loader

Hoved

Furuncle

Gel basiron som anmeldelser

Vi er interessert i tilbakemeldingene dine om bruken av stoffet Baziron AS mot kviser. Effektivitet, bivirkninger,...

26.12.2009 21:39, Liska
Jeg har brukt Baziron i 3 uker, antall kviser har ikke redusert (huden tørker mye og flasser av (jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, ingenting hjelper..

08/07/2010 19:35, Sasha
Fra min erfaring med behandlingen med BAZIRON vil jeg si at det hjalp litt under den første applikasjonen, og under den påfølgende bruken tørket det bare ut hele huden, peeling dukket opp og kviser syntes mer enn forsvant.

08/09/2011 20:33, Catherine
Mitt råd til deg om hvordan du raskt kan bli kvitt kviser. Jeg har brukt denne metoden i veldig lang tid, vask ansiktet ditt med såpe slik at det blir tørt, og smør kviser med lincomycin (det koster 15 rubler på apoteket). Og hvis kviser vises på pannen hver sommer, er det verdt å smøre pannen med urolig hver morgen og kveld, dette er et stoff av naturlig opprinnelse. Neoselen kan kjøpes online eller i livets butikker, og kviser liker ikke eplecidereddik, så du kan smøre kviser med et surt eple.

09/03/2013 07:05, Vår
Jo mer du tørker huden, for eksempel med såpe, jo mer prøver den å eliminere den, og så blir denne talgen mer, og der hvor fettet er, er det kviser (

28.09.2011 13:13, Inna
Jeg har samme sak. Jeg bruker basiron, men det tørker huden, og kviser, som din, dukker bare opp. Hvis du finner en måte, vennligst del.

16.02.2013 22:50, Lisa
Baziron må brukes punktvis, på kviser, og ikke på hele ansiktet)

04/06/2013 11:34, marie
Jeg fikk generelt allergier fra ham. Først brant ansiktet forferdelig, så kom det litt vannaktig kviser som klødde ut. Jeg hadde store forhåpninger for ham ((((

17.05.2013 19:10, Tifa
Marie du har bare et forbrenning fra dette middelet, du må bruke på en kort og i en lavere dose, eller bruke babykrem et par timer etter påføring

07/27/2013 18:36, Vladimir
Jeg vil fortelle deg en interessant historie. Egentlig ble akne plaget og valget falt på "Baziron ess" det første røret hjalp virkelig, og effekten var merkbar på en uke, det var ingen problemer, etter en måned kjøpte jeg et nytt rør, og så begynte det, i 2 dagers bruk (med et veldig lite lag) ble huden dekket en haug med flekker og fremdeles er det ikke klart hva og alt dette i ansiktet. Jeg bestemte meg for å selvmedisinere fordi jeg ikke kunne forlate huset med dette, jeg drakk tavegil, men akk, etter en uke skjedde ingenting. Jeg bestemte meg for å gå til en betalt klinikk fordi det var 5 minutter hjemmefra, og hva tror du, legen sa at han kom i tide, fordi hevelsen i øynene begynte, de foreskrev en haug med alt. nemlig; 4 dråper med 500 ml væske, 7 intramuskulære (i rumpa) injeksjoner daglig, en dråpe annenhver dag. HJEM for å drikke to typer tabletter, og smøre med en viss salve, gutter, tro meg, det er bedre å ha et par kviser enn hele ansiktet, forstår ikke hva slags ansikt, nå har alt gått, men det gjenstår å gå for 2 dukker og 1 drypp, Baziron er et kjemisk stoff, og 70 prosent er allergisk mot dets egenskaper, ikke tro at du vil bli overført. Jeg håper å redde andres ansikt med dette.

08.08.2013 15:07, Anastasia
Kjenner du et slikt ord som en falsk ?? du ble ikke overrasket over at det ikke var noe fra første tube. og fra det andre, det er det. så så lett at du kan støte på en falsk som er alt.

08.21.2013 10:47, Maria
Jeg bestemte meg også for å kjøpe "Miracle drug" Baziron AS, i begynnelsen av effekten var effekten merkbar, huden ble glatt, kvisene forsvant praktisk talt, men ved slutten av bruken var ansiktet dekket av kviser slik at jeg ikke kunne finne et levende sted, jeg skammet meg for å gå utenfor, og ingen Baziron var allerede hjalp ikke, behandlingsforløpet avsluttet, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre nå, det pleide å være en eller to kviser, og etter Baziron er det et mareritt, skrekk.. ord kan ikke beskrive

29/11/2013 19:37, Tatiana
Jeg støtter din mening. Baziron AS er en stille skrekk, jeg har brukt en stille skrekk i ansiktet mitt 2 ganger allerede i en uke. Ikke bruk.

20.12.2013 14:52, Tanyukha
Egentlig !! Her klatret jeg forumet for dette. Jeg har hevelse i øynene også !! foreskrev bare piller for allergi. brenn i ansiktet. Jeg har etter den første dagen med å bruke stoffet. I to dager nå har jeg gått med ødem, jeg sov litt !! Tror du at du trenger å ta affære? vil ikke forsvinne av seg selv.

13.05.2014 10:39, Elena
Bli enige. Jeg har smurt i en uke, jeg ser at jeg er dekket av et lite utslett. som elveblest klør det ikke, men et lite rødt utslett av kviser snakker mer om en allergi: (beklager

05/03/2014 15:44, Lana
Kviser (kviser) er forårsaket av streptokokker (bakterier), den kan ødelegges av antibiotika som den er sensitiv for, for eksempel erytromycin eller penicillin-antibiotika. Det er nødvendig å bli behandlet grundig, i tillegg til å bruke et antibiotikum, er det nødvendig å behandle huden ved å redusere aktivitet av talgkjertlene uten å tørke huden. Du kan bruke peroksid eller hydroperitt til å brenne kviser. Prevensjonsmidler, hormonelle medisiner hjelper også. Kviser oppstår på grunn av en økning i testosteron i kroppen mens østrogen avtar på grunn av dette, aktiveringen av talgkjertlene og svettekjertlene skjer, vår oppgave er å normalisere mengden av disse hormonene. Kombinerte prevensjonsmidler inneholder en ekstra mengde kvinnelige hormoner

11.08.2011 13:14, Prêt-à-Porter
prøv å gå på en diett: eliminere fet, stekt, salt, kutt søt. drikk stoffet Lactrofiltrum eller Duffalac og bruk hvit kosmetisk leire hver kveld (første uke), deretter 2 ganger i uken, jeg bare blandet leiren i kullsyreholdig mineralvann (varmt) og i ansiktet i ca 20 minutter. Etter en måned ble ansiktet renere, huden mykere)

04/09/2012 11:33, Selena
prøv antibiotika erytromycin. ekstern applikasjonssalve, koster bare 30 rubler, hjelper i løpet av en uke)

03/01/2013 17:51, katen'ka
tviler på at antibiotika til denne prisen virkelig hjelper. Kviser er sykdommen som må behandles, fjernes, og de fleste antibiotika undertrykker infeksjonen og "tetter" den lenger og dypere. Eksternt går akne bort, men internt blir det verre. Men det kommer fortsatt frem senere. Det er bedre å bli behandlet med naturlige midler, lage masker av deg selv, fra tilgjengelige midler.

08.08.2013 15:11, Anastasia
Jente)), for eksempel koster antibiotikumet Ammoxicillin mindre enn 50 rubler.. vel, i det minste kostet det før. men det er utmerket for en rekke sykdommer. så ikke døm etter pris noensinne. husk om dyrere ikke betyr bedre!

11.07.2012 01:08, Olenka
Jeg brukte Baziron, det hjalp ikke... bare tørket huden veldig, og kviser dukket opp igjen. Jenter, jeg anbefaler deg, etter å ha vasket ansiktet ditt om natten, tørk først ansiktet med en bomullspute med Calendula-tinktur, deretter krem ​​(Den inkluderer: salisylsyre, kamferalkohol, apotek svovel, kloramfenikol i tabletter.. bland alt, du får en krem. Disse stoffene kan kjøpes på apoteket. ikke dyrt.) Et sted for en uke siden begynte jeg å gjøre denne prosedyren, resultatet er allerede synlig. Jeg anbefaler deg å prøve!

08.11.2012 14:14, Ekaterina
Jente, og i hvilke proporsjoner å blande enheter for lotion?

08.11.2012 18:58, Alina
omtrent 1: 1

06/10/2013 14:28, Jente
Med denne hjemmelagde kremen er mer forsiktig. du kan bli brent. den må brukes nøyaktig.

31.10.2012 20:23, Elena
Jeg har også veldig skjellete, og til og med "en svie dukket opp" på pannen min, sa kosmetologen. først gikk akne veldig fort over.. nå sluttet jeg å bruke den.. huden er for betent. Jeg bruker fortsatt en fuktighetskrem

08.11.2012 18:56, Alina
Og du fortynner det med vann, og påfør deretter, huden fra dette skal ikke lenger flasses av og gjelder bare om natten

22.03.2013 14:39, olya-la
da er årsaken ikke i huden, men i kroppen, gå til gynekolog og endokrinolog.

26.03.2013 17:59, Marya
Effekten vil bare være etter 3 måneders bruk, du trenger også intern terapi og sørg for å inkludere en diett (ikke sultestreik, men en annen, mer nyttig diett) i dietten mer oransje, grønne grønnsaker og frukt, apotekets vitaminer er bedre gjennom en lege!

09/01/2013 09:45, denis
Stol på meg! Baziron skal brukes tre ganger om dagen, alltid på tørr hud. Ikke vær lat å bruke i henhold til instruksjonene. Om en uke, mens du skriver her, vil du ikke se resultatet. Tre måneder. Gå og ikke nøl, gå til kosmetologen. Jeg er en kjekk ung mann, men noen steder er ansiktet mitt dekket av arr og hull fra det faktum at jeg lanserte det. Og dette problemet må løses så snart det dukket opp. Si takk til foreldrene som forteller deg at dette er en overgangsalder og alt vil passere. Gå til kosmetologen, prosedyren varer 2 timer, men det er verdt det. Jeg sier ikke at den kjekke mannen gjorde det. Det er rett og slett ingen annen måte. Og jeg prøver å takle det.

25.11.2014 21:34, Irinka
Jeg bruker den siden begynnelsen av august, før ansiktet mitt var fet, det var kviser, det har gått 4 måneder, ansiktet mitt er glatt, rent, et par kviser dukker opp med jevne mellomrom før PMS, selv om huden tørker, flasser av, men jeg smører meg også med en fuktighetskrem) Og så anbefaler jeg å ikke slutte )) Fortsett i samme ånd for å smøre) Alt er foran))

06/07/2015 12:44, Kate
sørg for å fukte huden, kjøp en fuktighetskrem for ansiktet og bruk den sammen med basiron. behandlingen er lang, men affektiv, du må være tålmodig.

12.01.2010 14:08, Emy
Først hjalp det, men ved enden av røret tørket det bare huden. Dette kan imidlertid skyldes begynnelsen på polarnatten og vinteren..

21.01.2010 08:27, elinabony
Baziron, i motsetning til Zinerit, er ikke vanedannende, jeg har brukt den i nesten et år nå, jeg prøver å ta pauser for ikke å tørke huden, men jeg må behandles fra innsiden (finn årsaken), jeg anbefaler deg å kjøpe Dorsenval og behandle i et kompleks

03/14/2013 20:27, Lera
Ja, om zeneritt, den samme historien, jeg brukte den super i tre år, men nå kan jeg ikke leve uten den, jeg har ikke brukt den på et halvt år og huden min har blitt problematisk. Jeg studerer anmeldelser angående Baziron, jeg vet at det også finnes i form av tabletter.

01/29/2010 09:49, Tatiana, 26
Baziron hjalp meg ikke, øynene mine er hovne og kviser er på plass

03.02.2010 23:10, Kira
Jeg brukte på anbefaling av farmasøyt (min egen mor, som ikke vil ønske dårlig), og "basiron" og "differensial" på samme tid. Prisene deres er ikke små, men jeg så ikke noe stort resultat. Inntil huden ble vanedannende, så alt ut til å bli bedre, mindre fet, mindre rødhet. men etter et par uker falt alt på plass, og bortsett fra peeling, var det ingenting igjen. Den samme effekten som skinoren. Og sammensetningen, etter min mening, er lik. Men jeg vil personlig legge til på egenhånd at jeg skjønte fra min egen erfaring at ved å behandle dette problemet bare eksternt, vil det ikke være noen sterk effekt (jeg begynte å gro fra innsiden. Eventuelle urter, medikamenter som virker på magen, tarmene. NULL effekt. Kan skyldes satt på en "diett." Hver dag en liter og en og en halv liter kefir eller bioyogurt. NULL. i det minste i ansiktet - ikke noe resultat... et slikt ansikt som nå har jeg aldri hatt. noen moralske bekymringer og moralske straffer. resten - endres ikke ((jeg bruker foundation hver dag, men masker, hyppig vasking er som en hverdagsregel, og i tillegg til det, en kosmetolog en eller to ganger annenhver måned. Derfor er alt individuelt og avhenger av kroppen og arvelighet ((

03/16/2010 00:16, Alexander
Jeg er enig i 27, kviser begynte å gro fra 17 år, foreldrene mine sa til meg en overgangsalder, men det våkner ikke til å vare i 10 år, faktisk bekymret jeg bare fra 17 til 22 år, så på en eller annen måte ble jeg vant til det, men noen ganger er det ubehagelig om sommeren, de er mindre om vinteren og om våren behandlet jeg mye mange forskjellige metoder for måter brukt rundt 1000 USD likevel gjorde arv seg til, faren led også av dette

11.07.2011 11:21, Mary
Alexander vet ikke om du fortsatt har kviser. Men jeg vil gi råd. Hvis foreldrene dine har muligheten, så la dem sende deg til Frankrike! Til en dyr skjønnhetssalong. Jeg forsikrer at Tama vil kurere alt.. Her i Russland vil du ikke bli hjulpet.. Bare i utlandet.. =)) Lykke til.

23/06/2014 16:48, eric
Bodde i Frankrike i 5 år, besøkte mer enn en kosmetolog og hudlege, ingenting hjalp) så Frankrike er din, hatt!

12/07/2011 13:54, Alice
Jeg trodde ikke du hadde et blodproblem? Jeg hadde en venn som også var arvelig, noe med blod, men de renset blodet hennes i flere økter, og det hjalp henne, nå er ansiktet hennes helt rent)

05/13/2012 01:16, Victoria
vel, alt er bra med ansiktet mitt?

04/15/2013 18:15, Stas
Jeg er helt enig i denne kommentaren om at jeg bare ikke har prøvd det på 5 år, prøvd både innenfra og utenfra for å behandle null resultater.

08.08.2013 15:17, Anastasia
Jente. Og du trodde ikke at du hadde problemhud.. på hvilken kviser du ikke burde bruke toner. det tetter bare porene og holder huden fet. Jeg vet fra meg selv. Har sluttet å bruke en gang kosmetikk så sterk. det vil si grunnlaget og fundamentet, det er færre kviser

26.03.2010 22:48, Andrey
Jeg vil med en gang si at Baziron er et av de mest effektive middelene for meg med pluss og minus (jeg vil ikke beskrive dem, siden effektivitet kommer først). MEN. ethvert middel mot kviser begynner å bli virkelig effektivt bare i kombinasjon, dvs. dette er diett, sport, avvisning av dårlige vaner, hygiene, inntak av vitaminer i gruppe A, B, styrking av immunforsvaret, etc. Jeg prøvde mange ting, jeg nevner de som virkelig hjalp meg: Zenerit, Baziron, Skinoren (ikke veldig behagelig, huden klør veldig), Differin, (bare om natten, som instruksjonene sier). Zenerit virker hovedsakelig på overfladiske betennelser, og det virket som om det ikke kurerer, dets erytromycin-sink-kompleks dreper ganske enkelt årsaken til betennelsen og forhindrer at de dukker opp igjen. Jeg minner om at Zenerit er ganske effektivt middel, men det helbreder bare - Skinoren, et kompleks fra Baziron og Differin 1 gang per dag, Differin om natten. Ekte resultater vil være synlige etter 2-3 ukers påføring, etter 3 (maksimum) måneder med bruk av alle de ovennevnte, vil du bli positivt overrasket. Hvis du starter behandlingen, ikke vær urolig, i begynnelsen kan det generelle bildet av betennelse forverres, dette er ikke lenge. Men. det er sykdommer i mage-tarmkanalen, urinveiene, hormonelle endringer som provoserer utseendet til kviser, dette må tas i betraktning og tiltak må treffes for å utelukke dem. Lykke til alle, jeg håper min erfaring vil hjelpe noen! Lykke til!

18.04.2010 22:24, Nadezhda
Jeg brukte Baziron i en måned, effekten er god, det er færre kviser og, viktigst av alt, kviser som er vanskelig å fjerne. Det var ikke mulig å bruke den lenger, tk. Allergi begynte, ansiktet, øynene var hovne, rødhet varte i en dag. etter å ha stoppet inntaket kom akne tilbake. Jeg bruker punktvis, noen ganger er det en effekt

19.06.2011 23.38, lyaisan
hei alle sammen, for første gang på nettstedet ditt, lider jeg også veldig med kviser, lider, kryper med zineritt i 3 år 4 ganger effekten er allerede null, begynte å bruke hjemmeterapi, tørk ansiktet mitt med 70% alkohol, deretter masker med honning og salt i forhold til 20 minutter, tørk deretter ansiktet mitt is fra et avkok med en serie og så hver dag, er det en effekt, men det viktigste er at de (kvisen) ikke skal presses og skrapes, noe som var veldig vanskelig for meg. all suksess

08/07/2011 19:21, Andrey
Hei alle sammen! Si meg, kanskje noen vet det.. Jeg har små flekker 9 små kviser) på baksiden av brystet, underarmen og baken. Med jevne mellomrom virker de purulente.. Jeg gikk til hudlege i KVD. der sa de at huden er det jeg sterkt tviler på Pts. og hvordan du skal takle det.

29.10.2011 00:54, Kosmetolog Jamila
Hei Andrei. Prøv å tilberede følgende krem: 200 ml alkohol, 4 tabletter aspirin, 4 tabletter kloramfenikol, 4 tabletter streptocid. 1. Etter bading, skum problemområder med såpe til baby eller husholdning, hell fint salt på såpegaset og skrubbe forsiktig. 2. Gni med krem ​​og dryss deretter STORT med babypulver. Den første uken, salt annenhver dag, den andre etter tre dager, den tredje gangen i uken. I tre uker tørker du med krem ​​og drysser med pulver hver dag. På dette tidspunktet skal problemet forsvinne, men for å forebygge, kan du tørke det med krem ​​1-2 ganger i uken. Metoden er testet, den fungerer. ! Lykke til!

12.05.2012 14:10, Anastasia
Hei! Og hva slags alkohol å ta? Du kan vodka?

04.04.2015 21:32, Leila
Prøv en chatterbox på resorcinol, den tilberedes på apotek, det vil definitivt hjelpe

02.08.2012 06:42, Olka
Skriv din mening her takk

04.11.2012 20:30, Kisa
Baziron hjalp, men bare etter 3 måneders bruk. om 3 dager vil det definitivt ikke hjelpe, som de skriver her - dette er tull.

Baziron AS: billige analoger og metoder for bruk av kviser

Mange mennesker må ofte ty til bruk av medisiner for å eliminere hudproblemer. I dag kan apotek tilby et stort antall spesialmedisiner, hvis virkning er rettet mot å eliminere kviser..

En av de mest brukte er Baziron AS, som inneholder bruksanvisningen i pakken. Instruksjonen krever detaljert kjennskap for å redusere risikoen for bivirkninger og overdosering.

Baziron AC gel

Legemidlet Baziron AS, utviklet av spesialister for rask og effektiv eliminering av problemer som har en tendens til å dannes på fet hud og i tilfelle en svikt i hormonbalansen til en person.

Handlingen til Baziron AS er rettet mot å bekjempe alle typer feil, inkludert kviser..

Medisinsk gel Baziron AS brukes til å redusere betennelse, samt til å rense porene fra bakterier som dannes på grunn av opphopning av fett.

Regelmessig bruk av produktet trenger dypt inn i lagene i epidermis og eliminerer årsakene til kviser i de innledende stadiene. Også legemidlets virkning lar deg normalisere utskillelsen av talg og reduserer hudens glans..

Svært ofte er Baziron AS foreskrevet av spesialister for pasienter som lider av hudfeil på grunn av hormonforstyrrelser.

Sammensetning og form for frigjøring

Legemidlet Baziron AS produseres i form av en gel som jevnt sprer seg over huden og har en terapeutisk effekt..

I tillegg til gelen for hudbehandling, kan du kjøpe følgende former for produktet:

  • Baziron AS krem ​​for å rense ansiktet fra talg;
  • Midler for å vaske Baziron AS;
  • Skrubb for dyp rengjøring av Baziron AS;
  • Baziron AS krem.

Legemidlet har følgende sammensetning:

  • Bensoylperoksid;
  • Glyserol;
  • Akrylat kopolymer;
  • Carbomer;
  • Poloxamer;
  • Silisium;
  • Renset vann;
  • Propylenglykol;
  • Natriumhydroksid.

Imidlertid er den mest gjennomtrengende komponenten benzoylperoksid.

Gel for behandling av problemhud er tilgjengelig i følgende former:

  • Gel for ekstern bruk 2,5%;
  • Gel for ekstern bruk 5%;
  • Gel for ekstern bruk 10%.

Indikasjoner for bruk

Eksperter anbefaler å bruke et medisinsk stoff for å eliminere følgende problemer:

  • Kviser rosacea;
  • Kviser;
  • Kviser med purulente formasjoner;
  • Kviser;
  • Svarte flekker;
  • Flekker etter fjerning av kviser;
  • Komedoner;
  • Intern akne;
  • Forstyrrelse av talgkjertlene;
  • Acne vulgaris;
  • Hormonelle hudutslett;
  • Sebmatisk dermatitt.

Virkningsmekanismen

Legemidlet brukes bare til ekstern påføring.

De aktive komponentene i stoffet har en tendens til å trenge dypt inn i lagene i epidermis og bli til benzosyre.

Virkningen av denne typen stoffer eliminerer årsakene til inflammatoriske formasjoner og har en terapeutisk effekt på huden..

Riktig påføring eliminerer bakterier som dannes i porene på grunn av høy sekresjon av talg.

Benzoylperoksid blokkerer ytterligere skade på sunne områder av epidermis, og utløser den naturlige prosessen med å reparere cellemembraner.

Virkningen av de aktive ingrediensene fjerner døde celler, som ofte tetter porene i epidermis og bidrar til utseendet på hudormer og kviser..

Hvorfor Baziron AC er effektivt mot kviser?

Medisinsk gel er mye foreskrevet av spesialister for å eliminere flekker i problemhuden. Dette skyldes den store mengden benzoylperoksid som er inkludert i produktet..

Takket være denne komponenten påvirkes utskillelsen av talgkjertlene, på grunn av hvilken utskillelsen av fett avtar, begynner huden å motta mer oksygen.

Bruk av Baziron As lar deg oppnå følgende oppgaver:

  • Forbedrer oksygentilførselen til lagene i epidermis;
  • Den naturlige prosessen med regenerering av epidermal celler starter;
  • Bidrar til innsnevring av porene, som eliminering av arr skjer;
  • Den inflammatoriske prosessen reduseres;
  • Normalisering av funksjonen til talgkjertlene;
  • Fukter huden;
  • Eliminering av bakterier som forårsaker kviser;
  • Spredningen av mikrober til sunne områder er blokkert;
  • Pore ​​rensing;
  • Tørker ut purulente formasjoner;
  • Eliminering av døde celler i epidermis;
  • Fremmer resorpsjonen av komedoner;
  • Fjerner giftstoffer fra overhuden.

Instruksjoner for bruk

For å bruke produktet, anbefales det å konsultere en spesialist som riktig vil bestemme typen gel og foreskrive den mest effektive behandlingsmetoden.

Her er noen enkle regler for bruk av gelen:

  • For de pasientene som bruker produktet for første gang, anbefales det å starte behandlingen med en gel som inneholder 2,5% av det aktive stoffet;
  • Før påføring er det nødvendig å rengjøre huden grundig ved hjelp av spesielle antibakterielle vaskemidler;
  • Spre gelen jevnt over problemområdet i huden;
  • Agenten påføres to ganger om dagen, morgen og kveld;
  • Behandlingsforløpet er opptil tre måneder. Forløpet avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen og foreskrives av en hudlege på individuell basis.

Påføring under graviditet og amming

Det anbefales ikke å bruke stoffet under graviditet og amming. Aktive ingredienser har en tendens til å trenge gjennom morkaken og har en negativ effekt på fostrets helse.

Bruk av stoffet under amming overføres til barnet sammen med morsmelk.

Pediatrisk bruk

Det er forbudt å bruke Baziron AS under 12 år.

I andre tilfeller foreskrives en individuell behandlingsmetode, avhengig av sykdommens kompleksitet. I tilfelle et lite antall betennelsesformasjoner på huden, anbefales det å bruke stoffet etter punktmetoden en gang om dagen..

Kontraindikasjoner

Bruk av Baziron AC for å eliminere kviser er forbudt i følgende tilfeller:

  • Alder under 12 år;
  • Amming og graviditet;
  • Individuell intoleranse mot komponentene;
  • Tilstedeværelsen av sår og forbrenninger på overhuden;
  • Allergiske reaksjoner.

Bivirkninger

Menneskekroppen tolererer i de fleste tilfeller stoffets effekt på huden godt, og forårsaker praktisk talt ikke bivirkninger.

Imidlertid kan det være enkelttilfeller der det er:

  • Rødhet i huden på påføringsstedet for gelen;
  • Peeling;
  • Kløe og svie;
  • Allergisk utslett i form av liten rød kviser;
  • Økt tørrhet i huden;
  • Hodepine;
  • Kvalme.

Hvis det oppstår bivirkninger, avbryt bruken og kontakt legen din.

spesielle instruksjoner

Før du bruker stoffet, må du gjøre deg detaljert kjent med de spesielle forholdene for bruk av Baziron AS:

  • Hvis allergiske reaksjoner oppstår under behandlingen, anbefales det å stoppe bruken av et medisinsk stoff, siden tilstedeværelsen av inflammatoriske formasjoner kan øke;
  • I nærvær av hudlesjoner er det forbudt å bruke Baziron AS;
  • Det er forbudt å sole seg under behandling med stoffet, dette kan bidra til utseendet på brannskader;
  • Det anbefales ikke å bruke gelen i et sett med andre medisiner som tørker overhuden;
  • Ytterligere medisiner for å forbedre resultatet av behandlingen ordineres bare av en spesialist;
  • For små områder med kviser, anbefales Baziron AS å brukes med punktmetoden;
  • De første dagene av behandlingen kan det være et økt utseende av kviser, dette regnes som et normalt behandlingsforløp;
  • Etter at resultatene vises, bør du ikke avbryte behandlingen, du må fullføre løpet. Dette er for å forhindre gjentakelse av kviser.
  • Et ekstra og gjentatt behandlingsforløp utføres først etter utnevnelsen av en hudlege;
  • Det er forbudt å påføre et tykt lag av Baziron AS, da det kan oppstå en hudsykdom, dermatitt;
  • For å eliminere flassing anbefales det å bruke Panthenol i tillegg, som ikke bare gir fuktighet til huden, men også lindrer rødhet.

Implementeringen av slike enkle funksjoner lar deg raskt oppnå ønsket resultat og redusere risikoen for dannelse av inflammatoriske områder igjen.

Overdose

Hvis instruksjonene for bruk av gelen ble fulgt, ble det ikke observert noen tilfeller av overdosering.

Interaksjon med andre legemidler

Bruken av legemidlet til behandling av problemhud med andre typer medisiner er ikke undersøkt.

Imidlertid er den komplekse bruken av Baziron AS med stoffer som inneholder alkohol og har egenskapen til å tørke epidermis forbudt..

Hvis det er nødvendig å supplere behandlingen med andre typer medisiner, anbefales det å konsultere en spesialist.

Lagringsforhold og perioder

Medisinsk gel utleveres på apotek uten resept.

Holdbarheten til gelen er tre år fra datoen som er angitt på pakken. Det anbefales å oppbevare stoffet i kjøleskapet ved en temperatur på ikke mer enn 20 grader.

Etter åpning av røret varer stoffets holdbarhet ikke mer enn 6 måneder, det er forbudt å bruke gelen etter frysing og utløpsdatoen.

Kostnaden

Kostnaden for gelen avhenger av prosentandelen av det aktive stoffet i produktet..

Så det skal bemerkes at et medikament med 2,5% aktivt stoff har en gjennomsnittlig kostnad på 700 rubler. En gel med 5% aktivt stoff koster 830 rubler. Tilstedeværelsen av 10% benzoyl i gelen vil ha en gjennomsnittlig kostnad på ca 900 rubler.

Analoger

Billige analoger av Baziron AS:

  • Tetracyklin salve - brukes mye for å eliminere purulente formasjoner og kviser. Anbefalt for profylaktiske tiltak for forekomst av inflammatoriske formasjoner. Den gjennomsnittlige kostnaden for salven er 50 rubler;
  • Erytromycin - inneholder et antibiotikum i sammensetningen, som effektivt bekjemper formasjoner på problemhud. Anbefalt for å eliminere store ansamlinger av kviser og kviser. Ikke brukt på lenge. Gjennomsnittlig kostnad er 100 rubler;
  • Metrogyl - brukes i form av en gel for å bekjempe problemhud, det er en syntetisk medisin med et bredt spekter av antiprotozoale og antimikrobielle effekter. Gjennomsnittlig kostnad er 160 rubler;
  • Stygg - stoffet produseres i form av en gel. Dermatologer foreskriver det for mindre betennelser. Den inneholder en liten prosentandel av benzoylperoksid, så vel som hormonelle medisiner. Derfor anbefales det å konsultere en erfaren kosmetolog eller hudlege før du starter behandlingen. Den gjennomsnittlige kostnaden for midler er 120 rubler;
  • Baneocin (salve) er en alternativ løsning. Sammensetningen av medisinen passer ikke for enhver person. Tilstedeværelsen av dufter og mange tilsetningsstoffer kan forårsake hudallergi. Den gjennomsnittlige kostnaden for midler er 190 rubler;
  • Ugresol - produktet kommer i form av en krem ​​og brukes mye til å behandle kviser og kviser. Produktets væskestruktur brukes til å eliminere overflødig talg og redusere rødhet i inflammatoriske formasjoner. Gjennomsnittlig kostnad for midler 120 rubler.

Dyrere lignende stoffer:

  • Adaklin er et produkt spesielt designet for problemhudpleie. De aktive ingrediensene trenger inn i lagene i epidermis og eliminerer bakterier, er mye foreskrevet for å eliminere kviser og kviser, og reduserer også utseendet på arr etter behandling. Gjennomsnittlig kostnad 450 rubler;
  • Differin er ikke vanedannende og derfor egnet for langvarig behandling. Virkningen av stoffet er rettet mot å eliminere årsaken til kviser og reduserer sannsynligheten for videre spredning av bakterier til sunne hudområder. Kostnaden for stoffet er 700 rubler;
  • Skinoren er en aktiv ingrediens i stoffet azelainsyre, som effektivt bekjemper inflammatoriske formasjoner og normaliserer produksjonen av talg, noe som bidrar til å rense porene. Gjennomsnittlig kostnad for stoffet er 600 rubler;
  • Zinerit er den aktive ingrediensen erytromycin, hvis virkning er rettet mot å redusere utviklingen av inflammatoriske formasjoner og eliminerer sykdomssymptomer og purulente formasjoner. Det anbefales å bruke det bare etter resept fra lege og på et kort kurs. Gjennomsnittlig kostnad på 700 rubler;
  • Curiosin er tilgjengelig i form av en gel. Det er foreskrevet for mindre hudlesjoner i ansiktet. Alkoholløsningen renser godt den skitne overflaten. Ved konstant påføring får huden en jevn struktur og rødhet reduseres betydelig. Gjennomsnittspris 550 rubler;
  • Benzac AS - er et lignende stoff, inneholder den aktive komponenten benzoylperoksid. Behandler effektivt kviser og forhindrer gjentakelse. Gjennomsnittspris 500 rubler.

Det anbefales å bruke lignende stoffer bare etter å ha studert instruksjonene, siden hver type medikament har sine egne bivirkninger og kan oppfattes annerledes av menneskekroppen..

Hvilket medikament du skal velge?

På medisinemarkedet er det et bredt utvalg av forskjellige medisiner for å bekjempe problemhud. Derfor står pasienten overfor spørsmålet om hvilket medikament han skal velge? La oss sammenligne noen av dem.

Hva er bedre Baziron AS eller Differin?

Begge stoffene tolereres godt av huden og er ikke vanedannende, derfor brukes de til langvarig behandling. Medisinske stoffer har forskjellige aktive komponenter, derfor påvirker de årsaken til kviser på forskjellige måter..

Kombinert bruk av disse stoffene er ikke tillatt..

Eksperter er uenige om hvilket middel som er mer effektivt. Begge medisinene er rettet mot å løse lignende problemer, og krever resept fra den enkelte lege..

Derfor avhenger valget av et medikament for behandling av problemhud av pasientens personlige preferanser..

Hva er bedre Baziron AS eller Zenerit?

Ved sammenligning av to medisinske stoffer, som Zenerit og Baziron As, bør det umiddelbart avklares at disse to stoffene er rettet mot forskjellige effekter på epidermis..

Zenerite bekjemper overflateproblemer og eliminerer bakterier som ligger inne i porene. Baziron AS eliminerer i sin tur effektivt årsakene til at det oppstår inflammatoriske formasjoner inne i hudlagene og på overflaten.

Hva er bedre Baziron AS eller Skinoren?

Bruken av disse to legemidlene avhenger av hudens individuelle egenskaper, derfor anbefales det å gjennomgå en passende diagnose før du velger et middel, i henhold til resultatene som legen vil foreskrive det mest effektive middelet..

Eksperter anbefaler at bruk av Baziron AS ikke gir de nødvendige resultatene, i dette tilfellet er det nødvendig å bruke Skinoren.

I nærvær av et stort hudområde som har blitt rammet av kviser, er det mer effektivt å bruke Skinoren, siden det er tillatt å bruke det på hele epidermisområdet i store mengder, Baziron AS anbefales kun å brukes på steder med inflammatoriske formasjoner.

En av fordelene med Baziron AC er muligheten til å velge den mest passende dosen av produktet og dets evne til å fukte huden, mens Skinoren tørker huden og kan forårsake avskalling. Svært ofte med sensitiv hud kan tørrhet og svie oppstå på applikasjonsstedene..

Anmeldelser

Anmeldelser om stoffet Baziron AS:

Konklusjon

Hver menneskekropp er individuell, derfor er mange medisinske stoffer som er veldig populære ikke alltid egnet for resten. Derfor bør du ikke selvmedisinere og kjøpe medisiner uten resept fra legen..

Utseendet til kviser kan indikere utviklingen av mer komplekse typer sykdommer, og derfor anbefales det å gjennomgå en passende diagnose for rask og høykvalitetsbehandling, ved hjelp av hvilken en spesialist vil bestemme årsakene til kviser og foreskrive riktig behandling.

Baziron AS: anmeldelser, pris, instruksjoner

I denne artikkelen vil du lære:

  • Baziron AS - bruksanvisning,
  • Baziron AS - pris for 2020,
  • Baziron AS - anmeldelser av hudleger om effektiviteten av stoffet.

Baziron AC er et gelpreparat for behandling av kviser. Produsert av farmasøytisk selskap "Galderma" (Frankrike). Legemidlet deles ut på apotek uten resept og er godkjent for bruk hos pasienter over 12 år.

I dag har apotek et stort antall medisiner for behandling av kviser og kviser. På grunn av manglende kunnskap er det nesten umulig for pasienter å ta et uavhengig riktig valg av legemidlet. Denne artikkelen ble skrevet av en profesjonell hudlege, og nedenfor kan du lese hva du kan forvente av å bruke Baziron, og om det vil hjelpe deg..

Baziron AS - bruksanvisning

Baziron: sammensetning og form for frigjøring
den viktigste aktive ingrediensen er benzoylperoksydkomponenten. Det er tre former for stoffet: Gelen kan ha en konsentrasjon av benzoylperoksid på 2,5%, 5% eller 10%. Hver form er tilgjengelig i 40 g rør.

Akrylatkopolymer-glyserinkomplekset brukes som en ekstra komponent i preparatet, på grunn av hvilken gelen har en avfettingseffekt. Når talg absorberes av kopolymeren, frigjøres glyserin samtidig langsomt for å fukte og myke huden.

Hvilken konsentrasjon av gel å velge -
Instruksjonene for bruk av Baziron inneholder ikke detaljert informasjon om hvilken konsentrasjon av gelen som er å foretrekke å bruke. Imidlertid har kliniske studier vist at stoffets effektivitet praktisk talt ikke avhenger av hvilken konsentrasjon du bruker..

Hvis dette er første gang du bruker et preparat med benzoylperoksid, anbefaler vi en 2,5% gel. Hvis gjentatte behandlingsforløp, så 5% gel. Men 10% gel bør bare brukes til alvorlige former for kviser som er resistente mot medikamentell behandling.

Farmakologisk virkning av stoffet -

Benzoylperoksid, som er en del av Baziron-gelen, har en veldig høy aktivitet mot bakterier som forårsaker suppuration av hårsekkene i huden, dvs. utseendet til kviser. Disse bakteriene inkluderer Propionibacterium Acnes og Staphylococcus Epidermidis. Mikrobiologiske studier har vist at Baziron gel allerede på 7. applikasjonsdag undertrykker akne-forårsakende bakterier med 94%, og etter 15 dager - allerede med 97-99%.

I tillegg til den antimikrobielle effekten har stoffet også -

  • reduserer produksjonen av sekresjon av talgkjertlene,
  • betennelsesdempende effekt (reduserer rødhet og betennelse),
  • keratolytisk virkning (eksfolierende),
  • hjelper til med å fjerne hudormer (fettplugger) fra hudporene.

Et behandlingsforløp -

Legemidlet er kun ment for ekstern bruk. Gelen skal påføres den berørte huden 2 ganger om dagen med lette masserende bevegelser. Først må du rengjøre huden med milde vaskemidler og tørke den godt.

Den uttalte effekten av bruken av stoffet vil være merkbar etter 3-4 uker fra starten av bruken. Imidlertid bør du ikke i noe tilfelle slutte å bruke stoffet på dette tidspunktet (24stoma.ru). For å konsolidere effekten i lang tid, bør behandlingsforløpet være 3 måneder. Videre, hvis du klarte å oppnå forsvinning av kviser mye tidligere enn 3 måneder, kan du fra dette øyeblikket begynne å bruke stoffet bare en gang om dagen..

Hvilken konsentrasjon av gelen (2,5%, 5% eller 10%) å velge - skrev vi ovenfor. Husk at gjentatte kurs med legemidler basert på benzoylperoksid skal gjennomføres - helst bare etter å ha konsultert en hudlege.

Baziron AS: pris, anmeldelser

Baziron prisen på stoffet på apotek for 2020 starter fra 750 rubler. Videre koster geler i konsentrasjoner på 2,5%, 5% og 10% omtrent det samme.

Baziron AS: billige analoger
billigere analoger produseres hovedsakelig av indiske selskaper, men det må sies at de ikke er representert på det russiske markedet. Men du kan enkelt finne merkede medisiner fra Neutrogena eller Mary Kay, samt Persa-gel (USA).

Baziron AS: anmeldelser av hudleger

Gel Baziron - anmeldelser av stoffet vil først og fremst avhenge av hvilken form for kviser du vil bruke den til: for kviser, for kviser eller for en blandet form for kviser (dvs. når huden har både kviser og kviser).

Det skal forstås at kviser og kviser er helt forskjellige formasjoner. Kviser er en festende hårsekk (fig. 6). Med kviser dannes det puss inne i follikkelen, og huden over den har et rødt betent utseende.

Kviser er ikke annet enn fettplugger i porene i huden, som dannes på grunn av en økning i produksjonen av talg av talgkjertlene som ligger rundt hårsekkene. Kviser kan se ut som enten hvite støt på overflaten av huden (figur 7) eller hudormer i porene i huden (figur 8).

1) Bruk av Baziron mot kviser -
medisiner med benzoylperoksid, som inkluderer Baziron AC, er gullstandarden for kvisebehandling (med unntak av cystisk form). I henhold til anbefalingene fra de europeiske og amerikanske medisinske foreningene - bør benzoylperoksid for kviser foreskrives som en grunnleggende behandling.

Som et alternativ til benzoylperoksid, kan kviser behandles med geler som inneholder antibiotika klindamycin eller erytromycin, eller kombinasjonsmedisiner som inneholder både benzoylperoksid og et antibiotikum. Imidlertid er slike medisiner bare best brukt hvis baseløpet til 2,5% benzoylperoksydgel er ineffektivt..

Du kan finne ut om hele spekteret av effektive medisiner for kviser, om hvilke former for kviser hvilke medisiner som vil være mer effektive - du kan i artikkelen:
→ "Tips fra en hudlege om valg av medisiner for behandling av kviser"

2) Bruk av Baziron mot kviser -
selv om det i instruksjonene for stoffet er skrevet at stoffet kan brukes til å behandle kviser - anbefaler vi ikke å bruke det mot kviser, fordi de komedolytiske og keratolytiske effektene av medikamentet er veldig moderat, og er merkbart dårligere her enn medisinene fra retinoidgruppen. Det er retinoide medisiner som er gullstandarden for kvisebehandling..

I tillegg, med kviser, er det ingen betennelse i huden som kan være forårsaket av patogene bakterier. Bruk av et antimikrobielt middel (benzoylperoksid) under disse forholdene kan forårsake dannelse av patogene bakteriestammer på huden som er resistente mot antimikrobielle midler. I fremtiden kan dette føre til kviser, som er ekstremt ufølsom for behandling med medisiner..

3) Hvis du har kviser og kviser på huden din -
i dette tilfellet må du bruke gelen Baziron AS sammen med medisinene til retinoidgruppen, dvs. bruk dem parallelt. Men det er best i dette tilfellet å bruke kombinerte medisiner for behandling, som allerede inneholder både benzoylperoksid og et retinoid i sammensetningen. Dette vil redusere mulig hudirritasjon. Et eksempel på et slikt medikament er Epiduo gel (Frankrike).

Bivirkning av stoffet -

Når du bruker stoffet, er lokal hudirritasjon mulig, noe som er normalt. Symptomer på irritasjon inkluderer: hudflass og tørrhet, rødhet, brennende følelse. Ofte, etter å ha blitt vant til stoffet, avtar disse symptomene. Hvis symptomene på irritasjon ikke avtar, kan du enten redusere bruksfrekvensen til 1 gang per dag, eller bytte til bruk av en annen gruppe medikamenter, for eksempel antibakterielle geler.

Sjelden kan det være en allergi mot komponentene i stoffet, noe som krever uttak.

Viktig: Benzoylperoksid øker hudens følsomhet for solen. Dette betyr at når du bruker stoffet i perioder med høy solaktivitet, er det stor sannsynlighet for at hyperpigmentering av huden vil vises på de stedene der legemidlet påføres. Derfor må du bruke solbeskyttelsesprodukter (kremer, solbriller, panamas).

Kontraindikasjoner å bruke -

  • allergi mot en av komponentene i stoffet,
  • barn under 12 år.

Påføring under graviditet og amming -

Legemidlet har ekstremt lav absorpsjon fra overflaten av huden, som det praktisk talt ikke kommer inn i blodet og ikke har en systemisk effekt på kroppen. Imidlertid har ingen sikkerhetsstudier blitt utført under graviditet og amming. Dermed er resept på legemidlet mulig, men i tilfeller der den tiltenkte fordelen vil overstige den opplevde risikoen.

Spesielle instruksjoner -

  1. Ikke bruk stoffet på slimhinner. Kan bare påføres huden. Ved kontakt med slimhinner i nese, øyne, munn, skyll straks med vann.
  2. Det anbefales ikke å bruke Baziron AS parallelt med midler med tørkende, peelingeffekt, alkoholbaserte produkter.
  3. Legemidlet skal oppbevares ved en temperatur på ikke mer enn +25 grader. Holdbarheten til stoffet er 3 år

Vi håper at vår artikkel om emnet: Baziron AS prisanmeldelser viste seg å være nyttige for deg!

Baziron AC: pris på apotek, anmeldelser, bruksanvisning, billige analoger

Arvelighet, usunt kosthold, ugunstige miljøforhold og andre faktorer provoserer dannelsen av kviser på huden.

For å løse problemet anbefales det å bruke Baziron AS gel.

Legemidlet har et godt rykte for sin høye terapeutiske effekt. Hans lister over kontraindikasjoner og bivirkninger er minimale..

Sammensetning

Sammensetningen er basert på benzoylperoksid.

Gelen er tilgjengelig i tre konsentrasjonsalternativer.

1 g av legemidlet inneholder 25, 50 eller 100 mg av den aktive substansen.

For bedre assimilering av vev og celler i epidermis brukes andre forbindelser i produksjonen:

  • poloksamer 182;
  • propylenglykol;
  • dinatriumedetat;
  • metakrylsyre-kopolymer;
  • natriumdokusat;
  • karbomer 940;
  • natriumhydroksid;
  • glyserol;
  • kolloidalt silisiumdioksid;
  • destillert vann.

Eksterne tegn: et homogent stoff i hvit farge, en spesifikk lukt blir nesten knapt fanget.

Hver vareenhet er pakket i en pappeske sammen med en kommentar, som i detalj beskriver egenskapene til Baziron AS, reglene for bruk.

Farmakologi

Et trekk ved stoffet er en uttalt antibakteriell effekt, hvis mekanisme er forbundet med den oksidative prosessen.

  • Under påvirkning av den aktive forbindelsen forekommer ikke utvikling av resistente bakteriestammer. Benzoylperoksid gir blant annet antiinflammatoriske effekter.
  • Akrylkopolymer og glyserin, som er en del av stoffet, adsorberer overflødig talg, mykner og fukter irritert hud når den påføres på lesjonene..

Den aktive forbindelsen i sammensetningen virker effektivt mot patogen mikroflora fremkalt av bakterier:

  • Staphylococcus epidermidis;
  • Propionibacterium acnes.

Legemidlet tilhører gruppen keratoler.

Pris på apotek

Kostnaden for medisinen varierer fra 590 til 800 rubler.

En slik forskjell i pris skyldes ulike faktorer (utsalgsstatus, avstand fra det regionale senteret osv.).

Den rimeligste prisen i Moskva tilbys av nettbutikker. Du kan kjøpe produktet uten resept.

Finn ut hvor mye stoffet koster, praktisk, ved å ringe nærmeste apotek eller ved å gå til informasjonssiden og referansesiden til radarsystemet.

Indikasjoner for bruk

Det farmakologiske produktet har en kompleks virkningsmekanisme. Takket være dette foreskrives gelen for å eliminere mild til moderat kviser..

Legemidlet brukes som mono-middel og kombineres med andre legemidler.

Baziron er egnet for korte, lange og intermitterende behandlingsforløp, samt for vedlikeholdsbehandling.

Instruksjoner for bruk

Behandlingsregimet sørger for distribusjon av gelen til hudens fokusområder to ganger om dagen..

For eiere av sensitiv hud anbefales prosedyren å utføres en gang om dagen..

  • Legemidlet påføres med en tynn ball med masserende bevegelser. Samtidig bør du ikke utøve mekanisk belastning for å unngå strekkmerker og vevskader..
  • Når du bruker medisinen i henhold til reglene i instruksjonene, kan du evaluere den terapeutiske effekten en måned etter starten av behandlingen. For å oppnå et stabilt resultat, må behandlingen fortsette i minst 3 uker til.
  • Det anbefales å bruke legemidlet med gjentatt kurs etter en seks måneders pause..

Funksjoner ved prosedyren:

  • før du bruker medisinen, anbefales det å vaske hendene, rense ansiktet eller andre deler av kroppen fra sebum og kosmetiske rester (bruk antibakterielle midler);
  • for de som bruker stoffet for første gang, anbefaler eksperter å foretrekke konsentrasjonen av det aktive stoffet på 2,5%;
  • gelen fordeles i et jevnt lag over fokusområdet;
  • Morgen- og kveldstid anses som mer passende tider for behandlinger.

Begrensninger for bruk

Produsenten advarer i kommentaren om eksisterende kontraindikasjoner. De forholder seg til allergi mot komponentene i sammensetningen og aldersbarrieren.

For behandling av kviser hos barn under 12 år anbefales det ikke å bruke Baziron AC.

Bivirkninger

Under kliniske studier ble tilfeller av negative reaksjoner registrert.

Med en reduksjon i frekvensen av behandlinger eller avslag på videre bruk, forsvinner alle symptomene spontant.

Mulige negative reaksjoner på gelen inkluderer:

  • erytem;
  • tørr hud og avskalling;
  • tilstedeværelsen av en brennende følelse, kløe;
  • kontaktdermatitt på grunn av allergi;
  • irritasjon, ømhet.

Påføring under graviditet og amming

Til tross for den ubetydelige listen over kontraindikasjoner, bivirkninger, anbefales det ikke å bruke stoffet til terapeutiske og profylaktiske formål under graviditet og amming..

Denne forholdsregelen skyldes mangel på pålitelige data om graden av innvirkning av den aktive forbindelsen på reproduksjonsfunksjon, peri- og postnatal utvikling, teratogenisitet og embryotoksisitet..

I noen tilfeller er bruk av Baziron AS gel til kvinner i en delikat periode bare tillatt av medisinske årsaker og under tilsyn av en lege..

Under amming er det forbudt å bruke medisinen på brystområdet..

Forholdsregler

Ved første gangs bruk av produktet kan det oppstå en svak brennende følelse i kombinasjon med rødhet i huden og avskalling.

Hvis symptomatologien blir uttalt, reduseres frekvensen av behandlinger til 1 p. på en dag.

Det anbefales også å avbryte behandlingen midlertidig til tegn på irritasjon forsvinner..

  • Du bør nekte å bruke Baziron AS hvis det dannes blærer på huden etter påføring av medisinen. Etter at de har grodd, fortsetter kampen mot kviser, men med bruk av en erstatning.
  • Produktets sammensetning er ganske aggressiv for slimhinner. Derfor brukes den ikke til behandling av øyne og munn. I tilfelle utilsiktet kontakt med gelen, skyll det berørte området grundig.
  • I løpet av behandlingsperioden er det viktig å redusere eksponeringen for de åpne solstrålene, for ikke å ytterligere fremkalle irritasjon.
  • Når du bruker medisinen på hudområdene som grenser til hodebunnen, bør du huske på at de fargede strengene kan endre farge ved kontakt med sammensetningen..

Overdose

I henhold til instruksjonene i merknaden om reglene for prosedyren, er en overdose av stoffet ekskludert.

På bakgrunn av brudd på doseringsnormene kan irritasjon oppstå på huden. I dette tilfellet foreskrives pasienten symptomatisk behandling..

Mer alvorlige konsekvenser er ekskludert på grunn av den lave absorpsjonen av gelen i den systemiske sirkulasjonen..

Kompatibilitet med andre legemidler

Produsenten advarer ikke om farlige kombinasjoner i kommentaren.

Gelen kan brukes sammen med medisiner basert på benzoylperoksid.

Eksperter anbefaler å unngå kombinasjonen av Baziron med legemidler som har en irriterende, eksfolierende, tørkende effekt.

Fordeler med Baziron AS

Det farmakologiske produktet er populært blant medisinske fagpersoner og brukere på grunn av dets høye terapeutiske effekt..

Takket være egenskapene til benzoylperoksid påvirker det funksjonen til talgkjertlene. På grunn av dette reduseres produksjonen av fett, huden er intensiv beriket med oksygen.

Den aktive forbindelsen lindrer raskt betennelse, eliminerer patogene bakterier som fremkaller hudsykdommer.

Legemiddeleffekt:

  • rensing av porene, noe som øker permeabiliteten til oksygen til cellene i epidermis;
  • stimulering av regenerativ funksjon;
  • innsnevring av porene, noe som bidrar til å eliminere arr;
  • regulering av produksjon av sebaceous sekresjon;
  • fuktighet i huden;
  • fjerning av den inflammatoriske prosessen;
  • eliminering av patogen mikroflora;
  • forhindre spredning av mikroorganismer til sunne hudområder;
  • tørking av pustulære formasjoner.

Hvordan du oppbevarer

Det er standardkrav for lagring av midler.

  • En av hovedbetingelsene er overholdelse av temperaturregimet (innen 5-25 grader). Det er forbudt å fryse medisinen.
  • Gelen beholder egenskapene i 2 år.
  • Kontroller utløpsdatoen før bruk. Etter at røret er åpnet, er blandingen egnet for bruk innen 6 måneder, underlagt lagringsreglene.

Kunde anmeldelser

Olga, 32 år gammel:

En gang rådet en venn meg til å prøve Baziron AS. Legemidlet fungerte tydelig: i løpet av 4 uker var det mulig å rense huden i ansiktet for hatet kviser.

Jeg brukte gelen bare på pannen og haken, der utslettet var lokalisert. Etter den første påføringen var det en svak brennende følelse, tetthet.

Symptomene forsvant spontant. Jeg har ikke observert andre bivirkninger.

Vera, 28 år gammel:

Legen forsikret at denne effekten er midlertidig og anbefalte en prosedyre per dag..

Omtrent to uker senere la jeg merke til positive transformasjoner: antall kviser reduserte betydelig, rødhet forsvant, lettelse jevnet.

Behandlingen fortsatte i ytterligere 1,5 måneder. Resultatet ble en hyggelig overraskelse.

Tatiana, 23 år gammel:

I lavsesongen er ansiktet mitt dekket av kviser. Gelen stopper raskt den inflammatoriske prosessen, aktiverer den regenerative funksjonen.

Etter et behandlingsforløp skinner huden bare.

Billige analoger

Hvis gelen ikke har ønsket effekt, eller av flere grunner er det ikke mulig å bruke den, velges en analog.

Blant de billige erstatningene:

  • Metrogylgel - 194 rubler;
  • Erytromycinsalve - 86 rubler;
  • Azelik gel - 304 rubler;
  • Adaklin krem ​​- 496 rubler.

Flere lignende eiendommer eies av midler som koster nær Baziron: Differin, Skinoren, Zenerit, Indoxil.

Hva er bedre: Baziron eller Zenerit?

Til tross for det samme formålet med midler, brukes de i visse tilfeller..

  • Baziron AS er passende å bruke for å eliminere overflateproblemer og inflammatoriske formasjoner plassert inne i hudlagene og på overflaten.
  • Zinerite er effektivt i nærvær av patogen mikroflora inne i porene og på overflaten av huden.

For langvarig terapi er Zenerit ikke egnet, siden den aktive forbindelsen er vanedannende.

Baziron er blottet for denne ulempen, behandlingen kan utføres i flere måneder.

  • Når du velger et medikament, blir det også lagt vekt på typen hud. For tørr og kombinert er Zinerit mer egnet. Det samme alternativet anbefales for barn under 12 år, gravide og ammende kvinner.
  • Gode ​​terapeutiske resultater er vist av Baziron fra kviser forårsaket av stafylokokker. Legemidlet er valgt for behandling av alvorlige stadier av sykdommen, med omfattende hudlesjoner, økt fettinnhold og i tilfeller der andre medisiner ikke har gitt ønsket effekt..

Deling av medisiner bør unngås.