loader

Hoved

Furuncle

Dermatotropiske midler Unic Pharmaceutical Metrogyl gel - gjennomgang

Det avhenger av hva slags snakker med trichopolum. Hvis det bare er Trichopolum (eller Metronidazole "- som er det samme), er dette ikke nok. Jeg vil anbefale denne sammensetningen:


kjøp på apoteket 2 flasker (40 ml hver) med 2% salisylalkohol, en pakke med ampuller med en 1% oppløsning av dioksid (amp 10,0 hver), en flaske Dimexide og en pakke Metronidazol-tabletter (dette er den samme Trichopolum, men eksternt). Åpne alle ampuller med dioksid, bland det med hele fettvolumet. alkohol, legg til 1 bord. skje Dimexidum og 4 bord. ss kokt vann. Knus deretter 3 tabletter metronidazol, tilsett oppløsningen og rist til maksimal oppløsning.


Tørk av 2 ganger om dagen (alle områder der utslett forekommer). Demodex er ikke en infeksjon for kroppen vår - det er en saprofyt av huden vår som finnes i den NORMAL (og kroppen kjemper ikke mot den). Men når den blir til en parasittisk form, må den utryddes. Behandlingen er lang (på grunn av ovenstående). Og du må vaske deg ikke med springen, men med mineralvann på flaske (bare naturlig, ikke kunstig mineralisert)... Hvis du har flere spørsmål, skriv til [email protected]


konsultasjoner på e-post post, individuell produksjon av medisinske salver og kremer


Tlf. 8 (495) 680-64-40

mob. 8 (906) 615-23-23


(ring fra 9.00 til 11.00 om morgenen og fra 18.00 til 20.00 om kvelden


e-post: [email protected]


Nettsted for anmeldelser: https://prodoctorov.ru/moskva/vrach/130209-chernyavskiy/#otzivi

Oppmerksomhet Jeg svarer ikke på spørsmål
Hvordan behandle (skrive resept, foreskrive behandling osv.) Reseptbehandling i fravær kan skade pasienten og er juridisk ulovlig Hva er det? Diagnose fra fotografier Diagnose fra fotografier kan bare stilles av synske, som jeg ikke tilhører. I noen tilfeller kan et høykvalitetsfoto bare foreslå en diagnose, som må bekreftes (avklares) ved en personlig avtale med en lege. Jeg svarer ikke på spørsmål som blir stilt i personlige meldinger. I unntakstilfeller er korrespondanse mulig på lønnet basis. Mottak i Rostov ved Don

344023, Rostov-on-Don, Lenin Ave., 251 Veibeskrivelse
tlf +7 (903) 406-40-89, +7 (928) 121-89-41


Mine sider

Dermatolog-venereolog i Rostov-on-Don www.agapovmd.ru

Informasjon om kjønnsinfeksjoner www.venuro.ru
Forum kjønns- og hudsykdommer www.venderm.ru
Informasjon om ureaplasma og mycoplasmas www.ureaplasma.info

PANIGRIBKO SERGEY LEONIDOVICH

konsultasjoner med et besøk til huset i Kovrov

Tlf:

(8) 910 176 11
80; (8) 905614 88 12

I private meldinger (betalt)

e-post: [email protected] (betalt)

skype: oktan-251 (betalt)

Vel, som jeg ble fortalt, påvirker tjæresåpe huden negativt når det gjelder at den bryter syre-base-balansen
Forresten, om metrogilen, har forskere bevist sin ineffektivitet mot et flått, det går bare forbi stedene som er smurt med det, vel, generelt, dette er ikke et middel mot det


om svovel, har jeg ikke engang hørt, fortell mer..


Jeg har en chatterbox med trichopolum og salisylalkohol, jeg drikker antibiotika, maten er den samme som din
takk på forhånd for svaret ditt Snezhana

Hei, og jeg er for deg, med mitt problem!
her er bildene mine:
http://fotki.yandex.ru/users/miss-annaf/

demodex? rosacea? eller alt sammen?

Hjelp overlegen hva du skal gjøre!?

forverrer hudens tilstand: varmefølelse (eller ethvert uventilert rom), om vinteren nær batteriet, forverres huden, den blir rød og fet, spenning. om morgenen står jeg opp med et vakkert, blekt ansikt, men om dagen kommer rødheten tilbake og kinnene mine blomstrer (( Jeg tåler ikke varmen godt, men kulden bedrar også - først roer huden seg, men i et varmt rom forsterker reaksjonen seg til tider (om vinteren) forverres huden med: OST, kaffe. For meg er dette to produkter som huden reagerer verst på. Hvorfor er dette? denne leveren assimileres ikke eller hva? hvilken forbindelse? Jeg fremdeles, etter drukket granateplejuice, rødmer og skjenker ut, etter honning, kondensert melk. dessuten honning og kondensert melk, ikke med skjeer, men bokstavelig talt en teskje eller to, skyllet ned med vann eller te uten sukker. Hvis jeg spiser en bit hard ost, så blir huden neste dag fet. Det blir ikke hyggelig. Poeng. selv om jeg spiser ost som en sandwich, er det normalt) og hvis jeg drikker kaffe, som cappuccino, latte osv., så har jeg pustler eller deres nummer er lagt til. huden tåler ikke kremer eller kosmetiske midler cue, ingen apotek. blir så irritabel, enda mer: http: //fotki.yandex.ru/users/miss-annaf/view/785687/? page = 0

og hvis det er i normal tilstand, som regnes som mer eller mindre for meg, så er huden slik:
http://fotki.yandex.ru/users/miss-annaf/view
/ 785670? Side = 0

Jeg la merke til at det ofte er nødvendig å introdusere noe nytt i pleien, resultatet er normalt i to dager, så blir det irritert igjen. Jeg vil påføre ansiktet hele dagen, men jeg vil bruke det en gang til neste dag og effekten er ikke den samme. huden avviser. Jeg reagerer umiddelbart.

Gelmetrogil med demodikose

Metrogil gel: sammensetning

Metronidazol: 10 mg / g

Andre ingredienser: propylhydroksybenzoat, metylhydroksybenzoat, propylenglykol, karbomer 940, natriumedetat, natriumhydroksid, destillert vann.

Metrogil gel: farmakologiske egenskaper

metronidazol (1 - (a - hydroksyetyl) -2-metyl-5-nitroimidazol) er et effektivt antibakterielt og antiprotozo middel i gruppen av nitroimidazolderivater. Den er aktiv mot Trichomonas vaginalis, Entamoeba histolytica og Giardia intestinalis, samt mot obligatoriske anaerober - Bacteroides spp. (B. fragilis, B. distansonis, B. thetaiotаomicron, B. vulgatus), Fusobacterium spp., Clostridium spp., Peptostreptococcus spp., Peptococcus spp..
Inaktiv mot aerobe mikroorganismer.
Virkningsmekanismen til Metrogyl skyldes den biokjemiske reduksjonen av 5-nitrogruppen av metronidazol av intracellulære transportproteiner av anaerobe mikroorganismer og protozoer. Den reduserte 5-nitrogruppen av metronidazol samhandler med DNA fra mikroorganismer, noe som fører til deres død.
I nærvær av blandet flora (aerobe og anaerobe bakterier) virker metronidazol synergistisk med antibiotika som er aktive mot aerobe mikroorganismer. Forbedring skjer vanligvis innen 9 dager etter behandling.

Gel metrogil: indikasjoner

papulær-pustulær utslett, rosacea og acne vulgaris.
Legemidlet anbefales også som en del av kompleks terapi ved behandling av infiserte trofasår i underekstremitetene ved diabetes mellitus og kronisk venøs insuffisiens..

Metrogil gel: påføringsmetode

et tynt lag gel påføres det tidligere rensede berørte området av huden 2 ganger om dagen (morgen og kveld) og gnides lett. En uttalt klinisk effekt oppstår etter 3 ukers behandling.

Metrogil gel: kontraindikasjoner

overfølsomhet overfor metronidazol, andre nitroimidazolderivater og andre komponenter av stoffet; Jeg er gravid i graviditet og amming.

Bivirkninger

lokale reaksjoner er mulig - hyperemi, tørr hud, brennende følelse og hudirritasjon. Lacrimation kan oppstå når det påføres huden i øyeområdet.

spesielle instruksjoner

unngå å få gelen i øynene. Når det påføres store områder av huden eller ved langvarig bruk, er det en mulighet for resorpsjon av metronidazol og utvikling av systemiske bivirkninger, derfor bør legemidlet forskrives med forsiktighet til pasienter med nedsatt hematopoietisk funksjon. Hvis lokale reaksjoner oppstår, bør legemidlet brukes sjeldnere eller midlertidig avbrytes. Metronidazol trenger godt inn i morsmelken, derfor anbefales det ikke å bruke Metrogil under amming..
Etter påføring av gelen kan du bruke kosmetikk.
Under graviditet, utnevn bare hvis det er absolutt nødvendig..

Interaksjoner

med ekstern og intravaginal påføring av Metrogyl gel, er interaksjon usannsynlig på grunn av systemisk absorpsjon av metronidazol. Når du foreskriver stoffet til personer som får antikoagulantia, bør det imidlertid huskes at metronidazol kan forsterke den antikoagulerende effekten av kumarin og warfarin, noe som fører til en økning i protrombintiden..

Overdose

Lagringsforhold

på et kjølig sted.

Vurderinger til "Gel metrogil med demodikose"

Ariel, Kurgan
04/21/2011

Jeg har kviser og Metrogyl hjalp meg ikke i det hele tatt. Jeg brukte den som anvist av en lege etter å ha snakket om morgenen og kvelden i 2 måneder. Det var ingen effekt. En venn ble diagnostisert med et subkutant kryss og Metrogyl hjalp henne veldig bra. Så prøv det, prisen er liten, det vil absolutt ikke være verre.

Null sans fra metrogil, død grøtomslag. av alle stoffene, bare xinsheng og kang er best, utmerkede kremer, resultatet er umiddelbart synlig, kløe forsvinner, huden blir renset

Kjærlighet, Lyubertsy
28.10.2011

elena, Kurganinsk
16/12/2011

Jeg har en diagnose av en subkutan flått, legen foreskrev Metrogyl til meg, jeg brukte den i 3 måneder, den ble bare verre.

Rita, Stavropol
09/01/2012

Jeg kjøper vaginal metrogil, det hjelper bedre

Lina, St. Petersburg
02/24/2012

Jeg husker ikke nøyaktig, men det ser ut til at jeg ikke kunne motstå å bruke den i to uker, fordi indre kviser som ikke modnet lenge dukket opp, og huden ble litt brun, andre la merke til.

Maria, Chelyabinsk
04/15/2012

Metrogyl hjalp meg ikke i det hele tatt, verken med kviser eller med kløe.

Jeg har led av demodikose i 4 år! først la legene feil diagnose! for tredje gang setter de demodikose, foreskrev metrogil, sies å smøre i 10 dager! Jeg smurte sannsynligvis et halvt år, det hjalp ikke! Så skrev de ut afloderm, som jeg fant vanskelig og koster 400 rubler! ikke noe resultat i det hele tatt! Jeg gikk til legen, så de nektet å behandle meg i det hele tatt! Legen sier at du har en subkutan flått, men det gir ingen mening for deg å behandle det, for jeg har ikke mye av det, det er bare rødhet i neseområdet, to flekker og sier at flåtten min ikke formerer seg mye! og han vil forbli for livet! de foreskrev meg en metrogil igjen, som jeg ikke kjøpte lenger og bestemte meg for å selvmedisinere! funnet på Internett at formisk alkohol hjelper godt, det hjalp meg ikke! Jeg prøvde benzylbenzoat som koster 12 rubler! følelsen er ikke bra! som om den er tilsatt bensin og satt i brann! smurte hele ansiktet i omtrent fem dager! i neseområdet passerte alt, men flåtten kom ut mellom øyenbrynene og det er det, jeg scoret! til det var så skummelt! Det verste er når jeg vasker, sakte, og vannet er varmere! Du klatrer ut, ansiktet ditt er skummelt og hver gang jeg går fra jobb slik etter vask! Jeg vil ikke gå til en betalt lege, det er veldig dyrt! nylig gikk jeg på nettet og fant der at metrogil hovedsakelig hjelper fra vaginale bakterier som Trichomonas vaginalis, og at det kanskje ikke fungerer på Demodex-krysset, men det vil være et resultat av interaksjon med antibiotika! så jeg bestemte meg for å prøve, kjøpte de billigste antibiotika, som jeg hørte, at det hele er det samme, bare navnet er annerledes og prisen! Habitatprogrammet sa det! Antibiotika heter Ciprofloxalin, prisen er 24,8! 500 mg tablett! instruksjonene sier at det dreper alle bakterier i menneskekroppen! Jeg drikker 2 tabletter om dagen og smører med Metrogyl, resultatet er allerede om 2 dager, men ennå ikke helt! Jeg sover ikke på gamle puter lenger, og jeg besøker ikke gjester! Jeg håper jeg kommer til å bli frisk snart, og håper denne artikkelen vil hjelpe noen!

Elmira, Orenburg
25.08.2012

I omtrent et år har jeg allerede dette utslettet, jeg brukte metrogil - resultatet er null. Jeg brukte Yam-krem igjen - øynene mine var hovne, alt var rødt, det passet meg ikke. Jeg har ingen allergier, så kremen må ha virket. Jeg ønsket å prøve en annen krem ​​Xinsheng. Jeg tror jeg bestiller senere, det er bare det at jeg ikke har noen måte å ikke bruke kosmetikk.

Ikke kast penger for metrogilgel, det er en strøm av en død grøtomslag fra et subkutant flått, det hjelper ikke 100%.
Bedre utstryk med Yam, følg bare instruksjonene: tørk ansiktet med ringblomsttinktur for å rengjøre og åpne porene, og påfør deretter Yam salve med et tynt lag på hele ansiktet, hold den i 1 time, resten av salven, og som alle salver er den fettete, fjern den med tørkepapir og ikke vask, inngangen til porene vil være tett, og oksygenkilden til flåtten er blokkert, legg et rent serviett på puten for ikke å bli skitten og legge deg slik, og om morgenen vasker du restene av salven, helst med tjæresåpe. Under prosedyren vil ansiktet krile og klø, dette plager flåtten.
Fremgangsmåten må gjentas i en måned. Prøv å ikke være i solen, dekk til ansiktet ditt, for det er bjørketjære i Yama, det er fet, det trenger veldig dypt inn under huden og ansiktet vil brenne 100% i åpen sol.
Ikke glem å stryke putevarene-håndklær med et strykejern regelmessig, og bytt helst ut putene. En gang i måneden kjøpte jeg en liten pute til 50 rubler og kastet den deretter. Dermed ble flere av vennene mine kurert av Demodex.
Noen ble hjulpet av Demalan (den nåværende analogen er glykodem)

Alena, Belgorod
14.10.2012

Metrogyl hjalp meg ikke fra demodex, det ble ikke verre, bedre også

Sasha, Chelyabinsk
25.10.2012

De mest effektive kremene for demodikose er Xinsheng og Kang - han prøvde alt i behandlingen - han så en reell forbedring i disse kremene. Rådgi

Milano, Moskva
28/11/2012

Metrogyl hjelper ikke mot demodex, flåtten har immunitet mot det. Jeg brukte spesialiserte antidemodektiske midler Demodex Complex, effekten er fantastisk, takket være produsentene for et slikt funn!

metrogil hjelper absolutt ikke, jeg anbefaler ikke!

Svetlana, Tomsk
05/01/2013

Midlet hjalp meg ikke i det hele tatt! Jeg har bare kastet bort penger. Selvfølgelig er det hennes egen feil, hun startet behandlingen. Kanskje det fungerer i de tidlige stadiene, men da...
Generelt blir jeg nå behandlet med et demodex-kompleks. Bare to måneder gikk, og sykdommen forsvant helt sikkert fra ansiktet med 70 prosent. Jeg er veldig glad! Etter så mange år med leting.

Anastasia, Moskva
18.03.2013

Det er ingen fordel med dette middelet, men jeg håpet, jeg smurte det i mer enn to måneder på rad... Jeg var helt desperat, hva jeg skulle gjøre, hjelp.

Dmitry, Izhevsk
05/30/2013

Det samme problemet, alt som jeg prøver ser ut til å være mer skadelig enn gunstig, etter neste salve vises utslett mer og mer rikelig. Anbefal noen en salve eller krem ​​som virkelig kan takle demodex-problemet.

Angelina, St. Petersburg
06/12/2013

Anastasia og Dmitry, jeg kan bare gi råd om hva som virkelig hjalp meg: Xinsheng og Kang fra produsenten Demodex Complex. Men ikke begrens deg til salver, få også en spesiell antidemodektisk såpe til vask, følg en diett (ingen fete, søte, nøtter, sigaretter, egg, meieriprodukter annet enn kefir). I dette tilfellet vil utvinning følge etter 2,5-3 måneder, i det minste hadde jeg det.

Daria, Tsjeljabinsk
22/09/2013

Problemet med demodikose har vært kjent for meg lenge. For flere år siden begynte disse plutselige kløende utslettene, jeg gjennomgikk behandling - alt forsvant. Etter 3 år begynte de på nytt. Jeg begynte å bruke Metrogyl gel, men bare i forbindelse med behandling med metronidazol i tabletter (du kan kjøpe Trichopol, handlingsspekteret er omtrent det samme) og kosmetiske prosedyrer. Jeg har en enorm forespørsel - ikke medisinér deg selv, spesielt ikke med uforståelige antibiotika, spesielt billige. Fordi da må du gå til gastroenterologer og behandle tarmproblemer også. antibiotika er først og fremst dysbiose. Og det nytter ikke å gå til skjønnhetspleiere tankeløst - de vil lage kjøttdeig av ansiktet ditt, så vil ingen laserprosedyrer hjelpe deg. den mest optimale behandlingen for demodikose er å tørke av huden med salisylsyreolje med urter, metrogilgel og metranidazol. vel, en slags regenererende krem-gel, som contractubex. og kosmetologitjenester etter bekreftelse av diagnosen. prisene på medisiner er rimelige. Jeg ønsker alle å være heldige som beseirer denne sykdommen!

Jeg har lest mange gode anmeldelser, men jeg er i tvil om sammensetningen av disse kremene. En slik mirakeleffekt er bare mulig med hormonbehandling. Hva er i disse kremene?

Jeg bruker den i 4 måneder! Ansiktet ser ekkelt ut, det er mye lite utslett og alt er i røde flekker, før kremene var dette ikke. 4 måneder! men det blir verre og verre, jeg er i sjokk, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, og etter en halv måned bryllupet er jeg bare fortvilet.

Jeg har brukt den i mer enn 2 måneder, men det er ingen mening.

Valeria, Moskva
01/20/2014

Jeg har brukt gelen i 3 år. SUPER :(, ingen skift.

Hallo. I 5 år bodde hun med familien i utlandet. Så vi bestemte oss for å flytte hele familien til Russland! Det ser ut til at dette er lykke. Men alt er ikke så enkelt hos oss! På grunn av stresset begynte jeg å bli demodex. Det er bra at jeg straks gikk til legen! Hos mennesker biosyntese med en subkutan midd. Vi har det alle sammen. Men det er situasjoner der det begynner å formere seg kraftig, og derved forårsake mye trøbbel. Det er nødvendig å behandle både umiddelbart og systemisk, ellers kjøp ansikt og hud. Først og fremst er det personlig hygiene! Bytt fjærpute til holofiber, bruk engangsservietter! Tjæresåpe om morgenen og om kvelden! Demodex Complex Kang på problemområder om morgenen og kvelden + smør Xinsheng om natten. Og så i 3 måneder, hver dag. Sørg for å bli testet for tilstedeværelse av demodex på øyevippene! For hvis det er i ansiktet, er 99% av det på øyenvippene! Hva hudlege ikke fortalte meg, men fetteren min, som har jobbet som fysioterapeut lenge og har god medisinsk erfaring, fortalte meg! Siden jeg er ammende, kan jeg ikke drikke antibiotika. Men leger kan foreskrive dem til deg hvis det ikke er kontraindikasjoner. Demodex setter spor i ansiktet. Jeg har ennå ikke gjenopprettet etter. For eksempel kontaktubes salve og darsonval. Selvfølgelig er det frustrerende å ha Demodex. Men fortvil ikke! Det viktigste er en systematisk tilnærming! Og sørg for å analysere, sjekk din generelle fysiske tilstand! Kanskje årsaken til demodex er enda dypere, og behandlingen vil trenge en annen!

Jeg brukte Metrogyl i to eller tre måneder kontinuerlig, om morgenen og om kvelden, om morgenen påførte jeg den direkte under fundamentet! bare dette verktøyet hjalp meg. Hver for seg! Prøv det! Jeg ønsker alle ren og vakker hud!

LiliaBondar, Kiev
06/23/2015

Jeg forstår ikke noe, instruksjonene sier ikke at Metrogyli brukes til demodikose. Eller har jeg blitt blind? Fra kviser, eksem, ikke-helbredende sår, brannskader, det brukes nøyaktig og hjelper. Og fra demodikose i kompleks terapi, eller noe?

Svetlana, Tyumen
09.05.2018

Jeg bruker produktene dine til behandling av Demodex-kompleksserien fra demodikose, jeg er fornøyd. Kang og Xinsheng kremer fukter huden veldig bra og det er ingen irritasjon etter dem, så jeg liker hvordan behandlingen går.

Effektiviteten av Metrogyl mot demodikose

Demodektisk skabb behandles hovedsakelig med salver som inneholder permetrin og andre forbindelser som er effektive i akariase, en sykdom forårsaket av flått. Metrogyl fra demodikose er et alternativ som fortjener oppmerksomhet, til tross for at stoffet ifølge de offisielle instruksjonene er ment for behandling av protozo- og bakterieinfeksjoner.

  • 1 Kort informasjon om årsaksmidlet
  • 2 Er det mulig å komme seg fra demodikose med metrogil?
  • 3 Metode for bruk av metrogil gel
  • 4 Kontraindikasjoner
  • 5 Bivirkninger
  • 6 Interaksjon med andre medisiner og alkohol

Kort informasjon om årsaken til sykdommen

Demodectic mange er forårsaket av demodex subkutan midd. Parasittens andre navn er kviserjern. Det er en liten (ikke lengre enn 0,5 mm i lengden), ormlignende parasitt med åtte ben på forsiden av kroppen.

Den lever i hårsekkene og talgkjertlene - hovedsakelig i ansiktet, men det kan kolonisere andre deler av kroppen - rygg, bryst, ben. Den lever av talg og hudpartikler.

Spredningen av flåtten til fortsatt uinfiserte overflater er mulig både fra en persons hender (for eksempel etter å ha kammet kviser i ansiktet), og som et resultat av dens uavhengige bevegelse av parasitten langs huden.

Jernens hastighet er liten, på 1 time er den i stand til å overmanne ikke mer enn 10-15 mm, men dette er nok til å spre seg over hele overflaten av kroppen. Flåtten reiser som regel om natten. I løpet av dagen, på flukt fra det sterke lyset, foretrekker han å gjemme seg i dypet av folliklene og talgkjertlene.

Demodex er en biseksuell skapning som reproduserer ved parring. Dette skjer i munnen på folliklene eller kjertlene. Hunnen beveger seg dypere for å legge egg. Etter noen dager klekkes larver fra eggene. Hele syklusen av transformasjon av et egg til en voksen tar omtrent 2-3 uker..

Det antas at D. folliculorum og D. brevis er tilstede på huden til de fleste sunne mennesker, uten å forårsake noen skade for øyeblikket. Under gunstige forhold for dem begynner parasitter å formere seg aktivt og forårsake demodikose.

For å bli eier av kviser er det slett ikke nødvendig å bli smittet med et flått fra en syk person (selv om denne banen også er mulig). Det er nok å svekke immunforsvaret eller å bli syk av en hvilken som helst sykdom som er en risikofaktor i forhold til demodikose, for eksempel viral hepatitt eller diabetes mellitus.

Er det mulig å komme seg fra demodikose med metrogil?

Det aktive stoffet i metrogil er det antiprotozoale og bakteriedrepende medikamentet Metronidazol. Virkningsmekanismen er å blokkere syntesen av nukleinsyrer i protozoer og mikrober, noe som fører til deres død..

Metrogyl er tilgjengelig i forskjellige doseringsformer.

  • injeksjonsvæsker, hvor hver ml inneholder 5 mg metronidazol;
  • tabletter som inneholder 200 eller 400 mg aktivt stoff;
  • salver og geler til lokal bruk med 10 mg metronidazol i 1 ml.

For å kvitte seg med jernet brukes metrogil i form av salver. Anmeldelser om ytelsen deres varierer sterkt - fra glede over å lykkes med å bli kvitt sykdommen, til fullstendig skuffelse og den kategoriske konklusjonen om at Metrogyl er helt maktesløs i kampen mot kviser..

Men de antiseptiske og antibakterielle egenskapene til metrogil er hevet over tvil, så det er ingen tvil om dets nytte ved behandling av inflammatoriske hudprosesser, som er ledsaget av uttalt demodikose.

Metode for påføring av metrogil gel

Salven påføres i et tynt lag for å rengjøre huden om morgenen og kvelden. Varigheten av behandlingen er opptil 1 måned. Bekreftelse av suksessen med kur er fraværet av et flått og dets egg i biomaterialer (hudskrap eller flimmerhår) under mikroskopi.

Kontraindikasjoner

  • blodsykdommer (leukopeni, etc.);
  • alder opptil 12 år;
  • nyresvikt;
  • amming og graviditet (spesielt i begynnelsen);
  • CNS-skade.

Alle disse kontraindikasjonene er relevante hovedsakelig når du tar tabletten eller injiserbar form av Metrogyl.

Hvor lenge behandles demodikose? Svaret i videoen:

Aktuell applikasjon med geler er mye mer skånsom for kroppen, og forårsaker svært sjelden uønskede manifestasjoner.

Bivirkninger

Systemiske bivirkninger ved bruk av Metrogyl salve er praktisk talt ekskludert. Noen ganger er lokale reaksjoner mulig.

  • hyperemi;
  • hudutslett;
  • rennende øyne (hvis gelen påføres for nær øynene);
  • brennende og tørr hud.

Interaksjon med andre medisiner og alkohol

Det må utvises forsiktighet når du bruker Metrogyl sammen med indirekte antikoagulantia som Warfarin.

Video om fordelene med Metronidazole for å løse dermatologiske problemer:

Når du bruker Metrogyl sammen med alkoholholdige drikker, er en disulfiramlignende reaksjon mulig - hodepine og magesmerter, rødme, kvalme med oppkast.

Metrogylgel - gjennomgang: du må regelmessig bruke demodikose

Hjelper med hudfeil

God hjelp for problemhud og et virkelig effektivt middel mot demodikose.

Demodectic skabb er virkelig en veldig ubehagelig og kompleks sykdom som du som sagt ikke vil ønske fienden. Nedenfor vil jeg fortelle deg om hva jeg pleide å behandle denne forferdelige patologien og dens resultater..
På bildet kan du tydelig se hva slags ansikt jeg måtte gå med i lang tid..
Ikke alle vet at demodexmidd utfører sin livsaktivitet på alles hud, eller rettere sagt, dypt i sine indre lag. Det er visse faktorer, nemlig en rekke gastrointestinale sykdommer, nedsatt immunitet, regelmessig stress og mye mer, som provoserer utseendet i den øvre delen av huden. Dette er igjen full av slike ubehagelige symptomer som for eksempel alvorlig kløe, uttalt utslett, pustler, papler og mer..
Jeg måtte oppleve alt dette fullt ut på meg selv, til legen anbefalte behandling. Det ble skrevet til meg:
1. følg en diett, eller rettere sagt nekte varm, så vel som altfor søt og krydret mat, alkoholholdige drikker;
2. gel metrogil;
3. en rekke antibiotika;
4.masker ved hjelp av en spesiell løsning.
Som et resultat, etter regelmessig bruk av legemidlene som legen har foreskrevet, så vel som metrogilen, falt flåtten, håper jeg, for alltid. Jeg vil gjerne gi et eksempel til med moren min, som behandlet henne med lav og ble smittet selv. Denne infeksjonen dukket opp på hånden. Hun prøvde å kurere henne med en rekke midler og til ingen nytte, før hun prøvde metrogil, som raskt taklet ulykken.
Produktet er tilgjengelig i form av en gel som absorberes godt. Nå bruker jeg den når jeg raskt må tørke kvisene som kommer med jevne mellomrom. Jeg tror at prisen for et så effektivt verktøy er ganske akseptabel.
Jeg tror anmeldelsen min vil hjelpe deg med å gjenvinne attraktiviteten din.!
Fordeler:
• Blokkerer nye utbrudd
• Tørker ikke i det hele tatt
• Huden blir matt

Metrogylgel for demodikoseomtaler

Et veldig ubehagelig problem, jeg har ikke opplevd det ennå (øh, øh), men artikkelen er veldig nyttig! Bra gjort for deling!

takke. Gud forby å løpe inn i henne.

Jeg er alltid utrolig glad når jeg leser slike historier. Selv har jeg, som du vet, et problem med ansiktet mitt, men i mitt tilfelle var det ingen flått (de gjorde analysen flere ganger, resultatet er negativt). Jeg tror at litt mer, og jeg vil være sunn også)

Hei, jeg ville bare spørre, jeg kan ikke finne noen flytende stopp demodex såpe for hvilket middel det kan byttes ut?

Karina, jeg vet ikke hva den kan erstattes med. men i Ukraina selges det på ethvert apotek, men hvis du ikke finner det, kan du gjøre det uten det, det utfører en liten funksjon.

Jeg er fra Kasakhstan og her generelt fant jeg knapt denne serien "stop demodex". Jeg liker bloggen din, etter det nye året kom jeg over den ved et uhell og nå leser jeg den regelmessig)). Takk.

Jeg er glad du liker bloggen min. vellykket behandling for deg.

Jeg har allerede hatt Demodex for 3. året. Det startet med et lite flekk nær nesen og gikk frem til pannen og nasolabial trekanten.
Jeg går på sport selv, ikke drikker, ikke røyker, jeg observerer regimet. Jeg sluttet å drikke te, spiste søt, fettstekt veldig sjelden og i små mengder.
Til å begynne med var jeg med gastroentrolorog, fant Helicobacter pylori og ble behandlet med antibiotika.
Jeg trodde årsaken var dette, men det viste seg å være et spørsmål om demodikose.
Enn bare en hudlege behandlet meg ikke i denne perioden. Trichopolum, permetrin salve, Stopp demodex, ingenting hjelper. La gå litt, og etter en måned, rødhet, peeling i ansiktet igjen.
Nå foreskrev legen ichthyol salve / agurkmasker i henhold til ordningen i 10-5-10-5-10-5 dager. Og også hver dag Metrogil gel og termisk vann. Parallelt godtar jeg Aevit, Axorutin.
Håp om bedring avtar hver dag. Videre, normal helse, bare i ansiktet rødhet og peeling.

Jeg leste gode anmeldelser på Internett om "Demodex-kompleks" - krem, sjampo, såpe, te for å øke immuniteten. Det er dyrt, omtrent 8 tusen UAH, et sett for 3 måneders behandling, men hvis du følger en diett og daglig bruk, gir det et vellykket resultat.
Jeg vil prøve det, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger.

Legemidler til behandling av demodikose

Alt iLive-innhold blir gjennomgått av medisinske eksperter for å sikre at det er så nøyaktig og saklig som mulig.

Vi har strenge retningslinjer for valg av informasjonskilder, og vi lenker bare til anerkjente nettsteder, akademiske forskningsinstitusjoner og, der det er mulig, bevist medisinsk forskning. Vær oppmerksom på at tallene i parentes ([1], [2] osv.) Er interaktive lenker til slike studier.

Hvis du mener at noe av innholdet vårt er unøyaktig, utdatert eller på annen måte tvilsomt, velg det og trykk Ctrl + Enter.

Legemidler til behandling av demodikose er varierte. For ekstern bruk brukes akaricide medisiner som forårsaker død av flått: benzylbenzoat, permetrinsalve, Amitrazin, Amitrazin pluss, Spregal, gul kvikksølvsalve, aversektinsalve, sink og ichthyol salve. Svovelpreparater: svovelsalve, Demoten gel.

Preparater for behandling av sykdom som inneholder metronidazol: Rosamet salve, Rosex, Metrogyl gel, Glycodem gel. Blant dem er Glycodem mer aktiv, siden den inneholder 5-7% metronidazol.

Keratolytika og seboregulatorer: azelainsyre og preparater basert på den (Skinoren gel, Azelik gel). Inkludering av syregeler i ordningen hjelper den dype penetrasjonen av andre medikamenter for denne patologien inn i huden og hjelper til med å rense kanalene til talgkjertlene.

Når en sekundær infeksjon er festet (purulent utslett, uttalt rødhet i huden), foreskrives eksterne antibiotika i form av geler - Duak, Dalatsin T, Fuziderm.

Effektiv eliminering av sykdommen innebærer utnevnelse av en kombinasjon av medisiner fra forskjellige grupper: akaricider, svovelpreparater, metronidazol, keratolytika med seboregulatorer. For eksempel Permetrinsalve, Svovelsalve, Metrogylgel og Skinoren.

Dermatologer mener at den demodektiske midd har blitt motstandsdyktig mot mange medikamenter, slik som permetrin salve. Dette fører til at de leter etter nye medisiner for sykdommen og til og med lånt i veterinærmedisin, for eksempel Amitrazin, YAM-salve, aversektinsalve, Ivermek og Amidel-geler..

Salver for behandling av demodikose

Salve for behandling av demodikose brukes til å bekjempe mikroskopisk midd demodex, som parasiterer menneskets hud, påvirker hårsekkene i øyelokk og hode.

Mange mennesker lider av sykdommen, for mange hudlesjoner blir en virkelig tragedie. Konstant kløe og peeling, utseendet på abscesser, kviser og utslett er årsakene ikke bare for dårlig humør, men også for nervesammenbrudd og alvorlig stress..

Eliminering av sykdommen med salver og andre medisiner er ganske arbeidskrevende og tidkrevende. Clutchen, som den kvinnelige demodexmiden legger, gjennomgår en utviklingssyklus på 25 dager, så det minste løpet av påføringen av salven er fra 30 dager til ett år. Varigheten og effektiviteten av behandlingen avhenger av forsømmelsen av sykdommen og det generelle kliniske bildet..

Utseendet til sykdommen kan være forårsaket av sykdommer i det endokrine og immunforsvaret. Derfor bør medisiner som brukes til å bekjempe hudmidd være kompliserte, både for intern og ekstern bruk..

Salvens effektivitet avhenger av den kliniske formen av sykdommen, det vil si av overvekt av visse symptomer. Et legemiddel som fungerer for den ene formen, vil være ineffektivt for den andre. Valget av salve skal utføres under tilsyn av en hudlege..

Permetrinsalve

Permetrinsalve for demodikose brukes i henhold til en spesiell ordning. Så, en liten mengde av det påføres i et tynt lag på de berørte områdene av huden og gni forsiktig inn i huden med masserende bevegelser. Etter 24 timer etter prosedyren, må alt vaskes av med såpe og vann.

Prosedyren utføres en gang, men hvis kløen ikke stopper eller nye elementer av demodektiske lesjoner vises (et tegn på utilstrekkelig effektivitet), bør behandlingen gjentas etter 14 dager (ikke tidligere). For barn over 3 år er eksponeringstiden 12 timer. Intervallet mellom gjeneksponering er 1-2 dager. Salven kan påføres opptil 5 ganger. Ved kløe som ikke forsvinner innen 4 uker etter behandling med scabies, bør pasienten oppsøke lege.

Bivirkninger i form av irritasjon er ikke ekskludert. Det kan være en brennende følelse, prikking eller prikkende følelse, økt kløe, hevelse, nummenhet i huden, erytem), allergiske reaksjoner (hudutslett, ødem). I disse tilfellene anbefales det å avbryte å ta salven. Det er også kontraindikasjoner i form av følsomhet overfor det aktive stoffet eller noe hjelpestoff. Graviditet, barndom og amming er forbudt. Slik behandling for demodikose er ikke egnet.

Benzylbenzoat

Benzylbenzoat med demodikose brukes som et middel for behandling av hodelus (mot lus) og infeksjon med scabies, lav. Det praktiseres også av spesialister for behandling av ansiktsdemodikose, legemidlets virkning er basert på dets akardrepende egenskaper..

Legemidlet absorberes av lus og flått, og ødelegger dem fra innsiden ved å virke på nervesystemet til parasitter. Formel, sammensetning: medisinsk benzylbenzoat (10% eller 20-25%). Tilgjengelig uten resept, har en spesifikk lukt. Hvordan du bruker og hvordan du bruker benzylbenzoat, les videre. En 20% salve eller krem ​​påføres i et tynt lag på de berørte områdene, tre timer før sengetid etter grundig rensing av huden. Behandlingsforløpet med benzylbenzoat er 7-10 dager, det kan gjentas en gang i måneden til fullstendig gjenoppretting.

Metode for påføring av emulsjonen / løsningen av benzylbenzoat: påføres om natten etter vask på de berørte områdene. Behandlingsforløpet er 2-3 uker.

Samtidig tilstedeværelse av andre medisinske tilstander kan påvirke bruken av benzylbenzoat. Det er nødvendig å informere legen om utvikling av andre sykdommer, spesielt de som er forbundet med betennelse i huden, fordi benzylbenzoat kan forverre tilstanden.

Apit salve for demodicosis er en veterinær salve som inkluderer kreolin, svovel, propolis og hjelpedannende komponenter. Produsert i 40 g i plastglass med lokk.

Produktet fremmer hårvekst, forbedrer kroppens generelle tilstand. De aktive ingrediensene som inngår i salven har akaricid virkning, hjelper til med å redusere inflammatoriske prosesser i huden og aktivere vevcelleregenerering.

Salven påføres i et tynt lag på de berørte områdene og grenseområdene med sunn hud. Behandlingen gjentas med intervaller på 2-3 dager til de kliniske tegnene på sykdommen forsvinner. Det er også bivirkninger. Dette middelet er vanligvis foreskrevet av den behandlende legen. Behandling av demodikose bør være omfattende.

Gruver fra demodikose blandes grundig før bruk, siden det ved langvarig lagring kan observeres delaminering av dets bestanddeler. Salven påføres i et tynt lag på det berørte området av huden og 2 til 4 cm rundt den uten først å fjerne skorper og klippe håret; mens den lett gnides inn i overflaten som skal behandles.

De berørte områdene behandles 1 til 2 ganger om dagen til skorpene skilles. Hvis det siste etter 4-5 dager ikke har skilt seg, fortsetter gnidningen av salven. Vanligvis etter 7-10 dager er de berørte områdene fri for skorpe, og hårvekst observeres på dem. 10 dager etter behandling utføres kontrollmikroskopiske undersøkelser av skrap fra de berørte hudområdene. Hvis det blir funnet patogener, gjentas behandlingen.

Ingen bivirkninger ble funnet når de ble brukt riktig. Det er umulig å bruke stoffet i tilfelle overfølsomhet overfor de enkelte komponentene i stoffet.

Advantan

Med demodikose har Advantan en lokal antiinflammatorisk effekt, reduserer manifestasjoner av allergier, hemmer hyperproliferasjon av hudceller, og dermed eliminerer legemidlet både objektive symptomer på allergi (rødhet, utslett, tykkelse av epidermis, ødem) og subjektiv (kløe, svie).

Valget av doseringsform av legemidlet Advantan avhenger av hudens tilstand. Hvis huden er veldig tørr, er Advantan fet salve optimal. Hvis huden ikke er fet eller tørr, er det bedre å velge Advantan-salve (med et balansert forhold mellom vann og fett). Hvis det observeres gråtende hud, vil Advantan krem ​​(lite fett, vannbasert) være optimal. Advantan-emulsjonen er optimal for behandling av solbrenthet. Enhver doseringsform av stoffet Advantan er ment å brukes en gang daglig. Behandlingsforløpet er 12 uker for voksne og 4 uker for barn..

Bivirkninger er ikke ekskludert, ofte kløe, rødhet i huden, brennende følelse og utseendet på vesikler på stedet for påføring av stoffet blir observert. Mindre vanlig kan bivirkninger observeres i form av hudatrofi, utseendet på strekkmerker og utseendet til kviser. Det er ekstremt sjelden at follikulitt, overdreven hårvekst og perioral dermatitt dukker opp..

Vitaminer for demodikose

Vitaminer for demodikose er mye brukt. Gruppe A-vitaminer finnes i animalske produkter. De oppløses godt i fett og oppløses ikke i vann, motstandsdyktig mot varme, men ikke motstandsdyktig mot oksygen. Oransjerøde eller grønne planteprodukter inneholder provitaminer A, som i kombinasjon med fett omdannes til vitamin A, som påvirker utviklingen av unge organismer, vekstprosesser og dannelsen av skjelettet. Mangel på dette vitaminet forårsaker blekhet og tørrhet i huden, flassing, kvisedannelse, tørrhet og sløvhet i håret. De viktigste kildene til vitamin A er torskelever (fiskeolje), bifflever, svinelever, smør, samt gulrøtter, spinat, grønn løk, salat og tomater..

  • Vitaminer i gruppe D er tilstede i fiskeprodukter - i leveren av torsk, i sild osv. Under normale forhold trenger en person ikke vitamin D-preparater, men mangelen på den kan forårsake rakitt hos barn, generell svakhet og deformasjon av bein. En av kildene til dette vitaminet er ultrafiolette stråler.
  • Vitaminer i gruppe E er involvert i proteinmetabolisme, har en normaliserende effekt på arbeidet i muskelsystemet. I tillegg påvirker vitamin E reproduksjonsfunksjonen. Den finnes i vegetabilske oljer: bomullsfrø, mais, solsikke, melkmargarin, erter, kyllingegg.
  • Vitaminer i gruppe K er involvert i blodkoagulasjonsprosesser. Mangel på dette vitaminet i kroppen manifesteres i leversykdommer. Vitamin K finnes i grønnkål, gulrøtter, poteter, grønne erter, spinat, tomater, kalvekjøtt, lam og svinelever.
  • B-vitaminer er representert av vitamin B1, B2, B3, B6, B12, Bc, PP, H. Vitamin B 1 (tiamin) er involvert i metabolismen av karbohydrater i kroppen og i en rekke prosesser assosiert med metabolisme. Mangelen oppstår ved langvarig fôring av kornprodukter, samt når matrasjonen er overbelastet med konfekt og manifesterer seg i rask utmattelse, muskelsvakhet og tap av appetitt. Dette vitaminet inneholder bokhvete, hirse, ris, erter, melk, storfekjøtt og poteter.
  • Vitamin B 2 (riboflavin) er involvert i vekstprosesser og i proteinmetabolisme, fremmer nedbrytningen av karbohydrater, forbedrer synsstyrken, spesielt fargeoppfatning.
  • Vitamin B 3 (pantotensyre) normaliserer nervesystemets funksjon. Dens mangel på kroppen fører til dermatitt og dysfunksjon i skjoldbruskkjertelen..
  • Vitamin B 6 (pyridoksin) deltar i stoffskiftet og spiller en viktig rolle i prosessen med hematopoiesis. Mangelen på dette vitaminet i kroppen manifesterer seg (spesielt i alderdommen) i tap av matlyst, angst og dårlig søvn. Gjær og lever, makrell, torsk, poteter, erter og kål inneholder mye vitamin..
  • Vitamin B 12 (cyanokobalamin) tilhører stoffer med høy biologisk aktivitet. Den finnes i biff og svinelever, nyrer og torsk.
  • C-vitamin (askorbinsyre) er det viktigste vannløselige vitaminet som er forbundet med redoks-prosesser som kontinuerlig forekommer i kroppen. Når dette vitaminet er mangelfullt, reduseres bruken av protein. I tillegg spiller vitamin C en viktig rolle for å opprettholde den normale tilstanden til blodveggene

Antiprotozoale medisiner for demodikose

Rosamet

Rosamet med demodikose er et antiprotozoalt middel. Det antas at virkningsmekanismen er assosiert med et brudd på DNA-strukturen til sensitive mikroorganismer

Den brukes i henhold til en spesiell ordning. Oralt for voksne og barn over 12 år - 7,5 mg / kg hver 6. time eller 250-750 mg 3-4 ganger / dag. Barn under 12 år - 5-16,7 mg / kg 3 ganger per dag. Når den administreres intravenøst ​​til voksne og barn over 12 år, er startdosen 15 mg / kg, deretter 7,5 mg / kg hver 6. time, eller, avhengig av etiologien til sykdommen, 500-750 mg hver 8. time. Behandlingsforløpets varighet og deres hyppighet gjennomføring bestemmes individuelt. Intravaginalt - 500 mg 1 gang om natten.

I kombinasjon med amoxicillin (2,25 g / dag) er den daglige dosen metronidazol 1,5 g; inntakshyppighet - 3 ganger / dag. For pasienter med alvorlig nedsatt nyrefunksjon (CC mindre enn 30 ml / min) og / eller lever, er den daglige dosen metronidazol 1 g (amoksicillin - 1,5 g / dag); inntakshyppighet - 2 ganger / dag. Lokalt og topisk påført 2 ganger / dag, er dosen innstilt individuelt. Maksimale daglige doser: for voksne når de tas oralt og intravenøst ​​- 4 g / dag.

Bivirkninger er ikke ekskludert. Fra fordøyelsessystemet: kvalme, oppkast, mangel på appetitt, metallisk smak i munnen. Fra siden av sentralnervesystemet og det perifere nervesystemet: hodepine, irritabilitet, irritabilitet, søvnløshet, svimmelhet, ataksi, svakhet, forvirring, depresjon, perifer nevropati, kramper, hallusinasjoner. Allergiske reaksjoner: hudutslett, kløe, urtikaria. Fra det hematopoietiske systemet: leukopeni. Lokale reaksjoner: irritasjon.

Andre: artralgi, brennende følelse i urinrøret. Det er nødvendig å bruke denne behandlingen av demodikose med ekstrem forsiktighet..

Trichopolus

Trichopolum med demodikose brukes til effektiv behandling. Kurset må vare i minst 1,5 måneder. Dette skyldes flåttens utviklingssyklus - etter 20-30 dager blir flåttens larver til en voksen, som påvirkes av akaricider. I tilfeller av avanserte tilfeller av sykdommen kan behandlingen være mer enn 1,5 måneder.

Noen ganger kan bare aktuell behandling hjelpe til med å bli kvitt flåtten, men dette er ikke så ofte. Behandling med Trichopolom (orale piller) er tradisjonell, og det er foreskrevet for alle pasienter.

Spørsmålet om bruk av stoffet er imidlertid fortsatt kontroversielt. I følge noen er denne behandlingen av demodikose ikke berettiget, siden flåtten har utviklet resistens mot stoffet, og den har blitt ineffektiv.

Anabasis

Anabasis fra demodikose har nylig fått særlig popularitet. Skuddene til den bladløse anabasisplanten inneholder alkaloider, som du vet, er dette giftige stoffer. 60% av alle alkaloider er anabazin, som har soppdrepende og antiparasittisk virkning. Alkaloid trenger dypt inn i huden og hårsekken.

Anabasis påføres eksternt i form av en vodka-skjær eller avkok. De berørte områdene av huden tørkes med vodka-skjær flere ganger om dagen, og buljongen brukes til kremer i ansiktet.

Hjelper anabasisplanter med sykdom? Bedømme etter vurderingene, ja. Mange skriver at dette er et pålitelig middel mot demodikose og ikke engang forventet en så rask effekt. Forbedring observeres etter 2 dagers bruk. En fullstendig kur er notert i løpet av 2-3 uker.

Antibiotisk behandling av demodikose

Antibiotisk behandling av demodikose utføres ganske ofte. Hovedsakelig brukes er doksycyklin og metronidazol.

Doxycycline er et semisyntetisk antibiotikum av tetracyklin-gruppen med et bredt spekter av virkning. Det er i stand til å ha en bakteriostatisk effekt. Den brukes utelukkende etter måltider. I dette tilfellet må du ta medisinen med tilstrekkelig mengde væske. Midlet kan forårsake bivirkninger i form av kvalme, oppkast og andre lidelser i mage-tarmkanalen. Bruk under graviditet er ekskludert.

Metronidazol er et antibiotikum som bekjemper bakterier i kroppen. Verktøyet brukes sammen med demodex som en del av et forløp med kompleks behandling. Du må ta løsningen i henhold til en bestemt ordning. Det er nødvendig å bruke 1-2 tabletter per dag. Varigheten av behandlingen er foreskrevet av den behandlende legen. Bivirkninger er ikke ekskludert. De vises vanligvis fra mage-tarmkanalen i form av kvalme og oppkast. Allergiske reaksjoner er ikke ekskludert.

Doxycycline

Doksysyklin med demodikose er et halvsyntetisk antibiotikum av tetracyklongruppen med et bredt spekter av virkning. Det har en bakteriostatisk effekt. Aktiv mot grampositive mikroorganismer. Semisyntetisk antibiotikum av tetracyklin-gruppen med et bredt spekter av handlinger. Det har en bakteriostatisk effekt. Aktiv mot grampositive mikroorganismer

Den brukes etter måltider. Pasienten bør drikke nok væske sammen med medisinen for å redusere muligheten for irritasjon i spiserøret. Den daglige dosen bør tas umiddelbart eller deles i 2 doser hver 12. time: For de fleste infeksjoner anbefales en dose på 200 mg av legemidlet på 1. behandlingsdag. De neste dagene - 100-200 mg / dag, avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen. Klamydia-, mykoplasma- og ureaplasmainfeksjoner behandles effektivt med en standard dose av doksycyklin i 10-14 dager.

Bivirkninger er ikke ekskludert. Kanskje: kvalme, oppkast, anoreksi, magesmerter, diaré, allergiske reaksjoner i form av ødem, kløe, hudutslett. Ved langvarig bruk av stoffet er det mulig: nøytropeni, trombocytopeni, hemolytisk anemi, forbigående økning i nivået av transaminaser i blodplasma, utvikling av candidiasis, tarmdysbiose, reinfeksjon med resistente stammer, vedvarende misfarging av tannemaljen. Kompleks behandling av demodikose.

Zenerite

Zineritt fra demodikose Dette stoffet har en antibakteriell effekt på et bredt spekter av bakterier som forårsaker infeksjoner. For kviser, er erytromycin best brukt som det første antibiotika som behandler kviser. Det ble oppdaget på begynnelsen av 1960-tallet, og for øyeblikket er mange stammer av kvisebakterier motstandsdyktige mot det. Men erytromycin er fortsatt veldig billig og effektivt i behandling av de fleste tilfeller av kviser. Imidlertid er det i seg selv ikke så produktivt som når det kombineres med sink..

Hovedprinsippet med Zinerit-behandling er å bruke kremen hver dag over en 90-dagers periode. I henhold til legens resept kan en kompleks metode for bruk av Zinerit krem ​​og erytromycin tabletter brukes. Du bør ikke bruke Zinerit-salve lenger enn nødvendig, men etter det vil et forløp av et annet antibakterielt medikament, for eksempel 2% benzoylperoksid, ikke forstyrre.

Det er også viktig å huske på at eliminering av kvisebakterier bare er en del av behandlingen. Antibiotika og sink er maktesløse mot ikke-inflammatoriske røde flekker som kviser / komedoner og hudormer. Å oppnå absolutte resultater krever et komplett hudpleiesystem.

Metronidazol

Metronidazol er et antibiotikum som bekjemper bakterier i kroppen. Verktøyet brukes sammen med demodex som en del av en kurskompleksbehandling.

Ta metronidazol nøyaktig som foreskrevet av legen din. Følg metronidazolregimet nøye. Ikke ta stoffet i en høyere / lavere dose eller lenger enn anbefalt.

Å hoppe over en dose kan øke risikoen for ytterligere spredning av en antibiotikaresistent infeksjon. Hvis du savner en dose, ta den så snart du husker det. Hvis det er tid for neste dose, er det ikke lenger fornuftig å ta en dobbel dose..

Metronidazol tabletter for kviser tas minst 1-2 timer etter et måltid, med rikelig med vann. Se legen din regelmessig mens du tar metronidazol og overvåk leveren din. Mulige symptomer på overdosering av metronidazol: kvalme, oppkast, svimmelhet, tap av balanse eller koordinasjon, nummenhet og prikking, kramper (kramper).

Ikke drikk alkohol mens du tar metronidazol og i minst 3 dager etter at du har sluttet å ta metronidazol. Ubehagelige bivirkninger, som økt hjertefrekvens, feber eller rødhet i huden, prikkende følelser, kvalme og oppkast, er mulig. Sjekk etikettene på medisiner eller matvarer du bruker for å sikre at de er fri for alkohol.

Ornidazol

Ornidazol med demodikose brukes ganske ofte. Det er et medisinsk medikament, et syntetisk antibiotikum som virker mot bakterier og parasitter. Verktøyet brukes til et internt angrep på demodex-krysset.

Demodektisk skabb. Behandlingsregime for voksne: Resept 1-1,5 g som en enkelt dose i 1-2 dager. Barn: 30-40 mg / kg per dag. Bivirkninger: døsighet, hodepine, kvalme, oppkast, svimmelhet, skjelving, stivhet, mangel på koordinering, kramper, tretthet, svimmelhet, midlertidig bevissthetstap og tegn på sensorisk blandet perifer nevropati, hudreaksjoner.

Dette er en alvorlig medisinering som skal brukes under tilsyn av en spesialist. Tross alt er det en risiko for å forverre situasjonen ved feil bruk av produktet. Behandling av demodikose må være forsiktig.

Andre midler mot demodikose

Jod med demodikose

Rent jod brukes ikke til demodikose. Det finnes stort sett i spesielle oppskrifter. Så for å bruke leire, og vi vet at leire ikke eksisterer i flytende form, er det nødvendig å blande den med vann til den blir tykk rømme, mens det må tas i betraktning at midd elsker litt skitt og det er derfor behov for kokt eller veldig rent vann. Etter at den nødvendige blandingen av leire og vann er oppnådd, er det viktig å tilsette litt jod (de helbredende egenskapene til jod har vært kjent for oss alle siden barndommen). Når hele blandingen er klar, skal de berørte områdene av huden smøres og få tørke. Som i det første tilfellet vil ikke engangsanvendelse av metoden ovenfor være nok, så prosedyren bør gjentas til utvinning..

Den andre oppskriften er bruk av enkel vaskesåpe. Enda bedre er det om det er tjærevaskesåpe. Du bør male litt såpe til spon (du kan raspe den), tilsett ganske mye varmt vann og rør godt. Til den resulterende skummende såpemassen kan du igjen tilsette 1 ts hydrogenperoksid, eddik eller 3-4 dråper jod. Masken påføres bare på de hudområdene der symptomene manifesteres og behandling av demodikose er nødvendig.

Krem for demodikose

Demodectic mange krem ​​er en av de viktigste rettsmidler for å forhindre svie, prikking, kløe og irritasjon ofte forbundet med denne tilstanden. Det er viktig å lage en sterk fuktighetsbarriere for å holde urenheter og irriterende stoffer som kan forverre sensitiv hud.

Absolutt hvilken som helst krem ​​er egnet, nese med økt fuktighet. Xinsheng og Kang har spesielle egenskaper. Demodex Complex - de beste midlene mot demodikose, som er kjent for øyeblikket. De blir raskt populære over hele verden på grunn av deres brukervennlighet og raske, visuelle behandlingsresultater. Du kan kjøpe Demodex Complex både for profesjonell bruk og for hjemmebehandling. Midlene kan ikke bare brukes til terapi, men også til forebygging av subkutan betennelse..

Roaccutane

Roaccutane for demodicosis er et legemiddel basert på isotretinoin, som brukes til behandling av rosacea og kviser, inkludert de som er utviklet under sykdommen..

Roaccutanes handling er basert på å undertrykke aktiviteten til talgkjertlene i huden, noe som reduserer mengden produsert fett. Behandling av kviser med Roaccutane fører også til en reduksjon i størrelsen på talgkjertlene og betennelser, noe som minimerer risikoen for tilbakefall og forverring.

En detaljert konsultasjon om behandlingsregimet og doseringen av Roaccutane bør utføres av den behandlende legen, etter å ha skrevet riktig resept, bare i dette tilfellet vil behandlingen gi maksimal positiv effekt og forbedringsresultater.

Det er forbudt å ta det uten tilsyn av en spesialist, selv i små doser. Under og etter administrering er det nødvendig å minimere risikoen for skade på huden, ellers er konsekvenser som arr mulig. Behandlingsforløpet for demodikose ledsages av påføring av solkrem / salve (ikke bare om sommeren) og et strengt kosthold.

Dimexide

Dimexide med demodicosis har betennelsesdempende, antioksidant og smertestillende effekt. Det trenger også lett inn i cellemembraner, og denne evnen kan forbedre diffusjonen av andre stoffer gjennom huden. Av denne grunn brukes Dimexide for en subkutan flått aktivt sammen med akaricid medisiner, noe som sikrer deres absorpsjon i de dype lagene i epidermis og en mer aggressiv effekt på den subkutane flåtten.

Et tynt lag med Dimexide-løsning påføres de berørte hudområdene 1-2 ganger i uken. Ved demodikose brukes løsninger og masker med Dimexide for ansiktet og håret. Hvordan fortynne Dimexide for en komprimering, i hvilke proporsjoner? Ved demodex og smittsomme hudsykdommer brukes en 30-40% løsning. Den blandes med en aktiv ingrediens (svovel, metronidazol, etc.) og påføres daglig over natten. Som regel foreskrives en resept for bruk av Dimexide for kviser og subkutan betennelse av den behandlende legen..

Barn får noen ganger hostebehandling med denne medisinen. I henhold til instruksjonene gjøres en komprimering med Dimexide som følger: 1 del Dimexide blandes med 3 deler vann. Løsningen varmes opp, og legg den på barnets bryst, og fukt den i den, og la den stå i 40 minutter.

Populære metoder for å bruke Dimexide for hårvekst innebærer å lage en maske i kombinasjon med vegetabilske oljer. Oppskriften på en hårmaske med Dimexide hjemme: burdock og ricinusolje bør blandes med Dimexide i hastigheten 3: 1. Den resulterende masken påføres et par ganger i uken i to til tre måneder.

Baziron

Baziron med demodikose brukes som en del av en kompleks behandling. Det er en OTC-medisinering mot kviser / hudormer, komedoner og kviser i ansiktet. Dens virkning skyldes den antibakterielle effekten, stoffet hjelper ikke fra flekker

For hudormer / kviser bør legemidlet påføres ren hud 1-2 ganger om dagen i 3 måneder. Dosen kan økes gradvis opp til 3 ganger om dagen. Personer med sensitiv hud skal bare bruke gelen en gang om dagen før de legger seg. Ved begynnelsen av behandlingen kan gelen vaskes av etter 1-4 timer hvis det er høy følsomhet for stoffet.

I løpet av de første dagene av bruk av Baziron-salven kan det oppstå svak brennende følelse og rødhet, nye betennelseselementer (utslett, kviser) kan oppstå. Dette er ikke farlig og forsvinner vanligvis raskt. Ved alvorlig hudirritasjon anbefales det å bruke produktet sjeldnere, midlertidig stoppe behandlingen eller avbryte det helt. Når det er en stabil forbedring, bør du bytte til periodisk behandling av demodikose med et intervall på flere uker eller måneder..

Stopp demodikose

Stop demodicosis inkluderer et kurs på syv medisiner. STOPdemodex-produkter virker på årsaken til sykdommen - den skadelige demodexmiddet, og eliminerer den ukontrollerte reproduksjonen. Sterke betennelsesdempende og regenerative egenskaper.

Mild rensende såpe. På mobilnivå blokkerer den den inflammatoriske reaksjonen som fremkalles av bakteriene Propionopacterium acnes, lindrer irritasjon, regulerer funksjonen til talgkjertlene, reduserer synlig porene, oppdaterer hudfargen.

  • Lotion for ansikt og øyelokk. Designet for daglig hygiene i ansiktet og øyelokkene med subkutan bluss og kviser, samt for øyelokkene (med blefaritt).
  • Den terapeutiske og profylaktiske balsam eliminerer årsaken til sykdommen - den ukontrollerte reproduksjonen av Demodex-midd. Har en sterk betennelsesdempende og regenererende effekt, eliminerer raskt symptomene på sykdommen.
  • Øyelokkgelen eliminerer erosjonen av øyelokkene i tilfelle demodektisk blefaritt og utslett i ansiktet, forhindrer utseendet på nye utslett. Har en mild bakteriostatisk, tonisk og revitaliserende effekt.
  • Sjampoen bekjemper demodex subkutan midd, hjelper til med å eliminere effekten av subkutan midd (beroliger huden, gjør den myk) og hemmer utviklingen av gjærlignende sopp Pityrosporum ovale (aka Malassezia furfur) i hodebunnen.
  • Dråper basert på planteekstrakter + MSM er et kosttilskudd til dietten for generell styrking av kroppen, normalisering av immunforsvaret, utjevner syre-base balansen i huden. Hjelper med å forbedre fordøyelsen i et kompleks for forebygging av demodikose og kviser.
  • Finish control gel "arbeider" for å redusere de synlige feilene ved effekten av Demodex og kviser: atrofiske og hypertrofiske arr, stillestående flekker, hyperpigmentering.

ASD med demodikose brukes ikke så ofte. Dette stoffet er en væske med antiseptiske, stimulerende, sårhelende egenskaper..

ASD-preparatet er et produkt av termisk nedbrytning (ved tørr sublimering ved høy temperatur) av animalske råvarer (kjøtt- og benmel, kjøtt og beinavfall). Under sublimering brytes organiske stoffer - proteiner, fett, karbohydrater, nukleinsyrer - gradvis ned til komponenter med lav molekylvekt.

ASD har virkelig en uttalt antibakteriell effekt, men en annen ting er mye viktigere: det er et kraftig adaptogen. Det passerer lett vev og morkake barrierer, fordi tilsvarer strukturen til en levende celle og blir ikke avvist av den, har ingen bivirkninger, påvirker ikke fosteret i mors livmor, gjenoppretter den koordinerende rollen til det perifere nervesystemet og normale hormonnivåer. ASD kalles også biogen stimulant, vevsmedisin. Legemidlet kommer ikke bare lett inn i alle metabolske prosesser i kroppen, men er også en immunmodulator (noen ganger kalles ASD en modulator for kroppens immunsystem).

ASD gjenoppretter det riktige forholdet mellom celler som er involvert i reguleringen av forskjellige kroppsprosesser. Og dermed sikrer at alle organer og systemer fungerer korrekt. Derfor understreket Dorogov alltid at stoffet oppfunnet av ham ikke virker på noen spesiell mikrobe. Det påvirker menneskekroppen, som selv ødelegger denne mikroben, etter å ha mottatt de nødvendige kreftene og materialet for dette..

Den antiseptiske stimulatoren har et bredt spekter av terapeutiske og profylaktiske effekter og brukes til et stort antall sykdommer med forskjellige etiologier: astma, infertilitet, hormonavhengige svulster, psoriasis, eksem. Når du bruker ASD, øker lungene oksygenassimilering. Det er ingen avhengighet av stoffet. Slik behandling for demodikose gjelder ikke tradisjonell medisin..

Xinsheng demodex-kompleks

Xinsheng demodex-kompleks med demodikose har en utrolig effekt. Kremen er som en katalysator for den. Denne første behandlingsprosessen vil minne mange på kjente behandlinger som benzylbenzoat. Men i motsetning til dem, produktene fra Demodex Complex-serien dreper ikke bare flåtten effektivt, men gjenoppretter huden med Kang-kremen (Demodex Complex-serien), endrer den kjemiske sammensetningen av talg, normaliserer porene, reduserer risikoen for nyinfeksjon, og gir også huden et godt preparert utseende, som kan sammenlignes med effekten av å besøke elite skjønnhetssalonger.

Ingen skade er gjort på kroppen. Disse fantastiske forvandlingene i ansiktet, gir mennesker mistet sinnsro, livsglede, selvtillit og endrer kvalitativt andres holdning. Demodex Complex-serien gir deg sunn, vakker hud! Derfor vokser populariteten til Demodex Complex-serien i et så raskt tempo.!

Behandlingsforløpet er veldig individuelt og avhenger av mange faktorer: sykdommens varighet, medisinene som ble brukt tidligere, kosmetikken som ble brukt, hudtypen, svekkelse av immunforsvaret, samtidige sykdommer, den klimatiske bostedsområdet osv..

Skinoren

Skinoren med demodikose har keratolytisk, antibakteriell, betennelsesdempende. Azelainsyre normaliserer svekket keratiniseringsprosess i talgkjertlene, og reduserer også innholdet av frie fettsyrer i hudlipider..

Påfør på den berørte huden og gni lett inn 2 ganger om dagen (morgen og kveld). Cirka 2,5 cm krem ​​er tilstrekkelig for hele ansiktet. Det er viktig at Skinoren brukes regelmessig gjennom hele behandlingsperioden. Varigheten av behandlingen avhenger av det individuelle bildet av sykdommen og alvorlighetsgraden av symptomene. For kviser, blir forbedring vanligvis sett etter 4 ukers behandling. For best resultat anbefales det imidlertid å fortsette å bruke stoffet i flere måneder..

For melasma er minimumsforløpet omtrent 3 måneder. For best resultat bør Skinoren brukes regelmessig. I løpet av melasmabehandlingsperioden er det viktig å bruke solkrem (UV B og UV A) for å forhindre forverring av sykdommen og / eller re-pigmentering av de lette hudområdene under påvirkning av solen. Terapeutisk behandling av demodikose med dette midlet er nødvendig.

Streptocide

Anmeldelser av streptocid fra demodikose er rent positive. Verktøyet brukes i form av pulver eller knuste tabletter (2-3 stykker om gangen). De blandes med noen få dråper vann og gnides på den infiserte huden..

Denne prosedyren for bruk av løselig Streptocide fra Demodex i ansiktet gjentas minst fem prosedyrer med en frekvens på 2-3 dager. For samme formål kan Streptocid salve brukes. For å behandle kviser med en subkutan midd, kan du bruke en reseptbelagt prat: Streptocid + Kloramfenikol + Salisylsyre, samt ansiktsmasker fra Streptocide med Calendula, salver med Streptocide.

Kanskje dette er den enkleste og mest effektive måten å bli kvitt problemet. Det er bare å kjøpe stoffet og starte behandlingen. Kompetansen til medisinen er bevist mer enn en gang.

Dråper fra demodikose

Dråper fra demodikose kan kjøpes på apoteket. De mest populære og effektive er: Colbiocin og Prenacid.

  • Colbiocin. Kombinert antibakterielt medikament. Øyedråper brukes konjunktivt, 1-2 dråper 3-4 ganger om dagen, eller i henhold til den enkelte resept fra den behandlende legen. Det er visse betingelser for bruk av flasken. Følg de eksisterende hakkene på flaskens aluminiumskapsel, riv av den øvre omkretsen av kapselen, og deretter - den laterale. Fjern hetten fra flasken og juster reservoaret til den. Press den røde hetten på reservoaret inn i hetteglasset, og rist deretter hetteglasset kraftig for å oppløse pulveret i det..

Fjern hele reservoaret og legg en pipette (pipette) på flasken. Fjern hetten fra pipetten (pipette), og vri flasken på og press en dråpe. Bivirkninger i form av allergiske reaksjoner er ikke ekskludert.

  • Prenacid. Den viktigste aktive ingrediensen i medikamentet desonid er et ikke-halogenert lokalt kortikosteroid, som har en antiinflammatorisk effekt, reduserer vaskulær permeabilitet, cellegift, hjelper til med å stabilisere lysosomer og utøver en vasokonstriktoreffekt i inflammatoriske øyeprosesser i forskjellige etiologier. Ved behandling med Prenacid foreskrives daglig instillasjon i konjunktivalposen med en hastighet på to dråper opptil fire ganger om dagen. Behandlingsforløpet diskuteres med behandlende lege.

Gel fra demodikose

Gel fra demodikose er utbredt. Så, ifølge eksperter, lider omtrent 90% av befolkningen av sykdommen. Men det er ikke mange som er klar over dets tilstedeværelse i sin egen kropp..

Sykdommen er vanskelig å diagnostisere og ofte vanskelig å skille fra kviser, rosacea og andre lignende hudforhold. Årsaken til sykdommen er Demodex-midd, som lever i talgkjertlene og hårsekkene, i øyelokkene, regionen i øyenbrynene, pannen, haken og nasolabialene. Sykdommen kan bare bestemmes ved å lage en spesiell skraping fra den berørte huden.

Dermatologisk gel for ansiktshudpleie med antidemodektisk aktivitet. Det brukes som et middel for å forebygge inflammatoriske sykdommer og med alvorlige symptomer på betennelse. "Demoten" påvirker både de forårsakende stoffene til sykdommen - demodexmidd og den skadede huden, lei av sykdommen. Gelen reduserer middpopulasjonen, renser huden for avfallsproduktene, normaliserer utskillelsen av talg og fratar derved flåtten fra næringsmediet. Samtidig fukter den huden, lindrer betennelse, fremmer rask sårtilheling, forbedrer hudfarge og turgor. Behandling av demodikose innebærer bruk av Blefarogel 2 og Metrogyl.

Blepharogel 2

Blepharogel 2 med demodikose har vært brukt i lang tid. Produktet er basert på hyaluronsyre, som forbedrer hudens struktur, har fuktighetsgivende egenskaper og dermed regulerer fuktighetsinnholdet i øyelokkhuden, renser og gir fuktighet, øker elastisiteten (turgor) og gjør huden myk og glatt. Hyaluronsyre finnes mye i organer og vev hos mennesker og dyr og utfører en rekke funksjoner, inkludert regulering av fuktighetsnivået i vev. Hydrert hyaluronsyre opptar mesteparten av øyet (ca. 90%).

Blepharogel gjør huden på øyelokkene mer attraktiv og frisk, fjerner fine rynker, fjerner keratiniserte vekter fra kantene på øyelokkene. For pasienter som lider av kronisk betennelse i øyelokkene, er Blepharogel et uunnværlig middel for daglig hygiene. Blefaritt (betennelse i kantene på øyelokkene) forårsaker rødhet og kløe i kantene på øyelokkene, skalaer på kanten av øyelokk og øyevipper, tap av øyevipper og tørre øyne. Denne sykdommen rammer både unge mennesker og eldre mennesker. Bærebjelken i blefarittbehandling er forsiktig hygiene av øyelokkene ved hjelp av en spesielt formulert Blepharogel.

Produktet påføres en bomullspinne. En vattpinne med gel renser overflaten av øyelokkene grundig i øyevippens vekst. Deretter påføres Blepharogel på fingertuppene og med milde sirkulære bevegelser av fingertuppene, masser øyelokkene, inkludert ciliary edge, i 1-2 minutter. Metrogyl fra demodikose

Metrogyl fra demodikose er en veldig god medisin. Den er basert på et stoff som metronidazol. Produktet er kun ment for ekstern bruk. Så, Metrogyl kan brukes til ansikt, armer, ben og andre deler av kroppen. Når det gjelder internt bruk - Metrogylgel er ikke ment for dette i det hele tatt.

Før ekstern bruk av stoffet, må hudområdet som krever behandling rengjøres godt. Deretter påføres Metrogylgel vanligvis i et tynt lag på huden. Dette gjøres to ganger om dagen, morgen og kveld. Om nødvendig kan Metrogyl gel til ekstern bruk påføres under bandasjen. Før du bruker stoffet, må du vaske hendene grundig, og sørg også for at stoffet ikke kommer inn i øynene dine..

Bivirkninger i form av allergiske reaksjoner er ikke ekskludert. Men de er ekstremt sjeldne. Legemidlet inneholder komponenter som kan forårsake negative reaksjoner fra kroppen. Derfor, i tilfelle overfølsomhet, bør behandlingen av demodikose med dette midlet utsettes.

Spray fra demodikose

Sprayen fra demodikose har en lignende effekt som kremen. Det er nok bare å påføre produktet i en viss rekkefølge på den skadede huden, og det er det. Samtidig må du forstå at behandlingen er kompleks. Derfor vil ikke en spray være nok. Det anbefales at det var en spray og medisiner..

Verktøyet har en positiv effekt på huden. Det eliminerer ubehagelige opplevelser. Og fjerner problemet visuelt. Huden blir mindre rød og den forsvinner over tid. Sprayer har ikke alltid en terapeutisk effekt. Hvis dette er et kosmetisk produkt, er det ment å maskere de viktigste eksterne symptomene. Videre brukes den etter at problemet er eliminert..

Det lar deg eliminere overflødig fet hud og beskytter dermed en person mot nyinfeksjon. Spregal-middelet er spesielt populært..

Spregal

Spregal med demodikose brukes for å oppnå maksimal effekt i behandlingen. For at verktøyet skal være veldig effektivt, bør det brukes riktig. Så behandling av demodikose utføres over hele ansiktet. Samtidig må alle familiemedlemmer som bor i samme leilighet med pasienten gjennomgå et kurs for å eliminere problemet..

Det anbefales å utføre prosedyrene på ettermiddagen, helst klokka 18-19. Når du bruker medisinen, må du være i trygg avstand fra brannen, i et ventilert område. Fjern all klær før sprøyting og stå på et håndkle. Legemidlet påføres hele kroppen fra en avstand på 20-30 centimeter, og unngår ansikt og hår. Først og fremst blir brystet, magen og ryggen behandlet, deretter armene og bena, uten å savne et eneste område av huden (den behandlede huden er blank). Jeg behandler hudområdene som er påvirket av skabb spesielt nøye. Sprøyt mellomrom mellom fingrene og tærne, armhulene, leddbrettene. Ta på deg rene klær etter prosedyren. Du kan ikke vaske i 12 timer etter at prosedyren er avsluttet. Etter 12 timer, vask med såpe og skyll grundig.

Utseendet til bivirkninger i villaen av allergiske reaksjoner er ikke ekskludert. I dette tilfellet må bruken av stoffet avbrytes..

Det bemerkes at en mer effektiv avhending av denne patologiske tilstanden observeres ved bruk av veterinære akaricidemidler. Behandlingsregimet vil se slik ut: amitrazin (amitrazin plus), metrogilgel (eller Glycodem gel), svovelsalve, Azelik gel (eller Skinoren). Amitrazin inneholder dimexide, som er en leder, så dette stoffet har høy gjennomtrengningsevne - dette er viktig for denne sykdommen. Amitrazin-pluss, i tillegg til Dimexide, inneholder dekametoksin, som også virker på den patogene mikrofloraen i huden. Legemidlene som ble beskrevet ovenfor utgjør en kompleks behandling for demodikose.