loader

Hoved

Wen

Ekte anmeldelser av farmasøytiske produkter mot pigmentering i ansiktet

Sliter med ansiktsdefekter, mange kvinner foretrekker kremer, siden anmeldelser på pigmenteringsprodukter lar deg ta det riktige valget. Vurderinger av profesjonelle kosmetologer og brukere hjelper med å bestemme produktets effektivitet for huden, med tanke på stoffets sammensetning.

Hva skal være i en ideell antipigmenteringskrem?

Det er et stort antall medikamenter på salg mot ansiktspigmentering, vurderinger som indikerer at de har en fuktighetsgivende, lysende, eksfolierende effekt. Når du bruker billige farmasøytiske medisiner (boralkohol, hydrogenperoksid, ammoniakk, hvit leire, ferskenfrøolje), bruk et middel mot pigmentering i ansiktet om natten. Preparatene blandes i visse proporsjoner. Det anbefales å bruke den hver dag for å lette huden. For å forberede en bleking løsning, kombinere:

  • hydrogenperoksid (1 ts);
  • ammoniakk (1 ts);
  • boralkohol (2 ts).

Delene av farmasøytiske preparater omrøres og ansiktet behandles med en bomullspute.

De praktiserer bruken av hydrogenperoksid i sin rene form, behandler den berørte epidermis 2 ganger om dagen. Etter lysprosedyren, bruk en fuktighetskrem slik at huden ikke tørker ut.

Hvit leire brukes som en del av en maske med natron i forholdet 2: 1, fortynnet med varmt vann og påført ansiktet i 20-30 minutter, deretter skyllet med vann. Preparatene påføres tidligere renset, tørr hud.

Vi tilbyr deg å se en oversikt over de beste anti-pigmenteringsproduktene:

Det er viktig å være oppmerksom på at kremene ikke inneholder hydrokinon, koinsyre. Stoffer er effektive, men giftige, fordi de i mange land er forbudt for bruk..

Inkluderer:

  • naturlige urteingredienser (grønn te, persille, sitron, aloe vera, tusenår)
  • sinksalve er preget av allergivennlige effekter;
  • svovelsalve (innholdet i kremen er mer enn 10% av stoffet, har peelingeffekter).

Før du bruker det, må du teste stoffet. Noen komponenter forårsaker en allergisk reaksjon. For å gjøre dette, bruk kremen på baksiden av håndleddet. Hvis rødhet, svie ikke vises etter 10-20 minutter, er produktet egnet og kan brukes til vanlig bruk. Bruk av et kosmetisk produkt gir ikke resultater etter første gangs bruk, varigheten er minst 3 uker. Lysmetoder har en individuell effekt. Det er ingen krem ​​som passer for alle kvinner, uavhengig av hudtype, årsaken til pigmentering.

Interessant! Problemet med aldersflekker oppstår i alle aldre.

Anbefalinger fra kosmetologer for valg av produkt

Det er nyttig å gjøre en undersøkelse av kroppen for å utelukke sykdommer i mage-tarmkanalen, leveren, bukspyttkjertelen. Siden pigmenteringen vil reduseres ved å starte riktig behandling av sykdommen. Dette vil spare budsjettet og unngå unødvendige helsekonsekvenser..

Det anbefales å bruke kremer umiddelbart når flekker oppstår. Hvis du forsinker prosessen, vil det ta mer tid å gjenopprette huden. Kosmetologer anbefaler at når du velger en krem ​​alene, er det viktig å være oppmerksom på sammensetningen. Aggressive komponenter fjerner stratum corneum, men på sart hud forårsaker det forbrenning, tørker opp. Når du bruker slike produkter, er det viktig bare å bruke på de berørte områdene, ikke å bruke på sunn hud.

Når du velger et medikament, bør du ikke la deg lede av kostnadene, ta hensyn til hudtypen, det er bedre å konsultere en profesjonell kosmetolog som vil fortelle deg en effektiv måte å lette pigmenter på. Anti-pigmenteringskremer i ansiktet kan kjøpes på apoteket, vurderinger som indikerer effektiviteten.

Kosmetologer bemerker at i tillegg til å bleke de berørte områdene, er det nyttig:

  • beskytt huden mot effekten av ultrafiolette stråler, bruk kremer med høyt solbeskyttelsesnivå;
  • det er nyttig å bruke aminosyrer som ødelegger syntesen av melanin (med pigmentering produseres melanin i store mengder, noe som er årsaken til dannelse av flekker);
  • anbefaler bruk av blokkerere av melanin-enzymer - folsyre og askorbinsyre.

Når du løper ut produktet, ta hensyn til hudtypen. Peeling masker er egnet for fet hud, for tørr krem ​​og salve, serum er egnet for sensitiv hud.

Viktig! Før du begynner å bleke flekker, anbefales det å konsultere en kosmetolog eller hudlege. Selvmedisinering har negative effekter på utseendet.

Ekte anmeldelser av farmasøytiske produkter for pigmentering i ansiktet

Mange kvinner bemerker at under graviditet eller etter fødsel, med hormonforstyrrelser eller under påvirkning av sollys, dannes aldersflekker som forårsaker ubehag. Når man kjøper produkter fra pigmentering i ansiktet på apoteket, gir brukerne positive anmeldelser. Resultatet oppnås de første ukene av bruken. Noen mennesker merker en svak brennende følelse på huden, som forsvinner over tid.

Ifølge anmeldelser er det mest effektive middelet for pigmentering i ansiktet en krem ​​fra det kosmetiske selskapet Vichy. Legemidlet absorberes i huden på 2-4 minutter og gir ingen fettete merker. Ved langvarig bruk, ingen avhengighet, egnet for sensitiv hud. I løpet av en måned lyser og fukter huden synlig.

Det beste, ifølge vurderinger, er et middel mot pigmentering i ansiktet et billig apotekmedisin Achromin. Regelmessig bruk fjerner flekker og beskytter mot nye. Effekten av stoffet er rettet mot å redusere produksjonen av melanin, hvis overskudd i kroppen fremkaller pigmentering. Achromin har betennelsesdempende effekter. Takler hudutslett uten å tørke ut huden. Brukere rapporterer at applikasjonen innen 2 måneder bleker huden.

Ikke mindre populær kosmetikk fra orientalsk kosmetologi, koreansk, kinesisk produksjon. De aktive ingrediensene er naturlige produkter, som inkluderer grønn te. Kremen er preget av hvite, beroligende og regenererende effekter. Det bemerkes at fregner lyses, huden har en jevn, velstelt tone. Det kosmetiske blekemidlet absorberes i overhuden uten å etterlate fett. Etter å ha oppnådd ønsket resultat, slutter ikke kremen å bruke.

Viktig! Forberedelser og salongbehandlinger har individuelle effekter. For noen er løsningen frelse, for andre forårsaker det bivirkninger. Derfor er det viktig å være selektiv og bruke milde hudpleieprodukter..

Utrolig! Finn ut hvem som er den vakreste kvinnen på planeten i 2020!

Det er noe veldig effektivt med pigmentering?

I løpet av de siste 10 årene har listen over prosedyrer og aktive ingredienser utvidet seg betydelig etter hvert som problemet blir globalt..
Som alltid er det to behandlinger: aktuelle medisiner og ikke-kirurgiske prosedyrer.
De beste resultatene oppnås hovedsakelig med riktig kombinasjon.

Melaninsyntese kan kontrolleres ved å påvirke tyrosinaseaktivitet.

Det finnes to typer "sanne hemmere":

• Inaktivatorer med en spesifikk virkningsmekanisme eller "Killer Substrates". De danner en kovalent binding med tyrosinase-enzymet og inaktiverer det henholdsvis irreversibelt og blir til en annen forbindelse
• Hemmere som reversibelt binder seg til tyrosinase, og reduserer dermed katalytisk aktivitet.

Slike ingredienser er nyttige når det er nødvendig å regulere produksjonen av melanin, som i tilfeller av melasma. Når det ikke kreves, fungerer profesjonelle behandlinger som AHA-syrer og retinoider best..

Så, de mest effektive aktive ingrediensene for behandling av hyperpigmentering med et stort klinisk bilde:

• Hydrokinon. Gullstandard. Det har vært i bruk i over 50 år og er det eneste amerikanske FDA-godkjente blekeproduktet. Det kombineres ofte med antioksidanter, retinoider og syrer for å forsterke effekten. Mange mennesker opplever allergiske reaksjoner, og ved regelmessig bruk kan de forårsake ganske alvorlige problemer med høy% input. Bare 2% tillatt.
• Azelainsyre. Ble utviklet for å behandle kviser. Imidlertid har det vist seg å være veldig nyttig i behandlingen av hyperpigmentering, spesielt pigmentering etter kviser. I en studie hadde den samme effekt som 4% hydrokinon.
• Kojinsyre. Et metabolsk produkt av soppen av arten Aspergillus Aerobacter Pencillum, som viser effekt som hydrokinon. Ifølge forskning gir kombinasjonen hydrokinon med glykolsyre den beste effekten når Kojinsyre er tilstede i formuleringen. Ulempen er at det kan forårsake kontaktdermatitt..
• Mandelsyre. Aha-syre brukes til visse hudforhold, inkludert behandling av hyperpigmentering. En kombinasjon av mandelsyre og salisylsyre brukes ofte i skrellformuleringer. Forskning viser at det er enda mer effektivt enn glykolisk.
• Niacinamid. Hindrer overføring av melanin til keratinocytter. Den aktive formen for Vit B3 har vist seg å redusere hyperpigmentering betydelig, selv når det gjelder melasma. Bivirkninger er minimale.
http://vitazone.ru/forum/showpost.php?p=1407&postcount=1

SkinWhite - effektiv bleking, 10 i ett.
INCI: N-acetylglukosamin, Niacinamid, Mulberry Extract, Apple Polyphenols, Madecassoside, Japanese Camellia Extract, Brussonetia (Japanese Paper Tree) Extract, Matsutake Extract, Purple Clover Extract, Green Tea Extract.
http://vitazone.ru/shop/product/skinwhite/

Kojic Acid - påvirker effektivt både aldersflekker og de som er forårsaket av sykdommer, feil bruk av kosmetikk, hormonell ubalanse eller tar p-piller.
Kompleks av planteekstrakter - bestående av en synergistisk blanding av planteekstrakter: morbærekstrakt, eple polyfenoler, madecassoside, japansk kameliaekstrakt, brussonetia (japansk papirtre) ekstrakt, matsutake ekstrakt, lilla kløverekstrakt, grønn teekstrakt.
http://vitazone.ru/shop/product/pigmentacija/
http://vitazone.ru/shop/product/2477/

Jeg synes det er praktisk der - du kan lese om sammensetningene og prinsippene til ingrediensene, og deretter velge mellom:
eller se etter komposisjoner med de rette ingrediensene i de vanlige merkene av kosmetikk
eller tilsett litt av ønsket konsentrat til din vanlige basekrem
eller elt i sin helhet (med leppene måtte jeg nylig utføre en uavhengig elting helt, fordi favorittproduktet mitt ble tatt ut av produksjonen, men jeg kunne ikke finne analoger - jeg elte det (men fra tredje omgang.)

Kommunikasjon

blekemidler for aldersflekker - anmeldelser og erfaring

Kommentarer (79)

Jeg, på forespørsel fra jentene, spredte opplevelsen av å bruke Pola White Spot-viskelæret på pigmentflekken i ansiktet. Jeg brukte den i et rør (påført lokalt etter Pauls salve). Brukt fra den første uken i september. Mens bruksperioden er litt mindre enn en måned. Jeg ser ingen alvorlig effekt (kanskje det er for tidlig). Jeg la bare merke til at kantene på flekken hadde blitt så og si uskarpe, og det virket (jeg kan ikke bedømme det helt sikkert) det ble litt blekt. Det er alt for nå. Verktøyet brukes veldig sparsomt, la oss se hva som skjer videre. Men det fjerner ikke kviser. Og det er bedre å fjerne dem, selvfølgelig, massasje og krem ​​Sledocid (på apoteket). Jeg vil skrive om denne erfaringen videre. Og fra jentene vil jeg veldig gjerne høre tilbakemeldinger på hvilket middel for aldersflekker som hjalp deg. Er det noen tilfeller med utmerket resultat?

men jeg kan ikke bli sporet. kanskje jeg ikke brukte mye (2 uker)?

ja, jeg bruker den fremdeles, den er effektiv, men det var fra sporene etter friske at jeg la merke til at de gamle oppførte seg dårligere.

så prøver jeg nok et sledocide.
Tatiana, hvordan går det med Paul? et verdig middel? ikke fortell meg kostnadene?

Jeg har ikke prøvd det ennå, men jeg tenker på dette emnet. I Kodali berømmet kosmetologen blekingsserumet som merkevarens beste produkt. Har noen prøvd?

Og jeg likte veldig godt både serumet og Kodali-kremen, huden ble jevn og strålende. Serumet er skånsomt, behagelig. Kremen absorberes øyeblikkelig og ansiktet transformeres. nå perfekt for meg under sminke. Ulemper med kremen: høyt forbruk (ikke fet konsistens) og høy pris.

Med Kodali gikk det ikke for meg. Jeg kjøpte hele blekelinjen (serum, dagkrem, nattkrem). Brukes daglig i 3 måneder og resultatet er "null". De. ikke noe resultat, ikke engang tonen jevnet ut.

Jeg hadde også hele Dekleor-linjen, bare jeg brukte den til ingen nytte fra september til april.

Ja, spesielt hvis du vurderer kostnadene for denne varen: (((

Nå bruker jeg EL Intensive Age Spot Corrector, et lokalt middel. Jeg har brukt den siden april. Kampen er tapt - flekker forble)))

Takk for din tilbakemelding. Jeg ville kjøpe - men det vil jeg ikke.

La colline har en veldig sterk anti-pigmenteringspleie

La colline har ikke nådd enda. Nå skal jeg prøve Darfan)))

La colline har ennå ikke nådd. Nå skal jeg prøve Darfan))) Du kan ikke prøve: ((((

La colline har en veldig sterk anti-pigmenteringsbehandlingslinje. Du prøvde det selv eller i henhold til annonsen?

Prøvde klinikken enda bedre, og det gamle serumet og det nye, null resultater. Jeg tenker på Paul nå, men det er dyrt, og hvis det ikke blir noe resultat, beklager jeg pengene som kastes.

Datteren min brukte klinikken. Det samme resultatet er null)))

Og jeg prøvde klinikker på moren min. Forbedringene var merkbare, men bare i de aller første strålene av sommersolen ble mørket igjen. Det vil si at du må bruke et garvemiddel parallelt.

Den beste effekten fra saltsyre peeling, alt annet er slik, fra en kanon til spurv!

Jeg har fortsatt flekker om sommeren, til tross for brukt spf.

Clinique Enda bedre klinisk Dark Spot Corrector serum - null effekt. Det lette ikke noen åpenbar pigmentering hos moren min, eller svake fregner i meg. Videre smurte vi fire bokser for to.

Nå bruker jeg Illuminator av Estee Lauder, det har gått to uker, og jeg kan allerede se effekten: fregner etter ferien har blitt mindre merkbare. Jeg er lykkelig så langt. Jeg vil fortsette videre.

Og jeg hadde en Melaperfect fra Darfan - det påvirket ikke flekkene radikalt (((Det er ikke billig (((

Guam for aldersflekker hjalp ikke i det hele tatt.

Guam fra aldersflekker hjalp ikke i det hele tatt. Jeg blir med. Nok et unyttig middel.

så, for nå, etter å ha samlet alle anmeldelser og din egen erfaring, til det viser seg at alt dette er ineffektivt. bare salongskalling, som Olya skrev om. Men så langt kan jeg ikke gjøre det - utslettene blir torturert. kanskje i det minste noen har en positiv opplevelse?

Skrev om han var. Vi må fortsatt vente, du kan ikke umiddelbart snuble over denne grenen)))

hvis vi snakker om spor etter kviser, så hjelper klinikken meg i prinsippet fra merker etter kviser (om 1,5-2 uker blir de lettere for meg). men det fungerer bare "friskt". de. påføres umiddelbart som en plage som er tørket. Generelt leste jeg om dette verktøyet som ikke hjelper alle. så vel som om sledocid (apotek) Jeg hørte gode anmeldelser, men har ikke prøvd det ennå.

Jeg ønsket å velge mellom Darfan og EL. har nylig kjøpt Decleor, men har ikke brukt den ennå. Vurderinger i denne tråden er kompromissløse, det kan være behov for et visst pleiesystem..

Skal lage en gul skall.
Kosmetologen rådet ham til å gjennomføre et tre-ukers kurs med ICLEN betyr: Intensive Depigmenting Serum + Maintenance Depigmenting Cream. Nå må jeg kjøpe, selv om jeg er enig, er pigmenteringsmidlene de mest "lunefulle" - å dømme etter de veldig motstridende vurderingene, "jobber" noen, noen gjør det ikke.

Jeg brukte Clinique anti-age flekker serum. Det hjalp meg ikke. Og etter påføring av serumet brukte jeg en krem ​​med et gjennomsnittlig beskyttelsesnivå SPF 15. Så brukte jeg den konsentrerte Sisley-gelen - "Shine". Nok i lang tid. Et økonomisk verktøy. Intensiteten av aldersflekker har redusert, men ikke mye (jeg har bare hyperpigmentering etter varme dager), jeg tror at med en liten pigmentering vil effekten bli brattere. Men hudfarge (der det ikke er pigmentering)))) har blitt bedre. Jeg har fått mange komplimenter om at ansiktet mitt er friskt, som etter en hvil. Tilsynelatende var det bare salongprosedyrer for å rense pigmentering fra ansiktet.

Jeg brukte flekkene mine (forferdelig etter solen) bare med Clinic-serumet, kjøpte 3 bytulochki, det hjalp meg virkelig.

Kan doseringen virkelig være et spørsmål? 3 flasker er sterke! Jeg spiste bare to))

Jeg brukte opp 5 flasker! Tull!

Tilsynelatende noen som.

For lenge siden rådet moren meg et folkemedisin mot fregner og aldersflekker: Bland babykrem med hvitløk presset gjennom en hvitløkspresse og bruk denne kremen på problemområder i 2 minutter - skyll deretter. Det kribler, selvfølgelig, men det er en effekt - testet på meg selv... Har en blekende effekt))

så fregner er fremdeles forskjellige. De passerte veldig raskt for meg, bare fra Paul Night's krem ​​- det er en bleket komponent. Jeg er veldig interessert i aldersflekker.

sitron har en blekende effekt. Jeg prøvde Even Better Clinic-krem med spf20 for fregner - den fjernet den ikke helt, selvfølgelig, men den lyste den mye. jeg liker dette

Jeg prøvde bare Klinik serum, det passet meg. Flekkene forsvant ikke i det hele tatt, men de ble betydelig lysere.

Klinikker fra det siste gavesettet i kosmetikkposen passet ikke.
Ikke et dårlig resultat kom fra perfeksjonisten fra EL. Jeg har et lite, men veldig vedvarende aldersflekk på kinnbenet siden graviditeten (det vil si 20 år). Under påføring forsvant serumet helt.

Guerlain har et serum og krem ​​med en blekende effekt, og lover forbedring på 3 måneder. Ved bruk er det nødvendig å bruke en SPF-krem på toppen.

Jenter, men hvordan bli kvitt merker etter kviser (etter kviser). Kviser forsvinner, og røde merker fra dem forblir ((((((((Jeg vil være veldig takknemlig hvis du vil gi råd om noe effektivt).

Det beste middelet er peeling i salongen;) For eksempel salisylsyre. Det kan også gjøres i nærvær av betennelse i huden..

og salongskalling er ikke mulig for all hud. les om en blanding av badyagi og peroksid punktvis. kjøpte men prøvde ikke. briller. kjæreste kosmetolog skjelner og tillater ikke

Og hva er argumentet? Jeg hørte mange positive anmeldelser om badyag.

badyaga er bra, men hvis det i det minste er lo i ansiktet, og spesielt hvis det er antenner, etc. - det vil forbedre hårveksten.

Jenter som er interessert - jeg har brukt Pola (se jeg skrev navnet på produktet ovenfor) i en og en halv måned - flekken ble lysere med omtrent 10 prosent, mistet sine klare grenser - det er det! siden fremdeles nesten et fullt rør - jeg vil bruke det, men det er en vag mistanke om at om sommeren vil flekken mørkne igjen. )

bodyag er ikke mulig for alle, sammen med mennesker og med sensitiv hud på noen måte

sa det er veldig tørt, jeg vil brenne huden

Jeg har pigmentering med erfaring! Spesielt deprimerende i øyeområdet! Jeg prøvde meloperfekten fra Darfan! At solbrentheten ble slettet - 100%, flekkene ble litt mindre eller brøt ut i mindre? Nå bruker jeg den ikke! Det er salisylsyre, og jeg har irritasjon på huden, rosacea! men generelt, med rosacea, kan du bruke slike midler? og kosmetologen fortalte meg at minst tre pakker må brukes ((.) slik at effekten blir synlig!

Jeg har en kosmetolog, min venn, så hun formaner meg hele tiden, hvor mye jeg sørget og sørget over disse flekkene, hun fortalte meg at selv om jeg ville smøre alt i verden, ville jeg ikke bleke sporløst, jeg ville brenne huden slik at det senere ikke var så vil dukke opp på dette stedet, sier han at bare dyp peeling kan hjelpe til en viss grad, men jeg kan ikke gjøre det, vel, huden min er kobberøs

Jeg har et shiseido-blekingsserum. Effekten er øyeblikkelig, men ikke veldig signifikant. I følelsen av flekkene lyste de litt på bare noen få applikasjoner, men da stoppet prosessen. Jeg smører.

Jeg har min ISISPHARMA Neotone Radiance solkrem SPF 50+, dette er den mest passende for meg. Huden reagerer sterkt på solen, Neoton beskytter godt og jevner ut hudfargen, hvis jeg ikke blir i solen veldig lenge, så bruker jeg en gang, og hvis det skal være lenge, så annenhver time, og fjerner forrige lag, siden alle faktisk er beskyttet kremer, som er ansvarlige for "ikke-overføring" av ultrafiolett stråling, etter en stund sammenbrudd, og de må oppdateres.

Jeg har en 9 år gammel flekk som er mer enn 1 cm i diameter, jeg prøvde alle de ovennevnte midlene som er tilgjengelige i IDB, de hjalp ikke: (((Nå, hvorfor hjelper noen, noen gjør ikke: alt avhenger av hvordan dypt i lagene på dermis er det en blodpropp av melanin:
- overfladisk, i de øvre lagene - det er solbrent, fregner, primært pigment. flekker - lett å lette med hjelp av kosmetikk. midler, kanskje de aktive ingrediensene i disse kosmetikkene. midlene absorberes og når dermislaget med melanin. Derfor jobber noen.
- i de dype (relativt) lagene av dermis er det stillestående pigment. flekker, merker etter kviser - vanlig kosmetikk. midlene som IDB og apotek tilbyr oss, vil ikke hjelpe, fordi eiendelen deres. komponentene når bare ikke disse lagene. For å bare hjelpe peeling, som er bedre for sparing, som gradvis vil skrelle av lag for lag av huden, og derved vil laget der melaninproppen ligger, stige nærmere overflaten og vil svare på behandling + prof. kosmetikk.
Det som hjalp meg - 7 års kamp med flekken, som ligger dypt, gjorde og fortsetter å gjøre om høsten - om vinteren er skallene forskjellige, hovedsakelig for frukt. syrer. I hjemmepleie har Holy Land-merkene i Whitenning- og Alpha & Beta Retinol-serien, alltid SPF om dagen, begrenset mitt opphold på stranden, jeg unngår praktisk talt solbrenthet. Nå er flekkene nesten usynlige - jeg har bleket den SWISS LIne-effekten. serum og beskyttende slør og La Mer-linjen for hudutstråling.

Kommunikasjonsopplevelsen min er denne: Darphin Melaperfect Serum bidro til å bli kvitt en veldig frisk og liten flekk. Whitening-serien av samme merke Clea White (serum + krem) påvirket ikke noe i det hele tatt.
Jeg likte serien fra Academy med vitamin C. Der elsket jeg krem ​​og tonic veldig godt. Min hudfarge ble virkelig bedre (anmeldelser av andre og inntrykkene mine), visuelt så huden friskere ut på grunn av det generelle, ikke bare lyset, men så å si utjevne den generelle hudtonen.
Med merkevarene Kodali, Chanel (de kjøpte også blekelinjer) inntrykk - ingenting. Bare en krem, bare en pleie. Hyggelig, men ikke noe resultat. I det minste noen.

Jeg har kjempet mot pigmentering i 22 år. Bare salongskall ga meg et positivt resultat uten bivirkninger, men etter det blir huden min veldig sakte - hvis en hudlege-kosmetolog sier at jeg vil klatre i to uker, så går jeg med skorper og et lurvet ansikt i mer enn en måned, men resultatet er virkelig behagelig. For den kommende vinteren planlegger jeg å gjøre en annen hudendringsprosedyre))) Av blekekremene og serumene hjalp ingen av rettsmidlene, men Dr. Jarts fuktighetsgivende emulsjon fra V7-serien lyset virkelig opp ansiktet som helhet, noe som gjorde meg glad.

Jeg brukte et godt vannbasert serum Neoton Rodians SPF 50+ utmerket absorpsjon, gradvis utjevning av hudtonen. Ved solfylt vær - utmerket beskyttelse forhindrer forbedret SPF 50+ nye utbrudd av aldersflekker. Veldig fornøyd, etter at huden er fløyelsaktig og glatt. Klær blir ikke skitne.

Eller prøv hydrokinon krem, en veldig kraftig anti-pigmenteringsbehandling og ikke kostbar. Bare et par rør med krem ​​kan være ett serum, og det finnes også en krem ​​med SPF 15 også med hydrokinon Achroaktiv max fra det bulgarske selskapet Rosa Impex. Det hjelper meg veldig lenge. du kan for 1000r. strømpe opp i 2 år er enkelt

Etter min mening endret de sammensetningen, og hydrokinon er ikke lenger inkludert i denne kremen. Jeg kjøper den også og finner ikke hydrokinon i den.

Jeg brukte kremen før og etter bleking, kjøpte den på apoteket, jeg var fornøyd med resultatet, fjernet alle fregner, som jeg ikke kunne bli kvitt før. Kremen er både billig og effektiv. Ansiktet er nå ensformig, allerede før sommeren dukket ikke fregner opp igjen, nå lager jeg hjemmelagde ansiktsmasker for å holde det i god form.

Mor hadde en stor aldersflekk. Serumet fra L'oreal "Radiance Code" hjalp, det fjernet bare alt perfekt. Dessverre selges dette produktet ikke noe sted. Kanskje det ble tatt ut av produksjonen.

Veldig kult blekingsserum fra Neoton, nå bruker jeg også Neoton Radiance spf50 + forhindrer utseendet på nye flekker og beskytter mot solen

Hvis det hjelper de aller fleste, men ikke for deg, betyr ikke dette at jeg lyver) Skriv din detaljerte anmeldelse om produktet, så vil vi snakke!

http: //www.love2beau.
En vellykket kamp for en jevn tone og glans: det beste mot hudpigmentering. Artikkel)

Jeg er enig i at den mest pålitelige prosedyren for bleking gjøres i en spesialisert klinikk eller salong. Men det er ikke alltid tid og penger til dette. Alternativt kan du bruke Lakshma Maxxi Cream. Dette er en veldig god blekingskrem. Det har ingen bivirkninger. Her er nettstedet lightcream.ru.

Det var en gang en achromin krem ​​for aldersflekker, moren min ba meg om å kjøpe den, men jeg fant den ikke på salg, kanskje de ikke produserer slike?

Og det koreanske middelet hjalp meg. Jeg tok koreansk kosmetikk holika holika lunifera.ru/brands/holika-holika.html og bestilte umiddelbart en flekkfjerner. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Før det brukte jeg folkemedisiner, men ingenting hjalp virkelig.. Så hvis noen har problemer, kan du prøve.

Og hva slags middel?

En krem ​​fra før og etter-serien Fra aldersflekker hjalp meg mye. Rimelig, og bleker godt. Riktignok måtte jeg bruke den i omtrent en måned for å lette flekkene, men jeg synes resultatet ikke er dårlig.

Jeg vil dele min erfaring. Nå begynte jeg å interessere meg aktivt for temaet pigmentering, spesielt fra hendene. Jeg leste at naturlig gurkemeie er den beste hjelperen, jeg begynte å lete etter merker som passer både i pris (ikke veldig dyrt) og i kvalitet. Jeg fant merkevaren Teana, som mange av vennene mine klarte å få tillit til. De har ideelle komposisjoner og interessante produkter, jeg tok meg en boost for hender og utringning fra pigmentering. En interessant liten ting som lover å bekjempe pigmentering og aldersrelaterte endringer. Så langt har jeg bare prøvd tre ganger, huden har godtatt seg. forvandles øyeblikkelig - silkeaktig og velstelt på en gang. Jeg vil avslutte abonnementet igjen, da alvorlige endringer vil bli merkbare.

Aldersflekkene mine har blitt et problem etter graviditet, spesielt mye dukket opp på hendene og kinnene mine. I omtrent et år ventet jeg først på at de skulle gå forbi seg selv, men ventet ikke. Jeg klarte ikke å bli kvitt flekkene helt, men Twins Tek Anti-Age Spots Cream hjalp til med å lette godt. Overraskende nok viste den veldig billige kremen seg å være veldig effektiv..

Rettsmidler for pigmentering i ansiktet anmeldelser

Evgenia Plakhina "30. juni 2014, 19:13

  • Svar med sitat

Re: Ansiktsblekende produkter

Leno »1. juli 2014, 11:10

  • Svar med sitat

Re: Ansiktsblekende produkter

Natalia Kitik "01 jul 2014, 11:41

Pigmenterte flekker på huden kan vises av flere grunner - dette er endringer i hormonell bakgrunn (det er grunnen til at aldersflekker dukker opp så ofte under graviditeten); forstyrrelser i leverfunksjonen, nyrene, fordøyelsessystemet, skjoldbruskkjertelen; eksponering for ultrafiolett stråling. Gitt ovennevnte, ville det være en god ide å komme i gang med en medisinsk undersøkelse for å finne ut mer om helsetilstanden din og prøve å finne ut hva som er årsaken til at aldersflekker ser ut i ditt tilfelle..

Nå spesifikt om blekemidler. I fjor sommer kjempet jeg med to aldersflekker igjen i ansiktet etter graviditeten. En billig, men overraskende effektiv Whitening Mask fra Vitex hjalp meg mye i denne saken. Vitex er hviterussisk kosmetikk til rimelige priser, før jeg var redd for det, men etter å ha prøvd flere produkter fra dette selskapet, var jeg overbevist om at noen stillinger viste seg å være veldig vellykkede for henne..

Denne blekemasken tilhører også slike stillinger - jeg kjøpte den etter å ha lest anmeldelser på Internett, og angret aldri på det. Whitemaskingen for Vitex fungerer virkelig, resultatene er merkbare etter flere prosedyrer. Det er opprettet på grunnlag av fruktsyrer og salisylsyre, og derfor kribler det ansiktshuden, men merkelig nok forårsaker det ikke irritasjon. Sammensetningen av masken er ganske hyggelig - det er mange naturlige ingredienser, noe som er spesielt behagelig.

Etter masken anbefales det å bruke en blekingskrem fra samme serie som masken, serien heter "Whitening". I denne serien er det forskjellige kremer - nattblekingskrem, dagblekingskrem for forskjellige hudtyper, det er til og med en lysende øyekrem, så det er mye å velge mellom. Men det skjedde slik at jeg brukte masken sammen med et produkt fra en helt annen produsent..

Det andre tallet i min kamp mot aldersflekker var den intensive depigmenteringsbehandlingen fra Uriage - Depiderm Intensive Depigmenting Hudpleie - i form av en emulsjon, jeg påførte den hver kveld, mens jeg bare brukte blekemasken to ganger i uken. Effekten av Depiderm Intensive Depigmenting Hudpleie var også merkbar - neste morgen var huden merkbart lysere. Totalt kjempet jeg med aldersflekker i tre måneder, sannsynligvis i løpet av denne tiden forsvant de gradvis.

Vær oppmerksom på at det er tilrådelig å bruke hudblekingsprodukter om kvelden, slik at det har mulighet til å komme seg over natten. I tillegg, på dagtid, anbefales det å bruke kremer med høy beskyttelsesgrad - det beste alternativet er kremer med SPF 50, siden huden etter blekeprosedyrer er spesielt følsom for effekten av solen.

Fra folkeoppskrifter virket en maske av solbær og honning mer eller mindre effektiv. Bland 1 ss til denne masken. en skje med ripsbær som dunket til en purétilstand og 1 ts honning. Masken kan bare brukes på områder med aldersflekker eller hele ansiktet, avhengig av resultatet du vil oppnå. Du må holde masken i omtrent en halv time, skyll den av med vann tilsett sitronsaft.

Alternativt kan du også bruke en maske av ølgjær og sitron. Bland i denne oppskriften 20 gram ølgjær og 2 ts sitronsaft. Oppbevar masken i 20 minutter, skyll med varmt vann. Denne masken lyser ikke bare huden, men gir den også behagelig elastisitet..

Det er også muligheter for masker med avkok av persille, sitronsaft og honning, kefir, men det ser fremdeles ut for meg at folkemedisiner ikke gir resultatene som kan oppnås ved bruk av ferdige kosmetikk. Det er ganske vanskelig å fjerne aldersflekker med deres hjelp, det maksimale jeg klarte var å lette fregner eller den generelle hudtonen litt. Selv om det kan være nødvendig å vise enda mer tålmodighet.

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Kiara »02 jul 2014, 21:58

Til dags dato bruker kosmetologer hovedsakelig produkter med ANA-syrer for å bekjempe aldersflekker. Du kan gjøre en profesjonell peeling eller bruke hjemmemedisiner med lav konsentrasjon av syrer. For hjemmebleking er en konsentrasjon på 5-10% akseptabel. Det er nødvendig å starte kurset med en 5% krem, bruke den om morgenen og om kvelden. Bytt til 10% etter en måned og bruk den annenhver dag om natten.

Start alltid blekingskurset tidligst i november. Ingen god skjønnhetspleier vil gi deg en syreprosedyre om sommeren fordi huden blir mer følsom for solen og du kan få motsatt effekt..

I tillegg til den hvite effekten får du i tillegg en foryngende effekt, glattere hud og en sunn hudfarge..

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Aniri »03 jul 2014, 10:19

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Wera »04 jul 2014, 09:41

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

frana »2. oktober 2014, 13:52

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

ElenaLenchik »2. apr 2016, 23:31

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Salli »15. april 2016 05:14

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Shelina »16. april 2016, 17:50

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Lena-Lisa »18. apr 2016, 03:31

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Jukova »29. apr 2016, 15:48

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Natasha25 »11. mai 2016, 00:41

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Lola »20. mai 2016, 23:53

Natalia kan ikke være uenig med deg. Flott krem. Moren min hadde veldig lite attraktive, mørke og store flekker i ansiktet. Hun prøvde å fjerne med noen slags kremer, folkemedisiner, men alt til ingen nytte. Og så rådet venninnen henne til å kjøpe en bleking "Før og etter" på apoteket, vel, alt gikk veldig raskt, og det er fortsatt ingenting i ansiktet hennes.

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

BAXA »26. juni 2016 02:25

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Lena-Lisa "28. juni 2016, 13:25

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

ori24zv »11. juli 2016, 14:59

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Katrin1984 »9. august 2016, 11:23

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Ksiysha »19. august 2016, 10:48

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

BAXA »15. sep 2016, 01:06

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

cat_letova »30. mars 2017 12:35

Jeg har et spørsmål. Jeg gjør Lakshma Mahx lynmasker, etter det er det verdt å gå ut i solen i det hele tatt? eller vent? eller kan du gi råd om en slags hypoallergen solkrem. Og så etter masken er jeg redd allergiene vil gå, jeg brukte bare aldri solkremer.

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Sonneiko »26. april 2017 18:53

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

KaliMedok »14. mai 2017, 01:24

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Lola »27. mai 2017, 13:27

  • Svar med sitat

Re: Hvordan bleke aldersflekker i ansiktet?

Lusik72 »06 nov 2017, 02:37

Apotekemedisiner for aldersflekker i ansiktet, salver, tabletter, hydrogenperoksid

Stygge merker i ansiktet og kroppen kan vises i alle aldre. De er ofte assosiert med forstyrrelser i grunnleggende fysiologiske prosesser. I dette tilfellet vil ikke kosmetiske produkter gi langsiktige resultater, blackouts vil dukke opp igjen. For å løse problemet i dette tilfellet vil det hjelpe bruken av apotekssalver for aldersflekker i ansiktet, samt å ta vitaminkomplekser. Det er bedre hvis et legemiddel foreskrives av en lege, etter å ha funnet ut den nøyaktige årsaken til dannelsen av en defekt i utseendet.

Årsakene til aldersflekker

Pigmentering er forklart av forstyrrelser i syntesen av melaninpigment, dens ujevne fordeling i cellene i epidermis. En lignende feil oppstår av forskjellige årsaker, det fremkaller i de fleste tilfeller et overskudd av ultrafiolett stråling.

Ytterligere risikofaktorer er:

  • genetisk predisposisjon;
  • hormonelle forstyrrelser forårsaket av graviditet, overgangsalder, menstruasjon eller endokrine abnormiteter;
  • traumer til dermis;
  • naturlig aldring;
  • sykdommer i leveren, nyrene, mage-tarmkanalen;
  • hyper eller avitaminose;
  • tar medisiner fra visse grupper (for eksempel antibiotika, cytostatika, p-piller);
  • reproduksjonssystemets patologi;
  • bruk av kosmetikk av lav kvalitet eller feil valgt;
  • onkologiske sykdommer;
  • dårlig økologi, arbeid i farlig produksjon;
  • tobakkrøyking, alkoholmisbruk.

Avhengig av årsaken til utseendet på pigmentering, kan du bli kvitt det ved hjelp av salong- eller hjemmeprosedyrer. De fleste spesialiserte blekekremer er dyre, men de kan erstattes med rimelige produkter som selges i ethvert apotek.

Apotekssalver og geler for aldersflekker

Apotekesalver har flere fordeler fremfor kosmetiske geler. De er rimelige, enkle å bruke, veldig effektive på grunn av den høye konsentrasjonen av aktive ingredienser.

Samtidig bør de brukes med ekstrem forsiktighet etter å ha konsultert en hudlege. Alle slike preparater er ikke ment for å korrigere synsfeil. De ble utviklet for behandling av visse sykdommer, de har mange kontraindikasjoner.

I henhold til bruksvilkårene og medisinske anbefalinger, hjelper de med å påvirke årsaken til feilen direkte. La oss se nærmere på de mest effektive medisinene som tilbys av apotekskjeder.

Synthomycin salve

Salven tilhører kategorien antibakteriell, men virker bare i epidermis, trenger ikke inn i sirkulasjonssystemet. Allergi mot salven er praktisk talt ikke registrert, men det er en rekke kontraindikasjoner for bruken av et antibiotikum. Så det kan ikke brukes av mennesker med lever- og nyresykdommer..

Den helbredende komponenten av stoffet (synthomycin liniment) sprer seg i alle lag av dermis, eliminerer ikke bare de visuelle manifestasjonene av problemet, men også årsaken til dets utvikling.

Hjelpekomponentene i emulsjonen er:

  • lakserolje, som mykgjør, beroliger, fukter huden;
  • novokain, som lindrer smerte som følger med skade på integriteten.

For effektiv bleking av pigmentering anbefales det å dampe ansiktet og skrubbe. Så salven vil bidra til å eliminere selv gamle, aldersrelaterte aldersflekker, lindre foci av betennelse, suppuration, tørre kviser.

Behandlingsforløpet med synthomycin bør ikke overstige 10 dager. Ved lengre bruk utvikler avhengighet stoffet, det slutter å virke. I tillegg kan det føre til en forverring av tilstanden til dokumentet. Re-behandling er tillatt etter en måneds pause. Hvis det ikke er noe resultat, bør du velge et annet middel.

Clotrimazole

Clotrimazol for pigmentering begynte å bli brukt etter at dens fregne lysende bivirkning ble oppdaget ved behandling av soppsykdommer med salve. Ifølge jentene er stoffet veldig effektivt, enkelt å bruke, har ikke en frastøtende lukt..

Salven skal påføres tre ganger om dagen på tørr, godt renset hud uten å påvirke områdene rundt øynene og leppene. Det absorberes raskt, etterlater ingen fettete rester.

Svovelsalve

Verktøyet er ment for behandling av soppinvasjon, kviser. Svovelet som inngår i sammensetningen, tørker ut integrer, eksfolierer døde celler i overhuden, og eliminerer mørke merker. De mest effektive stoffene med 10% innhold av dette stoffet.

For å fjerne aldersflekker, bør svovelsalve påføres punktvis på de berørte områdene daglig, en gang. Behandlingsvarighet - 6-12 dager.

Når du bruker salven, bør følgende punkter vurderes:

  • ikke bland svovelsalve med andre kremer;
  • vask med myk melk før påføring, ikke bruk peeling, da dette øker risikoen for forbrenning;
  • konsistensen av stoffet er ganske tett og fettete, det vaskes dårlig når det kommer på klær;
  • produktet har en spesifikk lukt.

Legemidlet er ikke egnet for barn under tre år, så vel som for allergikere. I sistnevnte kan det provosere utviklingen av kontaktdermatitt..

Retinoevaya

Retinoinsalve for aldersflekker i ansiktet er veldig effektiv på grunn av innholdet av retinol (en syntetisk analog av vitamin A) i sammensetningen. Dette stoffet har uttalt regenererende egenskaper.

Salven har en kompleks effekt på integritetene:

  • lindrer betennelse;
  • lindrer kviser;
  • bremser aktiviteten til melanocytter, letter pigmenteringen;
  • renser, strammer porene;
  • eksfolierer;
  • beroliger, eliminerer rødhet.

OBS: Overflødig netthinne fører til hypervitaminose. Det er forbudt å bruke salven samtidig med det indre inntaket av vitamin A. Det er bedre å konsultere en hudlege på forhånd for å sikre at det ikke er noen kontraindikasjoner..

Det er nødvendig å bruke stoffet et par ganger i uken, bare om natten. Etter de første påføringene av produktet kan det oppstå rødme og flassende områder i ansiktet. Deretter tilpasser dermis seg til vitamin A, bivirkningene forsvinner. I løpet av behandlingen med Retinoic Salve, bør du ikke gå utenfor uten solkrem, siden retinol øker lysfølsomheten i huden og kan forårsake økt pigmentering..

Hydrogenperoksid

Et veldig effektivt og rimelig produkt som hjelper til med å lette mørkere, inkludert aldersrelaterte. Den kan brukes på forskjellige måter..

Rent hydrogenperoksid fra pigmentering anbefales for eiere av fet hud. Det er nødvendig å fukte en bomullspute i løsningen, dryss den på med havsalt, påfør på de mørkede områdene i tre minutter, skyll ansiktet med rikelig med romtemperatur vann, behandle med en nærende krem.

For jenter med tørre eller kombinerte integrasjoner er det tillatt å inkludere peroksid i sammensetningen av masker:

  • kombinere 1 ts. sitronsaft med 2 ts. forberedelse, suge gasbind rullet i flere lag med sammensetningen, gjelder de berørte områdene i fem minutter. En slik blanding er tillatt for jenter med en kombinert, ikke for sensitiv epidermis;
  • 1 ts fortynn gjær i 1 ts. peroksid, la stå i noen minutter for å hovne opp massen;
  • bland 1 ss. honning med samme mengde aloe juice, hell i 10 dråper apotek.

Hjemme er det lov å bruke bare en 3% løsning av hydrogenperoksid; et medikament med en høyere konsentrasjon av peroksid kan forårsake alvorlige forbrenninger. Hold alle masker i ansiktet i 10 minutter, utfør prosedyrer ikke mer enn en gang i uken. Etter fire manipulasjoner, ta en måneds pause, og gjenta kurset om nødvendig.

Belosalik fra alder flekker

Det betennelsesdempende medikamentet er ganske dyrt. Det utjevner raskt hudfarge på grunn av tilstedeværelsen av salisylsyre og betametason i sammensetningen, som undertrykker produksjonen av melanin.

Belosalik bør behandle ansiktet to ganger om dagen uten å smøre øyelokkene. Varigheten av behandlingen er ikke mer enn fire uker. Det er viktig å huske at betametason akkumuleres i kroppen, så personer med nyrepatologier bør velge et annet blekemiddel.

Skinoren

Kremen er et utmerket apotekmiddel for aldersflekker i ansiktet. Den takler melasma, chloasma på grunn av tilstedeværelsen av azelainsyre og benzosyrer i sammensetningen.

Skinoren skal spres over ansiktet i et tynt lag morgen og kveld, i minst tre måneder. I de første behandlingsstadiene er en følelse av mild kløe, svie, rødhet, peeling mulig. Bivirkninger forsvinner vanligvis raskt. Hvis dette ikke skjer, bør bruken av salven avbrytes..

Heparin Whitening Salve

Heparinsalve - et legemiddel som brukes til behandling av personer med en tendens til trombose for å tynne blodet.

I kosmetologi brukes stoffet aktivt for å fjerne aldersflekker i ansiktet, merker etter kviser, blåmerker under øynene og kvitte seg med arr som er igjen etter mislykket aknebehandling. Fungerer spesielt godt mot friske merker.

Effektiviteten av stoffet forklares av tilstedeværelsen i sammensetningen:

  • heparin - et antikoagulant som hemmer blodpropp. I konservativ medisin foreskrives stoffet for å gjenopprette blodstrømmen, redusere postoperativ risiko;
  • anestesin, som fungerer som lokalbedøvelse, lindrer ubehagelige symptomer i form av kløe, ømhet i det berørte området for dermatologiske problemer;
  • benzyl nikotinat - en komponent for å aktivere mikrosirkulasjon i blodet på grunn av vasodilatasjon.

Under påvirkning av salven i problemområdene i epidermis øker blodsirkulasjonen, vevene får større mengde næringsstoffer og oksygen. Dette aktiverer regenerative prosesser i celler, gjenoppretter strukturen til dokumentet, regulerer metabolske prosesser (inkludert melaninsyntese).

Når det brukes riktig, har heparin en generell foryngende effekt på instrumentet, jevner ut hudfargen, glatter fine rynker, lindrer oppblåsthet, eliminerer tuberøsitet, rosacea-merker. Det anbefales ikke å bruke det uten forhåndskonsultasjon med legen din..

OBS: overflødig heparin fremkaller spontan blåmerker. Personer med redusert blodpropp må nekte å bruke salven.

For å eliminere kosmetiske ufullkommenheter, bør emulsjonen påføres 2-3 ganger om dagen punktvis på flekkene. Behandlingen varer omtrent en uke, i avanserte situasjoner kan kurset utvides. På tidspunktet for bruk av salven er det bedre å forlate dekorativ kosmetikk.

Sink salve

Dette betennelsesdempende middel hjelper til med å løse de fleste dermatologiske problemer. Den inneholder vaselin, sinkoksid. Disse komponentene er trygge, og passer til og med for små barn å bli kvitt bleieutslett.

Jenter bruker sinksalve for aldersflekker i ansiktet, kviser, pustler, samt for å lette etter akne-merker, helbrede mikrotraumer. Som en "blekemiddel" påføres middelet daglig, fra 2 til 6 ganger, avhengig av alvorlighetsgraden av defekten.

Salisyl-sinkpasta er enda mer effektiv mot pigmentering. Syren hjelper til med å "fjerne" stratum corneum, sink reduserer syntesen av melanin. Samspillet mellom disse to komponentene bidrar til å eliminere til og med mettede fargemerker. Det er nødvendig å behandle pastaen med flekkpigmenterte områder to ganger om dagen. Busken varer fra 1 til 3 uker.

Oppmerksomhet: medisinen reduserer effekten av antibiotika i penicillin-gruppen!

For å unngå brannskader, bør pastaen ikke smøres på sår, og brukes fra aldersflekker på områder av kroppen med økt svette (for eksempel armhuler eller lysken).

Akhromin

Achromin salve hjelper til med å kvitte seg med pigmentering i ansiktet av noe slag. Legemidlet bleker ikke bare dermis, men beskytter det også mot de skadelige effektene av ultrafiolett stråling.

Akrominkremen inneholder:

  • salisylsyre;
  • vitamin E, B3;
  • melkesyre;
  • lakrisolje;
  • sitronsyre.

Inntil nylig inkluderte produsenter hydrokinon i kremen, men på grunn av stoffets høye toksisitet ble den fjernet fra salvens sammensetning..

Achromin for aldersflekker bør påføres to ganger om dagen. Varigheten av behandlingen er individuell, avhengig av intensiteten av defektens alvorlighetsgrad. De første resultatene er synlige etter et par ukers behandling, merkene forsvinner endelig vanligvis innen en måned.

Salisylsyre

Salisylsyre finnes i mange anti-age flekker. Du kan kjøpe en billig medisin med dette stoffet på apoteket. Den mykner, eksfolierer delikat de overvåtne cellene i overhuden.

Det er nødvendig å bruke salisylisk salve lokalt på hyperpigmenterte områder tre ganger om dagen. Områdene rundt leppene og øynene, samt føflekker, svulmende flekker kan ikke smøres med den. Tidsplanen for prosedyrer bør følges nøye. En overdose av stoffet forårsaker alvorlig kløe, rødhet i ansiktet.

Pigmenteringspiller

Huden gjenspeiler ofte menneskets indre problemer. Når du blir kvitt pigmentering, er det ekstremt viktig å gjenopprette balansen mellom viktige vitaminer og mineraler.

Dette vil hjelpe kursinntaket av kosttilskudd med komponenter som regulerer melaninsyntese. Pigmenteringstabletter brukes ikke bare internt, men også inkludert i blandinger for ekstern påføring.

Ascorutin

Ascorutin er effektivt mot pigmentering på grunn av tilstedeværelsen av vitamin C og rutin i sammensetningen. Det øker styrken på kapillærene, metter huden med de nødvendige ernæringskomponentene.

For å jevne ut hudfargen, tas stoffet to ganger om dagen, 1-2 tabletter (avhengig av doseringen av aktive ingredienser), i en måned.

Ascorutin fungerer bra for aldersflekker som en del av forskjellige masker. Her er noen oppskrifter:

  • Mal 4 tabletter i en kaffekvern med litt havregryn. Fortynn det resulterende pulveret med rømme, yoghurt, olivenolje eller kamillebuljong til konsistensen av en tykk velling;
  • en mild blekeskall kan tilberedes ved å blande et par tabletter av det knuste preparatet med noen få dråper kamferolje;
  • pulver med 10 Ascorutin-tabletter blandet med 2 ss. malte flak, 10 dråper tea tree eter. Spred det resulterende pulveret i et tynt lag over et vått ansikt.

Masker med medisin kan gjøres et par ganger i uken, om kvelden, siden du ikke umiddelbart kan gå ut i solen etter manipulasjoner.

Aevit

Hovedkomponentene i komplekset er vitaminer i gruppe A, E, som er en av de kraftigste naturlige antioksidanter. Aevit brukes aktivt i medisin og kosmetologi i behandling og forebygging av aldersrelaterte (inkludert hud) endringer..

Dens aktive ingredienser bidrar til:

  • stimulering av metabolisme i de dype lagene av dermis;
  • akselerasjon av celledeling;
  • glatter rynker;
  • aktivering av blodstrømmen, vevsernæring;
  • redusere den negative effekten av eksterne faktorer;
  • intensiv hydrering av integrasjonen.

Alt dette bidrar til å gjenopprette ungdommelighet, elastisitet og jevn tone i huden. Aevit produseres i kapsler. For å eliminere pigmentering er det tillatt å bruke det alene eller som en del av multikomponentprodukter.

I det første tilfellet må kapselen gjennombores med en nål, klemme innholdet på fingrene, fordeles forsiktig over ansiktet, etter 60 minutter, tørk restene med en serviett (vanligvis er stoffet helt absorbert).

Hvis ønskelig kan det lages en lysende maske med et vitaminkompleks. Her er noen effektive oppskrifter:

  • elt den middels store poteten kokt "i uniform", bland massen med innholdet i en kapsel;
  • i 2 ts. klem ut 3 kapsler havregryn tilberedt i melk;
  • kombinere 2 ts. hakket persille med væske fra 2 kapsler Aevita.

Hold alle masker på huden i 20 minutter, og skyll deretter med varmt vann. For behandling er 15 prosedyrer nok. Du kan gjenta kurset først etter tre måneder. For forebyggende formål er det tillatt å behandle ansiktet med stoffet et par ganger i uken..

Folsyre

Mangel på folsyre er en av de vanligste årsakene til pigmenteringsforstyrrelser hos kvinner over 40 år. I denne alderen begynner kvinner å oppleve et fall i østrogennivået, noe som provoserer utseendet på aldersflekker..

Folsyre bremser aldring av kroppen betydelig. Det hjelper:

  • stabilisere nervesystemet;
  • regulerer stoffskiftet;
  • akselererer cellulær fornyelse av huden;
  • aktiverer produksjonen av aminosyrer;
  • øker stressmotstanden.

Slike endringer hjelper deg med å gjenopprette et ungdommelig, sunt utseende. På apoteket kan du kjøpe en monopreparasjon av folsyre (vitamin B9) eller et komplekst kosttilskudd med dette stoffet. Doseringen avhenger av formen for frigjøring av stoffet, det er angitt i instruksjonene, det bør overholdes nøye.

Manjishtha himalaya urter

Manzhishta anbefales som et supplement i behandlingen av sykdommer i mange indre organer. Legemidlet er også effektivt for dermatologiske lidelser.

  • pigmentering av hvilken som helst etiologi;
  • forstyrrelser i talgkjertlene;
  • infeksjon av integrasjonen;
  • dermatitt;
  • dype mykoser (sopplesjoner);
  • parasittiske invasjoner;
  • psoriasis.

Manjishtha Himalaya Herbals er mild, stabil. Dens aktive ingredienser normaliserer blodstrømmen og metabolske prosesser, fjerner giftstoffer, eliminerer overbelastning.

De drikker vanligvis Manzhishta to ganger om dagen, i 25 dager, og tar deretter en ti-dagers pause. Den nøyaktige dosen, basert på pasientens alder, helsetilstand, er foreskrevet av legen.

Pigmento-faner

Indisk tablettbehandling gjenoppretter pigmentering hos de fleste vitiligopasienter. Den viktigste aktive ingrediensen i Pigmento Tabs er psoralea - en komponent som akselererer metabolske prosesser og stimulerer produksjonen av melanin. Hjelpestoffer har antioksidante, immunstimulerende egenskaper.

Voksne anbefales vanligvis å ta to tabletter to ganger om dagen, barn - en tablett samtidig..

Baihekang merkevare

Baihekang-merket er et innkapslet kinesisk medikament for aldersflekker, laget på grunnlag av naturlige ingredienser.

  • ferulinsyre;
  • angelica ekstrakt;
  • vitamin E;
  • salvie;
  • perle pulver;
  • gelatin;
  • ekstrakt fra sauemorka;
  • glyserol;
  • soyabønneolje;
  • jernoksid;
  • bivoks;
  • renset kildevann.

Komplekset av disse stoffene normaliserer hormonnivåene, forbedrer den generelle helsen, utjevner hudtonen, undertrykker betennelse, aktiverer syntesen av eget kollagen og elastin, øker nivået av dermisbeskyttelse. Tre kapsler bør tas om morgenen og om kvelden, vaskes med varmt vann.

Mamma

Shilajit er et helt naturlig stoff. Dette er en fjellharpiks som inneholder en enorm mengde (mer enn 80) vitaminer, essensielle oljer, næringsstoffer.

Dette komplekset har følgende positive effekter på dokumentet:

  • lindrer betennelse;
  • slutter kløe;
  • regulerer talgkjertlene;
  • akselererer mobilfornyelse;
  • gir fløyelsaktig;
  • desinfiserer;
  • stimulerer syntesen av kollagen, elastin;
  • justerer;
  • lindrer utslett;
  • renser og strammer porene;
  • fremmer eliminering av giftstoffer.

Shilajit-tabletter kan knuses, legges til kremer, kremer eller tilberedes en terapeutisk maske for pigmentering.

Det vil kreve:

  • juice av en sitron;
  • 3 knuste mammatabletter;
  • 1 ss dampet honning.

Alle komponenter skal blandes grundig, fordeles over ansiktet, etter et kvarter, vask med varmt vann, bruk fuktighetskrem.

Kontraindikasjoner bivirkninger og forholdsregler

Når du begynner å bruke farmasøytiske preparater, er det viktig å huske at dette ikke er spesialkosmetikk, men medisiner som har en rekke kontraindikasjoner og bivirkninger..

De må brukes på aldersflekker etter visse regler:

  • ikke bruk flere måter for lignende handlinger samtidig, hvis felles mottak ikke er foreskrevet av legen;
  • følg nøye doseringen som er angitt i instruksjonene;
  • følge anbefalingene for å ta midler i forhold til måltider, tid på dagen og andre;
  • hvis bivirkninger blir observert i form av utslett, svie, rødhet, må salven vaskes av umiddelbart, stoppe videre bruk;
  • beskytte øyne, slimhinner mot kontakt med medisiner;
  • utfør bleking manipulasjoner bare om vinteren og sen høst;
  • ekskludere selvutvidelse eller reduksjon av behandlingsforløpet;
  • ikke kjøp medisiner fra tvilsomme selgere;
  • nekte å kjøpe midler med utløpt holdbarhet.

Alle medisiner har en imponerende liste over kontraindikasjoner, den må studeres nøye.

De generelle punktene der lysprosedyrer er forbudt av legemidler er:

  • graviditet, amming, barndom (med mindre annet er angitt i instruksjonene);
  • onkopatologi;
  • sykdommer i fordøyelsessystemet i akutt form.

Selveliminering av pigmentering er tillatt når det gjelder forstyrrelser i pigmentsyntese. Hvis hudsykdommer blir diagnostisert, bør en hudlege foreskrive behandling.

For å kvitte seg med pigmentering er det ikke nødvendig å ty til dyre salongprosedyrer eller kosmetikk. Det er fullt mulig å jevne ut hudfargen ved hjelp av billige apotekssalver, vitaminkomplekser. Det viktigste er å først konsultere legen din, nøye følge alle avtaler. Å ignorere reglene for å ta medisiner kan føre til livstruende konsekvenser for pasienten.!