loader

Hoved

Furuncle

Apotekgeler for å vaske problemhud: Cetaphil og Baziron

Et flerårig problem: hva du skal vaske hvis du har fet hud som er utsatt for betennelse? Jeg foretrekker å vaske ansiktet fra apoteket. Jeg forteller deg hvorfor.

Jeg har levd med problemhud siden jeg var 12 (nå er jeg 31). Mange ting er prøvd, gode og dårlige, effektive og tomme. Jeg har ikke helt utryddet kviser, men nå vet jeg hvordan jeg skal holde den i sjakk. Og det grunnleggende trinnet i min omsorg er riktig vask. Uten det fungerer faktisk ikke alt annet 100% eller ikke i det hele tatt..

Av de forskjellige systemene for å rense huden, la jeg meg på geler for å vaske, og jeg har tre krav til dem:

  • gelen skal rense huden godt, etterlate en følelse av friskhet og renslighet;
  • gelen skal ikke tørke huden;
  • gelen må inneholde antibakterielle komponenter.

Ofte oppfyller apoteksgeler disse kravene, og jeg vil fortelle deg om to av favorittene mine i dag..

Dette er en dypt rensende Cetaphil vaskegel for fet og kombinert hud og en Baziron vaskegel for å redusere fet hud.

Cetaphil Deep Cleansing Gel

Pris 812 rubler.

En gjennomsiktig, fargeløs gel med en nøytral, ikke-parfymerende, litt medisinsk lukt. Ganske tykt. En stor dråpe på størrelse med en negl er tilstrekkelig for vask. Skummer veldig bra, skyller helt av talg, kosmetikkrester (som må vaskes med micellært vann eller andre spesielle midler). Jeg bruker ikke noe fundament osv. produkter som skal brukes over hele ansiktet. Mascara, øyenskygge og en øyenbrynmarkør flyter inn i vasken fra det varme vannet og geler som søt.

Etter vask med denne gelen føles huden frisk og ren. Tørker ikke ut eller irriterer huden.

Vaskemidler i gelen er overveiende myke, SLS er langt fra første plass i sammensetningen. Hva som har en antibakteriell effekt i det, forstod jeg virkelig ikke, men det er definitivt noe. Fenoksyetanol.

Jeg begynte å bruke denne gelen etter et par produkter for å vaske merket "Crown of Siberia". Jeg likte dem først og vant med mykheten deres, skjønner du da du så ut til å ha vasket, men huden var som om den hadde vasket og allerede var salvet med krem? Etter det bakover det bra med utslett og svarte porer. Men det var verdt å bytte til Cetaphil, ettersom huden ble merkbart renere, mørkede porer var lysere, og kviser begynte å forsvinne sakte men sikkert fra ansiktet. Jeg bemerker at jeg brukte de forrige vaskegelene sammen med apotekgelen "Baziron", men den fungerte ikke som den skulle på utilstrekkelig renset hud!

Forresten, jeg kjøpte Cetaphil fordi en kosmetolog en gang sa det til meg som "et fantastisk antiseptisk middel i ansiktet." Som mange eksisterende apotekserier av kosmetikk, spesialiserte merkevaren Сetaphil seg til antiseptiske produkter, spesielt for intim hygiene, og ble for eksempel foreskrevet av gynekologer som en del av behandlingen av noen kjønnssykdommer. Det fengsler meg.

Gel for vask "Baziron Control" for problemhud

Gjennomsiktig rødlig gel. Medium konsistens, litt mindre tett enn Cetaphil. Duften inneholder både en parfyme duft og en medisinsk aroma. Skum godt, en stor dråpe på størrelse med en negl er nok til fullstendig vask.

Den vasker bort alt det kan med samme kvalitet (det er bedre å tørke av fundament osv. Belegg på forhånd med micellært vann eller noe lignende), så vel som det forrige verktøyet. Etter vask etterlater det en følelse av renslighet, friskhet, lett kjøling (det er en kjøleeffekt - mentol er tilstede i sammensetningen). Tørker ikke ut, irriterer ikke.

Komposisjonen er allerede mer interessant enn Cetaphil. Det er også aloeekstrakt, sink og gjærekstrakt (Faex-ekstrakt) og hestekastanjeekstrakt (Аesculus hippocastanum-ekstrakt). Vaskemiddel mykt, ikke SLS.

Dette er sannsynligvis grunnen til at Baziron gel fungerer bedre enn Cetaphil. Nei, den første gelen for vasking er også bra, men det er ingen grense for perfeksjon?

Hvis kviser forsvant sakte ut av ansiktet når du bruker Cetaphil gel til vask, er de vanligvis sjeldne gjester i ansiktet når du bruker Baziron. Jeg kan bare bruke denne gelen til å vaske og en fuktighetsgivende ansiktskrem (ikke medisinsk, men bare en fuktighetskrem fra en serie for problemhud - nå er det MIXIT Solution, for eksempel) og har bare fantastisk hud. I perioder med hormonelle overganger legger jeg til apotekgelen "Baziron", som er benzoylperoksid, og huden er 100% ren.

Opprinnelig hadde Galderma-merket bare den medisinske anti-kvisen gel "Baziron" i forskjellige doser. Utseendet til en rekke andre produkter i dette tilfellet er en ekstremt vellykket markedsføring. Stort sett på grunn av det faktum at produsenten ikke bare går ut med et kjent navn, men virkelig tenker på sammensetningen av produktene. Gelen for vasking er ekstremt vellykket. Hvis jeg velger hva jeg skal kjøpe for andre gang, ville jeg kjøpt akkurat "Baziron". Dessuten har merket veldig attraktive kampanjer når vask, eller et annet produkt er festet som en gave, når du kjøper et stoff.

Jeg håper teksten var nyttig.

Vask ansiktet ordentlig, så får du en vakker og ren hud.!

WomMi.ru

Min bekjennelse med Galderma-produkter begynte med Baziron gel for behandling av kviser. Opplevelsen av bruk var positiv, så da jeg så Baziron-rensemidler på apoteket, bestemte jeg meg for å prøve dem.

Det er to geler: for å redusere hudens fetthet og for beroligende. Begge gelene er gode, og hver gjør en utmerket jobb med oppgavene de hevder på emballasjen. Tekstur av geler er ikke for tett, forbruket, vil jeg si, er vanlig, en flaske er nok til 2 måneders påføring, 2 ganger om dagen. Kostnad fra 400 til 600 rubler. En gang var jeg heldig, og jeg kjøpte dem for 200 rubler. utløper (omtrent et halvt år igjen).

Baziron Control beroligende

Den beroligende gelen for å vaske Baziron takler den viktigste oppgaven, og på bare et par dager reduserer den aktiv betennelse og fjerner rødhet. Jeg kan ikke si hvor godt han takler allergiske reaksjoner, fordi jeg i utgangspunktet ikke lider av allergi.

På lang sikt renser gelen huden godt og nye utslett blir mindre og mindre. Selv om det over tid er det den beroligende effekten av gelen som ser ut til å avta.

Gelen skummer godt, lukten er behagelig, nøytral, huden tørker ikke ut i det hele tatt. Veldig lite volum 120 ml..

Baziron Control Reduserer hudens fetthet

Gel Baziron Redusering av fet hud var spesielt glad i meg om sommeren fordi det fremdeles er det eneste middelet som lover å redusere mengden fet glans, som har taklet sin oppgave..

Huden blir virkelig mindre fet av dette, og antall nye betennelser avtar..

Gelen, som den forrige, renser huden godt, skummer godt, har en behagelig nøytral lukt og tørker ikke ut huden. Volumet er det samme 120 ml.

Den eneste ulempen med begge produktene er prisen og dårlig distribusjon på apotek, det er vanskelig å få gelen, vi har den bare i en apotekskjede.

Jeg tror at for å få best mulig effekt, bør begge gelene fungere sammen: hvis det er betennelse - bruker du en beroligende gel, er det ingen betennelse - du reduserer fettinnholdet for å unngå dem i fremtiden.

Galderma-geler blir mest kritisert for høy pris og lavt volum. Blant vurderingene er det påstander om at gelene er de vanligste og ikke er verdt pengene sine, men personlig vil jeg peke dem ut blant vanlig kosmetikk. Etter min mening fungerer de mye bedre enn de mange skivene du kan kjøpe i hvert supermarked. Lar deg oppnå et godt resultat i ansiktet og holde det lenge.

Jeg brukte dem lenge, sluttet å bruke dem og kom likevel tilbake til dem uansett. Så langt er dette det beste jeg har prøvd for huden, selv om prisen er veldig høy.

Gel for vasking av basiron-kontrollanmeldelser

Gruppemedlemmer
Innlegg: 10
Påmelding: 13. april 14. april
Fra Russland
Bruker #: 898609
Omdømme: ennå ikke

For riktig pleie av problemhud anbefales det å bruke profesjonelle kosmetiske linjer som har status som medisinsk kosmetikk og er utviklet med tanke på følgende pasientbehov:

Reduser fet hud og reduser fet glans;
Fukt huden effektivt;
Forbedre hudfargen i tilfelle irritasjon, inkludert de som er forbundet med medikamentell behandling av kviser;
Gi pålitelig beskyttelse mot skadelig UV-A og UV-B-stråling;
Fjern smuss og sminke effektivt;
Vær ikke-komedogen og ikke-sopp;
Alle egenskaper må bevises i kliniske tester.
Baziron®Control utvalg av kosmetiske produkter for problemhudpleie er nettopp et slikt produkt..

Kosmetikklinjen Baziron® Control inkluderer:

Baziron® Control Cleansing Lotion
Baziron® Control Cleansing Gel "Reduserer fet hud"
Baziron® Control Soothing Cleansing Gel
Baziron® Control fuktighetsgivende ansiktskrem SPF 15
Baziron® Control "Mot hudormer" ansiktsskrubb
Baziron® Control brukes:
som en daglig pleie av kviserutsatt hud
i løpet av den innledende fasen av kvisebehandling, når huden tilpasser seg terapien
i vedlikeholdsfasen av behandlingen - gjennom hele behandlingsforløpet

Anmeldelser om Baziron gel for vasking fra fet hud

50

4 - 0

tretti

20

ti

Baziron vaskegel er nyttig for alle som har hudproblemer eller ønsker å forhindre utseendet..

Jeg ble kjent med dette middelet for omtrent tre måneder siden, da jeg begynte å svette mer med sommerens ankomst, økte fetheten i ansiktshuden, og deretter falt kviser..

Gelen er enkel å bruke, det er best å bruke den to ganger om dagen, og ta nøye hensyn til hvert område av huden. Fra den aller første gangen du føler renslighet, friskhet, porene puster på en ny måte, ansiktet skinner ikke slik.

Med konstant forsiktighet ved hjelp av denne løsningen gjenopprettes den indre balansen i huden, puffiness fjernes, huden blir bokstavelig talt yngre for øynene og endrer nyansen til en sunn, og alt utslett forsvinner og selvtilliten dukker opp.

Utslett og fet glans dukker ofte opp i ansiktet mitt, spesielt i varmere vær. Omsorgsprodukter må velges nøye. Jeg hadde allerede en flekkkrem med dette navnet, jeg prøvde nylig dette fantastiske produktet..

Det viktigste poenget for meg viste seg å være at mens jeg bekjemper oljighet, utsetter jeg ikke huden min for dehydrering, jeg forårsaker ikke peeling. Ved konstant bruk la jeg merke til forbedringer, huden blir renset, fornyet. Behager sammensetning med naturlige ingredienser. Nemlig: sinkglukonat (jeg pleide å ta det oralt), ringblomstekstrakt (jeg gjør det også med en tinktur for å gni med jevne mellomrom), glyserin, for å unngå overdreven tørrhet.

Jeg bruker den sammen med en silikon svamp i første fase av pleien, den er enda mer effektiv.

Jeg var veldig glad da jeg så at Baziron nå er i salg, ikke bare en gel for kviser, men også en gel for vask, lotion, fuktighetskrem. Jeg har brukt akneegel i veldig lang tid, og dette er det beste middelet for dette problemet. Jeg har nettopp kjøpt en fuktighetskrem og ansiktsvask. Alle midlene er fantastiske.

Jeg skal fortelle deg om servanten. Kostnaden er omtrent 500 rubler, du kan finne det billigere. Flasken er liten, men den holder lenge, den skummer perfekt, du trenger noen dråper for en påføring. Det renser huden, inkludert kosmetikk, skyller perfekt av.

Lukten er behagelig, knapt merkbar. Gjennomsiktig.

Jeg vasker ansiktet 2 ganger om dagen, noen ganger skjer det 1-2 ganger mer om dagen..

Hva har jeg lagt merke til? Umiddelbart etter er det ikke noe fettinnhold, men etter en stund vises det fremdeles i mindre mengde, men likevel er det der. Det er praktisk talt ingen kviser igjen, så små vil ikke komme ut på lenge. Porene har innsnevret, hudfargen har jevnet seg ut. I kombinasjon med andre produkter fra Baziron er det utmerket. I seg selv tror jeg ikke er helt komplett.

Jeg anbefaler å prøve det som et tillegg til andre produkter for problematisk, fet hudpleie.

Gel for vasking av basiron-kontrollanmeldelser

Vi er interessert i tilbakemeldingene dine om bruken av stoffet Baziron AS mot kviser. Effektivitet, bivirkninger,...

27.06.2010 10:15, Elena
Problemet er opprinnelig i kroppen. Kviser er en reaksjon. Det er nødvendig å behandle både huden og mage-tarmkanalen. Oftest reagerer bukspyttkjertelen vår på denne måten. Gi opp kaffe, og resultatet vil ikke vente på deg. Rødvin, søtsaker, saltholdighet, røkt kjøtt er ekskludert. Selv om du har en hormonell ubalanse, forverrer alle disse produktene bare situasjonen. Ingen ønsker å spise havregryn om morgenen. Det er en feil å tro at kefir og yoghurt er løsningen på problemet. Surheten i magesaft er forskjellig for alle. Mange er allergiske mot meieriprodukter. Spesielt. alt pulver. Havregryn er viktig om morgenen. For huden: 1. Uryage - nøytral vaskegel 2. Hercules-maske 3. INGEN foundation. pulver, kremer. INGENTING. Bare vask og tørk med kamille, lindetre. Ikke prøv å plage problemhud med tonere, kremer, pulver, kremer. I butikkene vil de begynne å rose alle mirakelmediene. Ikke la deg lure! Huden din KAN IKKE gjøre noe. Bare vask og avkok av urter. IKKE tørk med HANDDUK! Kjøp bomullsputer og dup huden etter vask.

07.08.2010 23:49,.; YUZHANKA
Hvordan gå uten pulver og tone hvis ansiktet er flekker av fersk og akne?.

07/21/2010 18:38, Maria
Legen foreskrev meg tabletter Unidox Salutab, Baziron og Zinerit. så fra basiron var det en effekt bare den første måneden (jeg brukte zinerit og visste hva det var før).

16.08.2010 09:31, Olga
Jeg har aldri hørt dårligere råd. Og du har selv hatt alvorlig kviser der det er synd å gå ut på gaten? Urter - maur, jævla det. død grøtomslag.

16.02.2013 23:00, Lisa
Um, jeg maler ikke i det hele tatt

10/07/2010 23:17, Lisa
Tvert imot, det er rett og slett nødvendig å bruke tone og pulver i urbane forhold, kosmetikk av høy kvalitet beskytter huden. Jeg er redd for å forestille meg hvordan du kan gå ut med bar hud på gaten, det vil jeg aldri tillate meg. Og du må behandle huden med apotekprodukter; i tilfelle alvorlige problemer vil ikke alle slags kamille-lindende urter hjelpe. Sørg for å konsultere en hudlege før behandlingen. Bevist på vår egen erfaring.

17/11/2010 13:34, Alien
Jeg bruker allerede to rør Baziron. Jeg liker. Jeg leste en haug med anmeldelser om hudirritasjon og rødhet. Jeg vet ikke.. Jeg tror alt dette er individuelt, fordi det hjalp meg veldig, selv om jeg aldri har lidd mye med kviser! Så jeg anbefaler alle, det er bedre enn Clerasil, propellen og hva annet er der.

17/11/2010 19:57, Ulyana
Baziron forårsaket en forferdelig allergi hos meg. Om kvelden smurte jeg kviser med kjente flekker, om morgenen var hele ansiktet mitt dekket av røde flekker, kløe og svie, det var veldig hovent under venstre øye! Bare forferdelig! Hudlegen foreskrev Sprastin, Locoid salve og tørk ansiktet med en infusjon av kamille, celandine og calendula (is). La oss se hva som skjer i morgen.

05/29/2012 10:04, Vera
Ulyana, jeg har den samme reaksjonen, ansiktet mitt er så hovent at jeg ringte ambulanse! De pumpet meg med narkotika, hevelsen sov, jeg satt på vann og grøt hele dagen, og i morges er det røde flekker over hele kroppen, til og med på hodet, og jeg klør over alt, øynene mine er hovne, jeg tar selv medisiner mot allergier. Fortell meg hvor lenge du har vært allergisk mot Baziron?

14.06.2012 21:02, Ulyana
Vera, bivirkningene mine begynte å avta på dag 3! Det var i det minste ingen ytterligere komplikasjoner! Men det var umulig å forlate huset! Det tok lang tid å gjenopprette huden, den ble enda mer følsom! Nå bruker jeg bare påviste midler. Jeg vil ikke overleve slik skrekk igjen!

04/06/2013 11:53, marie
Hos jentene. Og jeg drar dit også. Jeg sitter på piller før jeg sminker meg. Jeg drikker zodak (allergisk) i 20 minutter, bare da når svulsten avtar, maler jeg. venstre øye er også hovent ((((da jeg våknet og så meg selv, mistet jeg nesten tankene, jeg vet ikke en gang hva jeg skal gjøre. Jeg måtte prøve mannen min først))))

08/18/2013 21:53, Vika
Også jeg, Baziron forårsaket en allergi: smurt punktvis på problemområder. Om kvelden ble ansiktet mitt dekket av flekker, og i de følgende dagene ble ansiktet mitt hovent som om en sverm av bier hadde bitt meg !! Så Suprostin, smurte den med salve. Hele den allergiske reaksjonen tok bare en uke. I løpet av denne tiden måtte jeg tåle uutholdelig kløe, brennende følelse, og huden avskallet veldig mye, jeg måtte smøre med et enormt lag med krem ​​for å på en eller annen måte fukte og berolige huden. Heldigvis var det sommer, jeg kunne gå i solbriller, for denne typen skrekk skjedde !! Så du bør ikke kjøpe noen medisiner bare slik, men først be om råd fra en spesialist. Nå bruker jeg "Zenith", effekten dagen etter, hvis jeg smøres over natten. Men huden blir vant til det veldig raskt, så jeg bruker det bare i den perioden utslett oppstår, før kritiske dager.

25/09/2013 01:07, Alexandra
Jeg fikk også en allergisk reaksjon på Baziron, ansiktet mitt er like hardt som Fredi Kruegers. ))))) Alt er rødt, ujevn hud og utslett over hele ansiktet og til og med i nakken, alt brenner og klør !! de to første ukene hjalp salven, men nå er det bare fullstendig helvete! Jeg drikker suprostin, tre dager til før legen.

18.11.2010 16.43, Alien
er huden virkelig så følsom. Jeg har også hud som er utsatt for allergi.

01/18/2011 13:25, jente
basiron hjelper mer fra kviser enn fra kviser, men den generelle effekten er synlig, jeg bruker den i en uke, mens det ikke er irritasjoner og allergier, det tørker selvfølgelig, men hva skal jeg gjøre

03/07/2011 01:16, RocketQueen
Jeg begynte å bruke Baziron i slutten av januar, det eneste jeg kaller det er ikke Baziron, men Benzac AC 5%. Pårørende fra Europa sendte meg, de kaller det det! Det er et resultat, men å være så super merkbar, så nei! Jeg har en veldig lang historie, kvise startet i en alder av 13 år, nå er det 17. Jeg har blitt behandlet i 3 år! I fjor ble jeg behandlet med hudslem og zineritt, jeg begynte å bruke det et sted i desember, og jeg var fornøyd med resultatet i slutten av mars, det tok omtrent 4 måneder å eliminere kviser helt. I omtrent et år plaget akne meg ikke i det hele tatt, ansiktet mitt var rent, det var ikke engang arr igjen. I begynnelsen av januar, i løpet av to uker, ble jeg dekket av ål som aldri før. Hvis tidligere kviser bare dukket opp på kinnene, hadde jeg hele ansiktet mitt i dem, og pannen og haken og kinnene. Jeg begynte å gå til en kosmetolog, i en måned var det ikke noe resultat, de gjorde det mot meg: cryo-prosedyrer (som bare irriterte huden min og det kom nye sår kviser fra disse prosedyrene) laget 3 peelinger, det var ingen effekt heller, og 20 prosedyrer for laserblodrensing. Kosmetologen hjalp meg ikke på noen måte, mens jeg fortsatt tok trichopolum ble jeg smurt med metrogilgel. Jeg henvendte meg til hudleger, også uten resultater, de fant ikke demodikose hos meg og de sa at dette ikke var vårt problem, gå til gastroenterolog og endokrenolog. Jeg henvendte meg til en gastroenterolog, jeg fikk forskrevet en rekke tester: leverfunksjonstester, tester for giardia og andre parasitter, ultralyd i mage-tarmkanalen, jeg svelget også en sonde for å identifisere hilakbacter. Generelt fant de lamblia i meg, nå gjennomgår jeg behandling for giardiasis, jeg håper dette vil hjelpe. Jeg har også tatt Unidox Solutab i omtrent en måned. Jeg bruker følgende medisiner 3 ganger om dagen: Baziron, Skinoren, Isotrexin. Selvfølgelig kommer ansiktet litt etter litt til en normal tilstand, betennelsen har gått, selv om subkutan kviser dukket opp, sår, som går over lang tid, men de er ikke spesielt merkbare. Det eneste jeg vil si er, ikke bruk tonale midler, de tetter veldig porene, personlig, jeg får enda mer kviser fra tonalants, men slike såre. Selvfølgelig er det ubehagelig å gå nedover gaten og legge merke til de frosne blikkene fra forbipasserende på deg selv, men hva kan du gjøre med det. Jeg er ikke forpliktet til disse menneskene, og deres mening er ikke interessant for meg i det hele tatt! Vi er ikke vant til å skamme oss over sykdommene våre, og kviser er en sykdom!

Gel for vask "Baziron"

Den ideelle tilstanden til ansiktshuden er drømmen til mange jenter, og ikke bare i ungdomsårene. Hatefull kviser, kviser, betennelse, rødhet kan følge en person hele livet. Medisiner vil forhindre at det oppstår inflammatoriske foci.

Å bare ty til kosmetiske produkter, er det vanskelig å kurere årsaken til utslett. Å takle problemet med ufullkommen hud vil hjelpe apoteksserien med midler "Baziron", spesielt geler for vask. Disse profesjonelle helbredende kosmetikkene inkluderer alle nødvendige trinn for rengjøring og fuktighet..

I tillegg til kosmetiske produkter, ifølge vurderinger fra mange forbrukere, er det viktig å bruke det medisinske preparatet "AC" i form av en gel fra Baziron-serien. "AC" påføres direkte på områdene i epidermis påvirket av kviser og betennelse.

Gunstige funksjoner

Ekstern behandling oppnår høye resultater på grunn av de aktive egenskapene til de kosmiske produkter fra Baziron-linjen. Karakteristiske trekk ved bruken av disse stoffene er:

  • Reduksjon i nivået av fettsyrer ved å redusere syntesen av talg;
  • Redusere antall komedoner, kviser;
  • Normalisering av lipidbalanse;
  • Antimikrobiell effekt;
  • Mangel på antibiotika, alkohol og aromatiske tilsetningsstoffer;
  • Akselerert regenerering;
  • Optimal hydrering;
  • Forbedre hudfarge med irritasjon;
  • Pålitelig beskyttelse mot skadelig UV-A og UV-B-stråling;
  • Redusere antall patogene bakterier.

Benzoylperoksid i kvisebehandling. Liste over de beste stoffene

Benzoylperoksid er et organisk stoff som består av to komponenter. Den første er benzoesyre. Det andre er hydrogenperoksid. Når disse to komponentene kombineres, oppnås et populært, etterspurt og faktisk aktivt stoff i behandlingen av kviser i første, andre og tredje grad av alvorlighetsgrad..

Hvordan virker stoffet på huden

Benzoylperoksid virker på huden på flere måter samtidig. Den har 4 viktige egenskaper som hjelper til med å bli kvitt kviser i alle aldre ved regelmessig bruk av medisiner. Den:

  • Antibakteriell.
  • Anti-inflammatorisk.
  • Keratolytisk.
  • Komedogen.

Den første egenskapen er antibakteriell, basert på det faktum at benzenperoksid har en skadelig effekt på det forårsakende medikamentet av kviser som kalles Propionibacterium acnes, samt på stafylokokker aureus. Når den påføres huden og videre inn i den betente talgkjertelen, brytes den ned i to aktive komponenter - benzoesyre og oksygen. Alt dette i høye konsentrasjoner har en skadelig effekt på alle årsakene til kviser og kviser..

Sammenlignet med alle andre medisiner er det benzoylperoksid som har den alvorligste antibakterielle effekten på patogener av hudsykdommer. Imidlertid bør det huskes at ved langvarig og ukontrollert bruk kan selv denne sterke medisinen være vanedannende, noe som til slutt vil påvirke behandlingen negativt, siden mikrober som forårsaker kviser vil være helt ufølsomme for dette legemidlet..

Den antiinflammatoriske effekten skyldes legemidlets evne til å redusere produksjonen av talg, samt gjenopprette den beskyttende membranen i epidermis.

Keratolytisk (eksfolierende) virkning skyldes evnen til benzoylperoksid å redusere veksten av overflødige celler, eksfoliere døde celler og forbedre regenerering av sunt vev. I denne forbindelse minner stoffet noe om det vanligste ansikts- eller kroppsskrubb..

Comedonolytic lar deg kvitte seg med plugger i talgkjertlene, som ser ut som hudormer. Det hjelper også å fjerne alt fett som har samlet seg i talgkjertelen, og av en eller annen grunn ikke er i stand til å gå utenfor.

Indikasjoner for bruk

Benzoylperoksid, som finnes i et hvilket som helst apotek, brukes i dermatologi for å behandle kviser av ulik grad av alvorlighetsgrad. Dette stoffet brukes også til å behandle komedoner, kviser, kviser og andre inflammatoriske hudsykdommer..

Men før du starter behandlingen, bør du definitivt besøke lege, siden alle medisiner fra denne gruppen har sine egne kontraindikasjoner, som bare en spesialist kan vite om.

Kontraindikasjoner

Alle produkter som inneholder benzoylperoksid, skal bare brukes som anvist av en hudlege. Ja, det aktive stoffet absorberes ikke i blodet og fungerer bare på overflaten av huden. Imidlertid, selv med denne tilstanden, har legemidlene mange kontraindikasjoner som må tas i betraktning før du starter behandlingen. Blant de viktigste kontraindikasjonene som er beskrevet i instruksjonene, skal kalles:

  • Barn under 12 år, siden bruken av stoffet i denne alderen ikke har blitt studert.
  • Overfølsomhet overfor medikamenter.
  • Graviditetsperioden, siden det ikke er påvist kliniske data som medisiner fra denne gruppen i denne perioden er helt trygge.
  • Ammeperioden, selv om det er bevist at stoffet ikke kommer inn i blodet og i morsmelk, er det fortsatt ikke verdt å risikere barnets helse.

Disse kontraindikasjonene gjelder alle kvisemedisiner som inneholder benzoylperoksid..

Bivirkninger

Ethvert benzoylperoksydbasert medikament kan forårsake en rekke bivirkninger. For å unngå dette, må du ikke overskride doseringen som legen har foreskrevet eller bruke produktet oftere enn 2 ganger om dagen..

Oftest bør de viktigste bivirkningene vurderes:

  • Rødhet i overhuden.
  • Skallende hud.
  • Alvorlig kløe.
  • Betydelig ødem.
  • Utseendet til utslett.
  • Tørr hud.
  • Hårbleking.
  • Hevelse i øyelokkene.

Hvis noen av de ovennevnte symptomene dukker opp, anbefales det å enten avbryte behandlingen med disse legemidlene helt, eller begynne å bruke den en gang om dagen og i lavere konsentrasjon..

Slipp skjemaer

Benzoylperoksydpreparater er tilgjengelige i forskjellige doseringsformer. Dette kan være en gel, lotion, salve eller krem, eller et rensemiddel. Konsentrasjonen av det aktive stoffet er fra 2,5 til 10%.

Samtidig kan noen medisiner bare kjøpes på apotek og kun på resept. Andre selges i kosmetiske avdelinger og er fritt tilgjengelig for alle..

Anbefalinger for bruk

Benzoylperoksydpreparater er foreskrevet for enhver grad av kviser. Hvis dette bare er noen få kviser (opptil 10), brukes medisinen lokalt og punktvis. Samtidig brukes ikke andre midler i behandlingen..

Med moderat alvorlighetsgrad, og dette er allerede opptil 25 papler og tilstedeværelsen av komedoner, foreskrives benzoylperoksid samtidig med antibiotikabehandling. I dette tilfellet brukes medisinene i den første gruppen i form av salver eller kremer for påføring på kviser. Og stoffene i den andre gruppen tas i form av tabletter inni.

Ved alvorlig kviser, når det, i tillegg til kviser og komedoner, er arr og arr i ansiktet i store mengder, brukes benzoylperoksidpreparater oftest i kombinasjonsbehandling med retinoider og høye doser antibakterielle midler. om nødvendig brukes også hormonbehandling, men bare hos kvinner.

Hvilke preparater inneholder benzoylperoksid - en gjennomgang av produkter, priser, bruksanvisninger

Benzoylperoksid er den aktive ingrediensen i mange legemidler som brukes til å behandle kviser i forskjellige aldre..

Baziron AS

Det mest berømte og ofte foreskrevet av hudlegemidler som er basert på benzoylperoksid er Basiron AS. Legemidlet produseres i Frankrike i form av en gel med forskjellige konsentrasjoner - 2,5% 5% og 10%. Hvert rør inneholder 40 gram av legemidlet.

Gelen med en minimumskonsentrasjon (2,5%) er foreskrevet for tørr og sensitiv hud, som har tendens til rødhet og irritasjon. Med fet hud og med et stort antall kviser, så vel som med mindre følsom hud, foreskrives en gel med høyere konsentrasjon av det aktive stoffet. Den viktigste bivirkningen er alvorlig tørrhet i huden, som bare fettete kremer hjelper til med å bli kvitt..

Det anbefales å bruke Baziron AS 2 ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. Dette bør gjøres punktvis, uten å påvirke sunn hud, men kun smøre på kviser. Før du starter behandlingen, skal ansiktet rengjøres med en myk gelvask eller skum.

Om nødvendig kan du også bruke spesialutviklede Baziron Control-produkter for å rense og fukte huden. De inneholder ikke benzoylperoksid, men sammen i Baziron hjelper de med å bli kvitt kviser og hudormer på kortest mulig tid.

Kostnaden for Baziron AS på apotek kan variere fra 700 til 1000 rubler og mer. Selges på nesten alle apotek, uten resept fra lege.

Effezel gel

Et annet kjent legemiddel fra Frankrike for behandling av kviser av ulik alvorlighetsgrad. Gelen brukes til ekstern bruk. Tilgjengelig i rør i forskjellige mengder.

Preparatet inneholder to aktive komponenter:

  • Adapalen i mengden 1 gram.
  • Benzoylperoksid i mengden 25 gram.

Adapalen og benzoylperoksid i dette legemidlet utfyller hverandre og gjør kvisebehandling raskere. Videre påvirker ikke medisinen symptomene, men årsaken til sykdommen..

Adapalen har en uttalt betennelsesdempende effekt. Og benzoylperoksid forhindrer multiplikasjon av mikrober som forårsaker kviser..

Legemidlet påføres huden før du legger deg bare en gang om dagen. Varigheten av behandlingen kan være opptil 4 uker. Og effekten vil bli merkbar etter 3-4 bruk. Hele behandlingsforløpet er bare etablert av en lege og avhenger av mange faktorer, den viktigste er sykdommens alvorlighetsgrad. Den viktigste bivirkningen er alvorlig tørrhet i huden, som korrigeres ved utnevnelse av forskjellige fuktighetskremer.

Prisen per pakke er minst 1000 rubler. I noen apotekskjeder kan det gå opp til halvannet tusen per rør med 30 gram medisin.

Lotion kviser

En lotion produseres i en plastflaske som inneholder 30 ml av legemidlet med en 10% konsentrasjon av benzoylperoksid. Legemidlet skal bare brukes punktvis og bare på betente områder på huden. Dette bør gjøres en eller to ganger om dagen, avhengig av alvorlighetsgraden av kviser. Hele behandlingsforløpet kan være opptil 3 måneders daglig bruk. Imidlertid er det ikke egnet for sensitiv hud på grunn av den høye konsentrasjonen av det viktigste aktive stoffet - benzoylperoksid.

Legemidlet produseres i Canada, og i Russland er det ikke utbredt. Den finnes ikke i alle apotek, og du kan vanligvis kjøpe den i en nettbutikk. også lotion ugresol er tilgjengelig på Ukraina. Kostnaden for en ålkrem kan være opptil halvannet tusen rubler.

AcneFree 24-timers acne clearing system

Dette er et annet medikament som inneholder benzoylperoksid for kviser. Produsert i USA, ikke mye brukt i Russland. Den enkleste måten å kjøpe er på nettapotek.

AcneFree er et komplett ansiktsrensingssystem for tenåringer og voksne som lider av kviser av ulik alvorlighetsgrad.

Dette er ikke ett medikament, men en ekte tretrinns hudrensing. Det er tre flasker væske i settet. Og hver av dem har sin egen hensikt.

  • Rensemiddel som inneholder 2,5% benzoylperoksid, 118 ml.
  • Revitaliserende toner med et volum på 118 ml. Tonic inneholder ingen benzoylperoksid. Ingrediensene i sammensetningen har en betennelsesdempende effekt (ekstrakt av åttepunkts korall, ekstrakt av kamilleblomster, juice av aloe-blader), antibakteriell effekt (trollhasselvann), akselererende helbredende egenskaper (panthenol).
  • Revitaliserende krem ​​58 ml inneholdende 3,7% benzoylperoksid.

Med riktig bruk av dette rensesystemet er det ikke behov for å kjøpe ekstra hudpleieprodukter. Det er viktig å bruke flaskene som følger med settet strengt gjennom hele dagen..

Første skritt. Klem en liten mengde av rensegelen inn i håndflaten din, slå med fingrene og påfør det resulterende skummet i ansiktet ditt. Masser forsiktig i flere minutter, spred over hele ansiktet og skyll deretter med vann.

Andre fase. Påfør en liten mengde toner på en bomullsdott og gni den på renset hud. Etter tørking, la den være helt absorbert.

Trinn tre. Etter at toneren har tørket helt, påføres en liten mengde krem ​​på huden, også ved bruk av en bomullspute. Det krever ikke skylling og bør absorberes helt.

AcneFree 24-timers akne-clearing-system bør brukes to ganger om dagen. Prisen på en pakke kan være fra 5000 rubler eller mer.

Rensegel, krem ​​og Panoxyl såpe

Et annet middel mot kvisekompleks fra USA, som ikke er mye brukt i Russland. Består av to alternativer:

  • 156 g ansiktsvaskgel som inneholder 10% benzoylperoksid.
  • Krem med 4% benzoylperoksid, 170 g.

Begge midlene brukes til å behandle kviser og utfyller hverandre perfekt.

Ved hjelp av gelen blir epidermis renset aktivt. Etter det påføres en krem ​​i ansiktet, som kan brukes punktvis hvis det er få kviser eller lokalt, behandler alle betente overflater.

I tillegg til gel og krem, hvis pris er fra 800 rubler, i produktlinjen fra samme produsent er det såpe med benzoylperoksid, som heller ikke er tilgjengelig for kjøp i Russland på et vanlig apotek. Derfor er det beste alternativet å bruke nettbutikker..

Bare yourx - en omfattende tilnærming til kvisebehandling

En populær produktlinje i Amerika for behandling av kviser i alle aldre. Dessverre er ikke et eneste middel tilgjengelig i Russland, og sammenlignet med andre medikamenter med samme fokus koster det mange ganger mer..

Hva er inkludert i den komplette listen over produkter i denne serien: totalt inneholder den tre legemidler:

  • Dusjsåpe. Inneholder 2,5% benzoylperoksid, tilgjengelig i 236 og 100 ml plastrør. Det påføres huden hver dag, morgen og kveld. Det hjelper til med å fjerne ikke bare eksterne urenheter som støv og smuss, men fjerner også porene med olje. Ved regelmessig bruk hjelper det å bli kvitt kviser i en til to måneder.
  • Skrubbe. Den har et volum på 100 eller 240 ml, som en del av 2,5% benzoylperoksid. Det har en mild eksfolierende effekt, fjerner døde hudceller og ødelegger det forårsakende middelet til kviser. Den påføres tidligere renset hud med lette massasjebevegelser. Vask av etter 20 minutter med vann.
  • En helende gel som inneholder 5% eller 10% benzoylperoksidoppløsning. Volumet kan være fra 30 til 100 ml. en terapeutisk gel for behandling av moderat kviser.

Bare yourx kan kjøpes fra nettbutikken. Prisen på hvert produkt starter fra 2500 rubler.

Proderm - gel for ekstern bruk

Et annet medikament basert på benzoylperoksid. Den produseres i form av en gel med 10% eller 5% aktiv substans. Du kan også finne et alternativ i form av en gel.

Påfør direkte på kviser og hudormer. Hjelper i kampen mot acne vulgaris, og kan også brukes i den komplekse behandlingen av sammenflytende kviser.

Behandling anbefales 2 ganger om dagen. Påfør produktet kun utvendig, uten å berøre slimhinnene og ikke bruke det innvendig.

Hovedvirkningen til stoffet proderm er antimikrobiell mot gram-positive bakterier: Propionibacterium, Staphylococcus epidermidis. I tillegg til keratolytisk virkning, forbedrer vevets oksygenering. Reduserer dannelsen av fett av talgkjertlene i huden.

Finnes det billige russiske analoger, og hva er prisene deres?

Dessverre bruker ikke russiske produsenter av kosmetikk og dermatologiske legemidler benzoylperoksid til produksjon av medisiner for akneterapi. Alle midler for utenlandsk produksjon som finnes på markedet og har ingen russiske analoger.

Det er av den grunn at du ikke kan finne billige medisiner med benzoylperoksid på apotek. Derfor er det eneste alternativet medisiner som inneholder adapalen.

Hvilket stoff er bedre å kjøpe

Alle legemidler basert på benzoylperoksid på apotek selges uten resept. Alle er delt inn i to grupper - med en terapeutisk effekt, som kun er foreskrevet av en lege, og kosmetiske preparater som kalles pleiekosmetikk. Hvis førstnevnte er foreskrevet for behandling av alvorlig kviser, er sistnevnte mer egnet for forebygging og i tilfelle når du bare har noen få mindre kviser..

I Russland er Basiron AS og Effesel de viktigste legemidlene basert på benzoylperoksid. I dette tilfellet kan det første stoffet velges i en minimumskonsentrasjon, noe som er spesielt viktig for for sensitiv hud. Effezel er bare tilgjengelig i en versjon og i en konsentrasjon.

Hvis huden er for følsom, er det best å velge en gel med en konsentrasjon av hovedstoffet på ikke mer enn 2,5%. Hvis huden er fet og har mange betennelseselementer, er det best å bruke en 10% versjon av stoffet..

Effezel er et legemiddel basert på to komponenter. Det brukes mot moderat til alvorlig kviser. Hovedfordelen er utgivelsen med forskjellige vekter. Du kan kjøpe et rør med 2 gram per prøve, eller du kan kjøpe 90 gram med en gang.

Resten av preparatene som inneholder benzoylperoksid har mer kosmetisk enn terapeutisk effekt. Og du kan kjøpe dem i Russland med store vanskeligheter. Samtidig er benzoylperoksid og medisiner basert på det mest effektive i behandling av kviser. I tilfelle når sykdommen forsømmes eller huden ser mer ut som en stor abscess, bør behandlingen ikke starte med å ta antibakterielle medisiner, men med effezal eller basiron.

Legemidlet "Baziron Control": instruksjoner og anmeldelser

Problemhud trenger spesiell pleie og utvalg av spesielle produkter. Legemiddelindustrien tilbyr et bredt spekter av produkter designet for å kvitte seg med utslett, fet glans, kviser. En serie Baziron Control-produkter har fått enorm popularitet. La oss se nærmere på hvilke produkter produsenten tilbyr og om det er verdt å bruke dem.

Om produsenten

Problemhud er ikke bare en bekymring for tenåringer. Både menn og kvinner i alle aldre møter karakteristiske ubehagelige symptomer i form av kviser, kviser, økt arbeid i talgkjertlene. Bare medisinsk kosmetikk kan forbedre livskvaliteten og bli kvitt feil. Kvalitetsprodukter for hudpleie produseres av Galderma, et datterselskap av så kjente merker som Loreal og Nestlé.

I 2002 erklærte produsenten seg på hjemmemarkedet. Alle produkter laget av selskapet oppfyller kravene fra hudleger. Selskapet innser hvor viktig det er for mennesker i alle aldre å ha sunn hud, og lager medisinsk kosmetikk som effektivt håndterer ulike epidermale problemer..

For problemhud

Hver produsent av spesialmedisinsk kosmetikk produserer produkter designet for å ta vare på problemhud. Den profesjonelle linjen "Baziron Control" er spesielt populær blant produktene fra Galderma-selskapet. En serie produkter har en kompleks effekt på epidermis og bidrar til å bringe den tilbake til det normale. Medisinsk kosmetikk har følgende fordelaktige egenskaper:

  • lar deg redusere fettinnholdet i epidermis, regulere arbeidet til talgkjertlene;
  • forbedrer hudfargen og eliminerer irritasjon;
  • beskytter mot skadelige effekter av ultrafiolett stråling;
  • har en antiseptisk effekt;
  • fukter og forhindrer tørrhet;
  • rengjør dermis forsiktig og grundig fra sminke og urenheter.

Medisinsk kosmetikk er ikke-komedogen og fremkaller ikke kviser..

Seriens sammensetning

Selskapets spesialister tok seg av å lage et komplett utvalg av produkter for hud som er utsatt for kviser og kviser. For å oppnå en positiv effekt og forbedre tilstanden til epidermis, anbefaler produsenten å bruke hele linjen "Baziron Control", som består av følgende produkter:

  1. Rensende krem.
  2. Gel for vasking "Reduserer hudens fetthet".
  3. Beroligende gel.
  4. Skrubb fra hudormer.
  5. Fuktighetskrem SPF 15.

Hva produsenten lover?

Baziron Control-serien lar deg forsiktig rense problemhuden og forhindre dannelse av nye utslett. Dette gjelder spesielt i perioden med tilstedeværelse av en inflammatorisk prosess, når det er en risiko for infeksjon i rene områder av epidermis. Produktene kan eliminere kviser, rense huden for komedoner og kviser, jevne ut tonen og oppdatere ansiktet.

Ved å bruke hele linjen med medisinsk kosmetikk regelmessig, kan du se de første positive endringene på 3-4 uker. Den terapeutiske effekten vil være mer vedvarende hvis produktet brukes innen 3 måneder. Om nødvendig og anbefaling fra hudlege, gjentas behandlingsforløpet.

Dusjsåpe

Den første fasen av hudrensing er å bruke Baziron Control gel til vask. Komponentene renser forsiktig epidermis fra forskjellige urenheter og eliminerer irritasjon. I henhold til instruksjonene inneholder produktet naturlige ingredienser: ringblomst og aloeekstrakt (nærer, beroliger dermis), propylenglykol og glyserin (virker mykgjørende). Et stoff som natriumtridecetsulfat (overflateaktivt middel) bidrar til rensing av epidermis. Tilgjengelig i en 120 ml flaske.

Gelen er egnet til daglig bruk. Produsenten anbefaler å bruke den om morgenen og kvelden i 4 uker. Dette vil bidra til å redusere talgproduksjon, eliminere betennelse, redusere antall kviser og komedoner, normalisere lipidbalanse og åpne porene. Produktet inneholder ingen skadelige tilsetningsstoffer og alkohol

Rensende krem

Lotion "Baziron Control" er ment for dyp rensing. Den kan brukes til å fjerne sminkerester etter rensing med gel. Den inneholder stoffer som propylenglykol, cetyl- og stearylalkohol, natriumlaurylsulfat, butylparaben, metylparaben og propylparaben. Lotionen tørker ikke huden og fjerner effektivt fet glans.

Produsenten anbefaler bruk for atopisk dermatitt, kviser, komedoner, økt fettinnhold i epidermis, eksem.

Produktet er tilgjengelig i en stor 200 ml flaske. Har en gelignende konsistens og en spesiell lukt. I henhold til instruksjonene skal en liten mengde krem ​​påføres ansiktet og masseres forsiktig. Etter det fjernes restene av produktet med en bomullsdott eller serviett. Som et resultat blir overhuden matt og behagelig å ta på. Effekten av stram hud og følelsen av en film i ansiktet er fraværende.

Krem "Baziron Control"

En fuktighetskrem designet spesielt for hud som er utsatt for kviser. Instruksjonen sier at den inneholder slike aktive ingredienser som Parsol 1789 (beskytter mot ultrafiolett A-stråling), oktokrylen (beskytter mot ultrafiolett B-stråling), glyserin, disoprolyladipat, tokoferolacetat, polymetylmetakrylat, cyklometikon. Produktet har solkremegenskaper på grunn av tilstedeværelsen av to filtre samtidig.

Krem "Baziron Control" (fuktighetsgivende) kan brukes til forskjellige hudtyper. Det lindrer effektivt tørrhet og stram hudfølelse.

Produktet er tilgjengelig i en praktisk flaske med dispenser. Har en lett tekstur og er ganske godt absorbert.

Hvordan bruke riktig?

Produsenten anbefaler å bruke en krem ​​med UV-beskyttelse etter foreløpig rensing av epidermis. Det vil si at den skal brukes etter vask med andre produkter fra linjen - gel og lotion..

I noen tilfeller suppleres behandlingen med medisinsk krem ​​"Baziron AS", som inneholder benzoylperoksid. Legemidlet har en uttalt antibakteriell effekt og brukes vanligvis til å behandle mild til moderat kviser. Det er imidlertid bedre å ikke bruke den uten først å ha konsultert en hudlege..

Ikke bruk Baziron Control fuktighetskrem på huden i øyeområdet. Hvis irritasjon eller ubehag oppstår, må du slutte å bruke det.

Skrubbe

Ansiktsskrubb er veldig populære fordi de har den mest uttalt effekten og renser huden perfekt. Produktet som tilbys av Galderma fortjener virkelig oppmerksomhet.

Skrubbingen fra Baziron Control-serien passer for alle hudtyper. Den inneholder slike naturlige ingredienser som mikrokrystaller av aluminiumoksid, risekstrakt, sheasmør, allantoin. I komplekset har disse stoffene en betennelsesdempende, eksfolierende, fuktighetsgivende effekt. I tillegg forhindrer skrubb komedoner og hindrer tilstoppede porer..

Det er bedre å påføre produktet på dampet og fuktet hud i ansiktet og nakken. Etter prosedyren, vask av produktet med varmt vann.

Skurepartiklene er veldig små, men de gjør jobben sin bra og skader ikke dermis. Produsenten anbefaler å bruke skrubben ikke mer enn to ganger i uken..

Fordeler med medisinsk kosmetikk

For behandling av kviser, komedoner, kviser, fet hud er det viktig å velge riktig middel. De fleste produktene som finnes i vanlige skjønnhetsbutikker er ikke designet for profesjonell pleie og har ikke den ønskede effekten. Det beste alternativet som virkelig hjelper til med å gjenopprette huden til sitt normale utseende, er bruk av medisinsk kosmetikk..

Galderma har allerede fått tillit gjennom utvikling og produksjon av så kjente produkter for problemhud som Baziron og Differin. Baziron Control-serien ble også populær. Denne linjen mottar positive anmeldelser fra hudleger. Fordelene med midlene inkluderer tilstedeværelsen av naturlige ingredienser i sammensetningen, foreløpige tester av alle produkter, oppfyllelsen av oppgavene deklarert av merket.

Ved å bruke hele produktserien for pleie av problemhud, kan du i løpet av en måned se positive resultater og en betydelig forbedring i tilstanden til epidermis. På forhånd er det likevel verdt å besøke en spesialist som vil avgjøre behovet for å bruke disse midlene.

Anmeldelser

Linjen med profesjonelle rettsmidler for den problematiske typen av epidermis har fått enorm popularitet. De fleste av pasientene som hudlegen anbefalte å bruke disse produktene i kombinasjon, var fornøyde med resultatet. Pasientene bemerker at den mest effektive var en gel for å redusere hudens fetthet, lotion og skrubb.

Den mest negative responsen ble mottatt av fuktighetskremen "Baziron Control". Vurderinger indikerer at produktet absorberes dårlig, etterlater en fettete film på dermis og tetter porene. Derfor er det bedre å bruke den til de som har tørr hud..

Gjennomsnittlig kostnad for legemidler er 540-600 rubler. Du kan bare kjøpe dem på apotek..

Mer Om Gels

Aloe for kviser

Furuncle

Tørre hender

Kosmetolog