loader

Hoved

Kosmetolog

Gi råd om et ACNE-middel. Bekreftet!

Tonic, salve... hva som helst. Hva hjalp? Det er ikke ønskelig fra pop clerasil eller wedge clea, men mer medisinske. De selges på apoteket, men hvilket middel er bedre?)) Hvem har hvilken erfaring? Skriv hva du kjempet og hvor effektiv.

Umiddelbart sier jeg STOR TAKK til alle.

Brukerkommentarer

Få mennesker vet om enterosorpsjon for kviser. Her er det godt skrevet om dette http://www.medlinks.ru/article.php?sid=82487

Serie med midler Master Herb fra TIande. Min venn tok en tvist med selgeren) selgeren lovet henne å returnere pengene hvis hun ikke hjalp henne. Som et resultat så jeg henne ikke på en måned, og en måned senere, da jeg så henne, kunne jeg ikke tro på øynene mine. Ansiktet var ideelt. Så jeg anbefaler https://www.baby.ru/goto?url=http%3A%2F%2Ftiande.ru%2Fcatalog%2Fdlya_lica%2Fproblemnaya_kozha%2Fakne%2F153313%2F%3Freferral%3D @@ 8919e92fa275dbcfb 8919e92fa275dcf1b1b6b3aab0e9b067 & utm_source = alle Denne serien har en servant, jeg bruker den personlig bare. Strammer porene perfekt. og fjerner overflødig fett fra ansiktet.

Du må gå til en skjønnhetspleier for å gjøre et Holy Land-rengjøring. Kosmetologen vil se på hvilket problem huden din har: For oss er kviser en hvilken som helst betennelse, men faktisk ser de ut i et kompleks. Avhenger av hudtype, porens bredde og dybde, lokalisering, årsaker osv. Med folkemedisiner vil du tørke huden, som begynner å produsere fett intensivt - og alt i en sirkel. Jeg led i fire år - salver, kremer, apotek, folk, passerte hormoner, svelget tarmene - sunne. Disse rensingene hjalp, effekten like etter den første, som i reklame. Så en gang hver 1,5-2,5 måneder og valgte pleie spesielt for huden min. Det er greit nå. I Moskva er en slik rensing 3,5-4 tusen. Men det er verdt det.

kviser har klatret i et år, sannsynligvis, jeg forsto ikke oppriktig hvordan jeg skulle takle det, fordi det aldri har vært slike problemer. Figachila til og med jod, et par ganger oppnådde brannskader. Baneocin hjalp mer eller mindre og sparsomt, men igjen, på et sted vil du helbrede, på et annet vil det komme ut. Jeg gikk dumt for første gang i mitt liv for en global ansiktsrensing til en kosmetolog. Ja, den første uken huden oppførte seg utilstrekkelig, de gjorde en pilling mot meg, så den gled i filler, små kviser dukket også opp i 10 dager, vel, litt mer enn en uke. Og så tok det av som en hånd, i tre måneder lider jeg ikke i det hele tatt, ansiktet mitt er rent. Ja, kosmetologen vil råde deg til å bli testet for flått og hormoner, men jeg visste at alt var normalt med dette, så jeg gadd ikke

i en flaske calendula tinktur, knus en pakke (10 tab) med acetysalisylsyre, oppløs og tørk av ansiktet. Hjelper bra

Personlig erfaring: hvordan jeg kurerte kviser

Det er mulig og nødvendig å behandle kviser. Bare vær forberedt på at dette er en lang og vanskelig prosess..

Jeg har behandlet kviser i fire år. Jeg byttet fem hudleger, gikk til kosmetologer, brukte mye penger på skjønnhetsprodukter og drakk piller med alvorlige bivirkninger. Nå har jeg sunn hud.

Denne artikkelen vil være nyttig for deg hvis du vil vite:

  • hva er årsaken til kviser;
  • hvilke leger å kontakte;
  • hvordan du kan ta vare på ansiktet ditt;
  • hvilke feil i behandlingen ikke skal være tillatt.

Materialet ble utarbeidet i samarbeid med en hudlege basert på medisinske kilder.

Kviser er en hudsykdom

Det er galt å betrakte kviser bare som en estetisk feil. Kviser er en hudsykdom. I medisin kalles det kviser, eller kviser..

Det er forskjellige stadier av kviser: mild, moderat og alvorlig. Avhengig av stadium velger hudlege individuell behandling og pleie for hver pasient.

Kviser er en langvarig prosess. Det kan ta måneder eller til og med år. Klinisk forbedring skjer bare etter noen få måneder. Du kan ikke ta piller, kjøpe en ny krem ​​og våkne med et rent ansikt.

Årsakene til kviser

Årsaker og provoserende faktorer kan kombineres forskjellig for hver person. Riktig kvisebehandling kan ta måneder. Dette er en lang prosess.

I følge dermatologen R.N. Nazarov er årsakene til utviklingen av kviser mest nøyaktig beskrevet i monografien av A.V. Samtsov "Kviser og dermatoser i akne".

Årsaken%
Hormonelle lidelser64
Genetisk predisposisjon38
Ernæring32
Feil hudpleie29
Infeksjoner18
Fremkaller forverring%
Understreke71
Hudforurensning62
Varme og fuktighet54
Kosmetikk46
Fysiske øvelser45
Ernæring44

Hvis du ikke ser etter og eliminerer årsakene, kan kviser komme igjen og igjen..

Min grunn

Jeg fikk forskrevet p-piller, jeg drakk Acnecutane og Roaccutane, som regnes som de mest effektive behandlingene for kviser. Gjorde rensing og peeling med en kosmetolog.

Etter to år kom kvisen tilbake igjen. Hudlegen sendte meg for å bli testet for første gang. Etter fire måneders testing viste det seg at jeg har kronisk betennelse i mandlene, som ikke kan helbredes.

Kronisk betennelse i mandlene er en betennelse i mandlene som finnes i halsen. I sunn tilstand beskytter mandlene kroppen mot infeksjoner, men med betennelse i mandlene blir de forgiftet. Jeg hadde ikke vondt i halsen og visste ikke at halsen min kunne påvirke hudtilstanden min.

Mandlene ble fjernet, og etter en måned var all betennelse i ansiktet borte. Kronisk betennelse i mandlene var en provoserende faktor.

50% av årsakene til kviser er genetikk og kronisk betennelse i mandlene.

K. m. N., hudlege Nazarov R. N.

Hvilke leger å kontakte

Den første og fremste spesialisten å gå til med kviser er en hudlege. På konsultasjonen foreskriver han omsorg og leder pasienten for tester og kroppskontroller til andre leger.

Jeg spurte en hudlege hvilke leger han henviser pasienter med kviser til..

DoktorHva kan være galt
ØNHKronisk betennelse i mandlene, bihulebetennelse;
stafylokokker, streptokokker
Gynekolog-endokrinologEndokrin patologi
PsykoterapeutNevroser, kronisk stress
TannlegePeriodontitt, periodontitt, cyster, granulomer

Kviser er et psykologisk problem

Jeg kunne ikke forlate huset i flere uker, for jeg skammet meg over ansiktet mitt. Hun tilbrakte timer foran speilet og maskerte hver rødhet i ansiktet. Det virket for meg at alle bare så kvisen min.

Jeg skammet meg over å holde arbeidsmøter, kommuniserte ikke med venner, og jeg skammet meg for å innrømme at det plager meg. Hvis du kjenner deg igjen i noe jeg har listet opp, kan du kontakte en psykoterapeut. Jeg trakk til det siste og allerede med sunn hudbehandlet klinisk depresjon.

Problem hudpleie

På konsultasjonen vil en hudlege foreskrive eksterne behandlinger for å behandle kviser. Det kan være Skinoren, Differin, Baziron eller et annet medikament som har blitt brukt i minst tre måneder. Det må kombineres med medisinsk kosmetikk for din hudtype..

Feil valgt omsorg øker behandlingstiden. Det som passer din venn kan ikke passe deg eller forårsake allergi på grunn av individuell intoleranse. Jeg kjøpte kremer etter råd fra venner og reklame, men ansiktet mitt ble bare verre.

Dermatologer og kosmetologer anbefaler bruk av medisinsk eller profesjonell kosmetikk. Medisinsk kosmetikk selges på et apotek og gjennomgår internasjonale kliniske studier, de er underlagt høyere sikkerhetskrav. Disse kosmetikkene produseres i våre egne laboratorier, som har avansert teknologi og forskningsfasiliteter. Eksempler på merker: La Roche-Posay, Avene, Uriage, Bioderma, Vichy.

En kosmetolog-hudlege kan velge profesjonelle hudpleieprodukter. Eksempler på merker: Holy Land, Christina, Sweet Skin, SkinCeuticals.

Jeg spurte kosmetologen hva jeg skulle gjøre med innleggsakne.

Kosmetolog-hudlege, overlege ved Klimova Clinic

Det er forskjellige typer post-kviser: arr, flekker, pigment. Og alle trenger sin egen tilnærming. Du kan takle dem hjemme ved hjelp av profesjonell kosmetikk, som vil bli valgt av en lege, eller gjennom karbonavskalling, plasmaløfting, foto- og neodymforyngelse, laseroppgradering på klinikken.

Hva er ille og hva som er bra

Det er en myte om at fet hud ikke trenger å bli fuktet. Du trenger å fukte: jo mer du tørker huden, jo mer fet glans dukker opp og porene blir tette.

La oss analysere hva som er dårlig i kvisebehandling og hva som er bra.

dårlig

  • Tørk huden - det er enda mer fet glans.
  • Bruk oljer når de tetter porene.
  • Å drikke mer enn to glass melk om dagen - melk fremkaller betennelse.
  • Ikke se etter årsaken til kviser.
  • Hyppig ansiktsrensing og peeling.
  • Søk pleie fra venner, ikke leger.
  • Klemming av kviser - du kan smitte.

God

  • Bruk medisinsk eller profesjonell kosmetikk for din hudtype.
  • Bli testet.
  • Besøk leger.
  • Overvåke ernæring.
  • Hvis du er bekymret for kviser, kontakt en terapeut.
  • Stol på hudlege.

Hva hjalp meg

Da betennelsen kom tilbake etter to år med å leve uten kviser, visste jeg hvor vanskelig og lang tid det ville ta å behandle dem..

Jeg gikk til legene, ble testet og prøvd forskjellige typer pleie. Til slutt bestemte hun seg for en operasjon for å fjerne mandlene. Jeg dro til henne som en ferie, fordi jeg visste at det hele ville ta slutt.

Da jeg ikke kunne se i speilet, leste jeg artikler om kjendiser som også har kviser. For å redusere stresset mitt, gjorde jeg yoga og lærte å meditere: stress forverrer bare hudtilstanden.

For å rense huden, må du jobbe med den daglig i flere måneder. Det vil ta år å holde det rent. Men kviser er levelig og kviser må behandles.

Totalt brukte jeg 150 000 rubler på kvisebehandling.

Alle legemidler som er nevnt i artikkelen har kontraindikasjoner. Rådfør deg med lege før bruk.

Midler mot kviser

Feilmelding til administratoren
Klag på publikasjonen
Klag på å kommentere

Tegn igjen: 1000

Lignende anmeldelser

Kommentarer 76

Jeg har kviser av og til, kombinasjonshud... for det meste kviser og sår...
ingen kosmetiske merker vil hjelpe til med kviser, de kan bare regulere fettbalanse og pleie.
selvfølgelig trenger du: en god gel for vask, toner, lett fuktighetskrem... det viktigste er at de er ikke-komedogene...
det er bedre å ikke la seg rive med produkter som inneholder alkohol... ellers kan du raskt bli en gammel kvinne, huden mister utseendet
for å kvitte seg med kviser, må du fjerne problemer i kroppen, årsaken til kviser i sykdommer ligger.
og i behandlingsprosessen er det nødvendig å fjerne betennelse (kviser) fra ansiktet ved hjelp av kraftige antiseptika.
Jeg redder meg selv slik:
-prikket med basiron (du må prøve å ikke påføre huden rundt kvisen, ellers kan det være irritasjon og avskalling)
subkutan basiron fjerner vanskelig, men mot liten hjelper det godt
-mot store subkutane, betente, blir jeg kvitt kompresser av aloe juice, veldig godt strekker og helbreder...

prøvde mange midler... alt dette er fremdeles det mest effektive

God kveld, jeg kan anbefale et bevist middel mot lokale nye kviser (bare under PMS) :)
Jeg bruker et annet merke av pleie - Jeg kommer til å lage et innlegg snart, men for kviser, nærmere bestemt fra dem - Shisseido fra lokal betennelse:
Blemish Targeting Gel Topical Blemish Targeting Gel 15 ml

Fra produsenten:
Produktet absorberes raskt, reduserer utseendet på kviser, har en forfriskende effekt.

• Inneholder salisylsyre, som beroliger og mykgjør huden.
• Forhindrer at akne ser ut.
• LukkER IKKE porene.

ANVENDELSESMÅTE:
• Påfør umiddelbart etter rengjøring av huden.
• Påfør den betente huden med et tynt lag.
• Kan brukes flere ganger om dagen.

Fra meg selv: det hjelper virkelig. Tørker ikke huden. Det er mulig om natten, det er mulig under sminke - umerkelig. Etterlater ingen film.
Konsistensen av gelen, luktfri, hvis såret er åpent, kribler det. Hyggelig chill. Fjerner rødhet og betennelse. Generelt led jeg i mer enn ett år og fant denne mirakeltingen :)

Men jeg anbefaler ikke andre avganger fra dette merket. Det er han bare ikke. Paradoks…

12 beste kviseredisiner

Akne eller ACNE (kvise), kvisesykdom, kvisevulgaris er en kronisk tilbakevendende sykdom i talgkjertlene forårsaket av mange faktorer.

Ifølge statistikk, i forskjellige perioder av livet, forekommer utslett i ansiktet hos 70-90% av mennesker, og i en alder av 14-19 år hos 93%. Det vil si at dette emnet virkelig bekymrer mange. De beste rettsmidler for kviser vil bli diskutert i vår vurdering.

Akne klassifisering

Avhengig av i hvilken alder de oppsto:

  • Spedbarnakne (akne infantum) - vises i en alder av 3-18 måneder, lokalisert på kinnene. Vanligvis går bort alene 1-2 år.
  • Ungdomsakne (ungdomsakne) - vises i en alder av 9-25 år, maksimal topp er 15-19 år, lokalisert i den sentrale delen av ansiktet (T-sone: panne, kinn, nese, hake). De passerer etter hormonelle endringer i kroppen eller blir til voksen kviser (sent).
  • Sen akne (acne tarda) - vises etter 25 år, lokalisert hovedsakelig på den nedre tredjedelen av ansiktet og nakken. Nesten alltid forbundet med det hormonelle systemet, forsvinner ofte etter utnevnelsen av p-piller.
  • 1- Nesten klar hud - en liten mengde komedoner (hudormer) og enkelt papler (utslett uten purulent hode).
  • 2- Mild - mindre enn halvparten av ansiktet påvirkes av komedoner, papler og pustler (utslett med et purulent hode).
  • 3- Moderat - mer enn halvparten av ansiktet er berørt av et stort antall komedoner, papler og pustler.
  • 4- Alvorlig - hele ansiktet er påvirket av et stort antall komedoner, papler, pustler og enkeltnoder (store, dype betennelser)
  • 5- Veldig alvorlig - hele ansiktet er påvirket av uttalt inflammatorisk kviser og knuter.

Årsaker til kviser (kviser)

Nyere forskning innen dermatovenerologi og kvisebehandling antyder at betennelse er den første i utslettprosessen, noe som kan provoseres av følgende faktorer:

  • Hormoner. Ja, ja, dette er virkelig en av de vanligste årsakene til kviser i ansiktet og kroppen. I de aller fleste tilfeller kan du finne et økt nivå av androgener (for eksempel dehydrotestosteron), eller rett og slett en høy følsomhet i talgkjertlene for androgener (kjønnshormoner). Den gode nyheten: hvis kviser dukket opp i ungdomsårene og er forbundet med hormoner, etter 25 år og normalisering av hormonnivået (eller p-piller, som vil bli foreskrevet av en gynekolog), går de i stabil remisjon (vises praktisk talt ikke). Dårlige nyheter: Kviser kan oppstå etter 25 år gammel, såkalt voksenakne.
  • Overproduksjon av talg. Fet hud - som regel begynner det hele med det. Fet glans, forstørrede porer. Utilstrekkelig rensing - og hei, hudormer, komedoner og kviser. Selv om tilstedeværelsen av fet hud ennå ikke indikerer det obligatoriske utseendet til utslett (hvis den hormonelle bakgrunnen er i orden, og pleien er riktig valgt). Den gode nyheten er at de med fet hud får rynker mye senere enn noen andre. Dårlige nyheter: hvis fet hud er konstant tørr, vil det produseres mer talg..
  • Follikulær hyperkeratose. I hovedsak dårlig rensing og peeling av gamle (døde) celler i det øverste laget av huden. Cellene akkumuleres og tetter kanalen til talgkjertelen, noe som skaper et plugg (fortykning) og anaerobt (anoksisk) miljø for bakterier å vokse. Det kan fremkalle utslett i både ansiktet og kroppen. Den gode nyheten: en god rensemiddel og peeling vil løse problemet. Dårlige nyheter: foundation og pulver tetter også kanaler.
  • Patogene mikroorganismer. Spesielt Cutibacterium acnes (bakterier), tidligere Propionibacterium acnes og Demodex (midd). De tilhører betinget patogen flora, som vanligvis finnes på huden. Med en økning i antall, er de i stand til å opprettholde og føre til kviser og betennelse (selv om de ikke er den viktigste provoserende faktoren). Den gode nyheten er at aktuelle antibiotika og antiprotozo medisiner fungerer bra (så vel som fysioterapi). Dårlige nyheter: hvis andre problemer ikke løses, så ikke lenge.
  • Feil ernæring. Det har vært mye diskusjon og forskning om dette emnet. Til dags dato har eksperter kommet til at visse matvarer og stoffer fører til kviser og andre hudproblemer. Dette er melk (spesielt skummet) og meieriprodukter, raske karbohydrater (spesielt hurtigmat og matvarer med høyt sukker- og stivelsesinnhold), matvarer som inneholder store mengder aminosyrer: leucin, valin, isoleucin, samt protein shakes (BCAA). Den gode nyheten: Hvis du reduserer inntaket av ovennevnte matvarer og bytter til et sunt kosthold (flere grønnsaker), vil risikoen for utslett i ansiktet reduseres. Dårlige nyheter: Sukker og stivelse er nesten overalt..
  • Overvekt. Høy kroppsmasseindeks (BMI) er en risikofaktor for utvikling av moderat til alvorlig kviser hos ungdommer og unge voksne. Overvekt og fedme er spesielt ofte assosiert med utslett hos jenter 18-20 år. Den gode nyheten: Sport og vekttap er også bra for å bekjempe kviser. Dårlige nyheter: Oftere enn ikke er overvekt en av flere faktorer, og ytterligere behandling og pleie kan være nødvendig for et godt resultat.

For å løse problemet med kviser eller ta det i remisjon (et hvileperiode der det ikke er aktive utslett) i mange år, er det nødvendig med en integrert individuell tilnærming. Svært ofte er det til og med en endring i livsstil. Det enkleste og vanligste utgangspunktet for å håndtere kviser er å finne et godt middel og pleieprodukt. Ikke alle av dem vil definitivt fungere for deg, men noe vil definitivt fungere..

Endelig er informasjonen om kvisemedisiner på nettsiden vår gitt som en veiledning. Riktig behandling bør forskrives av lege! Feil bruk av midler kan bare forverre situasjonen. Hvis kviser i ansiktet ikke er et eneste problem for deg, men en alvorlig katastrofe - ikke selvmedisiner, kontakt en spesialist.

Beste kvisemedisiner - Topp 12

KategoriEt stedNavnVurderingPris
De beste helbredende gelene for kviser1Effezel fra Galderma Lab (GALDERMA)9,9 / 101.250
2Klenzit-C av Glenmark9,8 / 10800
3Azelik fra Akrikhin9,8 / 10695
De beste helbredende kremer for kviser1Zerkalin fra Jadran Galenski Laboratorij9,8 / 10350
2Salisylsyre 1-2%9,7 / 1015
De beste pleiende rensemidlene for kviser1Sukkersåpe A-NOX Sukkersåpe fra Holy Land9,8 / 101 720
2Hyseac Cleansing Cream av Uriage9,7 / 10800
3Sebium Purifying Cleansing Foaming Gel fra Bioderma9,6 / 10730
4Cetaphil Dermacontrol PRO fra GALDERMA Laboratory9,5 / 10922
De beste kremene for hudpleie for kviser i hud1Effaclar Duo + av La Roshe-Posay9,7 / 101 122
2Cleanance Hydra Soothing Cream fra Avene9,6 / 10890
Den beste kvisepastaen1Hyseac Pate SOS Soin Local av Uriage9,5 / 10990

De beste helbredende gelene for kviser

Effezel fra Galderma Lab (GALDERMA)

Åpner vår vurdering av de beste gelene for kvisemedisiner for ekstern bruk Effezel. Anbefales for behandling av kviser med komedoner, papler og pustler. 1 g inneholder: 0,001 g adapalen og 0,025 g benzoylperoksid. Begge disse stoffene er inkludert i gullstandarden for kvisebehandling. Adapalen - et derivat av vitamin A, er i stand til å påvirke talgkjertlene og redusere produksjonen av talg, og bekjemper også komedoner godt. Benzoylperoksid - refererer til peroksider, har antibakteriell og keratolytisk (eksfolierende) virkning. Effezel har en ganske aggressiv effekt, og etter påføring vises rødhet, svie og peeling. Dette er normalt, og du må vente i 3 uker til huden blir vant.

Legemidlet påføres i et tynt lag en gang om dagen, vanligvis om natten, og unngår området rundt øynene og leppene. Varigheten av bruken er minst 3 måneder (fra 3 til 6 eller mer). Hvis hudreaksjonen er for sterk, brukes stoffet sjeldnere til peeling og rødhet forsvinner, og prøv igjen. I løpet av bruksperioden må huden fuktes godt, ikke bruk irriterende stoffer (alkoholer, syrer, peeling). Det tørker ut betennelse godt og reduserer flekker etter kviser. Effekten kommer etter en måneds bruk og øker. Når du bruker stoffet de første månedene, vises utslett, men forsvinner mye raskere.

Etter å ha oppnådd et godt resultat, kan du bytte til bruk annenhver dag eller 2 ganger i uken. Det eneste som ikke skal glemmes er individuell intoleranse mot komponentene (ofte benzoyl). Ved alvorlig ødem (men sjelden), må stoffet vaskes av og et antihistamin må drikkes. Og hvis du er gravid, må du slutte å bruke stoffet.

Det er kontraindikasjoner, kontakt legen din!

Gode ​​anmeldelser av aknemedisiner

Jeg foreslår å dele min erfaring, hvilken metode for behandling av kviser som er best?

02.05.2010 20:55, Masha
Og for meg er de beste midlene 1) jod 2) sinksalve 3) blå leire jeg bruker dem når kvisen plutselig kommer ut.

15/07/2011 16:47, yana
og at blå leire hjelper veldig bra mot kviser?

29/12/2011 15:13, Alina
Jeg har hørt om blå leire, men jod. mange sa at det ikke skulle brukes... i det minste i ansiktet, det brenner huden ((og sinksalve tetter porene.

03/02/2014 12:08, Tanya Voskoboeva
Hvis du vil bli kvitt kviser, vil det hjelpe 1) Tørk av med tinktur fra bipest 2) eller tea tree olje og reduser kviser, og spis mer persille eller hakk den i en blender og smør ansiktet ditt ALLE PRODUKTENE ER GOD

08.02.2010 21:16, faranush
Jeg liker skinoren gel, kviser klatrer ikke engang, den samme effekten er med normaderm vichy

28.02.2010 03:08, Legricа
Vel, det jeg vil si, problemet mitt startet i en alder av 20 år, og i veldig stor skala! Nå er jeg 25, men jeg sliter fortsatt med kviser. Jeg prøvde alle rettsmidler som er oppført her, bortsett fra prevensjonsmidler. Alle har bare en midlertidig effekt. Hender faller allerede, ansiktet gjør veldig vondt av betennelse, det er ikke noe boareal på det. Nylig rådet en eldre kvinne å vaske med tjæresåpe, og i stedet for kremer, tørk ansiktet med følgende: 4 knuste levomycetin-tabletter helles i en vanlig flaske valerian-tinktur (dråper for hjertet), rist det og det er det! Tørk av ansiktet flere ganger om dagen. Effekten er ikke verre enn zineritt, baziron og alt annet som jeg kastet store penger for. Det anbefales at du ikke bruker pulver og foundation. Jeg har brukt dette verktøyet i bare en uke, men selv pårørende har allerede lagt merke til resultatet. Jeg håper virkelig at det hjelper noen så godt som det gjør meg. Samtidig helbreder du nervene dine;)

09.07.2011 17:36, lenok
Hvis du trenger å tørke ansiktet, hvordan vil du helbrede nervene dine??

03.02.2010 23:18, Kira
åh, dette er et problematisk tema om problemhud generelt. Jeg brukte også Vichy (hele serien med normale midler for store penger), og jeg besøker regelmessig en skjønnhetspleier, og skinoren, og differensial, og basiron, og zinerit, og regecin, og curiosin og mye, mye mer - alt dette hjalp meg ikke. Så snart huden blir vant til det på to uker, er alt (((en billig løsning av "talker" på apotek er det samme middelet)) likt i solstav og i aksjon. bare prisen er omtrent 30 rubler, ikke 1000. Jeg vil si fra meg selv. hvis kviser har dukket opp grundig, så ingen steder å komme bort fra dem. et slikt problem for alle ungdommene i familien min !! hva vi bare ikke prøvde og hvor mange lønninger vi ikke brukte på foreldre ((det er vanskeligere å komme igjennom moralsk (og jeg satt på dietter og tok kurs i kosmetologi). salv med krem ​​hvordan alt vil forsvinne. Derfor er det hele veldig individuelt.

03/21/2010 13:38, Lana
Jeg anbefaler. Alle bør gå og ta en analyse i en dermatologisk apotek. Det er en slik midd, kalt DEMODEX, hvis det er en på grunn av den kviser. Noen ga råd til DARSENVAL der, under ingen omstendigheter skulle noen få et kryss, og selvfølgelig bør du ikke gjøre ansiktsrens. Et godt kosmetisk sett vil sende pasienten til analyse først. Jeg skriver fra min egen erfaring, jeg så et kryss med egne øyne, redsel! Du kan kurere. Råd å gjøre i kosmetiske klinikker CRYO MASSAGE, dvs. kaldt nitrogen Masker. VÆR SIKKER på å nekte majones, ketchup, mel og søte produkter. Og det kan også høres rart ut, men etter søvn kan du stryke puten med et varmt strykejern. Fra klokka 20-22 tørker du av ansiktet med 1% salisylalkohol. Dette er selvfølgelig alt rart, men faktum. Vennlig hilsen Svetlana.

26.03.2010 11:56, Natali
Når det gjelder DEMODEX-midd, er dette alt tull! De fleste har denne midd, men de lider ikke av kviser. Jeg gikk også for ca 5 år siden, jeg tok en analyse, de fant det, enn de bare behandlet meg, standardoppskrifter som hudleger gir til alle. Og det ble behandlet med nitrogen, en veldig ubehagelig prosedyre, det hjalp meg ikke, bare forferdelige arr var igjen, som jeg fremdeles ikke vet hva jeg skal gjøre! Generelt er jeg fortvilet. Jeg bruker zinerit, alle slags masker, dette er det eneste som på en eller annen måte hjelper! Og etter 2 års behandling stoler jeg ikke på hudleger!

04.08.2010 16:05, kirill
Hei))) Prøv å vaske ansiktet 3 ganger om dagen med 72% vaskesåpe, og før du legger deg, vask ansiktet ditt og lag deretter en maske med såpevann i 10 minutter, og du trenger bare å tørke ansiktet med et papirhåndkle))) 0

05/30/2010 07:23, jamaica
Ja, og på den tredje dagen vil bare kjøtt være igjen fra ansiktet)))

30.08.2010 23.38, Ksyusha
På bekostning av vaskesåpe er dette et veldig godt middel. Bare jeg gjør masken om kvelden, såpe og brus. I 15 minutter.

25.10.2011 18:59, Galya
som virkelig hjelper. hvis husholdningssåpe vaskes. Oo

11.11.2011 02:39, Ruslan D.
Denne personen ser ut til å gjøre narr av deg. Det vil være mye verre..

12.05.2013 07:06, dasd
før du prøver noe på ansiktet ditt, sjekk dette middelet på andre ømme steder "på hånden"

19.01.2012 13:28, Sergey
Venner! Hva er du? Se hva 72% av husholdningene er. såpe. Dette er 20% aktive alkali + fettsyrer i 2. kategori. Selv om det har antibakterielle egenskaper, er det ikke for helsen din. Vær forsiktig med disse oppskriftene. Ødelegg ansiktet ditt for livet, og du må bruke permanente masker for å beskytte huden din mot det ytre miljøet.

05/12/2012 23:23, det spiller ingen rolle
Ikke! i intet tilfelle å bruke hoh. såpe er ikke tillatt! Det hjelper absolutt med kviser, men hvis du ikke senere vil ha brede porer og dype rynker, så bruk andre måter. For eksempel hjelper klorheksidin meg veldig bra. Tilgjengelig på apotek, sykehus. Det tørker selvfølgelig huden, men kvisene forsvinner på en dag.

01.03.2012 08:57,.
prøv en blodoverføring, det hjalp meg! Jeg hadde et slikt kurs, de tok blod fra en vene og helte det bare tilbake i rumpa er ikke hyggelig, men for det ga det et resultat! På den første dagen 2mm i andre 4 i tredje 6 i fjerde 8 i femte 10 og deretter ned til 8 6 4 2, og det er alt kurset endte og begynte å hjelpe)

06/17/2013 13:28, Olga
Det er sikkert! jeg gjorde det også.

27/09/2013 16:30, ferz
Men det hjalp meg ikke i det hele tatt, jeg bare tålte det forgjeves (det gjør veldig vondt)

19/12/2014 22:13, fremmed
Vel, blodoverføringer hjelper noen bra, noen gjør det ikke, moren min gjorde dette mot søsteren min, og så holdt ikke søsteren min ut til slutten ahah, vel, det hjalp henne ikke nå hun behandler bare kviser med folkemetoder og for øvrig hjelper de veldig bra)

04.02.2010 16:15, Diana
Det hele startet for meg for 2 år siden. Før var ansiktet mitt rent, men rent (til misunnelse). Mor sendte meg til hudlege: Jeg ble testet for ormer. fant ingenting. Så på tarmdysbiose. Fant avvik, kutte bifidobakterier. Hun foreskrev en skinoren salve til meg, da det var pigmentering fra kviser. Hjalp. Selv mens du gjorde 10 dager darsonval.. Ansiktet ble bedre. men ikke lenge, og alt gikk over igjen. I en hel uke likte jeg det rene ansiktet mitt i speilet, men så begynte en katastrofe, og jeg sovnet. og så hver gang. Jeg skjønte uavhengig (takket være Internett) hva som akkurat skjedde med ansiktet mitt, leste hva det er knyttet til. Jeg kommer til en endokrinolog. Selv i dag vil jeg kjøpe klenzite. Jeg vet ikke om det gir mening..

13.04.2010 09:44, Sergey
I mer enn 5 år led han av en alvorlig form for sykdommen. Kviser lot ikke ansiktet være i fred. De dukket opp med jevne mellomrom og forsvant en stund. Ikke salver, ikke kosmetologi hjalp. For et halvt år siden ble jeg alvorlig syk av angina og tok, som forskrevet av en lege, Sumamed i kombinasjon med en gruppe vitaminer. Det er et antibiotikum. I seks måneder nå er det ikke spor av kviser i ansiktet mitt. Det viser seg at dette antibiotikumet også bekjemper hudsykdommer.

19.01.2012 10:46, Sergey17
Sumamed! Er det piller eller sirup? Hvor mye mg å ta 500 eller 250? Og hvis jeg ikke er syk, kan jeg ta det? Takk på forhånd!

01/19/2012 13:18, Sergey
Sumamed (Sumamed). Antibiotika. Tilgjengelig i forskjellige former. Farmakologisk virkning Sumamed er et antibiotikum fra makrolidgruppen. Bør kun tas som anvist av lege! Jeg tok 500 mg kapsler (3 stk) 1 stk * 1 gang per dag (= 3 dager), og deretter en uke senere 1 stk * 1 gang per uke (= 3 uker). Men, gjentar jeg, bare som foreskrevet av en lege. Ikke selvmedisinering! Det er et veldig godt terapeutisk og profylaktisk middel: fucidin. Det er et antibakterielt medikament. Etter ekstern bruk av stoffet i form av en krem ​​eller salve trenger fusidinsyre godt gjennom både skadet og sunn hud, mens systemisk absorpsjon er lav. Viser ikke bivirkninger, bortsett fra individuell intoleranse mot stoffet. Jeg anbefaler å bruke en krem, ikke en salve. kremen absorberes godt og etterlater ikke merker og overflødig glans på huden. Ved regelmessig bruk (2 ganger om dagen uto / kveld, før leggetid, 3 uker) se instruksjonene, effekten er fantastisk! Ren hud, uten utslett og kviser, og så kan du starte kosmetisk hudoverflating, etc. etc. Jeg ønsker dere alle god helse! Jeg anbefaler på det sterkeste å ikke medisinere deg selv! Huden i ansiktet er en refleksjon av slimhinnen og floraen i mage-tarmkanalen! Du kan skade deg selv alvorlig. Sørg for å konsultere en hudlege og allergolog.

29/7/2012 14:41, Maria
Ikke bruk tjæresåpe. Jeg prøvde det, etter to dager ble huden drysset enda mer, og allergisk kviser. Selv om det var veldig lite kviser, bare på haken, og strødd over hele ansiktet, dehydrerte denne såpen huden. Du vil bare forverre situasjonen.

17.05.2013 17:01, Oksana
Sumamed er et veldig sterkt antibiotikum, når du må bruke det til andre formål (sykdommer) VIL IKKE HJELPE! Antibiotikaresistens vil bli utviklet! Ikke selvmedisinering.

27/01/2013 22:57, Alena
Når det gjelder klenzit, kan jeg si at det virkelig hjelper, jeg hadde forferdelige kviser i pannen og kinnene. Jeg begynte å bruke Lenzit, alt forsvant. først skulle kurset startes med "Klenzit-S", brukt i omtrent 1,5 måneder, så gå til bare "Klenzit! Veldig bra, effektivt middel! Lykke til!

08/10/2014 13:54, ****
Calendula hjelper veldig bra, det er billig og resultatet er synlig neste dag, du kan fortsatt tørke det med vanlig alkohol og vaske ansiktet uten å mislykkes, selv om natten kan du bruke en varm (veldig varm) klut til stedet der kviser er og holde det til det blir kaldt, dette vil fjerne sporens ansikt og drepe mikrober.

Kvalitetsaknemedisiner som hjelper deg med å rense huden din om noen få dager

Ufullkommenheter vises hos alle, til tross for en sunn livsstil og riktig hudpleie. Det er bare greit. Hvis du fortsatt bryr deg om dette, så prøv et av produktene fra vårt utvalg. De fungerer virkelig.

Innholdet i artikkelen

Hvorfor vises kviser?

Før du leter etter medisiner og de beste kvisemidlene, må du finne ut hvorfor du har kviser og utslett i ansiktet. Ellers vil eventuelle forsøk på å kvitte seg med kviser ikke være så effektive som de kunne være..

Hårstylingprodukter

Liker du å gjøre interessant og stilig styling? Kanskje på grunn av dem får du kviser. Stylingprodukter tetter porene og fanger bakterier på hudens overflate. Som et resultat blir tilstoppede porer betent og blir til hvite støt. Hvis du merker utslett under smellet, kan du prøve å fjerne det midlertidig. Påfør igjen hårprodukter med hendene og ikke berør huden. I tillegg kan du tørke ansiktet med en rensende toner etter styling.

Hormonelle forandringer

Endringer i hormonnivået, spesielt før menstruasjon, kan føre til kviser. For eksempel kan en økning i progesteron i kroppen (forekommer hos kvinner etter eggløsning) forårsake kviser, da dette hormonet øker talgproduksjonen. Androgener (mannlige hormoner) som testosteron øker også talgproduksjonen, noe som fører til kviser. Og dette øyeblikket er relevant for begge kjønn..

Når hormonelle endringer oppstår, er kviser mest vanlig i haken, nakken og ryggområdene. Og de tar ikke form av vanlige hvite små kviser, men store skumle cystiske kviser. I intet tilfelle skal du presse dem ut. Ellers vil det være flere av dem, og arr vil dannes i stedet for de sprengte..

Understreke

Kronisk stress påvirker hele kroppen generelt og spesielt tilstanden til huden. Det handler om hormonet kortisol. I stressende perioder produseres for mye kortisol, noe som fører til forstyrrelser i alle kroppssystemer. I tillegg er økt stress et gunstig miljø for betennelse..

Søle og sol

Eksterne faktorer som støv, smuss og solstråler kan skade huden og forårsake kviser. Smuss og overflødig talg tetter porene. Den eneste måten å redde deg selv fra kviser i en slik situasjon er å regelmessig rense huden din, med tanke på din type dermis..

Når det gjelder ultrafiolett stråling, påvirker det også hudens tilstand negativt. Solen utløser primært aldring og øker risikoen for kreft. Dessuten tørker ultrafiolette stråler huden veldig mye. For å takle en slik belastning begynner dermis å produsere sebum aktivt. Resultatet er kviser. Så bruk minst 30 SPF solkrem regelmessig.

Depilasjon

Hvis du bestemmer deg for å kvitte deg med ansiktshåret med aggressive produkter som voks, kan du forvente kviser. Faktum er at slike produkter kan være komedogene (de kan tette porene) eller bare irritere huden. Voksing forårsaker ofte kortsiktige utslett. Påfør en varm kompress for å redusere irritasjon. Hvis det ikke virker, kontakt legen din.

Bruker feil produkter

Eiere av fet og kombinert hud skal bruke spesielle vannbaserte produkter uten olje. Disse produktene tetter vanligvis ikke porene eller forårsaker kviser. Husk imidlertid at komedogenitet er en individuell faktor. Det er ingen universelle rettsmidler som definitivt ikke er komedogene for alle brukere. Velg produkter nøye for alle trinn i hudpleierutinen - fra fuktighetsgivende til dyp rensing.

Feil hudrensing

Huden lider også under sjelden rensing og hyppig vask. Den eneste utveien er å finne en balanse. Du kan ikke bruke masker for dyp rensing hver dag eller ta skummet for vask annenhver time. En upassende pleierutine kan forårsake kviser på både tørr og fet hud. Derfor må du ikke tørke over huden, men rengjør den strengt 2 ganger om dagen - morgen og kveld. I tillegg, hvis du har tørr og sensitiv hud, kan du vaske ansiktet ditt om morgenen med kaldt vann uten noen rensemidler..

Skrubb og peeling er også kontraindisert i store mengder. Altfor aggressive behandlinger kan forstyrre pH-balansen, noe som vil forverre kvisesituasjonen. Før du bruker peeling, bør du konsultere en kosmetolog eller hudlege. Han vil velge den rette for hudtype og problemer.

Under kvisebehandling anbefaler leger å bruke milde kjemiske eksfolieringsmidler (produkter som inneholder ingredienser som melkesyre, glykolsyre eller salisylsyre) i stedet for skrubb. Peeling kan gjøres ikke mer enn 2 ganger i uken hvis du har fet, normal eller kombinert hud.

15 TOPP salver for kviser i ansiktet og ryggen - de beste alternativene, rimelige og effektive for kviser

Kviser og kviser kan oppstå i alle aldre på grunn av hormonelle endringer, dårlig kosthold eller helseproblemer. Kvisesalve er en av de mest populære behandlingene for kviser. Det er praktisk å bruke, og mangfoldet av aktive ingredienser lar deg bekjempe alle årsaker til kviser. Avhengig av sammensetningen kan salven rett og slett tørke ut betennelse, bekjempe bakterier og fremme rask regenerering.

  1. Akne salve vurdering - en oversikt over de mest effektive rettsmidler
  2. Sink
  3. Retinoevaya
  4. Salisylsyre
  5. Ichthyol
  6. Heparin
  7. Salve Vishnevsky
  8. Erytromycin
  9. Tetracyklin
  10. Levomekol
  11. Svovel
  12. Synthomycin
  13. Baneocin
  14. Calendula salve
  15. Streptocidal
  16. Akriderm
  17. Ekte anmeldelser

Akne salve vurdering - en oversikt over de mest effektive rettsmidler

I tilfelle akne, enkeltbetennelse eller subkutan kviser, er rettidig behandling ikke bare en garanti for en rask helseopplevelse i huden, men også en reduksjon i sannsynligheten for dannelse av flekker og arr (postakne). Det enkleste middelet anses med rette som salver som selges på apotek - de inneholder aktive stoffer i en optimal konsentrasjon for ekstern bruk. Det viktigste er å velge riktig stoff..

Før du bruker en salve, bør du rengjøre det behandlede området grundig for smuss og kosmetikk, vaske hendene med såpe og vann. Når du bruker, må du unngå kontakt med øyne eller munn. Etter at prosedyren er fullført, må du vaske hendene grundig igjen. For å forhindre reinfeksjon anbefales det å bytte putetrekk på puten og ansiktshåndkleet minst hver 3. dag (hvis mulig, daglig).

Det er viktig å vurdere at hvis kviser er forårsaket av hormonelle problemer eller patologier i indre organer, vil enhver salve mot kviser bare gi en midlertidig effekt, og for en fullstendig kur må du finne og eliminere årsaken til utslett. I andre tilfeller vil et av legemidlene som er inkludert i listen over de beste hjemmemedisinene, bidra til å kvitte seg med kviser..

Sink

En billig, men effektiv salve, den består av sinkoksid og vaselin. Har ingen kontraindikasjoner (med unntak av allergi eller individuell intoleranse), tillatt under graviditet og amming.

Har følgende effekt:

  • tørker ut;
  • lindrer betennelse og hevelse;
  • trekker ut pus og giftstoffer;
  • lindrer kløe;
  • reduserer ømhet;
  • øker følsomheten til patogene mikroorganismer for antibiotika.

Produktet skal påføres i et tynt lag, uten å gni inn i huden, 2 ganger om dagen. Det er bedre å smøre på individuell kviser punktvis, den kan stå i lang tid (for eksempel over natten), med dype abscesser, er det mulig å bruke den som en komprimering under et bandasje eller et gips. Hvis et stort område påvirkes og kontinuerlig påføring kreves, er det viktig å vaske sinksalven etter 2-3 timer. Den brukes etter behov, uten midlertidige forstyrrelser. For maksimal effektivitet - minst 5 dager på rad.

Retinoevaya

Inneholder isotresjon, en av formene for vitamin A, antioksidantene dibunol og butylhydroksyanisol, flytende parafin, emulsjonsvoks, glyserin, etylalkohol og vann fungerer som hjelpestoffer.

Effektiv mot rosacea og kviser forårsaket av fet hud. Har en rekke eiendommer:

  • regulerer utskillelsen av talg;
  • stimulerer regenerative prosesser;
  • eksfolierer gamle celler fra overflaten av dermis;
  • har en betennelsesdempende effekt;
  • løser opp plugger som tetter porene.

Retinoisk salve krever et langt kurs, brukes om natten. Bruksanvisningen foreskriver å gradvis øke påføringsfrekvensen: en gang hver tredje dag i løpet av den første uken, annenhver dag i løpet av den andre, hver dag i den tredje uken og 2 ganger om dagen den fjerde (i tillegg om morgenen). Under påføring er det viktig å beskytte huden mot solen.

Kostnad: 315 rubler for 15 g (0,05%).

Salisylsyre

De lave kostnadene og effektiviteten gjør en salve som inneholder salisylsyre og vaselin (noen produsenter bruker parafinvoks) til en populær kvisebehandling. Legemidlet er kontraindisert hos barn, men passer for ungdommer..

Det har en rekke effekter:

  • tørker ut;
  • eksfolierer det øverste laget av huden;
  • myker fettete plugger;
  • reduserer utskillelsen av hudkjertler;
  • undertrykker smittsomme stoffer (svakt);
  • hjelper til med å trekke ut pus;
  • lysner kviser.

Salisylsyre anbefales å påføres forsiktig (og helst punktvis) på de berørte områdene. Det er ikke nødvendig å vaske av. Bruk opptil 3 ganger om dagen til resultatet er oppnådd. Hvis det er nødvendig med langvarig behandling, anbefales det å bruke fuktighetsgivende kosmetikk parallelt..

Hvor mye: 25 rubler for 25 g.

Ichthyol

En effektiv salve for kviser i ansiktet og kroppen, det hjelper å bekjempe hovedsakelig dype abscesser. Den viktigste aktive ingrediensen er iktyol, produsert av harpikser oppnådd ved prosessering av oljeskifer; Vaselin brukes som et hjelpeprodukt.

Når det påføres topisk, er det farmasøytiske preparatet i stand til:

  • mykne og trekke ut det purulente innholdet i kvisen;
  • bedøve;
  • stoppe den inflammatoriske prosessen;
  • ødelegge patogene mikrober;
  • redusere hevelser
  • fremskynde helbredelsen.

På grunn av den spesifikke lukten og muligheten for lett farging av vev, anbefales Ichthyol-salve å påføres punktvis, med en vattpinne, om natten. Kan plasseres under en lapp eller et bandasje. Det er ingen begrensninger på behandlingsvarigheten.

Heparin

Fjerning av hematom og bekjempelse av tromboflebitt, sammensetningen kan brukes til kviser. Inneholder natriumheparin, benzokain og benzylikotinat samt glyserin, vaselin, ferskenolje, kosmetisk stearin, nipagin og nipazol.

Har følgende farmakologiske virkning:

  • lindrer hevelse;
  • undertrykker delvis den inflammatoriske prosessen;
  • lindrer smerte;
  • stimulerer lokal blodsirkulasjon, utvider blodkarene;
  • akselererer modningen av kvisen;
  • hjelper med innleggskviser.

Det anbefales å bruke det berørte området 3 ganger om dagen, varigheten av kurset er opptil to uker. Heparinsalve viser gode resultater som en del av kompleks terapi, siden det forbedrer vevspermeabilitet.

Salve Vishnevsky

Det populære multifunksjonelle produktet inneholder bjørketjære, lakserolje og xeroform. Kan selges under navnet Balsamic Liniment. Klarer seg selv med store abscesser, men det er studier som indikerer økt sannsynlighet for å utvikle hudkreft ved langvarig bruk.

Følgende egenskaper skiller seg ut:

  • ødeleggelse av smittsomme stoffer;
  • fjerning av betennelse;
  • reduksjon av ødem;
  • akselerasjon av modning av kviser;
  • forbedring av lokal blodtilførsel;
  • stimulering av regenerering.

Salven til Vishnevsky påføres punktvis eller i et tynt lag. Ved behandling av dyp kviser kan det påføres en komprimering. På grunn av den spesifikke lukten brukes liniment ofte om natten. For kviser brukes masker, prosedyren tar opptil 3 timer. Anbefalt kurs - opptil 2 uker.

Hvor mye: 30 rubler for 25 g.

Erytromycin

Antibiotisk salve, den viktigste aktive ingrediensen er erytromycin. Vaselin, lanolin, natriumdisulfitt brukes som hjelpestoffer. Et billig stoff som, når det brukes riktig, viser høy effektivitet, men kan være vanedannende. Ganske godt tolerert, forårsaker sjelden allergi.

  • grampositive mikroorganismer;
  • gram-negative mikroorganismer;
  • mycoplasma;
  • klamydia;
  • treponema.

Virker ikke mot gramnegative basiller (tarm, Pseudomonas aeruginosa og andre).

Erytromycinsalve påføres kviser 2-3 ganger om dagen, i løpet av 1,5-2 måneder. Generelt sett skal applikasjonen ikke avbrytes tidligere enn den siste kvisen forsvant, ellers er det høy risiko for å utvikle motstand.

Tetracyklin

Antibakterielt medikament for lokal bruk, den viktigste aktive ingrediensen er tetracyklinhydroklorid, inneholder også petrolatum og lanolin.

På grunn av den bakteriostatiske effekten har den følgende effekt:

  • undertrykker det forårsakende smittemidlet;
  • hjelper med å lindre betennelse;
  • forhindrer spredning av kviser til tilstøtende hudområder.

Kan forårsake en allergisk reaksjon, det anbefales å teste albuebøyen før bruk.

Tetracyklinsalve påføres kviser og subkutan betennelse 2-3 ganger om dagen til fullstendig gjenoppretting. Som andre antibiotika, er det ineffektivt for tette porer (lukkede komedoner).

Levomekol

Et kombinert middel, hvis virkning skyldes tilstedeværelsen av kloramfenikol og dioksometyltetrahydropyrimidin i antibiotika, noe som bidrar til å akselerere regenerering. Makrogol etylenglykolpolymer brukes som hjelpestoff.

  • ødeleggelse av mikrober;
  • fjerning av betennelse;
  • tørking;
  • reduksjon av puffiness;
  • stimulering av helbredelse;
  • rensende kviser fra purulent innhold.

Ved overfladisk utslett og kviser påføres Levomekol i et tynt lag en gang om dagen. Ved dyp subkutan kvisebehandling anbefales det å påføre salven i et tykt lag og lukke den på toppen med en gasbind eller tøybandasje. Kan stå igjen over natten. Søknadskurs: 15 eller 30 dager, avhengig av situasjonen og anbefalingene fra hudlege.

Hvor mye: 120 rubler for 40 g.

Svovel

En effektiv kvise- og kvisesalve inneholder utfelt svovel, vaselin, renset vann og et emulgator. Når det samhandler med organiske stoffer i epidermis, danner det pentationsyre og sulfider.

Har følgende effekt:

  • ødelegger bakterier;
  • bekjemper hudparasitter;
  • lindrer betennelse;
  • tørker ut;
  • hjelper med å rense porene;
  • stimulerer helbredelsen av både sår og arr etter akne.

Svovelsalve påføres punktvis eller i et tynt lag. Når du behandler kviser, er det nok en gang om dagen, i tilfelle bekjempelse av hudmidd, anbefales det å bruke det om morgenen og kvelden. Legemidlet skal ikke brukes i mer enn en uke, og kombinasjonen med hydrogenperoksid eller kaliumpermanganat er også uakseptabelt.

Synthomycin

Inneholder antibiotika kloramfenikol pluss ricinusfrøolje, sorbinsyre, renset vann, karmellosenatrium og en emulgator.

Synthomycin har en bakteriostatisk effekt, på grunn av hvilken:

  • eliminerer infeksjon;
  • bekjemper betennelse
  • desinfiserer huden;
  • forhindrer spredning av kviser;
  • akselererer regenerering.

Synthomycin salve kan forårsake en lokal allergisk reaksjon. Det anbefales å teste i albuebøyen før bruk i ansiktet eller store hudområder. Det anbefales ikke å kombinere med erytromycin, clindamycin.

Det er indikert for kviser om morgenen og om kvelden, til fullstendig gjenoppretting. Som med andre antibiotika, bør stoffet endres hvis det ikke er noe resultat de første 3-5 dagene.

Baneocin

Antibiotika bacitracin og neomycin brukes som aktive ingredienser, lanolin og parafin brukes som hjelpekomponenter. Det kombinerte preparatet har en bakteriedrepende effekt, tolereres godt, allergiske reaksjoner forekommer sjelden. Kan brukes i alle aldre, det anbefales ikke å bruke sammen med systemiske aminoglykosidantibiotika, så vel som furosemid, etakrynsyre.

  • ødeleggelse av årsaken til kviser;
  • akselerert helbredelse;
  • lindre betennelse.

Effektiv, inkludert mot dyp kviser, koker. Den påføres i et tynt lag på det berørte området, ikke overstiger 1% av det totale hudområdet. Den anbefalte varigheten av behandlingen er 7 dager.

Hvor mye: 200 rubler for 5 g.

Calendula salve

Rimelig homeopatisk middel. Godt tolerert, den eneste kontraindikasjonen er en allergi mot sammensetningen.

Inneholder homøopatisk tinktur (D1 fortynning) av ringblomst og vaselin. Muliggjør:

  • raskt lindre betennelse
  • stimulere vevsheling;
  • undertrykke patogener (svake);
  • lette etter kviser og huden som helhet (litt);
  • akselerere utjevning av arr (ikke alle elementer etter kviser kan korrigeres);
  • forbedre lokale metabolske prosesser;
  • lindrer kløe og hevelse.

Legemidlet påføres i et tynt lag på problemområder eller hele ansiktet, påføringsfrekvensen er 2-4 ganger om dagen. Den anbefalte varigheten av behandlingen er fra en uke til to, om nødvendig, og i fravær av bivirkninger er forlengelse mulig.

Streptocidal

En effektiv kvisesalve virker takket være den antibakterielle komponenten sulfonamid, vaselin fungerer som et hjelpestoff.

Streptocide har en bakteriostatisk effekt som tillater:

  • stoppe utviklingen og spredningen av infeksjon;
  • lindre betennelse;
  • for å bringe nærmere rensing av kviser fra purulent innhold og fremskynde legingen.

Generelt tolereres salven godt, den er kontraindisert i alvorlige nyrepatologier (nefrotoksisk reaksjon er mulig).

Den påføres problemområdet med et tynt lag opptil to ganger om dagen eller under et bandasje som komprimering. Anbefalt behandlingsvarighet er 10-15 dager.

Akriderm

En kraftig hormonsalve (basert på sammensetningen av betametasondipropionat) er en av de mektigste midlene i kampen mot kviser, til tross for at det ikke er kviser blant de viktigste indikasjonene på midlet. På grunn av tilstedeværelsen av hormonet, kan det ikke brukes alene. Det foreskrives hovedsakelig for moderat eller alvorlig kviser, i kompleks terapi, av en hudlege.

Effektiviteten for kviser skyldes følgende faktorer:

  • undertrykker den vitale aktiviteten til smittsomme patogener (på grunn av en sterk lokal vasokonstriksjon);
  • eliminerer kløe;
  • lindrer betennelse;
  • blokkerer spredning av infeksjon til tilstøtende vev i dermis;
  • reduserer rødhet
  • forbedrer hudens regenerative kapasitet.

Akriderms virkning, sammenlignet med andre salver, har en veldig rask, men samtidig, høy tilbaketrekningseffekt (i tilfelle kviser er forårsaket av en alvorlig hormonell forstyrrelse eller sykdommer i indre organer). Generelt er mange fornøyd med effekten av salven. Etter bruk av kurs forsvinner kvisen lenge (i noen situasjoner, for alltid), eller kommer tilbake i sin helhet. Applikasjonsfunksjoner: 2 ganger, morgen og kveld, pekepunkt på betente elementer i opptil 3 uker.

VIKTIG: det er kontraindikasjoner, før bruk kreves personlig konsultasjon med en spesialist.

Hvor mye: 150 rubler for 30 g (0,05%).

Ekte anmeldelser

Korrekt valgt salve for kvisebehandling virker raskt og effektivt, ofte kan det første resultatet sees allerede neste dag. Negative vurderinger forekommer også, men oftere er de assosiert med det faktum at produktet ikke er egnet for et bestemt problem eller en hudtype.

Maxim, 26 år gammel:

“Jeg har brukt ichthyol-salve lenge, lukten er ikke for alle, men jeg er vant til det. Liten kviser strekker / tørker bokstavelig talt over natten (jeg smører den på punkt, bruker en bomullspinne slik at hendene mine ikke lukter), store eller dype betennelser tar opptil flere dager. Det var en sak, salven reddet selv fra byller ".

Alexandra, 18 år gammel:

«Familien min møtte Baneocin-pulver for et par år siden, da lillesøsteren min begynte å løpe aktivt og ofte knuste knærne. Og så så jeg en salve med samme navn og lærte av farmasøyten at det er bra for kviser. Og selv om jeg ikke lenger har slike problemer med kviser som i en alder av 14 år, oppstår det noen ganger utslett, så jeg bestemte meg for å prøve dette middelet. Resultatet er virkelig der og enda mer enn forventet - pustlene forsvinner veldig raskt, det er ingen spor igjen. Men det er et tungtveiende (for meg) "men" - salven tørker følsom hud. Hvis du smører den i mer enn to dager, begynner forferdelig peeling. ".

Antonina, 32 år gammel:

“I løpet av PMS er jeg stadig bekymret for kviser, og ikke bare utslett, men veldig smertefullt subkutant vev, som har liten effekt. En venn foreslo at jeg skulle prøve Heparinsalve. For å være ærlig trodde jeg alltid at den ble brukt til åreknuter, men bestemte meg for at det neppe var verre, og kjøpte den. Dessuten er det billig. Resultatet overrasket meg positivt! Den ekkel forseglingen på haken løste seg på bare tre dager, dessuten ble flekkene fra tidligere betennelser helt usynlige ".

Andrey, 45 år gammel:

“Sønnen min er nå 13, overgangsalderen har nettopp begynt og sunne kviser på ryggen og pannen har dukket opp, jeg måtte tenke på hvilken medisin jeg skulle kjøpe. Min kone fortsatte å stirre på Zinerit fra å annonsere, og jeg stoler ikke på de markedsførte merkene for mye, så jeg så først på sammensetningen og foreslo å prøve å ta de aktive ingrediensene (sink og erytromycin) hver for seg, spesielt siden de produseres i form av salver. Nå, om morgenen og om kvelden, smører sønnen først erytromycinsalve, og etter absorpsjon - sinksalve. Det virker som om resultatet er bra, alt tørker fort, det er ingen irritasjon ".

Yaroslava, 38 år gammel:

"Jeg prøver alltid å ta naturlige, ikke" kjemiske "hudpleieprodukter, og når de også er multifunksjonelle og billige, er det generelt ideelt. Salve "Calendula" - akkurat sånn. I tillegg til tinktur av calendula og vaselin er det ingenting i den, og denne sammensetningen er nok til å effektivt tørke kviser, fjerne liten post-kviser, bekjempe tørrhet og sprekker ".