loader

Hoved

Behandling

Blekemidler for ansiktet fra aldersflekker: kremer, masker, kosmetologi

Uestetiske mørke markeringer kan vises i alle aldre. Det vil ikke være mulig å maskere dem ordentlig med dekorativ kosmetikk, men det er ganske mulig å bleke aldersflekker i ansiktet hjemme eller i en skjønnhetssalong. Det viktigste er først å finne ut årsaken til pigmentering og velge den mest effektive måten å bekjempe den på..

Hvorfor du trenger å bleke huden din

Pigmentering er resultatet av overdreven produksjon av melaninpigment eller dens ujevne fordeling i lagene av epidermis.

Forstyrrelsen utvikler seg av forskjellige årsaker. De vanligste er:

  • hormonforstyrrelser (inkludert under graviditet eller overgangsalder);
  • overdreven lidenskap for soling
  • bruk av kosmetikk av lav kvalitet;
  • aldersrelaterte endringer;
  • feil kroppspleie;
  • tar visse medisiner (for eksempel orale prevensjonsmidler);
  • sykdommer i indre organer.

Genetikk spiller en viktig rolle. Så fregner eller føflekker overføres til mennesker "ved arv".

OBS: noen mørke formasjoner må ikke misfarges! Før du eksperimenterer med kremer og kosmetiske prosedyrer, må du konsultere legen din!

Du kan bleke huden din:

  • hvis flekker ødelegger utseendet;
  • etter overdreven solbrenthet
  • når huden har fått en stygg nyanse på grunn av en sykdom;
  • hvis merkene forblir etter skade, kviser, mislykket rensing manipulasjon.

I de fleste tilfeller er det ikke noe fysiologisk behov for å bli kvitt slike funksjoner i utseendet, men det er verdt å lette aldersflekker hvis de forårsaker psykologisk ubehag. Du kan gjøre dette i en skjønnhetssalong eller hjemme..

Gjennomgang av effektive kremer for hudbleking

Valget av bleking av ansiktskremer for aldersflekker er stort. Slike produkter produseres av alle kjente kosmetikkprodusenter..

Ifølge forbrukeranmeldelser jevner følgende kremer effektivt ansiktstonen:

  • Skinolite er en russiskprodusert blekingskrem basert på ekstrakter av bærbær og lakrisrot. Ytterligere aktive stoffer er peptider, azelainsyrer og hyaluronsyrer. Det er tillatt å bruke produktet om natten eller bruke det som en sminkebase. Den har en lett, behagelig lukt, solkremkomponenter. Den eneste ulempen er lang absorpsjon;
  • EO LABORATORIE er et rimelig stoff. Det løser ikke alvorlige problemer med pigmentering, men det gjør utslett mye lettere, jevner ut den totale hudfargen. Urteekstrakter og oljer er aktive ingredienser;
  • Bergamo Moselle Whitening EX Whitening Cream er et eksempel på koreansk kosmetikk av høy kvalitet. Kremen har en generell helbredende effekt på dermis. Olivenbladekstrakt aktiverer produksjonen av eget kollagen, forbedrer hudtonen og elastisiteten. Kamilleekstrakt strammer porene, lindrer betennelse, hyaluronsyre gir intens fuktighet, stimulerer cellefornyelse. Mørke aldersflekker blekner merkbart i løpet av en uke etter at du har påført kremen. Ansiktet ser friskt, uthvilt ut;
  • Evinal med ekstrakter av ringblomst, persille hjelper til med å bekjempe aldersrelatert pigmentering, eliminerer effekten av graviditet, røyking, overflødig solbrenthet;
  • Clearly Corrective Brightening and Smoothing Moisture Treatment (Kielhs) er et veldig effektivt engelsk stoff. De aktive ingrediensene er glykolsyre, bjørkeekstrakt, vitamin C. Kremen utjevner raskt hudtonen, eliminerer nøyaktig pigmentering. Den absorberes raskt uten å etterlate en klebrig film. På grunn av innholdet av AHA-syre i sammensetningen, som øker lysfølsomheten, kan den ikke brukes om sommeren og våren, gå bare ut etter å ha påført produkter med en UV-faktor;
  • Urin mot aldersflekker i ansiktet er mer som en emulsjon, inneholder ikke hydrokinon. Lyser feil i to måneders vanlig bruk;
  • CHRISTINA Intenc Fluoroxygen + C, takket være komplekset av aktive ingredienser, normaliserer ikke bare syntesen av melanin, men beskytter også mot sollys, forynges, øker hudens elastisitet, fungerer som en antioksidant. Ikke egnet for unge jenter, så vel som for kvinner med tørr, flassende hud;
  • TM "Vichy" for lyn er veldig populært på grunn av sin høye effektivitet i kampen mot blackouts. Produktet er beriket med vitaminer, kombucha ekstrakt, polyfenoler, naturlige syrer. Det eneste negative er de høye kostnadene;
  • DiorSnow Creme Eclat Hydatante Unifiante, utviklet av det vitenskapelige laboratoriet Dior, fjerner akkumulert pigment fra overhuden, som ikke bare eliminerer eksisterende aldersflekker, men også forhindrer utseendet på nye. "Fungerer" i de dype lagene av dermis. Har langvarig handling (opptil 6 måneder). Mattekomplekset med sinkglukonat strammer porene, glatter ut små feil.
  • Janssen FAIR SKIN Brightening Night Restore er en tysk krem ​​som tilhører kategorien profesjonell kosmetikk. Blekemidlet inneholder en løsning av diacetyloldin, som hemmer syntesen av melanin, lipoaminosyre letter eksisterende merker. Produktet absorberes lett, passer for alle hudtyper, har mattende egenskaper;
  • Avene D-Pigment Legere - termisk vannbasert krem. Eliminerer effektivt mørke aldersflekker, metter celler med vitaminer, eliminerer fet glans, akselererer gjenopprettingsprosesser. Etter påføring må du bruke fuktighetskrem, siden hovedingrediensen (melkesyre) tørker instrumentet sterkt;
  • Oriflame produserer to antipigmenteringsprodukter: for påføring på dagtid og nattetid. I tillegg til å lyse dermis beskytter den mot solens stråler;
  • Mon platin Dsm hjelper selv med veldig mørke utslett, gjør ansiktet fløyelsaktig, mykt. Den består nesten utelukkende av naturlige stoffer (vitaminer, planteekstrakter, retinol). Produktets formel fjerner fokus for betennelse og irritasjon;
  • Achromin er en "budsjett" -blekingskrem med vitamin C. Den har en beroligende, betennelsesdempende effekt.

Du kan også bruke noen farmasøytiske preparater for å bekjempe pigmentering. Slik som sink eller salisylsyre, Aspirin, hydrogenperoksid, bodyagi pulver. De må brukes veldig forsiktig, etter å ha lest listen over kontraindikasjoner i instruksjonene.

Whitening ansiktsserum

Den høye effektiviteten til blekningsserum skyldes at de aktive ingrediensene i dem er til stede i form av små molekyler. De er i stand til å trenge inn i de dype lagene i huden, og virker direkte på aktiviteten til melanocytter.

Når det gjelder denne typen kosmetikk, er det spesielt viktig å ta hensyn til kvinnenes hud og aldersgruppe. Hvis serumet er valgt riktig, vil effekten bli merkbar etter to ukers bruk. De fleste produktene har en kompleks, intens effekt på dermis.

  • eliminere uttalt flekker;
  • fukte;
  • ernære;
  • lindre betennelse;
  • jevne ut tonen;
  • redusere konsentrasjonen av pigment;
  • forhindre at det oppstår nye merker.

Følgende serum har bevist sin effektivitet:

  • Librederm lyser visuelt formasjoner på 30 dager, beskytter mot solen og frie radikaler. Det er nødvendig å påføre produktet punktvis på problemområdet;
  • Hvit lin er ikke et dyrt, men effektivt produkt. Senker aldringsprosessen, glatter fine rynker. Inneholder lin- og bærbærekstrakter som blokkerer pigmentsyntese;
  • Isis Pharma Neotone - innovativt fransk serum virker ikke bare overfladisk (lyser integrasjonen), men reduserer også pigmentmengden ved å blokkere cellearbeidet i de dype lagene av epidermis.

OBS: Serum erstatter ikke pleiekremer. Dette er en egen type kosmetikk med et annet handlingsprinsipp..

Du må bruke konsentrerte produkter riktig. Ikke gni, men "kjør inn" lett med fingertuppene. Frekvensen av prosedyrene er angitt i instruksjonene, det må overholdes nøye. Vanligvis påføres serumet om morgenen og kvelden. Varigheten av kurset er 1-2 måneder, avhengig av konsentrasjonen av aktive stoffer. Da må du ta en pause.

Hudbleking med Welltox-krem

Welltox whitening cream er en ny unik utvikling av kosmetologer. Damer feirer den raske oppnåelsen av ønsket resultat ved hjelp av dette verktøyet. I tillegg er det helt ufarlig, da det inneholder utelukkende naturlige ingredienser..

  • vitamin E (tokoferol);
  • oljer av rosmarin, mandel, oliven, drue;
  • badan;
  • amelan molekyl, som nøytraliserer melanin;
  • ekstrakter av lakris, sitron;
  • Glykolsyre;
  • ekstrakt av peptider Undaria Pinatifida (alger).

Komplekset av disse ingrediensene normaliserer ikke bare pigmentsyntese, men takler også de fleste dermatologiske problemer på kort tid:

  • stimulerer celleregenerering;
  • strammer;
  • fukter;
  • styrker fibre;
  • metter vev med essensielle vitaminer, mikroelementer;
  • jevner ut tonen;
  • glatter fine rynker;
  • helbreder mikroskader;
  • styrker karveggene;
  • øker hudens beskyttende funksjoner.

OBS: Welltox kan bare kjøpes på produsentens offisielle nettside! Den selges ikke på apotek og butikker..

Kremen fremkaller nesten aldri en allergisk reaksjon, inneholder ikke aggressive "kjemikalier", parabener, fargestoffer, mineraloljer. Den kan brukes lenge. Welltox hjelper til med å fjerne selv alderdomsflekker.

Hvordan lette aldersflekker med kosmetikk

Før du bleker aldersflekker i ansiktet med kosmetikk, må du velge riktig produkt. Det trenger ikke å være dyrt, men det er bedre å velge kjente merkevarer. Slike selskaper har vært på markedet i mange år, verdsetter sitt omdømme og tar derfor hensyn til kvaliteten på produktene deres..

Studer komposisjonen nøye. En effektiv blekingskrem må nødvendigvis inneholde stoffer som undertrykker overdreven aktivitet av melanocytter.

  • tretinol;
  • tokoferol;
  • arbutin;
  • askorbinsyre, kojinsyre, melkesyre, glykolsyre eller mandelsyre;
  • betakaroten;
  • hydrokinon;
  • heksylresorcinol;
  • niacinamid;
  • vitamin C i hvilken som helst form.

Noen av de listede ingrediensene (f.eks. Hydrokinon, kojinsyre) er giftige. Det er umulig å bruke kosmetikk som de er en del av lenger enn to måneder på rad.

Det anbefales at jenter med kombinert dermis kjøper kremer beriket med vitamin B3, C, A, E, planteekstrakter.

Når du bruker blekekosmetikk, må du også følge visse regler:

  • en allergitest bør utføres først. Påfør litt krem ​​på innsiden av albuen, vent en time. Hvis det ikke er utslett, rødhet, kløe, kan produktet brukes;
  • bruk bare medisiner på godt renset hud;
  • når du lyser flekker, må du hele tiden bruke solkrem.

Det anbefales å bleke merker i perioden fra slutten av oktober til begynnelsen av april, når solen ikke er aktiv.

Du bør kun kjøpe avklarende kosmetikk i apotek, store kosmetiske butikker eller på produsentens offisielle nettsteder. Det er ikke trygt å kjøpe aggressive formuleringer fra tvilsomme selgere.

Du kan ikke bruke blekekosmetikk når:

  • for sensitiv hud;
  • utslett eller mikroskader i det berørte området;
  • rosacea (vaskulært nettverk);
  • dermatologiske patologier (melanom, keratose, rosacea, dermatitt og andre).

OBS: det er forbudt å bleke steder der det er føflekker eller svulster! Aggressive komponenter kan provosere transformasjonen til en ondartet form..

Før du kjøper en krem, er det bedre å konsultere en kosmetolog. I noen tilfeller er det bare salonglysmetoder som er effektive..

Profesjonelle blekemetoder

Prinsippet om drift av prosedyrer utført i skjønnhetssalonger for å eliminere aldersflekker er basert på eksfoliering av overflatelaget av epidermis dekket med mangler. Manipulasjoner aktiverer regenerative prosesser i vevet i dermis. I stedet for de skadede dannes nye integrasjoner, allerede uten uestetiske merker.

Det er flere måter å oppnå ønsket resultat på. Her er eksempler på de mest effektive prosedyrene:

  • fotorejuvenasjon - rengjøring av epidermis med en lett blits;
  • laserterapi er den mest populære og sikreste måten å rette opp flekker på. Det er to typer manipulasjoner: overfladisk og dyp (når stråling påvirker hudens indre lag). Den andre typen innebærer alvorlig forstyrrelse. Indikert for å løse alvorlige hudproblemer. Intervensjonen i seg selv og rehabiliteringsperioden er under tilsyn av en spesialist;
  • kjemisk peeling involverer behandling av integrasjoner med spesielle blandinger basert på syrer, retinol og andre forbindelser som "brenner ut" det pigmenterte laget, frigjør dokumentet fra døde celler;
  • fjerning av radiobølger er egnet for å kvitte seg med små, ikke uttalt merker;
  • karbonavskalling er en kombinasjon av kjemiske og mekaniske metoder for peeling av den berørte epidermis. En spesiell gel med mikropartikler av karbondioksid påføres problemområdet, deretter bestråles med en laser;
  • kryoterapi - fjerning av kosmetiske defekter med flytende nitrogen.

Etter noen salongprosedyrer er huden forsvarsløs mot eksterne faktorer. På dette tidspunktet er det tillatt å utføre forsiktige pleieprosedyrer; enhver aggressiv innflytelse må utelukkes. Du må beskytte ansiktet ditt mot solen, ikke gå ut uten å bruke en krem ​​(minst SPF-50). Full gjenoppretting tar omtrent en måned. Profesjonelle peeling gjøres best i oktober-november. Solen på dette tidspunktet er ikke lenger aktiv, og alvorlig frost har ennå ikke kommet.

Alle salongteknikker har både fordeler og ulemper. Når pigmentering er mindre, kan renseprosedyrer gjøres hjemme.

Kjøpte anti-age masker

Effektiviteten av bleking av ansiktsmasker for aldersflekker er forklart av egenskapene til vitamin C. Den er inneholdt i de fleste av de aktive komponentene i slik industriell kosmetikk.

De fleste av dem har en kompleks effekt på dermis:

  • fukter;
  • gir næring;
  • gjør rynker mindre synlige.

Masker fungerer ikke så raskt som kremer med komponenter som blokkerer melaninsyntese på mobilnivå. Men de "fungerer" mindre aggressivt, er rimelige, sortimentet lar deg velge en sammensetning som passer for forskjellige aldre og hudtyper.

For å oppnå ønsket resultat må masker brukes riktig:

  • bruk kun formuleringer på renset ansikt. På forhånd er det bra å bruke skrubb eller utføre en dampende prosedyre;
  • distribuere kosmetikk med lette bevegelser langs massasjelinjene;
  • oppbevar masken ikke lenger enn den tiden som er angitt på pakken, ellers kan du skade huden alvorlig;
  • etter å ha skylt av produktet, bruk en fuktighetskrem.

OBS: Whitening masker kan ikke gjøres mer enn to ganger i uken!

Det er mange eksempler på slik kosmetikk i butikkhyllene. Ifølge forbrukeranmeldelser er følgende virkemidler effektive mot hyperpigmentering:

  • Good Night White Sleeping Mask fra det koreanske selskapet Mizon med niacinamid, morbærekstrakt;
  • CO2 oksygenmaske (Beauty Style, USA) består av to deler: pulver og gel. De må blandes før bruk. Aktive ingredienser: biogull, ekstrakter av stikkende pære og japansk kaprifol. Strammer ansiktets ovale;
  • Badyaga Forte (7 helsemeldinger) er et russisk medikament som hemmer syntesen av melanin. I tillegg til ferskvannssvamp inneholder den ekstrakter av indisk karse, streng, hvetekim, grapefruktolje;
  • Tomatox Magic Massage Pack (Tony Moly, Sør-Korea) med niacinamid, kiwi, tomat, sitron, kamilleekstrakter. Egnet for tørr eller normal dermis;
  • Belita-Viteks er en blekemaske produsert i Hviterussland. Inneholder fruktsyrer, sitronsyre og ferskenoljer, pektiner, kaolin, ekstrakter av tyttebær, bjørnebær og Valteria-blader. Styrker frontrammen;
  • Modeling Mask (ANSKIN, Sør-Korea) inneholder sterkt konsentrert vitamin C. Hjelper, inkludert aldersflekker, arrdannelse, post-acne, utjevner lindring av epidermis;
  • Natura Siberica White Night Face Mask med arktisk solbær, bøyd gress, sitrongress, gurkemeierotekstrakt takler aldersflekker, fregner. Det aktiverer metabolske prosesser, stimulerer produksjonen av kollagen og elastin. Fukter, renser dypt, lindrer irritasjon.

Kvinner bemerker at masker lyser aldersflekker etter 2-3 uker, men selv etter en manipulasjon blir ansiktet jevnere, friskere og mer strålende..

Hjemmelagde masker for aldersflekker er ikke mindre effektive..

Topp 10 hjemmelagde blekemasker

Tradisjonell medisin tilbyr mange muligheter for å kvitte seg med pigmentering ved hjelp av naturlige ingredienser.

Infusjoner av medisinske urter lyser effektivt mørke flekker. Passer for jevn hudtone: persille, lakrisrot, ryllik, løvetann. Det er bra å vaske med buljong i stedet for de vanlige middlene om morgenen og om kvelden, eller lage en komprimering: suge en myk bomullsklut i løsningen, påfør ansiktet i 15-20 minutter.

Du kan lage dine egne lysende produkter fra produktene som er på hvert kjøkken. Egnet for kosmetiske formål:

  • løk;
  • agurk;
  • Røde ribber;
  • aloe vera;
  • honning;
  • sitron;
  • Jordbær;
  • poteter;
  • meieriprodukter.

Merk: Alle ingrediensene til hjemmemedisiner må være ferske!

Her er noen oppskrifter for effektiv bleking av ansiktsmasker, selvforberedelse.

Gjær

Hell 20 g gjær med to ts hydrogenperoksid (3%). Rør, la det brygge i 10-15 minutter. Spred jevnt over ansiktet, dekk med folie med utskjæringer for øyne, nesebor og munn.

Fjern polyetylen etter 20 minutter, vask. Blandingen renser porene, eliminerer fett glans. Huden ser da glatt og strålende ut.

Kefir

Bland to ss kefir (fet) med 1 ts. mel og hyben eller avokadoolje (noen dråper).

Vask av etter et kvarter. Masken bekjemper effektivt mørke merker, lindrer betennelse og gir fuktighet.

Med gurkemeie og rømme

Bland en ts krydder godt med samme mengde rømme. Påfør på det berørte området, vask etter 20 minutter. Kan brukes av jenter med tørr dermis.

Etter at produktet er fjernet, er det noen ganger en litt gul nyanse. Det er lett å bli kvitt den med tonic.

Honning

Det er veldig enkelt å lage en maske. Det er nødvendig å blande fersk flytende honning med sitronsaft til en homogen konsistens (1 ss hver)

Blandingen vil ikke bare misfarge hyperpigmentering, men gir også metningen av de dype lagene i epidermis med de nødvendige næringsstoffene..

Agurk

Denne grønnsaken forfrisker og fukter dermis perfekt. For å tilberede blandingen trenger du:

  1. Riv mellomstor agurk på et fint rivjern.
  2. Klem overflødig juice gjennom gasbindet.
  3. Tilsett honning og brus i vassen (0,5 ts hver).
  4. Dryss en klype kanel.
  5. Hell i 12 dråper hvetekimolje.
  6. Rør godt om.

Hvis du er allergisk mot honning, erstatt denne ingrediensen med pisket eggehvite.

Sennep

For masken må du lage eplemos, ta 15 g av den resulterende vassen, tilsett 2 g sennepspulver og 5 ml ferskenolje til den.

OBS: du må bruke sennep veldig forsiktig, det kan forårsake alvorlige forbrenninger. Hvis pulveret kommer inn i øynene, vask godt, hvis ubehaget vedvarer, kontakt en øyelege!

En slik blanding renser integrasjonen godt, smalner porene, lyser ansiktet, eksfolierer forsiktig døde celler i epidermis.

Med hvit leire

Det kosmetiske produktet er egnet for alle typer dermis. For å forberede det trenger du:

  1. Fortynn leire (1: 2) med vann (helst mineral).
  2. Klem agurksaft.
  3. Rør inn 1 ss. juice til leiregryn.
  4. Spred den resulterende blandingen over ansiktet.
  5. Etter 20 minutter, vask ansiktet med varmt vann.

I tillegg til å redusere pigmenteringsgraden, ødelegger hvit leire skadelige mikroorganismer. Gjør dermis myk, glatt, fløyelsaktig.

Med persille

Persille er en av de mest effektive "blekemiddel" i epidermis. For å forberede masken trenger du:

  • hakkede greener (1 liten haug);
  • 1 ts fettfattig kefir;
  • 1 ts sitronsaft;
  • 10 dråper vitamin A.

Alle ingrediensene må blandes godt, fordeles over problemområdet, vaskes av etter 15 minutter. Masken passer for fet eller kombinert hud. Eiere av en tørr epidermis kan også gjøre det, men uten sitron.

Ris

Ris har lenge vært brukt til foryngelse. Et middel laget av det glatter fine etterligner rynker, jevner ut hudfargen.

For å forberede masken må du male 2 ts. forkokt, avkjølt ris med 1 ts. melk til konsistensen av tykk rømme, tilsett 1 ts. honning. Påfør problemområdet i 20 minutter. Blandingen passer for alle hudtyper i ansiktet, så vel som nakke og dekolleté.

Med tomatmasse

Skrell en halv tomat, riv, tilsett en teskje sitronsaft.

Hold i et kvarter. Huden fra slike prosedyrer blir glatt, jevn, silkeaktig og får et sunt utseende.

Konklusjon

Whitening alder flekker er en lang og komplisert prosess. Men hvis du ikke venter til det ubehagelige merket "blir gammelt", men umiddelbart kontakter en kompetent kosmetolog, vil du kunne returnere attraktiviteten mye raskere. Det er mange metoder og midler for å utjevne pigmentering, det er bedre å overlate valget til en kompetent spesialist. For å forhindre at det oppstår et problem, må du beskytte ansiktet ditt mot direkte eksponering for sollys: ikke misbruk solsenger, bruk solkrem.

Whitening masker for aldersflekk anmeldelser

Evgenia Plakhina "30. juni 2014, 19:13

  • Svar med sitat

Re: Ansiktsblekende produkter

Leno »1. juli 2014, 11:10

  • Svar med sitat

Re: Ansiktsblekende produkter

Natalia Kitik "01 jul 2014, 11:41

Pigmenterte flekker på huden kan vises av flere grunner - dette er endringer i hormonell bakgrunn (det er grunnen til at aldersflekker dukker opp så ofte under graviditeten); forstyrrelser i leverfunksjonen, nyrene, fordøyelsessystemet, skjoldbruskkjertelen; eksponering for ultrafiolett stråling. Gitt ovennevnte, ville det være en god ide å komme i gang med en medisinsk undersøkelse for å finne ut mer om helsetilstanden din og prøve å finne ut hva som er årsaken til at aldersflekker ser ut i ditt tilfelle..

Nå spesifikt om blekemidler. I fjor sommer kjempet jeg med to aldersflekker igjen i ansiktet etter graviditeten. En billig, men overraskende effektiv Whitening Mask fra Vitex hjalp meg mye i denne saken. Vitex er hviterussisk kosmetikk til rimelige priser, før jeg var redd for det, men etter å ha prøvd flere produkter fra dette selskapet, var jeg overbevist om at noen stillinger viste seg å være veldig vellykkede for henne..

Denne blekemasken tilhører også slike stillinger - jeg kjøpte den etter å ha lest anmeldelser på Internett, og angret aldri på det. Whitemaskingen for Vitex fungerer virkelig, resultatene er merkbare etter flere prosedyrer. Det er opprettet på grunnlag av fruktsyrer og salisylsyre, og derfor kribler det ansiktshuden, men merkelig nok forårsaker det ikke irritasjon. Sammensetningen av masken er ganske hyggelig - det er mange naturlige ingredienser, noe som er spesielt behagelig.

Etter masken anbefales det å bruke en blekingskrem fra samme serie som masken, serien heter "Whitening". I denne serien er det forskjellige kremer - nattblekingskrem, dagblekingskrem for forskjellige hudtyper, det er til og med en lysende øyekrem, så det er mye å velge mellom. Men det skjedde slik at jeg brukte masken sammen med et produkt fra en helt annen produsent..

Det andre tallet i min kamp mot aldersflekker var den intensive depigmenteringsbehandlingen fra Uriage - Depiderm Intensive Depigmenting Hudpleie - i form av en emulsjon, jeg påførte den hver kveld, mens jeg bare brukte blekemasken to ganger i uken. Effekten av Depiderm Intensive Depigmenting Hudpleie var også merkbar - neste morgen var huden merkbart lysere. Totalt kjempet jeg med aldersflekker i tre måneder, sannsynligvis i løpet av denne tiden forsvant de gradvis.

Vær oppmerksom på at det er tilrådelig å bruke hudblekingsprodukter om kvelden, slik at det har mulighet til å komme seg over natten. I tillegg, på dagtid, anbefales det å bruke kremer med høy beskyttelsesgrad - det beste alternativet er kremer med SPF 50, siden huden etter blekeprosedyrer er spesielt følsom for effekten av solen.

Fra folkeoppskrifter virket en maske av solbær og honning mer eller mindre effektiv. Bland 1 ss til denne masken. en skje med ripsbær som dunket til en purétilstand og 1 ts honning. Masken kan bare brukes på områder med aldersflekker eller hele ansiktet, avhengig av resultatet du vil oppnå. Du må holde masken i omtrent en halv time, skyll den av med vann tilsett sitronsaft.

Alternativt kan du også bruke en maske av ølgjær og sitron. Bland i denne oppskriften 20 gram ølgjær og 2 ts sitronsaft. Oppbevar masken i 20 minutter, skyll med varmt vann. Denne masken lyser ikke bare huden, men gir den også behagelig elastisitet..

Det er også muligheter for masker med avkok av persille, sitronsaft og honning, kefir, men det ser fremdeles ut for meg at folkemedisiner ikke gir resultatene som kan oppnås ved bruk av ferdige kosmetikk. Det er ganske vanskelig å fjerne aldersflekker med deres hjelp, det maksimale jeg klarte var å lette fregner eller den generelle hudtonen litt. Selv om det kan være nødvendig å vise enda mer tålmodighet.

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Kiara »02 jul 2014, 21:58

Til dags dato bruker kosmetologer hovedsakelig produkter med ANA-syrer for å bekjempe aldersflekker. Du kan gjøre en profesjonell peeling eller bruke hjemmemedisiner med lav konsentrasjon av syrer. For hjemmebleking er en konsentrasjon på 5-10% akseptabel. Det er nødvendig å starte kurset med en 5% krem, bruke den om morgenen og om kvelden. Bytt til 10% etter en måned og bruk den annenhver dag om natten.

Start alltid blekingskurset tidligst i november. Ingen god skjønnhetspleier vil gi deg en syreprosedyre om sommeren fordi huden blir mer følsom for solen og du kan få motsatt effekt..

I tillegg til den hvite effekten får du i tillegg en foryngende effekt, glattere hud og en sunn hudfarge..

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Aniri »03 jul 2014, 10:19

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Wera »04 jul 2014, 09:41

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

frana »2. oktober 2014, 13:52

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

ElenaLenchik »2. apr 2016, 23:31

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Salli »15. april 2016 05:14

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Shelina »16. april 2016, 17:50

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Lena-Lisa »18. apr 2016, 03:31

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Jukova »29. apr 2016, 15:48

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Natasha25 »11. mai 2016, 00:41

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Lola »20. mai 2016, 23:53

Natalia kan ikke være uenig med deg. Flott krem. Moren min hadde veldig lite attraktive, mørke og store flekker i ansiktet. Hun prøvde å fjerne med noen slags kremer, folkemedisiner, men alt til ingen nytte. Og så rådet venninnen henne til å kjøpe en bleking "Før og etter" på apoteket, vel, alt gikk veldig raskt, og det er fortsatt ingenting i ansiktet hennes.

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

BAXA »26. juni 2016 02:25

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Lena-Lisa "28. juni 2016, 13:25

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

ori24zv »11. juli 2016, 14:59

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Katrin1984 »9. august 2016, 11:23

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Ksiysha »19. august 2016, 10:48

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

BAXA »15. sep 2016, 01:06

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

cat_letova »30. mars 2017 12:35

Jeg har et spørsmål. Jeg gjør Lakshma Mahx lynmasker, etter det er det verdt å gå ut i solen i det hele tatt? eller vent? eller kan du gi råd om en slags hypoallergen solkrem. Og så etter masken er jeg redd allergiene vil gå, jeg brukte bare aldri solkremer.

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Sonneiko »26. april 2017 18:53

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

KaliMedok »14. mai 2017, 01:24

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Lola »27. mai 2017, 13:27

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Lusik72 »06 nov 2017, 02:37

Whitening mask for å eliminere spor etter pigmentering av huden

Det er her spørsmålet oppstod om hvordan man kan gjøre mindre merkbare (og ideelt sett å oppheve) aldersflekkene i ansiktet (etter kviser og ineptisk klemming av kviser, etter solen og som et resultat av metabolske forstyrrelser, etc.)
Under kuttet er det en oppskrift på en folkemaske, som jeg prøvde på meg selv etter råd fra min kosmetolog.

Om aldersflekker og hvordan man kjemper
Pigmenterte områder kommer oftest i tre farger: rød, brun og grå (avhengig av årsak, område og hudtype). Jeg tar en reservasjon med en gang at det er best å fjerne pigmentering i salongen ved hjelp av profesjonelle blekemasker og peeling med hyaluronsyre. For sensitiv hud - prosedyren er ubehagelig, den svir forferdelig. Men effekten blir umiddelbart merkbar.

Hvis salongen av en eller annen grunn ikke er ditt valg, kan du lage blekemasker hjemme. Det er mange oppskrifter. Fra lette agurkmasker til mer radikale metoder. Jeg vil foreslå en oppskrift på en ostemasse, som skjønnhetspleieren min ga meg råd om. Hun tok i sin tur den fra Big Golden Book. Helse uten narkotika "Alla Tartak.

Om hudtypen min (plutselig er det viktig). Jeg har normal (tidligere) hud, er utsatt for tørrhet, allergiske reaksjoner, utslett. pigmentering. Dehydrert, ofte skjellete og ekstremt følsom. Det kan svare på alt fra bevist kosmetikk til vanlig melk. Det vil si at jeg bruker masker med ekstrem forsiktighet..

Sammensetningen av den aktuelle masken, ved første øyekast, er rett og slett forferdelig :) Første gang jeg overtalte meg selv til å bruke den i lang tid, men resultatet var rett og slett fantastisk: flekkene ble mindre uttalt + huden er strålende, myk og fløyelsaktig på samme tid.

OBS: masken har en blekende effekt, derfor vil den redusere effekten av soling eller selvbruning. Etter det er et solarium eller Egypt veldig motløs :)

Maskeoppskrift

Ingredienser
Doseringen er basert på 250 gram cottage cheese, men jeg gjør halve dosen (del deretter mengden av alle ingrediensene med 2):

1. Høstost - 250 gram, som base (jeg kjøper vanlig kjøpt cottage cheese i en rektangulær pakke. Det er bedre hvis det er tørrere. Det fungerer ikke i det hele tatt, fordi resten av ingrediensene tynner det).
2.Nakatyr alkohol - 1 ts
3. Borax - 1 ss
4. Kamferalkohol - 1 ss
5. Borsyre - 1 ss
6. hydrogenperoksid - 1 ts

Alle andre ingredienser kan kjøpes på apoteket (koster en krone).

Fremstillings- og applikasjonsmetode
Vi legger cottage cheese i en dyp tallerken, elter den, tilsett resten av ingrediensene (det er mest praktisk å bruke en vanlig sprøyte, den er lettere å skrive og doseringen i terninger er klarere enn en måleske). Rør til en homogen masse er oppnådd og påfør den raskt på nakken og ansiktet, unntatt området rundt øynene (men for de som har sterk pigmentering på øyelokkene og under øynene, som min, er det også mulig i øyeområdet).
Det skal forbli i ansiktet i 15-20 minutter, så vaskes det grundig med varmt vann.

Nyanser
- Det viktigste er å påføre raskt, fordi masken stivner og blir klissete, holder seg fast i fingrene og forblir veldig dårlig i ansiktet).
- Under prosedyren må du ta en vannrett stilling, ellers faller masken av.
- Lukten av ammoniakk, som er skremmende når ingrediensene blandes, absorberes fullstendig av lukten av kamfer. Det vil si at den endelige massen har en sterk furulukt :)
- IKKE bruk krem ​​(for å forlenge blekningseffekten) etter masken, men hvis huden er veldig følsom. Du kan tørke av ansiktet en halv time før påføring med en bomullspute dyppet litt i olivenolje.
- I flere dager må du ikke sole deg rikelig eller bruke selvbruning, fordi masken renser godt og trenger inn i de dype lagene i huden, overflaten blir veldig delikat og utsatt for pigmenter. Derfor er det også verdt å bruke kremer med SP-filtre..
- Selv jeg forårsaker ikke tetthet, når det påføres er det effekten av kald mentol - dette er fra kamferolje.

Periodisitet.
Jeg påførte den to ganger i uken over hele ansiktet - i en uke, og etter - en gang i uken på pigmenteringsområdene.

Her er en oppskrift, jeg vil gjerne høre meningene til en skjønnhetsguru, vel, og lese dine hemmelige oppskrifter :)

har noen klart å kvitte seg med aldersflekker for alltid?

Jeg har bart: gy: mad: gy:

Jeg prøver i morgen, takk

Her er hva jeg fant mer fra flekkene:


Whitening maske
Riv agurken. Påfør velling på ansiktet ditt.
Oppbevar den i 20-30 minutter.

Whitening maske
Oppløs 10 g talkum, 10 g natron og 70 g kaolin i en 2% løsning av borsyre til en oppslemming og legg på ansiktet.

Gjærmaske
For å bli kvitt aldersflekker, rør 15-20 g gjær i en og en halv ts sitron eller grapefruktjuice.
Påfør ansiktet. Fjern masken etter 15-20 minutter, tørk ansiktet og smør med krem. Blandingen inneholder B-vitaminer og er god for enhver hud.

Mandelmaske
Hell et halvt glass mandler i et glass kokende vann. Etter 5 minutter, tøm vannet og før mandlene gjennom kjøttkvernen. Tilsett saften av en halv sitron og en spiseskje kokt vann.
Behandlingsforløpet er 30-40 masker 2 ganger i uken.

Søt peppermaske
Riv halvparten av pepper på et rivjern av plast og legg på renset hud i 30 minutter, og vær spesielt oppmerksom på områder med aldersflekker..
Skyll av med kaldt vann og påfør en nærende krem.

Antikk blekemaske
Ostemasse 1 ss
Ammoniakk 10 dråper
Hydrogenperoksid 10 dråper

Hvitgjør huden ved å gni den med persilleinfusjon.
Skjær 2 ss urter og hell et halvt glass kokende vann over. Sil etter en time.
Smør ansiktet med persillejuice blandet med melk

-------------------------------
For flekker og fregner kan du jevne ut hudfargen ved å smøre den to ganger om dagen med gulrotjuice.
Etter tørking, skyll ansiktet med vann og melk (en spiseskje melk i et glass vann).
Du kan forbedre effekten ved å drikke et halvt glass gulrotjuice daglig.

Et godt blekemiddel er most pepperrot, infundert med en 8% eddikoppløsning på et mørkt sted i 5-6 dager. Filtrer og fortynn med vann.
Pepperrotsaft blandet med vann hjelper også.

------------------------
For å fjerne aldersflekker, bruk mosede blader av Kalanchoe pinnate på flekkene.

Bland 3 deler upasteurisert melk med 1 del fortynnet alkohol eller vodka.
Tørk av ansiktshuden om natten for å lette aldersflekker etter fødselen.

mørke flekker
Fersk bærjuice og vanninfusjon av ville jordbær brukes i form av vask som et middel for å fjerne aldersflekker i ansiktet.
I medisinsk kosmetikk brukes masker laget av jordbærmasse mot aldring av huden.

-------------------------
mørke flekker
Bland 2 ts. hvete- eller rismel med 1 ts. bordeddik og 1 ts. honning for å lage en myk deigmasse.
Påfør massen i ansiktet med et tynt, jevnt lag for aldersflekker. Etter 15-30 minutter, fjern masken med en tørr bomullspinne og vask ansiktet med vann.

For å bli kvitt aldersflekker, fregner, er det nødvendig å gni juice fra melonmasse inn i ansiktet.

Hvordan bleke aldersflekker?!

Brukerkommentarer

Jeg led også med mørke flekker etter fødsel og spor etter kviser (Prosedyren med Perfoskin hjalp. Kremer og badyagi hjalp ikke, så jeg gikk til tyngre artilleri) Her er litt om stoffet, jenter, jeg tror noen vil komme til nytte. Og hvordan han fuktet huden... Jeg sluttet å bruke fete kremer, nå bare lette serum)

Etter fødselen hjalp kremen før og etter pigmentering meg med å bli kvitt aldersflekker. Jeg gned det på hendene og ansiktet to ganger om dagen, og i løpet av en måned var pigmenteringen borte. Men dessverre, til våren kommer den tilbake igjen, så bruker jeg kremen igjen.

Veldig gode og effektive kremer som jeg har brukt. Jeg skriver i rekkefølge etter effektivitet og kostnad. Den beste og billigste Achroactive Max så før og etter og den siste Neoton.

Jeg anbefaler Neotone Whitening Serum, selges på apotek, fransk merke Isis Pharma. Og også en utmerket solkrem Neoton Radiance med høy beskyttelsesfaktor! Dette er min kamp med pigmenter og veldig vellykket)

Min første erfaring med å bli kvitt aldersflekker og etter kviser var med fruktskall på en kosmetisk klinikk i fjor. Selvfølgelig effektiv, kul, skånsom, men ikke billig heller...

Denne tidlige våren bestemte jeg meg for å prøve igjen, kjøpte en ansiktskremmaske med fruktsyrer Cora (http://irecommend.ru/content/piling-kora-krem-maska-s-fruktovymi-kislotami) på apoteket, jeg leste før de anmeldelsene. Generelt var resultatet positivt. Først da ble det varmt, og du kan ikke bruke det til solaktivitet, ellers vil de strømme ut enda mer. Den beste tiden for bleking er høst, vinter. Og om sommeren, beskyttende kremer.

Etter fødselen ble ansiktet mitt også dekket av flekker. Jeg ventet på at den skulle passere av seg selv, huden ville gå tilbake til sin tidligere normale tilstand. Generelt ventet det ikke. Jeg kjøpte en blekende ansiktskrem på et apotek. Før og etter. Jeg bruker den som en vanlig krem, og nå har det gått 3 uker, hudfargen har merket jevnt ut. Jeg vil fortsatt bruke den. Og likevel vet jeg ikke hvordan han vil handle om sommeren. Selv om det står at det reduserer syntesen av melanin, bør det i teorien ikke vises flekker

akkurat dette er nødvendig))) kosmetisk naturlig))))) hihi)))

bland med vann i forholdet 1: 1)))

bra med kullsyreholdig mineralvann))

Hvit leire er et naturlig materiale som har blitt brukt til ansiktshudpleie. Den har blitt brukt med suksess i flere hundre år. Generelt er kosmetisk leire forskjellig: svart, hvit, grønn, blå, gul og rød. Hver prøve har forskjellige egenskaper. For å ta vare på den delikate huden i ansiktet tar de ofte hvit leire. Den inneholder sporstoffer og mineralsalter, så vel som sink, kalium, silika, nitrogen, kobber, magnesium, kalsium, etc..

Hvit leire er best for sensitiv, kjedelig, tørr hud. Med hyppig bruk av kosmetiske masker med hvit leire, normaliseres metabolske prosesser, hudens fasthet og elastisitet øker, og utseendet blir betydelig forbedret. Hvit leire glatter fine rynker og gjenoppretter hudfargen. Hun fant bred anvendelse i kosmetologi for behandling av fet og problemhud..

Den viktigste positive egenskapen til hvit leire er dens evne til å tørke og rense huden; det absorberer også sekreter av svettekjertler og overflødig talg, fjerner smuss fra huden. Den positive effekten av hvit leire på huden på ansiktet ditt forklares også av det faktum at den inneholder sporstoffer og mineralsalter i en godt absorbert form, noe som absolutt er gunstig for kroppen..

Det er også kjent at hvit leire øker den betennelsesdempende effekten av visse stoffer, og det er derfor den brukes til å lage salver og masker. Masker basert på den fjerner overflødig talg, slagg og giftstoffer fra huden, viser en mild eksfolierende effekt.

Hvite leire ansiktsmasker brukes til å fjerne aldersflekker og bleke dem. En jevn og sunn hudfarge er viktig for enhver kvinne. Hudfargen kan forbedres med spesiallagede masker, en av hovedkomponentene som vil være hvit leire..

Hvit leire selges i pulverform i en skjønnhetsbutikk eller apotek. Det er ikke dyrt nok. For å tilberede en ansiktsmaske basert på den, må den hvite leire fortynnes med en krem ​​som passer din hudtype. Eller forbered deg på dette avkok av ryllik, ringblomst eller apotek kamille. Konsistensen til den ferdige masken skal ligne tykk rømme.

Før du bruker en hvit leiremaske, må du rense ansiktet på forhånd. Det anbefales ikke å bruke masker på områdene rundt leppene eller øynene. For å minimere stramming av huden når masken tørker, legg den i et tykt lag og legg vått gasbind på toppen av det ved første tegn på tørking. Den hvite leiremasken vaskes av med rennende varmt vann for samtidig å vaske av døde hudceller og overflødig talg trukket ut av leiren fra porene. Etter denne kosmetiske prosedyren, må du tørke ansiktet med krem, og deretter bruke en krem ​​i ansiktet som passer til hudtypen din.

For ikke å være ubegrunnet, vil jeg gi flere oppskrifter på masker basert på hvit leire:

White Clay Firming Facial Mask.

Bland 1 ts. honning, 3 ss. l. melk og 3 ts. pulver av hvit leire. Påfør en kosmetisk maske på ansiktet i 1/3 time, og skyll den av med varmt vann.

For forbedring av tørr hud og hudfarge.

Bland 3 - 6 dråper vegetabilsk olje, 1 ts. flytende honning og 1 ss. l. pulver av hvit leire. Alle komponenter må fortynnes med kokt varmt vann. La masken ligge på ansiktet i en halv time og fjern den med varmt vann.

For fet hud.

Hakk en liten mengde persille, dekk med kefir og tilsett 3 - 6 dråper sitronsaft, bland nå alt, og tilsett deretter 1 ss. l. pulver av hvit leire. La masken ligge på ansiktet i 1/3 time, og fjern den med varmt vann.

Whitening masker for aldersflekk anmeldelser

I løpet av de siste 10 årene har listen over prosedyrer og aktive ingredienser utvidet seg betydelig etter hvert som problemet blir globalt..
Som alltid er det to behandlinger: aktuelle medisiner og ikke-kirurgiske prosedyrer.
De beste resultatene oppnås hovedsakelig med riktig kombinasjon.

Melaninsyntese kan kontrolleres ved å påvirke tyrosinaseaktivitet.

Det finnes to typer "sanne hemmere":

• Inaktivatorer med en spesifikk virkningsmekanisme eller "Killer Substrates". De danner en kovalent binding med tyrosinase-enzymet og inaktiverer det henholdsvis irreversibelt og blir til en annen forbindelse
• Hemmere som reversibelt binder seg til tyrosinase, og reduserer dermed katalytisk aktivitet.

Slike ingredienser er nyttige når det er nødvendig å regulere produksjonen av melanin, som i tilfeller av melasma. Når det ikke kreves, fungerer profesjonelle behandlinger som AHA-syrer og retinoider best..

Så, de mest effektive aktive ingrediensene for behandling av hyperpigmentering med et stort klinisk bilde:

• Hydrokinon. Gullstandard. Det har vært i bruk i over 50 år og er det eneste amerikanske FDA-godkjente blekeproduktet. Det kombineres ofte med antioksidanter, retinoider og syrer for å forsterke effekten. Mange mennesker opplever allergiske reaksjoner, og ved regelmessig bruk kan de forårsake ganske alvorlige problemer med høy% input. Bare 2% tillatt.
• Azelainsyre. Ble utviklet for å behandle kviser. Imidlertid har det vist seg å være veldig nyttig i behandlingen av hyperpigmentering, spesielt pigmentering etter kviser. I en studie hadde den samme effekt som 4% hydrokinon.
• Kojinsyre. Et metabolsk produkt av soppen av arten Aspergillus Aerobacter Pencillum, som viser effekt som hydrokinon. Ifølge forskning gir kombinasjonen hydrokinon med glykolsyre den beste effekten når Kojinsyre er tilstede i formuleringen. Ulempen er at det kan forårsake kontaktdermatitt..
• Mandelsyre. Aha-syre brukes til visse hudforhold, inkludert behandling av hyperpigmentering. En kombinasjon av mandelsyre og salisylsyre brukes ofte i skrellformuleringer. Forskning viser at det er enda mer effektivt enn glykolisk.
• Niacinamid. Hindrer overføring av melanin til keratinocytter. Den aktive formen for Vit B3 har vist seg å redusere hyperpigmentering betydelig, selv når det gjelder melasma. Bivirkninger er minimale.
http://vitazone.ru/forum/showpost.php?p=1407&postcount=1

SkinWhite - effektiv bleking, 10 i ett.
INCI: N-acetylglukosamin, Niacinamid, Mulberry Extract, Apple Polyphenols, Madecassoside, Japanese Camellia Extract, Brussonetia (Japanese Paper Tree) Extract, Matsutake Extract, Purple Clover Extract, Green Tea Extract.
http://vitazone.ru/shop/product/skinwhite/

Kojic Acid - påvirker effektivt både aldersflekker og de som er forårsaket av sykdommer, feil bruk av kosmetikk, hormonell ubalanse eller tar p-piller.
Kompleks av planteekstrakter - bestående av en synergistisk blanding av planteekstrakter: morbærekstrakt, eple polyfenoler, madecassoside, japansk kameliaekstrakt, brussonetia (japansk papirtre) ekstrakt, matsutake ekstrakt, lilla kløverekstrakt, grønn teekstrakt.
http://vitazone.ru/shop/product/pigmentacija/
http://vitazone.ru/shop/product/2477/

Jeg synes det er praktisk der - du kan lese om sammensetningene og prinsippene til ingrediensene, og deretter velge mellom:
eller se etter komposisjoner med de rette ingrediensene i de vanlige merkene av kosmetikk
eller tilsett litt av ønsket konsentrat til din vanlige basekrem
eller elt i sin helhet (med leppene måtte jeg nylig utføre en uavhengig elting helt, fordi favorittproduktet mitt ble tatt ut av produksjonen, men jeg kunne ikke finne analoger - jeg elte det (men fra tredje omgang.)