loader

Hoved

Kviser

Hvordan bruke YAM salve for å behandle kviser i ansiktet, og vil det være en effekt?

Dyr, som mennesker, lider av forskjellige hudsykdommer. Det hender at "menneskelige" medisiner brukes til terapi av firbente kjæledyr, og noen ganger omvendt. Spesielt har veterinærsalven Yam for kviser og kviser vist seg godt. Designet for aktuell påføring på ansikt og kropp.

  1. Salve YAM BK: Beskrivelse og sammensetning
  2. Indikasjoner og kontraindikasjoner
  3. Kviser mot kviser: hvordan du bruker?
  4. Når vil hjelpe?
  5. Hvor kan jeg kjøpe og hvor mye koster YAM salve??
  6. Anmeldelser: effektivitet

Salve YAM BK: Beskrivelse og sammensetning

Salvens konsistens er tykk og tett. YAM BK har en spesifikk lukt, ganske skarp. Bestående av:

  • Salisylsyre;
  • Sinkoksid;
  • Tjære;
  • Petrolatum;
  • Lanolin;
  • Kreolin;
  • Svovel;
  • Terpentin.

Kombinasjonen av komponenter gir en antimikrobiell mykgjørende effekt, aktiv vevregenerering. Medisinske egenskaper gjør det mulig å bruke salven til mennesker.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Produktet, opprinnelig utviklet for veterinærbruk, er indisert for personer med følgende sykdommer:

  • Rosacea. Det er preget av rødhet i huden, ledsaget av et rosa utslett, som gradvis forvandles til purulent kviser;
  • Demodektisk skabb. Den viktigste symptomatologien: sallow hudfarge, oppblåste øyelokk, akne spredning, betennelse, irritasjon, peeling. Personen lider av rask tretthet;
  • Lav. En smittsom sykdom som forårsaker nodulære utbrudd på huden.

Salven er også effektiv for å bekjempe subkutane kviserelementer..

Det er kategorisk umulig å bruke YAM BC i nærvær av:

  • Intoleranse mot noen komponent som inngår i sammensetningen;
  • Økt hårløshet
  • Allergisk respons etter bruk.

Du bør forlate Yam hvis du allerede bruker eksterne preparater for kviser, kvinner under graviditet og under amming.

Kviser mot kviser: hvordan du bruker?

Det er ekstremt viktig å påføre YAM BK salve for kviser i henhold til reglene i instruksjonene, og ha den på ansiktet i maksimalt 15 minutter. Lengre behandlinger øker sannsynligheten for alvorlig irritasjon og forbrenning.

  • Rør massen til den er jevn;
  • Utfør ansiktsrensing, med økt fettinnhold i dermis, bruk tørkemidler;
  • Påfør sammensetningen i sirkelbevegelse, laget skal være tynt;
  • Etter 5 minutter, suge en bomullssvamp med vegetabilsk olje og fjerne rester;
  • Vask med vann (litt varm);
  • Påfør en fuktighetsgivende krem, melk, krem ​​på dermis;
  • På den andre dagen av behandlingsforløpet bør økten vare 10 minutter, den tredje og påfølgende - et kvarter.

Varigheten av behandlingen er fra 1 til 2 måneder, avhengig av diagnosen og alvorlighetsgraden av sykdommen. 60 dager er den maksimalt tillatte perioden. I de fleste tilfeller er en måned nok for en fullstendig kur. Eksperter anbefaler å bruke tjæresåpe som et rengjøringsmiddel under behandlingen..

Når vil hjelpe?

Du bør ikke forvente en øyeblikkelig effekt av bruken av Yam fra kviser i ansiktet. I følge folks vurderinger skjer de første forbedringene ofte innen en uke. For kviser forårsaket av demodikose, er det viktig å besøke lege i begynnelsen av den tredje uken av behandlingen for tester. Dette vil bidra til å sikre salvens effektivitet..

Hvor kan jeg kjøpe og hvor mye koster YAM salve??

Bakteriedrepende salve kan kjøpes fra veterinærapoteket ditt (online eller offline) eller fra din lokale dyrebutikk. Produktet er pakket i bokser på 90 og 200 g. Etterspørselen etter behandling av kjæledyr gjør det enkelt å finne og kjøpe NM.

Prisen varierer fra 50-100 rubler.

Anmeldelser: effektivitet

Bruk av veterinærpreparat vekker mye kontrovers. Ikke alle er enige om tillatelsen til å behandle mennesker med animalske produkter, men du kan finne meldinger som snakker om anbefalingene fra en hudlege for å ty til kvise Yams. Vurderinger bekrefter at salven kan konkurrere med farmasøytiske medikamenter ved behandling av purulent og betent utslett forårsaket av demodikose eller rosacea.

“Jeg sliter med kviser lenge og aktivt. Vi kan si at hudlegen har blitt min nærmeste venn. Som et resultat foreskrev han YAM BK. Han advarte om at langvarig bruk kan være skadelig, skrev ned instruksjonene, rådet ham til å drikke mer vann. Hun begynte å bli behandlet i henhold til ordningen. Etter to uker har situasjonen blitt betydelig bedre. Jeg trodde aldri at et legemiddel for dyr kunne gi en slik effekt, men i begynnelsen tvilte jeg fortsatt. Det er mange små flekker igjen fra kviser, nå må du bekjempe dem ".

“Jeg har lidd av demodikose, tilsynelatende siden jeg var 15, men jeg tilskrev alt akne fra tenårene. For et par måneder siden bestemte jeg meg for at det skulle være på tide at ålene forsvant, men de er på plass, som de var. Jeg gikk til legen, besto testene, hvor diagnosen ble funnet. De tilbød seg å gjennomgå behandling med YM BC. Listen over bivirkninger og advarsler var alarmerende, men til slutt er jeg ikke en delikat blomst. Han pustet ut og begynte å smøre. Jeg er glad jeg bestemte meg. Nå avsluttes månedskurset, og resultatet er åpenbart. Huden har blitt normal, det gjenstår å helbrede post-acne ".

“Første flekker dukket opp i ansiktet, og så små abscesser. Hun stormet til legen, led ikke av kviser selv som tenåring. Legen diagnostiserte rosacea og foreskrev YAM BC mot den. Først ble jeg forvirret, men jeg er kjent med stoffet: det er mange katter hjemme, og noen av dem utvikler stadig dermatitt. Følgelig er salven tilgjengelig hele tiden. Hun snudde boksen og tenkte: siden dyr får forskrevet menneskelige medisiner, hvorfor ikke omvendt? Generelt begynte behandlingen. Kattesalven hjalp meg også, etter en måned ble huden min klar igjen. ".

Elizabeth, 31 år gammel:

“Huden min har alltid ikke vært veldig ren, men nylig har situasjonen forverret seg, hudfargen min har blitt ugjenkallelig forverret. Hun skyndte seg til terapeuten, han undersøkte, beordret å bli testet og sendt til en hudlege. Det viste seg at hun hadde fått Demodectic mange. Legen foreslo å prøve YAM BK. Salven har en lukt - slukk lyset, men til min overraskelse taklet han oppgaven sin med 5+. En måned med behandling, og alle symptomene er borte. Det er selvsagt uventet at veterinærsalven ga en slik effekt, men hvis det er et resultat, hva er da forskjellen? ".

YAM BK salve. Er det mulig å behandle kviser med det?

YM BK salve er et medikament som er foreskrevet for forskjellige hudsykdommer hos dyr. Dessverre leser mange ikke instruksjonene og bruker dette legemidlet som medisin for å behandle kviser hos mennesker..

La oss prøve å finne ut om det er mulig å bruke YAM BK salve for kviser og hva som vil skje hvis dette legemidlet brukes til andre formål..

Sammensetning av YAM salve

Instruksjonene inneholder informasjon om den komplette sammensetningen av denne salven. De aktive ingrediensene her er svovel og sinkoksid. Ytterligere komponenter er:

  • Petrolatum.
  • Salisylsyre.
  • Kullfritt fenolisk kreolin eller lysol.
  • Tjære.
  • Terpentin.
  • Lanolin.
  • Destillert vann.

En slik sammensetning er ikke bare ikke nyttig, men også farlig for menneskelig hud. Derfor er det ikke lov å bruke YAM BK salve til å behandle mennesker..

Et medisin produseres i form av en salve. Kapasiteten kan være veldig forskjellig - fra 20 gram til 1 kilo.

Grunnleggende handlinger

Salve YAM fra hva? Salven har mange handlinger. Det hjelper med å drepe bakterier og bakterier som forårsaker hudsykdommer. Hjelper med å tørke huden om nødvendig. Har antiinflammatoriske og antiseptiske effekter.

I følge produsentens uttalelse har legemidlet også soppdrepende, akaricidale og keratolytiske egenskaper..

Hvordan det fungerer. Dyr

YAM BK salve er et kombinert og svært effektivt middel som brukes til lokal applikasjon. Legemidlet brukes til å behandle et bredt utvalg av hudsykdommer som kan forekomme hos kjæledyr eller hos dyr i landbruket.

Det er en av de mest effektive behandlingene for scabies eller trichophytosis. Flott for dermatitt, eksem og andre hudsykdommer.

Ingrediensene er valgt slik at de alle fungerer samtidig og til og med forbedrer hverandres handling. Dette forklarer den utpekte soppdrepende og akaricidale virkningen. Alle disse handlingene tatt sammen med regelmessig bruk av stoffet, hjelper deg med å bli kvitt sykdommen og komme seg helt..

Bruk av NM BC salve hos dyr fører ikke til akkumulering av skadelige komponenter. salven har heller ingen toksisk effekt og irriterer ikke huden under behandlingen.

For menn

Salve YM BK kan bare brukes til mennesker i ett tilfelle - hvis det er påvist tilstedeværelse av demodikose på huden, som begynner med aktiviteten til flått av slekten Demodex. Bare en lege kan bestemme dette, siden demodikose har svært vanlige og vanlige symptomer - alvorlig kviser.

Hva er YAM-salve fra? Det anbefales ikke å bruke dette legemidlet mot kviser som har dukket opp av andre grunner, komedoner, kviser, papler eller pustler, så vel som for andre hudsykdommer..

Dette skyldes det faktum at slike aktive ingredienser som svovel, tjære og terpentin har en sterk irriterende effekt, og en person med ukontrollert og hyppig påføring av denne salven på huden kan få alvorlig irritasjon og til og med forbrenning..

Indikasjoner

Instruksjonene for bruk av YAM BK salve inneholder informasjon om at den ikke skal brukes til en person. Noen ganger foreskriver dermatologer imidlertid fortsatt dette legemidlet, men bare hvis det er en bekreftet diagnose av demodikose.

Det viser seg at det ikke er noen indikasjoner på behandling av kviser hos mennesker for YM BC-salve..

Indikasjoner for dyr

  • Psoroptoidmidd.
  • Sarkoptiske midd.
  • Dermatitt.
  • Eksem.
  • Microsporia.
  • Skabb.
  • Trikofytose.

Samtidig kan ikke katter behandles med stoffet. Dette forbudet gjelder ikke hunder.

Kontraindikasjoner

Salve YM BK, når den brukes hos mennesker, har visse kontraindikasjoner. Først av alt er stoffet helt kontraindisert under graviditet, så vel som når du mater en baby med morsmelk..

Du kan ikke bruke salven hvis du har overfølsomhet overfor en eller flere komponenter, samt hvis det er skade på huden på applikasjonsstedet - sår, skrubbsår, kutt, sprekker, hematom.

En annen kontraindikasjon er hypertrichosis..

Bivirkning

Ofte tolereres salven godt. Men i noen tilfeller kan det oppstå en allergisk reaksjon som oppstår som et resultat av overfølsomhet.

Hvis salven påføres ofte og ukontrollert, kan hudirritasjon oppstå, og i alvorlige tilfeller, etseskader. Det er av denne grunn at stoffet er kontraindisert for bruk hos mennesker..

YAM BK salve. Instruksjon for mennesket

Salven kan bare påføres eksternt, det vil si på huden. Før bruk anbefales det å vaske med tjæresåpe. Med bruken øker effektiviteten av behandlingen flere ganger..

Da må du blande salven godt i en krukke. Etter det kan du begynne å påføre huden. Det er best å gjøre dette punktvis, det vil si bare på stedet for den inflammatoriske prosessen. Når den påføres på hele lesjonens overflate, skal salven gnides lett inn i huden.

YAM BK salve for demodikose kan påføres en eller to ganger om dagen. Videre bør stoffet holdes på huden i ikke mer enn 5 minutter i løpet av de første tre dagene av behandlingen. På den fjerde dagen kan denne tiden økes til 10 minutter, og innen utgangen av uken, opptil 15 minutter..

Det anbefales ikke å ha salven på huden i mer enn 15 minutter. Dette kan forårsake alvorlig irritasjon og til og med forbrenning i huden. Etter at påføringstiden har gått, bør salven fjernes forsiktig fra huden. dette kan gjøres med en bomullspute, som først må fuktes i vegetabilsk olje. Etter det må du vaske deg med varmt vann..

Hele kurset er 1 til 2 måneder. Men forbedringer kan begynne innen en uke fra begynnelsen av bruken..

Etter 14 dager fra behandlingsstart, bør du besøke lege for å få en mikroskopisk analyse - skraping fra huden. Dette vil bidra til å forstå om stoffet virker på sykdommens forårsakende middel - demodex-krysset.

Vi svarte på spørsmålet om hvordan man bruker YAM BK salve til mennesker.

Overdose

Salve YAM BK for personer fra kviser, hvis du bestemmer deg for å bruke den, kan forårsake alvorlig irritasjon og til og med forbrenning på huden. Hudirritasjon vises også hvis salven blir liggende på huden i mer enn 15 minutter.

Kviser er ubehagelig, men ikke dødelig. I dag er det mange medisiner som kan hjelpe deg:

Interaksjon

Kan ikke brukes sammen med andre medikamenter som i henhold til instruksjonene også skal påføres huden.

spesielle instruksjoner

Før du begynner å bruke YAM BK salve, bør du huske at den har en veldig skarp og ganske ubehagelig lukt. Videre forblir den på huden i lang tid, selv etter at stoffet er vasket av.

Salven, på grunn av sin oljeaktige konsistens, absorberes dårlig i huden, men den flekker lin og klær veldig bra og raskt. Og det er utrolig vanskelig å vaske.

Etter påføring av medisinen, må du vaske hendene med såpe og vann flere ganger. Hvis du finner den minste allergiske reaksjonen, bør du umiddelbart oppsøke lege.

Ikke bruk salvebeholdere til noe formål etter at den er tom..

Forfatteren er Anna Mikhailova, hudlege-kosmetolog i første kategori, spesialist ved Academy of Scientific Beauty. Spesielt for nettstedet "Treat acne".

YAM BK salve for mennesker. Anmeldelser

Marina: “Jeg har led av demodikose i flere år. Enn bare ikke smurt - ingenting hjelper! Og bare råd fra en hudlege om å bruke YAM BK salve reddet meg. Alle symptomene på sykdommen forsvant i løpet av bare en måned med vanlig påføring på huden. ".

Andrey: “Jeg lette etter YAM BK-salve i vanlige apotek, men ingen steder var det. Jeg viste legenes resept til min venn, veterinæren. Det viser seg at medisinen kan kjøpes på nesten ethvert veterinærapotek. Og prisen er ganske rimelig. Jeg kjøpte den, jeg er smurt. Jeg vet ikke om det vil hjelpe ".

Vasily: “Det lukter selvfølgelig ekkelt, men resultatet er fantastisk! YAM BK salve hjalp meg med å bli kvitt demodikose. Det var sant at jeg måtte behandles i flere måneder ".

Akne groper vurderinger

Jeg slet med kviser veldig lenge, ingenting hjalp, de sa at "Yam" salven selges bare på et veterinærapotek, prisen er 30 rubler. salven er bare magisk, jeg bruker den i en uke, effekten var synlig etter 2. påføring

02.08.2010 20:27, Christie
Smurte du hele ansiktet hennes eller punktvis? det er fra kviser eller hudormer som også hjelper?

02.12.2010 22.34, tanya
Hei, det er bedre å søke på flekker, fordi det er vanskelig å vaske av (blandingen inneholder vaselin og lanolin). Salven i gropene er også med salisylsyre, så det hjelper sannsynligvis ikke fra hudormer.

15.02.2010 20:43, Christie
Takk skal du ha!!

04.02.2010 00:34, Ekaterina
Beklager, kanskje for et dumt spørsmål. Generelt var denne salven opprinnelig ment for hva?

04.24.2010 14:50, Marina
Den brukes til behandling av trichophytosis, microsporia, scabies, dermatitt, eksem og andre hudsykdommer. bare stinkende hun er forferdelig!

05/31/2012 11:07, Tatiana
Fortell meg om du kan bruke yamsalve under graviditet eller ikke?

20/07/2012 14:20, Nelly
Under ingen omstendigheter, under graviditet og under amming, kan denne salven ikke brukes, siden den er giftig og påføres dyr. Dermatologer foreskriver YM-salve som en behandling for kviser forårsaket av en subkutan midd. I tilfelle overdosering (hvis du smører hele ansiktet), kan du til og med føle kvalme og svimmelhet, siden jeg gjentar at salven er veldig giftig!

16.09.2012 03:12, polina
tilgi, enn det er giftig. i sammensetningen av bjørketjære, hovedsakelig, deretter sink, svovel. En venn søkte til og med et barn. veldig god salve, bekrefter jeg!

09/16/2012 20:32, Nelly
Ingenting ble sagt om det faktum at YAM salve er dårlig. Les den farmakologiske virkningen av salven. Det står tydelig at stoffet er lite giftig for varmblodige dyr. Ja, det er lite giftig, men vi er ikke dyr. Jeg vil avstå fra å bruke denne salven til barnet og den vordende moren også. Denne salven ble foreskrevet til meg av en hudlege, som advarte meg om mulig rus i kroppen og anbefalte å drikke rikelig med væske i løpet av påføringsperioden for YAM-salven.

05.10.2012 13:41, Vika
Når det gjelder dyr: YAM-salve er en veterinærmedisin! For dyr er det å foretrekke å bruke veterinærmedisiner, fordi de er mindre giftige for dyrene selv. Hos dyr forekommer alle biologiske prosesser mye raskere enn hos mennesker, henholdsvis når dyr blir behandlet, når man velger et medikament, foretrekkes ikke det fra det "menneskelige" apoteket, men det fra det vererinære apoteket. Slike medikamenter, i forhold til dyr, har færre bivirkninger, dyr tåler behandling bedre og kommer seg raskere !! Mange bruker sjampo fra dyr, ikke-menneskelige leddpreparater, etc. YAM salve kan brukes av mennesker, lukten er egentlig ikke veldig hyggelig (alle forestiller seg hvordan bjørketjære lukter!), Den smitter av sopp (mykoser), flått (påvirker luftveiene) osv. Under graviditet (etter min mening) bør man være veldig forsiktig med slike medisiner og ikke eksperimentere!

22.03.2013 11:33, olesya
Kjære Natalia! Jeg er hudlege. Svært ofte foreskriver jeg YM-salve, men bare i resept, det vil si ifølge resept, derfor er ikke komponenter til dyr inkludert i en slik YM-salve. Vær forsiktig og fortell legen din om dette faktum..

17.01.2013 23:30, Evelina
Men hudlegen min advarte meg ikke om at den var giftig og anbefalte ikke å drikke rikelig med væske. Hun sa å bruke som en maske over hele ansiktet i 10-20 minutter, og senere og over natten kan du dra. du skremte meg.

21/09/2014 23:30, Anastasia
Jeg ble foreskrevet av en hudlege (veldig bra) i graviditetens andre trimester. men generelt, gå til profesjonelle, så det er tryggere.

21.03.2014 10:37, Paxscopo
Før du skyller, sprer du vegetabilsk olje over salven, det er lettere å skylle av.

07/02/2014 17:21, AlisaR
Eller tonic for fet hud, bare tørk av salven først

21.08.2010 17:02, mari
fortell meg, og denne salven helbreder subkutan kviser?

30.03.2012 15:01, Lilia
ja, jeg hadde mange av dem, sakte fjerner det subkutan yams veldig bra, etter skumdannelse, når salven ble vasket av, kan du smøre dem med en stjerne, jeg behandler min slik

07/02/2014 17:19, AlisaR
YAM salve er av noen typer: YAM BK, YAM-ROS. Fortell meg om det er en forskjell mellom dem for å behandle en subkutan flått (demodikose, ser det ut til)?

09.09.2014 12:49, Anonym
Hei det er en forskjell. BC er bedre. Der er konsistensen god, personlig hjelper det meg mye. Ros hushe.

05/11/2010 01:49, Sanny
Mennesker, hva snakker du om, hva slags salve "Yam", du vet at medisiner for dyr ikke blir testet på mennesker. Det er ennå ikke kjent hvordan dette vil påvirke helsen din, tenk på det! Jeg forstår absolutt at kviser er et veldig stort problem som er vanskelig å bekjempe, men la oss ikke gå til ytterligheter.

19.05.2010 11:49, Marisha
Ja. enn bare folk ikke bruker. Selvfølgelig vil jeg bli kvitt dem på noen måte, de begynner til og med å bruke kremer til dyr. Jeg leste et sted at du først må rengjøre kroppen generelt, fordi alt søppel kommer ut derfra og alt reflekteres på huden (spesielt kviser), så jeg tror du trenger å gjøre alt i et kompleks og rengjøre det fra innsiden og utsiden. Selv lider jeg med dem, hele tiden de klatrer ut med jevne mellomrom. Da datteren min ammet, begrenset hun mye i mat (fet, stekt, søt, mel), og da ble datteren plaget med mage, så jeg måtte spise kokt, dampet, grønnsaker, frukt og drikke mer vann, og resultatet er tydelig. Huden var ren i 6 måneder. så snart hun sluttet å suge titu, begynte hun igjen å spise søtsaker osv. osv. Jeg savnet virkelig denne maten og igjen igjen ACNE, jeg mangler bare viljen til å endre dietten. Enn bare smurt, til og med zeneritt hjalp ikke lenger, så du må ta deg sammen og spise riktig, ellers vil ingen salver hjelpe.

07/01/2010 00:50, dn
MENNESKER. Hør på noen, spis ROACKUTAN !! Han reddet meg. P, S Salve "Yam" - Fortrinnsvis foreskrevet i behandlingen av den såkalte demodicosis (en mytisk sykdom. Shit), som forårsaker kviser, sammen med det, er det foreskrevet bezoylbenzonat, etc. Kort sagt, denne demodektiske skabb er søppel med Roaccutane, og han ble kurert, drikk, drikk, drikk det hele, det er ikke skadelig. Alt dette er myter og sagn om dets skadelighet (Det er som ironi, stoffet kan selvfølgelig forårsake uopprettelig helseskade, men unnskyld meg hvis alt gjøres analfabeter og du kan dø av aspirin)

08.05.2010 13:44, natasha
Før bruk blandes salven grundig, siden det kan observeres delaminering av bestanddelene ved langvarig lagring. Salven påføres i et tynt lag på det berørte området av huden og 2 til 4 cm rundt den uten å fjerne skorpene og klippe håret; mens den lett gnides inn i overflaten som skal behandles. De berørte områdene behandles 1-2 ganger om dagen til skorpene skilles. Hvis det siste etter 4-5 dager ikke har skilt seg, fortsetter gnidningen av salven. Vanligvis etter 7 til 10 dager blir de berørte områdene frigjort fra skorper, og hårvekst observeres på dem. 10 dager etter behandling utføres kontrollmikroskopiske undersøkelser av skrap fra de berørte hudområdene. Hvis det blir funnet patogener, gjentas behandlingen. Jeg beklager, men hva om senere også håret begynner å vokse i ansiktet.

05.08.2010 19:59, dn
En barberhøvel for å hjelpe deg =)

26.02.2012 00:16, Katerina
Er det en tulling? beklager at jeg er frekk. salven er beregnet på dyr, derfor er det skrevet om ull, til og med om "å klippe ull". eller i ansiktet ditt klipper du også?

03.08.2012 00:17, anacic33
Les komposisjonen. De fleste av komponentene er inkludert i Vishnevskys salve (tjære, ichthyol,) med salisylsyre, lage kviser, lanolin, vaselin for alle salver. Så gjør en test og bruk. Alle komponentene i denne salven brukes i farmakologi for mennesker! Og denne salven lukter det samme som Vishnevskys salve luktet før, da naturlig tjære ble tilsatt den.

15.10.2010 13:39, sashka
Hallo! fortell meg hvordan jeg får tak i det og hva er bivirkningene? hvor lenge tok du behandling og hvor raskt hjalp han? takke. svar

15.10.2010 14:18, dn
Hør, Roaccutane er en seriøs, kostbar medisin, jeg ble behandlet i omtrent 7 måneder, jeg har veldig bra. en sterk kropp og det var ingen spesielle bivirkninger (leppene ble tørket toko) Først på slutten av behandlingen begynte leveren å verke litt (det gjorde ikke engang vondt og det var en alvorlighetsgrad i hypokondrium, vi kan ha en galleblære eller hva som helst), men jeg gjorde tester for biokjemi og det er det. Det var ok.. Han begynte å hjelpe meg etter en måneds bruk (selv om jeg først drakk 1 tablett hver, og etter en måned 2). Alle har en annen personlighet, noens spesialitet er enda bedre, generelt var jeg nok heldig. Jeg hadde en atomkatastrofe i ansiktet mitt, jeg prøvde ALT !! Absolutt alt og demodikose jeg fant ble behandlet med alle slags groper og trichopoler. =) Toko ødela huden med alt dette (Det ble så ille) Og hvordan han begynte å ta Roaccutane. Generelt har det jævla livet blitt annerledes. alt ble helbredet akkurat nå, huden er glatt og sunn (vel, små arr forble usynlige)

05/11/2013 07:20, Seryoga
men jeg vil ikke råde noen til Roaccutane er bare en grusom medisin i en måned. Jeg drakk et par pakker av den. Jeg drakk fra sidene. Jeg kommer fremdeles til meg selv, jeg trodde jeg var jævla ((lepper sprakk, ikke en leppestift hjalp ikke, ansiktet mitt tenkte på et tidspunkt at det bare ville puste og pikke du vil helbrede, resultatet er alvorlig tørrhet. Jeg tror vi trenger å se etter en person som kan hjelpe meg, og han vil se etter noen som elsker å spise, urtemedisiner, sjamaner, bestemødre osv., og Row, jeg vil aldri drikke denne boksen.

15.10.2010 13:43, jfr
Jeg mener Rokkutan! sms for "dnat"

28/01/2011 22:27, Lel'ko
føler du deg i det hele tatt? demodicosis er faktisk ikke en mytisk sykdom og kan ikke behandles med Roaccutane!

28.08.2011 09:20, elena
demodex, mine kjære, behandles veldig jevnt med roakkutan, ble opplært i Europa, så de behandler til og med moderat alvorlighetsgrad av kviser (kviser), en annen sak som en kosmetolog eller hudlege skal foreskrive det til deg og advare om alle mulige bivirkninger (les nøye instruksjon)

29/09/2011 08:53, Vika
Og jeg tror også at demodex (subkutan flått) er en fiktiv mytisk sykdom! Jeg ble diagnostisert med en slik diagnose i en lokal klinikk, jeg ble behandlet, i påfølgende analyser ble det ikke funnet, men likevel har kviser plaget meg i nesten 10 år. Så vendte jeg meg til en betalt kosmetologiklinikk, de fortalte meg at et flått er tull, det er tilstede i nesten alle mennesker, og all kviser kan være enten fra hormonforstyrrelser, fra problemer med mage-tarmkanalen, fra svak immunitet, nerver. Videre har jeg et levende eksempel - min venn ble også diagnostisert med en slik diagnose (demodikose), de foreskrev en haug med piller og salver (akkurat som meg), hun drakk ikke, brukte periodevis bare salver, likevel, etter noen år, ansiktet i seg selv ryddet av seg selv.

11/11/2011 13:32, Kotofey
La oss ikke feilinformere folk. Demodex er en subkutan midd som normalt er tilstede hos nesten alle mennesker. Han er ikke en parasitt, men en symbiont av mennesket. Men hvis det er for mange midd i det fete laget av huden (det er dusinvis av mulige årsaker til dette), begynner dens vitale aktivitet å aktivt manifestere seg i form av kviser, pustler - dette er en sykdom som kalles demodicosis.

20.11.2011 22.11, Rusha
Som du skrev, er det kort og så klart. takke. datteren min for seks måneder siden startet dette problemet. Behandlet av en hudlege. Men hun snakket aldri en gang om flåtten og om en slik diagnose. Jeg gjorde rengjøringen med nitrogen. Antibiotika Baltushki. Tjære såpe. Zenerite. Zinkova lim. Men hun sa straks at ingen søtsaker skulle være i dietten. Om natten, kefir eller melk. Først var det ingen effekt. Så vil det på en eller annen måte gå et sted verre. Men nå virker det mye bedre enn det var i begynnelsen. fra kinnene kommer det ned for å spise på kinnbenet, men som før. Håp på det beste. takke.

07/31/2012 00:21, Lelka
Hvor hyggelig det er å lese en ledende person. Jeg kjempet med denne demodexen i et halvt år, som et resultat et sykehus. Herdet, men hjemme foreskrev de Yam, Metrogyl og sinkpasta + vitaminer og preparater for mage-tarmkanalen. All helse!)))

26.02.2012 15:31, Natalia
Alle har en subkutan midd, det stemmer. Men bare når hudens immunitet er svekket og den ikke kan takle (flått) undertrykkelse - kviser vises - betennelse forårsaket av flåttens avfallsprodukter.

22.05.2015 11:11, GrendeL
Den subkutane midd er tull. Inntil øyeblikket immuniteten begynner å avta. Og så begynner den å manifestere seg. Hva hos dyr, hva hos mennesker.

02/14/2011 11:00, iren
ROACCUTAN er et veldig alvorlig stoff. legen valgte doseringen for meg og hver måned gikk den av. Selv slik at leppene og ansiktet ikke skales av, må du ta vitamin E 400.

05/11/2011 20:50, olga
og hvilken lege som foreskrev?

13.08.2011 02:47, Gina
Iren, hei! Jeg vil gjerne vite om Roaccutane hjalp deg? Og hvordan ser du ut nå? Og hvor gammel er du? Fordi jeg er 24 og er redd for noe, fordi jeg fortsatt trenger å føde i fremtiden!

06/25/2011 19:24, orhidea
demodikose mytisk sykdom er der du trakk fra?

15/09/2011 14:42, Tatiana
Og hvorfor er demodikose denne mytiske sykdommen da? På folkemunne er zheleznitsa et subkutant kryss og det behandles hovedsakelig eksternt, det maksimale internt er et trichopolum og et antiprotozoalt middel, og bare kviser behandles med ROAKKUTAN. Rett før "hvordan du spiser" piller, må du bestå tester og finne ut diagnosen.

11/11/2011 18:15, Jonesy
Jeg mistet alt håret fra Roaccutane. Jeg kan fortsatt ikke gjenopprette strukturen. Kviser forsvant i et halvt år. Nå gjentas alt. Yam salve kan brukes, sammensetningen er naturlig.

03.02.2012 12:01, Pepela
Selvfølgelig er en slags salve mer skadelig enn et stoff, under bruk som du ikke kan få barn, og til og med leveren setter seg bra, om det faktum at huden blir gjennomsiktig, jeg bare blir stille

02/18/2012 16:30, SERGE
Er du steinet, snakker du tull? Uttrykk deg riktig og spesifikt, kompetent.

15.01.2011 23:56, KISA
Det er allerede bevist av mange at ernæring ikke påvirker helsen din på noen måte. Hvis du har et kryss, kvitt deg med YAM-salve og spis hva du vil. Behandlingen er veldig lang, minst 2-3 måneder, men resultatet er verdt det.

15/09/2011 14:55, Tatiana
KISA DU BØR OGSÅ HOLDE EN ELEMENTÆR KOSE: IKKE SPIS VARM MAT, IKKE SPIS SOL, SAUNAS, BAD, SØT!

15.10.2011 21:48, Olga
Fortell meg, men nå er det aldri et bad, badstue og strand i livet ditt? Selv etter behandling? Jeg elsker virkelig badehuset)))

19/10/2011 12:16, Ksyusha
hvem fortalte deg at sol, bad, badstuer og søtsaker ikke er tillatt? Alt dette er mulig, men tilbake til det normale

06.01.2012 10:43, Anna
Hvilken idiot fortalte deg det? Bare soling (uten fanatisme, selvfølgelig) og et godt badehus med riktig kost - alltid og overalt var garantien for skjønnhet og helse !! Ernæring betyr noe. Plukk opp masker. Men kjemi er tull!

16.11.2014 01:30, Nata
Med demodikose, i ingen tilfeller verken badstuen eller solen

30.03.2012 15:05, Lilia
ja, du trenger det selvfølgelig, men det er kanskje ikke poenget, folk spiser massevis av chips. Vel, hva tid, "på vann og brød" satt jeg, nifiga kunne ikke, og drakk alle slags urter

05/02/2014 12:07, Kiska
MAT ER IKKE HER. Jeg har allerede 5 år ikke har spist søppel, spist grønnsaker, frukt, alt fersk, jeg drikker naturlige juicer, salater og er abort med kald akne. VENN - HVER DAG SPISER I MACDUKEL - PERFEKT ANSIKT. HVIS VPM-DERMATOLOGEN SIER AT PROBLEMER I NÆRINGEN - KJØR DET AV. PROBLEMET ER NØYAKTIG IKKE I DENNE G

03/21/2012 12:13, Tatyanka
Og du må smøre Yam hver dag.

21.03.2012 19:22, KISA
Ja, det trengs yamsalve hver dag i en måned for å smøre hele ansiktet, nakken og brystet. Det vil være skrekk, men etter fem dager vil alle disse oser av kviser tørke opp. Generelt er det nødvendig å starte behandlingen når det er en mulighet i minst en uke for ikke å gå utenfor! Et betent ansikt kan smøres med celistoderm. Da vil kviser vises, men allerede singel. Etter en måned, smør om natten, ikke hele ansiktet, men en kvise

22.03.2012 13:04, Tatyanka
Jeg ble foreskrevet slik behandling på KVD. 10 dagers filtrering ved 2 t / 3 r per dag, fra dag 11 Trichopolum med et løpet på 30 dager, zi-faktor 0,25 g ved 1 t / dag i 10 dager, utenom 1 måned. Vask med Physiogel for ansiktet, smør hele ansiktet med Klenzit gel om natten. Så langt drikker jeg bare filterum og lager masker av Yam-salve. Jeg vil skrive om effekten av behandlingen senere.

07/19/2012 18:37, panterett
legen foreskrev meg også trichapol, aevit og fistal. sist mens du spiser. kurs to uker tre ganger om dagen. Det hjalp umiddelbart, det subkutane flåtten forsvant. før det, enn bare smurt. ingenting hjalp. må behandles innenfra. akne forsvinner imidlertid aldri.

21.03.2012 19:26, KISA
Ja, jeg glemte, nå bruker jeg bare tjæresåpe.

12.12.2014 12:53, elena
Jeg er helt enig. Jeg ammet også en diett og hadde ikke noe problem. Etter et øyeblikk fant de et kryss, legen foreskrev først først lactofiltrum, Karsil. Før det gikk jeg for første gang til en hudlege, foreskrev bare mitrogil salve. Etter at jeg fikk en avtale med en mer erfaren spesialist, hjalp det å behandle fra innsiden er det nødvendig.

17/11/2010 16:04, Veronica
legen foreskrev det selv til vennen min. ansiktet klødde, utslett. de bestemte at det var blodpropp. han foreskrev

19.12.2010 22:37, versety
og hvem tror du alle nyfødte kremer er testet på? på deg

11.01.2011 19:17, Miss Universe
Denne salven er foreskrevet av en lege, den behandler også Demodex

17.06.2011 16:11, znayka
akkurat det, denne salven, som ingenting annet, hjelper med kviser og demodex !! og erfarne hudleger bruker det.

06/24/2011 22:00, tanya
Og jeg fikk forskrevet en salve av en hudlege, så jeg tror det er mulig i moderate mengder. hjalp meg personlig.

28.08.2011 19:20, NINKA-MALINKA
Det medfører ingen helseskade. Kosmetologen min anbefalte det til meg. Effekten er fantastisk!

26/09/2011 00:47, emily
vær så snill å si meg, denne yam salven behandler vanlig kviser hvis det ikke er noen demodex sykdom. her på ansiktet mitt er det for det meste flekker og det er et par kviser

09.05.2011 21:50, Tatiana
Du har sannsynligvis ikke Sanny kommet over en slik livssituasjon når du ganske enkelt ikke kan forlate huset, og det ikke er noe levende sted for hele ansiktet ditt. Her, og ikke bare i ytterpunktene, vil du ikke bry deg om det er noe å smøre på. Generelt er yamsalven ment for behandling av ovennevnte og demodikose (kjertel) Så hvis yam hjelper, er det en sjanse for at det er et jern! Når det gjelder kviser, vet jeg ikke om det hjelper groper eller ikke! Men jeg kom personlig over demodikose selv og hjalp meg groper.

09.05.2011 22:17, Sanny
Tatyana, jeg løp inn i dette problemet i en alder av 12 år, toppperioden 16-18 var smertefull å berøre ansiktet mitt, til og med å sove på en hvilken som helst side var uutholdelig, det var også veldig vanskelig å gå gjennom alle de psykologiske problemene, spesielt på skolen, nå har jeg 23 kviser er fremdeles der, det eneste er ikke mye betennelse. så ubetydelig vises av og til. Arr forble i ansiktet, som bare kan fjernes mekanisk eller kirurgisk, hvor mye penger som ble brukt på kosmetologer og hudleger, og hvor mye de måtte endres, medisiner og medisiner, men likevel ser det ut til at det ikke er verdt å skynde meg til det ytterste, livet fortsetter videre dette stopper ikke, alt avhenger av hvordan du selv føler om dette problemet. Hvis legen din foreskriver urinbehandling eksternt og internt, vil du også skynde deg å følge legens resepter, det tror jeg ikke. og siden dyrekremer testes utelukkende på dyr der det er garanti for at du i løpet av et par år ikke vil tjene noe mer seriøst enn kviser

15/09/2011 14:29, Tatiana
Hva var diagnosen? (16-18) Hvis det ikke er en hemmelighet?

15/09/2011 15:22, Sanny
To hudleger diagnostiserte ungdomsakne, slags ungdom osv. hormoner hoppet, lindret og sa at alt var i orden, og i mellomtiden, da jeg prøvde å smøre med salve og pratere som legene foreskrev til meg, senket kosmetologen meg rett og slett under baseboardet og sa at jeg startet ansiktet, at jeg ikke bryr meg om huden min og hva om jeg gjør det og jeg vil se bort fra ansiktet mitt, så fremover skinner ingenting for meg, etter tre prosedyrer av en kosmetolog, alle rengjøringer, biofytopoler, komprimeringer av ansiktsbad, darsonval, ansiktet mitt ble enda mer betent, jeg sluttet bare å gå til henne.

31.10.2011 08:57, malina
Bli enige. Jenter, du er gal. For en salve for groper. Den er ment for behandling av dyr med forskjellige typer lav og dermatitt..

01/06/2012 11:03, Anna
Kjære! Hva har salve med dyr å gjøre eller ikke! Vi leser sammensetningen: salisylsyre (eller acetylsalisylsyre), sinkoksid, svovel, tjære, lysol, lanolin, terpentin, vaselin. Alle ingrediensene er mye brukt i kosmetologi og medisin: salisylsyre - har en uttalt betennelsesdempende effekt, sinkoksid - antiseptisk, svovel - antimikrobiell og antiparasittisk effekt, tjære - har sterk antimikrobiell, antiparasitisk effekt, lysol - insektdrepende effekt, lanolin og vaselin - for mykgjøre huden. Det er ikke noe galt med noen av ingrediensene. I enhver ansiktskrem er sammensetningen mye mer uforståelig og skummel.

03/16/2012 09:09, Tanya
Yam salve selges også på et menneskelig apotek, derfor testes den på mennesker. Det er sant at det er veldig vanskelig å finne det. Selv ble hun behandlet. Jeg vet.

08.12.2011 16:23, Diana
jeg er helt enig med deg.

11.01.2012 19:26, Sevda.
Gutter, legen min skrev personlig ut en resept på Yam Salve, de forberedte den for meg på apoteket. Og hva er i salg for dyr m. det er bedre å ikke gå.

05/12/2014 08:24, Natella
Jeg ber deg, kan du skrive en oppskrift på salven slik at du kan bestille? Vel, jeg vil virkelig prøve også.

16.02.2012 20:34, aibolit
Tro meg, denne salven reddet mange mennesker fra kroniske sykdommer som leger ikke kunne kurere. Jeg har brukt denne salven siden 1975 for både mennesker og dyr. Jeg anbefaler deg å beskytte slimhinnene.

03.03.2012 11:46, Alena
Jeg var på en hudklinikk og ble behandlet av en professor. Behandlingsforløpet mitt inkluderte en salve av yam. Det kan kjøpes på apoteket. Og generelt brukes det ofte av hudleger på sykehus.

03/01/2015 15:21, rubik
fortell meg, hvor kan denne sykdommen behandles, slik at jeg skulle gå til sykehuset og kurere alt på en gang for penger? 2 år har jeg vært syk med demodicosis, jeg måtte slutte i jobben fordi det ikke var mulig å gå ut med folk for å kommunisere! takk)

09.03.2012 17:16, jeg
Er du hudlege? Mest sannsynlig ikke, så kom deg ut av dette forumet med gjetningene dine. Selv leger anbefaler denne salven.

04/25/2012 14:55, Nadezhda
Yam salve er foreskrevet for behandling av demodikose i klinikker for hud og venerologi, dette er en subkutan flått, før du bruker den, for en flått må du testes, denne sykdommen, da den ikke dessverre sprer seg både til dyr og mennesker, derfor må du behandles med salve for dyr, resultatet er fantastisk, behandling bør foreskrives av hudlegen etter å ha bestemt flåtten. Hvis den ikke er der, må du ikke brenne huden din. Hvis du ikke bruker den riktig, kan det oppstå brannskader på huden..

29.08.2012 16:35, Lesya
fortell meg, etter det første inntaket av denne salven klør ikke de infiserte stedene.

07/31/2012 00:05, Lelka
Og jeg fikk forskrevet denne salven på sykehuset etter behandling av Demodex (subkutan flått). Sannsynligvis vet medisinens armaturer (anbefalt av professoren) bedre enn deg - en amatør? Forresten er effekten til og med veldig synlig!

26.08.2012 17:28, olga
yam har blitt offisielt og i veldig lang tid brukt til å behandle dermatoser hos mennesker, til og med barn.

19.12.2015 15:47, NS
Dette anbefales av leger av høyeste kategori. Yamb er født for mennesker, det selges ikke på apotek bare fordi apotek ikke er lønnsomme. De har en fridag for å selge dyre kviseprodukter som ikke gjør noe.!

05.10.2010 13:15, New York
Jeg kjøpte også denne salven, og bestemte meg for å finne ut hvor mange timer om dagen du trenger for å holde den på ansiktet ditt. Og hvor mange ganger om dagen trenger du å smøre ansiktet ditt.

20.10.2010 03:07, LadyDi
Salve * Yam * er et hormonalt middel. Plager ingen?

11/06/2010 00:57, geratewart
Ikke skriv tull. Salve Yam - soppdrepende-bakteriedrepende preparat, som inneholder: salisylsyre (eller acetylsalisylsyre eller fenacetin), sinkoksid, svovel, tjære, lysol (eller fenolisk kullfri kreolin eller karbolsyre), lanolin, terpentin, petrolatum eller veterinær.

09.12.2010 17:51, ekaterina
nifiga hun er ikke hormonell. hvem fortalte deg det. Selv er jeg farmasøyt vet veldig godt hva som er inkludert i det! hudlegen min foreskrev det til meg, jeg liker det Pts! Jeg bryr meg ikke om mennesker eller dyr, men jeg kjøpte det på et vanlig apotek!

01/24/2011 01:29, Misha
Damn, slike eksperter er så irriterende. "Testing", "hormonal". Les komposisjonen, og si noe.

19/12/2011 12:28, pus
Jeg kjøpte også på et vanlig apotek, denne salven har vært i mange år, jeg var fortsatt en tenåring 14 år gammel, den var allerede foreskrevet til folk.

15.09.2011 14:50, Tatiana
LadyDi OG HVOR DU TAR AT YAM SALVNING ER HARMONIØS. full delirium.

01.11.2010 07:24, Ksu
Det var et stort problem med kviser, jeg gikk for å gjøre en hudanalyse. Det viste seg at kviser, komplisert av demodexmidd (demodicosis), ikke er smittsom, siden alle kan ha denne midd på huden, den lever av sekresjonene av talgkjertlene. Foreskrevet Yam salve i en måned. Salven selges på ett apotek i byen (et apotek for mennesker), salven er ikke for dyr og er ikke hormonell, holdbarheten er bare 2 uker! Sammensetningen er veldig enkel: novokain, salisylsyre tjære, sinkoksid, svovel, solsikkeolje, lanolin, vaselin, terpentin. Virkelig stinkende og vasker bare av med flytende olje. Det hjelper veldig bra, huden ble bedre på en uke. Med denne salven ble hudoren gel smurt, det vil si om morgenen en gel, om kvelden en salvemaske fra 30 minutter til flere timer på slutten av måneden. Sammen med dette gikk jeg på azoneterapi, og gjorde en radiorensing av ansiktet (fra subkutan kviser), prosedyrene var ubehagelige, men effektive! Bare pigmentering var igjen i ansiktet. Generelt anbefaler jeg at hvis problemene er alvorlige, før du bruker noe, gå til en hudlege i det minste for en konsultasjon, ellers brukte jeg så mye penger på alle slags salver og kremer som er populære, men helt ineffektive.

02/01/2011 22:56, galinka
Og jeg er 46 år! Og hele den bevisste tiden var det ett problem - kviser! Som endret konfigurasjonen i løpet av livet. De siste 3 årene var det en forferdelig irritasjon i ansiktet (etter tragedien intensiverte det) Rent tilfeldig bestemte jeg meg for å gå til en øyelege - et synsproblem, ved Fedorov Institute. Og der fant de et kryss på øyelokkene. Så ble alt klart for meg - de kom dit også. Ikke en eneste lege ga normale råd om hvordan du skal kjempe, bortsett fra øyet - hvordan du smører øyelokkene! Og hvordan man behandler et ansikt hjalp Internett. Dette er Yam salve. Min konklusjon: hvis leger ikke kan hjelpe, blir vi behandlet som dyr blir behandlet. Behandlingsforløpet er 45 dager. Selv om effekten er om en uke. Og dette er i mitt forsømte tilfelle! Jeg anbefaler Yam salve til alle.

06.03.2011 20:35, Anna
Fortell meg. og det er mulig å smøre Yam salve, prischi med pustler? Hvor mange ganger om dagen du skal bruke, og hvor mye du skal holde på ansiktet.?

09.03.2011 14:50, Mary
I dag forpliktet jeg meg til å se etter denne salven på Internett (katten min har lav), faren min (som også er veterinær) sa at dette er det mest effektive middelet. Og om kviser, så vil jeg si en ting, hele barndommen kjærlighet til katter strømmet i lav på kroppen, min far behandlet meg og katten med denne salven hele livet, fordi det ikke er skadelig for ansiktet, og følgelig for kviser. I alle fall er dette min personlige mening.

04.04.2011 02:47, Tata
galinka 02/01/2011 22:56, ". fant et kryss i øyelokkene. Ikke en eneste lege ga normale råd om hvordan du skulle kjempe, bortsett fra øyet - hvordan smør øyelokkene!" Kan du fortelle meg hva du smurte øyelokkene med? Det ser ut til at jeg har den samme historien. ((((

05.02.2011 11:33, inna
Jeg hadde demodikose i århundrer, ble behandlet på forskjellige måter, det hjalp til med å tørke av calendula tinktur og amitrazin-pluss væske (selges på veterinærapotek), bare alt gikk.

08.05.2011 00:41, Tatiana
Jeg bruker blepharogel-2 for øyelokkene - et godt middel, først kan du tørke øynene med en løsning av metronidazol (til injeksjon), og etter en stund blepharogel-2, kan du bruke blepharogel-2 separat (det viktigste er å massere øynene i noen minutter)

05/18/2012 22:38, xu
Demalan krem ​​med demodex på øyelokkene. Eukalyptustinktur - tørk øyelokkene flere ganger om dagen, du kan bruke valoserdin, corvalol - disse stoffene inneholder eter, det hjelper bra. Alle masker basert på Trichopolum burde ha blitt foreskrevet for deg. Muligens rosametkrem. De skrev det ut for meg i KVD.

20.05.2011 11:44, letual
.tror ikke på noen kremer.. demodex-skapningene spiser dem og hovner opp.. bare salven av gropene dreper dem.. Jeg har lidd i 3 måneder på hånden min, de ble skilt. Jeg kjøpte dem på egen risiko og i fare. I 1 natt er effekten synlig. Jeg ønsker alle helse..

06/14/2011 05:16, Ash
For de som bekjemper kviser, som nybegynner hudlege, kan jeg råde deg til å forhindre problemhud med rosamet (en krem ​​basert på antibiotika metronidazol).

08.08.2011 12:19, Alika
Galinka, jeg har den samme situasjonen, fortell meg, vær så snill, hvordan og hvor mye Yam-salve er påført? vaske den av? Og hva er du foreskrevet for øyelokkene? En hudlege foreskrev metrogylsalve i ansiktet, noe som ikke hjelper. takke.

08/12/2011 20:18, galinka
Alika! øyelokkene ble foreskrevet av legen: Smør øyelokkene med Maxidex (øyedråper) om morgenen og om kvelden. og påfør deretter Demalan-salve, og drypp 1-2 dråper Kromoglin (antiallergen) 3 ganger om dagen, men det hjalp meg først, og så begynte alt på nytt. Det ser ut til at du ikke kan få disse flåttene ut! Vi må bo sammen med dem. Nå forsørger jeg meg med Kromoglin øyedråper om morgenen og om kvelden! Og hun kurerte praktisk talt ansiktet! Salve Yam: smurt over natten, gnidd i et tynt lag. Det ble lagt et rent håndkle på puten - og så en måned! Om morgenen bare vasket jeg ansiktet mitt med Garinier-gelen mot kviser og smurt med et tynt lag med Akriderm-Ghent-salve. Når det var nødvendig, gjentok jeg med jevne mellomrom smøringen. Jeg brukte alltid en tonic (bra) Det hjalp meg! Det er synd at Yam-salve ikke kan påføres øyelokkene. Skummelt - stille øyne!

10.10.2011 18:33, Jul-Inga
Fortell meg hvilke dråper som ble foreskrevet for øynene. Hva optikeren foreskrev. Jeg er stille om ansiktet, fordi en forferdelig situasjon, men de små kvisene mine kommer også ut på øyelokkene, det gjør vondt å blunke.

23.10.2011 15:57, Sultan
Hallo til alle. vær så snill å fortell meg salven Yam å påføre med en maske eller punktvis

24.10.2011 01:21, Jul-inga
maske for hele sonen (til og med litt mer enn den infiserte sonen)

28.11.2011 01:52, inka
hei alle sammen... vær så snill å fortell meg. hvordan du bruker Yam riktig. og er det ekte at ansiktet er fullstendig renset. takk på forhånd) venter på svar)

05/18/2012 22:45, xu
Er du sikker på at du i århundrer har demodex, og ikke molluscum contagiosum? Vi må gå og skrape fra øyelokkene. Ikke kjør situasjonen.

09.12.2011 12:23, Dasy
Hallo! Si meg, hjalp Yam deg? og om du hadde noen forverring de første dagene av behandlingen?

16.12.2011 22:08, Olga
Jeg ble også rådet (eller rettere sagt mannen min) Yam-salve. Han smurte den på (16.12.2011) i går kveld, så en time senere viste det seg å brenne huden. Ansiktet hans er nå helt rødt. Det brenner veldig hardt, så jeg vet ikke hva jeg skal gi råd til hvem, vi er i trøbbel.!!

05.01.2012 18:58, Buda
Fortell meg, vær så snill. hvordan vaske av Yam? gi råd om noe. Jeg har kviser på ryggen og brystet. i ansiktet. Herregud((((

06.01.2012 01:50, Olga
Skyll av med solsikkeolje. Hvis du først bruker denne salven, bare i 10 minutter. Neste dag, 5 minutter lenger. Hver dag kan du tilsette 5 minutter..

14.01.2012 13:33, Don
Fortell meg hvordan jeg bruker salvekasser påfør vask av ?

01/22/2012 18:53, Natalie
En hudlege foreskrev Yam salve til meg, bruk i 4 timer om dagen.

01.25.2012 03:50, Olga
Mannen min søkte i 1 time og det brente huden! Og hva vil skje med ansiktet om 4 timer.

07/31/2012 00:55, Lelka
Brenne fra Yama? Tull. Jeg ble behandlet i 2 uker med benzylbenzoat. På ansiktet. Her brenner det slik at du kan klatre opp veggen. Etter omtrent 15 minutter slipper den. Med vann reagerer salven, noe som er lettere å slå opp enn å tåle. Flåtten orket ikke det og forlot ansiktet mitt. Ikke bli syk, men hvis plutselig. så ikke løp.

26.12.2015 22:09, zosia
Det jeg vil spørre deg om, var kløende hud

01/15/2016 10:17, Lelka
Kløe var, men ikke alvorlig. Utad så det ut som en stor forbrenning over hele ansiktet. Et par måneder etter den generelle behandlingen var det bare rosa flekker igjen i pannen og nesebroen. Og de har gått over tid. Det er viktig å utelukke fjærputer (grobunn for alle infeksjoner), og du må være kresen med mat. Lykke til!

01/23/2012 00:01, Karushka
Olga, alt er riktig. YAM smøres for første gang i 15 minutter, og deretter tilsettes den hver dag i 5 minutter, fjernes med en bomullspute, og en CLEVER-krem påføres (også gjort på apotek). så foreskrev hudlege.

01/25/2012 03:51, Olga
Og kremen er SMART, den er på et vanlig apotek?

25/01/2012 21:14, Karushka
SMART krem ​​er laget på resept på et apotek: den inneholder sink 7,0; talkum 3,0; destillert vann, lanolin, ferskenolje 30,0. denne sammensetningen var på latin på oppskriften.

12/02/2012 16:03, tatiana
God tid på dagen! Jeg har ikke prøvd det selv, men jeg har lest gode anmeldelser for kviser på kroppen (bakre bryst). Knus 20 streptocid tabletter. Skjær en voksen skarlagenrød blad og avkjøl i 2 dager. Press deretter ut saften og bland med stempelet. Tilsett 3 dråper jod til den tykke massen. Alle! Og salv hver fiende om natten.

09.16.2012 03:35, polina
selvfølgelig en time. Jeg måtte starte med 5-10 minutter. Vel, ikke fra en time det er sikkert.

02.08.2013 03:47, Jura
Du vet at jeg er 53 år, 35 av dem er problemer med ansiktet mitt. Denne muken ødela livet mitt. Jeg leser (ungdommelig kviser) det startet akkurat slik, drikkesalving vil passere, 5-10 år har gått, la oss helle blod, spise sink, vi vil drikke trichopolum, det har gått 5-10 år, fasjonable medisiner, fasjonable kosmetologer begynte å dukke opp og alt gikk over igjen. det er fortsatt så mange alternativer !? Og så lærer du at for resept på dyre og nødvendige medisiner på slutten av året, får våre kjære leger tilbakeslag fra selskaper som er interessert i å selge dem. Send alt til xxx og mazhesh føder YAM og se, for 40 rubler kan du slags leve. Rådgiveren min er dårlig, men hvis det hjelper, la det være for hunder, la det stinke, du må prøve, men nei, mate kameratene dine fra medisin.

02.08.2013 14:14, Irina
Fortell meg, hva rådet legen deg til å smøre øyelokkene med? De fant også en slik øyevippemidd og fortalte meg hvordan jeg skulle behandle den (litt grønn væske), men jeg behandlet den og glemte, og nå dukket den opp igjen!!

15/09/2014 13:41, Lyudmila
Si meg, vil ikke slimhinnen i øyet lide under bruk av YAM-salve på øyelokkene? For å være ærlig, litt skummel.

04/28/2016 09:31, Lyubasha
Hallo! Du påførte Yam-salve på øyelokkene?

15.08.2012 15:41, Valentina
Mennesker! Og ingenting som skallethet oppstår fra lanolin! I utlandet ble dette stoffet trukket tilbake!

06/16/2013 01:12, Yana
Jenter. vennligst svar hvem som hadde en slik situasjon. Jeg har smurt med hull i 5 uker og huden har blitt mye bedre, nesten alt har gått, de røde flekkene blir værende. Jeg går allerede så glad og bam! som igjen kom det mye kviser ut.. Jeg er sjokkert! Jeg leste at det skulle være slik, men i begynnelsen, og jeg har allerede 5 uker med kontinuerlig behandling med denne stinkende... Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre nå... om jeg skal fortsette å smøre.

07.07.2013 20:20, MARINA
GJØR DEG SELVSALV. MIN KOSMETOLOG RÅDET. HJELPER MEG. Så ta barnas bambukrem fra NIWEA. 1 TESKE. 0,5 KINE. SKJERTER MED ICHTIOLSALV. 0,5 ts KALENDULAOLJE. 0,5 ts LEVOMICOL SALV. OG 10 DROPPER AV KALENDULAOLJE (MEN IKKE I NOE FALL IKKE TINKTUR) ALKOHOL KAN IKKE. OG 5 DROPPER AV LAVENDEROLJE. BLAND ALT TIL EN HOMOGENE MASS. KVELD ETTER Å VASKE AV MED LETZ SOM EN REGELMESSIG KREM.

12/04/2013 21:30, Ksyuta
Fortell meg, og salven Yam må brenne? Jeg tar det bare på og glemmer det, ingen ubehag. En annen konsentrasjon kan være nødvendig??

02/10/2014 23:18, olga
hei. Jeg er 35. Jeg kjemper hele tiden med kviser. det hjelper groper. men alt kommer fra innsiden. P-piller klaira hjalp meg. Jeg kom selv til den konklusjonen at dette er en hormonell faktor. siden det var to av dem under graviditeten. det var ingen kviser. så dukket de opp igjen

05.04.2016 21:38, Alenp
Ikke vær dum. Lanolin tilsettes til vanlige kosmetiske kremer. Det er animalsk fett hentet fra saueull..