loader

Hoved

Furuncle

YAM BK salve. Er det mulig å behandle kviser med det?

YM BK salve er et medikament som er foreskrevet for forskjellige hudsykdommer hos dyr. Dessverre leser mange ikke instruksjonene og bruker dette legemidlet som medisin for å behandle kviser hos mennesker..

La oss prøve å finne ut om det er mulig å bruke YAM BK salve for kviser og hva som vil skje hvis dette legemidlet brukes til andre formål..

Sammensetning av YAM salve

Instruksjonene inneholder informasjon om den komplette sammensetningen av denne salven. De aktive ingrediensene her er svovel og sinkoksid. Ytterligere komponenter er:

  • Petrolatum.
  • Salisylsyre.
  • Kullfritt fenolisk kreolin eller lysol.
  • Tjære.
  • Terpentin.
  • Lanolin.
  • Destillert vann.

En slik sammensetning er ikke bare ikke nyttig, men også farlig for menneskelig hud. Derfor er det ikke lov å bruke YAM BK salve til å behandle mennesker..

Et medisin produseres i form av en salve. Kapasiteten kan være veldig forskjellig - fra 20 gram til 1 kilo.

Grunnleggende handlinger

Salve YAM fra hva? Salven har mange handlinger. Det hjelper med å drepe bakterier og bakterier som forårsaker hudsykdommer. Hjelper med å tørke huden om nødvendig. Har antiinflammatoriske og antiseptiske effekter.

I følge produsentens uttalelse har legemidlet også soppdrepende, akaricidale og keratolytiske egenskaper..

Hvordan det fungerer. Dyr

YAM BK salve er et kombinert og svært effektivt middel som brukes til lokal applikasjon. Legemidlet brukes til å behandle et bredt utvalg av hudsykdommer som kan forekomme hos kjæledyr eller hos dyr i landbruket.

Det er en av de mest effektive behandlingene for scabies eller trichophytosis. Flott for dermatitt, eksem og andre hudsykdommer.

Ingrediensene er valgt slik at de alle fungerer samtidig og til og med forbedrer hverandres handling. Dette forklarer den utpekte soppdrepende og akaricidale virkningen. Alle disse handlingene tatt sammen med regelmessig bruk av stoffet, hjelper deg med å bli kvitt sykdommen og komme seg helt..

Bruk av NM BC salve hos dyr fører ikke til akkumulering av skadelige komponenter. salven har heller ingen toksisk effekt og irriterer ikke huden under behandlingen.

For menn

Salve YM BK kan bare brukes til mennesker i ett tilfelle - hvis det er påvist tilstedeværelse av demodikose på huden, som begynner med aktiviteten til flått av slekten Demodex. Bare en lege kan bestemme dette, siden demodikose har svært vanlige og vanlige symptomer - alvorlig kviser.

Hva er YAM-salve fra? Det anbefales ikke å bruke dette legemidlet mot kviser som har dukket opp av andre grunner, komedoner, kviser, papler eller pustler, så vel som for andre hudsykdommer..

Dette skyldes det faktum at slike aktive ingredienser som svovel, tjære og terpentin har en sterk irriterende effekt, og en person med ukontrollert og hyppig påføring av denne salven på huden kan få alvorlig irritasjon og til og med forbrenning..

Indikasjoner

Instruksjonene for bruk av YAM BK salve inneholder informasjon om at den ikke skal brukes til en person. Noen ganger foreskriver dermatologer imidlertid fortsatt dette legemidlet, men bare hvis det er en bekreftet diagnose av demodikose.

Det viser seg at det ikke er noen indikasjoner på behandling av kviser hos mennesker for YM BC-salve..

Indikasjoner for dyr

  • Psoroptoidmidd.
  • Sarkoptiske midd.
  • Dermatitt.
  • Eksem.
  • Microsporia.
  • Skabb.
  • Trikofytose.

Samtidig kan ikke katter behandles med stoffet. Dette forbudet gjelder ikke hunder.

Kontraindikasjoner

Salve YM BK, når den brukes hos mennesker, har visse kontraindikasjoner. Først av alt er stoffet helt kontraindisert under graviditet, så vel som når du mater en baby med morsmelk..

Du kan ikke bruke salven hvis du har overfølsomhet overfor en eller flere komponenter, samt hvis det er skade på huden på applikasjonsstedet - sår, skrubbsår, kutt, sprekker, hematom.

En annen kontraindikasjon er hypertrichosis..

Bivirkning

Ofte tolereres salven godt. Men i noen tilfeller kan det oppstå en allergisk reaksjon som oppstår som et resultat av overfølsomhet.

Hvis salven påføres ofte og ukontrollert, kan hudirritasjon oppstå, og i alvorlige tilfeller, etseskader. Det er av denne grunn at stoffet er kontraindisert for bruk hos mennesker..

YAM BK salve. Instruksjon for mennesket

Salven kan bare påføres eksternt, det vil si på huden. Før bruk anbefales det å vaske med tjæresåpe. Med bruken øker effektiviteten av behandlingen flere ganger..

Da må du blande salven godt i en krukke. Etter det kan du begynne å påføre huden. Det er best å gjøre dette punktvis, det vil si bare på stedet for den inflammatoriske prosessen. Når den påføres på hele lesjonens overflate, skal salven gnides lett inn i huden.

YAM BK salve for demodikose kan påføres en eller to ganger om dagen. Videre bør stoffet holdes på huden i ikke mer enn 5 minutter i løpet av de første tre dagene av behandlingen. På den fjerde dagen kan denne tiden økes til 10 minutter, og innen utgangen av uken, opptil 15 minutter..

Det anbefales ikke å ha salven på huden i mer enn 15 minutter. Dette kan forårsake alvorlig irritasjon og til og med forbrenning i huden. Etter at påføringstiden har gått, bør salven fjernes forsiktig fra huden. dette kan gjøres med en bomullspute, som først må fuktes i vegetabilsk olje. Etter det må du vaske deg med varmt vann..

Hele kurset er 1 til 2 måneder. Men forbedringer kan begynne innen en uke fra begynnelsen av bruken..

Etter 14 dager fra behandlingsstart, bør du besøke lege for å få en mikroskopisk analyse - skraping fra huden. Dette vil bidra til å forstå om stoffet virker på sykdommens forårsakende middel - demodex-krysset.

Vi svarte på spørsmålet om hvordan man bruker YAM BK salve til mennesker.

Overdose

Salve YAM BK for personer fra kviser, hvis du bestemmer deg for å bruke den, kan forårsake alvorlig irritasjon og til og med forbrenning på huden. Hudirritasjon vises også hvis salven blir liggende på huden i mer enn 15 minutter.

Kviser er ubehagelig, men ikke dødelig. I dag er det mange medisiner som kan hjelpe deg:

Interaksjon

Kan ikke brukes sammen med andre medikamenter som i henhold til instruksjonene også skal påføres huden.

spesielle instruksjoner

Før du begynner å bruke YAM BK salve, bør du huske at den har en veldig skarp og ganske ubehagelig lukt. Videre forblir den på huden i lang tid, selv etter at stoffet er vasket av.

Salven, på grunn av sin oljeaktige konsistens, absorberes dårlig i huden, men den flekker lin og klær veldig bra og raskt. Og det er utrolig vanskelig å vaske.

Etter påføring av medisinen, må du vaske hendene med såpe og vann flere ganger. Hvis du finner den minste allergiske reaksjonen, bør du umiddelbart oppsøke lege.

Ikke bruk salvebeholdere til noe formål etter at den er tom..

Forfatteren er Anna Mikhailova, hudlege-kosmetolog i første kategori, spesialist ved Academy of Scientific Beauty. Spesielt for nettstedet "Treat acne".

YAM BK salve for mennesker. Anmeldelser

Marina: “Jeg har led av demodikose i flere år. Enn bare ikke smurt - ingenting hjelper! Og bare råd fra en hudlege om å bruke YAM BK salve reddet meg. Alle symptomene på sykdommen forsvant i løpet av bare en måned med vanlig påføring på huden. ".

Andrey: “Jeg lette etter YAM BK-salve i vanlige apotek, men ingen steder var det. Jeg viste legenes resept til min venn, veterinæren. Det viser seg at medisinen kan kjøpes på nesten ethvert veterinærapotek. Og prisen er ganske rimelig. Jeg kjøpte den, jeg er smurt. Jeg vet ikke om det vil hjelpe ".

Vasily: “Det lukter selvfølgelig ekkelt, men resultatet er fantastisk! YAM BK salve hjalp meg med å bli kvitt demodikose. Det var sant at jeg måtte behandles i flere måneder ".

Yam salve for mennesker, instruksjoner og tilbakemeldinger på applikasjonen

Kviser oppstår ikke bare i ungdomsårene. Noen ganger er det nesten umulig å bli kvitt dem. Tilstedeværelsen av et voldsomt utslett med en blålig skjær hos en voksen kan indikere tilstedeværelsen av et subkutant flått. I medisin kalles dette fenomenet "demodicosis".

  • Årsaker til demodikose
  • Første tegn
  • Salve for å behandle mennesker
  • Kontraindikasjoner for bruk
  • Sammensetningen av salven "Yam"
  • Hvordan bruke Yam salve
  • Viktig informasjon
  • Positive anmeldelser
  • Konklusjon

Årsaker til demodikose

Legene sier at absolutt hver person har parasitter. Takket være immunforsvaret er de i en "sovende" tilstand hele tiden. Noen ganger kommer imidlertid et øyeblikk når det dannes et gap i dette systemet, som igjen umiddelbart utløser mekanismen for aktivering av subkutan midd. Dette er - demodikose.

Ikke bare den generelle tilstanden til en person kan føre til aktivering av parasitter, men også feil pleie av huden. Som de sier, må du kjenne fienden ved synet, og for å starte behandlingen av denne infeksjonen så snart som mulig, er det viktig å kjenne symptomene..

Første tegn

Hudutslett bør være det første signalet til å kontakte en spesialist som vil gi råd om pleie og foreskrive riktig behandling. Men hvis problemet allerede eksisterer, og det av en eller annen grunn ikke fungerer å besøke lege eller kosmetolog, kan personen selv prøve å bestemme tilstedeværelsen av demodikose. Tegn på sykdommen kan være følgende manifestasjoner:

  • utslett og mange fokale betennelser;
  • kjedelig hudfarge med en grå fargetone;
  • hevelse på steder med utslett og konstant kløe;
  • utseendet på rødhet på øyelokkene og små tørre vekter ved flimmerhårene;
  • vedvarende kløe i ørene.

Salve "Yam" vil bidra til å kvitte seg med demodektiske lesjoner. Dette stoffet, ifølge mange positive forbrukeranmeldelser, er i stand til å takle ubehagelige betennelser og fjerne støt på huden på rekordtid..

Salve for å behandle mennesker

Salven ble opprinnelig utviklet for behandling av hudlesjoner hos dyr og har blitt brukt med suksess innen veterinærmedisin. Dette skal imidlertid ikke skremme folk. Det er et kjent faktum at dyr oppfatter kjemikalier sterkere. Derav konklusjonen at det som ikke forårsaker en negativ reaksjon fra våre yngre brødre, ikke vil skade noen. Testing av kosmetikk for mennesker er basert på dette prinsippet..

Leger advarer om at bruk av denne salven bare er mulig for å bekjempe en subkutan midd, nemlig demodikose. Det har ingen effekt på kviser, komedoner og kviser. Det er her strenge retningslinjer for søknad er knyttet..

Tallrike positive anmeldelser fra forbrukere på Internett om bruk av Yam-salve indikerer effektiv bruk under følgende hudsykdommer:

  • dermatitt;
  • psoriasis;
  • lav;
  • trichophytosis;
  • eksem.

Vi møtte Yam-salve for mange år siden. Sønnen fanget soppen fra en gatekatt. For behandling var det nødvendig å smøre hudområdet som ble rammet av soppen. På slutten av uken begynte det å passere, og etter noen uker var det ingen spor igjen.

Kontraindikasjoner for bruk

Bruken av "Yama" er kategorisk kontraindisert:

  • hvis en person har hypertrichosis;
  • mennesker som er utsatt for ulike allergiske reaksjoner og med elveblest;
  • kvinner under graviditet i alle trimester, så vel som under amming.

Det er vitenskapelig bevist at omtrent 4% av stoffets sammensetning absorberes i blodet gjennom porene i huden. Noen ganger blir det også årsaken til dårlig helse. I disse tilfellene bør bruken av salven stoppes umiddelbart..

Sammensetningen av salven "Yam"

Sammensetningen av salven ligner en pasta. Fargen kan være enten grå eller brun med en bestemt lukt. Salven er praktisk talt giftfri for menneskelig hud og irriterer ikke overflaten. Sammensetningen inneholder salisylsyre, som vellykket brukes til å behandle pustulære utslett. Og kraftige naturlige, desinfiserende og helbredende ingredienser hjelper huden til å komme seg helt på rekordtid. Følgende komponenter hjelper hudens skjønnhet:

  • tjære og svovel;
  • lysol og karbolsyre;
  • lanolin og terpentin;
  • naturlig ichthyol;
  • medisinsk vaselin.

Salven, som har en så rik og annerledes sammensetning, er rettet mot å bekjempe ikke bare parasittene som lever under huden. Den har også en soppdrepende funksjon, med andre ord, den kjemper effektivt mot soppinfeksjoner i dermis..

Hvordan bruke Yam salve

Yam salve kan kjøpes i spesialiserte dyrebutikker eller spesialiserte apotek. Fremgangsmåten for bruk av salven må startes ved å blande den grundig. Svært ofte delaminerer den, og det er viktig å blande den før hver bruk. Du kan starte behandlingen.

  1. Rens huden mot urenheter. Vask med varmt vann, helst med såpe som inneholder tjære.
  2. Tørk av huden tørr. Påfør "Yam" salve punktvis, eller i et tynt lag bare på den berørte huden og gni inn en stund.
  3. Vask av med lunkent vann med en bomullspinne eller plate.

Prosedyren utføres to ganger om dagen. Ønskelig på samme tid om morgenen og om kvelden. Gjenoppretting kommer først etter at de siste tørre skorpene løsner.

Viktig informasjon

Den første uken med bruk gir ikke langvarig effekt på demodektisk betennelse. Denne tiden er vanligvis omtrent 5 minutter. Hver neste uke tilsettes ytterligere 5 minutter. Og så 3 uker. Merk at 15 minutter er den maksimale mulige eksponeringstiden for Yam-salve for huden..

Det er nødvendig å øke eksponeringstiden gradvis av følgende årsaker. Faktum er at middene, som er i en aktiv tilstand under huden, raskt utvikler immunitet mot de giftige stoffene i salven.

Kursets varighet er individuell for alle. Ifølge anmeldelser fra forbrukere som brukte stoffet, tar tiden for fullstendig gjenoppretting ikke mer enn 60 dager. Imidlertid er det synlige resultatet allerede merkbart på slutten av den første uken..

Så snart forbedringer er sett, er det viktigste ikke å slutte med behandlingen. Flått på denne tiden blir mindre aktive, men dette betyr ikke at de har kommet til en optimal tilstand for menneskekroppen..

Positive anmeldelser

Mange anmeldelser av Internett-brukere snakker om en generell forbedring av hudtilstanden etter bruk av stoffet "Yam". De bemerker også det faktum at det etter prosedyrene ikke er behov for å bruke ytterligere tiltak for å fukte huden. Fakta er at salven inneholder lanolin og medisinsk vaselin. Lanolin er ofte grunnlaget for kremer.

Denne salven er utmerket !! Jeg anbefaler å prøve alle de som lider av utslett. Forsiktig, selvfølgelig! Det er dumt å kun bruke mot kviser (på hud uten betennelse). Men under forverringer vil det bidra til å forhindre katastrofale konsekvenser..

Etter halvannen måned forsvant kviser! Pannen var helt ren! Ikke en eneste kvise, det var en glede å se på meg selv i speilet og ikke gråte) Men da jeg nettopp begynte å bruke den, umiddelbart etter den første påføringen, ble hele huden rød, det var som om det var en forbrenning, men hvis du har det samme, så ikke vær redd! Etter ca 1-2 uker blir huden vant til salven og slutter å rødne. Det tørker ikke så mye lenger. Men kviser forsvinner og nye slutter å dukke opp!

Det er ingen negative anmeldelser som kan indikere en kraftig forverring av tilstanden etter en løpetid.

Konklusjon

I alle fall, spesielt når det gjelder helseproblemer, er det viktig å først få mening fra en spesialist. Før du begynner å påføre Yam-salven til en person for behandling av demodikose, er det nødvendig å bli undersøkt av en hudvenerolog. Han vil foreskrive alle nødvendige tester. Dette vil hjelpe deg med å raskt takle problemet og velge riktig kurs for rask gjenoppretting..

Men hvis det ikke er noen måte å oppsøke lege på, bør du alltid studere instruksjonene "Pit" nøye. Test stoffet på et lite område av huden for å unngå unødvendige forbrenninger.

Hvordan bruke Yam salve med demodikose hos mennesker

Når det hos en person er Demodex folliculorum-krysset som fyller sebaceous follicles, som som vanlig ikke plager en person i det hele tatt, og dets overdreven akkumulering oppstår, utvikles demodekose hovedsakelig i ansiktet og øyelokkene. Drivkraften for rask reproduksjon av Demodex kan være en svikt i immunitet, hormonnivå, arbeidet i fordøyelseskanalen, en allergi eller en infeksjon.

Forløpet av sykdommen er alvorlig både følelsesmessig - det estetiske utseendet på ansiktet og øyelokkene lider, og fysiologisk - farlig rosacea, rhinophyma og blefarokonjunktivitt utvikler seg. Behandling av demodikose er langvarig, og krever en kompetent tilnærming og daglige hygieneprosedyrer, og akk, ikke alltid effektiv.

Lider av store utslett kan bli hjulpet av Yam-salve fra demodikose - etter påføringen merker mange mennesker lettelse som har kommet i lang tid. Hva dette eksterne preparatet består av, hva det er ment for og hvordan man behandler det med demodikose - temaet i denne publikasjonen.

Hva er Yam salve

Yam salve er utviklet som et veterinærmedisin med akaricid og soppdrepende egenskaper og er ment for ekstern behandling av kjæledyr mot flåttbåren dermatitt, eksem, trichophytosis. Men på grunn av stoffets evne til å merkbart undertrykke aktiviteten til subkutane midd, inkludert Demodex, og på samme tid ikke bringe håndgripelig skade på huden, anbefaler mange hudleger Yam salve for demodikose til sine pasienter..

Salve Yam fra demodicosis

Verktøyet kjøpes på veterinærapotek - du finner det knapt på et vanlig. Det at Yam salve ikke opprinnelig var ment for mennesker, burde ikke være redd. Tvert imot innebærer aktuelle produkter for dyr å slikke stoffet, så de blir grundig testet for toksisitet, slik at kjæledyret ikke blir forgiftet..

Salve Yam er på samme måte ufarlig for varmblodede dyr, inkludert mennesker, slik at folk trygt kan behandles med det - stoffet har fått den laveste, fjerde toksisitetsklassen, og sammensetningen er blottet for aggressive komponenter.

Imidlertid innebærer bruken av algoritmen som er foreskrevet i instruksjonene, idet det tas hensyn til rekkefølge, frekvens og forholdsregler under påføring, samt kontraindikasjoner. Derfor er det viktig å lese instruksjonene før du starter behandlingen..

Merk! Salve Yam er ikke en daglig krem ​​med en terapeutisk effekt, den er en fullverdig, med en kompleks sammensetning, et medisinsk produkt som krever overholdelse av instruksjonene. Vilkårlig bruk av produktet vil ha en negativ effekt snarere enn den forventede positive effekten..

Instruksjoner for Yam salve

Beskrivelsen i kommentaren til Yam salve gjelder bruken av veterinærmedisin, så folk bør gjøre en endring for sin egen behandling. Hvis stoffet ble foreskrevet av en hudlege eller kosmetolog, vil legen selv skrive ned ordningen for påføring av salven.

Og hvis informasjon om Yam-salve fra demodikose for en person blir mottatt fra en ikke-spesialist, som råd, må du ta hensyn til nyansene som er karakteristiske for menneskelig hud..

Sammensetningen av Yam-salven

Salvens sammensetning varierer for hver produsent, men de viktigste aktive ingrediensene er uendret.

  • Svovel - 10%;
  • sinkoksid - 10%;
  • salisylsyre / acetylsalisylsyre - 5%;
  • kullkreolin / lysol - 5%;
  • bjørketjære - 5%;
  • terpentin - 2%.

    Resten av hjelpekomponentene er vaselin (40%), lanolin (18%) og destillert vann.

    Viktige punkter i instruksjonene

    Yam salve kan også brukes på mennesker som et terapeutisk middel, fordi det har soppdrepende og akaricid virkning. Dens antiseptiske, syrenøytrerende, snerpende og keratolytiske egenskaper, når de blir utsatt for huden, fører til en rask demping av demodikose..

    Selv om instruksjonene beskriver bruken av Yam-salve ikke for mennesker, men for dyr, bør du følge nøye med på hovedpoengene.

  • Formålet med stoffet Yam for mennesker vil være det samme - det er behandlingen av flåttbårne og sopphudlesjoner i alle manifestasjoner.
  • Tidspunktet for salvebehandling hos mennesker og dyr faller også sammen - det er 7-10 dager.
  • Metoden for å gni inn og applikasjonsintervallet - morgen og kveld - er også den samme for mennesker.
  • Kontraindikasjoner gjelder også for mennesker - dette er intoleranse for noen komponent i sammensetningen.
  • Du bør også ta hensyn til forholdsregler - unngå kontakt med øynene, etter å ha smurt i salven, vask hendene forsiktig, kast beholderen fra det brukte produktet og ikke bruk den til andre formål.

    Merk! Yam salve er ineffektiv og ubrukelig for utslett i ansiktet som ikke har flåttbåren eller soppopprinnelse.

    Nyanser i behandlingen av menneskelig demodikose med Yam-salve

    For en person, i behandlingen av demodikose med Yam salve, er hans egen algoritme utviklet som gir best effekt. Hvis du holder deg flittig til det, kan du oppnå en stabil langvarig remisjon, noe som er bekreftet av mange tilfeller av mennesker som er blitt kurert ved hjelp av Yam-salve - i årevis kommer ikke demodikose tilbake til dem..

    Termen for terapi for demodikose med Yam er individuell og avhenger av mange faktorer - graden av flåttskade, på hudtypen, styrken på immunitet og kjennetegn ved metabolisme hos en bestemt person. Minimum behandlingsperiode er opptil 10 dager. Hvis hudtilstanden ikke forbedres i løpet av denne tiden, fortsetter gnidningen. Men hvis det ikke er synlige skift etter en måned, må Yam-salven byttes ut med noe.

    De omtrentlige reglene for behandling av en person fra demodikose ved bruk av Yam-salve varierer fra følelser og hudtype, men gnidningsalgoritmen er generell.

  • For perioden med behandling med Yam Demodecosis-salve er det bedre å glemme å vaske med vann, spesielt kran.
  • Før begynnelsen av behandlingen bør du vaske ansiktet og hendene grundig med skumtjæresåpe eller sjampo, vaske av skummet fra ansiktet med varmt kokt vann.
  • Når du bruker en skorpe i ansiktet om morgenen og om kvelden, må du ikke berøre den - deres naturlige separasjon vil tjene som et signal for å undertrykke flåtten og komme seg.
  • Før du gni i Yam salve, tørkes ansiktet med en myk bomullspinne dyppet i calendula tinktur.
  • Etter at skjæret har tørket, påføres Yam salve punktvis, og fanger sunt vev rundt det berørte området med 2 cm - du trenger ikke å smøre salven på hele ansiktsområdet.
  • Salven er lett, uten trykk, gnidd inn i utslettområdet, hendene vaskes deretter med såpe.

    Det er klart at du ikke kan tilbringe hele dagen med salven i ansiktet ditt, så om morgenen kan effekten av middelet være begrenset til 5-15 minutter, avhengig av følelsene. Legemidlet Yam i seg selv er ikke aggressivt - irritasjon kan bare forekomme på for sensitiv hud.

    Huske! Hvis brenning og kløe er merkbar, må du begrense effekten av Yam-salve til maksimalt 15 minutter. Hvis en allergisk reaksjon begynner med vedvarende rødhet, kast dette middelet, det passer deg ikke.

    Men med kveldsapplikasjonen kan Yam-salven bli liggende i ansiktet til morgenen, hvis det ikke er ubehag, slik at stoffet har maksimal effekt på flåtten. Restene av salven bør fjernes fra ansiktet basert på hudtypen og effekten på den fra selve stoffet.

  • Hvis Yam-salven tørker allerede tørr hud merkbart, er det bedre å tørke den av med vegetabilsk olje ved hjelp av en tampong. Oljen, i tillegg til å blokkere oksygen for midd, holder på fuktighet under huden og metter den med vitaminer. Det er bedre å vaske av med oliven fra den første kaldpressingen, men du kan ty til mais, bomull, linfrø, solsikke. Etter det gjenstår det bare å få ansiktet ditt vått med et nytt serviett - og du kan gå til folk.
  • Hvis huden er fet av natur, og Yam-salven tilfører ytterligere frigjøring av talg, fjern deretter restene med kalendula-skjær, som tørker og samtidig desinfiserer ansiktet som er rammet av demodikose..

    Merk! Overholdelse av et spesielt hygiene-regime er nøkkelen til helbredelse, fordi du kan smitte ansiktet ditt på nytt gjennom tøy, skitne hender eller klær. Derfor, før du legger deg, hver gang du trenger å stryke sengen - et putetrekk og dynetrekk, og hver morgen på samme måte stryker du nakken og kragen på klærne, et skjerf eller et skjerf. Og prøv også å berøre det berørte ansiktet med hendene så lite som mulig..

    Hvordan forbedre effekten av Yam salve med demodikose - tips

    En salve, til og med en så kraftig som Yam, kan ikke takle demodikose - den vil bare fjerne konsekvensen av aktiviteten til den subkutane parasitten. Men utløsermekanismen som førte til sykdommen vil forbli intakt, og et nytt utbrudd etter kort tidsintervall kan ikke unngås.

    Først og fremst må du ordne stoffskiftet, hormonell status og styrke beskyttelsen av immunforsvaret. Uten å eliminere årsaken, vil ingenting forhindre rask vekst av flåtten og nye manifestasjoner i demodikose i ansiktet og øyelokkene, som blir til stygge lilla utslett, følelsesmessige opplevelser og dårlige følelser av konstant kløe og kramper.

    Derfor, først og fremst, må du bli grundig undersøkt av slike spesialister:

  • en hudlege for å gjennomføre en flåttest og finne ut graden av hudinfeksjon;
  • en øyelege for å se etter synsproblemer, som ofte fungerer som en gunstig bakgrunn for å aktivere demodikose;
  • fra en immunolog for å finne ut tilstanden til immunsystemet, med en svekkelse som demodikose ofte manifesteres;
  • hos endokrinologen for å avklare din hormonelle status;
  • fra en allergiker hvis det er en tendens til allergiske reaksjoner;
  • en gastroenterolog for å sjekke for dysfunksjoner i fordøyelseskjeden.

    Alle problemer som er funnet på undersøkelsesstadiet, må elimineres metodisk eller opprettholde normal funksjon av systemer og organer, samtidig som demodikose behandles med Yam-salve.

    Hvis de primære problemene er kjent, er det nødvendig å støtte det lidende organet eller systemet med et behandlingsforløp..

  • Personer med gastrointestinale problemer bør håndtere eliminering av forverring i tide, inkludert i kostholdsenzymer som hjelper fordøyelsen, laktobaciller, hepatoprotektorer.
  • Allergikere bør gå tilbake til vanlige antihistaminer.
  • For personer med hormonforstyrrelser er det bedre å følge løpet av hormonbehandling som er foreskrevet av en endokrinolog for å stabilisere bakgrunnen..
  • I tilfelle svekket immunitet, kan du ty til Echinacea, Eleutherococcus, Ginseng, Kalanchoe og normalisere immunbarrieren.

    Merk! I løpet av perioden med forverring av demodikose, i tillegg til å gni Yam-salve og behandle grunnårsaken, bør man ikke glemme dietten. Dietten bør ikke provosere overdreven produksjon av talg, som spiser på flåtten. Derfor er fett og lette karbohydrater begrenset, krydret retter, saltholdighet og røkt kjøtt, limonader og cola er ekskludert. Hovedvekten i kostholdet er på meieriprodukter, frokostblandinger, grønnsaker, magert kjøtt og fisk, frukt.

    Hva kan erstatte Yam salve

    Salve Yam er et kontroversielt medikament for behandling av demodikose hos mennesker. På den ene siden er det ufarlig og effektivt, men på den andre siden har andre midler blitt utviklet spesielt for mennesker, med en mer delikat effekt..

    Huden som lider av demodikose er utsatt for spesiell følsomhet, og effekten av de aktive komponentene i Yam-salven, som tjære eller svovel, blir til ubehag - en brennende følelse, kløe. I tillegg er Yam salve preget av en frastøtende, vedvarende lukt og en ubehagelig klebrig konsistens. Derfor oppnår bare en del av pasientene positive resultater av behandlingen med hjelpen - for resten er det ikke egnet.

    Klassikere for å eliminere demodikose er benzylbenzoat (20%) og permetrin for ekstern påføring, samt trichopolum, flagil og klion for oral administrering..

    I dag er det interessante innovasjoner, hvis vurderinger er de mest positive, til tross for den imponerende prisen.

  • Dette er Stop Demodex-apotekskomplekset basert på metronidazol, ekstrakter av medisinske planter og bjørketjære, bestående av 7 artikler for fullstendig pleie av midd-påvirket hud.
  • Og også den kinesiske serien med legemidler "Demodex Complex", som kan bestilles i nettbutikken.

    Merk! Før du kjøper, med fokus på rosende anmeldelser i nettverket, kostbare serier av kosmetikk for å eliminere demodikose, prøv først øre Yam salve, som ikke er dårligere i sammensetning og effekt til de annonserte produktene..

    Yam salve anmeldelser

    Jeg slet med kviser veldig lenge, ingenting hjalp, de sa at "Yam" salven selges bare på et veterinærapotek, prisen er 30 rubler. salven er bare magisk, jeg bruker den i en uke, effekten var synlig etter 2. påføring

    02.08.2010 20:27, Christie
    Smurte du hele ansiktet hennes eller punktvis? det er fra kviser eller hudormer som også hjelper?

    02.12.2010 22.34, tanya
    Hei, det er bedre å søke på flekker, fordi det er vanskelig å vaske av (blandingen inneholder vaselin og lanolin). Salven i gropene er også med salisylsyre, så det hjelper sannsynligvis ikke fra hudormer.

    15.02.2010 20:43, Christie
    Takk skal du ha!!

    04.02.2010 00:34, Ekaterina
    Beklager, kanskje for et dumt spørsmål. Generelt var denne salven opprinnelig ment for hva?

    04.24.2010 14:50, Marina
    Den brukes til behandling av trichophytosis, microsporia, scabies, dermatitt, eksem og andre hudsykdommer. bare stinkende hun er forferdelig!

    05/31/2012 11:07, Tatiana
    Fortell meg om du kan bruke yamsalve under graviditet eller ikke?

    20/07/2012 14:20, Nelly
    Under ingen omstendigheter, under graviditet og under amming, kan denne salven ikke brukes, siden den er giftig og påføres dyr. Dermatologer foreskriver YM-salve som en behandling for kviser forårsaket av en subkutan midd. I tilfelle overdosering (hvis du smører hele ansiktet), kan du til og med føle kvalme og svimmelhet, siden jeg gjentar at salven er veldig giftig!

    16.09.2012 03:12, polina
    tilgi, enn det er giftig. i sammensetningen av bjørketjære, hovedsakelig, deretter sink, svovel. En venn søkte til og med et barn. veldig god salve, bekrefter jeg!

    09/16/2012 20:32, Nelly
    Ingenting ble sagt om det faktum at YAM salve er dårlig. Les den farmakologiske virkningen av salven. Det står tydelig at stoffet er lite giftig for varmblodige dyr. Ja, det er lite giftig, men vi er ikke dyr. Jeg vil avstå fra å bruke denne salven til barnet og den vordende moren også. Denne salven ble foreskrevet til meg av en hudlege, som advarte meg om mulig rus i kroppen og anbefalte å drikke rikelig med væske i løpet av påføringsperioden for YAM-salven.

    05.10.2012 13:41, Vika
    Når det gjelder dyr: YAM-salve er en veterinærmedisin! For dyr er det å foretrekke å bruke veterinærmedisiner, fordi de er mindre giftige for dyrene selv. Hos dyr forekommer alle biologiske prosesser mye raskere enn hos mennesker, henholdsvis når dyr blir behandlet, når man velger et medikament, foretrekkes ikke det fra det "menneskelige" apoteket, men det fra det vererinære apoteket. Slike medikamenter, i forhold til dyr, har færre bivirkninger, dyr tåler behandling bedre og kommer seg raskere !! Mange bruker sjampo fra dyr, ikke-menneskelige leddpreparater, etc. YAM salve kan brukes av mennesker, lukten er egentlig ikke veldig hyggelig (alle forestiller seg hvordan bjørketjære lukter!), Den smitter av sopp (mykoser), flått (påvirker luftveiene) osv. Under graviditet (etter min mening) bør man være veldig forsiktig med slike medisiner og ikke eksperimentere!

    22.03.2013 11:33, olesya
    Kjære Natalia! Jeg er hudlege. Svært ofte foreskriver jeg YM-salve, men bare i resept, det vil si ifølge resept, derfor er ikke komponenter til dyr inkludert i en slik YM-salve. Vær forsiktig og fortell legen din om dette faktum..

    17.01.2013 23:30, Evelina
    Men hudlegen min advarte meg ikke om at den var giftig og anbefalte ikke å drikke rikelig med væske. Hun sa å bruke som en maske over hele ansiktet i 10-20 minutter, og senere og over natten kan du dra. du skremte meg.

    21/09/2014 23:30, Anastasia
    Jeg ble foreskrevet av en hudlege (veldig bra) i graviditetens andre trimester. men generelt, gå til profesjonelle, så det er tryggere.

    21.03.2014 10:37, Paxscopo
    Før du skyller, sprer du vegetabilsk olje over salven, det er lettere å skylle av.

    07/02/2014 17:21, AlisaR
    Eller tonic for fet hud, bare tørk av salven først

    21.08.2010 17:02, mari
    fortell meg, og denne salven helbreder subkutan kviser?

    30.03.2012 15:01, Lilia
    ja, jeg hadde mange av dem, sakte fjerner det subkutan yams veldig bra, etter skumdannelse, når salven ble vasket av, kan du smøre dem med en stjerne, jeg behandler min slik

    07/02/2014 17:19, AlisaR
    YAM salve er av noen typer: YAM BK, YAM-ROS. Fortell meg om det er en forskjell mellom dem for å behandle en subkutan flått (demodikose, ser det ut til)?

    09.09.2014 12:49, Anonym
    Hei det er en forskjell. BC er bedre. Der er konsistensen god, personlig hjelper det meg mye. Ros hushe.

    05/11/2010 01:49, Sanny
    Mennesker, hva snakker du om, hva slags salve "Yam", du vet at medisiner for dyr ikke blir testet på mennesker. Det er ennå ikke kjent hvordan dette vil påvirke helsen din, tenk på det! Jeg forstår absolutt at kviser er et veldig stort problem som er vanskelig å bekjempe, men la oss ikke gå til ytterligheter.

    19.05.2010 11:49, Marisha
    Ja. enn bare folk ikke bruker. Selvfølgelig vil jeg bli kvitt dem på noen måte, de begynner til og med å bruke kremer til dyr. Jeg leste et sted at du først må rengjøre kroppen generelt, fordi alt søppel kommer ut derfra og alt reflekteres på huden (spesielt kviser), så jeg tror du trenger å gjøre alt i et kompleks og rengjøre det fra innsiden og utsiden. Selv lider jeg med dem, hele tiden de klatrer ut med jevne mellomrom. Da datteren min ammet, begrenset hun mye i mat (fet, stekt, søt, mel), og da ble datteren plaget med mage, så jeg måtte spise kokt, dampet, grønnsaker, frukt og drikke mer vann, og resultatet er tydelig. Huden var ren i 6 måneder. så snart hun sluttet å suge titu, begynte hun igjen å spise søtsaker osv. osv. Jeg savnet virkelig denne maten og igjen igjen ACNE, jeg mangler bare viljen til å endre dietten. Enn bare smurt, til og med zeneritt hjalp ikke lenger, så du må ta deg sammen og spise riktig, ellers vil ingen salver hjelpe.

    07/01/2010 00:50, dn
    MENNESKER. Hør på noen, spis ROACKUTAN !! Han reddet meg. P, S Salve "Yam" - Fortrinnsvis foreskrevet i behandlingen av den såkalte demodicosis (en mytisk sykdom. Shit), som forårsaker kviser, sammen med det, er det foreskrevet bezoylbenzonat, etc. Kort sagt, denne demodektiske skabb er søppel med Roaccutane, og han ble kurert, drikk, drikk, drikk det hele, det er ikke skadelig. Alt dette er myter og sagn om dets skadelighet (Det er som ironi, stoffet kan selvfølgelig forårsake uopprettelig helseskade, men unnskyld meg hvis alt gjøres analfabeter og du kan dø av aspirin)

    08.05.2010 13:44, natasha
    Før bruk blandes salven grundig, siden det kan observeres delaminering av bestanddelene ved langvarig lagring. Salven påføres i et tynt lag på det berørte området av huden og 2 til 4 cm rundt den uten å fjerne skorpene og klippe håret; mens den lett gnides inn i overflaten som skal behandles. De berørte områdene behandles 1-2 ganger om dagen til skorpene skilles. Hvis det siste etter 4-5 dager ikke har skilt seg, fortsetter gnidningen av salven. Vanligvis etter 7 til 10 dager blir de berørte områdene frigjort fra skorper, og hårvekst observeres på dem. 10 dager etter behandling utføres kontrollmikroskopiske undersøkelser av skrap fra de berørte hudområdene. Hvis det blir funnet patogener, gjentas behandlingen. Jeg beklager, men hva om senere også håret begynner å vokse i ansiktet.

    05.08.2010 19:59, dn
    En barberhøvel for å hjelpe deg =)

    26.02.2012 00:16, Katerina
    Er det en tulling? beklager at jeg er frekk. salven er beregnet på dyr, derfor er det skrevet om ull, til og med om "å klippe ull". eller i ansiktet ditt klipper du også?

    03.08.2012 00:17, anacic33
    Les komposisjonen. De fleste av komponentene er inkludert i Vishnevskys salve (tjære, ichthyol,) med salisylsyre, lage kviser, lanolin, vaselin for alle salver. Så gjør en test og bruk. Alle komponentene i denne salven brukes i farmakologi for mennesker! Og denne salven lukter det samme som Vishnevskys salve luktet før, da naturlig tjære ble tilsatt den.

    15.10.2010 13:39, sashka
    Hallo! fortell meg hvordan jeg får tak i det og hva er bivirkningene? hvor lenge tok du behandling og hvor raskt hjalp han? takke. svar

    15.10.2010 14:18, dn
    Hør, Roaccutane er en seriøs, kostbar medisin, jeg ble behandlet i omtrent 7 måneder, jeg har veldig bra. en sterk kropp og det var ingen spesielle bivirkninger (leppene ble tørket toko) Først på slutten av behandlingen begynte leveren å verke litt (det gjorde ikke engang vondt og det var en alvorlighetsgrad i hypokondrium, vi kan ha en galleblære eller hva som helst), men jeg gjorde tester for biokjemi og det er det. Det var ok.. Han begynte å hjelpe meg etter en måneds bruk (selv om jeg først drakk 1 tablett hver, og etter en måned 2). Alle har en annen personlighet, noens spesialitet er enda bedre, generelt var jeg nok heldig. Jeg hadde en atomkatastrofe i ansiktet mitt, jeg prøvde ALT !! Absolutt alt og demodikose jeg fant ble behandlet med alle slags groper og trichopoler. =) Toko ødela huden med alt dette (Det ble så ille) Og hvordan han begynte å ta Roaccutane. Generelt har det jævla livet blitt annerledes. alt ble helbredet akkurat nå, huden er glatt og sunn (vel, små arr forble usynlige)

    05/11/2013 07:20, Seryoga
    men jeg vil ikke råde noen til Roaccutane er bare en grusom medisin i en måned. Jeg drakk et par pakker av den. Jeg drakk fra sidene. Jeg kommer fremdeles til meg selv, jeg trodde jeg var jævla ((lepper sprakk, ikke en leppestift hjalp ikke, ansiktet mitt tenkte på et tidspunkt at det bare ville puste og pikke du vil helbrede, resultatet er alvorlig tørrhet. Jeg tror vi trenger å se etter en person som kan hjelpe meg, og han vil se etter noen som elsker å spise, urtemedisiner, sjamaner, bestemødre osv., og Row, jeg vil aldri drikke denne boksen.

    15.10.2010 13:43, jfr
    Jeg mener Rokkutan! sms for "dnat"

    28/01/2011 22:27, Lel'ko
    føler du deg i det hele tatt? demodicosis er faktisk ikke en mytisk sykdom og kan ikke behandles med Roaccutane!

    28.08.2011 09:20, elena
    demodex, mine kjære, behandles veldig jevnt med roakkutan, ble opplært i Europa, så de behandler til og med moderat alvorlighetsgrad av kviser (kviser), en annen sak som en kosmetolog eller hudlege skal foreskrive det til deg og advare om alle mulige bivirkninger (les nøye instruksjon)

    29/09/2011 08:53, Vika
    Og jeg tror også at demodex (subkutan flått) er en fiktiv mytisk sykdom! Jeg ble diagnostisert med en slik diagnose i en lokal klinikk, jeg ble behandlet, i påfølgende analyser ble det ikke funnet, men likevel har kviser plaget meg i nesten 10 år. Så vendte jeg meg til en betalt kosmetologiklinikk, de fortalte meg at et flått er tull, det er tilstede i nesten alle mennesker, og all kviser kan være enten fra hormonforstyrrelser, fra problemer med mage-tarmkanalen, fra svak immunitet, nerver. Videre har jeg et levende eksempel - min venn ble også diagnostisert med en slik diagnose (demodikose), de foreskrev en haug med piller og salver (akkurat som meg), hun drakk ikke, brukte periodevis bare salver, likevel, etter noen år, ansiktet i seg selv ryddet av seg selv.

    11/11/2011 13:32, Kotofey
    La oss ikke feilinformere folk. Demodex er en subkutan midd som normalt er tilstede hos nesten alle mennesker. Han er ikke en parasitt, men en symbiont av mennesket. Men hvis det er for mange midd i det fete laget av huden (det er dusinvis av mulige årsaker til dette), begynner dens vitale aktivitet å aktivt manifestere seg i form av kviser, pustler - dette er en sykdom som kalles demodicosis.

    20.11.2011 22.11, Rusha
    Som du skrev, er det kort og så klart. takke. datteren min for seks måneder siden startet dette problemet. Behandlet av en hudlege. Men hun snakket aldri en gang om flåtten og om en slik diagnose. Jeg gjorde rengjøringen med nitrogen. Antibiotika Baltushki. Tjære såpe. Zenerite. Zinkova lim. Men hun sa straks at ingen søtsaker skulle være i dietten. Om natten, kefir eller melk. Først var det ingen effekt. Så vil det på en eller annen måte gå et sted verre. Men nå virker det mye bedre enn det var i begynnelsen. fra kinnene kommer det ned for å spise på kinnbenet, men som før. Håp på det beste. takke.

    07/31/2012 00:21, Lelka
    Hvor hyggelig det er å lese en ledende person. Jeg kjempet med denne demodexen i et halvt år, som et resultat et sykehus. Herdet, men hjemme foreskrev de Yam, Metrogyl og sinkpasta + vitaminer og preparater for mage-tarmkanalen. All helse!)))

    26.02.2012 15:31, Natalia
    Alle har en subkutan midd, det stemmer. Men bare når hudens immunitet er svekket og den ikke kan takle (flått) undertrykkelse - kviser vises - betennelse forårsaket av flåttens avfallsprodukter.

    22.05.2015 11:11, GrendeL
    Den subkutane midd er tull. Inntil øyeblikket immuniteten begynner å avta. Og så begynner den å manifestere seg. Hva hos dyr, hva hos mennesker.

    02/14/2011 11:00, iren
    ROACCUTAN er et veldig alvorlig stoff. legen valgte doseringen for meg og hver måned gikk den av. Selv slik at leppene og ansiktet ikke skales av, må du ta vitamin E 400.

    05/11/2011 20:50, olga
    og hvilken lege som foreskrev?

    13.08.2011 02:47, Gina
    Iren, hei! Jeg vil gjerne vite om Roaccutane hjalp deg? Og hvordan ser du ut nå? Og hvor gammel er du? Fordi jeg er 24 og er redd for noe, fordi jeg fortsatt trenger å føde i fremtiden!

    06/25/2011 19:24, orhidea
    demodikose mytisk sykdom er der du trakk fra?

    15/09/2011 14:42, Tatiana
    Og hvorfor er demodikose denne mytiske sykdommen da? På folkemunne er zheleznitsa et subkutant kryss og det behandles hovedsakelig eksternt, det maksimale internt er et trichopolum og et antiprotozoalt middel, og bare kviser behandles med ROAKKUTAN. Rett før "hvordan du spiser" piller, må du bestå tester og finne ut diagnosen.

    11/11/2011 18:15, Jonesy
    Jeg mistet alt håret fra Roaccutane. Jeg kan fortsatt ikke gjenopprette strukturen. Kviser forsvant i et halvt år. Nå gjentas alt. Yam salve kan brukes, sammensetningen er naturlig.

    03.02.2012 12:01, Pepela
    Selvfølgelig er en slags salve mer skadelig enn et stoff, under bruk som du ikke kan få barn, og til og med leveren setter seg bra, om det faktum at huden blir gjennomsiktig, jeg bare blir stille

    02/18/2012 16:30, SERGE
    Er du steinet, snakker du tull? Uttrykk deg riktig og spesifikt, kompetent.

    15.01.2011 23:56, KISA
    Det er allerede bevist av mange at ernæring ikke påvirker helsen din på noen måte. Hvis du har et kryss, kvitt deg med YAM-salve og spis hva du vil. Behandlingen er veldig lang, minst 2-3 måneder, men resultatet er verdt det.

    15/09/2011 14:55, Tatiana
    KISA DU BØR OGSÅ HOLDE EN ELEMENTÆR KOSE: IKKE SPIS VARM MAT, IKKE SPIS SOL, SAUNAS, BAD, SØT!

    15.10.2011 21:48, Olga
    Fortell meg, men nå er det aldri et bad, badstue og strand i livet ditt? Selv etter behandling? Jeg elsker virkelig badehuset)))

    19/10/2011 12:16, Ksyusha
    hvem fortalte deg at sol, bad, badstuer og søtsaker ikke er tillatt? Alt dette er mulig, men tilbake til det normale

    06.01.2012 10:43, Anna
    Hvilken idiot fortalte deg det? Bare soling (uten fanatisme, selvfølgelig) og et godt badehus med riktig kost - alltid og overalt var garantien for skjønnhet og helse !! Ernæring betyr noe. Plukk opp masker. Men kjemi er tull!

    16.11.2014 01:30, Nata
    Med demodikose, i ingen tilfeller verken badstuen eller solen

    30.03.2012 15:05, Lilia
    ja, du trenger det selvfølgelig, men det er kanskje ikke poenget, folk spiser massevis av chips. Vel, hva tid, "på vann og brød" satt jeg, nifiga kunne ikke, og drakk alle slags urter

    05/02/2014 12:07, Kiska
    MAT ER IKKE HER. Jeg har allerede 5 år ikke har spist søppel, spist grønnsaker, frukt, alt fersk, jeg drikker naturlige juicer, salater og er abort med kald akne. VENN - HVER DAG SPISER I MACDUKEL - PERFEKT ANSIKT. HVIS VPM-DERMATOLOGEN SIER AT PROBLEMER I NÆRINGEN - KJØR DET AV. PROBLEMET ER NØYAKTIG IKKE I DENNE G

    03/21/2012 12:13, Tatyanka
    Og du må smøre Yam hver dag.

    21.03.2012 19:22, KISA
    Ja, det trengs yamsalve hver dag i en måned for å smøre hele ansiktet, nakken og brystet. Det vil være skrekk, men etter fem dager vil alle disse oser av kviser tørke opp. Generelt er det nødvendig å starte behandlingen når det er en mulighet i minst en uke for ikke å gå utenfor! Et betent ansikt kan smøres med celistoderm. Da vil kviser vises, men allerede singel. Etter en måned, smør om natten, ikke hele ansiktet, men en kvise

    22.03.2012 13:04, Tatyanka
    Jeg ble foreskrevet slik behandling på KVD. 10 dagers filtrering ved 2 t / 3 r per dag, fra dag 11 Trichopolum med et løpet på 30 dager, zi-faktor 0,25 g ved 1 t / dag i 10 dager, utenom 1 måned. Vask med Physiogel for ansiktet, smør hele ansiktet med Klenzit gel om natten. Så langt drikker jeg bare filterum og lager masker av Yam-salve. Jeg vil skrive om effekten av behandlingen senere.

    07/19/2012 18:37, panterett
    legen foreskrev meg også trichapol, aevit og fistal. sist mens du spiser. kurs to uker tre ganger om dagen. Det hjalp umiddelbart, det subkutane flåtten forsvant. før det, enn bare smurt. ingenting hjalp. må behandles innenfra. akne forsvinner imidlertid aldri.

    21.03.2012 19:26, KISA
    Ja, jeg glemte, nå bruker jeg bare tjæresåpe.

    12.12.2014 12:53, elena
    Jeg er helt enig. Jeg ammet også en diett og hadde ikke noe problem. Etter et øyeblikk fant de et kryss, legen foreskrev først først lactofiltrum, Karsil. Før det gikk jeg for første gang til en hudlege, foreskrev bare mitrogil salve. Etter at jeg fikk en avtale med en mer erfaren spesialist, hjalp det å behandle fra innsiden er det nødvendig.

    17/11/2010 16:04, Veronica
    legen foreskrev det selv til vennen min. ansiktet klødde, utslett. de bestemte at det var blodpropp. han foreskrev

    19.12.2010 22:37, versety
    og hvem tror du alle nyfødte kremer er testet på? på deg

    11.01.2011 19:17, Miss Universe
    Denne salven er foreskrevet av en lege, den behandler også Demodex

    17.06.2011 16:11, znayka
    akkurat det, denne salven, som ingenting annet, hjelper med kviser og demodex !! og erfarne hudleger bruker det.

    06/24/2011 22:00, tanya
    Og jeg fikk forskrevet en salve av en hudlege, så jeg tror det er mulig i moderate mengder. hjalp meg personlig.

    28.08.2011 19:20, NINKA-MALINKA
    Det medfører ingen helseskade. Kosmetologen min anbefalte det til meg. Effekten er fantastisk!

    26/09/2011 00:47, emily
    vær så snill å si meg, denne yam salven behandler vanlig kviser hvis det ikke er noen demodex sykdom. her på ansiktet mitt er det for det meste flekker og det er et par kviser

    09.05.2011 21:50, Tatiana
    Du har sannsynligvis ikke Sanny kommet over en slik livssituasjon når du ganske enkelt ikke kan forlate huset, og det ikke er noe levende sted for hele ansiktet ditt. Her, og ikke bare i ytterpunktene, vil du ikke bry deg om det er noe å smøre på. Generelt er yamsalven ment for behandling av ovennevnte og demodikose (kjertel) Så hvis yam hjelper, er det en sjanse for at det er et jern! Når det gjelder kviser, vet jeg ikke om det hjelper groper eller ikke! Men jeg kom personlig over demodikose selv og hjalp meg groper.

    09.05.2011 22:17, Sanny
    Tatyana, jeg løp inn i dette problemet i en alder av 12 år, toppperioden 16-18 var smertefull å berøre ansiktet mitt, til og med å sove på en hvilken som helst side var uutholdelig, det var også veldig vanskelig å gå gjennom alle de psykologiske problemene, spesielt på skolen, nå har jeg 23 kviser er fremdeles der, det eneste er ikke mye betennelse. så ubetydelig vises av og til. Arr forble i ansiktet, som bare kan fjernes mekanisk eller kirurgisk, hvor mye penger som ble brukt på kosmetologer og hudleger, og hvor mye de måtte endres, medisiner og medisiner, men likevel ser det ut til at det ikke er verdt å skynde meg til det ytterste, livet fortsetter videre dette stopper ikke, alt avhenger av hvordan du selv føler om dette problemet. Hvis legen din foreskriver urinbehandling eksternt og internt, vil du også skynde deg å følge legens resepter, det tror jeg ikke. og siden dyrekremer testes utelukkende på dyr der det er garanti for at du i løpet av et par år ikke vil tjene noe mer seriøst enn kviser

    15/09/2011 14:29, Tatiana
    Hva var diagnosen? (16-18) Hvis det ikke er en hemmelighet?

    15/09/2011 15:22, Sanny
    To hudleger diagnostiserte ungdomsakne, slags ungdom osv. hormoner hoppet, lindret og sa at alt var i orden, og i mellomtiden, da jeg prøvde å smøre med salve og pratere som legene foreskrev til meg, senket kosmetologen meg rett og slett under baseboardet og sa at jeg startet ansiktet, at jeg ikke bryr meg om huden min og hva om jeg gjør det og jeg vil se bort fra ansiktet mitt, så fremover skinner ingenting for meg, etter tre prosedyrer av en kosmetolog, alle rengjøringer, biofytopoler, komprimeringer av ansiktsbad, darsonval, ansiktet mitt ble enda mer betent, jeg sluttet bare å gå til henne.

    31.10.2011 08:57, malina
    Bli enige. Jenter, du er gal. For en salve for groper. Den er ment for behandling av dyr med forskjellige typer lav og dermatitt..

    01/06/2012 11:03, Anna
    Kjære! Hva har salve med dyr å gjøre eller ikke! Vi leser sammensetningen: salisylsyre (eller acetylsalisylsyre), sinkoksid, svovel, tjære, lysol, lanolin, terpentin, vaselin. Alle ingrediensene er mye brukt i kosmetologi og medisin: salisylsyre - har en uttalt betennelsesdempende effekt, sinkoksid - antiseptisk, svovel - antimikrobiell og antiparasittisk effekt, tjære - har sterk antimikrobiell, antiparasitisk effekt, lysol - insektdrepende effekt, lanolin og vaselin - for mykgjøre huden. Det er ikke noe galt med noen av ingrediensene. I enhver ansiktskrem er sammensetningen mye mer uforståelig og skummel.

    03/16/2012 09:09, Tanya
    Yam salve selges også på et menneskelig apotek, derfor testes den på mennesker. Det er sant at det er veldig vanskelig å finne det. Selv ble hun behandlet. Jeg vet.

    08.12.2011 16:23, Diana
    jeg er helt enig med deg.

    11.01.2012 19:26, Sevda.
    Gutter, legen min skrev personlig ut en resept på Yam Salve, de forberedte den for meg på apoteket. Og hva er i salg for dyr m. det er bedre å ikke gå.

    05/12/2014 08:24, Natella
    Jeg ber deg, kan du skrive en oppskrift på salven slik at du kan bestille? Vel, jeg vil virkelig prøve også.

    16.02.2012 20:34, aibolit
    Tro meg, denne salven reddet mange mennesker fra kroniske sykdommer som leger ikke kunne kurere. Jeg har brukt denne salven siden 1975 for både mennesker og dyr. Jeg anbefaler deg å beskytte slimhinnene.

    03.03.2012 11:46, Alena
    Jeg var på en hudklinikk og ble behandlet av en professor. Behandlingsforløpet mitt inkluderte en salve av yam. Det kan kjøpes på apoteket. Og generelt brukes det ofte av hudleger på sykehus.

    03/01/2015 15:21, rubik
    fortell meg, hvor kan denne sykdommen behandles, slik at jeg skulle gå til sykehuset og kurere alt på en gang for penger? 2 år har jeg vært syk med demodicosis, jeg måtte slutte i jobben fordi det ikke var mulig å gå ut med folk for å kommunisere! takk)

    09.03.2012 17:16, jeg
    Er du hudlege? Mest sannsynlig ikke, så kom deg ut av dette forumet med gjetningene dine. Selv leger anbefaler denne salven.

    04/25/2012 14:55, Nadezhda
    Yam salve er foreskrevet for behandling av demodikose i klinikker for hud og venerologi, dette er en subkutan flått, før du bruker den, for en flått må du testes, denne sykdommen, da den ikke dessverre sprer seg både til dyr og mennesker, derfor må du behandles med salve for dyr, resultatet er fantastisk, behandling bør foreskrives av hudlegen etter å ha bestemt flåtten. Hvis den ikke er der, må du ikke brenne huden din. Hvis du ikke bruker den riktig, kan det oppstå brannskader på huden..

    29.08.2012 16:35, Lesya
    fortell meg, etter det første inntaket av denne salven klør ikke de infiserte stedene.

    07/31/2012 00:05, Lelka
    Og jeg fikk forskrevet denne salven på sykehuset etter behandling av Demodex (subkutan flått). Sannsynligvis vet medisinens armaturer (anbefalt av professoren) bedre enn deg - en amatør? Forresten er effekten til og med veldig synlig!

    26.08.2012 17:28, olga
    yam har blitt offisielt og i veldig lang tid brukt til å behandle dermatoser hos mennesker, til og med barn.

    19.12.2015 15:47, NS
    Dette anbefales av leger av høyeste kategori. Yamb er født for mennesker, det selges ikke på apotek bare fordi apotek ikke er lønnsomme. De har en fridag for å selge dyre kviseprodukter som ikke gjør noe.!

    05.10.2010 13:15, New York
    Jeg kjøpte også denne salven, og bestemte meg for å finne ut hvor mange timer om dagen du trenger for å holde den på ansiktet ditt. Og hvor mange ganger om dagen trenger du å smøre ansiktet ditt.

    20.10.2010 03:07, LadyDi
    Salve * Yam * er et hormonalt middel. Plager ingen?

    11/06/2010 00:57, geratewart
    Ikke skriv tull. Salve Yam - soppdrepende-bakteriedrepende preparat, som inneholder: salisylsyre (eller acetylsalisylsyre eller fenacetin), sinkoksid, svovel, tjære, lysol (eller fenolisk kullfri kreolin eller karbolsyre), lanolin, terpentin, petrolatum eller veterinær.

    09.12.2010 17:51, ekaterina
    nifiga hun er ikke hormonell. hvem fortalte deg det. Selv er jeg farmasøyt vet veldig godt hva som er inkludert i det! hudlegen min foreskrev det til meg, jeg liker det Pts! Jeg bryr meg ikke om mennesker eller dyr, men jeg kjøpte det på et vanlig apotek!

    01/24/2011 01:29, Misha
    Damn, slike eksperter er så irriterende. "Testing", "hormonal". Les komposisjonen, og si noe.

    19/12/2011 12:28, pus
    Jeg kjøpte også på et vanlig apotek, denne salven har vært i mange år, jeg var fortsatt en tenåring 14 år gammel, den var allerede foreskrevet til folk.

    15.09.2011 14:50, Tatiana
    LadyDi OG HVOR DU TAR AT YAM SALVNING ER HARMONIØS. full delirium.

    01.11.2010 07:24, Ksu
    Det var et stort problem med kviser, jeg gikk for å gjøre en hudanalyse. Det viste seg at kviser, komplisert av demodexmidd (demodicosis), ikke er smittsom, siden alle kan ha denne midd på huden, den lever av sekresjonene av talgkjertlene. Foreskrevet Yam salve i en måned. Salven selges på ett apotek i byen (et apotek for mennesker), salven er ikke for dyr og er ikke hormonell, holdbarheten er bare 2 uker! Sammensetningen er veldig enkel: novokain, salisylsyre tjære, sinkoksid, svovel, solsikkeolje, lanolin, vaselin, terpentin. Virkelig stinkende og vasker bare av med flytende olje. Det hjelper veldig bra, huden ble bedre på en uke. Med denne salven ble hudoren gel smurt, det vil si om morgenen en gel, om kvelden en salvemaske fra 30 minutter til flere timer på slutten av måneden. Sammen med dette gikk jeg på azoneterapi, og gjorde en radiorensing av ansiktet (fra subkutan kviser), prosedyrene var ubehagelige, men effektive! Bare pigmentering var igjen i ansiktet. Generelt anbefaler jeg at hvis problemene er alvorlige, før du bruker noe, gå til en hudlege i det minste for en konsultasjon, ellers brukte jeg så mye penger på alle slags salver og kremer som er populære, men helt ineffektive.

    02/01/2011 22:56, galinka
    Og jeg er 46 år! Og hele den bevisste tiden var det ett problem - kviser! Som endret konfigurasjonen i løpet av livet. De siste 3 årene var det en forferdelig irritasjon i ansiktet (etter tragedien intensiverte det) Rent tilfeldig bestemte jeg meg for å gå til en øyelege - et synsproblem, ved Fedorov Institute. Og der fant de et kryss på øyelokkene. Så ble alt klart for meg - de kom dit også. Ikke en eneste lege ga normale råd om hvordan du skal kjempe, bortsett fra øyet - hvordan du smører øyelokkene! Og hvordan man behandler et ansikt hjalp Internett. Dette er Yam salve. Min konklusjon: hvis leger ikke kan hjelpe, blir vi behandlet som dyr blir behandlet. Behandlingsforløpet er 45 dager. Selv om effekten er om en uke. Og dette er i mitt forsømte tilfelle! Jeg anbefaler Yam salve til alle.

    06.03.2011 20:35, Anna
    Fortell meg. og det er mulig å smøre Yam salve, prischi med pustler? Hvor mange ganger om dagen du skal bruke, og hvor mye du skal holde på ansiktet.?

    09.03.2011 14:50, Mary
    I dag forpliktet jeg meg til å se etter denne salven på Internett (katten min har lav), faren min (som også er veterinær) sa at dette er det mest effektive middelet. Og om kviser, så vil jeg si en ting, hele barndommen kjærlighet til katter strømmet i lav på kroppen, min far behandlet meg og katten med denne salven hele livet, fordi det ikke er skadelig for ansiktet, og følgelig for kviser. I alle fall er dette min personlige mening.

    04.04.2011 02:47, Tata
    galinka 02/01/2011 22:56, ". fant et kryss i øyelokkene. Ikke en eneste lege ga normale råd om hvordan du skulle kjempe, bortsett fra øyet - hvordan smør øyelokkene!" Kan du fortelle meg hva du smurte øyelokkene med? Det ser ut til at jeg har den samme historien. ((((

    05.02.2011 11:33, inna
    Jeg hadde demodikose i århundrer, ble behandlet på forskjellige måter, det hjalp til med å tørke av calendula tinktur og amitrazin-pluss væske (selges på veterinærapotek), bare alt gikk.

    08.05.2011 00:41, Tatiana
    Jeg bruker blepharogel-2 for øyelokkene - et godt middel, først kan du tørke øynene med en løsning av metronidazol (til injeksjon), og etter en stund blepharogel-2, kan du bruke blepharogel-2 separat (det viktigste er å massere øynene i noen minutter)

    05/18/2012 22:38, xu
    Demalan krem ​​med demodex på øyelokkene. Eukalyptustinktur - tørk øyelokkene flere ganger om dagen, du kan bruke valoserdin, corvalol - disse stoffene inneholder eter, det hjelper bra. Alle masker basert på Trichopolum burde ha blitt foreskrevet for deg. Muligens rosametkrem. De skrev det ut for meg i KVD.

    20.05.2011 11:44, letual
    .tror ikke på noen kremer.. demodex-skapningene spiser dem og hovner opp.. bare salven av gropene dreper dem.. Jeg har lidd i 3 måneder på hånden min, de ble skilt. Jeg kjøpte dem på egen risiko og i fare. I 1 natt er effekten synlig. Jeg ønsker alle helse..

    06/14/2011 05:16, Ash
    For de som bekjemper kviser, som nybegynner hudlege, kan jeg råde deg til å forhindre problemhud med rosamet (en krem ​​basert på antibiotika metronidazol).

    08.08.2011 12:19, Alika
    Galinka, jeg har den samme situasjonen, fortell meg, vær så snill, hvordan og hvor mye Yam-salve er påført? vaske den av? Og hva er du foreskrevet for øyelokkene? En hudlege foreskrev metrogylsalve i ansiktet, noe som ikke hjelper. takke.

    08/12/2011 20:18, galinka
    Alika! øyelokkene ble foreskrevet av legen: Smør øyelokkene med Maxidex (øyedråper) om morgenen og om kvelden. og påfør deretter Demalan-salve, og drypp 1-2 dråper Kromoglin (antiallergen) 3 ganger om dagen, men det hjalp meg først, og så begynte alt på nytt. Det ser ut til at du ikke kan få disse flåttene ut! Vi må bo sammen med dem. Nå forsørger jeg meg med Kromoglin øyedråper om morgenen og om kvelden! Og hun kurerte praktisk talt ansiktet! Salve Yam: smurt over natten, gnidd i et tynt lag. Det ble lagt et rent håndkle på puten - og så en måned! Om morgenen bare vasket jeg ansiktet mitt med Garinier-gelen mot kviser og smurt med et tynt lag med Akriderm-Ghent-salve. Når det var nødvendig, gjentok jeg med jevne mellomrom smøringen. Jeg brukte alltid en tonic (bra) Det hjalp meg! Det er synd at Yam-salve ikke kan påføres øyelokkene. Skummelt - stille øyne!

    10.10.2011 18:33, Jul-Inga
    Fortell meg hvilke dråper som ble foreskrevet for øynene. Hva optikeren foreskrev. Jeg er stille om ansiktet, fordi en forferdelig situasjon, men de små kvisene mine kommer også ut på øyelokkene, det gjør vondt å blunke.

    23.10.2011 15:57, Sultan
    Hallo til alle. vær så snill å fortell meg salven Yam å påføre med en maske eller punktvis

    24.10.2011 01:21, Jul-inga
    maske for hele sonen (til og med litt mer enn den infiserte sonen)

    28.11.2011 01:52, inka
    hei alle sammen... vær så snill å fortell meg. hvordan du bruker Yam riktig. og er det ekte at ansiktet er fullstendig renset. takk på forhånd) venter på svar)

    05/18/2012 22:45, xu
    Er du sikker på at du i århundrer har demodex, og ikke molluscum contagiosum? Vi må gå og skrape fra øyelokkene. Ikke kjør situasjonen.

    09.12.2011 12:23, Dasy
    Hallo! Si meg, hjalp Yam deg? og om du hadde noen forverring de første dagene av behandlingen?

    16.12.2011 22:08, Olga
    Jeg ble også rådet (eller rettere sagt mannen min) Yam-salve. Han smurte den på (16.12.2011) i går kveld, så en time senere viste det seg å brenne huden. Ansiktet hans er nå helt rødt. Det brenner veldig hardt, så jeg vet ikke hva jeg skal gi råd til hvem, vi er i trøbbel.!!

    05.01.2012 18:58, Buda
    Fortell meg, vær så snill. hvordan vaske av Yam? gi råd om noe. Jeg har kviser på ryggen og brystet. i ansiktet. Herregud((((

    06.01.2012 01:50, Olga
    Skyll av med solsikkeolje. Hvis du først bruker denne salven, bare i 10 minutter. Neste dag, 5 minutter lenger. Hver dag kan du tilsette 5 minutter..

    14.01.2012 13:33, Don
    Fortell meg hvordan jeg bruker salvekasser påfør vask av ?

    01/22/2012 18:53, Natalie
    En hudlege foreskrev Yam salve til meg, bruk i 4 timer om dagen.

    01.25.2012 03:50, Olga
    Mannen min søkte i 1 time og det brente huden! Og hva vil skje med ansiktet om 4 timer.

    07/31/2012 00:55, Lelka
    Brenne fra Yama? Tull. Jeg ble behandlet i 2 uker med benzylbenzoat. På ansiktet. Her brenner det slik at du kan klatre opp veggen. Etter omtrent 15 minutter slipper den. Med vann reagerer salven, noe som er lettere å slå opp enn å tåle. Flåtten orket ikke det og forlot ansiktet mitt. Ikke bli syk, men hvis plutselig. så ikke løp.

    26.12.2015 22:09, zosia
    Det jeg vil spørre deg om, var kløende hud

    01/15/2016 10:17, Lelka
    Kløe var, men ikke alvorlig. Utad så det ut som en stor forbrenning over hele ansiktet. Et par måneder etter den generelle behandlingen var det bare rosa flekker igjen i pannen og nesebroen. Og de har gått over tid. Det er viktig å utelukke fjærputer (grobunn for alle infeksjoner), og du må være kresen med mat. Lykke til!

    01/23/2012 00:01, Karushka
    Olga, alt er riktig. YAM smøres for første gang i 15 minutter, og deretter tilsettes den hver dag i 5 minutter, fjernes med en bomullspute, og en CLEVER-krem påføres (også gjort på apotek). så foreskrev hudlege.

    01/25/2012 03:51, Olga
    Og kremen er SMART, den er på et vanlig apotek?

    25/01/2012 21:14, Karushka
    SMART krem ​​er laget på resept på et apotek: den inneholder sink 7,0; talkum 3,0; destillert vann, lanolin, ferskenolje 30,0. denne sammensetningen var på latin på oppskriften.

    12/02/2012 16:03, tatiana
    God tid på dagen! Jeg har ikke prøvd det selv, men jeg har lest gode anmeldelser for kviser på kroppen (bakre bryst). Knus 20 streptocid tabletter. Skjær en voksen skarlagenrød blad og avkjøl i 2 dager. Press deretter ut saften og bland med stempelet. Tilsett 3 dråper jod til den tykke massen. Alle! Og salv hver fiende om natten.

    09.16.2012 03:35, polina
    selvfølgelig en time. Jeg måtte starte med 5-10 minutter. Vel, ikke fra en time det er sikkert.

    02.08.2013 03:47, Jura
    Du vet at jeg er 53 år, 35 av dem er problemer med ansiktet mitt. Denne muken ødela livet mitt. Jeg leser (ungdommelig kviser) det startet akkurat slik, drikkesalving vil passere, 5-10 år har gått, la oss helle blod, spise sink, vi vil drikke trichopolum, det har gått 5-10 år, fasjonable medisiner, fasjonable kosmetologer begynte å dukke opp og alt gikk over igjen. det er fortsatt så mange alternativer !? Og så lærer du at for resept på dyre og nødvendige medisiner på slutten av året, får våre kjære leger tilbakeslag fra selskaper som er interessert i å selge dem. Send alt til xxx og mazhesh føder YAM og se, for 40 rubler kan du slags leve. Rådgiveren min er dårlig, men hvis det hjelper, la det være for hunder, la det stinke, du må prøve, men nei, mate kameratene dine fra medisin.

    02.08.2013 14:14, Irina
    Fortell meg, hva rådet legen deg til å smøre øyelokkene med? De fant også en slik øyevippemidd og fortalte meg hvordan jeg skulle behandle den (litt grønn væske), men jeg behandlet den og glemte, og nå dukket den opp igjen!!

    15/09/2014 13:41, Lyudmila
    Si meg, vil ikke slimhinnen i øyet lide under bruk av YAM-salve på øyelokkene? For å være ærlig, litt skummel.

    04/28/2016 09:31, Lyubasha
    Hallo! Du påførte Yam-salve på øyelokkene?

    15.08.2012 15:41, Valentina
    Mennesker! Og ingenting som skallethet oppstår fra lanolin! I utlandet ble dette stoffet trukket tilbake!

    06/16/2013 01:12, Yana
    Jenter. vennligst svar hvem som hadde en slik situasjon. Jeg har smurt med hull i 5 uker og huden har blitt mye bedre, nesten alt har gått, de røde flekkene blir værende. Jeg går allerede så glad og bam! som igjen kom det mye kviser ut.. Jeg er sjokkert! Jeg leste at det skulle være slik, men i begynnelsen, og jeg har allerede 5 uker med kontinuerlig behandling med denne stinkende... Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre nå... om jeg skal fortsette å smøre.

    07.07.2013 20:20, MARINA
    GJØR DEG SELVSALV. MIN KOSMETOLOG RÅDET. HJELPER MEG. Så ta barnas bambukrem fra NIWEA. 1 TESKE. 0,5 KINE. SKJERTER MED ICHTIOLSALV. 0,5 ts KALENDULAOLJE. 0,5 ts LEVOMICOL SALV. OG 10 DROPPER AV KALENDULAOLJE (MEN IKKE I NOE FALL IKKE TINKTUR) ALKOHOL KAN IKKE. OG 5 DROPPER AV LAVENDEROLJE. BLAND ALT TIL EN HOMOGENE MASS. KVELD ETTER Å VASKE AV MED LETZ SOM EN REGELMESSIG KREM.

    12/04/2013 21:30, Ksyuta
    Fortell meg, og salven Yam må brenne? Jeg tar det bare på og glemmer det, ingen ubehag. En annen konsentrasjon kan være nødvendig??

    02/10/2014 23:18, olga
    hei. Jeg er 35. Jeg kjemper hele tiden med kviser. det hjelper groper. men alt kommer fra innsiden. P-piller klaira hjalp meg. Jeg kom selv til den konklusjonen at dette er en hormonell faktor. siden det var to av dem under graviditeten. det var ingen kviser. så dukket de opp igjen

    05.04.2016 21:38, Alenp
    Ikke vær dum. Lanolin tilsettes til vanlige kosmetiske kremer. Det er animalsk fett hentet fra saueull..