eller så upopulært at det ikke sendes hvor som helst.?

Jeg ville kjøpt merkevarer?

Sjampo - ja; klimaanlegg - kanskje (men bare fordi jeg vanligvis ikke kjøper dem); olje - nei, for disse 100 ml må brukes på en eller annen måte! Ellers ville jeg gjort det. Jeg kjøper såpe hele tiden, men bare med en klassisk duft. Jeg ville kjøpt masken i morgen hvis den ble solgt et sted i nærheten og ikke til en umenneskelig prislapp.

Det er en ting til som jeg bare la merke til etter å ha samlet merkets midler i en haug: strekkoden og produksjonslandet. Jeg er vant til å stole på strekkoder, og det første jeg gjør er å se på produksjonslandet. Her er to flasker såpe. Strekkoder er forskjellige. og på begge hushjelpen i Tyskland.

Dessuten sier mange produkter at de ble produsert i Polen, og strekkodene er de samme: for Tyskland og Nederland.

Og bare i olje er det ærlig skrevet laget i EU

Anmeldelser for "Såpekrem 135g DOVE" Skjønnhet og pleie "

Jeg likte såpen. Fukter huden. Anbefale.

Vurdering
Chiginsky Sergey0

  • Anrop
  • Bøker
  • Barn hjemme
  • hovedtingen
  • Skole
  • Leker
  • Skrivesaker
  • Husholdningsprodukter
  • CD / DVD
  • Suvenirer
  • Magasiner
  • Ennå
  • Klubb
  • Moskva - vi leverer i morgen
  • Frakt og betaling
  • Sertifikater
  • Rangeringer
  • Nye ting
  • Rabatter
  • +7 495 745-95-25
  • Hoved 2020
  • Alle bøker
  • Tospråk og bøker på fremmedspråk
    • Tilbake til "Books"
    • Alle bøker i sjangeren "Tospråk og bøker på fremmedspråk"
    • Alle sjangerbøker
    • Tospråklige
    • Litteratur på fremmedspråk
    • Litteratur på fremmedspråk for barn
  • Bøker for barn
    • Tilbake til "Books"
    • Alle bøker i sjangeren "Bøker for barn"
    • Alle sjangerbøker
    • Barnas skjønnlitteratur
    • Barnas fritid
    • Babys første bøker. Barneutvikling
    • Pedagogisk litteratur for barn
  • Autograferte bøker
  • Tegneserier, manga, kunstbøker
    • Tilbake til "Books"
    • Alle bøker i sjangeren "Comics, Manga, Artbooks"
    • Alle bøker av sjangeren
    • Kunstbøker. Spillverdener. Universer
    • Tegneserier
    • Tegneserier for barn
    • Manga
    • Manga for barn
    • Fornyelser
    • Pedagogiske tegneserier
    • Fan suvenirer
  • Ungdomslitteratur
  • Sakprosa
    • Tilbake til "Books"
    • Alle bøker i sjangeren "Sakprosa"
    • Alle bøker av sjangeren
    • Stat og lov. Rettsvitenskap
    • Hjemmehåndverk. Håndarbeid
    • Renhold
    • Naturvitenskap
    • Informasjonsteknologi
    • Historie. Historiske vitenskaper
    • Bøker for foreldre
    • Samler inn
    • Skjønnhet. Etikette
    • Matlaging
    • Kultur. Kunst
    • Medisin og helse
    • Jakt. Fiske. Samling
    • Psykologi
    • Journalistikk
    • Underholdning. Ferier
    • Plantevekst
    • Reparasjoner. Bygning. Interiør
    • Kjønn. Kamasutra
    • Teknisk vitenskap
    • Turisme. Reiseguider. Transportere
    • Universelle leksikon
    • Dyrepleie
    • Filologiske vitenskaper
    • Filosofiske vitenskaper. Sosiologi
    • Fitness. Sport. Selvforsvar
    • Esoterikk. Parapsykologi
    • Økonomi. Virksomhet
  • Tidsskrifter
  • Religion
    • Tilbake til "Books"
    • Alle bøker i sjangeren "Religion"
    • Alle sjangerbøker
    • islam
    • Verdens religioner
    • Religiøse studier
    • Kristendommen
  • Pedagogisk, metodisk litteratur og ordbøker
    • Tilbake til "Books"
    • Alle bøker i sjangeren "Pedagogisk, metodisk litteratur og ordbøker"
    • Alle sjangerbøker
    • Støttemateriell for studenter
    • Demonstrasjonsmaterialer
    • Tilleggsutdanning for barn
    • Førskoleutdanning
    • Fremmedspråk: grammatikk og lærebøker
    • Bøker for skolen
    • Pedagogikk
    • Universitetsforberedelse
    • Fordeler for barn med nedsatt funksjonsevne
    • Ordbøker og parlør
  • Skjønnlitteratur
    • Tilbake til "Books"
    • Alle bøker i sjangeren "Fiction"
    • Alle sjangerbøker
    • Aforismer
    • Fabler
    • Detektiver
    • Dramaturgi
    • Historisk prosa
    • Klassisk prosa
    • Innenlandsk actionfilm
    • Poesi
    • Eventyr
    • Sentimental prosa
    • Samtids prosa
    • Fantastisk
    • Fantasi
    • Episk og folklore
  • Rabatter Anmeldelser Omtaler Lesersamlinger Nye utgivelser Rangering Forfattere Forlagsserie
  • Alle leker
  • Barnas kreativitet
    • Tilbake til "Toys"
    • Alle produktene i seksjonen "Barnas kreativitet"
    • Alle produktene i seksjonen
    • Glassmaleri
    • Graveringer
    • Andre typer kreativitet
    • Konstruksjon av papir og andre materialer
    • Støping
    • Sett for håndarbeid
    • Klistremerker for barn
    • Krøllete hull
    • Vi jobber med voks, gel, såpe
    • Vi jobber med gips
    • Arbeider med tre
    • Utklippsbok
    • Relaterte produkter for barns kreativitet
    • Kreative fargesett
    • Fresker
  • Spill og leker
    • Tilbake til "Toys"
    • Alle produktene i delen "Spill og leker"
    • Alle produktene i seksjonen
    • Alt for festen
    • Puslespill
    • Barnas suvenirer
    • Barneklokker
    • Andre typer leker
    • Antistress leketøy
    • Leker for de minste
    • Utendørsleker
    • Målspill
    • Lekebøker
    • Konstruktører
    • Dukker og dukketilbehør
    • Dukketeater
    • Magnetbokstaver, tall, spill
    • Biler og transport
    • Musikkinstrumenter
    • Fylte leker
    • Sett for temaspill
    • Brettspill
    • Vitenskapsspill for barn
    • Puslespill
    • Roboter og transformatorer
    • Høyde meter
    • Prefabrikkerte modeller
    • Figurer
    • Elektroniske spill
  • Rabatter Anmeldelser Nye varer Rangering Produsentsserie
  • Alt papirvarer
  • Tilbehør til bøker
    • Tilbake til "Stationery"
    • Alle produkter i seksjonen "Tilbehør til bøker"
    • Alle produktene i seksjonen
    • Bokmerker
  • Globus
  • Omslag for dokumenter
    • Tilbake til "Stationery"
    • Alle produkter i seksjonen "Omslag til dokumenter"
    • Alle produktene i seksjonen
    • Andre omslag
    • Reisekonvolutter
    • Omslag for autodokumenter
    • Karakter bokomslag
    • Pass dekker
    • Deksler for reisebilletter
    • Deksler for pasninger og merker
    • Student-ID-omslag
  • Kontorutstyr
    • Tilbake til "Stationery"
    • Alle produktene i seksjonen "Kontorutstyr"
    • Alle produktene i seksjonen
    • Kontorpapirprodukter
    • Liten kontorpapir
    • Kontorverktøy
  • Mapper, permer, skillevegger
    • Tilbake til "Stationery"
    • Alle produkter i seksjonen "Mapper, permer, separatorer"
    • Alle produktene i seksjonen
    • Pappmapper
    • Plastmapper
    • Tekstilmapper
    • Dokumentmapper (med plastrom)
  • Skriveutstyr
    • Tilbake til "Stationery"
    • Alle produktene i seksjonen "Skrivetilbehør"
    • Alle produktene i seksjonen
    • Svarte blyblyanter
    • Penner
  • Skisse forsyninger
    • Tilbake til "Stationery"
    • Alle produktene i seksjonen "Tegnetilbehør"
    • Alle produktene i seksjonen
    • Andre typer tegningstilbehør
    • Linjaler
    • Tegnesett, ferdige
    • Vinkelmåler
    • Trekanter
    • Rør
    • Kompasser
    • Maler, sjablonger, mønstre
  • Maleri
    • Tilbake til "Stationery"
    • Alle produktene i seksjonen "Tegning"
    • Alle produktene i seksjonen
    • Fargeblyanter
    • Børster
    • Maling
    • Fargestifter
    • Malingsett
    • Paletter, sippy briller
    • Blekk, fjær
    • Kunstnerisk kull. Pastell
    • Markører
    • Lerret
  • Varer til skolen
    • Tilbake til "Stationery"
    • Alle produkter i seksjonen "Varer til skolen"
    • Alle produktene i seksjonen
    • Vifter, teller materiale, teller pinner
    • Andre typer skolekontor
    • Skrivesaker
    • Viskelær
    • Skosekker
    • Skolesaks
    • Omslag til notatbøker og bøker
    • Mapper for skolebøker. Mapper for arbeid
    • Blyanter
    • Bokholdere
    • Ryggsekker, kofferter
    • Slipere
    • Forklær
    • Skoleprodukter
  • For skolen · Rabatter · Anmeldelser · Ny · Produsenter · Serier
  • Alle CD / DVD
  • Lyd
    • Tilbake til CD / DVD
    • Alle produktene i seksjonen "Audio"
    • Alle produktene i seksjonen
    • Lydbøker
    • Musikk
    • Religion
  • Video
    • Tilbake til CD / DVD
    • Alle produktene i "Video"
    • Alle produktene i seksjonen
    • Dokumentarer
    • Konserter. Forestillingene. Musicals. Videoklipp
    • Tegneserier
    • Utdanningsfilmer
    • Filmer
    • Erotisk
    • Humor
  • Programvare
    • Tilbake til CD / DVD
    • Alle produktene i "Soft" -delen
    • Alle produktene i seksjonen
    • Spill
    • Fremmedspråk
    • Multimedia for elever og studenter
    • PC-programvare og opplæring
    • Guider, oppslagsbøker og leksikon
  • Rabatter Anmeldelser Nyheter Rangering Produsentsserie
  • Magasinkatalog
  • Nytt i en verden av tykke litterære magasiner
  • Alle suvenirer
  • Kalendere
    • Tilbake til "Souvenirs"
    • Alle produkter i delen "Kalendere"
    • Alle produktene i seksjonen
    • Magnetiske kalendere
    • Kvartalskalendere
    • Veggkalendere
    • Tabellkalendere
  • Suvenirprodukter
    • Tilbake til "Souvenirs"
    • Alle produktene i seksjonen "Suvenirer"
    • Alle produktene i seksjonen
    • Album, fotorammer
    • Ballonger
    • Barnas suvenirer
    • Merker
    • Pengekonvolutter
    • Magneter
    • Julegaver
    • Postkort
    • Gavepapir
    • Gaveposer
    • Gavekort
    • Plakater
    • Festtilbehør
    • Nettbrett og statuser for skrivebordet
    • Kasser
    • Annen
  • Rabatter Anmeldelser Nyheter Rangering Produsentsserie
  • Alle varer
  • Såpe
  • Tannpasta
  • Våtservietter
  • Annen
  • Rabatter Anmeldelser Nyheter Rangering Produsentsserie
  • Hele klubben
  • Magasin
    • Tilbake til "Club"
    • Labyrint. Nå
    • Barnas navigator
    • Labyrinth News
    • Bokanmeldelser
    • Leseranmeldelser
    • Lesersamlinger
    • Litterære magasiner
    • Litterære priser
  • Rabatter og gaver
    • Tilbake til "Club"
    • Kampanjer
    • Gjennomgå bonus
  • Bare her
    • Tilbake til "Club"
    • Generelle bøker
    • Gavekort
    • Eksklusiver
    • Autograferte bøker
    • Forhåndsbestillinger
  • Underholdning
    • Tilbake til "Club"
    • Litterære tester
    • Konkurranser
  • Labyrint for alle
    • Tilbake til "Club"
    • Samarbeid
  • applikasjoner
    • Tilbake til "Club"
    • Labyrinth for iOS
    • Labyrint for Android
  • Skole
  • Leker
  • Skrivesaker
  • CD / DVD
  • Suvenirer
  • Magasiner
  • Husholdningsprodukter

Vi bruker informasjonskapsler og andre måter å lagre preferanser på og analysere handlingene til besøkende på nettstedet. Les mer i brukeravtalen. Klikk på "Godta" hvis du godtar dette.

Anmeldelser -

Fordeler: En skånsom og veldig behagelig såpe som fukter perfekt og ikke strammer huden i det hele tatt. Varer veldig lenge.

Tilbakemelding:
For ikke så lenge siden oppdaget jeg nye Dove-produkter for meg selv, selv om de har vært på markedet veldig lenge. Jeg liker å bruke alt) Etter påføring er resultatet synlig umiddelbart, og alle aromaene lukter veldig behagelig og har ikke en sterk duft. Takket være dispenseren presses såpen jevnt ut, noe som reduserer bruken betydelig og sparer familiebudsjettet. Jeg vasker ansiktet med samme såpe om morgenen. Huden er hydrert slik at du ikke en gang trenger å bruke en nærende krem.

Fordeler: Forårsaker ikke allergi, tørker ikke huden. Pris.

Ulemper: Ikke funnet.

Tilbakemelding:
Jeg kjøpte denne kremsåpen for prøve og var fornøyd med kjøpet. Det lukter godt, tørker ikke huden, men gir den fuktighet. Dessuten hadde jeg ikke allergi mot såpe. Anbefale!

Fordeler: Den mest skånsomme såpen jeg noen gang har brukt. Kan ikke bare brukes til å vaske hender, men også til hele kroppen.

Tilbakemelding:
Hyggelig aroma, nærer huden perfekt.

Fordeler: økonomisk, billig, smelter godt

Tilbakemelding:
For første gang kjøpte jeg flytende såpe fra merket Dove. Vanligvis tar jeg sjampoen deres, og da ønsket jeg å skjemme bort ikke bare håret, men også hendene! Veldig praktisk flaske, tar ikke mye plass på badet, dispenseren fungerer perfekt. Såpen i seg viste seg å være litt tykkere enn jeg forventet. Men dette er til og med bra, fordi forbruket er utrolig økonomisk - bare en liten mengde er nok til å danne en hel sky av skum på håndflatene. Barn liker å bruke denne såpen veldig mye, jeg begynte å minne dem sjeldnere på behovet for å vaske hendene før de spiste (de løper og vasker seg!). Vil definitivt kjøpe igjen når denne flasken tar slutt.