loader

Hoved

Furuncle

Personlig erfaring: hvordan jeg kurerte kviser

Det er mulig og nødvendig å behandle kviser. Bare vær forberedt på at dette er en lang og vanskelig prosess..

Jeg har behandlet kviser i fire år. Jeg byttet fem hudleger, gikk til kosmetologer, brukte mye penger på skjønnhetsprodukter og drakk piller med alvorlige bivirkninger. Nå har jeg sunn hud.

Denne artikkelen vil være nyttig for deg hvis du vil vite:

  • hva er årsaken til kviser;
  • hvilke leger å kontakte;
  • hvordan du kan ta vare på ansiktet ditt;
  • hvilke feil i behandlingen ikke skal være tillatt.

Materialet ble utarbeidet i samarbeid med en hudlege basert på medisinske kilder.

Kviser er en hudsykdom

Det er galt å betrakte kviser bare som en estetisk feil. Kviser er en hudsykdom. I medisin kalles det kviser, eller kviser..

Det er forskjellige stadier av kviser: mild, moderat og alvorlig. Avhengig av stadium velger hudlege individuell behandling og pleie for hver pasient.

Kviser er en langvarig prosess. Det kan ta måneder eller til og med år. Klinisk forbedring skjer bare etter noen få måneder. Du kan ikke ta piller, kjøpe en ny krem ​​og våkne med et rent ansikt.

Årsakene til kviser

Årsaker og provoserende faktorer kan kombineres forskjellig for hver person. Riktig kvisebehandling kan ta måneder. Dette er en lang prosess.

I følge dermatologen R.N. Nazarov er årsakene til utviklingen av kviser mest nøyaktig beskrevet i monografien av A.V. Samtsov "Kviser og dermatoser i akne".

Årsaken%
Hormonelle lidelser64
Genetisk predisposisjon38
Ernæring32
Feil hudpleie29
Infeksjoner18
Fremkaller forverring%
Understreke71
Hudforurensning62
Varme og fuktighet54
Kosmetikk46
Fysiske øvelser45
Ernæring44

Hvis du ikke ser etter og eliminerer årsakene, kan kviser komme igjen og igjen..

Min grunn

Jeg fikk forskrevet p-piller, jeg drakk Acnecutane og Roaccutane, som regnes som de mest effektive behandlingene for kviser. Gjorde rensing og peeling med en kosmetolog.

Etter to år kom kvisen tilbake igjen. Hudlegen sendte meg for å bli testet for første gang. Etter fire måneders testing viste det seg at jeg har kronisk betennelse i mandlene, som ikke kan helbredes.

Kronisk betennelse i mandlene er en betennelse i mandlene som finnes i halsen. I sunn tilstand beskytter mandlene kroppen mot infeksjoner, men med betennelse i mandlene blir de forgiftet. Jeg hadde ikke vondt i halsen og visste ikke at halsen min kunne påvirke hudtilstanden min.

Mandlene ble fjernet, og etter en måned var all betennelse i ansiktet borte. Kronisk betennelse i mandlene var en provoserende faktor.

50% av årsakene til kviser er genetikk og kronisk betennelse i mandlene.

K. m. N., hudlege Nazarov R. N.

Hvilke leger å kontakte

Den første og fremste spesialisten å gå til med kviser er en hudlege. På konsultasjonen foreskriver han omsorg og leder pasienten for tester og kroppskontroller til andre leger.

Jeg spurte en hudlege hvilke leger han henviser pasienter med kviser til..

DoktorHva kan være galt
ØNHKronisk betennelse i mandlene, bihulebetennelse;
stafylokokker, streptokokker
Gynekolog-endokrinologEndokrin patologi
PsykoterapeutNevroser, kronisk stress
TannlegePeriodontitt, periodontitt, cyster, granulomer

Kviser er et psykologisk problem

Jeg kunne ikke forlate huset i flere uker, for jeg skammet meg over ansiktet mitt. Hun tilbrakte timer foran speilet og maskerte hver rødhet i ansiktet. Det virket for meg at alle bare så kvisen min.

Jeg skammet meg over å holde arbeidsmøter, kommuniserte ikke med venner, og jeg skammet meg for å innrømme at det plager meg. Hvis du kjenner deg igjen i noe jeg har listet opp, kan du kontakte en psykoterapeut. Jeg trakk til det siste og allerede med sunn hudbehandlet klinisk depresjon.

Problem hudpleie

På konsultasjonen vil en hudlege foreskrive eksterne behandlinger for å behandle kviser. Det kan være Skinoren, Differin, Baziron eller et annet medikament som har blitt brukt i minst tre måneder. Det må kombineres med medisinsk kosmetikk for din hudtype..

Feil valgt omsorg øker behandlingstiden. Det som passer din venn kan ikke passe deg eller forårsake allergi på grunn av individuell intoleranse. Jeg kjøpte kremer etter råd fra venner og reklame, men ansiktet mitt ble bare verre.

Dermatologer og kosmetologer anbefaler bruk av medisinsk eller profesjonell kosmetikk. Medisinsk kosmetikk selges på et apotek og gjennomgår internasjonale kliniske studier, de er underlagt høyere sikkerhetskrav. Disse kosmetikkene produseres i våre egne laboratorier, som har avansert teknologi og forskningsfasiliteter. Eksempler på merker: La Roche-Posay, Avene, Uriage, Bioderma, Vichy.

En kosmetolog-hudlege kan velge profesjonelle hudpleieprodukter. Eksempler på merker: Holy Land, Christina, Sweet Skin, SkinCeuticals.

Jeg spurte kosmetologen hva jeg skulle gjøre med innleggsakne.

Kosmetolog-hudlege, overlege ved Klimova Clinic

Det er forskjellige typer post-kviser: arr, flekker, pigment. Og alle trenger sin egen tilnærming. Du kan takle dem hjemme ved hjelp av profesjonell kosmetikk, som vil bli valgt av en lege, eller gjennom karbonavskalling, plasmaløfting, foto- og neodymforyngelse, laseroppgradering på klinikken.

Hva er ille og hva som er bra

Det er en myte om at fet hud ikke trenger å bli fuktet. Du trenger å fukte: jo mer du tørker huden, jo mer fet glans dukker opp og porene blir tette.

La oss analysere hva som er dårlig i kvisebehandling og hva som er bra.

dårlig

  • Tørk huden - det er enda mer fet glans.
  • Bruk oljer når de tetter porene.
  • Å drikke mer enn to glass melk om dagen - melk fremkaller betennelse.
  • Ikke se etter årsaken til kviser.
  • Hyppig ansiktsrensing og peeling.
  • Søk pleie fra venner, ikke leger.
  • Klemming av kviser - du kan smitte.

God

  • Bruk medisinsk eller profesjonell kosmetikk for din hudtype.
  • Bli testet.
  • Besøk leger.
  • Overvåke ernæring.
  • Hvis du er bekymret for kviser, kontakt en terapeut.
  • Stol på hudlege.

Hva hjalp meg

Da betennelsen kom tilbake etter to år med å leve uten kviser, visste jeg hvor vanskelig og lang tid det ville ta å behandle dem..

Jeg gikk til legene, ble testet og prøvd forskjellige typer pleie. Til slutt bestemte hun seg for en operasjon for å fjerne mandlene. Jeg dro til henne som en ferie, fordi jeg visste at det hele ville ta slutt.

Da jeg ikke kunne se i speilet, leste jeg artikler om kjendiser som også har kviser. For å redusere stresset mitt, gjorde jeg yoga og lærte å meditere: stress forverrer bare hudtilstanden.

For å rense huden, må du jobbe med den daglig i flere måneder. Det vil ta år å holde det rent. Men kviser er levelig og kviser må behandles.

Totalt brukte jeg 150 000 rubler på kvisebehandling.

Alle legemidler som er nevnt i artikkelen har kontraindikasjoner. Rådfør deg med lege før bruk.

Midler mot kviser

Feilmelding til administratoren
Klag på publikasjonen
Klag på å kommentere

Tegn igjen: 1000

Lignende anmeldelser

Kommentarer 76

Jeg har kviser av og til, kombinasjonshud... for det meste kviser og sår...
ingen kosmetiske merker vil hjelpe til med kviser, de kan bare regulere fettbalanse og pleie.
selvfølgelig trenger du: en god gel for vask, toner, lett fuktighetskrem... det viktigste er at de er ikke-komedogene...
det er bedre å ikke la seg rive med produkter som inneholder alkohol... ellers kan du raskt bli en gammel kvinne, huden mister utseendet
for å kvitte seg med kviser, må du fjerne problemer i kroppen, årsaken til kviser i sykdommer ligger.
og i behandlingsprosessen er det nødvendig å fjerne betennelse (kviser) fra ansiktet ved hjelp av kraftige antiseptika.
Jeg redder meg selv slik:
-prikket med basiron (du må prøve å ikke påføre huden rundt kvisen, ellers kan det være irritasjon og avskalling)
subkutan basiron fjerner vanskelig, men mot liten hjelper det godt
-mot store subkutane, betente, blir jeg kvitt kompresser av aloe juice, veldig godt strekker og helbreder...

prøvde mange midler... alt dette er fremdeles det mest effektive

God kveld, jeg kan anbefale et bevist middel mot lokale nye kviser (bare under PMS) :)
Jeg bruker et annet merke av pleie - Jeg kommer til å lage et innlegg snart, men for kviser, nærmere bestemt fra dem - Shisseido fra lokal betennelse:
Blemish Targeting Gel Topical Blemish Targeting Gel 15 ml

Fra produsenten:
Produktet absorberes raskt, reduserer utseendet på kviser, har en forfriskende effekt.

• Inneholder salisylsyre, som beroliger og mykgjør huden.
• Forhindrer at akne ser ut.
• LukkER IKKE porene.

ANVENDELSESMÅTE:
• Påfør umiddelbart etter rengjøring av huden.
• Påfør den betente huden med et tynt lag.
• Kan brukes flere ganger om dagen.

Fra meg selv: det hjelper virkelig. Tørker ikke huden. Det er mulig om natten, det er mulig under sminke - umerkelig. Etterlater ingen film.
Konsistensen av gelen, luktfri, hvis såret er åpent, kribler det. Hyggelig chill. Fjerner rødhet og betennelse. Generelt led jeg i mer enn ett år og fant denne mirakeltingen :)

Men jeg anbefaler ikke andre avganger fra dette merket. Det er han bare ikke. Paradoks…

12 beste kviseredisiner

Akne eller ACNE (kvise), kvisesykdom, kvisevulgaris er en kronisk tilbakevendende sykdom i talgkjertlene forårsaket av mange faktorer.

Ifølge statistikk, i forskjellige perioder av livet, forekommer utslett i ansiktet hos 70-90% av mennesker, og i en alder av 14-19 år hos 93%. Det vil si at dette emnet virkelig bekymrer mange. De beste rettsmidler for kviser vil bli diskutert i vår vurdering.

Akne klassifisering

Avhengig av i hvilken alder de oppsto:

  • Spedbarnakne (akne infantum) - vises i en alder av 3-18 måneder, lokalisert på kinnene. Vanligvis går bort alene 1-2 år.
  • Ungdomsakne (ungdomsakne) - vises i en alder av 9-25 år, maksimal topp er 15-19 år, lokalisert i den sentrale delen av ansiktet (T-sone: panne, kinn, nese, hake). De passerer etter hormonelle endringer i kroppen eller blir til voksen kviser (sent).
  • Sen akne (acne tarda) - vises etter 25 år, lokalisert hovedsakelig på den nedre tredjedelen av ansiktet og nakken. Nesten alltid forbundet med det hormonelle systemet, forsvinner ofte etter utnevnelsen av p-piller.
  • 1- Nesten klar hud - en liten mengde komedoner (hudormer) og enkelt papler (utslett uten purulent hode).
  • 2- Mild - mindre enn halvparten av ansiktet påvirkes av komedoner, papler og pustler (utslett med et purulent hode).
  • 3- Moderat - mer enn halvparten av ansiktet er berørt av et stort antall komedoner, papler og pustler.
  • 4- Alvorlig - hele ansiktet er påvirket av et stort antall komedoner, papler, pustler og enkeltnoder (store, dype betennelser)
  • 5- Veldig alvorlig - hele ansiktet er påvirket av uttalt inflammatorisk kviser og knuter.

Årsaker til kviser (kviser)

Nyere forskning innen dermatovenerologi og kvisebehandling antyder at betennelse er den første i utslettprosessen, noe som kan provoseres av følgende faktorer:

  • Hormoner. Ja, ja, dette er virkelig en av de vanligste årsakene til kviser i ansiktet og kroppen. I de aller fleste tilfeller kan du finne et økt nivå av androgener (for eksempel dehydrotestosteron), eller rett og slett en høy følsomhet i talgkjertlene for androgener (kjønnshormoner). Den gode nyheten: hvis kviser dukket opp i ungdomsårene og er forbundet med hormoner, etter 25 år og normalisering av hormonnivået (eller p-piller, som vil bli foreskrevet av en gynekolog), går de i stabil remisjon (vises praktisk talt ikke). Dårlige nyheter: Kviser kan oppstå etter 25 år gammel, såkalt voksenakne.
  • Overproduksjon av talg. Fet hud - som regel begynner det hele med det. Fet glans, forstørrede porer. Utilstrekkelig rensing - og hei, hudormer, komedoner og kviser. Selv om tilstedeværelsen av fet hud ennå ikke indikerer det obligatoriske utseendet til utslett (hvis den hormonelle bakgrunnen er i orden, og pleien er riktig valgt). Den gode nyheten er at de med fet hud får rynker mye senere enn noen andre. Dårlige nyheter: hvis fet hud er konstant tørr, vil det produseres mer talg..
  • Follikulær hyperkeratose. I hovedsak dårlig rensing og peeling av gamle (døde) celler i det øverste laget av huden. Cellene akkumuleres og tetter kanalen til talgkjertelen, noe som skaper et plugg (fortykning) og anaerobt (anoksisk) miljø for bakterier å vokse. Det kan fremkalle utslett i både ansiktet og kroppen. Den gode nyheten: en god rensemiddel og peeling vil løse problemet. Dårlige nyheter: foundation og pulver tetter også kanaler.
  • Patogene mikroorganismer. Spesielt Cutibacterium acnes (bakterier), tidligere Propionibacterium acnes og Demodex (midd). De tilhører betinget patogen flora, som vanligvis finnes på huden. Med en økning i antall, er de i stand til å opprettholde og føre til kviser og betennelse (selv om de ikke er den viktigste provoserende faktoren). Den gode nyheten er at aktuelle antibiotika og antiprotozo medisiner fungerer bra (så vel som fysioterapi). Dårlige nyheter: hvis andre problemer ikke løses, så ikke lenge.
  • Feil ernæring. Det har vært mye diskusjon og forskning om dette emnet. Til dags dato har eksperter kommet til at visse matvarer og stoffer fører til kviser og andre hudproblemer. Dette er melk (spesielt skummet) og meieriprodukter, raske karbohydrater (spesielt hurtigmat og matvarer med høyt sukker- og stivelsesinnhold), matvarer som inneholder store mengder aminosyrer: leucin, valin, isoleucin, samt protein shakes (BCAA). Den gode nyheten: Hvis du reduserer inntaket av ovennevnte matvarer og bytter til et sunt kosthold (flere grønnsaker), vil risikoen for utslett i ansiktet reduseres. Dårlige nyheter: Sukker og stivelse er nesten overalt..
  • Overvekt. Høy kroppsmasseindeks (BMI) er en risikofaktor for utvikling av moderat til alvorlig kviser hos ungdommer og unge voksne. Overvekt og fedme er spesielt ofte assosiert med utslett hos jenter 18-20 år. Den gode nyheten: Sport og vekttap er også bra for å bekjempe kviser. Dårlige nyheter: Oftere enn ikke er overvekt en av flere faktorer, og ytterligere behandling og pleie kan være nødvendig for et godt resultat.

For å løse problemet med kviser eller ta det i remisjon (et hvileperiode der det ikke er aktive utslett) i mange år, er det nødvendig med en integrert individuell tilnærming. Svært ofte er det til og med en endring i livsstil. Det enkleste og vanligste utgangspunktet for å håndtere kviser er å finne et godt middel og pleieprodukt. Ikke alle av dem vil definitivt fungere for deg, men noe vil definitivt fungere..

Endelig er informasjonen om kvisemedisiner på nettsiden vår gitt som en veiledning. Riktig behandling bør forskrives av lege! Feil bruk av midler kan bare forverre situasjonen. Hvis kviser i ansiktet ikke er et eneste problem for deg, men en alvorlig katastrofe - ikke selvmedisiner, kontakt en spesialist.

Beste kvisemedisiner - Topp 12

KategoriEt stedNavnVurderingPris
De beste helbredende gelene for kviser1Effezel fra Galderma Lab (GALDERMA)9,9 / 101.250
2Klenzit-C av Glenmark9,8 / 10800
3Azelik fra Akrikhin9,8 / 10695
De beste helbredende kremer for kviser1Zerkalin fra Jadran Galenski Laboratorij9,8 / 10350
2Salisylsyre 1-2%9,7 / 1015
De beste pleiende rensemidlene for kviser1Sukkersåpe A-NOX Sukkersåpe fra Holy Land9,8 / 101 720
2Hyseac Cleansing Cream av Uriage9,7 / 10800
3Sebium Purifying Cleansing Foaming Gel fra Bioderma9,6 / 10730
4Cetaphil Dermacontrol PRO fra GALDERMA Laboratory9,5 / 10922
De beste kremene for hudpleie for kviser i hud1Effaclar Duo + av La Roshe-Posay9,7 / 101 122
2Cleanance Hydra Soothing Cream fra Avene9,6 / 10890
Den beste kvisepastaen1Hyseac Pate SOS Soin Local av Uriage9,5 / 10990

De beste helbredende gelene for kviser

Effezel fra Galderma Lab (GALDERMA)

Åpner vår vurdering av de beste gelene for kvisemedisiner for ekstern bruk Effezel. Anbefales for behandling av kviser med komedoner, papler og pustler. 1 g inneholder: 0,001 g adapalen og 0,025 g benzoylperoksid. Begge disse stoffene er inkludert i gullstandarden for kvisebehandling. Adapalen - et derivat av vitamin A, er i stand til å påvirke talgkjertlene og redusere produksjonen av talg, og bekjemper også komedoner godt. Benzoylperoksid - refererer til peroksider, har antibakteriell og keratolytisk (eksfolierende) virkning. Effezel har en ganske aggressiv effekt, og etter påføring vises rødhet, svie og peeling. Dette er normalt, og du må vente i 3 uker til huden blir vant.

Legemidlet påføres i et tynt lag en gang om dagen, vanligvis om natten, og unngår området rundt øynene og leppene. Varigheten av bruken er minst 3 måneder (fra 3 til 6 eller mer). Hvis hudreaksjonen er for sterk, brukes stoffet sjeldnere til peeling og rødhet forsvinner, og prøv igjen. I løpet av bruksperioden må huden fuktes godt, ikke bruk irriterende stoffer (alkoholer, syrer, peeling). Det tørker ut betennelse godt og reduserer flekker etter kviser. Effekten kommer etter en måneds bruk og øker. Når du bruker stoffet de første månedene, vises utslett, men forsvinner mye raskere.

Etter å ha oppnådd et godt resultat, kan du bytte til bruk annenhver dag eller 2 ganger i uken. Det eneste som ikke skal glemmes er individuell intoleranse mot komponentene (ofte benzoyl). Ved alvorlig ødem (men sjelden), må stoffet vaskes av og et antihistamin må drikkes. Og hvis du er gravid, må du slutte å bruke stoffet.

Det er kontraindikasjoner, kontakt legen din!

Akne narkotika anmeldelser

Jeg foreslår å dele min erfaring, hvilken metode for behandling av kviser som er best?

02.05.2010 20:55, Masha
Og for meg er de beste midlene 1) jod 2) sinksalve 3) blå leire jeg bruker dem når kvisen plutselig kommer ut.

15/07/2011 16:47, yana
og at blå leire hjelper veldig bra mot kviser?

29/12/2011 15:13, Alina
Jeg har hørt om blå leire, men jod. mange sa at det ikke skulle brukes... i det minste i ansiktet, det brenner huden ((og sinksalve tetter porene.

03/02/2014 12:08, Tanya Voskoboeva
Hvis du vil bli kvitt kviser, vil det hjelpe 1) Tørk av med tinktur fra bipest 2) eller tea tree olje og reduser kviser, og spis mer persille eller hakk den i en blender og smør ansiktet ditt ALLE PRODUKTENE ER GOD

08.02.2010 21:16, faranush
Jeg liker skinoren gel, kviser klatrer ikke engang, den samme effekten er med normaderm vichy

28.02.2010 03:08, Legricа
Vel, det jeg vil si, problemet mitt startet i en alder av 20 år, og i veldig stor skala! Nå er jeg 25, men jeg sliter fortsatt med kviser. Jeg prøvde alle rettsmidler som er oppført her, bortsett fra prevensjonsmidler. Alle har bare en midlertidig effekt. Hender faller allerede, ansiktet gjør veldig vondt av betennelse, det er ikke noe boareal på det. Nylig rådet en eldre kvinne å vaske med tjæresåpe, og i stedet for kremer, tørk ansiktet med følgende: 4 knuste levomycetin-tabletter helles i en vanlig flaske valerian-tinktur (dråper for hjertet), rist det og det er det! Tørk av ansiktet flere ganger om dagen. Effekten er ikke verre enn zineritt, baziron og alt annet som jeg kastet store penger for. Det anbefales at du ikke bruker pulver og foundation. Jeg har brukt dette verktøyet i bare en uke, men selv pårørende har allerede lagt merke til resultatet. Jeg håper virkelig at det hjelper noen så godt som det gjør meg. Samtidig helbreder du nervene dine;)

09.07.2011 17:36, lenok
Hvis du trenger å tørke ansiktet, hvordan vil du helbrede nervene dine??

03.02.2010 23:18, Kira
åh, dette er et problematisk tema om problemhud generelt. Jeg brukte også Vichy (hele serien med normale midler for store penger), og jeg besøker regelmessig en skjønnhetspleier, og skinoren, og differensial, og basiron, og zinerit, og regecin, og curiosin og mye, mye mer - alt dette hjalp meg ikke. Så snart huden blir vant til det på to uker, er alt (((en billig løsning av "talker" på apotek er det samme middelet)) likt i solstav og i aksjon. bare prisen er omtrent 30 rubler, ikke 1000. Jeg vil si fra meg selv. hvis kviser har dukket opp grundig, så ingen steder å komme bort fra dem. et slikt problem for alle ungdommene i familien min !! hva vi bare ikke prøvde og hvor mange lønninger vi ikke brukte på foreldre ((det er vanskeligere å komme igjennom moralsk (og jeg satt på dietter og tok kurs i kosmetologi). salv med krem ​​hvordan alt vil forsvinne. Derfor er det hele veldig individuelt.

03/21/2010 13:38, Lana
Jeg anbefaler. Alle bør gå og ta en analyse i en dermatologisk apotek. Det er en slik midd, kalt DEMODEX, hvis det er en på grunn av den kviser. Noen ga råd til DARSENVAL der, under ingen omstendigheter skulle noen få et kryss, og selvfølgelig bør du ikke gjøre ansiktsrens. Et godt kosmetisk sett vil sende pasienten til analyse først. Jeg skriver fra min egen erfaring, jeg så et kryss med egne øyne, redsel! Du kan kurere. Råd å gjøre i kosmetiske klinikker CRYO MASSAGE, dvs. kaldt nitrogen Masker. VÆR SIKKER på å nekte majones, ketchup, mel og søte produkter. Og det kan også høres rart ut, men etter søvn kan du stryke puten med et varmt strykejern. Fra klokka 20-22 tørker du av ansiktet med 1% salisylalkohol. Dette er selvfølgelig alt rart, men faktum. Vennlig hilsen Svetlana.

26.03.2010 11:56, Natali
Når det gjelder DEMODEX-midd, er dette alt tull! De fleste har denne midd, men de lider ikke av kviser. Jeg gikk også for ca 5 år siden, jeg tok en analyse, de fant det, enn de bare behandlet meg, standardoppskrifter som hudleger gir til alle. Og det ble behandlet med nitrogen, en veldig ubehagelig prosedyre, det hjalp meg ikke, bare forferdelige arr var igjen, som jeg fremdeles ikke vet hva jeg skal gjøre! Generelt er jeg fortvilet. Jeg bruker zinerit, alle slags masker, dette er det eneste som på en eller annen måte hjelper! Og etter 2 års behandling stoler jeg ikke på hudleger!

04.08.2010 16:05, kirill
Hei))) Prøv å vaske ansiktet 3 ganger om dagen med 72% vaskesåpe, og før du legger deg, vask ansiktet ditt og lag deretter en maske med såpevann i 10 minutter, og du trenger bare å tørke ansiktet med et papirhåndkle))) 0

05/30/2010 07:23, jamaica
Ja, og på den tredje dagen vil bare kjøtt være igjen fra ansiktet)))

30.08.2010 23.38, Ksyusha
På bekostning av vaskesåpe er dette et veldig godt middel. Bare jeg gjør masken om kvelden, såpe og brus. I 15 minutter.

25.10.2011 18:59, Galya
som virkelig hjelper. hvis husholdningssåpe vaskes. Oo

11.11.2011 02:39, Ruslan D.
Denne personen ser ut til å gjøre narr av deg. Det vil være mye verre..

12.05.2013 07:06, dasd
før du prøver noe på ansiktet ditt, sjekk dette middelet på andre ømme steder "på hånden"

19.01.2012 13:28, Sergey
Venner! Hva er du? Se hva 72% av husholdningene er. såpe. Dette er 20% aktive alkali + fettsyrer i 2. kategori. Selv om det har antibakterielle egenskaper, er det ikke for helsen din. Vær forsiktig med disse oppskriftene. Ødelegg ansiktet ditt for livet, og du må bruke permanente masker for å beskytte huden din mot det ytre miljøet.

05/12/2012 23:23, det spiller ingen rolle
Ikke! i intet tilfelle å bruke hoh. såpe er ikke tillatt! Det hjelper absolutt med kviser, men hvis du ikke senere vil ha brede porer og dype rynker, så bruk andre måter. For eksempel hjelper klorheksidin meg veldig bra. Tilgjengelig på apotek, sykehus. Det tørker selvfølgelig huden, men kvisene forsvinner på en dag.

01.03.2012 08:57,.
prøv en blodoverføring, det hjalp meg! Jeg hadde et slikt kurs, de tok blod fra en vene og helte det bare tilbake i rumpa er ikke hyggelig, men for det ga det et resultat! På den første dagen 2mm i andre 4 i tredje 6 i fjerde 8 i femte 10 og deretter ned til 8 6 4 2, og det er alt kurset endte og begynte å hjelpe)

06/17/2013 13:28, Olga
Det er sikkert! jeg gjorde det også.

27/09/2013 16:30, ferz
Men det hjalp meg ikke i det hele tatt, jeg bare tålte det forgjeves (det gjør veldig vondt)

19/12/2014 22:13, fremmed
Vel, blodoverføringer hjelper noen bra, noen gjør det ikke, moren min gjorde dette mot søsteren min, og så holdt ikke søsteren min ut til slutten ahah, vel, det hjalp henne ikke nå hun behandler bare kviser med folkemetoder og for øvrig hjelper de veldig bra)

04.02.2010 16:15, Diana
Det hele startet for meg for 2 år siden. Før var ansiktet mitt rent, men rent (til misunnelse). Mor sendte meg til hudlege: Jeg ble testet for ormer. fant ingenting. Så på tarmdysbiose. Fant avvik, kutte bifidobakterier. Hun foreskrev en skinoren salve til meg, da det var pigmentering fra kviser. Hjalp. Selv mens du gjorde 10 dager darsonval.. Ansiktet ble bedre. men ikke lenge, og alt gikk over igjen. I en hel uke likte jeg det rene ansiktet mitt i speilet, men så begynte en katastrofe, og jeg sovnet. og så hver gang. Jeg skjønte uavhengig (takket være Internett) hva som akkurat skjedde med ansiktet mitt, leste hva det er knyttet til. Jeg kommer til en endokrinolog. Selv i dag vil jeg kjøpe klenzite. Jeg vet ikke om det gir mening..

13.04.2010 09:44, Sergey
I mer enn 5 år led han av en alvorlig form for sykdommen. Kviser lot ikke ansiktet være i fred. De dukket opp med jevne mellomrom og forsvant en stund. Ikke salver, ikke kosmetologi hjalp. For et halvt år siden ble jeg alvorlig syk av angina og tok, som forskrevet av en lege, Sumamed i kombinasjon med en gruppe vitaminer. Det er et antibiotikum. I seks måneder nå er det ikke spor av kviser i ansiktet mitt. Det viser seg at dette antibiotikumet også bekjemper hudsykdommer.

19.01.2012 10:46, Sergey17
Sumamed! Er det piller eller sirup? Hvor mye mg å ta 500 eller 250? Og hvis jeg ikke er syk, kan jeg ta det? Takk på forhånd!

01/19/2012 13:18, Sergey
Sumamed (Sumamed). Antibiotika. Tilgjengelig i forskjellige former. Farmakologisk virkning Sumamed er et antibiotikum fra makrolidgruppen. Bør kun tas som anvist av lege! Jeg tok 500 mg kapsler (3 stk) 1 stk * 1 gang per dag (= 3 dager), og deretter en uke senere 1 stk * 1 gang per uke (= 3 uker). Men, gjentar jeg, bare som foreskrevet av en lege. Ikke selvmedisinering! Det er et veldig godt terapeutisk og profylaktisk middel: fucidin. Det er et antibakterielt medikament. Etter ekstern bruk av stoffet i form av en krem ​​eller salve trenger fusidinsyre godt gjennom både skadet og sunn hud, mens systemisk absorpsjon er lav. Viser ikke bivirkninger, bortsett fra individuell intoleranse mot stoffet. Jeg anbefaler å bruke en krem, ikke en salve. kremen absorberes godt og etterlater ikke merker og overflødig glans på huden. Ved regelmessig bruk (2 ganger om dagen uto / kveld, før leggetid, 3 uker) se instruksjonene, effekten er fantastisk! Ren hud, uten utslett og kviser, og så kan du starte kosmetisk hudoverflating, etc. etc. Jeg ønsker dere alle god helse! Jeg anbefaler på det sterkeste å ikke medisinere deg selv! Huden i ansiktet er en refleksjon av slimhinnen og floraen i mage-tarmkanalen! Du kan skade deg selv alvorlig. Sørg for å konsultere en hudlege og allergolog.

29/7/2012 14:41, Maria
Ikke bruk tjæresåpe. Jeg prøvde det, etter to dager ble huden drysset enda mer, og allergisk kviser. Selv om det var veldig lite kviser, bare på haken, og strødd over hele ansiktet, dehydrerte denne såpen huden. Du vil bare forverre situasjonen.

17.05.2013 17:01, Oksana
Sumamed er et veldig sterkt antibiotikum, når du må bruke det til andre formål (sykdommer) VIL IKKE HJELPE! Antibiotikaresistens vil bli utviklet! Ikke selvmedisinering.

27/01/2013 22:57, Alena
Når det gjelder klenzit, kan jeg si at det virkelig hjelper, jeg hadde forferdelige kviser i pannen og kinnene. Jeg begynte å bruke Lenzit, alt forsvant. først skulle kurset startes med "Klenzit-S", brukt i omtrent 1,5 måneder, så gå til bare "Klenzit! Veldig bra, effektivt middel! Lykke til!

08/10/2014 13:54, ****
Calendula hjelper veldig bra, det er billig og resultatet er synlig neste dag, du kan fortsatt tørke det med vanlig alkohol og vaske ansiktet uten å mislykkes, selv om natten kan du bruke en varm (veldig varm) klut til stedet der kviser er og holde det til det blir kaldt, dette vil fjerne sporens ansikt og drepe mikrober.

Hvilket middel er bedre for kviser i ansiktet

Kviser er en vanlig dermatologisk sykdom som ikke bare rammer ungdommer, men også voksne. Det er mange rettsmidler for å bekjempe kviser. Men som praksis viser, er ikke alle like effektive. Det beste middel mot kviser i ansiktet som har fungert for en pasient, fungerer kanskje ikke for en annen. Dette skyldes ikke bare de fysiologiske egenskapene til hver person, men også årsakene som forårsaket kviser. Derfor, før du leter etter det beste middelet mot kviser i ansiktet, bør du identifisere den provoserende faktoren som forårsaket den inflammatoriske prosessen i dermis..

Hovedårsakene til kviser

Hovedårsaken til utslett er det overaktive arbeidet med talgkjertlene. Sekresjonen som utskilles av dem, tetter igjen hudkanalene, der bakterier begynner å akkumulere, noe som resulterer i en betennelsesprosess.

Følgende faktorer kan provosere en intensiv produksjon av talg:

  • hormonelle endringer i kroppen;
  • hyppig stress og usunt kosthold;
  • misbruk av dårlige vaner;
  • endokrine patologier og gastrointestinale sykdommer;
  • mangel på vitaminer og mineraler;
  • tar hormonelle medisiner.

Alle de ovennevnte faktorene bidrar ikke bare til det aktive arbeidet i talgkjertlene, men også til en reduksjon i kroppens beskyttende funksjoner. Svekket immunitet kan ikke motstå multiplikasjon av bakterier, noe som fører til aktiv utvikling av den inflammatoriske prosessen i dermis.

Hos ungdommer er en økt hemmelighet oftest et resultat av hormonelle endringer i kroppen, kvinner er også utsatt for kviser på grunn av hormonelle overspenninger som oppstår under menstruasjon, graviditet, overgangsalder og når du tar visse prevensjonsmidler.

Måter å bekjempe kviser på

Det er ingen løsning som passer alle for å kvitte seg med kviser permanent. Imidlertid er de fleste av teknikkene og forberedelsene svært effektive. Kviser behandles på følgende måter:

  • vasking med antibakterielle geler;
  • bruk av kremer og antibiotika geler;
  • bruk av betennelsesdempende salver;
  • ekstern og intern bruk av retinoider;
  • systemisk antibiotikabehandling;
  • utføre fysioterapiprosedyrer.

Valget av denne eller den andre metoden avhenger av alvorlighetsgraden av sykdomsforløpet. Små utslett kan effektivt behandle enhver antibakteriell ansiktsakne-gelvask. I alvorlige tilfeller, når konglobata eller cystisk kviser oppstår, er det nødvendig med en integrert tilnærming for å løse problemet.

Vurdering av de beste kvisebehandlingene

Følgende er en liste over hvilke midler som hjelper mot kviser i ansiktet med mild, moderat og alvorlig kviser, forutsatt at de brukes i kompleks terapi:

  • Zenerite;
  • Baziron AS;
  • Skinoren;
  • Zerkalin;
  • Klenzite;
  • Kuriosin;
  • Isotreksin;
  • Retasol.

Disse rettsmidler for kviser og kviser i ansiktet anses å være blant de mest effektive i dag..

Zenerite

Zenerit inneholder to aktive komponenter - antibiotika erytromycin og sinkacetat. Et effektivt middel mot hudormer og kviser er tilgjengelig i form av et pulver, hvorfra en løsning er klargjort for ekstern bruk. Hovedkomponenten i erytromycin trenger inn i vev og har en antibakteriell effekt, og sink fungerer som en tørkekomponent.

Zenerite har en komedolytisk effekt, det vil si at den er i stand til å bryte ned innholdet av hudormer og forhindre at de vises igjen.

Behandlingsforløpet med Zinerit er 2,5-3 måneder, avhengig av alvorlighetsgraden i løpet av kvisen. De første forbedringene skjer 2-3 uker etter søknadens start.

Gjennomsnittsprisen på Zinerit-pulver i dag er 600 rubler. Det er fritt tilgjengelig på apotek. Ofte mottar stoffet positive anmeldelser fra brukerne.

Baziron AS

Midlet mot kviser i ansiktet Baziron AS har en gelignende form for frigjøring. Benzoylperoksid er hovedkomponenten i kampen mot kviser. Den har antimikrobiell aktivitet mot kvisebakterier og stafylokokker. På grunn av følsomheten til stafylokokker overfor benzoylperoksid, brukes midlet noen ganger som en salve for koker.

Det aktive stoffet i Baziron AS har en keratolytisk effekt, det vil si at det mykgjør det døde epitelet og talg, som danner talgpropper, noe som bidrar til deres lettere avvisning. I tillegg deltar han i normaliseringen av talgkjertlene..

Hele løpet av søknaden er 3 måneder. De første forbedringene er merkbare etter vanlig bruk i 4 uker.

Prisen på gelen i dag er omtrent 750-800 rubler.

Skinoren

Den beste kvisekremen inneholder azelainsyre. Det aktive stoffet har en antibakteriell effekt og forhindrer videre spredning av kviser. Skinoren brukes til behandling av kviser, rosacea og hyperpigmentering.

Kremen stopper den patologiske prosessen med overflødig talgproduksjon og keratanisering. Derfor er Skinoren også et effektivt middel mot subkutan kviser, som kalles lukkede komedoner. I tillegg har gelen en betennelsesdempende effekt.

Varigheten av bruken er 8-12 uker. En merkbar forbedring i hudtilstanden observeres etter en måned.

Prisen på gelen er for tiden 1150 rubler per rør på 30 g.

Zerkalin

Et effektivt middel mot kviser i ansiktet har en uttalt antibakteriell effekt takket være clindamycinhydroklorid. Det aktive stoffet undertrykker ikke bare aktiviteten til patogene bakterier, men hjelper også til å redusere produksjonen av talg av kjertlene. Clindamycin akkumuleres i fokus for akkumulering av patogen mikroflora, hvor den viser sin antibakterielle aktivitet.

Zerkalin produseres i form av en løsning for ekstern bruk. Behandlingsforløpet kan variere fra 1,5 måneder til seks måneder, avhengig av alvorlighetsgraden i løpet av kvisen.

Kostnaden for Zerkalin er 370 rubler for en 30 ml flaske.

Klenzite

Dette er det beste middelet mot kviser i ansiktet, som brukere regelmessig legger igjen anmeldelser. Legemidlet tilhører gruppen av retinoider, derfor brukes det utelukkende til alvorlige former for kviser. Den viktigste aktive ingrediensen er adapalen, som har betennelsesdempende og komedolytiske effekter. Derfor er det også foreskrevet som et effektivt middel mot hudormer. Klenzite er egnet for både voksne og tenåringer.

Gjenoppretting skjer etter 3 måneders vanlig bruk, og de første forbedringene er allerede merkbare etter 4 uker.

Gjennomsnittsprisen på Klenzit er 400 rubler. Den analoge er Differin-gel, kostnadene er to ganger høyere.

Curiosin

Det mest effektive middelet mot kviser i ansiktet, mye brukt for alle former for kviser. Gelen viser den største terapeutiske effektiviteten i behandlingen av visse komedoner og papulo-pustulær kviser..

Den aktive ingrediensen sinkhyaluronat har en bakteriostatisk effekt, har en betennelsesdempende effekt og akselererer vevsregenerering.

Varigheten av kurset av Curizon bestemmes individuelt og avhenger av alvorlighetsgraden av dermatologisk sykdom.

Dette er det beste kvisemidlet og regnes som det tryggeste. Gjennomsnittlig kostnad for gelen er 500 rubler.

Isotreksin

Dette er et veldig bra middel mot kviser i ansiktet, hvor de viktigste aktive komponentene er retinoid isotretinoin og antibiotika erytromycin. Det kombinerte preparatet har følgende egenskaper:

  • antiseborrheic;
  • antibakteriell;
  • keratolytisk;
  • betennelsesdempende.

Isotrexin er et godt middel mot kviser i ansiktet med mild til moderat kviser.

Varigheten av ekstern gelterapi varierer fra 1,2 til 2 måneder.

Kostnaden for Isotrexin er innen 600 rubler.

Retasol

Midlet mot kviser tilhører gruppen av retinoider, brukt til alvorlig nodular-cystisk form med lokalisering av utslett, ikke bare i ansiktet, men også på ryggen. Retasol er tilgjengelig i form av en løsning for innendørs og utendørs bruk..

Hovedkomponenten i retinoiden isotretinoin propylenglykol har antiinflammatoriske, antiseboreiske, keratolytiske og lokale immunmodulerende effekter. Det hjelper også å bli kvitt hudormer..
Varigheten av bruken avhenger av administrasjonsmetoden og akneformen.

Kostnaden for en 50 ml flaske er 400 rubler.

Tilgjengelige midler for behandling av kviser i ansiktet

Det er umulig å gi et klart svar på hvilket middel som er bedre for kviser i ansiktet. Hvert medikament har sin egen sammensetning og skiller seg noe ut fra dets handlingsprinsipp. Det som fungerer for en person, fungerer kanskje ikke for en annen..

Noen ganger viser et dyrt medikament ikke en terapeutisk effekt i forhold til kviser, og et billig farmasøytisk medikament løser problemet på kort tid.

Følgende legemidler er tilgjengelige, men noen ganger ikke mindre effektive:

  • Klorheksidin;
  • salisylsyre;
  • Ichthyol salve;
  • Liniment er balsamico;
  • Badiaga;
  • Tsindol.

Klorheksidin er en rimelig og effektiv kvisemedisin. Det har en bakteriostatisk og betennelsesdempende effekt. Det kan brukes som et hjelpemiddel for tenårings ansikts kviser. Klorheksidin hjelper til med å tørke betente lesjoner og reduserer rødhet.

Salisylsyre har en lignende effekt som klorheksidin og brukes derfor ofte som et effektivt middel mot ansiktsakne. Det brukes også til hudormer som et effektivt løsemiddel for talgpropper. Du bør imidlertid være forsiktig når du bruker stoffet, da det kan tørke ut huden og gjøre den mer følsom. Derfor påføres salisylsyre punktvis på området for lokalisering av utslett.

Ichthyol salve er populær i behandlingen av kviser i ansiktet. Det har bedøvelsesmiddel, betennelsesdempende, antiseptisk og resorpsjonseffekt. Det brukes ofte til alvorlig kviser for å fjerne infiltrasjon. Dette er det beste middelet mot koker, noe som hjelper deg med å raskt bli kvitt den inflammatoriske prosessen og det purulente innholdet i fokus for betennelse..

Salven påføres punktvis eller spres i et tynt lag i tilfelle flere utbrudd. Ichthyol brukes også til å kvitte seg med flekker etter kviser.

Balsamisk liniment, bedre kjent som Vishnevsky-salve, brukes ofte til behandling av smertefull indre kviser, som hjelper med å raskt løse det inflammatoriske fokuset og forhindre dannelse av arr og arr. Liniment er kjent for sin kraftige betennelsesdempende og bakteriedrepende virkning.

Badiaga er det beste middelet mot kviser og kviser, som hjelper til med å forbedre lokal blodsirkulasjon, avta den inflammatoriske prosessen og undertrykke veksten av patogen mikroflora. Den har en resorberende effekt, derfor brukes den til å eliminere flekker som er igjen etter oppløsningen av indre kviser..

Tsindol virker antiseptisk og tørker, og brukes ofte som et middel mot enkeltkomedoner. Ved alvorlig aknesykdom brukes den terapeutiske komponenten som en maske.

Blant de hjemmelagde hjelpekomponentene for kviser i ansiktet, brukes aloe ofte til å tilberede masker og kremer, samt tjæresåpe til vask. Det sistnevnte legemidlet er også kjent som det beste middelet mot hudormer i nesen, på grunn av dets gode renseegenskaper..

Liste over medisiner for internt bruk

For behandling av alvorlige former for kviser er medisiner for intern administrering av følgende grupper obligatoriske:

  • retinoider;
  • vitaminer;
  • probiotika;
  • antibiotika.

Disse kvisemedisinene vil i de fleste tilfeller hjelpe deg med å gro raskere..

Retinoider

Retinoidgruppen markedsføres under merkenavn som Roaccutane, Sortret og Acnecutane. Den viktigste aktive ingrediensen er isotretinoin.

Retinoider er det beste middelet for alvorlig ungdomsakne i ansiktet, når andre medisiner er ineffektive.

Det er strengt forbudt å ta medisiner fra denne gruppen uten resept, siden det ofte forårsaker bivirkninger.

Vitaminer

For behandling av kviser som har oppstått på bakgrunn av vitaminmangel, foreskrives vitaminer. Oftest er kviser forårsaket av mangel på vitamin A og E. Det mest effektive stoffet for påfylling i kroppen er Aevit. Det bør brukes til å behandle kviser med forsiktighet og bare som foreskrevet av en lege, siden det i tilfelle overdosering kan føre til bivirkninger, inkludert hypervitaminose av vitamin A og E.

Probiotika

Kviser forårsaket av tarmproblemer behandles med probiotika. Denne gruppen inkluderer Rioflora, Acipol, Linex og andre. Probiotika hjelper til med å gjenopprette gunstig mikroflora, rense tarmene for giftstoffer og giftstoffer. De hjelper i tillegg til å styrke immunforsvaret, som spiller en viktig rolle i kviser.

Antibiotika

De mest foreskrevne antibiotika for kviser er Doxycycline, Unidox Solutab og Erythomycin. Aktive stoffer akkumuleres i fokus for betennelse og har antibakterielle og betennelsesdempende effekter.

Legemidler brukes til alvorlig kviser som foreskrevet av en lege.

De beste gelene for ansiktsvask for kviser

Under behandlingen av kviser spiller riktig ansiktshudpleie en viktig rolle. Vaskgeler med antiseptiske og betennelsesdempende egenskaper er designet for å hjelpe til med dette. Det beste blant de eksisterende er:

  • Avene Cleanance;
  • IMMUNO;
  • Fordel.

Disse gelene renser huden forsiktig for urenheter, bekjemper hudormer og forhindrer deres videre utseende. De bidrar også til å redusere betennelse i huden under kvisebehandling..

En integrert tilnærming er nøkkelen til vellykket behandling

Blackheads og kviser krever i de fleste tilfeller en integrert tilnærming til behandling, som bør omfatte bruk av effektive aktuelle produkter, forsiktig pleie og rensing av huden og diettbehandling. Kviser som fører til arr trenger ekstra fysioterapi for å forhindre eller fjerne arr.

Piller

Legen foreskrevet i den komplekse behandlingen av ARVI, ble foreskrevet for første gang, jeg bestemte meg for å drikke det fordi dette er en form for vitamin A, jeg ble bedre mye raskere, vanligvis blir jeg sjelden syk uten komplikasjoner, nesen min er et svakt punkt, men denne gangen ga ARVI overraskende ikke komplikasjoner. Jeg la også merke til at tilstanden til kroppen, huden og håret ble bedre..

Det er tre måter å bruke kloramfenikol på: ta piller, lage masker og påfør punktvis. Jeg vil aldri svelge et antibiotikum akkurat slik, og jeg gjør sjelden masker hvis det er mye utslett. I slike tilfeller fortynner jeg en løsning av kloramfenikol med vann, noen ganger legger jeg til leire. Jeg holder masken ikke lenger enn 20 minutter og vasker den grundig av. Dette er en slags sjokkterapi for raskt å bringe huden tilbake til normal. Og når det bare er noen få kviser her og der, er det bedre å handle punktvis og smøre hver for seg. På denne måten kan du bli kvitt hvilken som helst kvise på tre dager, men jeg prøver ikke å misbruke den, antibiotika er dårlige vitser.

Og jeg ble behandlet med Retasol, jeg likte resultatet. Huden skalet selvfølgelig av, men ikke veldig lenge, omtrent en uke. Jeg skjønte straks hvilken fin fyr jeg er at jeg bestemte meg for å begynne å bruke den på ferie..

Jeg drikker ølgjær i gjennomsnitt en gang hver sjette måned. Jeg elsker måten de jobber på. Etter behandlingen er huden min renset, negler og hår styrket. Det viktigste er å ta ølgjær av høy kvalitet fra en pålitelig produsent.
Først og fremst er deres handling rettet mot å normalisere tarmfunksjonen, på grunn av dette er huden helbredet. Det er en spesiell ølgjær for kviser og hudormer. Jeg prøvde å ta dem, men la ikke merke til en klar forskjell fra vanlig gjær.
Huden min er ryddet av noe slag. Det viktigste er å ta dem for hele kurset, i anbefalt mengde. Drikk 10-15 tabletter per dag, fordel dem i 3 doser. Kurs - 3-4 uker.

Jeg bruker Aspirin når jeg ikke kan takle kviser. Jeg lager en maske med 6 tabletter, en teskje vann (først granulerer jeg tablettene med vann), 2 ts honning. Jeg bruker den resulterende blandingen i maksimalt en halv time. Etter det - litt enkel krem. Det hjelper veldig.
Umiddelbart etter vask av masken blir det klart at ansiktstonen har jevnet seg ut. Men det mest interessante skjer noen timer etter prosedyren. Huden forandrer seg for øynene. Etter bare en gang tørker kviser opp og forsvinner helt. Jeg har nok effekt i 1, maks 2 uker.
Men dette er grunnen til at denne masken ikke kan brukes ofte: acetylsalisylsyre er et medikament som har en rekke kontraindikasjoner som kan true selv med eksterne.

Gi råd om et ACNE-middel. Bekreftet!

Tonic, salve... hva som helst. Hva hjalp? Det er ikke ønskelig fra pop clerasil eller wedge clea, men mer medisinske. De selges på apoteket, men hvilket middel er bedre?)) Hvem har hvilken erfaring? Skriv hva du kjempet og hvor effektiv.

Umiddelbart sier jeg STOR TAKK til alle.

Brukerkommentarer

Få mennesker vet om enterosorpsjon for kviser. Her er det godt skrevet om dette http://www.medlinks.ru/article.php?sid=82487

Serie med midler Master Herb fra TIande. Min venn tok en tvist med selgeren) selgeren lovet henne å returnere pengene hvis hun ikke hjalp henne. Som et resultat så jeg henne ikke på en måned, og en måned senere, da jeg så henne, kunne jeg ikke tro på øynene mine. Ansiktet var ideelt. Så jeg anbefaler https://www.baby.ru/goto?url=http%3A%2F%2Ftiande.ru%2Fcatalog%2Fdlya_lica%2Fproblemnaya_kozha%2Fakne%2F153313%2F%3Freferral%3D @@ 8919e92fa275dbcfb 8919e92fa275dcf1b1b6b3aab0e9b067 & utm_source = alle Denne serien har en servant, jeg bruker den personlig bare. Strammer porene perfekt. og fjerner overflødig fett fra ansiktet.

Du må gå til en skjønnhetspleier for å gjøre et Holy Land-rengjøring. Kosmetologen vil se på hvilket problem huden din har: For oss er kviser en hvilken som helst betennelse, men faktisk ser de ut i et kompleks. Avhenger av hudtype, porens bredde og dybde, lokalisering, årsaker osv. Med folkemedisiner vil du tørke huden, som begynner å produsere fett intensivt - og alt i en sirkel. Jeg led i fire år - salver, kremer, apotek, folk, passerte hormoner, svelget tarmene - sunne. Disse rensingene hjalp, effekten like etter den første, som i reklame. Så en gang hver 1,5-2,5 måneder og valgte pleie spesielt for huden min. Det er greit nå. I Moskva er en slik rensing 3,5-4 tusen. Men det er verdt det.

kviser har klatret i et år, sannsynligvis, jeg forsto ikke oppriktig hvordan jeg skulle takle det, fordi det aldri har vært slike problemer. Figachila til og med jod, et par ganger oppnådde brannskader. Baneocin hjalp mer eller mindre og sparsomt, men igjen, på et sted vil du helbrede, på et annet vil det komme ut. Jeg gikk dumt for første gang i mitt liv for en global ansiktsrensing til en kosmetolog. Ja, den første uken huden oppførte seg utilstrekkelig, de gjorde en pilling mot meg, så den gled i filler, små kviser dukket også opp i 10 dager, vel, litt mer enn en uke. Og så tok det av som en hånd, i tre måneder lider jeg ikke i det hele tatt, ansiktet mitt er rent. Ja, kosmetologen vil råde deg til å bli testet for flått og hormoner, men jeg visste at alt var normalt med dette, så jeg gadd ikke

i en flaske calendula tinktur, knus en pakke (10 tab) med acetysalisylsyre, oppløs og tørk av ansiktet. Hjelper bra