loader

Hoved

Kosmetolog

Dr. Pectin 46. Legemidler for helsen til hele familien.

Skrevet av Sulamita på Thu 13. juli 2006 10:42

Det viser seg at hovedproblemet mitt er med galleblæren..
Men utslett i denne delen av ansiktet oppstår etter angrep av dysbiose (halsbrann, tyngde i magen, smertefull kolikk).
Eller slike problemer er forbundet med galleblæren.

Hjelp meg å finne ut av det hvis du vet det.

Skrevet av Lara på Thu 13. juli 2006 11:54

Skrevet av Bestiya fredag ​​29. desember 2006 10:34

Generelt bestemte jeg meg for å dele. Se hvem som kommer til nytte.
Forhistorie.
Jeg levde en overgangsalder uten en eneste kvise, takket være moren min.
Vi laget en tinktur, en flaske vodka / 0,5 / + agurk / litt mer enn gjennomsnittet. insisterte i en uke.
Jeg forstår at det nå er mange forskjellige måter. Men dette er bekreftet!

Og nå, etter å ha levd opp til en alder av 24. Som tenåring forlater kviser ikke ansiktet mitt. og på det farligste stedet i ansiktet / en farlig trekant - skiss nesen din / Det er kategorisk rengjøring, de sier det er forbudt, selv for profesjonelle. Jeg leste mye en gang.
At jeg bare ikke prøvde / sannsynligvis metabolisme eller noe internt / generelt, min venn hadde et problem, bare i en enda verre form. anbefales generelt å kjøpe "Zenith" på apoteket. ansiktet mitt er rent. selv menstruasjonsproblemet er ikke relevant i ansiktet.. //
Her.

Delikat tema. kviser på ryggen

Skrevet av Fever den 23. mars 2007, 22:16

her. Jeg var dekket av kviser på ryggen. Ingen grunn til å skjule smil (forhåpentligvis snill), men sånn er det. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg spiser ikke mye søtt, for faste er nå. Eeee. Jeg ser ut til å vaske meg ofte

kan noen kjenne en mirakeloppskrift? :)) vel, eller i det minste grunnen..

Skrevet av fenix den 23. mars 2007, 23:25

Innleggsbolle »lør 24. mars 2007 00:23

Innlegg av Nelli lør 24. mars 2007 14:25

Feber, du vil ikke tro det. Gå til gynekologen. Et kurs med p-piller som for eksempel "Diane 35" hjelper. Selvfølgelig, ikke be om piller med en gang. Først må du sjekke den generelle hormonelle bakgrunnen.
Det er bare det at legen min har forklart meg. Hos kvinner skjer dette - hormoner bestemmer seg for å spille sprell, mannlige hormoner overdriver innholdet av kvinnelige, og det kan være slike ubehagelige konsekvenser.

Hvis du ikke venter nå, får du tid til å bli kvitt den før sommeren.

Skrevet av Alenka Ivanov lør 24. mars 2007 15:06

Vurderinger etter merke. Doktorgrad i Ph.D. P.C.T.s. Super effektive ansiktsmasker - løft og anti-kviser.

Fordi Du er ikke innlogget. Å komme inn.

Fordi emnet er arkivert.

Ønsker dere alle en god dag!

Samlingen av ordrer var her, på samme sted, se detaljert informasjon om merket www.nn.ru/community/sp/main/. zyvy_chitay.html

Noen skriver privat, noen om distribusjon: www.nn.ru/popup.php?c=classF. pic_id = 120970527
Jeg føler at funnet er vellykket)

Selv, sannsynligvis, til jeg sender barnet til leiren, vil ikke hendene mine strekke til for å prøve

Vennligst skriv inntrykkene dine og skriv når du venter på neste leir, fordi Jeg har et tap på om jeg skal åpne akkurat nå, fordi flere mennesker allerede spør, men for gunstige priser trenger vi store rader. Som ikke deltok, men ønsker å delta, skriver også.

For å motta en invitasjon til neste leir, legg til vennene dine: olgs.www.nn.ru/?page=blog ¶

Jenter, jeg fant et praktisk triks, jeg håper det fungerer: Du kan abonnere på merkevaren. Når jeg åpner neste leir, bør du motta informasjon på e-post.

Jeg var akkurat ferdig med Pectylift-kurset for moden hud og bestemte meg for å legge igjen en anmeldelse på den friske stien..
Jeg bestilte Pectilift i 2 uker (2 flasker i en eske). Men en flaske var nok for meg på et 2-ukers kurs. Jeg lagret den i kjøleskapet, tok den fra en flaske med en sprøyte og påførte den på ansiktet, nakken, dekolletéen.
Til tross for at holdbarheten til gelen etter at flasken er åpnet bare er 10 dager, men etter denne perioden la jeg ikke merke til endringer i konsistens, farge, lukt og risikerte å fortsette kurset fra samme flaske.
Følelsen av innsnevring var, men ganske tålelig. Etter vask av gelen er huden veldig behagelig, jeg vet ikke engang hvordan jeg skal beskrive den - en følelse av friskhet og renslighet.
Nå om anti-aldringseffekten - i begynnelsen av kurset la jeg ikke merke til noen endringer. Derfor ble jeg litt skuffet, men bestemte meg for å fullføre kurset til slutt.
Men etter den tiende prosedyren la jeg merke til at nasolabiale folder og tilstanden til huden rundt øynene minket, huden på ansiktet mitt ble mer tonet.
Generelt er jeg fornøyd med effekten, la oss nå se hvor lenge den vil vare.)))

Nå om Pepidol - jeg tok et barn. Akkurat på dagen for mottak av Pepidol, foreskrev legen antibiotika til barnet, og vi begynte å ta dem sammen med Pepidol - 3 r. en dag for en teskje. Jeg oppbevarte den i kjøleskapet pga det er veldig varmt hjemme. Jeg prøvde det selv - syrlig, som et surt eple, men datteren min drakk rolig, uten luner.
Vel, hva kan jeg si - jeg forsto ikke resultatet, tarmene var ikke opprørt på grunn av a / b, men vi hadde ingen problemer med dette før. En halv flaske igjen, jeg skal teste den igjen. ¶

Kviser pectylift

Pectilift geløfting kan løse problemet med kviser. Legemidlet er laget av naturlige ingredienser, forårsaker ikke en allergisk reaksjon, så det kan brukes i alle aldre. Takket være sin effektive antimikrobielle virkning, fjerner medisinen effektivt hudormer, kviser og andre utslett. Når det brukes riktig, kan bivirkninger unngås.

Sammensetning og arbeidsmekanisme

Produktet består av en 7% løsning av galakturonsyre - pektin. Gel "Pectylift" takler feil på huden og fremmer rask gjenoppretting av epidermis. Skader ikke kroppen. På grunn av sammensetningen har medisinen en bakteriedrepende effekt, ødelegger mikroorganismer. Renser effektivt huden, fjerner tilstoppede porer, noe som forhindrer utseende av hudormer og komedoner. Akselererer regenereringsprosessen av epidermis. Passer for alle hudtyper.

Produktet inneholder ikke kjemiske komponenter, inkludert fargestoffer, parabener, oljer og dufter.

Hva brukes de til??

Gel "Pectylift" er effektiv i kampen mot kviser og kviser, og verktøyet har følgende egenskaper:

Gelen har en betennelsesdempende effekt på huden.

  • renser og strammer porene;
  • gir huden en sunn glød og friskhet;
  • eliminerer betennelse;
  • reduserer sebumsekresjon;
  • løfter og glatter huden;
  • gjenoppretter celler i epidermis;
  • har en betennelsesdempende effekt;
  • forhindrer aldringsprosessen;
  • beskytter mot de brennende solstrålene;
  • stabiliserer pH-nivået.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Hvordan søke og doser?

Påfør Pectylift-gelen på den tidligere rensede huden i ansiktet, nakken og dekolletéen. Du kan dampe dermis før bruk for å få en mer effektiv effekt. Produktet holdes på huden i ikke mer enn 10 minutter. Vask deretter av med varmt rennende vann. Du må bruke gelen en gang om dagen i to uker for å oppnå et positivt resultat. Etter en kort pause kan du gjenta kurset for å ekskludere utseendet til nye utslett av kviser og kviser.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Pectylift gir ikke allergiske reaksjoner. Men hvis huden er veldig følsom, er den uønsket å bruke. Når du påfører gelen på overhuden, må du unngå kontakt med slimhinnene i øynene, munnen og nesen. Det er bedre å besøke en hudlege før du bruker produktet. Kan ikke brukes hvis det er intoleranse overfor det innholdsstoffet - pektin. Når det kommer utslett, rødhet, vask stoffet umiddelbart fra dermis, skyll med rikelig med vann.

Akne gel

Problemhud - hvert sekund er kjent med dette fenomenet. Dette fenomenet krever kompleks behandling. I tillegg til daglig skrubbing og bruk av krem, trenger du absolutt en kvisegel. Vi foreslår at du gjør deg kjent med en oversikt over de mest populære merkene: kostnad, effekt og tilgjengelighet.

Hjemmelagde stoffer

Du kan lage en god akneegel med egne hender. For dette trenger vi:

  • salisylalkohol;
  • propolis;
  • ovis olio-serien sauolje.

Bland alt og legg på huden, dette er en poengmetode, lokal applikasjon kan fremkalle en forbrenning.

For sensitiv hud er grønn te mer egnet. Det beroliger dermis og desinfiserer det. Du må tilberede en blanding av varm fersk te, malt havregryn og Retinol. Bland alt og vask med den resulterende massen en gang om dagen. Retinol gel har snerpende egenskaper, slik at den kan brukes trygt på svært betente hudområder. Tetracyklin kan vellykket erstatte antibiotika.

Oversikt over profesjonelle verktøy

Vi har tidligere gitt en liten liste over kviser. For effektiv behandling trenger du et sett med produkter, så vi foreslår at du blir kjent med forberedelsene for vasking.

NavnEffektivitet og notater
Enterosgel for kviserKomfortabel, tørker ikke huden, hjelper til med å krympe porene.
Pure Skin Active InfoProEnkel å bruke og ganske rimelig. Stålvalseapplikatoren letter bruken, takket være at denne gelen fra kviser og merker i ansiktet er spesielt effektiv.
DalatsinInneholder planteekstrakter og essensielle oljer.
CuriosinEt effektivt middel mot kviser i rygg og ansikt.
MillenniumEn veldig effektiv gel som har et bredt spekter av handlinger: kviser, kviser, spindelvev i blodet, blodpropp, wen.
Faberlic ungDyrt, men veldig populært. Effekt etter første gangs bruk.
Skinoren for kviserSkinoren akne og akne gel er spesielt effektiv i puberteten.
Ovis OlioOvis Olio er et nytt generasjons middel som passer både for ansikt og kropp.
MalavitBleker dermis, forbedrer fasthet, gir mykhet og behagelig farge etter første påføring.
Dr. TheissAlle vet om Dr. Theiss hostemedisiner, men få har hørt om hans kviser. De bruker en transformasjonsformel basert på organiske urter fra Alpene.
CourrisonHelbreder kviser godt.
ContractubexSpesiell gel for lokal bruk, anbefalt av hudleger og kosmetolog.
Garnier Skin Naturals Acne CleanserHvor mange dager vil Garnier gel hjelpe? Etter første gangs bruk. Effekt på ansiktet: porene reduseres, fargen forbedres, den generelle tilstanden er god.
ClindoviteForbedrer blodsirkulasjonen, forbedrer hudens elastisitet.
KlinikkerHjelper mot rynker, kviser og hudormer.
ZeneriteRaskvirkende og svært effektiv gel. Egnet for daglig bruk, allergivenlig.
Delex kviserFlott for sensitiv hud, tørker ikke ut, hjelper til med å krympe porene.
AcmedicaUtenlandsk analog av Differin kremgel.
DiklofenakDet hjelper å bekjempe ikke bare kviser, men også sår og blåmerker. Med det er hematombehandling mye raskere.
DermatixBra for kviser.
HerbalifePå 90-tallet sprengte disse produktene bare skjønnhetsverdenen, alle gikk ned i vekt med Herbalife-cocktailer og forbedret huden med kremer fra samme selskap. De er vanedannende, vær forsiktig.
CuriosinSimply Essential Teen Gel.
DemotenUtmerket kvisebehandling for tenåringer og unge mødre.
HelmintoxFantastisk flekkgel, utmerket mot kviser.
FordelHjelper mot rynker, kviser og hudormer.
Synlig klarFjerner talg fra ansiktet, hjelper til med å stramme porene.
Nivea Purе СontrolNivea er rett og slett en herlig kosmetikk for tørr hud i den kalde årstiden. Hun vil beskytte henne og rense henne. Geli Nivea er et raskt resultat og en overkommelig pris.
Clean & ClearKlian Klia er den mest populære aknekosmetikken. Du kan kjøpe den i hvilken som helst kosmetisk butikk i hvilken som helst by, det være seg Moskva eller Novosibirsk..
DifferinDet er flere geler av dette merket, hvis du ikke vet hvilken du skal velge for din hudtype - kontakt en spesialist.
EvelynBillig analog Faberlik.
Dr. Pectin med sinkidonIkke brukt under graviditet eller andre hormonelle overspenninger, inneholder antibiotika.
FastumRussisk medisin mot kviser.
RegetsinTørker huden sterkt, ikke egnet for alle, etter den er brenning og kløe mulig.
Dr. RetterBilligere motstykke Dr. Theiss.
SolcoserylInneholder hormonelle tilskudd.
FaberlikDyrt, men effektivt.
ErosanHjelper både gutter og jenter. Behandler utslett, kviser, kviser.
ErosgelEgnet for daglig bruk, allergivenlig.
EfaklarIkke billig, men effektivt.
Shchi Fei ShiKinesisk kvisemedisin.
PoliskorbGod erstatning for Curiosin.
FusidinEt annet stoff fra landene med den stigende solen. Veldig effektiv, laget av ekstrakter av sjeldne orientalske urter.
EcfoliacDu kan bare kjøpe i en spesialforretning (en av disse i vårt land ligger i Jalta).
GarnierI tillegg til daglig forebyggende bruk, brukes den også som en etterbarbering for menn og kvinner.
OxygelLastet med forskjellige oksygenater, hjelper til med røde og betente kviser.
PektinarInneholder honningekstrakt, oppdaterer og bleker dermis.
ClearasilIkke det billigste alternativet, men tidstestet. Ikke egnet for tørr hud.
MuravivitDette produktet er basert på maursyre og bør brukes veldig forsiktig, spesielt for sensitiv hud..
MetronidazolBehandler hudbetennelse.
SanorinBleker huden, krymper porene, bekjemper kviser og hudormer.
Vitex Face ControlForbedrer arbeidet med talgkjertlene, eliminerer fet glans og kviser.
YohnsonFør du bruker, må du konsultere en spesialist, kan forårsake allergi.
FenistilForbedrer blodsirkulasjonen, forbedrer hudens elastisitet.
BioconBiokon - hviterussisk kosmetikk, med europeisk kvalitet og innenlandsk pris. Effektiv og naturlig, hjelper bare med vanlig bruk.
Tjære rensegel for kviserEn god medisinsk måte å bli kvitt kviser på. Selv et enkelt skum med tjæresåpe kan brukes som gel.
Ren linjeInneholder ikke kjemikalier, allergivenlige.
Bee celandineFlott for ungdommelig kviser og for kvinner etter 30 år.
Avon Clearskin Blemish Clearing Rask handlingDen kan kjøpes fra Agent Avon. Ryktet for å være vanedannende hud, for å diskutere dette problemet, besøk forumet vårt.
Ducre KeraknilI Ukraina og Russland kan du bare kjøpe den via nettbutikken. Utmerket produkt, etterspurt i Europa.
DimexideDet er heller ikke et kosmetisk produkt, men en bredspektret salve som brukes til å vaske for å kurere kviser, kviser og kviser..
Livbøyegel for kviser og kviser i ansiktetDet hjelper raskt og effektivt, i tillegg er det allergivennlig, egnet for daglig bruk, inneholder ikke hormonelle tilsetningsstoffer.
Malakitt kremgel for arr og kviserDen er gul, har en ganske spesifikk lukt, men passer generelt for alle hudtyper og er effektiv. Og den største fordelen er prisen..
ScanaretEuropeisk medikament med en russisk pris, det fungerer bare med vanlig bruk i en uke.
VichyUtmerkede preparater for problematisk tørr eller sensitiv hud.
NeutrogenaInneholder kinesisk grønn te (ekstrakt), desinfiserer huden og fremskynder regenereringsprosessen.
Amway kunstneriAmway er et amerikansk selskap som produserer miljøvennlig kosmetikk. Dette er et ganske dyrt alternativ, men helt trygt. Artistserien skiller seg fra andre lignende stoffer i hastigheten på handling: 3 minutter er nok for en maske eller gel.
DzintersTysk kosmetikk for problemhud, en god og rimeligere analog av Vichy.
AveneGel som fjerner kviser på kropp, ansikt og hode.
TiandeMattifiserer og gir fuktighet til huden.
OriflameSom Avon, ryktes det å være vanedannende, om enn størrelsesorden billigere.
ActoveginEn av de karakteristiske egenskapene til denne kosmetikken er at den bare brukes til fet hud..
BbcBBS er den siste utviklingen av europeiske forskere, opprinnelseslandet er Polen. Mange klager over ineffektivitet, men det er verdt å merke seg at den må brukes sammen med Bbc-krem.
KelokotEliminerer blodnettverk, renser talgkanaler, hjelper med purulent kviser.
KlenziteMattifiserer og gir fuktighet til huden.
DipherinHjemmesalve for intern og ekstern kviser.
BelitaEt annet hviterussisk selskap som produserer medisiner for huden. Egnet for normal og kombinasjonstype, anbefales det å bruke to ganger om dagen.
SevjeDette er ikke en gel, men en krem ​​for vask. Påføringsmetoden er veldig enkel: klem ut en liten mengde av produktet fra røret, skum det og legg på et vått ansikt.
LenziteInneholder antibiotika - Redinol.
SolugelAvlaster raskt og effektivt ubehagelig pus-fylt kviser, koker og betent kviser.
AlmagelDet er ganske gode anmeldelser om denne gelen, det hjelper med kviser og kviser, selv i en veldig forsømt form. Egnet for hyppig bruk.
QuotlanBehandler kviser og allergiske kviser.
ClindoviteFjerner kviser på kropp, ansikt og hode.
StopproblemSå langt er det eneste stedet du kan kjøpe denne fantastiske gelen et apotek. Det er ikke dyrt, men handlingen skiller seg ikke fra eliten fransk kosmetikk.
AzogelRenser huden godt fra olje og smuss, hjelper til med å behandle kviser.
SarotenEller som folket kaller det - en propell. Denne gelkremen hjelper med dyp subkutan kviser og kviser.
Fysiogel salveBehandler utslett, vannkopper, kviser, kviser, blodceller.
PlageSannsynligvis den beste dusjsåpen for kviser og hudormer. Ikke det rimeligste alternativet (du kan bare kjøpe det online eller i en spesialbutikk), men et ganske effektivt alternativ.
DuakEn svært effektiv akneegel for tørr og sensitiv hud.
Gel Metrogyl for kviserBehandler kviser og allergi.
Sp gelmaskeOfte foreskrevet av kosmetologer for å behandle hudmidd.
Rene sonerAllergivenlig og effektiv gel.
Balsam-gel TDMDette er et utmerket stoff for å eliminere leddproblemer, med åreknuter. I sjeldne tilfeller foreskrives det av hudleger for å forbedre blodsirkulasjonen i epidermis.
FosBare en gave for problematisk aldring dermis. Fukter og renser den, inneholder mikroskopiske slipende partikler.
Sos fra LorealNok en nyhet, ikke mindre populær gel enn den oppsiktsvekkende BB. Forårsaker ikke allergiske reaksjoner, egnet for tørr og sensitiv hud.
Chitosan Gel for arr, kviser og kviserDen viktigste aktive ingrediensen i denne gelen er badyag, som er ganske effektiv i behandling av kviser og kviser. Noen ganger oppstår en allergisk reaksjon i form av kløe eller rødhet.
Yves Rocher dyp rensende gelIkke veldig dyrt, men ikke billig. Forårsaker ikke allergi, renser huden, gir den behagelig mykhet.

Husk at kviser bare er en ytre manifestasjon av sykdommer. For å kvitte seg med dem, trenger du ikke bare å bruke akne gel, men også å etablere en diett, søvn og livsstil generelt..
Redaksjonen anbefaler:

Gel mot kviser og hudormer Doctor Pectin Pektinar

Anmeldelser om Gel mot kviser og hudormer Doctor Pectin Pectinar 7

For meg den virkelige effekten

Muligens upraktisk emballasje

Effektiv mot kviser, strammer porene, jevner ut hudtonen

Effektiv, lav pris.

Resultatet er bare i løpet av søknadsperioden.

Lagrer ansiktet fra kviser, fjerner hudormer, rask effekt

Helt naturlig, effekten er fantastisk

Åpne flasken, ikke glem å kjøle

Interessant
Anbefaler Otzovik
Beklager! Registrering kreves!

Beklager, men noen av funksjonene på nettstedet vårt er bare tilgjengelige for registrerte brukere. Det tar forresten bare 15 sekunder.

Vi kan overføre kontoen din fra otzovik.com og tilpasse den for praktisk bruk på nettstedet vårt.

Det tar forresten bare 30 sekunder.

Vurderinger etter merke. Doktorgrad i Ph.D. P.C.T.s. Super effektive ansiktsmasker - løft og anti-kviser.

Fordi Du er ikke innlogget. Å komme inn.

Fordi emnet er arkivert.

Ønsker dere alle en god dag!

Samlingen av ordrer var her, på samme sted, se detaljert informasjon om merket www.nn.ru/community/sp/main/. zyvy_chitay.html

Noen skriver privat, noen om distribusjon: www.nn.ru/popup.php?c=classF. pic_id = 120970527
Jeg føler at funnet er vellykket)

Selv, sannsynligvis, til jeg sender barnet til leiren, vil ikke hendene mine strekke til for å prøve

Vennligst skriv inntrykkene dine og skriv når du venter på neste leir, fordi Jeg har et tap på om jeg skal åpne akkurat nå, fordi flere mennesker allerede spør, men for gunstige priser trenger vi store rader. Som ikke deltok, men ønsker å delta, skriver også.

For å motta en invitasjon til neste leir, legg til vennene dine: olgs.www.nn.ru/?page=blog ¶

Jenter, jeg fant et praktisk triks, jeg håper det fungerer: Du kan abonnere på merkevaren. Når jeg åpner neste leir, bør du motta informasjon på e-post.

Jeg var akkurat ferdig med Pectylift-kurset for moden hud og bestemte meg for å legge igjen en anmeldelse på den friske stien..
Jeg bestilte Pectilift i 2 uker (2 flasker i en eske). Men en flaske var nok for meg på et 2-ukers kurs. Jeg lagret den i kjøleskapet, tok den fra en flaske med en sprøyte og påførte den på ansiktet, nakken, dekolletéen.
Til tross for at holdbarheten til gelen etter at flasken er åpnet bare er 10 dager, men etter denne perioden la jeg ikke merke til endringer i konsistens, farge, lukt og risikerte å fortsette kurset fra samme flaske.
Følelsen av innsnevring var, men ganske tålelig. Etter vask av gelen er huden veldig behagelig, jeg vet ikke engang hvordan jeg skal beskrive den - en følelse av friskhet og renslighet.
Nå om anti-aldringseffekten - i begynnelsen av kurset la jeg ikke merke til noen endringer. Derfor ble jeg litt skuffet, men bestemte meg for å fullføre kurset til slutt.
Men etter den tiende prosedyren la jeg merke til at nasolabiale folder og tilstanden til huden rundt øynene minket, huden på ansiktet mitt ble mer tonet.
Generelt er jeg fornøyd med effekten, la oss nå se hvor lenge den vil vare.)))

Nå om Pepidol - jeg tok et barn. Akkurat på dagen for mottak av Pepidol, foreskrev legen antibiotika til barnet, og vi begynte å ta dem sammen med Pepidol - 3 r. en dag for en teskje. Jeg oppbevarte den i kjøleskapet pga det er veldig varmt hjemme. Jeg prøvde det selv - syrlig, som et surt eple, men datteren min drakk rolig, uten luner.
Vel, hva kan jeg si - jeg forsto ikke resultatet, tarmene var ikke opprørt på grunn av a / b, men vi hadde ingen problemer med dette før. En halv flaske igjen, jeg skal teste den igjen. ¶

PEKTINAR

Jeg er 25 år gammel og jeg er en ammende mamma til 7 måneder gammel baby. Nylig begynte det å dukke opp sprekker på brystvortene, en venn rådet meg til å kjøpe silikonputer, men barnet mitt ønsket ikke å amme med dem, og det var ikke veldig praktisk selv... Jeg gikk til legen, de foreskrev meg litt medisin og sa at sprekkene ville gro raskt og at det er helt ufarlig. Salven hjalp heller ikke. Før hver fôring begynte jeg å bli veldig nervøs, da smertene bare var uutholdelige. En stund pumpet hun til og med, men barnet ble rastløs. En venn rådet meg til å kjøpe Pektinar sanitetsservietter på apoteket. Da jeg kom til apoteket og hørte gode anmeldelser fra apoteket, bestemte jeg meg for å ta det. Jeg brukte servietter mellom hver fôr i flere timer. Dette var min første stille natt, og senere dager. Hvorfor skriver du ikke at Pektinar ikke bare hjelper med trofiske sår, brannsår, liggesår? Hvis alle mødre som lider av dette problemet visste om et slikt middel.

På mine egne vegne vil jeg takke deg for dette mirakelmedikamentet. Jeg vil gi råd til vennene mine, som også ammer og møter slike problemer..

Pasient 74 år. Fedme karakter 4. Diagnose: divertikulær sykdom i tykktarmen. Divertikulitt med perforert divertikulum. Bekkenabscess (vegger i abscesshulen - sigmoid kolon, blære, livmor, større omentum). Operasjon: laparotomi, obstruktiv reseksjon av sigmoidtarmen (operasjon av typen Hartmann), drenering av bukhulen med silikonrør og en tampong satt inn i det lille bekkenet (det tidligere abscesshulen). På stedet der tampongen står, åpnes sårkanalen som fører til det lille bekkenet, opp til 20 cm langt, med et hull i høyre iliac-region på 35 cm. Fra sårkanalen kommer det i en moderat mengde flytende pus, blågrønn, med en karakteristisk søt-kvalm lukt. Bakteriologisk undersøkelse av pus fra sårkanalen - Ps. aerugitiosa, er bare følsom for meronem og imenem. På bakgrunn av behandlingen ble det observert en langsom negativ dynamikk - utslipp av pus vedvarte, subfebril feber dukket opp, en økning i leukocytose. Fra den 7. dagen for å være i OGH ble servietter impregnert med PECTINAR-preparatet brukt. Uttrykt positiv dynamikk: undertrykt veksten av Pseudomonas aeruginosa (bekreftet klinisk og bakteriologisk på 3. dag), reduksjon i sårkanalens lengde. 4. behandlingsdag er det ingen fri væske i det lille bekkenet med ultralyd.

Ble utskrevet i tilfredsstillende tilstand 8. dag, Ved utflod: et sår i høyre iliac-region på 1,53,5 cm, en dybde på sårkanalen 5 cm, sparsom gjennomsiktig sakral utslipp.

Pasient P. 54 år gammel. Diagnose: Flere festende lacerated og blåmerke sår, subgaponeurotic phlegmon i hodebunnen.

Daglige dressinger ble utført ved bruk av gasbind servietter impregnert med PECTINAR. På bakgrunn av den pågående behandlingen ble såret raskt ryddet for nekrose, dekket med lyse saftige granulasjoner som dekket områdene av det eksponerte beinet. Utskrevet på 15. dag med et fullstendig epitelisert sår.

Kviser og akne pectylift

Hvis du vil ha perfekt ren og vakker hud, trenger du definitivt Pectilift!

Pectylift 100% naturlig! Fri for parabener, dufter, fargestoffer (som kan forårsake allergi)

Det etterlater ingen merker på huden, den er luktfri og effekten merkes etter første påføring!?

  • Lindrer kviser og hudormer
  • Renser og strammer porene
  • Fjerner hudormer

Hvordan Pectilift fungerer?

  • Legemidlet har bakteriedrepende egenskaper, og dreper patogener - patogene bakterier som formerer seg i porene og forårsaker kviser og kviser.
  • Hindrer utseendet av kviser og kviser i fremtiden.
  • har en sårhelende effekt, lindrer betennelse, hevelse, smerte og kløe.
  • Reduserer produksjonen av talg som tetter porene. Fet hud er ofte årsaken til kviser..
  • Stimulerer naturlig cellefornyelse.
  • Forhindrer irritasjon og betennelse.
  • Utjevner effektivt huden

Når du bruker Pectylift, blir huden glatt, ren og velstelt uten et snev av kviser, hudormer og hudormer!

Sammensetning: Stabilisert vandig 7% oppløsning av polymer av galakturonsyre (pektin)

Skriv ditt navn:

Din anmeldelse: Advarsel: HTML støttes ikke! Bruk ren tekst.

Pectylift - en assistent i kampen for hudens skjønnhet

Spørsmålet om å opprettholde skjønnheten i ansiktshuden er viktig for enhver kvinne som tar vare på seg selv. På forskjellige stadier av livet sliter vi med hudfeil og rynker. Når du ikke vil gå til en kosmetolog, bruker vi effektive pleieprodukter. Det er lett å gå seg vill blant skjønnhetsprodukter. I tillegg kan det ikke bare finnes i kosmetiske butikker, men også på apotek. Disse produktene inkluderer Pectylift gel.

Pectilift gel funksjoner

Pectilift er et hjemmeprodusert medikament som har en rekke hyggelige funksjoner:

  • helt naturlig og trygg sammensetning. Pectylift består av en 7% løsning av pektin med renset vann;
  • lav pris. Gjennomsnittlig kostnad for Pektilift er 250 rubler;
  • brukervennlighet. For å oppnå ønsket effekt anbefales det å lage masker med gel;
  • rask effekt. Produsenten lover resultatet etter første gangs bruk.

Pectylift har en kort sammensetning, så risikoen for allergi er veldig lav

Det aktive stoffet i Pektilift er galakturonsyre, eller pektin. Pektin er hentet fra epleskall. I mange kosmetikkprodukter brukes den som en stabilisator, men den har i seg selv en rekke nyttige egenskaper:

  • fjerner giftstoffer;
  • akselererer kjemiske reaksjoner i celler;
  • fremmer veksten av nye celler;
  • beskytter mot negativ miljøpåvirkning.

Pectylift gel har følgende virkninger på huden:

  • løfting - glatter ut alder og uttrykk rynker, strammer ansiktens ovale;
  • beskyttende - slipper ikke radioaktive partikler og salter av tungmetaller inn i de dype lagene i huden, beskytter mot ultrafiolette stråler;
  • desinfeksjonsmiddel - bekjemper betennelse, renser huden for skadelige mikroorganismer;
  • rensing - eksfolierer døde hudpartikler, eliminerer overflødig talg;
  • bleking - forbedrer hudtonen, eliminerer aldersflekker.

Eksterne egenskaper ved gelen, dens typer

Pectylift er i en glassflaske med et volum på 50 ml. Legemidlet er en grå, løs, luktfri gel.

    Pectylift løftegel mot kviser og hudormer for ung hud. Anbefales for kvinner under 35 år. Hovedaksjonen er å eliminere betennelse, kviser, kvise, smale porer, bekjempe overdreven arbeid i talgkjertlene, gi næring og fukte huden. Det er bedre å begynne å bruke sammensetningen for problemhud tidligst 20 år;

Pectylift løftegel mot kviser og kviser har antibakterielle og tørkende effekter

Pectylift anti-rynke løftegel eliminerer fine rynker helt og glatter synlig dypt

Den er ideell for fet, normal til kombinert hudtype. I tilfelle økt tørrhet i ansiktet, etter bruk av gelen, er det verdt å bruke en rik nærende krem. For sensitiv hud som er utsatt for irritasjon, påfør gelen forsiktig rundt øynene..

Indikasjoner for bruk

Indikasjoner for bruk av Pectilift er:

  • rynker;
  • endring i ansiktsformen;
  • økt fet hud;
  • kviser, kviser.

Pectylift passer til og med for jenter med fet hud og utslett

Kompatibilitet med andre legemidler

Pectylift kan trygt brukes i kombinasjon med vanlig kosmetikk. Imidlertid er det bedre å forlate andre aktive stoffer i løpet av masker med pektin, slik at huden får tid til å komme seg og akkumulere potensialet for selvforyngelse..

I tillegg gir Pectylift huden tilbake til en nøytral vann-alkalisk balanse etter bruk av aggressiv kosmetikk: såpe, hårfjerningsmiddelkrem, etc..

Pectylift nøytraliserer den destruktive effekten av aggressiv kosmetikk på huden

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Kontraindikasjoner for bruk av Pektilift er:

  • individuell intoleranse mot produktet;
  • graviditet og amming.

Ved allergi mot produktet kan følgende manifestasjoner oppstå:

  • kløe;
  • rødhet;
  • tørrhet og flassing av huden.

Husk å sjekke produktet for mulige allergier.

Før du bruker Pectylift på ansiktet ditt, må du sjekke om det er mulig allergi: påfør en dråpe av produktet på håndleddet, vent i 15 minutter. Hvis ingen ubehagelige symptomer har oppstått, kan stoffet brukes trygt.

Husk at etter at du har åpnet flasken, må Pectilift oppbevares i kjøleskapet, og holdbarheten er ikke mer enn en uke. Ikke bruk et utløpt stoff.

Video: Pectylift for naturlig ansiktshudforyngelse

Pectilift prosedyrer

I henhold til instruksjonene, for kviser og rynker, er bruken av gelen den samme - i form av masker. For en varig effekt er det nødvendig med en fremgangsmåte - daglig i 2 uker. Etter en pause på 3 måneder er det nødvendig, slik at huden ikke blir vant til produktet. Men hvileperioden kan reduseres til 2 måneder hvis de kosmetiske problemene kom tilbake i samme volum..

For å få maksimal effekt av hudhydrering, i løpet av masker, ikke glem å drikke 2 liter rent vann daglig.

Forberedelse til prosedyren

Før ansiktsmasken påføres, må ansiktshuden være klargjort:

  1. Skyll sminke grundig med et spesialprodukt og skyll med vann.
  2. Skrubb ansiktet forsiktig (dette trinnet gjøres to ganger i uken for å unngå å skade huden din).
  3. Tørk av huden med en rensende toner.

Før masken med Pectylift må du rense huden med en myk skrubb slik at gelen fungerer dypere.

Maske

Etter å ha forberedt ansiktet, kan du gå direkte til prosedyren:

    Åpne hetteglasset forsiktig og fang innholdet med en sprøyte uten nål, en spatel eller en pipette, slik at gelen i glasset ikke kommer i kontakt med hendene..

Fjern gelen med en sprøyte for å forhindre at bakterier vokser i pakningen med produktet

Pectylift kan påføres med en børste som enhver annen ansiktsmaske

Ikke gni huden tungt mens du skyller masken.

Etter at du har fjernet masken, kan du bruke din vanlige ansiktskrem hvis ønskelig.

Video: hvordan du bruker Pectilift

Anmeldelser

GEL-LIFTING mot dype rynker PECTILIFT så på Internett ved en tilfeldighet, etter å ha lest anmeldelser, bestilte jeg et kurs for hud over 35 år gammel. Til å begynne med påføres denne gelen best om morgenen på renset ansikt og dekolleté. Samtidig drikker du et glass rent vann før, under eller etter inngrepet. Det anbefales å drikke vann hele dagen, i det minste i løpet av et to-ukers kurs. Etter åpning må gelen oppbevares i kjøleskapet, du kan bruke den med hånden og med en børste til masken, slik du vil. Jeg helte litt gel på hånden min, den er tykk, og du kan ikke være redd for å søle den, og påførte den i et jevnt lag på ansiktet og nakken.

Vi venter på fullstendig tørking og vasker av med varmt vann. Påfør deretter en fuktighetskrem eller serum.

Og hei-op! I speilet ser jeg et skarpt forfrisket, mykt og tonet ansikt!

Jeg likte virkelig effekten av prosedyren, selv i salonger, for mye mer imponerende mengder, klarte jeg ikke alltid å se et slikt resultat. Så hvis det er mulighet for å bestille et slikt kurs igjen, vil jeg etter hvert definitivt gjenta dette kurset.

Innulya27

https://irecommend.ru/content/luchshii-lifting-iz-vsego-chto-ya-probovala

Pectilift ble kjøpt av meg først og fremst ikke som et middel mot kviser og kviser, men som et rensemiddel og porerammende middel. Og på dette området rettferdiggjorde han seg fullstendig. Etter den første påføringen følte jeg ikke et merkbart resultat, men etter fem påføringer ble effekten merkbar: porene ble ryddet og innsnevret, hudormer ble mindre uttalt, huden var mer elastisk. Når du påfører produktet i ti minutter, er det en lett stramming av huden, som ligner på eggeffekten, og derved oppnås ovennevnte fenomener.
Individuelt passet middelet meg perfekt, og derfor likte jeg det, etter en viss periode planlegger jeg å gjenta kurset.

Oksana102

https://otzovik.com/review_4907638.html

Jeg fikk dette produktet på apoteket. Selvfølgelig vil jeg virkelig at rynkene i ansiktet skal glattes ut og sannsynligvis er det alle som leter etter et så superverktøy. Iøynefallende emballasje, men følgende effekt ble lovet: utjevning av dype rynker, løfting av ansiktskonturen, stimulering av cellefornyelse.

Flasken er liten, upraktisk å bruke. For å få denne gelen, må du enten krype inn i flasken med fingrene, eller påføre den forsiktig på håndflaten, og deretter smøre den i ansiktet. Hetten er gummi, som på medisiner for injeksjoner, flaskehalsen er bred, så du er alltid redd for å søle produktet.
Generelt er det mulig å bruke, men spørsmålet er fortsatt, hva med effekten?.

Og det var praktisk talt ingen effekt, dype rynker forsvant ikke. Gelen påføres lett i ansiktet, praktisk talt luktfri. Stram huden etter tørking.
Ingenting har endret seg selv etter en måneds bruk. Det eneste er at prosedyren er hyggelig, jeg oppbevarte produktet i kjøleskapet og derfor forfrisket det godt

Hekkende

https://otzovik.com/review_2561506.html

For å forynge og opprettholde huden i god stand, er det ikke noe magisk middel som umiddelbart vil glatte ut alle rynker eller bli kvitt betennelse og overdreven fetthet. Imidlertid ligger det i vår makt å rette opp dette med forsiktig forsiktighet. Apotekemedisin Pectilift vil bidra til å forlenge ungdom og overvinne ufullkommenheter. Hver kvinne vil finne et sted i hennes pleierutine for dette enkle, men effektive middelet..