loader

Hoved

Kosmetolog

Anmeldelser av anti-rødhet emulsjon - avene soins anti-rougeurs rødhet emulsjon

Flott krem. Jeg har lett rødhet på kinnene, nesevingene og rundt leppene. Kremen fjerner dem raskt og etterlater behagelige følelser på huden. Ikke nok for hydrering og ernæring, men takler problemet.

Jeg kjøpte den i dag. Likte det ikke i det hele tatt (((kastet penger.
Jeg har kombinasjonshud med fet T-sone om sommeren og tørre kinn om vinteren, utsatt for rødhet. Det er flere stjerner i ansiktet. Jeg kjøpte den for å forhindre at det oppstår nye feil og styrke blodkarene. Jeg fikk bare kremen, vasket den og påførte den på ren hud, etter 2-3 minutter dukket det opp røde flekker på kinnene mine. Etter 30 minutter forsvant ikke flekkene, jeg vasket og smurt med min gamle krem, huden roet seg umiddelbart. Beskrivelsen uttalte at den har betennelsesdempende og beroligende effekter, men det viste seg å være motsatt. Dette er første gang jeg har sett en slik reaksjon på en krem, spesielt siden en krem ​​for sensitiv hud ikke skal forårsake irritasjon.
Jeg likte heller ikke teksturen til selve kremen, for kombihuden ønsket jeg meg en slags lett krem, men denne er litt klissete og huden etter at den skinner.

Overrasket og 100% fornøyd. Resultatet er i ansiktet etter 2 ukers bruk. Jeg har veldig sensitiv hud, med rik rødhet og hyppige kviser. I to uker er det nesten ingen spor av utslett. Rødhet i ansiktet forsvant ikke helt, men ble merkbart mindre uttalt. Hudet utjevnes.

Jeg har tørr, sensitiv hud, allergisk og gummy på steder. Nå bruker jeg denne kremen sammen med Avene clearance expert. Huden ble merkbart fuktet, den ble lysere, fargen jevnet ut, forskjellige irritasjoner forsvant. Ingen nye kviser vises. Huden i T-sonen har ryddet seg (spesielt synlig på nesen og området mellom øyenbrynene). Jeg er veldig glad, jeg planlegger å ta andre produkter av dette merket.
Jeg er veldig lei meg for at jeg ikke brukte Avene før, fordi jeg ønsket å spare penger. Som de sier, betaler elendigheten to ganger)

Jeg er crimsoning i tre år med Aven kosmetikk. Kan være problematisk, kombinert, med pockvoninnyam, periodisk visipanny, mus skrelt shkiru. Jeg er følsom overfor alle kosmetiske problemer - gå, med et prosjekt fra eksperimentet (og bulo-rik), frata Avan.
Alt er klart, individuelt, må være shukati!

Jeg bruker den for andre gang. Inntil jeg forsto resultatet. Det virket litt fett. Og rødhet fjerner ikke mye.

emtslsya går ikke på skolen, blir ikke for feit, jeg er rolig, jeg har en fin lukt, det er fantastisk når det kommer til sminke. levering er rask)

Emulsjonen er fantastisk. Reduserer hudreaktivitet (rødhet), fukter og beskytter til og med mot solen. Jeg har kombinasjonshud, det gir ikke glans om dagen. Nå bruker jeg Antiruger CREAM - det er tungt, jeg må i tillegg bruke pulver.

Jeg er ikke veldig fornøyd med denne kremen ((den fjerner ikke rødhet, og gir næring, selv om huden min er kombinert (jeg vil ha ekstra fuktighet). Peeling merkes også med den. Generelt likte jeg den ikke, jeg vil ikke kjøpe den igjen.

Jeg likte emulsjonen. Huden er følsom, kombinert, denne emulsjonen ligger godt, absorberes raskt, gir fuktighet + solbeskyttelse. Fornøyd, jeg tar det igjen når det er over.

Krem for problemhud Avene Aven Antiruger Plus Krem for rosacea 30 ml (Avene, Soins anti-rougeurs)

  • Gjennomgang nummer 1
  • Gjennomgang nummer 2
  • Gjennomgang nummer 3
  • Gjennomgang nummer 4
  • Gjennomgang nummer 5
  • Gjennomgang nummer 6
  • Gjennomgang nummer 7
  • Gjennomgang nummer 8

problemet med rødhet er ikke helt løst, men korrigereren kan hvile)

Vurdering: 4 (av 5)

Jeg fikk AVENE antirougeurs fort emulsjon i form av en 5 ml prøve. på kjøpet av AVENE SPF 50+ solkrememulsjon (anmeldelse her), det vil si at jeg ikke kjøpte den med vilje på grunn av det faktum at små "burst kapillærer" nær nesens vinger ikke plaget meg mye - jeg dekket den med en korrigerer og det er det. Og forgjeves! Kremen har vist seg å være ganske effektiv. Til tross for at jeg ofte brukte emulsjonen en gang om dagen, i stedet for de to som ble anbefalt av produsenten, eller til og med glemt helt, var det mindre rosacea. Jeg vil beskrive det på denne måten - kapillærene ble blekere, området av den berørte huden redusert. Sonden brukes 2/3, men jeg kan ikke lenger bruke korrigereren, og før det var et must-have: i en hast kunne jeg hoppe ut på gaten uten sminke, men kretsene under øynene og nesens vinger måtte alltid smøres over. Det virket også for meg at emulsjonen skjuler rødhet litt på grunn av en knapt merkbar grønnaktig fargetone. I de første brukstidene tilskrev jeg kremens "helbredende" effekt nettopp på grunn av maskeringseffekten.

I mitt tilfelle hjalp emulsjonen, men jeg vil si igjen at problemet mitt var "ikke i ansiktet", og så - et lite problem. Jeg tror at med alvorlig rosacea, vil emulsjonen mest sannsynlig ikke være nok, fordi rosacea ikke har forsvunnet helt fra meg, selv om hudtilstanden har merket seg bedre..

Påvirker ikke rosacea, men ellers behagelig krem

Vurdering: 3 (av 5)

Min følsomme hud har hatt rosacea på nesens vinger i flere år. I april i fjor gjorde jeg laserfjerning (koagulering) av karene i ansiktet mitt. Etter et halvt år begynte karene på nesens vinger å dukke opp igjen - et knapt merkbart spindelvev.

Etter å ha bestemt meg for at "unge" kar kan overvinnes med apotekekremer, kjøpte jeg en krem ​​til rosacea - Avene Soins Anti-Rougeurs Relief Concentrate For Chronic Readness. Produsenten lover - å redusere alvorlighetsgraden av kapillærnettet, berolige huden og på grunn av den grønnaktig fargen på kremen, lar deg skjule rødhet i huden.

Resultatene mine etter tre måneder:

- kapillærer på plass, men ingen nye dukket opp,

- beroliger huden, kremen er behagelig,

- Jeg la ikke merke til en grønnaktig farge i kremen, etter min mening er den gulaktig, men selv om det er et grønt pigment der, så er det i så liten mengde at det ikke er i stand til å maskere rødhet.

Jeg gir en samlet vurdering på 3, siden det er mange behagelige og komfortable kremer, og denne er kjøpt eksklusivt for å fjerne kapillærer, men den takler ikke denne oppgaven.

Kuperoooz, hvor er du. - Ja, her er jeg, ikke gått noe sted! (Avene Antirougeurs Fort)

Vurdering: 2 (av 5)

Rødhet i ansiktet hjemsøker meg siden jeg var ung, siden jeg var 15 år. Sannsynligvis var jeg uheldig, og jeg arvet dette problemet fra faren min..

Huden min reagerer med rødhet på kinnene og kinnbenene på kulde, varme, forlegenhet og økt oppmerksomhet mot min person, det vil si når jeg trenger å snakke med mennesker, blir jeg en tomat. Og jeg var veldig bekymret for dette under studiene på skolen og ved instituttet, at nå skal jeg opptre, og jeg er med et slikt ansikt. Jeg prøvde å bruke pulver, men den naturlige rødmen skinnet veldig gjennom den.

På den tiden visste jeg ikke hva det var, jeg betraktet det som bare et trekk i ansiktet mitt å formidle spenningen min uavhengig av meg.

Senere, i tiden med utviklingen av Internett, lærte jeg at denne hudsykdommen kalles rosacea, begynte å følge rådene om pleie osv. Men det ble ikke bedre. Nå er jeg 27, og ansiktet mitt har en lys farge bare når jeg våkner om morgenen, så blir den rosa, blir noen ganger rød, generelt, en så usunn rødme om vinteren og sommeren.

En gang jeg gikk på apotek, kjørte vennen min og jeg inn på en presentasjon av fransk apotekskosmetikk og en konsultasjon med en kosmetolog. Det var varmt i apoteket, men kjølig ute, og ansiktet mitt ble ooooooo rosa. Kosmetologen la merke til dette, sa at Aven Antiruger Fort krem ​​kunne hjelpe meg. Jeg trodde hennes overbevisende tone og kjøpte.

Det er nødvendig å smøre problemområder med denne kremen minst 40 minutter før leggetid i 3 måneder.

Som lydig dame smurte jeg kinnene mine hver kveld og ventet på avklaring. Omtrent en uke senere la jeg merke til at det på de samme salvede kinnene dukket opp enkle røde prikker som fortsatt ikke forsvinner. En måned senere begynte høyre kinn (det er et mer omfattende område med rødhet på det, små kapillærer er tydeligere synlige) begynte å "brenne" nesten hele dagen, selv om jeg ikke var bekymret eller overopphetet. Når jeg påførte den vanlige dagkremen min begynte det å kriblet i høyre kinn, og selv etter at jeg hadde vasket den, var den rød og varm.

Generelt tålte jeg det ikke i 3 måneder, jeg brukte bare 2, og sa, vel, han nafig! Det var ille, det ble verre.

Kanskje passet denne kremen ikke for meg, men jeg tror knapt nå at dette problemet kan løses fra utsiden og ikke fra innsiden, selv om de kapillærene som allerede har lidd, ikke kan fjernes på noen måte, bare med en laser eller dekket med tonale midler..

Etter at jeg sluttet å bruke denne kremen, reduserte rødheten i løpet av en uke, og kinnet sluttet å "brenne", selv om kapillærene holdt seg på plass.

Ansiktskrem Noreva SENSIDIANE SOIN ANTI-ROUGEURS - anmeldelse

En ekstremt god ansiktskrem for meg fra Noreva for sensitiv hud, mot rødhet.

Ansiktskremer er smerten min. Jeg har prøvd dem litt i livet mitt. Først var det Oriflame. Og generelt - i min ungdom, ungdom, fikk jeg noen kremer.

Men de siste 2 årene har huden endret seg dramatisk på grunn av kroppsfeil. Hun ble veldig følsom, reaktiv og endret av en eller annen grunn typen fra veldig tørr til helt normal. Hormoner har skylden. Og det er ikke en hemmelighet for noen.

Og hvis jeg tidligere ikke en gang tenkte på å velge en krem ​​- jeg valgte en vakker krukke, nå må jeg forberede meg på dette veldig nøye.

Den eneste kremen jeg har brukt, brukt og vil bruke hele livet, er Aqua Cream fra Maytan 24h action. Jeg har brukt den i 2,5 år nå, med en pause for å prøve andre kremer. Til dags dato, statistikk - det tok meg omtrent 7-8 bokser.

Og en dag skjedde en uhørt - kremen gikk tom, og jeg hadde fortsatt ikke kjøpt en ny. Og ved en lykkelig anledning hadde jeg allerede en appetittvekkende Beautybox fra Doctor Dobr (17 produkter, 699 rubler hver)

Det hadde en interessant i miniatyr, og jeg trodde at det sannsynligvis ikke ville være skummelt å prøve, fordi det virker som et apotekmerke, også for huden min.

Pris: 1269 gni.

Serie: Sensidian AR (Anti-rouge)

Hudtype: sensitiv hud med en tendens til rosacea.

Merke: Noreva, Frankrike.

Vi kjøper her: Doktor Dorb

Handling

Noreva Sensidian spesiell anti-rødhetsbehandling spesielt utviklet for å redusere rødhet for huden med en tendens til rosacea (rødhet).

  • Handler spesielt på faktorene som er ansvarlige for utvidelse og skjørhet i hudkar.
  • Reduserer og nøytraliserer rødhet
  • Forbedrer hudfarge
  • Fukter og beskytter huden

Sammensetning

  • Neutrazen ™ Pro - beskytter og beroliger huden
  • Iriserende perlepartikler - nøytraliserer rødhet
  • Calmactiv Complex - Reduserer rødhet
  • Reflekterende partikler - gir frisk og strålende hud

Generelt forstår jeg at du ikke vil forstå noe fra en mink. Imidlertid vil jeg utelate langtidseffektene. Faktum er at minkene varte i 5 dager (morgen + kveld). Og i løpet av denne tiden er noen tekniske punkter allerede klare.

I tillegg, fra det lovede - bare rosacea har blitt bestemt i lang tid. Og resten fikk jeg allerede og etter 5 dager.

Hvit krem, middels metning. Aromaen er svak, lett og behagelig. Lukter ikke noe spesielt. Selv om kremen er litt tykk, sprer den seg lett over ansiktet og absorberes veldig raskt.

Derfor sprøyter jeg alltid fingrene med termisk spray før påføring, deretter smører jeg kremen på litt fuktige fingre, og påfører deretter mye på ansiktet mitt.

Det er ikke nødvendig å gjøre dette, det var bare synd for minkene.

Først absorberes kremen uten rester, ansiktet er matt og fløyelsaktig, men etter et par timer vises glans. Som det virker for meg, er dette en av to ting - enten dette er et spesielt ernæringskompleks, eller de veldig reflekterende partiklene. Glansen er ikke helt fet. Men han er imidlertid neppe på tørr hud. Fordi jeg har normal hud.

Hva ser jeg av resultatene.

Etter en søknad (en gang):

Huden er mettet, næret. men ikke fett.

Den er ganske matt først, men glitrer litt. Ikke gnistrende, men som om det er opplyst av lys (olje).

Huden er myk, fløyelsaktig og glatt (vel, hvis det er ujevnheter, så er de, de vil ikke gå noe sted).

Hvis det brukes om morgenen, så roer huden seg veldig raskt. Og faktisk - rødhet nær nesen forsvinner, de røde områdene som en gang var irritert lyser (jeg har dette området mellom øyenbrynene for alltid). Og det beste er at kviser lysner veldig. De er, bare fargen deres går fra rødrosa til gråbrun. Og så hele dagen, hvis du ikke forstyrrer dem. Så etter vask blir de røde igjen.

Hvis det brukes om kvelden, neste morgen er huden rolig, blek. Ingenting rødt eller hovent. Men jeg likte ikke denne applikasjonen. Om morgenen er huden fet. Som på seg en oljefilm. Ikke hyggelig å ta på. Og pytten nær nesen stinker også av fett.

Etter 5 dager (10 ganger):

Hudtilstanden er gjennomgående god. Næret, hydrert.

Det er en sterk beroligende faktor. Rødheten mellom øyenbrynene, nær nesen, er ganske kul. Og kremen holdt dem så rolige. Rødhet fra kviser forsvant og dannet bare mørke flekker. Jeg har vanligvis slike kviser i kinnene og under nesen i lang tid. Men så kom regenereringen i gang.

Men det er også et ubehagelig øyeblikk - etter den andre natten, om morgenen, begynte jeg å legge merke til tette porer. Det var veldig få av dem, men de dukket opp på de verste stedene - mellom øyenbrynene og i midten av kinnene. Før betennelse vokste de ikke, men var tydeligvis kosmetiske (åpne komedoner, uttalt runde kviser, med en grå prikk). Jeg forsømte ikke hygiene og gjorde alt som vanlig.

Men tilsynelatende passet ikke kremen om natten.

Andre punkter:

Du kan ikke se resultatene før og etter på bildet. Dette er forståelig - på fem dager kan jeg bare snakke for de effektene jeg selv føler.

Sminken passer godt på kremen hvis den påføres umiddelbart etter at kremen er absorbert. Jeg snakker bare for skjulere og pulver.

Men hvis du bruker sminke etter et par timer, for eksempel i helgene, hvis du ikke har det travelt, er det bedre å tørke med en serviett, fordi kremen begynner å feste seg selv. Ikke at hun la seg dårlig. Det er bare en pulveraktig overkill. Det går selvfølgelig over tid, fordi pulver og fløte og talg gjørmer et tykt lag der.

Men visuelt er alt bra, og til berøring et ubehagelig fett uten glans. Derfor likte jeg ikke veldig sminke med denne kremen. Men han er ganske normal hvis han blir skikkelig våt.

Generelt gjør jeg dette - før jeg legger sminke legger jeg ansiktet ned på en pute og legger meg et øyeblikk. Da vil stoffet absorbere fett, overflødig krem, all slags glans. Og huden vil forbli frisk, matt. Og alt vil være bra - pulveret vil passe perfekt, alt vil være topp-topp.

Jeg kan ikke si noe om rosacea. Men de sier at han ikke forlater denne kremen. Men det kommer an på hvordan noen. Kanskje det er mer som forebygging.

I følge mine generelle inntrykk, denne kremen:

- veldig anstendig for tørr / normal hud.

- fukter, nærer og lindrer perfekt, eliminerer langvarig rødhet.

- mer egnet for kaldt vær, om sommeren vil det være vanskelig.

Jeg likte det som en versjon på dagtid, og jeg vil kjøpe fullversjonen til vinteren. Da får huden min mer tid til å komme seg. Og så vil huden min være utsatt for tørrhet, og denne kremen vil være en utmerket beskyttelse mot kaldt vær..

Sensitiv hudpleie med Avene

Avene Hydrance Optimale Hydrating Serum

Hvordan bruke: påfør den nødvendige mengden serum på den tidligere rensede huden i ansiktet og nakken, fordel den jevnt med milde masserende bevegelser og la den være helt absorbert. Påfør deretter fuktighetskrem.
Ingredienser: Avene Thermal Spring Water (Avene Aqua), Methyl Gluceth 20, PEG-12, Cyclomethicone, Glycerin, Propylene Glycol Ceteth-3 Acetate, Water (Aqua), Polyacrylamide, Alcohol, Benzoic Acid, C13-14 Isoparaffin, Fragrance (Parfum ), Hydroksyetylcellulose, Laureth-7, PEG / PPG-18/18 dimetikon, fenoksyetanol, fosfolipider, natrium-DNA, tetranatrium EDTA.

Emballasjen er veldig praktisk, jeg liker disse flaskene med en dispenser, for en flytende tekstur kan du ikke forestille deg bedre. Serumet er et gjennomsiktig, hvitt stoff med liten eller ingen lukt. Jeg bruker den om kvelden, påfør et par dråper serum på renset hud med hamrende fingerbevegelser. Jeg sprayer termisk vann på toppen av serumet. Serumet absorberes raskt (man kan si det med en gang) uten å etterlate en film. Huden blir fuktet, matt, tetthet er fraværende. Om morgenen skjer det ingen mirakler med huden. Porene tetter ikke eller fremkaller betennelse, irriterer ikke.
Testperiode: 1 måned
Vurdering: 5-
Pris: 1300 rubler

Avene Antirougeurs Jour Redness-Relief Moisturizing Protecting Emulsion SPF 20

Hvordan bruke: Påfør Aven anti-rødhetsemulsjon om morgenen på ren hud over hele ansiktet.
Sammensetning:
Emballasjen er i utgangspunktet praktisk, men jeg liker ikke dispenseren, skru av lokket hele tiden... vel... på en eller annen måte ikke veldig mye, en flip-flop hadde vært bedre.
Selve emulsjonen er en lys krem ​​med en lysegrønn fargetone, lukten føles praktisk talt ikke.
Jeg bruker den om morgenen og fordeler et par dråper på tørr, renset hud med hamrende fingerbevegelser. Jeg sprayer termisk vann ovenfra. I anmeldelsene leste jeg at ansiktet etter emulsjonen skinner sterkt, visstnok ikke absorberes helt, og etterlater en film. Dette er jeg veldig uenig i. Emulsjonen absorberes veldig raskt, ingen film og fett glans. Forresten, anbefaler produsenten å spraye termisk vann på toppen, kanskje dette er hele poenget. Men det er et annet spesifikt punkt - en spredning av små gnistrer forblir på huden, som om "meteoritter" har gått litt over huden (jeg har den lyseste nyansen og assosiasjoner har oppstått akkurat slik), det er i prinsippet greit, i en avstand på mer enn 15 cm fra huden, de er ikke lenger synlig, men i solen manifesterer de seg til og med (hvis du ikke bruker tonen). Jeg likte emulsjonen, den fukter huden godt, tetter ikke porene, forårsaker ikke irritasjon. Du bør ikke forvente en øyeblikkelig beroligende effekt av det, tross alt er verktøyet designet for langvarig bruk. Det er ingen spesialeffekter og wow-transformasjoner.
Testperiode: 1 måned
Vurdering: 5-
Pris: 1300 rubler

Termisk vann Avene Eau Thermale Water

Slik bruker du: spray den nødvendige mengden Aven-termisk vann på ansiktet og kroppen, la stå i noen minutter, og tørk deretter resten av produktet forsiktig med et håndkle eller serviett..
Ingredienser: 100% rent termisk vann.

Dispenseren er uoverkommelig - glatt, spytter ikke, det er ingen målrettet sprutstråle, sprayen er myk og diffust, og det er ingen støy når du sprøyter. Det er en glede å bruke.

Som jeg sa ovenfor bruker jeg vann etter påføring av serum / emulsjon, jeg bruker det også etter behov gjennom dagen (i rommet der jeg er mesteparten av tiden er det veldig aktive batterier og luften er rett og slett katastrofalt tørr). Umiddelbart etter at vannet tørker, blir huden litt strammet i haken og nesene, etter femten minutter forsvinner denne følelsen helt. Det påvirker ikke sminke på noen måte, men det er praktisk for henne å "spikre ned" det mineralfrie pulveret når det ikke er tid for sistnevnte å krympe. Vann lar deg kompensere for mangelen på fuktighet (i det minste synlig) i huden, avlaste tørrhet og tetthet etter rensemasker. Helt ikke irriterende for huden og blir godt oppfattet av den.
Testperiode: 1 måned
Vurdering: 5
Pris: 350 rubler

Jeg brukte midlene i en måned eller litt mer i kombinasjon. Jeg forventet ingen super mirakler, de skjedde ikke. Fuktighet fra serum og emulsjon er fremdeles ikke nok for huden min, jeg kan ikke gjøre meg uten termisk vann hele dagen. Kanskje resultatet avhenger av sesongen, om vinteren er huden min tørrere enn om våren / sommeren. Tørrhet manifesterer seg i form av små luftige skall på kinnene, som lett fjernes med en silkehanske. De er ikke merkbare på bar hud, men tonen og pulveret understreker dem. Selvfølgelig, rosaceaen min ble hos meg, jeg tar ikke denne omstendigheten i minus betyr, laseren vil hjelpe meg. Et betydelig pluss fra bruken av denne treenigheten er hudens mindre voldsomme reaksjon på endringer i omgivelsestemperaturen. De. i kulden blir ikke ansiktet rødt rødt; når jeg kommer inn i et varmt rom etter forkjølelse, ligner jeg heller ikke lenger en overmoden tomat. Rosa på nesen, ja, rødme på kinnene og det er det, resten av huden er hvit) Dette gjorde meg veldig glad, for for et par måneder siden rødmet jeg virkelig og fikk til og med en usunn lilla fargetone. Avenes arbeid er tydelig. Tilsynelatende er det noen innflytelse på fartøyene. Jeg vil fortsette å bruke produktene videre så lenge det ikke er behov for annen kosmetikk. Som en forebyggende pleie fungerte disse produktene bra for meg.

Anmeldelser soins anti rougeurs

Anthelios - nr. 1 i Russland på anbefaling av hudleger

Avene - solbeskyttelse for den mest følsomme huden

100% naturlige kosttilskudd premium SOLGAR

Now Foods - Kosttilskudd og vitaminer!

Møt det unike Intense Whitening Kit!

Ergonomi og bærekraft med RADIUS tannbørster

Sikker og effektiv pleie for deg og babyen din

Uriage - ta vare på den delikate huden til babyer og babyer

Revitaliserende ansikts- og kroppsbehandlinger med Gezatone-enheter

Avene DermAbsolu - Grunnleggende pleie for moden sensitiv hud.

Aravia Professional - Spa-depilering, parafinbehandling, kroppspleie

Batiste - tørr sjampo nr. 1 i Europa

Bioderma Hydrabio Perfector - beskyttelse og utstråling av huden din

CeraVe - Innovasjon for å styrke hudens beskyttende barriere!

Vinopure er en enkel og effektiv løsning for å eliminere hudfeil.

Dristig design og sinnsykt hyggelig SPA-pleie hjemme

Øyevippeforsterker - Lange, voluminøse, tykke øyevipper!

Elancyl Slim Design - glattere, fastere og fastere hud

Filorga - formler inspirert av estetiske medisinbehandlinger

GiGi - en kombinasjon av naturlige ingredienser og produkter med høy bioteknologi

Guam - Naturlig italiensk kosmetikk basert på alger

Ledende laboratorium for profesjonell kosmetikk i Israel

Koreansk kosmetikk for ansikts- og kroppspleie

Isdin er merkevare nummer 1 i Spania! Innovativ solbeskyttelse

Si hei til dine nye hjelpere - revolusjonerende spiralarmbånd

Prøv japanske tekstilmasker av høyeste kvalitet

Johnny's Chop Shop - en stilig linje med kosmetikk for gutter som vil se bra ut!

Planteenergi for skjønnhetshår

Loreal Professional - Source Essentielle kilde til naturlig hår skjønnhet

La Roche-Posay - dermatologisk anbefaling for sensitiv hud nr. 1!

Mustela - trygg og effektiv pleie for deg og babyen din
06.10.2017

Matrise - Keep me Vivivd - bevaring av farger i lyse nyanser

Nature's Bounty - Kosttilskudd for å støtte din helse og skjønnhet

O.P.I - verdensledende innen profesjonell neglepleie!

Orthomol - tyske vitaminer for helsen din!

Balsam for tørre, sprukne og irriterte lepper og hud

Foto - naturens kraft for håret ditt!

Royer - naturlig kosmetikk med 100% organisk snegleslim!

Klinisk effektive medisinsk kosmetikk som er en effektiv erstatning for kirurgi

Hudkode - Kode for sunn, vakker hud

Pålitelige hudpleieprodukter for dermokosmetologi for nyfødte, barn og voksne

Dr. Knute - 212 Bristled Pleasure!

Uriage - Age Protect - korreksjon og utstråling av rynker

Uriage - Hyseac - Din ideelle behandling for problemhud
01.11.2017

Weleda Moisturizing Lip Balms vil omslutte leppene dine i en naturlig skjønnhet!

Oppstrammende handling mot tegn på aldring

CORA - en kombinasjon av naturlige ingredienser med den nyeste høyteknologien

  1. Anmeldelser
ANMELDELSER
HUDSUNDHETSSENTER
Anmeldelser om apotekskosmetikk
Avene
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • fem
  • .
  • 523
  • "

Toryanik Olga Moskva | 20.05.2020 |

Soothing Hydrating Radiance Mask 50 ml (Avene, Sensibles)

Konklusjoner: Den beste fuktighetsgivende masken. Etter det er huden næret, lys, glatt. Perfekt for å komme seg etter peeling. Beroliger rødhet.

Raspopova Anna Krasnodar | 05/29/2020 |

Termisk vann 300 ml (Avene, Eau Thermale Avene)

Konklusjoner: Utmerket fin spray, vann fukter veldig bra, jeg er fornøyd med kjøpet

Marina Nosova Vladimirovna Voskresensk | 28.05.2020 |

Termisk vann 300 ml (Avene, Eau Thermale Avene)

Konklusjoner: Jeg har brukt den i fem år allerede. Ingen klager. Fukter. Huden våkner. Kombinerer perfekt med fuktighetskrem, serum.

Byggmester Irina | 17.05.2020 |

Termisk vannsett 2x300ml (Avene, Eau Thermale Avene)

Konklusjoner: Lindrer rødhet og reduserer irritasjon perfekt, ideell for daglig fuktighet (til og med nesten hver time)

Zhukova Nadezhda Selyatino | 13.05.2020 |

Anti-rødhet dagkrem Antirougeurs 40 ml (Avene, Antirougeurs)

Konklusjoner: Kremen er fantastisk, den takler rødhet, jeg bruker den både punktvis og på hele ansiktet, jeg vil bestille mer

Subbotina Yulia Khimki | 13.05.2020 |

Isteal Intense Anti-Aging Serum 30 ml (Avene, YstheAL)

Konklusjoner: Serumet er tykt, gult, absorberes raskt, huden blir matt og fløyelsaktig. Kan ikke være egnet for tørr hud. Krever langvarig bruk. Jeg håper å glatte ut de nye ansiktsrynkene på pannen. Brukes bare om natten. Så langt virker det så bra. Jeg elsker generelt Aveen. Pumpen fungerer som den skal.

Subbotina Yulia Khimki | 13.05.2020 |

Triacneal Expert Regulerende utjevningsemulsjon 30 ml (Avene, Cleanance)

Konklusjoner: For omtrent 5 år siden kom det bra, små utslett forsvant, objektivt ble huden renere. Jeg prøvde igjen nylig - inntrykkene er ikke de samme, det er ubehagelig på huden, og det hjalp ikke så bra med utslett. Noe har endret seg, før kremen var mer aktiv i henhold til mine følelser. Kan flekker puter på grunn av gul farge.

Subbotina Yulia Khimki | 13.05.2020 |

Termisk vann 150 ml (Avene, Eau Thermale Avene)

Konklusjoner: For meg det beste. Jeg prøvde nesten alle de presenterte apotekmerkene, men denne er den beste, beroliger raskt, fukter, oppdaterer. Utmerket vann

Ab Leysan Kazan | 13.05.2020 |

Kremgel som regenererer etter sol 200 ml (Avene, Suncare)

Konklusjoner: Et utmerket verktøy! Jeg vil ta mer, etter at stranden beroliger huden, avkjøles. Absorberer raskt, ikke klissete. Ingen filmeffekt. Brukt av hele familien

Ab Leysan Kazan | 13.05.2020 |

Solkremspray for sensitiv hud SPF 50+, 200 ml (Avene, Suncare)

Konklusjoner: Godt produkt, men litt klebrig og absorbert i lang tid. Mannen min brukte mer, han gikk med et smell! Etterlater ikke hvite striper

Ab Leysan Kazan | 13.05.2020 |

Solspray SPF 20 Moderat beskyttelse 200 ml (Avene, Suncare)

Konklusjoner: Et utmerket verktøy, jeg tok det til sjøen. Jeg fikk en vakker brunfarge, jeg elsker den! Ikke brent. Produktet er veldig økonomisk og lett å påføre. Etterlater ingen hvite striper

Frolova Evgeniya Moskva | 05/12/2020 |

Hydrance Aqua-gel 50 ml (Avene, Hydrance)

Konklusjoner: Aquagel gir fuktighet til huden, ingen tørrhet og tetthet! Jeg har problemer med hud som er utsatt for kviser, med fet glans og hudormer, mens det er områder som har tørket ut som et resultat av bruk av aggressive produkter. Gelen hjelper til med å takle tørrhet og lett irritasjon, mens huden i andre områder ikke blir fet. Jeg bruker produktet som en nattmaske for å fukte, og jeg kan merke at om morgenen ser huden mye friskere og mer hydrert ut..

Couperose Cream - Avene Soins Anti-Rougeurs Relief Concentrate For Chronic Readness

Du så nylig

  • Kampanjer
  • Skjønnhetsklubb
  • Frakt og betaling
  • Artikler
  • Om butikken
  • +7 (495) 181 51 44
  • Om oss
  • Kontakter
  • Vilkår for bruk
  • applikasjon
  • Om levering
  • Produktets originalitet
  • Bytt og returner
  • Artikler
  • nyheter
  • Skjønnhetsklubb
  • Kampanjer
  • Skjønnhetsklubb
  • Frakt og betaling
  • Artikler
  • Om butikken

Du kan skrive et brev for å ringe oss på telefon

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å tilby det høyeste servicenivået. Du kan når som helst endre nettleserinnstillingene. For mer informasjon, se fanen Personvern.

Anti-rødhet pleieolje Romersk kamille / Huile de soin anti-rougeurs

Academie Treatment Oil for Redness

Alder:
Hudtype:
Søknadstid:
Volum:
Linje:Academicmie aromatherapie
Kategorier:
Produktkode:

Produktbeskrivelse:

Den konsentrerte oljen av Academi romersk kamille mot rødhet aktiverer prosessene med mikrosirkulasjon, lindrer raskt irritasjon, styrker veggene i blodårene, gjenoppretter komfort og mykhet i huden. Fungerer som en aktivator for daglig pleie (som et serum, kan brukes under en krem ​​for å forbedre effekten).

For sensitiv hud. For hud med rødhet. Med rosacea.

Urtekompleks 10,04%:

  • Eterisk olje fra romersk kamille
  • Provencal sypress essensiell olje
  • Fransk ringblomstekstrakt
  • Ekstrakt av hestekastanje

Påføringsmetode: Påfør på tidligere renset hud. Masser til den er helt absorbert. Kan brukes sammen med Academie Aromatherapie Day / Night Cream (påføres på renset hud, påfør Academie Aromatherapie Cream etter noen minutter).

Anmeldelser om den gode oljepleie-anti-rødmen romersk kamille / Huile de soin anti-rougeurs

For å legge til en anmeldelse, vennligst registrer deg eller logg inn

Antirougeurs Fort Soin Concentre Rougeurs Installees Antirougeurs Cream for Face and Body 30ml

Fra produsenten:
Antirougeurs Fort Soin Concentre Rougeurs Installees krem ​​fra rosacea for ansikt og kropp vil gjøre huden myk og jevn. Kosmetikken ble utviklet av Avene. Kremen lindrer irritasjon og bidrar til innsnevring av kapillærnettverket, noe som gjør den mindre merkbar.

Ved regelmessig bruk kan du gi huden et rent, sunt utseende og lindre ubehag. Det kosmetiske produktet reduserer overfølsomhet og styrker kapillærveggene, forbedrer blodstrømmen og forbedrer ernæringen i de dype lagene. Hudfarge vil gradvis jevne seg ut, og elastisitet og fasthet forbedres merkbart.

Påføringsmåte:
Påfør en liten mengde på ren hud fra problemområder. Smør kremen med masserende bevegelser og vent til den er absorbert. Anbefales til daglig bruk.

Sammensetning:
Antirougeurs Fort Soin Concentre Rougeurs Installees anti-rosacea krem ​​for ansikt og kropp består av: Water (Aqua) Avene Thermal Spring Water, Caprylic / Capric Triglyceride, Propylene Glycol Dicaprylate / Dicaprate, Pentaerytrityl Tetracaprylat / Tetracaprate, Glyserin alkohol, Glyserylarat, Glyserylarat, Stearinsyre, Butyrospermum Parkii (sheasmør), dimetikon, ammoniumakryloyldimetyltaurat / VP kopolymer, benzoesyre, Ceteareth-33, dextransulfat, dimetikonolol dinatrium EDTA, Hesperidin metylkalkon, fenocetanol ekstrakt.

Vi verdsetter vårt omdømme og tilbyr deg 100% ekte produkter.

Du kan kjøpe hvilket som helst produkt i vår nettbutikk og være sikker på kvaliteten. Vi jobber bare med offisielle distributører og pålitelige leverandører.

Vi gir deg 100% retur- eller byttegaranti for alle dine kjøp, uavhengig av årsakene de ikke passet deg for.

Retur / bytte er mulig innen 14 dager etter kjøpet i tilfelle produktet ikke var i bruk, dets forbrukeregenskaper, presentasjon, original fabrikkemballasje, etiketter er bevart.

Sensitive Creme Anti-Rougeurs

Bruk sammen

Lotion PNG Lotion Yon-Ka PNG

Beskrivelse: Beroligende, korrigerende antirødhetskrem med Centella asiatica-ekstrakt beroliger huden forsiktig og lindrer rødhet. Reduserer effektivt utseendet på det vaskulære nettverket, hudreaktivitet og rødhet. Umiddelbart resultat takket være hudfargekorreksjon (grønt pigment). Jevner ut hudtonen og beroliger den.

Indikasjon: For sensitiv og overfølsom hud. Søknadstid: dag / natt.

Fordeler: Antirødhetskrem: synlig lindring av rødhet. De aktive ingrediensene er kjent for å være effektive mot rødhet, midlertidig eller permanent, diffus eller lokalisert. En jevnere hudtone og en roligere tilstand (når det gjelder tetthet og prikking). Grønn krem ​​= permanent hudfargekorreksjon. Uten parabener, dufter og essensielle oljer. Kremformelen minimerer risikoen for allergi. Dermatologisk testet. Ikke-komedogen.

Påføring: Påfør kremen i ansiktet og nakken om morgenen etter rengjøring og sprøyting av Lotion Yon-Ka på huden..

Bonus Yon-Ka: Krem kan brukes om kvelden for maksimal effektivitet.

Hovedingredienser: Asiatic Centella, Night Beauty (Peruvian Treasure). Naturlig grønt pigment. Vegetabilsk glyserin, oliven phytosqualane, fukoserike polysakkarider.

Opprinnelsesland: Frankrike

Yon-Ka-anbefaling: Vi er sikre på at virkelig reelle resultater bare kan oppnås ved hjelp av individuelt tilpassede prosedyrer og medisiner for hver klient. Derfor anbefaler vi sterkt at du konsulterer en sertifisert Yon-Ka kosmetolog eller en autorisert skjønnhetssalong. YON-KA anbefaler ikke å bruke produktene sine sammen med produkter fra andre merker.

12 beste kremer for rosacea i ansiktet

* Gjennomgang av det beste ifølge redaksjonen til expertology.ru. På utvalgskriteriene. Dette materialet er subjektivt og utgjør ikke reklame og fungerer ikke som en kjøpsguide. Før du kjøper, må du konsultere en spesialist.

Et ganske vanlig problem som kosmetologer blir konsultert med, er rosacea. Dette er et spesifikt brudd på mikrosirkulasjonen i huden, som manifesteres ved vedvarende rødhet og utseendet på et vaskulært nettverk (telangiectasias). Kinnben, kinn, hake og nese påvirkes oftest. Ofte er rosacea en forløper for rosacea..

Couperosis oppstår når blodkar svekkes og mister elastisiteten i veggene. Under blodtrykk utvides de og forblir forstørrede, siden de svekkede veggene ikke er i stand til å gå tilbake til sin opprinnelige posisjon. Oftest påvirker denne patologien de som har veldig lett, tynn, tørr hud. De reagerer øyeblikkelig på forskjellige negative miljøfaktorer.

Generelle regler for ansiktshudpleie med rosacea

Følgende regler vil bidra til å unngå nye manifestasjoner av rosacea:

  1. Vask bare med varmt vann. Det anbefales ikke å varme opp huden med damp, varmemasker eller varmt vann. Personer som lider av rosacea bør unngå å besøke badekaret.
  2. Begrens mekanisk innvirkning på skjøre sensitiv hud så mye som mulig. Det er verdt å gi opp harde håndklær, grove ansiktsskrubb, manuell massasje.
  3. Rens bare huden med produkter som er egnet for tørr, følsom type. Såpe eller andre produkter som inneholder aggressive overflateaktive stoffer, skal kastes..
  4. Beskytt huden mot ultrafiolett stråling gjennom hele året. Med ankomsten av kaldt vær, beskytt huden mot plutselige temperaturendringer.
  5. For ikke å provosere en forverring av problemet og utseendet på ny rødhet, er det verdt å gi opp bruken av sterke alkoholholdige drikker og rødvin, som utvider blodkarene sterkt. Personer som lider av rosacea bør foretrekke tørr hvitvin. Det er også nyttig å unngå mye varme krydder i hver tallerken, da de stimulerer blodstrømmen i karene..
  6. Med en tendens til rosacea, anbefales det også å ikke bruke dype skall, alkoholholdige skjønnhetsprodukter, skrubber og gommages. Dyp næring og hydrering er den viktigste komponenten av pleie i nærvær av et slikt problem. Imidlertid må kremer som utfører slike funksjoner velges veldig nøye. I denne gjennomgangen vil vi vurdere deres beste alternativer fra kategorien dermatokosmetikk, profesjonell så vel som kosmetikk fra massemarkedet..

Vurdering av de beste kremene for rosacea i ansiktet

Nomineringet stedProduktets navnpris
De beste dermatokosmetikkene for rosacea i ansiktet1La Roche-Posay Rosaliac UV Riche1600 ₽
2Uriage roseliane1000 ₽
3Avene Antirougeurs reiser mot rødhet og rosacea1 300 ₽
4Noreva Sensidiane Soin anti-rougeurs1500 ₽
femBioderma Sensibio AR1200 ₽
De beste profesjonelle kremene for rosacea1Holy Land Bio Repair Day Care2 400 ₽
2Ciracle Anti-Redness K Cream1600 ₽
3Bark New Line for sensitiv hud utsatt for rosacea600 ₽
De beste kremene for rosacea i ansiktet fra massemarkedet1L'Oreal Paris Hydration Expert380 ₽
2aktiv anti-aging krem ​​Eveline Cosmetics French rose180 ₽
3Natura Siberica Beskyttelse og hydrering370 ₽
4Belita-Vitex perfekt hud kapillærbeskytter krem230 ₽

De beste dermatokosmetikkene for rosacea i ansiktet

Hvis rosacea er omfattende nok, kan du ikke gjøre uten spesiell dermatokosmetikk, hvis utvalg er vanligvis godt representert i de fleste apotek. I utgangspunktet er denne nisje okkupert av franske merker. Couperose kremer produseres av følgende merker: La Roche-Posay, Uriage, Avene, Noreva, Bioderma.

La Roche-Posay Rosaliac UV Riche

Det franske selskapet La Roche-Posay har utviklet Rosaliac UV Riche krem. Sammensetningen av dette produktet er multikomponent, men av spesiell betydning for hud med rosacea er: vitamin Cg (et effektivt vannløselig derivat av vitamin C), vitamin PP, sheasmør og et system med solkremfiltre fra UVA / UVB (SPF 15). Denne fuktighetskremen beskytter sterkt hudfunksjonene som er utsatt for rødhet.

Kremen fra La Roche-Posay er i et miniatyrrør (40 ml), som er dekket med glimmer og i tillegg pakket i en pappeske. Flip-top lokket, åpnes uten problemer. Kremen er ganske tett, tyktflytende, med middels tetthet, hvit. Etterlater en fuktig / strålende overflate uten å matte huden. Det er praktisk talt ingen aroma. Dette produktet anbefales å påføres på tidligere renset hud om morgenen og / eller kvelden, og unngå øyekonturen.

Rosaliac UV Riche nøytraliserer midlertidig rødhet, styrker veggene i blodårene og beroliger normal og kombinasjonsreaktiv hud. Det maskerer rødhet med en grønn optisk korrigerer. Kremens rike tekstur forbedrer den beskyttende funksjonen til tørr hud. Ifølge vurderinger er Rosaliac UV Risch mer et vinteralternativ, siden det om sommeren gjør huden for fet. Kremen har et lite forbruk. Når den er åpnet, kan den lagres i 12 måneder.

Fordeler

  • vitamin Cg og PP;
  • mangel på parabener;
  • praktisk lokk på røret;
  • kremen er godt pakket;
  • beroliger reaktiv hud;
  • masker rødhet.

ulemper

  • for fet hud om sommeren.

Uriage Roseliane Anti-Redness Cream

Det franske merket Uriage produserer antirødhetskrem Roseliane. Den inneholder mange komponenter, blant annet fortjener spesiell oppmerksomhet: termisk vann Uriazh, patenterte komplekser SK5R, TLR2-Regul, Cerasterol-2F, samt ekstrakt av ginseng, rødalger, sheasmør. Områder med hyperemi er optisk skjult av perlemorgrønne partikler. Denne kremen passer for normal, tørr og sensitiv hud..

Uriage Roseliane krem ​​selges i et lite mykt plastrør (40 ml). Skruelokk, agenten blir gitt ut gjennom et lite hull. Kremen serveres i en tynn stripe. Teksturen er ganske tett, fargen er hvit. Samtidig er kremen ganske lett å ta på, smelter og absorberes raskt. Uriage Roseliane har en ganske intens aroma. Dette produktet fungerer godt som en sminkebase..

Ifølge forbrukeranmeldelser beroliger denne Uriage-kremen ganske raskt, fjerner varme og gir fuktighet. Det styrker hudbarrieren og øker motstanden mot ekstreme temperaturer. Dette produktet forbedrer hudfargen perfekt. Kremen takler ikke helt gamle spor av rosacea, men de lyser merkbart. Mange flere roser denne kremen for det faktum at den ikke er komedogen og ikke smører huden når den påføres tynt..

Fordeler

  • hypoallergen sammensetning;
  • ikke-komedogen, gjør ikke fett;
  • behagelig tekstur;
  • absorberer raskt;
  • styrker kapillærene;
  • eliminerer rødhet.

ulemper

  • mangel på SPF-faktor.

Avene Antirougeurs reiser mot rødhet og rosacea

Det franske apotekmerket Avene har utviklet Antirougeurs jour anti-rødhet og rosacea krem. Termisk vann, som er tilstede i en høy konsentrasjon av dette produktet, avlaster raskt følelsen av varme og ubehag. Og på grunn av det faktum at denne kremen inneholder venotonics, vasoprotectors og decongestants, kjemper den aktivt mot utseendet av spredte foci av hyperemia i ansiktet.

Antirougeurs jour krem ​​er pakket i pene plastrør (40 ml), som i tillegg er pakket i en pappeske. Røret beholder formen til den aller siste dråpen av produktet. Lokket på den skrus av. Kremen presses ut gjennom et lite hull. Konsistensen av kremen er moderat tykk. Fargen er hvit med en grønnaktig fargetone. Duften er behagelig, lite påtrengende, kremaktig.

Det er for det meste positive anmeldelser om Avene Antirougeurs jour krem, fordi det gjør huden myk, fuktig, uten rødhet. Det gjør spredte fosjoner av hyperemi mindre merkbare. Og nye flekker vises mye sjeldnere. Huden er forbedret og homogen takket være dette produktet. Og mange elsker også SPF 20.

Fordeler

  • venotonics, vasoprotectors og decongestant komponenter av sammensetningen;
  • behagelig konsistens;
  • absorberer raskt;
  • diskret parfyme;
  • jevner ut hudfargen;
  • reduserer rødhet;
  • solbeskyttelsesfaktor SPF 20.

ulemper

  • forbedrer den fete skinnet i huden.

Noreva Sensidiane Soin anti-rougeurs

Det franske merket Noreva lanserer Sensidiane AR antirødhetskrem. Dette produktet inneholder: biomimetiske fettsyrer, PP-vitamin, ekstrakter av røde og brune alger, azeloglycin, allantoin, glyserin. Kremen er fri for parabener og fenoksyetanol. Det er allergivennlig og ikke-komedogent. Den inneholder også et grønt reflekterende mikropigment for å nøytralisere rødhet.

Noreva Sensidiane AR Cream selges i et 30 ml mykt plastrør. Produsenten byttet nylig røret. Den nye hadde ikke dispensertut. Og også teksturen på kremen selv har endret seg litt. Det ble mindre tett, mer som en emulsjon. Og fargen hans ble mindre grønn. Den lette teksturen absorberes raskt og etterlater ingen film. Denne kremen kan trygt brukes som en sminkebase.

Ifølge anmeldelser er Sensidiane AR flott for tørr, sensitiv hud utsatt for rosacea. Etter påføring gir dette produktet øyeblikkelig lindring og gjenoppretter en følelse av komfort. Og de perlemorsgrønne korrigerende pigmentene som er tilstede i sammensetningen nøytraliserer og maskerer rødhet umiddelbart. Denne kremen fukter huden godt, men takler ikke helt avskalling..

Fordeler

  • et godt sett med nyttige komponenter i sammensetningen;
  • kremen er fri for parabener og fenoksyetanol;
  • absorberes raskt, etterlater ingen klebrig film;
  • egnet som sminkebase;
  • nøytraliserer og maskerer rødhet;
  • gir en følelse av komfort.

ulemper

  • takler ikke helt avskalling.

Bioderma Sensibio AR

Blant de nominerte til gjennomgangen var en annen fransk Sensibio AR-krem fra varemerket Bioderma. Takket være den spesielle patenterte Rosactiv-formelen påvirker dette produktet direkte kapillærutvidelsesmekanismen (rosacea) og beroliger huden i lang tid. Sensibio AR inneholder ikke fargestoffer eller dufter, derfor tolereres det vanligvis uten å forårsake allergi.

Krem til rosacea Sensibio AR er pakket i plastrør i en mengde på 40 ml. Hetten på røret er skrudd, nesen er langstrakt, skrudd. Produktet har en veldig behagelig, lett og ikke-fettete tekstur. Det kan være en utmerket sminkebase. Lukten av dette produktet er hyggelig, kosmetisk, men for noen er den for rik.

I vurderingene bemerker kvinner som lider av rosacea at Sensibio AR, selv om det ikke helt fjerner alle stjerner, definitivt gjør dem mindre merkbare og forhindrer utseendet til nye. Dette produktet beskytter perfekt huden mot kulde, varme, vind. Men noen sier at de mangler ernæringen som dette produktet gir. Som dagkrem er det veldig bra, men for nattpleie bruker de helst noe fetere..

Fordeler

  • Rosactiv patentert formel;
  • inneholder ikke fargestoffer eller konserveringsmidler;
  • behagelig tekstur;
  • absorberer raskt;
  • gjør manifestasjonene av rosacea mindre merkbare;
  • beskytter godt huden mot kulde, vind, varme.

ulemper

  • ganske svak for nattmat.

De beste profesjonelle kremene for rosacea

Ulike merker over hele verden som produserer profesjonell kosmetikk for ansiktspleie, legger spesiell vekt på problemet med rosacea. Vår anmeldelse inneholder nominerte fra Israel, Sør-Korea og Russland.

Holy Land Bio Repair Day Care

Det israelske merket Holy Land produserer Bio Repair Day Care krem. Det er mer relatert til salongkosmetikk, men skaper en verdig konkurranse for populære merker fra apotek. Dens aktive ingredienser er bifidobakterier lysat, hydrolysert kollagen, elastin, vitamin E, natriumlaktat, glycin, niacinamid, inositol. Den takler rosacea, mykgjør huden og forhindrer dehydrering.

Bio Repair Day Care krem ​​er i en matt plastkrukke (50 ml), som i tillegg er pakket i en pappeske og folie. Produktet er moderat tykt, teksturen er lett og behagelig. Fargen er lyseblå. Aromaen er kremaktig, behagelig, nøytral. Etter påføring absorberes kremen raskt, etterlater ingen fet glans eller film. Kan brukes som sminkebase.

Mange roser denne kremen for det faktum at den betydelig reduserer manifestasjonene av rosacea (styrker kapillærene, reduserer hyperemi, irritasjon). Bio Repair Day Care fukter også vevet dypt, jevner ut hudfargen og beskytter også mot effekten av ultrafiolett stråling på grunn av spf 15. Noen forbrukere er bare forvirret av det faktum at settet ikke inneholder en spesiell spatel for dosering av kremen.

Fordeler

  • et kraftig kompleks av naturlige ingredienser;
  • behagelig tekstur og aroma;
  • absorberes raskt, etterlater ikke en fet glans;
  • reduserer manifestasjonene av rosacea;
  • jevner ut ansiktstonen;
  • fukter vev dypt.

ulemper

  • ingen slikkepott for dosering av kremen.

Ciracle Anti-Redness K Cream

Det koreanske merket Ciracle produserer Anti-Redness K Cream. Sammensetningen av dette midlet inneholder et kompleks av komponenter som reduserer hyperemi og forhindrer dets gjenkomst, og virker direkte på karveggene. "Høydepunktet" av denne kremen er vitamin K, som er ekstremt nødvendig for overdreven skjørhet i kapillærene og en tendens til å utvikle vaskulære "stjerner"..

Ciracle krem ​​selges i en mørk glasskrukke i mengden 50 ml. Den har en hvit farge og konsistensen av smeltet smør. Aromaen er ganske rik, oljeaktig, men ikke alle liker det. Mer denne kremen er posisjonert som en nattkrem. Hvis du bruker det om morgenen, vil ansiktet skinne sterkt, siden dette produktet er absorbert i lang tid..

I forbrukeranmeldelser bemerker de at Anti-Redness K Cream reduserer rødhet, gir næring og fukter huden betydelig. I nærvær av mindre skader akselererer det regenereringen. Dette produktet glatter også ut rynker og forbedrer hudens elastisitet. I noen dager med å påføre den om natten, kan du bli kvitt flassingen. Noen kvinner rapporterer imidlertid at dette produktet tetter porene deres mye..

Fordeler

  • tilstedeværelsen av vitamin K i sammensetningen;
  • reduserer rødhet;
  • lindrer peeling;
  • gir næring og fuktighet perfekt.

ulemper

  • ikke alle liker duften;
  • kan tette porene.

Bark New Line for sensitiv hud utsatt for rosacea

Det russiske merket Cora New Line produserer en krem ​​for sensitiv hud som er utsatt for couperose. Dette produktet inneholder ekstrakter av medisinske planter, nyttige oljer, vitaminer. Kombinasjonen av aktive ingredienser lar deg styrke veggene i kapillærene betydelig, forhindre utvidelse av det synlige vaskulære nettverket, forbedre de estetiske parametrene til hud som er utsatt for kobberose.

Cora New Line krem ​​selges i en lav, bred krukke laget av klar plast. Produktet har en ganske lett konsistens og farge på bakt melk. Urte-aroma med lett syrlighet. Produktet er godt fordelt over huden. Det absorberes ikke umiddelbart, men ganske raskt. Denne kremen for rosacea forbrukes veldig økonomisk. Men noen forbrukere er opprørt over mangelen på en spatel for en hygienisk samling av produktet..

Fra vurderingene følger det at dette russiske middelet har en ganske god effekt på blodkarets størrelse og lysstyrke i rosacea. De blir merkbart mindre og mindre lyse. Denne kremen er perfekt for kombinasjonshudtyper i de varmere månedene. Det dekker fullt ut behovet for ernæring og hydrering. Det gjør hudtonen jevn og sunn. Produktet tetter ikke porene, forårsaker ikke allergiske reaksjoner.

Fordeler

  • sammensetning med en stor mengde naturlige ingredienser;
  • behagelig tekstur og aroma;
  • absorberer godt nok;
  • gir næring og fuktighet kvalitativt;
  • reduserer størrelsen og alvorlighetsgraden av blodkar med rosacea;
  • jevner perfekt ut hudfarge.

ulemper

  • ingen padle inkludert.

De beste kremene for rosacea i ansiktet fra massemarkedet

Ikke alle eiere av problemhud som er utsatt for rosacea har råd til profesjonelle eller dermatokosmetiske midler. I dette tilfellet kommer massemarkedskremer til unnsetning, som selges i de fleste supermarkeder. De er dårligere i effektivitet enn de nominerte i de to første kategoriene, men med milde former for rosacea rettferdiggjør de seg selv.

L'Oreal Paris Hydration Expert

Det franske merket L'Oreal Paris produserer det kosmetiske produktet Expert Moisturizing. Denne kremen lindrer ikke couperose direkte, men beskytter mot forverring om vinteren. Dette produktet er designet for tørr og sensitiv hud som er utsatt for rødhet. Produktet inneholder verdifulle oljer av solbær og rose, som nærer huden dypt og forhindrer at den mister fuktighet.

Krem fra L'Oreal Paris legges i en tung keramisk krukke, som i tillegg er pakket i en pappeske. Produktets tekstur er nær musu. Kremen rekrutteres lett og sprer seg over huden uten problemer. Duften er ganske rik, fargen er beige. Dette produktet absorberes lenge og ikke helt. Bruk den optimalt før du legger deg..

I vurderingene av kvinner med sensitiv hud som er utsatt for rosacea, bemerker de at denne kremen beroliger perfekt, eliminerer irritasjon og reduserer rødhet. Om vinteren nærer den huden perfekt. De blir fløyelsagtige. Med den systematiske påføringen av denne kremen, blir hudfargen jevnet ut og den ser uthvilt ut. Men med sterke manifestasjoner av rosacea er dette midlet merkbart dårligere enn apoteket.

Fordeler

  • verdifulle oljer av solbær og rose;
  • behagelig konsistens;
  • ideell for nattbruk;
  • eliminerer irritasjon, reduserer rødhet;
  • gjør huden fløyelsaktig.

ulemper

  • obsessiv duft.

Aktivt foryngende krem ​​Eveline Cosmetics French rose

Det polske merket Eveline Cosmetics har utviklet en krem ​​French Rose for sensitiv hud med rosacea, som aktivt forynges. Dette produktet inneholder: Polyplant Anti-Cuperosis, arganolje, sheasmør, ametyst, D-panthenol og allantoin, røde alger. Couperose-utsatt hud lindres effektivt av tilstedeværelsen av fransk roseekstrakt.

Kremen selges i en plastkrukke (50 ml), som også pakkes i en pappeske. Produktets konsistens ligner en soufflé. Det er veldig aromatisk med dominerende noter av rose. Dette produktet absorberes raskt. Etterlater ikke en fet glans eller film. Egnet for dag og natt. Kommer ikke i konflikt med dekorativt kosmetikk.

Dette budsjettproduktet fra Eveline Cosmetics har mange positive anmeldelser. Kvinner bemerker at rødhet med rosacea blir mindre merkbar etter den første dagen med bruk av denne kremen. Det beroliger umiddelbart huden og styrker blodårene. Denne kremen gir også fuktighet og forbedrer elastisiteten. Det tørker ikke eller smører, forårsaker ikke allergiske reaksjoner.

Fordeler

  • et godt sett med aktive ingredienser;
  • har en behagelig tekstur og aroma;
  • kan brukes både om dagen og om natten;
  • tørker ikke eller smører;
  • gjør manifestasjonene av rosacea mindre merkbare.

ulemper

  • kan tette porene.

Natura Siberica Beskyttelse og hydrering

Det russiske varemerket Natura Siberica produserer beskyttelse og fuktighetskrem. Produktets sammensetning er naturlig. Blant komponentene er: rosa radiola (øker hudens immunitet, forhindrer allergiske reaksjoner), hyaluronsyre med lav molekylvekt (forhindrer rynker), allantoin (fukter helt på mobilnivå), vitamin P (styrker kapillærene).

Natura Siberica krem ​​har veldig praktisk emballasje. Det er i plastrør med en pumpedispenser. Teksturen til dette produktet er veldig lett, og minner om en væske. Kremen sprer seg lett over huden. Etter påføring strammes ansiktet litt, men huden føles fuktig. Det er flott for sensitiv kombinasjonshud. Og den beskytter også perfekt mot skadelig stråling, siden den har SPF-20.

I følge anmeldelser gir Natura Siberica krem ​​fuktighet og næring huden godt. Mens du bruker dette verktøyet, kan du helt glemme peeling. Med systematisk bruk av dette produktet blir manifestasjoner av rosacea mindre merkbare. Det provoserer ikke fet hud og dekorativ kosmetikk passer perfekt på toppen av den. Imidlertid bemerker forbrukerne at denne kremen er mer egnet for den varme sesongen. Og til vinteren vil det være svakt.

Fordeler

  • et stort antall naturlige ingredienser i sammensetningen;
  • UV-beskyttelse spf-20;
  • praktisk flaske med pumpedispenser;
  • fukter og nærer huden perfekt;
  • reduserer manifestasjonene av rosacea.

ulemper

  • ganske svak om vinteren.

Kremkapillærbeskytter Belita-Vitex perfekt hud

Den hviterussiske produsenten Belita-Vitex produserer en perfekt hudkapillærbeskyttelseskrem. Det patenterte urtekomplekset har en målrettet effekt mot manifestasjonen av tegn på rosacea, styrker veggene i kapillærene og reduserer skjørheten, reduserer rødhet og hudfølsomhet. Komplekset nærer og beroliger huden aktivt, noe som gjør den myk, glatt og elastisk.

Kremkapillærbeskytteren fra Belita-Viteks er i salg i en plastkrukke med et rensende lokk. Den er i tillegg pakket i pappesker. Innholdet er hvitt og lett i tekstur, litt vannaktig. Aromaen er ganske lett, frisk, med hint av sitrus. Samtidig eroderer det veldig raskt. Kremen fordeles lett på huden og absorberes bokstavelig talt på 3-5 minutter, uten å etterlate en fet, klebrig film.

Forbrukerne deler at med dette hviterussiske kremen blir det vaskulære mønsteret mindre uttalt, hudens tone og lindring jevnes ut. Den forfrisker hudfargen perfekt og er ganske egnet for bruk om sommeren. Imidlertid bemerker de at de mangler ernæring og hydrering fra dette produktet. Med dette i bakhodet, anbefaler ikke kvinner å bruke en slik krem ​​om vinteren..