loader

Hoved

Behandling

Malurt fra anmeldelser av demodikose

Demodex-behandling

Demodex midd.
Først og fremst vil jeg takke Lyubov Ivanovna Vaimle fra Dnepropetrovsk for hennes råd om å bli kvitt dette krysset, publisert i avisen "Babushka" nr. 75 datert 9.04.2002. Men faktum er at farmasøyter ikke vet doseringen av forbindelsen (trichopol salve + alkohol + tjære) av medisinsk salve, så jeg måtte prøve andre medisiner. Hvordan jeg taklet dette problemet, og vil være mitt brev.

Tiden gikk, og dette er veldig ille, siden det er behov for effektivitet i behandlingen av demodikose, fordi flåtten multipliserer på dette tidspunktet, noe som ikke burde være tillatt. Hvor? I de veldig røde kviser som dukker opp på kroppen. Først kryper kvinnen under huden og lukker seg (dvs. lukker døren bak seg), noe som kompliserer videre behandling. Salver, medisiner gjennom huden når ikke flåtten, selv på huden dør ikke flåtten av disse salver, løsninger, avkok, tinkturer. Derfor tar det tid å søke og prøve, og i løpet av denne tiden øker kvisen. Dette betyr at hunnen la egg, så dukket larvene opp, som det trengs mer plass for under huden. Min største lesjon (en) viste seg å være omtrent 5 kopekk i størrelse, og resten var mindre, men av veldig forskjellige størrelser. I disse fokusene er huden allerede livløs, fordi verten er der - et flått med sine avkom, deres rede er der. Så spørsmålet dukket opp i meg, hvordan få flåtten fra reiret under huden? Tross alt er det flere dusin av dem i bare ett rede! Vanskeligheten ligger også i at midd er liten og bare kan sees under et mikroskop. Det kan krype ut og krype til et annet sted på kroppen, og ny kviser dukker opp. Det er sant at et flått kan knuses for hånd når du føler at det "går" på kroppen.

Jeg hentet medisinene fra januar til august 2004. I løpet av denne tiden var det mange lesjoner i hele kroppen. Jeg ble behandlet med svovel, "Amitrozin", celandine (juice + vodka), "Benzylbenzoat", parafin, urin, malurt, solskinn, forskjellige kombinasjoner av urter, protein med jod og vodka, "Yoddecerin", støvsåpe, melkeblomst, etc. Det vil si at jeg ikke satt stille ved, men resultatet ble null..

I august 2004 påførte han følgende behandling: rød kviser, det vil si lesjoner, han drysset med kobbersulfatpulver og presset den mot kroppen. På noen kviser fikset han kobbersulfat ved å binde det. Du kan ikke knytte den tett, for det kan skade. Hvis det er smerte, må du fjerne kobbersulfatet og skylle lesjonen med kokt vann. Jeg gjorde det om kvelden om natten.

Om morgenen påførte jeg aloe på kvisen, kobbersulfat på toppen, dekket den med en tampong og folie, og isolerte den deretter med et ullskjerf. Etter en stund begynte tangen å åpne dørene og tilgangen dukket opp for dem. Jeg gjorde dressingen etter 4-5 timer, jeg styrket dressingen godt slik at de skulle holde.

Noen dager senere trakk aloe flåtten ut. Det var mange døde, men det var også en levende som stakk av fra reiret. Noen ganger, mens du flykte, kom dette flåtten inn i nese, ører, munn. Han knuste den med hendene og smurte kroppen med avkok av malurt med elecampan (3 ss urter per 1,5 liter vann), deretter tinktur av malurt. Jeg skyllet kroppen, for det var fortsatt mye yngel i reirene. Så helbredet han sårene. Smurt med "Yoddecerin" og påført igjen aloe, en tampong, folie og isolert med et ullskjerf, sørg for å feste bandasjene på sårene. Sårene skal ikke være åpne, spesielt om natten, fordi flåtten kommer inn i dem igjen. Sår og rundt dem ble huden og tidligere kviser stadig smurt med "Yoddecerin".

Så, for å bekjempe flåtten og fjerne reir, kviser fra kroppen, ansiktet, trengte jeg: kobbersulfat, aloe, "Yoddecerin" (på apoteket), tinktur og buljong av malurt, epler og kefir, folie og ullskjerf. Jeg drakk en tinktur av malurt på vodka: Jeg la hakket gress i en krukke, helte det med vodka, insisterte i 10 dager på et mørkt sted og tok 20-30 dråper per 4 ss. kokt vann før måltider. Det burde være 3 ganger om dagen, men jeg kunne ikke. Jeg drakk et avkok av malurt. Om morgenen spiste jeg et eple og drakk et glass kefir. Slik ble jeg kvitt flåtten.
Vennlig hilsen - Petr Grigorievich Babich
25030, Kirovograd, Pravdy pr., 8, bygning 3, apt. 27

Svarene er ikke en erstatning for å konsultere en lege.
Legekonsultasjon er obligatorisk.

Malurt fra demodicosis anmeldelser

Skrevet av Niilit på Thu 29. mai 2008 22:48

Innlegg av Gamma lør 31. mai 2008 13:49

Innlegg Umnichka man 23. juni 2008 kl 12:55

Skrevet av Niilit søndag 29. juni 2008 19:41

Innlegg Umnichka fre 04. juli 2008 15:39

Innlegg Umnichka »Tirsdag 15. juli 2008 10:28

Innlegg Umnichka »Tirsdag 15. juli 2008 10:34

Skrevet av Niilit på Tirsdag 15. juli 2008, 19:25

Innlegg Umnichka ons 30. juli 2008 15:01

Skrevet av svetik lør 20. september 2008 10:41

Innlegg Umnichka »lør 20. september 2008 11:16

Skrevet av svetik på lørdag 20. september 2008 kl.12: 03

Skrevet av Mozillka lør 20. september 2008 12:47

Malurt fra demodicosis anmeldelser

1. 2001 №10, 21. Demodectic mange, = rosacea = perlemusling. Ansiktet blir rødt, pustler vises på huden. Hun ble kurert med salve. Kjøp brennbart svovel og bjørketjære på apoteket. På markedet for å kjøpe interiør svinekjøttfett fra magen, alltid fersk. Pund 3 g svovel i et pulver i en porselenskål. Smelt smulten i et vannbad. Hell 2 ss i et lite emaljekrus. bjørketjære, 1,5 ss. smeltet smult og tilsett svovelpulver. Sett på svak varme og kok i 2-3 minutter etter koking. Hell i en krukke med lokk.
Smør ansiktet en gang om dagen om natten. Om morgenen, vask av salven med varmt vann og såpe, helst husholdning. Ble behandlet i 3-4 måneder.

2. 2003 №5, 26. Hun kurerte demodikose på to uker. Mal 2 ss. svart røykfylt jaktpulver til en støvete tilstand. Mal også 1 ss. kobbersulfat. Hell alt i 1 glass. Varm opp 200 g smør i varmt vann til det er flytende og hell i samme glass. Rør godt og la det avkjøles. Smør såre flekker om natten, dekk til toppen med cellofan og fest den. Skyll av om morgenen. Gjør det daglig til du blir frisk.

3. 2004 №15, 19. Gjenopprettet fra demodikose etter råd fra en lege.
1). Følg dietten nøye, unntatt krydret, salt og fet.
2). Ta Trichopolum i henhold til ordningen:
10 dager, 1 tablett 3 ganger om dagen. Paus i 3 dager.
10 dager, 1 tablett 1 gang per dag. Paus 7 dager.
10 dager, 1 tablett 2 ganger om dagen.
3). Påfør samtidig salven "Benzylbenzoat" (helst importert) i ansiktet 3-4 ganger om dagen. Utslett kan bli verre i begynnelsen. Hvis ett kurs ikke er nok, kan du gjenta det om en uke..

4. 2005 nr.2, 18. Fra demodikose i øyenbrynene og øyelokkene.
1). Ble kvitt 6% eplecidereddik. Jeg dyppet fingeren i eddiken og gned eddiken grundig inn i øyenbrynene og øyenvippene, og lukket øynene tett. Prosedyren ble utført flere ganger om dagen i 1 måned.
2). Hell finhakket hvitløk i en flaske med bred hals (fra kefir) med en tredjedel av volumet. Hell vodka til toppen. Insister på et varmt, mørkt sted og rist daglig. Rist, dypp fingeren i infusjonen før prosedyren og gni på ømme flekker. Behandling i minst en måned.
3). Tørk øyelokkene med fersk urin 3 ganger om dagen. Rødhet i øyelokkene gikk på 3. dag. En lett kløe varte lenge. Etter en måneds behandling, tørk øyelokkene med urin 2 ganger om dagen i 3 måneder.

5. 2005 nr. 6, 23. Demodekose. Yam salve hjalp, selges i veterinærapoteker og dyrefôrbutikker. Smør abscesser i ansiktet tykt og så ofte som mulig. Hvis abscessen er moden, klem ut pusen og smør den med salve slik at salven trenger inn dypt. Nå, ved den minste følelsen av smerte (en fremtidig abscess), smører jeg tykt stedet der det gjør vondt.

6. 2005 nr. 17, 18. Fra hudmidd i ansiktet. Vi trenger en regnfrakk sopp. Plukk forsiktig en moden bobleformet regnfrakk sopp, åpne den og hell innholdet - sporer - i en ren glassfat. Ha 5 ss i en emaljepotte. svarte sporer av regnfrakk sopp og 1 ss. Calamus rot, hell varmt vann ved 40-50º for å dekke hele innholdet. Insister en natt. Før deretter calamusrøttene gjennom en kjøttkvern, tilsett 1 ss til 1 glass væske. calendula blomster og hell igjen den første infusjonen, la stå i 2 dager. Sil gjennom osteklær. Ta 0,5-1 liter infusjon 4-5 ganger i løpet av dagen en halv time før måltider (eller 1 time etter) i 1-2 måneder.
Salve. Samle sentrifugeringen etter infusjonen, tilsett fersk innvendig smult på den og kok opp. Avkjøl, ordn i glass og oppbevar i kjøleskap. Smør ansiktet om natten i 2-3 uker.

7. 2006 nr. 19, 9. Hun kurerte en subkutan flått. Ikke vask med såpe for å tørke huden under behandlingen. Bruk enten skum eller en intim gel.
1. Drikk Trichopolum (eller et annet antiviralt middel) i henhold til instruksjonene som er vedlagt medisinen.
2. Ta medisinsk ølgjær 1 tablett 3 ganger daglig i 1 måned.
3. Ta aktivt kull i henhold til instruksjonene på pakken innen 14 dager. Beregn dosen avhengig av vekten din.
4. Sett kremer med alkohol Malavit på de betente områdene.

8. 2006 nr. 21, 26-27. Hun kurerte demodikose på øyelokkene og i øynene på øynene i henhold til legenes resept Loshakova - 2005 №2. Øyelegen min nevnte ikke diagnosen, han ser på meg på grunn av glaukom. Hun kom seg igjen. Daglig behandling i 5 måneder! du kan ikke avbryte, ellers gjenopptas kløen umiddelbart. Følg hygiene nøye, følg rensligheten av skjerf, håndklær, putetrekk.
1). Drikk Trichopol 2 tabletter 3 ganger daglig i 10 dager - 3 sykluser med intervaller på 3 dager.
2). Hele tiden smurte jeg krem ​​med Trichopolum inn i øyelokkene. Skrap tabletten på et fat med en kniv, tilsett litt krem ​​og gni.
3). Smurte øyelokk med Yam-salve 3-7 ganger om dagen.

DEMODEKOSE BEHANDLINGSMETODER:

1. 2000 nr. 17, 9. 2006 nr. 21, 9-10. Herbalist Doronina K. Demodecosis.
Det er nødvendig å behandle hele kroppen i et kompleks.
Tilbered en salve. Mal 1 kopp fersk malurt (eller dampet tørket malurt) med 2 hardkokte eggeplommer. Tilsett 1 ts. brent alun, 2 ss. pounded viburnumbær (frøfri), 1 ss. vegetabilsk olje, 1 ss. kyllingfett (eller smør) og 1 ts. honning. Kok opp. Hvis salven er veldig tykk, fortynn den med vann. Avkjøl og overfør til en lukkbar krukke.
Oppløs 1 ts i 1 glass vann. glyserin. Skyll den berørte huden med en løsning med bomullsull (eller en myk klut). Spred salven med et tynt lag på linfiller og påfør på ømme flekker i 2 timer. Gjør prosedyren 2 ganger om dagen - morgen og kveld. Etter prosedyren, vask ansiktet med saltløsning, ikke veldig bratt, men salt. Velg proporsjoner empirisk for ikke å irritere huden. Etter 15-20 minutter, smør huden med russisk produsert After Shave Cream. Påfør et tykt lag av apoteket "Lim inn Lassara" om natten, i stedet for krem..
Ta oral tinktur av calendula under behandlingen: 40 dråper 3 ganger om dagen rett før måltidene. Drikk 1/3 kopp malurt infusjon en halv time etter å ha spist. Hell 1 ss. malurt pulver med 1 kopp kokende vann og la stå over natten.
Vis tålmodighet og utholdenhet i behandlingen.

2. 2003 nr. 7, 22. Herbalist K. Doronina. Hudmidd.
Fyll en 250g krukke majones til halvparten med revet pepperrot. Fyll på med kaldt kokt vann til vispen og lukk godt. Ta 1 ts. hver tredje time i 12 timer. Hvis det er smerter i magen etter å ha tatt "shitty" vann, må du drikke gelé fra linfrø.
Mal 3 ss om morgenen. tørk ringblomst i en kaffekvern til pulver. Fortynn det resulterende pulveret i 5 ss kokende vann til en tykk velling er dannet. Tilsett 3 ss. tørr melk og mal godt. Tilsett 0,5 kopp tykk Hercules grøt, - hell Hercules havregryn med kaldt kokt vann. Rør alt godt. Tilsett 1 ss. sitronsaft, 1 ts. honning, 1 eggeplomme og rør godt om igjen. Påfør masse på ansiktet og hold i 45 minutter.
Vask forsiktig av med en løsning: 1 ss. apotek tinktur av calendula for 150 ml kaldt kokt vann. Tørr hud og påfør fersk krem.
Gjør prosedyren 2 ganger om dagen - morgen og kveld. Behandlingen er lang, men effektiv.

3. 2002 nr. 23, 18. Sykepleier til øyelegen. Demodekose.
Sykdommen liker ikke alkali og bitterhet. Behandling er tilgjengelig for alle:
1) Smør kantene på øyelokkene med 70% alkohol om natten, og tørk dem av med klesvask eller tjæresåpe. For å gjøre dette, skum en fyrstikk med bomullsull (eller en øyestokk), fukt og gni inn i kantene på øyelokkene, la tørke. Verktøyet vil fungere til morgenen.
2) Bryg 1 ss. solskinnsblomster med 1 glass vann. Insister 40 minutter. Instill 2 dråper 3 ganger om dagen. Legg de hovne blomstene på kantene på øyelokkene og hold i 30 minutter. Forbered en fersk infusjon daglig. Kurs - 2 uker.
3) Sinkdråper hjelper godt. Instill 2 dråper 3 ganger om dagen.
For å forhindre demodikose er det bedre å sove på skumputer.

4. 2004 nr. 8, 18-19. Dermatovenereolog L. Alekseeva.
Hvis årsaken til kviser er demodikose (subkutan midd).
o Preparater med svovel har en deprimerende effekt på flåtten: svovelsalve, svovelsalisylsyre, Wilkinsons salve (svart i fargen) og benzylbenzoat 10%. Påfør salven forsiktig, prøv først på et lite område av huden. Hvis det ikke er irritasjon, rødhet, betennelse, kan du bruke det. Påfør salven på de kviser som er rammet av akne og gå med den i 4-6 timer! Kok opp og avkjøl raffinert solsikkeolje. Etter at masken er utløpt, fjern salven med tilberedt solsikkeolje og påfør en hvilken som helst steroidsalve: elok, afloderm, lorinden C eller A, flucinar, sinaflan...
o Vidals melk, som lages på apotek etter en resept fra hudlege, hjelper godt. Den består av kamfer, svovel, salisylsyre, borsyre, glyserin og alkohol. Før du legger deg, blir Vidals melk ristet og påført ansiktet. Om morgenen, gni ansiktet med kloramfenikol. Kan tørkes av med en blanding av flere alkoholer: salisylsyre 1%, borsyre 3% og kamfer 3%. Bland i like store proporsjoner.
o En viktig rolle spilles av et antibiotikakurs og trichopolum - 0,25 g 2 ganger daglig i 10-14 dager. Trichopolum dreper perfekt flått. Du kan lage trichopolum salve: bland barberkrem med vitamin F med trichopolum tabletter knust i en mørtel, 10 g trichopolum per 100 g krem. Antibiotika foreskrives bare av en lege.

6. 2005 nr. 2, 18. Hudlege V. Loshakova. Demodekose, demodex subkutan midd.
Behandlingsregimet er designet for 1,5-2 måneder.
Forbered en tørk for ansiktet nr. 1 på apoteket: 1 g salisylsyre, 3 g erytromycin, 5 g svovel og svoveleter, 50 g hver med 96% alkohol og en løsning av 3% borsyre.
Forbered en klut for ansiktet nr. 2: 3 g kloramfenikol, 20 g dimexid, 10 g svoveleter, 50 g av en løsning av 2% borsyre, 50 g 70% alkohol.
Behandlingsregime. 1-10 dager ta 1 tablett Trichopolum 2 ganger om dagen: etter frokost og etter lunsj. Paus i 3 dager. Gjenta kurset to ganger til (totalt 3 kurs med pauser på 3 dager).
Ta 1 tablett suprastin innen 1 måned om natten. (parallell). Drypp 2 dråper albucid i hvert øye om morgenen og kvelden.
Parallelt, ta retinolpalmitat etter middagen i 1 måned. Kjøp 6 hetteglass med retinolpalmitat i en måned. Ta slik: 1 ts. suge et stykke brød, spise det og drikke det med vann.
Parallelt med ansiktspleie. Ikke vask ansiktet ditt i 3 dager. Om morgenen tørker du av ansiktet ditt med gni 1, påfør straks retinoinsalve og ikke gå utenfor i 1 time. Om kvelden tørker du av ansiktet ditt med gnidning nr. 2, gni deretter inn Yam-salven, og tørk ansiktet med en papirserviett etter 1 time. Gjør dette hver 3. dag på rad. På den fjerde dagen, om morgenen, vask ansiktet ditt med "Baby Soap", og om kvelden, som vanlig, gni nr. 2 og salve "Yam". Ikke avbryt behandlingsprosessen.
Bytt håndkle og putevar daglig under behandlingen.

ANMELDELSE. 2006 nr. 21, 26-27. Hun kurerte demodikose på øyelokkene og i øynene på øynene i henhold til legenes resept Loshakova - 2005 №2. Øyelegen min nevnte ikke diagnosen, han ser på meg på grunn av glaukom. Hun kom seg igjen. Daglig behandling i 5 måneder! du kan ikke avbryte, ellers gjenopptas kløen umiddelbart. Følg hygiene nøye, følg rensligheten av skjerf, håndklær, putetrekk.
1). Drikk Trichopol 2 tabletter 3 ganger daglig i 10 dager - 3 sykluser med intervaller på 3 dager.
2). Hele tiden smurte jeg krem ​​med Trichopolum inn i øyelokkene. Skrap tabletten på et fat med en kniv, tilsett litt krem ​​og gni.
3). Smurte øyelokk med Yam-salve 3-7 ganger om dagen.

1. 2002 nr. 23, 18. Sykepleier til øyelegen.
For å forhindre demodikose er det bedre å sove på skumputer.

2. 2004 nr. 8, 18-19. Dermatovenereolog L. Alekseeva. Forebygging av demodikose.
Ikke overopphet. Oljebasert kosmetikk er ikke tillatt.
Dietten bør ikke omfatte røkt kjøtt, krydder, hermetisk kjøtt og fisk, sjokolade, kakao, kaffe, alkohol. Nødvendige vitaminer A, B, C, vegetabilsk mat, sunne tarmene.
Rettidig behandle infeksjoner som undertrykker immunforsvaret: karies, betennelse i mandlene, lever, kvinnelige sykdommer.

3. 2007 nr. 13, 20-21. Hudlege V.I. Loshakova. Forebygging av demodikose.
Arbeid i rom uten kunstig belysning. Datamaskin med LCD-skjerm eller briller. Bruk mobiltelefon gjennom hodetelefoner.
Glem kunstige produkter - bioyogurt, biomelk, Actimele, Immunale, kosttilskudd. Kålsuppe og grøt - maten din.

SCABIES. SCALE MITE

1. 2003 nr. 4, 7. Paramedic Staff N.N. Skabb.
Undersøk tegn på scabies med et forstørrelsesglass på huden. Det skal være tuberkler på huden, og mellom tuberklene i overhuden er de fineste filamentene flått. Favorittarbeidstiden til scabiesmidd er 19.00, kløe råder mest.
Behandling i 1 dag (metode av professor Demekavich).
Oppskrift nr. 1 - natriumhyposulfat i 60% løsning - 500 g. Oppskrift nummer 2 - saltsyre i en 3% løsning - 500 g. Ethvert apotek vil fort tjene en krone.
Om kvelden, kle av pasienten. Hell oppløsning nr. 1 i en ren tallerken. Med rene hender, gni medisinen inn i pasientens hud, start fra fingrene til skulderen, hver hånd i sving, deretter brystet foran og bak. Deretter magen, ryggen, lårene, beina foran og bak - til foten. Vask hendene dine fra løsning nr. 1 veldig forsiktig. Gni i løsning nr. 2 på samme måte, i samme rekkefølge fra nakke til tær. Vent til alt er absorbert i huden. Som et resultat av reaksjonen av de to forbindelsene dannes hydrogensulfid, hvorfra flåtten dør øyeblikkelig!
Etter 30 minutter, vask med varmt vann, tørk kroppen og ta på deg rent undertøy. Bytt alt sengetøy. Bytt lin igjen om morgenen. Kok alt. Det som ikke kan kokes, antennes med et varmt strykejern. Desinfiser gulvene i leiligheten med desinfeksjonsmiddel (eller kokende vann).
Tørk av huden daglig med bomullsull dynket i 1% salisylalkohol innen 2 uker. Hvis egg blir igjen et eller annet sted på huden, vil alkohol ødelegge middene..

2. 2003 nr. 15, 28. Han helbredet skabb. 100% kurgaranti: testet på deg selv og vennene dine. Fortynn svart jakt svart pulver med rømme (eller kefir) 1: 3 - for 1 del krutt, ta 3 deler rømme. Insister på et varmt sted i 2-3 timer, rør av og til.
Smør de berørte områdene med salve og sett på strømpebukser. Neste dag, ta en dusj og smør med salve igjen. Det viste seg at 2-3 smøringer er nok.

3. 2005 nr. 2, 23. Fra skabb. Bland 140 g 30% eddik og 40 g hakkede aloe-blader (minst 3 år gamle). Gni blandingen inn i ømme flekker 1 gang per dag. Det er nødvendig å skifte sengetøy daglig og koke det. Behandlingsforløpet er 3 uker.

4. 2005 nr. 21, 15. Hudlege Arsentiev MA Skabb.
Forårsaket av en skabbmidd. Infeksjon gjennom kontakt med en syk person.
Symptomer: små kviser på overflaten av huden, alvorlig kløe, spesielt om natten.
Kompleks behandling: behandling av lin og pasienter som lever sammen: spregal aerosol, benzylbenzoat - 20% emulsjon eller salve.
Fra folkemedisiner. Hvis hele kroppen er rammet av skabb, tilbered 1 ss. smeltet smult, 1 ss. revet vaskesåpe, 2 ts. apotek renset svovel og 1 ts. tjære. Bland alt godt. Før hver behandling, vask med varmt vann og såpe, tørk av og tørk huden grundig med salve, og hold den til neste dag. Gjør 3-4 dager. Gjenta behandlingen ved tilbakefall.

Folkemedisiner for behandling av demodikose

Ofte forveksles kviser med antikkene til et flått, symptomene er omtrent de samme, men metodene for å bli kvitt det er forskjellige. Ved å utføre behandling av demodikose med folkemedisiner og medisiner, vil effektiviteten være omtrent den samme. Det er viktig å fastslå årsaken til rødhet i huden og påfølgende ødem for å forhindre at situasjonen forverres.

Hva er demodikose

Demodektisk skabb kalles en betennelsesprosess med ødem i de øvre lagene i huden, forårsaket av aktivt liv og reproduksjon av demodexmidd, som også kalles glandular. Denne parasitten i hvile er tilstede hos hver person, drivkraften for aktivering er:

  • nedsatt immunitet;
  • hormonelle forstyrrelser;
  • stressende situasjoner;
  • problemer i fordøyelseskanalen;
  • mangel på personlig hygiene;
  • ukontrollert bruk av antibiotika;
  • langvarig eksponering for direkte sollys uten verneutstyr.

I de fleste tilfeller er det få som kommer til bunns i årsakene til sykdommen, alle prøver å bli kvitt ubehagelige hudutslett så snart som mulig.

Demodikose påvirker ofte ansiktet, i avanserte situasjoner angriper midd øyevippene, øyelokkene og øyenbrynene.

Det vil være mulig å kurere demodikose fullstendig når den opprinnelige årsaken til forekomsten er funnet ut. En nøyaktig diagnose kan bare etableres av en spesialist etter å ha gjennomført en serie studier..

Symptomer

Før du starter behandlingen, må du finne ut hva som forårsaket utslett, rødhet og hevelse. Demodektisk skabb manifesterer seg i de fleste tilfeller visse steder:

  • Pannen, nesens vinger, området nær munnen, finnene er de første som signaliserer. Det er på disse stedene rødhet vises, på steder abscesser. Gradvis begynner ansiktet å hovne opp.
  • Øyenbryn og øyevipper forblir heller ikke intakte, oppblåste øyelokk og limte øyevipper blir et tegn på en rasende Demodox. Gradvis vil ødem vises på disse delene..
Demodekose

Ovennevnte steder er flåttens favoritthabitat, og det er derfor de første tegnene på sykdommen dukker opp der. Men dette lesjonsområdet er ufullstendig, flåtten føles bra på huden på brystet og ryggen, manifesterer seg som en betennelsesprosess og utseende av abscesser.

Behandlingsmetoder

Denne typen hudproblemer kan behandles med medisiner. Etter å ha utført et bredt spekter av studier om demodikose, vil den behandlende legen foreskrive en effektiv måte å kvitte seg med, parallelt og eliminere årsakene til at det var et trykk for å aktivere flåtten. Alt er ganske enkelt:

  • personlig hygiene;
  • etablert antibiotikakur;
  • bruke medisinske sammensetninger på problemområder.

I løpet av to måneder vil det ikke være noe spor av demodikose, organene vil ta på seg normale størrelser, betennelse og rødhet vil forsvinne, purulente lesjoner vil forsvinne.

Det er en behandling for demodikose i ansiktet med folkemedisiner, de fleste av dem er også egnet for å eliminere sykdommen på rygg og bryst. Det er mange metoder for avhending, den mest effektive vil bli analysert videre.

Anabasis bladløs

Medisinplanteanabasen er klassifisert som sjelden, urten inneholder et stort antall nyttige elementer. Alkaloider, som er mye brukt i tradisjonell medisin og folkemedisin, er av spesiell verdi. Det er best å bruke bladløs anabase for å bekjempe Demodox i form av tinkturer og avkok, som brukes til å tørke problemområder på kroppen. Det er slett ikke nødvendig å kjøpe en ferdig tinktur på apotek, det er nok å ha tørt eller friskt gress hjemme og fylle på litt etylalkohol. Disse komponentene er nok til å forberede infusjonen selv..

Tinkturen tilberedes under nøye overholdelse av proporsjonene, de tar:

  • en del av urten;
  • to deler alkohol.
Anabasis bladløs med demodikose

Det tørre stoffet helles i en beholder og helles med alkohol, plasseres på et kjølig, mørkt sted i fire dager. Etter det, filtrer gjennom osteklut og hell i en mørk flaske. Det er nødvendig å bruke tinkturen kun eksternt, tørk problemområdene med en bomullspute 1-2 ganger om dagen. Dette vil være ganske nok, etter to uker vil pasienten merke en betydelig forbedring i hudtilstanden.

Denne planten må brukes veldig forsiktig, den inneholder store mengder gift.

Tinktur av ringblomst

En infusjon av ringblomstblomster eller ringblomst hjelper til med å oppnå gode resultater. Selve planten er veldig vanlig, den brukes ofte til å eliminere inflammatoriske prosesser av forskjellige opprinnelser. Fjerner rødhet, lindrer kløe og betennelse, selve buljongen, men tinkturen har lengre holdbarhet.

Verktøyet kan kjøpes på ethvert apotek, det koster en krone, eller du kan gjøre det selv. Til hjemmelaget mat brukes både tørrstoff, tidligere tilberedt for fremtidig bruk, og nyplukkede blomster. Enhver valgt beholder er tett fylt med calendula blomster, deretter helles medisinsk alkohol i den. Plassert i 48 timer på et mørkt sted, og filtrer deretter. Denne infusjonen brukes til å behandle demodikose på hodet, hårfestet vil normalt svare på gni.

Det er nødvendig å behandle problemområder flere ganger om dagen, i begynnelsen av behandlingen kan du 3-4, da er bare 2 prosedyrer nok.

Calendula og malurt med demodikose

Malurt fra demodex kryss

Folkemedisiner sørger for bruk av medisinske urter, slik er malurt. Det er mulig å eliminere manifestasjoner og fjerne parasitten selv med sin hjelp bare på en kompleks måte. Lotionen påføres eksternt, parallelt er det nødvendig å drikke malurt, da vil behandlingen bli betydelig akselerert. Å lage krem ​​er enkelt:

  • tørr malurturt er malt til støv;
  • to spiseskjeer av et slikt stoff helles i 0,5 liter kokende vann;
  • dekket tett med et lokk og tilført i 6 timer;
  • etter utløpet av tiden er det nødvendig å sil infusjonen.

Tørk av problemområder to ganger om dagen..

For intern bruk tilberedes buljongen fra unge skudd av planten, som høstes i mai-juni. For en liter kokende vann trenger du et par spiseskjeer med hakkede urter. Kok ikke mer enn 10 minutter, la det stå i to timer, drenere. Ta 3 ss. l. to ganger om dagen før måltider.

Bjørketjære

Bruken av denne oppskriften har blitt testet i mange år, våre forfedre ga den videre fra munn til munn. Det var dette stoffet som ble brukt i det gamle Russland for å eliminere problemer med huden. For å tilberede en medisinsk krem ​​trenger du:

  • ta en spiseskje bjørketjære, fett og olivenolje;
  • bland alt godt til det er kremaktig, la det stå litt.

Produktet påføres tidligere rengjørte problemområder om natten, om morgenen, vasket av med varmt vann. Om kvelden må prosedyren gjentas. Dette middelet brukes til å behandle demodikose i øynene, med hovne øyelokk, faste øyevipper og øyenbryn, effekten vil følge veldig raskt.

Alkohol komprimerer med salt og sitron

En komprimering av enkle komponenter vil bidra til å raskt eliminere de mest ubehagelige opplevelsene med demodikose, kløe og peeling. Verktøyet er utarbeidet fra følgende beregning:

  • et halvt glass medisinsk alkohol;
  • en teskje ferskpresset sitronsaft;
  • ts bordsalt.

Alt blandes godt og påføres på renset hud med en bomullspinne i ikke mer enn 10 minutter. Skyll av med varmt vann, tørk forsiktig av overflødig fuktighet, men ikke gni. Varigheten av behandlingen avhenger av sykdommens kompleksitet, det er optimalt å utføre prosedyren i en uke.

Sitron vil takle hudproblemer perfekt. Midlet fungerer bra mot kviser.

Epleeddik

De fordelaktige egenskapene til dette stoffet er mirakuløse, innholdet av en stor mengde vitamin A, E, C vil gjøre behandlingen rask og av høy kvalitet. For behandling av demodex brukes stoffet eksternt, problemområder tørkes med litt fortynnet eddik i 10-14 dager.

Tea tree olje for demodikose

Bruken av tea tree essensiell olje for flåttbehandling er relativt nylig. Drivkraften var produktets egenskaper: antibakteriell, soppdrepende, desinfiserende. Behandlingen utføres ved å tilsette et stoff i en tonic eller ansiktskrem, en enkelt dose er bare et par dråper. Med en avansert form av sykdommen brukes oljen lokalt, den behandler perfekt øyelokkdemodikose.

Behandling av demodikose i ansiktet med folkemedisiner

Celandine

Celandine med demodikose brukes som et hjelpemiddel, olje og et alkoholholdig ekstrakt av urten vil bidra til å overvinne synlige problemer, men selve flåtten er ikke redd for det. I tillegg utføres antibiotikabehandling strengt i henhold til legens resept.

Et avkok av celandine urt har vist seg ganske bra, for hvilket et par spiseskjeer urter helles med en liter kokende vann og insisterte i omtrent 6 timer. Filtrer og tørk av kroppsdeler.

Anmeldelser

Hvert av verktøyene ovenfor har mange positive anmeldelser, det er rett og slett umulig å liste dem alle, vi vil gi noen få som vil hjelpe deg med å ta det riktige valget.

Behandling med anabasisinfusjon hjalp meg mye med et plutselig utbrudd av demodikose. Etter en måned med regelmessig bruk i kombinasjon med antibiotika, gjensto ikke spor av sykdommen.

Jeg brukte calendula tinktur i samsvar med anbefalingene fra den behandlende legen. Alle symptomene forsvant raskt og ugjenkallelig. Tok ikke noen annen behandling.

Jeg var i stand til å eliminere problemer med huden bare med malurt, jeg tok midlene i et kompleks både inne og som en lotion. Anbefale.

Jeg hadde en demodektisk skabb, jeg kunne ikke forstå på lang tid hva som skjedde med meg, jeg prøvde å bli kvitt kviser. Først etter bruk av tea tree olje forsvant de ytre tegnene på sykdommen, og over tid så det ut til at huden ble gjenfødt.

Behandling av demodikose utføres ved forskjellige metoder, eksterne tegn kan fjernes med folkemedisiner, men eliminering av selve flåtten er ikke i kraften til alle stoffer. Det er nødvendig med legekonsultasjon, han vil foreslå de beste behandlingsmetodene for hvert enkelt tilfelle.

Malurt fra anmeldelser av demodikose

Demodex-behandling

Demodex midd.
Først og fremst vil jeg takke Lyubov Ivanovna Vaimle fra Dnepropetrovsk for hennes råd om å bli kvitt dette krysset, publisert i avisen "Babushka" nr. 75 datert 9.04.2002. Men faktum er at farmasøyter ikke vet doseringen av forbindelsen (trichopol salve + alkohol + tjære) av medisinsk salve, så jeg måtte prøve andre medisiner. Hvordan jeg taklet dette problemet, og vil være mitt brev.

Tiden gikk, og dette er veldig ille, siden det er behov for effektivitet i behandlingen av demodikose, fordi flåtten multipliserer på dette tidspunktet, noe som ikke burde være tillatt. Hvor? I de veldig røde kviser som dukker opp på kroppen. Først kryper kvinnen under huden og lukker seg (dvs. lukker døren bak seg), noe som kompliserer videre behandling. Salver, medisiner gjennom huden når ikke flåtten, selv på huden dør ikke flåtten av disse salver, løsninger, avkok, tinkturer. Derfor tar det tid å søke og prøve, og i løpet av denne tiden øker kvisen. Dette betyr at hunnen la egg, så dukket larvene opp, som det trengs mer plass for under huden. Min største lesjon (en) viste seg å være omtrent 5 kopekk i størrelse, og resten var mindre, men av veldig forskjellige størrelser. I disse fokusene er huden allerede livløs, fordi verten er der - et flått med sine avkom, deres rede er der. Så spørsmålet dukket opp i meg, hvordan få flåtten fra reiret under huden? Tross alt er det flere dusin av dem i bare ett rede! Vanskeligheten ligger også i at midd er liten og bare kan sees under et mikroskop. Det kan krype ut og krype til et annet sted på kroppen, og ny kviser dukker opp. Det er sant at et flått kan knuses for hånd når du føler at det "går" på kroppen.

Jeg hentet medisinene fra januar til august 2004. I løpet av denne tiden var det mange lesjoner i hele kroppen. Jeg ble behandlet med svovel, "Amitrozin", celandine (juice + vodka), "Benzylbenzoat", parafin, urin, malurt, solskinn, forskjellige kombinasjoner av urter, protein med jod og vodka, "Yoddecerin", støvsåpe, melkeblomst, etc. Det vil si at jeg ikke satt stille ved, men resultatet ble null..

I august 2004 påførte han følgende behandling: rød kviser, det vil si lesjoner, han drysset med kobbersulfatpulver og presset den mot kroppen. På noen kviser fikset han kobbersulfat ved å binde det. Du kan ikke knytte den tett, for det kan skade. Hvis det er smerte, må du fjerne kobbersulfatet og skylle lesjonen med kokt vann. Jeg gjorde det om kvelden om natten.

Om morgenen påførte jeg aloe på kvisen, kobbersulfat på toppen, dekket den med en tampong og folie, og isolerte den deretter med et ullskjerf. Etter en stund begynte tangen å åpne dørene og tilgangen dukket opp for dem. Jeg gjorde dressingen etter 4-5 timer, jeg styrket dressingen godt slik at de skulle holde.

Noen dager senere trakk aloe flåtten ut. Det var mange døde, men det var også en levende som stakk av fra reiret. Noen ganger, mens du flykte, kom dette flåtten inn i nese, ører, munn. Han knuste den med hendene og smurte kroppen med avkok av malurt med elecampan (3 ss urter per 1,5 liter vann), deretter tinktur av malurt. Jeg skyllet kroppen, for det var fortsatt mye yngel i reirene. Så helbredet han sårene. Smurt med "Yoddecerin" og påført igjen aloe, en tampong, folie og isolert med et ullskjerf, sørg for å feste bandasjene på sårene. Sårene skal ikke være åpne, spesielt om natten, fordi flåtten kommer inn i dem igjen. Sår og rundt dem ble huden og tidligere kviser stadig smurt med "Yoddecerin".

Så, for å bekjempe flåtten og fjerne reir, kviser fra kroppen, ansiktet, trengte jeg: kobbersulfat, aloe, "Yoddecerin" (på apoteket), tinktur og buljong av malurt, epler og kefir, folie og ullskjerf. Jeg drakk en tinktur av malurt på vodka: Jeg la hakket gress i en krukke, helte det med vodka, insisterte i 10 dager på et mørkt sted og tok 20-30 dråper per 4 ss. kokt vann før måltider. Det burde være 3 ganger om dagen, men jeg kunne ikke. Jeg drakk et avkok av malurt. Om morgenen spiste jeg et eple og drakk et glass kefir. Slik ble jeg kvitt flåtten.
Vennlig hilsen - Petr Grigorievich Babich
25030, Kirovograd, Pravdy pr., 8, bygning 3, apt. 27

Svarene er ikke en erstatning for å konsultere en lege.
Legekonsultasjon er obligatorisk.

Behandling av demodikose, rosa lav, eksem, dermatitt, kviser.

Navigasjonsmeny

  • Forum
  • Deltakere
  • regler
  • Søk
  • sjekk inn
  • Å komme inn

Egendefinerte lenker

  • Aktive emner

Brukerinformasjon

Hvordan beseire øyevippene (demodektisk) midd?

Innlegg 1 til 30 av 101

Del12008-03-25 13:46:39

  • Forfatter: Olenka
  • Nybegynner
  • Registrert: 25.03.2008
  • Invitasjoner: 0
  • Innlegg: 1
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positivt: [+ 0 / -0]

Jeg har led av demodikose i 2 år. Symptomer: Tretthet, rive, rødhet og kløe i øyelokkene, tap av øyevipper.
Jeg besto testene og resultatene ble bekreftet. Jeg ble behandlet med demalan, blepharogel nr. 2, resultatene er null, hvordan kan jeg bli kvitt denne ulykken? Jeg leste på forumet at det å gni med sitronsaft hjalp en jente, hvis noen vet noe om denne oppskriften, skriv mer detaljert, og kanskje andre metoder for effektiv behandling. Takk på forhånd.

Del22008-03-29 13:30:59

  • Forfatter: Anastasia22
  • Aktivt medlem
  • Registrert: 2008-03-29
  • Invitasjoner: 0
  • Innlegg: 17
  • Respekt: ​​[+ 1 / -0]
  • Positivt: [+ 0 / -0]

Olenka

Dessverre vet jeg ikke den eksakte metoden, og tilsynelatende vet nesten ingen, men allerede fra flere mennesker hørte jeg at det er veldig bra å bruke dektersåpe til vask. Jeg bestemte meg for å prøve det selv. Lykke til med behandlingen og skriv om suksessene dine.

Del32008-03-31 03:22:41

  • Forfatter: Hmm
  • Nybegynner
  • Registrert: 2008-03-23
  • Invitasjoner: 0
  • Innlegg: 3
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positivt: [+ 0 / -0]

Jeg fikk forskrevet Aversectin-salve, solgt på veterinærapotek. Du må smøre øyenvippene en gang hver femte dag, bare seks ganger. Jeg vet ikke om det er mulig mer. Prøv.

Del42008-04-12 19:48:52

  • Forfatter: nelucky
  • Aktivt medlem
  • Sted: Novosibirsk
  • Registrert: 2008-04-12
  • Invitasjoner: 0
  • Innlegg: 258
  • Respekt: ​​[+ 7 / -0]
  • Positivt: [+ 11 / -2]
  • Kjønn kvinnelig

Hei, har denne aversektinsalven hjulpet deg? Av en eller annen grunn begynte Demolans øyne å klø dårlig.

Del52008-04-28 19:41:50

  • Forfatter: Nyura
  • Nybegynner
  • Registrert: 2008-04-28
  • Invitasjoner: 0
  • Innlegg: 4
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positivt: [+ 0 / -0]

Jeg har vært syk med demodikose i seks måneder, jeg prøvde: trichopolum (-), tiberal (+), demalan (-), glykodem (++). Glykodem hjelper godt, en salve som ligner demalan, bare sterkere i konsentrasjonen av det aktive stoffet, det var en forferdelig allergi fra demelan, glykodem virker forsiktig, fukter øyelokkens hud godt. Kan kjøpes på apoteket ved Svyatoslav Fedorov Institute. Spregal hjelper på en oppdatert måte. Legen som behandlet meg nektet å bruke den, skremte meg, men jeg bestemte meg selv, til tross for hennes strenge advarsel om ikke å smøre den. Ta en aerosol og spray en liten mengde forsiktig inn i et glassuttak eller en liten kopp, deretter med en bomullspinne dyppet i en løsning, løp veldig forsiktig ikke langs kanten av øyelokkene, under øyenvippene, men vekk fra slimhinnen. Forsøk først Spregal bare på kinnet, hvis det ikke er allergi, bruk på nedre øyelokk, vent. Først brant det forferdelig, og det var bare vondt, som om det briste, etter en time var det en følelse av kulde, og om morgenen var alt borte. Jeg påførte den flere ganger om natten på de nedre øyelokkene, så prøvde jeg den på de øvre, to uker etter påføring av Spregal, følelsen av sand i øynene, følelsen av å krype begynte å forsvinne, øyetretthet avtok om kvelden. Jeg ber til Gud om at Spregal vil hjelpe meg og alle, alle som lider av flått.

Del62008-04-29 14:13:51

  • Forfatter: nelucky
  • Aktivt medlem
  • Sted: Novosibirsk
  • Registrert: 2008-04-12
  • Invitasjoner: 0
  • Innlegg: 258
  • Respekt: ​​[+ 7 / -0]
  • Positivt: [+ 11 / -2]
  • Kjønn kvinnelig

Demalan er virkelig fryktelig etsende for øynene og tørker opp huden. I dag har jeg 20 dagers behandling med dem og jeg brente øyelokkene. Nå skreller av og de røde er forferdelig. Og det verste er at hele huden er krøllete, til og med det øvre øyelokket henger på en eller annen måte. Må prøve glykodem.

Jeg fikk ikke smøre med Spregal, ikke bare øynene mine, men hele ansiktet mitt generelt. Men jeg prøvde det på ansiktet mitt. Resultatet er null. Og igjen ble den dårlige huden min tørket til det ytterste. Hun er allerede så utmattet at hun sannsynligvis vil være i smerte i det minste med noe.

Offisiell og tradisjonell medisin i behandlingen av demodikose i ansiktet, øyelokkene og hodebunnen

Nettstedet inneholder bakgrunnsinformasjon kun for informasjonsformål. Diagnose og behandling av sykdommer bør utføres under tilsyn av en spesialist. Alle legemidler har kontraindikasjoner. Det kreves en spesialkonsultasjon!

Hvordan behandle demodikose

Hvordan kurere demodikose: grunnleggende prinsipper for terapi

Demodektisk skabb er faktisk en polietiologisk sykdom, det vil si at den har mange årsaker. Derfor kan denne patologien ikke helbredes bare ved å kvitte seg med parasitten. Gitt den utbredte utbredelsen av subkutane midd av slekten Demodex, er det nesten umulig å beskytte deg mot reinfeksjon.

Så det første prinsippet for behandling for demodikose er kompleksiteten i behandlingen. Det er nødvendig å eliminere alle faktorer som disponerer for utvikling av sykdommen. Så lokale midler som tar sikte på å drepe flåtten, bør kombineres med terapi for samtidig patologi (behandling av sykdommer i mage-tarmkanalen, korrigering av endokrine sykdommer, etc.).

I tillegg, for å bli kvitt manifestasjonene av demodikose for alltid, bør du følge et spesielt kosthold, føre en sunn livsstil og velge riktig kosmetikk..

Som i tilfelle andre patologier, krever behandling av demodikose en individuell tilnærming. Når du foreskriver medisiner som er ment å ødelegge parasittflåtten, bør alle indikasjoner og kontraindikasjoner tas i betraktning, nemlig:

  • lokalisering av demodikose (ansikt, hodebunn, øyne, kropp);
  • prosessstadiet (i de senere stadiene av utviklingen av demodikose kan det være behov for kirurgisk inngrep for å eliminere den kosmetiske defekten);
  • tilstedeværelsen av samtidige sykdommer;
  • kroppens generelle tilstand.

Som klinisk erfaring viser, er behandling av demodikose ofte en langvarig prosess. Derfor bør du være tålmodig og bruke tid på støttende terapi, samt aktiviteter som tar sikte på å normalisere immunforsvaret og generell helseforbedring..

Kosthold for demodikose i ansiktet, øyelokkene og øynene

Dietten for demodikose består hovedsakelig i å utelukke en hel liste over matvarer som forårsaker rødme i ansiktet fra dietten, for eksempel:

  • alkohol;
  • krydret retter;
  • varme og kullsyreholdige drikker.

I tillegg inkluderer forbudet "tung" mat - stekt, røkt mat, samt mat som inneholder for mye fett, salt eller sukker..

Demodektisk skabb oppstår ofte mot allergier, derfor anbefaler legene å forlate matvarer som har en tendens til å forårsake allergiske reaksjoner (sjokolade, kakao, sitrusfrukter)..

For moderne medisin er sammenhengen mellom demodikose og forstyrrelser i mage-tarmkanalen åpenbar. Derfor, i kampen mot hud manifestasjoner av demodikose, vil et kosthold som hjelper til med å normalisere tarmfunksjonen hjelpe.

Et riktig kosthold er nødvendig, så det er bedre å spise på samme tid, i små porsjoner (4-5 ganger om dagen). Fokus på meieriprodukter (kefir, yoghurt, cottage cheese) og naturlig vegetabilsk fiber (fullkornsbrød, frokostblandinger (bokhvete, havregryn), gulrøtter, kål, epler).

Kosmetikk for demodikose

Med en forverring av demodikose, bør du forlate dekorativ kosmetikk, som fremmer reproduksjon av patogene flått.

Faktum er at kosmetikk i seg selv er ideell mat for parasitter. I tillegg tetter de minste kornene av kosmetikk porene i huden og bidrar dermed til forverring av forstyrrelser i talgkjertlene..

En annen veldig betydelig "minus" av dekorativ kosmetikk (inkludert dyre) er evnen til å forårsake allergiske reaksjoner. Faktum er at demodikose som regel går hånd i hånd med hudallergi, og det er bedre, i det minste midlertidig, å avlaste ansiktet fra ytterligere stress..

Når prosessen går ut, kan du gjenoppta bruken av dekorativ kosmetikk, men den bør velges spesielt nøye, ledet av anbefalingene fra erfarne hudleger, og ikke reklamebyråer fra firmaer.

Behandling av demodikose i ansiktet

Spray Spregal

Spregal er et av de nyeste midlene som brukes til aktuell behandling av ansiktsdemodikose. Dette legemidlet ble utviklet som en aerosol for behandling av scabies..

Imidlertid er både kløemidd og midd av slekten Demodex like følsomme for dette stoffet. Kliniske studier har vist at legemidlet Spregal tolereres godt av pasienter og fører til en forbedring av tilstanden i 70-87% av tilfellene..

Spregal er beregnet på sprøyting, men i tilfelle demodikose bør en bomullspinne strøs med stoffet (det er strengt forbudt å spraye stoffet i ansiktet, som angitt i instruksjonene).

Med en bomullspinne fuktet med Spregal, gni ansiktet 1-3 ganger om dagen, og prøv å gni stoffet inn i huden. Behandlingsforløpet er 7-15 dager..
Mer om Spregal

Svovelsalve: søknad om demodikose

Svovelsalve er et tidstestet akaricid (anti-midd) middel. I tillegg har stoffet en antimikrobiell effekt, så det hjelper i kampen mot sekundær infeksjon og fremmer tidlig helbredelse av huden..

Siden midd er aktiv hovedsakelig om natten, blir stoffet gnidd inn i huden sent på kvelden. I dette tilfellet påføres svovelsalve på huden på problemområder som er vasket med varmt vann.

Varigheten av behandlingsforløpet bestemmes av den behandlende legen. Som regel tolereres stoffet godt og forårsaker ikke bivirkninger..

Permetrinsalve

Permetrinsalve er et eksternt antiparasittisk middel. Virker skadelig (forårsaker nervelammelse) på de fleste flått og insekter.

Den aktive ingrediensen i salven er permetrin, den er lite giftig for varmblodige dyr og mennesker. Ikke mer enn 2% av permetrin absorberes fra hudoverflaten, som brytes ned og raskt skilles ut fra kroppen.

Det antas at fordelen med permetrinsalve i forhold til andre antimiddemedisiner er at den trenger særlig godt gjennom den beskyttende membranen av flått og er like giftig for voksne, larver og egg..

Permetrinsalve for demodikose påføres en gang daglig (om kvelden) på huden som tidligere er vasket med varmt vann. Varigheten av behandlingen bestemmes av en hudlege.

Benzylbenzoat - salve for demodikose i ansiktet

Benzylbenzoat er et ganske effektivt medikament mot flått og insekter (det brukes vellykket til behandling av hodelus), men det har en ganske alvorlig ulempe - det påvirker ikke eggene til parasitter.

Med demodikose brukes benzylbenzoatkrem, som gnides inn i de berørte områdene i ansiktshuden 3-5 ganger om dagen. Varigheten av kurset bestemmes av hurtigheten til den positive dynamikken (redusering av kløe, lindring av den inflammatoriske reaksjonen, hudrensing).

Kremen skal bare brukes på intakt hud, slik at tilsetningen av en pustulær infeksjon på det papulære-pustulære stadiet av demodikose er en kontraindikasjon for utnevnelsen av benzylbenzoat.
Mer om benzylbenzoat

Yam salve fra ansiktsdemodikose

Handlingens allsidighet er forklart av stoffets komplekse sammensetning. Spesielt inneholder salven komponenter som:

  • salisylsyre (en nær slektning av det velkjente aspirinet);
  • sinkoksid, som har en desinfiserende og helbredende effekt;
  • svovel og tjære som dreper flått og andre parasitter;
  • universell antiseptisk karbolsyre;
  • terpentin, som fremmer tidlig helbredelse, etc..

Før bruk omrøres salven, siden den komplekse sammensetningen bidrar til stratifisering av medikamentkomponentene under langvarig lagring.

Legemidlet påføres på de berørte områdene i ansiktshuden, og fanger 3-4 cm sunn hud. Yam salve brukes to ganger om dagen. I dette tilfellet bør tilstedeværelsen av stoffet på huden være begrenset. Først - 15 minutter, og øk deretter salvens kontakt med huden gradvis i 5-10 minutter om dagen.

Som regel begynner effekten av stoffet å manifestere seg etter 7-10 dager. Imidlertid kreves et lengre kurs for fullstendig utvinning. Legemidlet er ganske giftig, og kan absorberes i blodet og forårsake uønskede bivirkninger (hodepine, generell ubehag). Derfor bør behandlingen utføres under tilsyn av en lege..

Yam salve har en ganske skarp ubehagelig lukt som vedvarer lenge etter bruk. Et annet ubehagelig trekk ved stoffet er dets irriterende effekt på huden. I tilfeller der påføring av salven forårsaker irritasjon eller allergiske reaksjoner, bør denne typen behandling for demodikose forlates..

Bjørketjære (tjæresåpe) med demodikose

Birketjære er mye brukt i vitenskapelig og folkemedisin som en behandling for mange hudsykdommer. Dette stoffet har en rekke nyttige handlinger, for eksempel:

  • antiparasitt;
  • antiseptisk (desinfiserende);
  • tørking;
  • betennelsesdempende.

Dermed kan tjæresåpe med hell brukes til demodikose, spesielt på det papulære-pustulære stadiet av prosessutviklingen, når ansiktet begynner å bli dekket av utslett i form av kviser..

Imidlertid bør det bemerkes at når det gjelder effektivitet, er bjørketjære betydelig dårligere enn andre legemidler som brukes i demodikose. Derfor er det bedre å bruke den til kompleks behandling, som et av hjelpemidlene.

Metoden med å bruke tjæresåpe er veldig enkel: du må skumme ansiktet ditt med såpe og vente i to til tre minutter, og skyll deretter huden med vann.

Trichopolum tabletter (metronidazol)

Trichopolum (metronidazol) er et bredspektret antimikrobielt middel. Det har ikke en direkte effekt på flått av slekten Demodex, men likevel har det blitt brukt vellykket i lang tid i behandlingen av demodikose..

Faktum er at i utviklingen av denne sykdommen, spesielt i sitt andre - papulære-pustulære stadium, spilles en viktig rolle av aktivering av mikrober, som begynner å spre seg i de berørte talgkjertlene, forårsaker betennelse og suppuration. Vi observerer resultatet i form av utseendet til konglomerater med betent lilla akne.

For behandling av demodikose anbefaler hudleger å kombinere ekstern og intern bruk av stoffet. Det er nødvendig å gjennomgå et behandlingsforløp med tabletter (10 dager, en tablett to ganger daglig, med måltider) i kombinasjon med ekstern bruk av metronidazolgel, som påføres den vasket huden i de berørte områdene i ansiktet to ganger om dagen (morgen og kveld).

Slik behandling er kontraindisert:
1. Pasienter med alvorlig lever- og nyreskade (legemidlet spaltes i leveren og utskilles av nyrene, derfor er en overdose mulig med utilstrekkelig funksjon av disse organene);
2. Med en tendens til leukopeni (minst en gang i livet ble det registrert en reduksjon i antall leukocytter i blodet);
3. Gravide og ammende mødre;
4. I nærvær av alvorlig patologi i sentralnervesystemet (epilepsi, etc.);
5. Ved individuell overfølsomhet overfor stoffet.

Det skal huskes at metronidazol forårsaker en intoleranse mot etylalkohol (brukt i behandlingen av alkoholisme), derfor, for å unngå problemer i løpet av perioden du tar stoffet, er det nødvendig å slutte å drikke alkohol (selv i små doser).

I tillegg kombineres metronidazol ikke bra med noen medisiner. Så hvis du tar medisiner, må du informere legen din om det..

Hjelp, jeg har en demodektisk midd. Ansiktshudbehandling er nødvendig. Kan streptocid brukes mot demodikose?

Streptocide er et medikament fra gruppen av antimikrobielle kjemoterapeutiske midler - sulfonamider, som er helt hjelpeløse mot flått av slekten Demodex.

Selvfølgelig kan streptocid brukes på det papulære-pustulære stadiet av utviklingen av prosessen for å bekjempe sekundær infeksjon. Faktum er imidlertid at streptocid er et av de eldste antimikrobielle stoffene, slik at mange mikroorganismer allerede har fått en slags immunitet mot det. Derfor, selv på dette stadiet av sykdommen, vil bruken av metronidazol tabletter (Trichopol) inne i kombinasjon med ekstern bruk av Metrogyl gel være mye mer effektiv.

Det skal også bemerkes at å gni pulveret fra streptocid-tabletter kan skade smertefullt betent hud. Det er av denne grunn at geler, salver og kremer brukes til ekstern bruk med demodikose, og ikke pulveriserte preparater..

Kan demodikose behandles med dyremedisiner som aversektinsalve?

Aversectin salve er vellykket brukt i veterinærmedisin for å behandle hudsykdommer forårsaket av parasittmidd. Det aktive stoffet i stoffet forårsaker nervøs lammelse og død av patogener av demodikose, som påvirker både voksne og larver.

Erfaringen har vist at mange legemidler som brukes til dyr kan brukes hos mennesker. Det bør imidlertid huskes at menneskets hud er mer delikat og følsom, derfor er det nødvendig å teste for følsomhet for stoffet, etter å ha smurt et lite område av den berørte huden..

I tilfeller der aversektinsalve forårsaker en ubehagelig følelse (kløe, svie) eller hevelse, irritasjon og utslett på huden, bør stoffet ikke brukes.

Behandlingsskjema for ansiktsdemodikose: aversektinsalve og krem ​​for demodikose DEK

Noen hudlege anbefaler å bruke aversektinsalve til behandling av demodikose hos mennesker på korte kurs - 5 dager hver. I dette tilfellet påføres legemidlet på de berørte hudområdene en gang om dagen (om natten).

Etter hvert slikt kurs, bør du ta en pause i to dager, der de kjemper mot demodikose ved hjelp av DEK-emulsjonskrem.

Dette stoffet er en blanding av antiseptiske midler (dioksid, dekametoksin og etonium), beriket med vitamin A. Sistnevnte er i stand til å stimulere regenerative prosesser, og akselererer legingen av skadet vev.

DEK-krem påføres skadede områder to ganger om dagen (morgen og kveld).

Hele behandlingsforløpet for demodikose inkluderer fem slike syv-dagers kurs. Laboratoriekontroll av eliminering av Demodex-midd utføres to uker etter avsluttet behandling.

Jeg har demodikose, hva skal jeg gjøre? Jeg brukte en spesiell såpe - det hjelper ikke. Jeg vil prøve Apit-salve for demodikose, kan den brukes hos mennesker?

Den antidemodektiske effekten av Apit-salve er forbundet med svovel som dreper midd. Dette stoffet er ment for dyr, derfor er det dårlig tilpasset menneskelig hud.

Dermatologer foreskriver ikke apittsalve til sine pasienter, siden det er et analogt medikament beregnet på mennesker - svovelsalve.

Svovelsalve er faktisk mer effektiv mot Demodex-midd enn Apit-salve. Det er imidlertid best å ikke selvmedisinere, men å konsultere legen din, siden effektiv terapi for demodikose innebærer en rekke tiltak (diett, eliminering av samtidig sykdom, etc.).

Demodektisk skabb i hodebunnen: effektiv behandling

Sjampo "Demodex"

Demodex-sjampo fra demodicosis produseres av det velkjente nordamerikanske selskapet Ovante. Sammensetningen av dette terapeutiske og profylaktiske medikamentet inkluderer et helt kompleks av aktive stoffer som bidrar til eliminering av flåtten, reduksjon av den inflammatoriske prosessen, gjenoppretting av hudens normale tilstand og hårvekst..

Spesielt inneholder sjampoen:

  • medisinsk svovel (ødelegger modne individer, flåttlarver og egg);
  • sinkoksid (lindrer betennelse);
  • tea tree olje (dreper bakterier og mykgjør huden);
  • eukalyptus ekstrakt (renser hudoverflaten);
  • celandine ekstrakt (fremmer helbredelse av berørte områder i hodebunnen);
  • bøkekstrakt (normaliserer metabolske prosesser i hudceller og hårsekker);
  • vitamin- og mineralkompleks (stimulerer hårvekst).

Ved demodikose i hodebunnen, bør Demodex-sjampo brukes daglig om natten. Legemidlet må påføres vått, rent hår med masserende bevegelser og vaskes av etter 3-5 minutter.

Behandlingsforløpet er 2-4 uker..

Legemidler mot demodikose av linjen Demodecosis Complex. Sjampo "Demodex Complex" og Xinsheng krem ​​(Demodex Complex) for demodikose i ansikt og hodebunn

I dag har medisiner mot demodikose, opprettet på grunnlag av gamle oppskrifter fra kinesiske urtemedisiner, blitt veldig populære..

Så for eksempel bruker mange pasienter med demodektisk ansikt og hodebunn en kombinasjon av Demodex Complex-sjampo og Xinsheng-krem (Demodex Complex).

Metoden for bruk av sjampoen er standard daglig (preparatet påføres vått hår, gnides lett i hodebunnen og absorberes i løpet av 3 minutter). Produsenter anbefaler å bruke balsam med samme navn sammen med sjampo..

Xinsheng krem ​​(Demodex Complex) påføres på de berørte områdene i ansiktshuden hver dag (om natten).

En alvorlig ulempe med disse produktene er mangelen på en ingrediensliste. Det gjenstår bare å ta ordet fra produsenten, som hevder at produktene hans inneholder utelukkende naturlige ingredienser som har fantastiske helbredende krefter..

Behandling av demodikose i øyelokkene hjemme

Hvordan behandle demodikose av øyelokk

Behandling av demodikose i øyelokkene utføres bare etter laboratoriebekreftelse av sykdommens parasittiske natur. Det skal bemerkes med en gang at demodikose fra århundret, eller, som det kalles i den vitenskapelige litteraturen, demodektisk blefaritt er en sykdom som er utsatt for vedvarende kronisk forløp. Så du bør straks stille inn en lang periode med terapi..

Først av alt er det nødvendig å identifisere og eliminere faktorene som bidrar til utviklingen av demodikose i øyelokkene og øyevippene. Faktum er at demodektisk blefaritt hos de fleste pasienter fortsetter isolert, uten hudmanifestasjoner i ansiktet. Samtidig klager ikke mange pasienter med rosacea i ansiktet på tilstanden til øyelokk og øyne..

Så den raske reproduksjonen av flått av slekten Demodex kan assosieres med eventuelle sykdommer i synsorganet, for eksempel:

  • ikke-korrigerte brudd på brytning av øyet (nærsynthet, hyperopi, astigmatisme);
  • kronisk konjunktivitt assosiert med eksponering for ugunstige faktorer i det ytre mikromiljøet på jobben eller hjemme (røyk, gass, røyk, støv, etc.);
  • kronisk allergisk konjunktivitt.

Som klinisk erfaring viser, kan ofte et kompetent utvalg av korrigerende linser og / eller overføring til arbeid uten yrkesmessige farer gjøre deg kvitt kronisk blefaritt på kortest mulig tid.

I tillegg til å eliminere alle faktorene som provoserer sykdommen, inkludert de som bidrar til utvikling av demodikose som helhet (behandling av gastrointestinale sykdommer, stabilisering av glukosenivået i diabetes mellitus, korreksjon av hormonnivåer, etc.), vises pasienter generelle styrkingstiltak, inkludert vitaminterapi, normalisering av immunforsvaret, etc..

Lokal behandling består av følgende:

  • hygiene av kantene på øyelokkene og øyevippene;
  • eliminering av parasittiske flått;
  • massasje av øyelokkene for å normalisere aktiviteten til de berørte meibomiske kjertlene;
  • behandling og / eller forebygging av sekundær bakteriell infeksjon.

Demodektisk skabb av øyelokk og øyevipper: behandlingen begynner med hygieneprosedyrer

Lokal behandling av demodektisk blefaritt bør begynne med en prosedyre for rensing av øyelokk og øyevipper fra avfallsprodukter fra flått, skalaer av dødt epitel, rester av slim, etc..

Faktum er at med demodektisk blefaritt er øyelokkens kanter dekket av skorpe, og flimmerhårene med karakteristiske muffer og uten foreløpig forberedelse, vil ikke de aktive stoffene i stoffene trenge inn på riktig sted.

I tillegg bidrar forurensning forårsaket av Demodex-midd til forverring av dysfunksjonen i de meibomiske kjertlene, og påvirker tilstanden til øyevipper og øyelokkhud negativt..

Fremgangsmåten for rengjøring av øyelokk og øyevipper med demodikose begynner med å vaske ansiktshuden med tjæresåpe, som kan kjøpes på ethvert apotek. Hvis såpe med bjørketjære tørker huden din for mye, og demodektiske utslett i ansiktet ikke blir observert, kan du erstatte såpen med calendula-infusjon.

Deretter rengjøres kantene på øyelokkene med en blanding av 70% etylalkohol og eter. Denne blandingen er laget på et apotek i forholdet 1: 1 (1 del alkohol til 1 del eter).

I tillegg kan tinkturer av calendula og eukalyptusalkohol brukes til å rense øyelokkene og øyevippene. Med økt hudfølsomhet anbefaler øyeleger blefarolotion - en helende løsning som inneholder ekstrakter av kamille, trollhassel og grønn te. I tillegg inkluderer sammensetningen av dette terapeutiske medikamentet hemodez (løsning av polyvinylpyrrolidon), som har sorberende og avgiftende egenskaper..

På veien for hygieneprosedyrer er det praktisk å bruke spesielle engangsblefaroservietter, bestående av et mykt ikke-vevd materiale dynket i blefarokrem og calendulaekstrakt.

Først tørker de det øvre øyelokket (denne prosedyren er mer praktisk å utføre med lukket øye), og deretter det nedre (her tvert imot vil det være mer praktisk å åpne øyet).

For å unngå å blinke mens du gnir det nedre øyelokket, prøv å holde øyet åpent og trekk øyelokket lett med fingeren i det ytre (tidsmessige) hjørnet av øyet.

Det er veldig viktig å frigjøre tilgangen av aktive stoffer fra medisinske preparater til øyenvippene, for dette er det nødvendig å rengjøre øyevippene godt. Det er veldig praktisk å bruke en tannpirker eller en spesielt spiss fyrstikk.

Selvfølgelig bør en slik "rengjøring" gjøres veldig nøye, og den skarpe enden på en tannpirker eller fyrstikk skal pakkes med et tynt lag bomullsull.

Rettsmidler for demodikose av øyelokkene

Svovel med demodikose fra århundret: Blepharogel-2

Svovel er et av de aktive stoffene i Blefarogel-2 (det er denne komponenten som skiller dette stoffet fra Blefarogel-1).

Den viktigste effekten av svovelpreparater i demodikose er ødeleggelsen av parasittiske flått. I tillegg bidrar svovelforbindelser til den gradvise rensingen av kanalene til de meibomiske kjertlene fra plugger og normaliseringen av deres aktivitet..

I tillegg til svovelholdige stoffer inneholder Blefarogel-2 hyaluronsyre og aloeekstrakt, som bidrar til rask helbredelse av skadet hud og øker lokal immunitet.

Øyelokkemassasje med demodikose

Massasje av øyelokkene med demodikose utføres i forbindelse med å gni i antidemodektika, som Blefarogel-2 eller Demalan.

Dette er en enkel prosedyre. Etter forhåndsrengjøring av kantene på øyelokkene og vippene, koble begge øyelokkene og gni forsiktig inn medisinen.

Disse manipulasjonene bør gjentas to ganger om dagen (morgen og kveld).

Metronidazolbehandling: øyegel og tabletter

Som med demodektisk hud i ansiktet, med demodektisk blefaritt, er behandling med metronidazol ofte veldig nyttig..

Ved demodikose av øyelokkene foreskrives en spesiell øyegel som inneholder 1 eller 2% metronidazol. Imidlertid, når du smører kantene på øyelokkene, bør du prøve å unngå å få gelen på øyehinnen..

Forløpet av gelbehandling er 4-6 uker med tre eller fire behandlinger av øyelokkene per dag. Ekstern behandling suppleres ved å ta metronidazol tabletter inne (en 0,25 g tablett to ganger daglig, med måltider) i 10 dager.

Behandling av demodikose og antiallergiske legemidler. Hvordan kurere demodikose av øyelokk uten konsekvenser

Demodektisk blefaritt er preget av tilstedeværelsen av en allergisk komponent på grunn av irritasjon av immunsystemet av genkomponentene i flått. Derfor må leger ofte foreskrive antiallergiske dråper fra gruppen av antihistaminer (Lekrolin, etc.) eller kombinerte medisiner som inneholder steroidhormoner og antimikrobielle midler (Sofradex, Deksona, etc.).

Øyedråper fra gruppen av steroide antiinflammatoriske legemidler (deksametason osv.) Anbefales kategorisk ikke å bruke, siden de bidrar til reproduksjon av flått og festing av en sekundær bakteriell infeksjon.

Demodektisk øye: moderne behandling

Demodekose i øynene hos mennesker forekommer oftest som et resultat av festing av en sekundær infeksjon og overgangen av en smittsom-inflammatorisk prosess fra kantene på øyelokkene til slimhinnen i øyets konjunktiva med utviklingen av en slik patologi som kronisk blefarokonjunktivitt.

Med et langvarig forløp av demodektisk blefaritt er patologisk fortykning av øyelokkene mulig, som et resultat av at tårefunksjonen er svekket med utbruddet av tørt øyesyndrom.

I tillegg bidrar den demodektiske midd til tap av øyevipper, og på grunn av patologiske endringer i strukturen til øyelokkene, kan brudd på deres vekst oppstå med traumer i konjunktiva og hornhinnen med cilia..

Derfor består behandlingen av demodikose i øynene i følgende tiltak:
1. Behandling av demodikose i øyelokkene og øyevippene;
2. Kjemp mot sekundær bakteriell infeksjon med øyedråper som inneholder antibiotika eller antiseptiske midler;
3. Avlastning av "tørt øye" syndrom (bruk av "kunstig tåre");
4. Korrigering av feil øyenvippevekst.

Brukes antibiotika til demodikose??

Antibiotika påvirker ikke flått av slekten Demodex, derfor er det ikke rasjonelt å bruke dem til å behandle demodikose i seg selv.

Imidlertid spiller sekundær infeksjon en viktig rolle i utviklingen av papulær-pustulær utslett (rosacea). Bakterier begynner å spre seg i munnene på talgkjertlene, og forstyrrer utskillelsen av talg.

I fremtiden utvikler det seg en smittsom og inflammatorisk prosess, som vi ser som rødhet og til og med suppuration av sammenslåtte konglomerater i talgkjertlene. På dette stadiet av prosessen anbefales utnevnelse av antibakterielle midler, inkludert antibiotika..

Som regel foreskrives bredspektret antibiotika i en gjennomsnittlig terapeutisk dose. For eksempel tetracyklin 3 ganger daglig, 500 mg 30 minutter før måltider, i en uke. Da reduseres dosen til vedlikehold.

Varigheten av behandlingen bestemmes av den behandlende hudlegen.

Folkemedisiner for demodikose

Moderne medisin og behandling med folkemedisiner

I dag kan du finne et stort antall oppskrifter for behandling av demodikose med folkemedisiner. Det skal bemerkes at mange av medisinene til folkeherbalister brukes med suksess i offisiell medisin..

Så leger er som regel ikke imot tradisjonell medisin som sådan, men mot selvmedisinering, som virkelig kan bringe helseskader..

Demodektisk skabb kan helbredes med folkemedisiner hvis følgende betingelser er oppfylt:
1. Tidligere burde det utføres laboratoriediagnostikk av demodekose og en generell undersøkelse av kroppen, som gjør det mulig å identifisere samtidige sykdommer som provoserte til en uhemmet reproduksjon av flått av slekten Demodex..
2. Behandling med folkemedisiner, så vel som behandling med medisiner av offisiell medisin, bør utføres på en omfattende måte. Det vil si på bakgrunn av overholdelse av riktig daglig diett, diett, avvisning av dårlige vaner og prosedyrer.
3. Før du bruker denne eller den tradisjonelle medisinen, bør du konsultere legen din.

Anabasis som et effektivt folkemedisin for demodikose. Pasientanmeldelser

Bladløs anabase er en ca 50 cm høy busk som vokser på Krim, Sentral-Asia og Kaukasus, så vel som i den europeiske delen av Russland (nær flomslettene i Don og Volga).

Det antas at alkaloidanabazinet i planten har anti-midd, soppdrepende og bakteriedrepende virkning. Som alle alkaloider, er anabasin i stand til å trenge dypt inn i vevet, slik at flått og patogene bakterier ikke har noen sjanse for å overleve..

Ved demodikose påføres anabase eksternt i form av en alkoholisk tinktur, som skal smøres med de berørte områdene i kroppen to ganger om dagen (morgen og kveld).

I tillegg brukes anabasis urteavkok i form av kremer i ansiktet..

Vurderinger på nettverket indikerer at denne behandlingsmetoden var egnet for mange pasienter..

Alternativ behandling: celandine for demodicosis

Utbredt som ugress, har celandine lenge vært brukt i folkemedisin som hudrens..

For behandling av demodikose er det nyttig å bruke celandine juice, smøre den med rosacea i ansiktet. For å gjøre dette er det bare å plukke planten og feste den oserende stammen forsiktig til det berørte området..

Du bør imidlertid være forsiktig, fordi celandine er en giftig plante. Unngå juice på øyne og slimhinner.

I tillegg kan celandine irritere eller "brenne" huden til overfølsomme pasienter. Så det er bedre å først sjekke reaksjonen på huden til plantens saft ved å smøre håndleddet.
Mer om celandine

Tea tree: medisiner for demodikose (såpe, sjampo, krem)

I dag er det publikasjoner av studier som beviser skadelig effekt av tea tree olje på Demodex-midd..

Det skal bemerkes at essensielle oljer lenge har vært brukt til å behandle fet hud med kviser..

Fakta er at tea tree olje har et bredt spekter av handling, stoffene i den ødelegger bakterier, hjelper med å rense kanalene i talgkjertlene og normalisere aktiviteten, lindre ubehagelige symptomer på betennelse (kløe, smerte, rødhet), smale porer og tørke huden.

Ved demodikose anbefales det å bruke sjampo, såpe og kremer som inneholder tea tree olje.
Mer om te-treet

Malurt med demodikose

Malurt brukes i den komplekse behandlingen av demodikose i form av avkok, som tas oralt for generell rensing av kroppen og eksternt for kremer på den berørte huden.

Alternativt kan du bruke en alkoholtinktur av malurt til å behandle rosacea..

Når man analyserer vurderingene på nettverket, kan det bemerkes at mange pasienter er veldig skeptiske til dette legemidlet. I mellomtiden har malurt en bakteriedrepende, rensende, immunstimulerende og generell tonisk effekt..

Selvfølgelig bør man ikke forvente effekten av monoterapi med malurt, men det samme kan sies om ethvert annet medikament..

Som regel varer behandling for demodikose måneder eller til og med år. Derfor bør medisiner endres fra tid til annen for å unngå avhengighet og bivirkninger på huden..
Mer om malurt

Konsekvenser av demodikose

Uten behandling fører demodikose i ansiktet til alvorlige konsekvenser som krever kirurgi for å rette opp en kosmetisk defekt. Dette gjelder først og fremst patologier som hypertrofisk vekst i neseområdet (rhinophyma), hake (gnathofima), ører (otofima), samt pudelignende fortykninger av pannen og kinnene.

Øyelokkets nederlag med demodikose krever langvarig behandling, ellers kan det utvikle seg alvorlige okulære komplikasjoner, som truer fullstendig synstap.

Demodektisk skabb hos barn: symptomer og behandling

Demodektisk skabb hos barn er ekstremt sjelden. Allerede i barndommen, og spesielt i ungdomsårene, kan man legge merke til slike alarmerende symptomer på fremtidig patologi som rødning av den sentrale delen av ansiktet under fysisk og / eller følelsesmessig stress og utseendet på enkeltutslett som ligner rosacea hos voksne..

Det er mulig å mistenke demodikose hos barn med tilbakevendende øyesykdommer som oppstår med betennelse i øyelokkkjertlene (blefaritt, blefarokonjunktivitt, chalazion).

Laboratoriediagnose av sykdommen avhenger ikke av pasientens alder.

Så vel som hos voksne, hos barn, er demodikose oftest et resultat av tilstedeværelsen av avanserte samtidig sykdommer (patologi i mage-tarmkanalen, allergiske sykdommer, diabetes mellitus). Derfor, hvis du mistenker en Demodex-midd, må du sørge for å gjennomgå en fullstendig undersøkelse av kroppen.

Når man behandler demodikose hos barn, bør man huske på at noen antidemodektika bare kan brukes til voksne. Så det er best å ikke selvmedisinere, men å søke råd fra en hudlege hos barn.