loader

Hoved

Wen

Noreva kosmetikk - et kvalitetsfransk merke eller bare nok en puff?

Ekstra næringsrikt smør for hender og kropp med et rikt kompleks av organiske ingredienser: kokosnøttolje, sheasmør, oliven, makadamia, hvetekorn, SC-CO2-ekstrakter av rosmarin, aloe vera, drue og vitamin E. Mixit-selskapet har oppriktig prøvd å skape dette miraklet.
+ kosmisk fruktig lukt;
+ smeltende tekstur, en liten klump er nok for et stort område;
+ ekstra mat;
+ huden er næret, fuktet, fine rynker glattes ut, egnet for hender, føtter, knær, albuer;
- oljen absorberes ikke til slutt, jeg føler meg komfortabel og vask av en tynn film med olje.
Få det: mixit butikker.
Pris: 550-600 rubler. Volum: 75 ml.
Mine forventninger: 10/10

Noreva exfoliac fruktsyrelotion.
En høy konsentrasjon av AHA lar deg aktivt bekjempe forskjellige utslett, gjenoppretter balanse og helbreder huden. En merkbar forbedring oppstår allerede i den første måneden for bruk, huden skinner mindre, blir glatt og ren.
(AHA: 12,5% + BHA, sinksalt, alfa-bisabolol, fuktighetsgivende middel, hydroalkoholisk hjelpestoff. Ingen konserveringsmidler. PH = 3,5)
+utmerket hjemmeskalling;
+egnet for ansikt og kropp;
+behandler follikulær keratose;
+porene er rene;
-sur lukt (som er karakteristisk for produkter med fruktsyrer);
-klebrig lag (som er typisk for syrebaserte peeling).
Kjøp: apotek, nettsteder.
Pris: 1100-1200 gni. Volum: 125 ml.
Mine forventninger: 9/10

nydelig solkrem fra Uriage 50+ spf.
+lett delikat tekstur;
+lett å påføre, etterlater ingen film, fet glans, ruller ikke;
+utmerket solbeskyttelse for hele dagen;
+fukter;
-tung under sminke.
Få: apotek, nettside.
Pris: 900-1000 rubler. Volum: 50 ml.
Mine forventninger: 10/10

herlig alginatmaske fra Eva estetiske selskap. Løfteeffekt, fukter, utjevner lindring og hudfarge.
+utrolig hydrering;
+perfekt jevn hudtone;
+griper glasset i 2 ganger;
Få det: Reeve Gauche. Pris: 149 gni. Volum: 20 gr.
Mine forventninger: 10/10

Bare den ultimate NOREVA EXFOLIAC Foaming Cleansing Gel med fruktsyrer med lav konsentrasjon. Renser huden, porene, myker komedoner, lett peeling effekt.
+behagelig rensing;
+ingen tetthetseffekt;
+perfekt rensing;
+mattgjør huden;
+tett tykk gel - nok for meg i 8-9 måneder;
+pisker inn i et utmerket mykt skum, anbefales det å holde skummet i ansiktet i 2-3 minutter;
+bekjemper utslett, betennelser.
Jenter er bare en mirakelgel. Og hele linjen. Nydelig sunn hud.
Kjøp: apotek, nettside.
Pris: 900-1000 rubler. Volum: 200 ml.
Mine forventninger: 100/10
glad for å hjelpe.

Noreva omtaler om kosmetikk

Avene - solbeskyttelse for den mest følsomme huden

Anthelios - nr. 1 i Russland på anbefaling av hudleger

100% naturlige kosttilskudd premium SOLGAR

Now Foods - Kosttilskudd og vitaminer!

Møt det unike Intense Whitening Kit!

Ergonomi og bærekraft med RADIUS tannbørster

Sikker og effektiv pleie for deg og babyen din

Uriage - ta vare på den delikate huden til babyer og babyer

Revitaliserende ansikts- og kroppsbehandlinger med Gezatone-enheter

Aravia Professional - Spa-depilering, parafinbehandling, kroppspleie

Avene DermAbsolu - Grunnleggende pleie for moden sensitiv hud.

Batiste - tørr sjampo nr. 1 i Europa

Bioderma Hydrabio Perfector - beskyttelse og utstråling av huden din

Vinopure er en enkel og effektiv løsning for å eliminere hudfeil.

CeraVe - Innovasjon for å styrke hudens beskyttende barriere!

Dristig design og sinnsykt hyggelig SPA-pleie hjemme

Øyevippeforsterker - Lange, voluminøse, tykke øyevipper!

Elancyl Slim Design - glattere, fastere og fastere hud

Filorga - formler inspirert av estetiske medisinbehandlinger

Guam - Naturlig italiensk kosmetikk basert på alger

GiGi - en kombinasjon av naturlige ingredienser og produkter med høy bioteknologi

Koreansk kosmetikk for ansikts- og kroppspleie

Ledende laboratorium for profesjonell kosmetikk i Israel

Si hei til dine nye hjelpere - revolusjonerende spiralarmbånd

Isdin er merkevare nummer 1 i Spania! Innovativ solbeskyttelse

Johnny's Chop Shop - en stilig linje med kosmetikk for gutter som vil se bra ut!

Prøv japanske tekstilmasker av høyeste kvalitet

Planteenergi for skjønnhetshår

La Roche-Posay - dermatologisk anbefaling for sensitiv hud nr. 1!

Loreal Professional - Source Essentielle kilde til naturlig hår skjønnhet

Mustela - trygg og effektiv pleie for deg og babyen din
06.10.2017

Matrise - Keep me Vivivd - bevaring av farger i lyse nyanser

Nature's Bounty - Kosttilskudd for å støtte din helse og skjønnhet

Orthomol - tyske vitaminer for helsen din!

O.P.I - verdensledende innen profesjonell neglepleie!

Foto - naturens kraft for håret ditt!

Balsam for tørre, sprukne og irriterte lepper og hud

Royer - naturlig kosmetikk med 100% organisk snegleslim!

Klinisk effektive medisinsk kosmetikk som er en effektiv erstatning for kirurgi

Hudkode - Kode for sunn, vakker hud

Pålitelige hudpleieprodukter for dermokosmetologi for nyfødte, barn og voksne

Dr. Knute - 212 Bristled Pleasure!

Uriage - Age Protect - korreksjon og utstråling av rynker

Uriage - Hyseac - Din ideelle behandling for problemhud
01.11.2017

Oppstrammende handling mot tegn på aldring

Weleda Moisturizing Lip Balms vil omslutte leppene dine i en naturlig skjønnhet!

CORA - en kombinasjon av naturlige ingredienser med den nyeste høyteknologien

  1. Anmeldelser
ANMELDELSER
HUDSUNDHETSSENTER
Anmeldelser om apotekskosmetikk
Noreva
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • fem
  • .
  • 138
  • "

Bushueva Evgeniya Perm | 05/29/2020 |

Sjampo til daglig bruk, 400 ml (Noreva, Hexaphane)

Konklusjoner: Stor sjampo! Hyggelig aroma, skum normalt, litt tynn, på grunn av dette er ikke forbruket det mest økonomiske. Rengjør fet hodebunn perfekt, og viktigst av alt forårsaker ikke kløe og flass! I flere år kunne jeg ikke finne en sjampo, huden skrællet alltid av med tørr flass, og på 2 uker med denne sjampoen gikk alt helt, absolutt.

Balabayeva Alena Kazan | 23.05.2020 |

Exfoliac Lotion med høyt AHA-innhold 125 ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Denne lotionen med en kombinasjon av glykolsyre og salisylsyre er godt egnet for de som ønsker å løse problemet med kviser og samtidig fornye og friske opp huden..
Produktet har en ganske sterk kjemisk lukt, men du blir raskt vant til det) når du bruker det for første gang, vil du føle svie og rødhet i huden, spesielt på "delikate" steder - for eksempel i nasolabialområdet.
Hudskalling er også mulig og veldig sannsynlig..
Jeg har kombinasjonshud og samtidig følsom, så for meg selv bestemte jeg meg for å bruke dette middelet i løpet av flere uker, siden det ved konstant bruk kan tørke ut huden.
Og så takler lotionen de oppgitte oppgavene perfekt.

Yulia Loshadkina Aksai (Aksaysky-distriktet, Rostov-regionen) | 22.02.2020 |

Sensidian AR Intensive anti-redness cream, 30 ml (Noreva, Sensidiane)

Konklusjoner: Jeg likte kremen. Det er behagelig for huden, ikke fettete. Det påvirket ikke utseendet på karene, jeg tror det ikke er mulig for kremer. Stedene med omfattende rødhet har blitt blekere, dette er et stort pluss, og jeg tror på grunn av azealinsyren i sammensetningen har de svarte prikkene blitt lysere og utslett har blitt mindre.

Svetlana Petrozavodsk | 05/21/2020 |

Exfoliac Lotion med høyt AHA-innhold 125 ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Dette middelet er flott for jenter med kviser, fordi produktet inneholder en høy konsentrasjon av syrer. Det er økonomisk å bruke, det er ikke nødvendig å fukte bomullsputen for mye. Når det påføres ansiktet, vil det føles en brennende følelse. Jeg har brukt den i en uke - i løpet av denne tiden blir røde flekker (etter kviser) gradvis lysere. Jeg bruker midler en gang om dagen, om morgenen, fordi hvis jeg bruker oftere tørker huden veldig mye. I forhold til "karantene" i fravær av muligheten til å gå til kosmetologen - et utmerket verktøy for å opprettholde effekten etter et løpet av prosedyrer.

Bushueva Evgeniya Perm | 20.05.2020 |

Hexafan Soothing Shampoo 250 ml (Noreva, Hexaphane)

Konklusjoner: Utmerket sjampo for sensitiv hodebunn. Aromaen er hyggelig, skummet er middels, på grunn av dette er ikke forbruket det mest økonomiske. Den fete hodebunnen er helt vasket ut, men man kan ikke stole på absolutt friskhet til natten. Viktigst, etter bruk er det ingen så forferdelig følelse av tetthet og kløe i huden, huden er rolig og hydrert. Takler oppgaven perfekt

Bushueva Evgeniya Perm | 20.05.2020 |

Hexafan sjampo til daglig bruk 250 ml (Noreva, Hexaphane)

Konklusjoner: Sjampoen er ikke dårlig, men uten entusiasme. Forbruket er ikke det mest økonomiske - det skummer normalt, men sjampoen er tynn, så du må bruke mer. Vask hår til det knirker uten å floke. Emballasjen er praktisk, enkel å åpne og lukke, ingenting lekker. Aromaen er behagelig.

Ritz Diana Moskva | 05/16/2020 |

Exfoliac BB krem, lys tone, 30 ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Den mest favoritt BB kremen, jeg tar den alltid i den lyseste nyansen, kombinert hud, utsatt for fet innhold. Jevner ut tonen og matter litt. Jeg anbefaler på det varmeste!

Skoryukova Irina Krasnodar | 05/03/2020 |

Xerodian AR + mykgjørende krem ​​for veldig tørr og atopisk hud, 200 ml (Noreva, Xerodiane AP +)

Konklusjoner: Kremen lindrer betennelse, beroliger huden og gir næring. For meg passer det - atopisk hud, med en diagnose av rosacea. Et virkelig funn. Kremets tekstur er tett, men ikke fettete. Betydelig forbedret hudtilstand etter den første uken med bruk. Jeg anbefaler 100%. Det er synd nå det ikke er tilgjengelig her, jeg gleder meg veldig til å bestille på nytt.

Eleanor Volgograd | 05.02.2020 |

Aquareva Moisturizing Serum 30 ml (Noreva, Aquareva)

Konklusjoner: Lett og behagelig serum. Jeg bruker den som en sminkebase

Antonina Moskva | 26.04.2020 |

Exfoliac Cleansing Scrub 50 ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: utmerket syreskall. skrubbende partikler er runde, huden skader ikke.

Fomenko Irina Vologda | 04.24.2020 |

Novean Premium multifunksjonelt anti-aging ansiktsserum 40 ml (Noreva, Noveane Premium)

Konklusjoner: Jeg likte serumet veldig godt. Det er praktisk å bruke - den tynne tuten på pakken lar deg presse ut så mye som nødvendig. Lukten er nesten ikke uttalt. Konsistensen er gjennomsnittlig, ikke vann og ikke en tykk krem. Selvfølgelig forventer jeg ikke mirakler i form av å stramme det ovale, men jeg anbefaler det som et pleieprodukt.

Fomenko Irina Vologda | 13.04.2020 |

Chrono-filler Intensivt oppstrammende anti-rynke serum 15 ml (Noreva, Norelift)

Konklusjoner: Jeg er veldig vant til serum i min daglige pleie. Jeg prøvde dette verktøyet for første gang. Huden min er 45+, tørr, følsom. Det forårsaker ikke negative reaksjoner, lukten er lite påtrengende. Konsistensen er middels, den vil fullføre raskt hvis den brukes 2 ganger om dagen på hele ansiktet og nakken. Men serumene går fort fort.

noreva - anmeldelser om kosmetikk

natalia
Minsk Aktivt medlem

Blid hei alle sammen!

I løpet av senhøst- og vinterperioden var jeg på jakt etter fuktighetsgivende masker.

På apoteket kom jeg over en slik maske. Jeg husket at det virker som om Victoria og Zhenya hadde noe sånt som blinket, så jeg kjøpte det for prøve.

Så. Noreva Aquareva Express Moisturizing Mask

Aquareva-linjen.

Fra produsenten:

Idraporin gir fuktighet til huden kontinuerlig,

hyaluronsyre gir vannreserver dypt i huden,

hydrokompleks metter huden med mineraler og sporstoffer,

Zemea og glyserin beskytter huden, sørger for rask hudregenerering,

fjerner tetthet umiddelbart etter påføring. beroliger, gjør huden myk og elastisk, gir øyeblikkelig og langvarig komfort.

Hvordan bruke: Påfør et tynt lag på ansiktshuden 1-2 ganger i uken, la stå i 5-10 minutter. Tørk deretter av overflødig med en bomullsdott.

Akvarev-maske - et uttrykkelig middel mot dehydrert hud med isperler.

Ingredienser: vann, glyserin, propandiol, natriumpolyakrylat, ammoniumakryloyldimetyltaurat / vp-kopolymer, alkohol, klorfenesin, capryl / capric triglyserid, parfyme, lecitin, dinatrium edta, oktokrylen, natriumhyaluronat, butylornace til ekstrakt, metoksydibensyl, metoksydibens annuus (solsikke) frøolje, homosalat, cl 42090 (FD&C blue n1)

Utgivelsesform: rør med hengslet lokk 50ml

Trykk:

Maske med helium, tyktflytende tekstur, gjennomsiktig blå farge. Har en uttalt duft med vannetoner.

Det påføres lett på huden, flyter ikke (ikke glem at laget er tynt) og skylles av uten problemer. For en heliummaske er dette et pluss!

Masken gir huden fuktighet. Jeg bruker om morgenen og huden er behagelig hele dagen.

Kanskje det eneste som er nok for meg er hudens friskhet og glød. Jeg vet ikke, kanskje jeg vil ha for mye av en fuktighetsgivende maske? Og produsenten sa ikke noe om friskhet og glans. Men det ville vært fint.

Min vurdering: en god fuktighetsgivende maske, men ingen entusiasme.

[Redigert av forfatteren 29. mars 2016]

Exfoliac

Nye anmeldelser

Vi anbefaler deg å lese:

Hjelp: velg alt - Ctrl + A, kopier - Ctrl + C, lim inn - Ctrl + V..

Område

  • Solkrem (0)
  • Garvningsprodukter (0)
  • Ansikts- og nakkepleie (1)
  • Nattkremer (1)
  • Dagkremer (1)
  • Makeup Remover & Skin Cleansers (0)
  • Lotioner, geler, tonika, melk, vaskeskum (2)
  • Scrubs, peeling products (1)
  • Pulver, fundament (1)

Nettstedsmateriell er til informasjonsformål og er ment for pedagogiske formål. Redaksjonenes mening kan ikke sammenfalle med forfatternes meninger. Det er forbudt å trykke på nettstedet uten skriftlig samtykke fra SIA "ALP-Media" og forfatterne. Rettighetene til forfattere og forlaget er beskyttet.

Om prosjektet | Konkurranser | Sosial katalog | Lenker

Nettstedsmateriell er til informasjonsformål og er ment for pedagogiske formål. Redaksjonenes mening kan ikke sammenfalle med forfatternes meninger. Det er forbudt å trykke på nettstedet uten skriftlig samtykke fra SIA "ALP-Media" og forfatterne. Rettighetene til forfattere og forlaget er beskyttet.

Anmeldelser om kosmetikk Noreva

Fransk apotekskosmetikk Noreva for ansikt, kropp, hår - kundeanmeldelser

Du trenger en velprøvd butikk der du kan kjøpe Noreva kosmetikk billig og lese anmeldelser?

Her vil du finne anmeldelser om Noreva kosmetikk og de beste prisene på apotekmerker i Ukraina! Etter å ha mottatt bestillingen, ber vi kjøperne av ASTRA-apoteket om å kommentere de kjøpte varene og butikkens service, og derfor samles bare reelle anmeldelser av farmasøytisk kosmetikk fra folk som faktisk brukte disse produktene her.

ASTRA-kjøpere skriver ofte anmeldelser om kosmetikk fra Noreva etter 40, 50, 60 år. Våre unge kunder gir tilbakemelding på kosmetikk for problemhud. Ved de første tegn på alder vil du være interessert i anmeldelser av Noreva kosmetikk etter 25, 30, 35 år.

Vi bestiller ikke anmeldelser av kosmetologer for noe produkt eller Noreva-krem - våre kunder gir uttrykk for sin personlige mening. De mest nyttige anmeldelsene fra Noreva-kunder, så vel som interessante uavhengige anmeldelser av bloggere om kosmetikk fra Noreva, finner du på vår Facebook-side.

Alle produktene våre er originale og har god holdbarhet. ASTRA selger ikke forfalskede og ulovlig importerte produkter til Ukraina, så vel som sonder og testere (når det er mulig, legger vi til sonder til din bestilling gratis)!

Hvis produktet du trenger, for eksempel Noreva krem, av en eller annen grunn ennå ikke har fått noen anmeldelse -
skriv til vår online assistent ☛

Alt om kosmetikk fra Noreva

bli med i diskusjonen

del med vennene dine

  1. Merkevarehistorie
  2. Område
  3. Linjer
  4. Individuelle produkter
  5. Meninger og anmeldelser

Noreva kosmetikk dukket først opp i Frankrike i 2002. Det er et terapeutisk og profylaktisk produkt designet for å eliminere dermatologiske problemer. Kosmetikk holder huden i utmerket tilstand. Spesialister fra forskjellige felt, som dermatologer, kjemikere, kosmetologer og farmasøyter, deltar i etableringen, og selve produksjonen utføres på moderne utstyr ved hjelp av den nyeste teknologien..

Merkevarehistorie

Året 2002 regnes som utgangspunktet for dette merket. Men hvis vi tar i betraktning anskaffelsen av selskaper som ble grunnlagt mye tidligere, så kan vi konkludere med at kosmetikkfirmaet Noreva dukket opp enda tidligere..

Helt i begynnelsen av aktiviteten produserte produsenten kosttilskudd. De var ment å lindre symptomene på overgangsalderen i rettferdig kjønn. Etter tre år etter grunnleggelsen av merkevaren, anskaffer selskapet flere merker, som begynner å arbeide under dets beskyttelse. Dette er slike som Nutreov, Physcience og Elcea. De spesialiserte seg i produksjon av kosttilskudd og hårfarger..

I 2011 kjøpte Noreva et ganske stort selskap, Merck. Hun hadde et ganske stort navn og produserte produkter for å løse dermatologiske problemer. Linjene inkluderte sammensetninger for å bekjempe eksem, atopisk dermatitt og andre sykdommer, produkter for problemhud og rettsmidler for å eliminere kviser og hudormer.

Oppkjøpet av dette selskapet tillot Noreva å utvide produksjonen. De begynte å produsere mange nye dermatologiske produkter under deres tilsyn. Produktene var ment for hudpleie og behandling. En linje ble også lansert for å forhindre mulige problemer..

Produktene til dette merket presenteres i dag i sin helhet på selskapets offisielle nettside. I tillegg samarbeider selskapet med distributører fra forskjellige deler av verden, som gjør det mulig å distribuere kosmetikk over hele verden. Det blir mulig å selge produkter via mellomledd, henholdsvis, det er ikke behov for levering fra Frankrike selv, noe som i de fleste tilfeller er økonomisk uforsvarlig.

Kosmetikk under merkevaren Noreva har rett til å bli offisielt solgt på et apotek. Hun har et enormt antall sertifikater. Dermatologer og kosmetologer gir ofte høye karakterer for produktene til dette merket..

Område

Noreva kosmetikk har en ganske smal spesialisering. I hennes linjer finner du ikke for eksempel dusjgel eller sjampo. Tilgjengelig i rensemidler, anti-aldringsserier, solkrem, forskjellige hudtyper osv..

Når det gjelder alder, tok produsenten seg av det rettferdige kjønnet fra forskjellige generasjoner. Både tenåringsjenter og mer modne damer vil kunne velge produkter for seg selv. Rekkevidden er ekstremt bred. Unge damer får tilbud om rensende geler og melk, hudpleiesett, balsam, emulsjoner, serum og mye mer.

Det må sies at blant kosmetikkene til dette merket er det produkter som er effektive i kampen mot noen av hudproblemene. Du kan velge både standard rengjøringsformuleringer og kosmetikk som gir behandling for mange hudsykdommer og fullstendig pleie.

Det er umulig å ikke merke de ganske høye kostnadene for dette produktet. Imidlertid er det svært effektivt, noe som mer enn kompenserer for denne nyansen..

Linjer

Denne kosmetikken er populær ikke bare i Frankrike, men over hele verden. Hun har ganske mange linjer, i tillegg dukker det opp nye hvert 2-3 år. La oss vurdere de viktigste og mest populære..

Chrono Regul HD-serien er anti-aldring. Det minimerer talgproduksjonen. Inneholder oksygenberikede molekyler.

MATIDIANE-linjen er spesielt designet for fet hud. Det er egnet for modne kvinner. Hjelper med å eliminere kviser og betennelser, strammer porene, fjerner giftstoffer. Huden blir sunnere og mer strålende. Inneholder ikke parabener og fremkaller ikke allergiske reaksjoner.

Exfoliac-linjen er designet for rettferdig kjønn i ung alder. Hun takler perfekt problemene med fet hud, fukter perfekt. Virker betennelsesdempende, renser og beroliger. Forskjeller i innholdet av fruktsyrer og ceramider.

En slående representant for serien er Noreva Exfoliac krem. Den er designet for å rense og gjenopprette dypt.

Gir beskyttende funksjoner, takler irritasjoner, gjør huden glatt og jevn.

Iklen-linjen er designet for høypigmentert hud. En slående representant er "Rucinol" -midlet, hvis hovedtrekk er undertrykkelse av melaninsyntese. Forbrukerne merker dets allergivennlighet. Krem "Melano-Expert" har en høy konsentrasjon av aktive stoffer og brukes av personer med kronisk pigmentering.

Psoriane-serien er designet for tørr og sensitiv hudpleie. For modne kvinner er det et bredt utvalg av Noveane 3D-produkter. De beroliger og nærer huden og kan også brukes daglig. Bekjemper effektivt rynker, fjerner ødem, gjenoppretter elastisitet. I tillegg stimulerer det produksjonen av kollagen og elastan av huden. Uten parabener.

Ved dermatitt og forskjellige hudsykdommer, bør du ta hensyn til Xerodiane Plus-linjen. Det brukes til å gjenopprette og fukte, egnet for tørr og avskallende hud. Lindrer kløe og andre ubehagelige opplevelser, hjelper med fornyelse.

Sesidiane-serien passer for alle hudtyper. Den kan brukes til å fjerne sminke, rense epidermis forsiktig. Inneholder ikke skadelige stoffer, fargestoffer og dufter. Paraben og alkoholfri.

Aqvareva-linjen er egnet for dyp hydrering. Den inkluderer nærende nattkremer, masker med varierende intensitet, balsam og melk. Huden er gjenopprettet. I tillegg har produktene en beskyttende effekt.

Individuelle produkter

Når det gjelder enkeltprodukter, er det flere som er spesielt populære blant forbrukerne. Man kan ikke unnlate å nevne de universelle rensemidlene. Blant dem er micellar lotion i spesiell etterspørsel. Den kan brukes til sensitiv, problematisk, fet, tynn og annen hud. Den inneholder ikke alkoholer og løsemidler. Inneholder ingen parabener eller dufter.

Bemerkelsesverdig er Noreva Exfoliac Deep Cleansing Mask. Den har en eksfolierende effekt og inneholder kaolin. Masken renser huden forsiktig og hjelper til med å helbrede den. Lett tekstur gjør det lett å absorbere og ikke tørke ut i ansiktet. Huden blir jevnere, hudormer fjernes, fet glans forsvinner.

Noreva tilbyr et mattende fundament spesielt for problemhud. Den passer både til kombinasjons- og oljetyper. Fundamentet fjerner fet glans, gjemmer perfekt mindre ufullkommenheter, jevner ut fargen.

Noreva Laboratories Exfoliac Foaming Gel tilbys spesielt for rensing. Den fjerner forsiktig urenheter, åpner og renser tilstoppede porer, mattner og fukter huden perfekt. Dette produktet kan brukes til å erstatte sminkefjerner melk. Har en bestemt lukt, skummer perfekt og har en veldig tykk konsistens.

Meninger og anmeldelser

Produktene av dette merket er preget av syreinnholdet. Noen av det rettferdige kjønnet er forsiktig med denne omstendigheten. På en måte er dette forståelig, siden bruk av syrer noen ganger kan føre til alvorlige problemer, opp til en kjemisk forbrenning av huden..

Anmeldelser av forbrukere og kosmetologer er stort sett positive, selv om det også er de som ikke likte kosmetiske produkter fra Noreva. De merker en spesifikk lukt, ikke for behagelig konsistens, som kan rulle og skinne på huden. Noen klager over forekomsten av allergiske reaksjoner.

Det må imidlertid huskes at slike øyeblikk er rent individuelle.

Eksperter anbefaler å gjennomføre en test først. For å gjøre dette kan du kjøpe spesielle sonder som hjelper deg å forstå om denne kosmetikken, som har en ganske uttalt effekt på huden, er egnet for en bestemt forbruker. Hvis resultatet av applikasjonen oppfyller forventningene, kan du vurdere å kjøpe et helt sett designet for full behandling og omfattende pleie..

Anmeldelser om kosmetikk NOREVA LED

  • 11.05.2014
  • | kapolya |
  • fem
  • fem

Et middel som hjelper meg å bekjempe kviser.

  • 17.01.2014
  • | Oksy |
  • ti
  • 6

En behagelig balsam med en delikat tekstur, men også med sine egne åpenbare ulemper.

  • 03/04/2013
  • | Kolibri |
  • 1
  • 7

Revitaliserende fuktighetskrem.

  • 18.02.2013
  • | Kolibri |
  • ti
  • 3

Lotion for problemhud.

  • 02/10/2013
  • | Kolibri |
  • fem
  • fem

AHA eksfolierende gel.

  • 29. mai 2011
  • | Xeniya |
  • 2
  • 7

Tørker kviser godt, og tørker ikke ut huden, fjerner rødhet.

  • 7
  • 2
  • fem
  • fem
  • 3
  • ti

LadiesProject er en sosial kosmetikkguide. Et sted der jenter diskuterer kosmetikk, vurderer produkter og merkevarer, blir kjent med nye produkter, lærer om rabatter og salg, lærer å velge og kjøpe kvalitets kosmetikk. Alle kan bli en del av vårt vennlige team.

Bli med oss ​​akkurat nå, les, kommenter, del anmeldelser og ideer, snakk om nye kjøp!

Bestilte apotekskosmetikk for problemhud

Du kommer ikke til apoteket, barna blir syke, og med vårens ankomst rebeller huden. Jeg vet ikke hva det er knyttet til, men huden kan være i perfekt stand i et par år, så forverres den nærmere våren og selv om du sprekker. Utslett, betennelse, abscesser. Jeg begynner å behandle kviser, huden blir dehydrert, fordi den er tynn av natur, oppstår peeling.

Jeg bestemte meg for å bytte helt til apotekpleie. Jeg vil skrive en rapport hvis det hjelper.

Fant et veldig anstendig LACREMA-nettsted. Kritikken om ham er god, jeg så dette for første gang, for hvis du vurderer at mange anmeldelser ble betalt for, men det er fortsatt mange dårlige anmeldelser om denne eller den andre nettbutikken, men her, vel, ikke en eneste. Fornøyd med prisene, kampanjene og prøvene som er satt sammen med bestillingen, katalogene. De lovet å legge minst 10 prøver av midlene jeg ba om og produktsertifikater i bestillingen.

Dette er hva jeg valgte selv. Jeg prøvde å spare.

Noreva Matidian Set Care daglig 2 produkter

Prisen er 2250, men aksjen er 1080. Jeg sjekket den andre steder, faktisk koster hvert verktøy mer enn tusen rubler.

Noreva Matidian Mattifying barnehage 40 ml

Brukes til kombinert til fet hud med en tendens til kviser, med effekten av kviser (postakne) hos voksne kvinner.

"Mikrosensorer", lipidbindemidlet, knuser overflødig talg overfladisk i mikrodropper og absorberer dem forsiktig som et serviett. Enzym eksfolierende strammer porene, oksygenerer huden og får hudfargen til å gløde. ChronoRegulHD® bekjemper overproduksjon av talg. Hvitt lotusekstrakt har en avgiftende effekt. Et spesielt fuktighetsgivende kompleks holder huden elastisk og behagelig.
Klinisk dermatologisk testet. Har ingen fotosensibiliserende effekt. Ingen fargestoffer eller parabener. Hypoallergen aroma. Svært tolerant. Ikke-komedogen.

Noreva Matidian Facial Cleansing Exfoliating Gel

Gelen renser porene dypt og forsiktig, har en porestrammende effekt, helbreder huden og bekjemper overproduksjon av talg. Har en avgiftende effekt.
Klinisk dermatologisk testet. Har ingen fotosensibiliserende effekt. Uten fargestoffer og parabener.

-Bioderma Mycelial water Sebium

100 ml. Stoil 501, men ifølge lager 374

Rengjør huden forsiktig og raskt på grunn av mikroemulgering av urenheter uten å tørke den ut.

Har antibakteriell virkning.

Normaliserer mengden og kvaliteten på talg, inneholder Fluidaktiv ® -komplekset.

Uten alkoholer, alkalier og dufter.

Gir ikke reaksjon hyperseborrhea.

Bidrar ikke til dannelsen av komedoner.

Noreva Xerodian Plus Kremrikt nærende ansikt (200 ml)

Intensiv behandling av tørr, veldig tørr, atopisk hud. Unike høyteknologiske mikrokrystallinske partikler inneholder vann og næringsmolekyler.

  • Opprettholder et høyt fuktighetsnivå
  • Danner et ikke-okklusivt beskyttende lag
  • Lindrer kløe
  • Reduserer risikoen for sekundær infeksjon

Sammensetning

  • Vitamin PP - pro-inflammatorisk effekt.
  • Aquaperfus-systemet - er et reservoar med vann, lar deg opprettholde et optimalt fuktighetsnivå, kompenserer for vanntap.
  • Sinksulfat - forhindrer tilsetning av infeksjon
  • Fytokomponent Zemea - fuktighetsgivende og nærende virkning.
  • Allergivennlig. Inneholder ikke dufter, fenoksyetanol, parabener

Effektivitet

Unik galena-formulering - absorberes raskt, slik at du kan kle deg umiddelbart etter påføring.

Uriazh Termisk vann50 ml

Daglig universell pleie for alle, inkludert sensitiv og overfølsom hud hos nyfødte, barn og voksne.

Alt sammen kom ut på 3034 rubler. Jeg synes det er billig, for selv i innsjøene ville alt sammen koste meg rundt 4,5 tusen. Og ingen ville gi meg prøver.

Noreva omtaler om kosmetikk

Publisert 17. jan 2020. Forfatter 1 1
Opptjening side 19.813 Oppmerksomhetspoletter. Gjennomgangsverdi: 87%

Så lenge jeg kan huske, har jeg alltid lidd av kviser! Det hele startet da jeg var 11 år. Jeg har aldri hatt røde, purulente hudormer, men hudormer på haken, nesen og pannen, samt forstørrede porer på kinnene er temaet mitt..

I samme skolealder begynte jeg kampen min med kviser. Moren min, som jeg arvet dette problemet fra, hjalp meg på alle måter. Jeg kjøpte forskjellige kosmetiske produkter, og tok meg også med til prosedyrene til kosmetologen. Effekten var, men ikke lang.

Over tid lærte jeg hvordan jeg kompetent kunne maskere kviser under et stort lag med foundation og pulver, og tette porene på alle mulige måter, og dermed gi grunnlag for nye kviser. Faktisk er dette en ond sirkel: det er kviser - og dette er et problem, de ser mildt sagt ikke vakkert ut. Og jeg er en jente, og jeg kan ikke være vakker, så jeg pleier huden min, som et resultat av at ny kviser dukker opp.

For hele kampens tid prøvde jeg en rekke forskjellige midler: Dette er forskjellige kremer og masker, kosmetologer og hudleger, jeg behandlet huden min med Darsonval og mange flere, alt..

. For et par måneder siden, bare på DENNE SIDEN, så jeg en anmeldelse fra en jente som interesserte meg veldig. Hun beskrev Exfoliac vaskegel. Jeg var mer interessert ikke i selve anmeldelsen, men i effekten som jenta beskrev, og den var fantastisk.

Etter å ha studert Internett bestemte jeg meg for å bestille et produkt av dette merket og slo meg på Acnomega 200-kremen. Det kostet 635 rubler. + levering innen Russland 200 rubler. og nå har jeg allerede et MIRACLE CREAM.

En gang i hånden min virket røret veldig lite. Bare 30 ml. Men jeg løper videre og sier at det var nok for meg i 3 måneder.

På selve emballasjen og på innsiden, på papir, er det en instruksjon som helt preger denne kremen.

Basen til denne kremen er syrer, som direkte påvirker hodebunnen..

Kremen i seg selv er veldig fettete. Det får huden til å skinne som et juletre! Dette er en av ulempene. Men den viktigste MINUSEN ventet på meg fremover. Jeg leste at de første dagene, etter å ha begynt å bruke denne serien, er det en forverring av utslett, men det jeg fikk 3 dager etter å ha brukt denne kremen var bare HORROR. Jeg har aldri hatt så mange kviser. Det eneste som reddet meg var at jeg satt med sønnen min ett år hjemme og ikke dukket spesielt opp hos folk. Jeg var redd for å gå til speilet. Kvise på kvise og kvise stasjoner.

. Denne skammen varte i to uker, og så begynte den å tørke ut og helbrede sakte. Jeg begynte å legge merke til at porene også smalner, og de svarte prikkene passerer.

PANNEKAKE!, Ja, jeg har aldri hatt en slik effekt fra noen krem. Av hensyn til et slikt resultat kan du tåle 2 ukers utslett.!

Jeg brukte kremen bare om natten, og om dagen brukte jeg den vanlige kremen min (hvem er interessert - dette er matrogil, det er ikke så fet).

Annenhver dag lagde jeg masker av leire, og en gang i uken renset jeg huden min med en skrubb.

Vel, til slutt, for ikke å være ubegrunnet, vil jeg legge ut bildene mine FØR og ETTER.

Jeg tok dette bildet den første dagen jeg brukte kremen..

. Og dette er huden min nå, etter 3 måneders bruk av Aknomega 200:

Vend det eller ikke, men jeg vant kviser, noe som absolutt er glad. Nå går kremen min ut, men jeg har allerede bestilt en ny :)))

Så jeg anbefaler AL denne kremen som et universalmiddel mot kviser.